Sidst opdateret den

Træning, fitness og motion i alle former og afskygninger og blevet et hit i Danmark – og heldigvis! For hvad er bedre, end når dét at holde sig i form samtidig bliver din hobby og noget, du faktisk synes er dejligt og sjovt? Inden for de seneste år er mere krævende træning såsom crossfit blevet mere populært, og samtidig har flere udøvere også ønsket at designe deres træning med mere frihed til at bestemme hvor, hvornår og hvordan de gerne vil træne. Netop denne trend har banet vejen for redskaber som battle rope, som er et langt reb, der bruges til at sikre effektiv træning af høj intensitet for primært arme og skuldre.

I denne test informerer vi dig om nogle af de bedste modeller af disse reb, som findes på markedet disse år, hjælper dig til at komme i gang (eller videre) med øvelser, og guider dig til, hvordan du kan spare penge på dit næste battle rope.

Læs også: TEST: Medicin bold test & øvelser

Abilica BattleRope – perfekt allround battle rope

Dette battle rope fra Abilica er som skabt til dig, der gerne vil kunne træne hvor som helst og når som helst. Det er 15 meter langt, hvilket giver dig mange udfoldelsesmuligheder og rig mulig for at prøve kræfter med en lang række af forskellige øvelser, som passer til mange forskellige niveauer. Det betyder, at dette reb både egner sig til dig, som er ny inden for battle ropes, men også til dig som har været i gang i længere tid.

Rebet vejer 12 kg, hvilket også betyder, at det placerer sig nogenlunde i midten af de forskellige reb på markedet. Det er en god middelklasse, som er nem at have med – enten i træningscentret eller ud i det fri, hvis du foretrækker at træne her.

Alt i alt er der tale om et virkelig godt allround battle rope, som giver dig masser af frihed og mulighed for at træne på lige præcis din måde.

Derfor skal du vælge dette produkt:

  • Perfekt allround reb
  • 15 meter langt – perfekt til mange forskellige øvelser
  • Mange udfoldelsesmuligheder
  • 12 kg – rimeligt nemt at have med

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Battle rope øvelser – for nybegyndere og garvede

Uanset om du er nybegynder er øvet, så er der her et par øvelser, så du kan få endnu mere glæde af dit battle rope.

Bølger og cirkler (nybegynder)

For at lave bølger og cirkler, skal du stå med en ende af rebet i hver hånd og enten have fæstnet midten rundt om noget tungt eller have nogen til at hjælpe dig.

For at lave bølger skal du bevæge rebet op og ned enten samtidig eller skiftevis, så rebet danner bølger i luften. Start med små og lav dem så større og større. Eksperimenter med at lave cirkler med armene enten samme eller modsatte vej med hver arm. Disse øvelser aktiverer muskler i både arme og skuldre alt efter, hvor højt du løfter armene..

Lunges, squats og upper cuts (øvet)

Gør dine øvelser sværere ved at lave lunges eller squats imens. Eksperimenter med små hurtige, asymmetriske bølger, mens du sidder i en squat eller langsomme cirkler, mens du skiftevis laves lunges fra det ene til det andet ben.

Træn upper cuts ved at rejse dig op og skiftevis slå med højre hånd skråt op mod venstre og venstre hånd skråt op mod højre for dit ansigt, alt imens du holder godt fast i enderne på dit battle rope.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Stepbænk: Her er de tre mest anmelderroste på markedet

Battle rope pris – find det rigtige til dit behov

Et billigt battle rope kan sagtens være virkelig godt, hvis du for eksempel lige er begyndt at bruge denne type træningsform og ikke har de store krav. Der kan desuden være mange penge at spare ved at købe dit næste battle rope tilbud. Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med, hvor der er udsalg og kampagner hos de forskellige forhandler. Som med så meget andet træningsudstyr, så kan der nemlig hurtigt være flere hundrede kroner at spare, som du så kan bruge på andet udstyr eller andre ting.

Du kan finde battle ropes hos de fleste butikker, som sælges sports- og fitnessudstyr. Et battle rope købe foretages nemt online, hvor du ofte har et langt større udvalg, og har mulighed for at læse andre brugeres anmeldelser igennem, inden du køber. En anden fordel ved at købe det online er selvfølgelig, at du ofte får langt den bedste pris, samt at levering ofte enten er gratis eller ganske overkommelig.

Se vores artikel om: Power Plate træning: Den store guide

Læs også: En begynders vejledning til at kæmpe reb

Denne side er anmeldt af: Christina L. Kjeldsen 10/10

This post has a rating of 4.65 stars based on 17 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS

Skriv en kommentar