Bedste Battle Rope:
De 4 bedste battle ropes til effektiv & sjov træning

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Træning, fitness og motion i alle former er et kæmpe hit i Danmark. Og hvad er bedre, end når dét at holde sig i form faktisk er noget, du synes er sjovt?

Inden for de seneste år er mere krævende træningsformer, såsom crossfit, blevet populært, og samtidig ønsker flere og flere mennesker også at designe deres træning med mere frihed til at bestemme hvor, hvornår og hvordan, de gerne vil træne. Netop den trend har banet vejen for træning med redskaber som battle ropes, der bruges til effektivt at træne af arme og skuldre.

I vores test guider vi dig til de bedste modeller af træningsreb, hjælper dig med at komme i gang (eller videre) med øvelser, og giver råd til, hvordan du kan spare penge på dit næste battle rope.

Læs også: TEST: Medicin bold test & øvelser

TRX Battle Rope 9.1m - let og robust battle rope for øvede crossfit-udøvere

 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping

Hvis du hurtigt og effektivt vil i gang med at styrke dine armmuskler og din kondition, er TRX Battle Rope 9.1m en klar anbefaling.
Rebet er kraftigt og robust, men samtidig let og komfortabelt at holde om med gummihåndtagene.

Dagens bedste priser og tilbud på TRX Battle Rope 9.1m :

 • Kraftig og tyk flettet
 • Skabt med komfortable gummihåndtag
 • Oplagt til at opnå metabolisk træning

Det skal du vide, før du køber TRX Battle Rope 9.1m

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 914 cm
 • Materiale: Nylon

Materialer og længde
Når du skal investere i et battle rope, er det vigtigt at overveje, hvilke materialer, det består af. Et reb som TRX Battle Rope 9.1m er produceret af nylon og holder til mange slag, samtidig med at den lette vægt er nem at håndtere.

Længden på et battle rope har betydning for, hvilke bevægelser, du kan lave, og hvor hård en træning, du kan opnå. Med TRX Battle Rope 9.1m, der er 914 centimeter lang, får du rigelig længde at træne med.

Robust tykkelse med gummihåndtag
Ligesom længden spiller tykkelsen også en rolle i forhold til, hvad du kan gøre med dit battle rope, og hvor hård træningen bliver. TRX Battle Rope 9.1m er en god blanding af en robust tykkelse, som på samme tid også føles behagelig takket være gummihåndtagene.

Hvad siger forbrugere om TRX Battle Rope 9.1m?

På Google Shopping lander TRX Battle Rope 9.1m på 4,4/5 stjerner. Modellen får især ros for din robuste flettede konstruktion, som samtidig er overraskende let og nem at manøvre rundt med.

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 914 cm
 • Materiale: Nylon

Netfysioterapis vurdering

Vi anbefaler TRX Battle Rope 9.1m til alle, som er på udkig efter udstyr til en højintensiv træningssession. Med rebet kan du nemt komme i gang med crossfit, og du får et simpelt redskab, der hjælper dig med at forbedre din kondition og træne dine arme og skuldre.

Selvom rebet kan være svært at bruge som nybegynder, vil det blive en fast go-to, når du endelig får føling med det.

Fordele og ulemper ved TRX Battle Rope 9.1m

Fordele

 • Imponerende byggekvalitet
 • Lightweight
 • Perfekt til crossfit
 • Forbedrer konditionen

Ulemper

 • Kan være svært at bruge for nybegyndere

Pure2Improve Battle Rope 9m - effektivt battle rope til en meget overkommelig pris

Hvis du har brug for et battle rope til en overkommelig pris, der både er robust og komfortabel, er Pure2Improve Battle Rope 9m en oplagt kandidat. Rebet hjælper dig med at opnå en intens konditionstræning, og med de ekstra lange stropper og håndtag, er det nemt at anvende.

Dagens bedste priser og tilbud på Pure2Improve Battle Rope 9m:

 • Produceret af polyester for ekstra robusthed
 • Oplagt redskab til konditionstræning
 • Ekstra lang strop og håndtag

Det skal du vide, før du køber Pure2Improve Battle Rope 9m

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 900 cm
 • Materiale: Polyester

Solide materialer
Battle ropes produceres af forskellige typer materialer, hvor hver har sine fordele og ulemper. Pure2Improve Battle Rope 9m er produceret af polyester og kan bøjes så meget, at du kan anvende den til flere forskellige muskelgrupper.

Til intens træning og alsidige øvelser
Jo længere et battle rope er, desto hårdere og mere intens kan træningen blive. Pure2Improves battle rope har en god længde på 900 centimeter, der gør det muligt at anvende rebet til flere forskellige formål. Tykkelsen har ofte en indflydelse på rebets vægt, samtidig med at det også kan afgøre, hvor behageligt rebet føles i dine hænder. Du bør derfor overveje reb som dette, hvor der er gjort noget ekstra ud af håndtagene, så de føles behagelige at holde om.

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 900 cm
 • Materiale: Polyester

Netfysioterapis vurdering

Vi anbefaler Pure2Improve Battle Rope 9m fordi det er et effektivt redskab, der hjælper dig med at træne alle muskler i din krop. Rebet er nemt at anvende, og den kraftige konstruktion gør det ideelt at svinge rundt i varierende bevægelser, så du træner flere muskelgrupper i løbet af en session.

Rebet kan fylde en del i forhold til andre reb, men det er til gengæld meget effektivt, når du først har det oppe af tasken.

Fordele og ulemper ved Pure2Improve Battle Rope 9m

Fordele

 • Holdbart og kraftigt
 • Forbedrer din udholdenhed
 • Komfortable håndtag
 • Nemt at anvende

Ulemper

 • Kan fylde en del

Abilica BattleRope - Perfekt til alle træningsniveauer

Abilicas battle rope er skabt til dig, der gerne vil kunne træne hvor som helst og når som helst. Det er 15 meter langt, hvilket giver mange udfoldelsesmuligheder og rig mulig for at prøve kræfter med forskellige øvelser, der kan tilpasses forskellige træningsniveauer.

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica BattleRope:

 • Perfekt allround reb
 • Mange udfoldelsesmuligheder
 • Vægt: 12 kg

Mere om Abilica BattleRope

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 15m
 • Diameter: 3,8 cm
 • Vægt: 12 kg

Det betyder altså, at rebet både egner sig til dig, som er ny til battle ropes, men også til dig, som har været i gang i længere tid.

Rebet vejer 12 kg og placerer sig derfor nogenlunde i midten af de forskellige reb på markedet. Det er en god middelklasse, som er nem at have med – enten i træningscentret eller ud i det fri.

Alt i alt er der tale om et godt allround battle rope, der giver masser af frihed og mulighed for at træne på lige præcis din måde.

Nordic Fighter Battlerope - for at tage træningen til næste niveau

Hvis du gerne vil have lidt mere ud af din træning, så kan du vælge rebet fra Nordic Fighter, som er en svensk producent af træningsudstyr af høj kvalitet.

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Fighter Battlerope:

 • Perfekt til den garvede udøver
 • 15 meter langt – mulighed for mange øvelser
 • Vægt: 23 kg

Mere om Nordic Fighter Battlerope

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 15 m
 • Tykkelse: 5 cm
 • Vægt: 23 kg

Deres battle rope er 15 meter langt og vejer 23 kg, hvilket giver den ekstra modstand, du skal bruge, hvis du gerne vil tage din træning til næste niveau.

De 15 meter giver dig derudover mulighed for at lave et stort udvalg af krævende øvelser, der sikrer høj kalorieforbrænding, forbedret styrke og udholdenhed.

Rebet er beregnet til at blive udsat for lidt af hvert, så regn med et slidstærkt produkt, som du kan have glæde af i mange år.

Battle rope øvelser – for nybegyndere og garvede

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så er der her et par øvelser, du kan bruge til at få endnu mere glæde af dit battle rope.

Bølger og cirkler (nybegynder)

For at lave bølger og cirkler, skal du stå med en ende af rebet i hver hånd og enten have fæstnet midten rundt om noget tungt eller have nogen til at hjælpe dig.

For at lave bølger skal du bevæge rebet op og ned enten samtidig eller skiftevis, så rebet danner bølger i luften. Start med små og lav dem så gradvist større og større. Eksperimenter med at lave cirkler med armene enten samme eller modsatte vej med hver arm. Disse øvelser aktiverer muskler i både arme og skuldre alt efter, hvor højt du løfter armene.

Lunges, squats og upper cuts (øvet)

Gør dine øvelser sværere ved at lave lunges eller squats imens. Eksperimenter med små hurtige, asymmetriske bølger, mens du sidder i en squat eller laver lunges.

Træn upper cuts ved at rejse dig op og skiftevis slå med højre hånd skråt op mod venstre og venstre hånd skråt op mod højre, alt imens du holder godt fast i enderne på dit battle rope.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Stepbænk: Her er de tre mest anmelderroste på markedet

Battle rope pris – find det rigtige til dit behov

Et billigt battle rope kan sagtens være godt, hvis du for eksempel lige er begyndt på eksempelvis crossfit og derfor ikke har de store krav.

Der kan desuden være mange penge at spare ved at købe det på tilbud. Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med, hvor der er udsalg og kampagner hos de forskellige forhandlere. Som med så meget andet træningsudstyr, så kan der nemlig hurtigt være flere hundrede kroner at spare, som du så kan bruge på andet udstyr eller andre ting.

Du kan finde battle ropes hos de fleste butikker, som sælges sports- og fitnessudstyr.  Købet kan foretages online, hvor du ofte har et langt større udvalg og samtidig har mulighed for at læse andre brugeres anmeldelser igennem, inden du køber. En anden fordel ved at købe det online er selvfølgelig, at du typisk får den bedste pris, samt at levering ofte er gratis.

 

Se vores artikel om: Power Plate træning: Den store guide

Læs også: En vejledning til battle ropes

Beskrivelse af kilder og tests

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Shopping-sektionen under Google er en platform, hvor forbrugere kan finde og sammenligne bestemte produkters priser, informationer og specifikationer, mens det samtidigt også er muligt at læse anmeldelser.

På Google Shopping er der for TRX Battle Rope 9.1m samlet mere end 30 anmeldelser.
Du kan se anmeldelserne her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Reebok Battle Rope

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme