Ab Roller og Ab Wheel – øvelser og pris sammenligning

abrollerFlad mave og sixpack står øverst på listen hos de fleste, desværre er de almindelige sit-ups absolut ikke sjove at lave i de mængder der skal til for at give noget. En Ab Roller, eller Ab Wheel som den også kaldes, er en glimrende måde at træne mavemusklerne på en mere naturlig og effektiv måde.

Hvis du var en af dem der hoppede på ’planke’ bølgen for et par år siden, så ved du også at udstrækninger kan være rigtig god træning til maven. En ab roller er desuden billig og meget enkel at bruge. Lige nedenunder finder du prissammenligninger fra danske webshops.

 

Priser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Bodystore.dk 89,00 89,00 Læs mere
Apuls.dk 129,00 129,00 Læs mere
Abilica Online 179,00 179,00 Læs mere

Mere om ab roller og ab wheel

Ab roller får sit navn fra Ab-dominal musklerne, altså mavemusklerne, så egentlig kunne vi på dansk kalde det for en ’mave ruller’, for det er det den er. Ab rollers har været brugt meget længe, i hvert fald siden 1950erne og det er selvfølgelig fordi den er effektiv.

Ikke bare træner en ab-roller dine mavemuskler effektivt, du træner også din lænd, ben, øvre ryg, arme og skuldre. Hvis du laver en fuld bevægelse fra stående position bliver du nemlig nødt til at spænde i hele kroppen for ikke at dratte sammen. Ab roller er med andre ord en rigtig god full body workout, der passer perfekt til hjemmetræning

Ab-roller et blandt mange værktøjer, der kan bidrage positivt til at opbygge den rette muskulatur og core til at få synlige mavemuskler. Generelt er sund kost, cardiotræning og dynamisk træning lige så vigtigt, hvis du vil opnå sixpack. Kettlebells kan i denne forbindelse være en oplagt vej til dette.

– Læs vores artikel om netop online priser på de bedste kettlebells her

Line er vores fitness og hjemmetræning ekspert og skriver om alle de nye spændende træningsformer der dukker op.
Ingen Kommentarer

    Skriv en kommentar