Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

I Danmark er der rigtig mange, der bruger store mængder tid på træning. Der er både dem, der løbetræner et par gange om ugen, dem der er ude på racercyklen iført lycra lige meget, hvor meget det regner, og så er der dem, der bruger flere timer i fitnesscenteret end derhjemme, men lige meget hvilken type du er, så er der en ting, der er vigtigere end selve træningen, og det er kosten.

Selvom mange tror at det kan være nok med en løbetur, til at smide de ekstra kilo, eller at man bare skal løfte lidt vægte for at få store overarme, så kommer omkring 80% af resultatet fra kosten, imens de sidste 20% kommer fra selve træningen. Det betyder selvfølgelig ikke, at du får store overarme ved at ændre kostvaner, men det betyder, at hvis du ændrer kostvaner og spiser både nok og rigtigt, så får du et 80% bedre resultat.

En af de ting der skal til for at opnå en tonet krop og fremtrædende muskler, det er protein, og det kan til tider være svært at få indtaget nok i løbet af en hel dag. Derfor får du her en gennemgang af de tre bedste proteinbarer på markedet, så du kan få lidt hjælp til at vokse dig stor og stærk.

Læs også: Bedste pre workout på markedet og al den info du behøver

Barebells Proteinbar – vores anbefaling

Vi starter i toppen af fødekæden, og selvom den lille proteinbar ikke ligefrem oser hverken god smag eller store resultater, når man kigger på indpakningen, så er der en grund til, at den er kravlet helt til tops. Den bedste proteinbar er nemlig den, du kan holde ud at spise igen og igen, og det er lige netop tilfældet med Barebells proteinbar. Her er der virkelig tale om luksus, og det er en proteinbar, der snildt kunne konkurrere med en almindelig snackbar fyldt med sukker.

Om

Den allerstørste fordel ved proteinbaren fra Barebells er, at den fås i rigtig mange forskellige smagsvarianter, så der er helt sikkert en variant, der falder i din smag, og hvis du bliver træt af den, så kan du bare skifte til en anden. I denne test er det Barebells Proteinbar ”Toffee Core Bar”, der er fokuseret på, men det betyder ikke, at nogen af de andre barer er mindre værd.

Barebells Proteinbar ”Toffee Core Bar” har en dyb og forførende smag af mælkechokolade med cremet karamel i midten og samtidig er den enormt sprød på ydersiden, hvilket gør, at du faktisk får oplevelsen af, at du spiser en reel chokoladebar og ikke et kosttilskud.

Næringsindhold pr. 100 gram

 • Energi: 1488 kJ / 356 kcal.
 • Fedt: 14 gram (heraf udgøres 8,2 gram af mættede fedtsyrer).
 • Kulhydrat: 28 gram (heraf udgøres 3,3 gram af sukkerarter).
 • Kostfibre: 7,3 gram.
 • Protein 33 gram.
 • Salt: 0,61 gram.

Ekspertvurdering

Grunden til at Barebells når så langt op på listen er smagen og mulighederne. Det, at den fås i så mange varianter, betyder, at du næsten er garanteret ikke at blive træt af Barebells. Ligeledes er den i en størrelse, hvor du ikke finder mange andre proteinbarer, fordi den er relativt lille. Den er nemlig næsten 15 gram mindre end de fleste af konkurrenterne.

Den kommer desværre til at lide lidt under smagsoplevelsen. Selvom den har et højt proteinindhold på 33%, så er forholdet med kulhydrater og kostfibre ret skævt, og ligeledes har den et ret højt saltindhold, hvilket heller ikke er ideelt.

Overordnet set er den dog blevet anmeldt som vores anbefaling af den simple grund, at den bedste proteinbar, er den du rent faktisk kan holde ud at spise, og det er lige hvad Barebells leverer.

 

Bodylab High Protein Bar – mest protein for pengene

Vi starter i toppen af fødekæden, og selvom den lille proteinbar ikke ligefrem oser hverken god smag eller store resultater, når man kigger på indpakningen, så er der en grund til, at den er kravlet helt til tops. Den bedste proteinbar er nemlig den, du kan holde ud at spise igen og igen, og det er lige netop tilfældet med Bodylabs High Protein Bar.

Det hele handler om smagen

Som sagt er den bedste proteinbar den, du faktisk får spist. Der findes rigtig mange proteinbarer på markedet, der både er billigere og har et højere proteinindhold, men de smager ofte ikke særlig godt, og det er derfor, at denne proteinbar fra Bodylab får kravlet sig helt op i toppen, for den smager godt, og den smager genkendeligt. Faktisk så smager den af skumbananer. Hvis du ikke er til skumbananer, så er det selvfølgelig ikke en fordel, men så er der jo altid mulighed for at vælge en anden.

Næringsindhold pr. 100 gram

 • Energi: 1340 kJ / 320 kcal
 • Fedt: 8,5 gram (heraf består 4,4 gram af mættede fedtsyrer).
 • Kulhydrater: 24 gram (heraf består 1,8 gram af sukkerarter og 21 gram af polyoler).
 • Kostfibre: 10 gram.
 • Protein: 40 gram.
 • Salt: 0,28 gram.

Ekspertvurdering

Som det tydeligt fremgår af næringsindholdet, så har Bodylab formået at skabe en velsmagende proteinbar med et meget højt proteinindhold i forhold til mængden af fedt og sukker, hvilket sjældent sker. De fleste proteinbarer med en lignende fordeling ender med at være tørre og kedelige, men det er ikke tilfældet med Bodylabs proteinbar. Hvis der er en ting, der kan kritiseres, så er det, at den godt kunne have et lidt lavere indhold af kulhydrater og et lidt højere indhold af kostfibre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bulkpowders High Protein Snackbar – bedst til prisen

Der er to ting, der er vigtige, når det kommer til proteinbarer. Den ene er smagen, den anden er næringsindholdet. Næringsindholdet er den ting, der er nemmest at sammenligne, og der står Bulkpowders proteinbar desværre lidt tilbage for mange af konkurrenterne. Her siger vi desværre, for på smagen er den helt i toppen af feltet.

Hele 3 smagsvarianter

Som vi tidligere har været inde på, så er den bedste proteinbar den, du rent faktisk spiser, og derfor er der også et stort fokus på smagen i denne test, og med proteinbaren fra Bulkpowders er der ikke kun tale om én smag, for baren fås i hele tre smagsvarianter (jordbær med fløde, nougatchokolade og orangechokolade), og det er da også den primære grund til, at den er kommet så langt op i feltet. For der er helt bestemt proteinbarer, der har et markant bedre næringsindhold, men efter en måned eller to, bliver det kedeligt at gumle på den samme gamle bar.

Næringsindhold pr. 100 gram

Jordbær med fløde

 • Energi: 1295 kJ / 310 kcal.
 • Fedt: 7,2 gram (heraf udgøres 5,1 gram af mættede fedtsyrer).
 • Kulhydrat: 28 gram (heraf udgøres 4,1 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 18 gram.
 • Protein: 32 gram.
 • Salt: 0,2 gram.

Nougatchokolade

 • Energi: 1370 kJ / 328 kcal.
 • Fedt: 11 gram (heraf udgøres 5,3 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 26 gram (heraf udgøres 2 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 19 gram.
 • Protein: 30 gram.
 • Salt: 0,13 gram.

Orangechokolade

 • Energi: 1370 kJ / 328 kcal.
 • Fedt: 11 gram (heraf udgøres 5,3 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 26 gram (heraf udgøres 2 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 19 gram.
 • Protein: 30 gram.
 • Salt: 0,13 gram.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ekspertvurdering

Som det allerede er blevet sagt, så er grunden til at proteinbaren fra Bulkpowders kravler så langt op i vores test, at den smager rigtig godt, til trods for at den er i den billige ende af proteinbarer, og at den fås i flere forskellige smagsvarianter. Desværre er proteinindholdet en del mindre end hos af mange konkurrenterne.

Noget andet der kaster Bulkpowders proteinbar så langt op på listen, er, at den er 100% vegetarisk, hvilket faktisk er en sjældenhed blandt proteinbarer, da mange af dem er produceret ved hjælp af animalske fedtstoffer.

LinusPro Special Summer Edition 12 stk. – rig på protein

LinusPro Special Summer Edition 12 stk.

De tre største fordele

 • Linus Pros barer er fedtfattige og rige på proteiner 
 • Hver proteinbar indeholder kun ca. 200 kalorier 
 • Proteinbarerne er fremstillet med lækker chokoladesmag  

Proteiner betegnes ofte som kroppens byggesten. De virker blandt andet ved at opbygge hormoner, antistoffer, enzymer, celler og væv. Dertil bidrager de til vedligeholdelsen af vores muskelmasse. Proteiner en uundværlig del af vores kost, og derfor tager mange mennesker proteintilskud i forbindelse med fysisk træning.

Uanset om du træner eller ej, skal du dog sørge for, at du får rigeligt med proteiner. Spiser du ikke proteinholdigt, forøger du nemlig din sandsynlighed for at blive syg på både kort og lang sigt. Proteinbarer kan hjælpe dig rigtig godt på vej til at få etableret velbalancerede, fornuftige og sunde madvaner.  

Om produktet 

Med denne pakke får du 12 proteinbarer med chokoladesmag. Barerne er fremstillet af den danske koncern Linus Pro Nutrition, som siden 2014 blandt andet har udviklet højt funktionelle kosttilskud til professionelle sportsudøvere. Linus Pro Nutrition specialiserer sig særligt i velsmagende og proteinholdige mellemmåltider.
Hver proteinbar i LinusPro Special Summer Edition vejer omtrent 50 gram og indeholder 24 gram protein.

Dette gør, at barerne har et proteinindhold på hele 40%. Dertil er der kun omkring 200 kalorier i hver bar, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage unødvendigt på, når du supplerer din kost med Linus Pro. Proteinbarerne indeholder blandt andet glukosesirup, vegetabilske olier, vegetabilske fedtstoffer, fedtfattig kakao og palmefedt.

LinusPro Special Summer Edition er utvivlsomt blandt de bedste proteinbarer på markedet. Hvis du ønsker at optimere dit fysiske helbred, er der rigtig god grund til at inkorporere Linus Pro i din kostrutine. 

Udvalgte specifikationer 

 • Pakke med 12 proteinbarer fra Linus Pro Nutrition
 • Hver bar vejer omkring 50 g. og har chokoladesmag 
 • Hver bar består af hele 24 gram ren protein 
 • Hver bar har et proteinindhold på omtrent 40%
 • Der er kun ca. 200 kalorier i hver proteinbar 
 • Indeholder glukosesirup, fedtfattig kakao og valleprotein

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

LinusPro Økologisk Proteinbar 9 stk. – dansk kvalitet og velsmag

LinusPro Økologisk Proteinbar 9 stk

De tre største fordele

 • LinusPro Økologisk Proteinbar er 100% økologisk 
 • Baren har en lækker smag af hindbær og chokolade
 • Indhold på hele 21 gram protein per 100 gram 

Proteiner er uundværlige for enhver god kostrutine. De bidrager nemlig til vedligeholdelsen af en sund muskelmasse, og de hjælper kroppen med at opbygge væv, celler og enzymer. 

Proteiner findes i særlig høj grad i fødevarer som fisk, kød, æg, mælk, linser, bønner og nødder. Mange mennesker tager dertil proteintilskud i forbindelse med deres træning. Men det er vigtigt, at du får rigeligt med protein, uanset om du træner eller ej. Hvis ikke forøges risikoen nemlig for, at du bliver syg – og dette både på lang og på kort sigt.


Har du brug for lidt hjælp til at få etableret en proteinholdig kostrutine? Så er proteinbarer en rigtig fin løsning. Og barerne fra Linus Pro Nutrition er blandt de mest populære på markedet. 

Om produktet 

Linus Pro Nutrition er en danskejet virksomhed, som blandt andet arbejder med udviklingen af kosttilskud til folk, der udøver sport på højt plan. Virksomheden er dog også populær blandt almene danskere, der søger mellemmåltider, som på én gang er lækre og proteinholdige.  

Denne pakke giver dig ni proteinbarer, som alle er fremstillet med en delikat smag af hindbær og chokolade. Barerne indeholder hele 21 gram protein per 100 gram, hvilket gør dem yderst proteinholdige. De har et kalorieindhold på kun 200, og dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om unødig vægtøgning, når du supplerer din kost med LinusPro.

Barerne er fremstillet af blandt andet nødder, hørfrø, gojibær, havtorn, dadler og honning, og de er 100% økologiske. 

Udvalgte specifikationer 

 • Pakke med ni lækre proteinbarer fra Linus Pro Nutrition
 • Hver bar vejer 55 gram og har hindbær- og chokoladesmag
 • Barerne indeholder 21 gram protein per 100 gram 
 • Der er kun omtrent 200 kalorier i hver enkelt bar 
 • Fremstillet af blandt andet nødder, havtorn og honning 
 • LinusPro Økologisk Proteinbar er 100% økologisk 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bodylab Protein Crunch (25 x 21,5 g) – populær hos forbrugerne

Bodylab Protein Crunch

Skal det være knasende sprødt, så er det Bodylabs Protein Crunch, du skal vælge. Denne lille bar får hele 4,5 stjerner ud af 5 af over 470 kunder på Bodylab’s egen hjemmeside. Her roses den ikke kun for den gode smag, men også den praktiske størrelse, der gør den let at have med til træning og på farten til den lille lækkersult.

Eksempelvis skriver en kunde:

”Hvad skal jeg sige? Sprød vaffel overtrukket med lys chokolade – det kan alle da lide. Den er perfekt som en lille belønning eller “bare fordi”. Størrelse og indpakning gør den nem at have i lommen. Den er fast på mine køb.”

Om

Bodylab Protein Crunch er en proteinbar uden tilsat sukker med sprød kiks, der er overtrukket med chokolade. Den adskiller sig derfor fra de mere traditionelt bløde proteinbarer ved at have en knasende konsistens. Du bliver dog ikke snydt for et højt proteinindhold med hele 16% protein og 0 g tilsat sukker.

Den er udformet som bitesize, så den passer til en mundfuld. Indpakningen gør den lille og handy, hvis den skal med i lommen eller tasken på tur. Med en rille i midten er den lige til at dele over i to, hvis du vil dele med en ven eller vil gemme den sidste halvdel til senere.

I en pakke får du 25 stk. af 21,5 g.

Næringsindhold pr. 100 g

 • Energi: 2.208 kJ/526 kcal
 • Fedt: 39 gram (heraf udgøres 24 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 37 gram (heraf udgøres 4,2 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 1,3 gram
 • Protein: 16 gram
 • Salt: 0,30 gram

Vær opmærksom på, at baren kan indeholde spor af hasselnødder.

Ekspertvurdering

Hvis du er kørt død i de mere klassiske proteinbarer, så vil Bodylab Protein Crunch være et dejligt knasende afbræk. Med et kalorieindhold på 113 kcal pr. bar, får du en god snack til den lille sult, selvom proteinindholdet ikke er helt oppe at ringe med 3,4 g pr. bar svarende til cirka 16%.

Det er dog en langt bedre erstatning end en klassisk chokoladebar, og den gode smag vil gøre de fleste tilfredse, hvis de skal have stillet den lille sult – helt uden tilsat sukker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bodylab Protein Bar (12 x 65 g) – Blød lækker bar med 33 gram protein

Bodylab Protein Bar

Den klassiske bløde bar fra Bodylab kan fås i hele 6 forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Den har et højt indhold af protein og får på Bodylab 4,5 ud af 5 stjerner i anmeldelser fra over 1100 kunder.

En kunde skriver blandt andet:

”Jeg synes de smager fantastisk. I en proces hvor man taber sig og af og til har lidt brug for nem og hurtig adgang til sine proteiner, så føles det som at spise dessert efter sit måltid. Så man går ikke og får sukkertrang. Det afhjælper de, samtidig med de dækker ens proteinbehov.”

Om

Bodylab Protein Bar er en helt klassisk proteinbar med en blød konsistens uden tilsat sukker. Den er lavet med cirka 33 gram protein, og så er der kræset med ægte belgisk chokolade.

Du kan få den lækre og proteinrige bar i flere forskellige smagsvarianter. Enten kan du få en blandet boks med alle smagene eller vælge en æske med:

 • Salted Almonds
 • Strawberry & White Chocolate
 • Peanuts & Caramel
 • Chashew Nuts & Caramel
 • Cookies & White Chocolate
 • Hazelnuts & Chocolate

Det giver rig mulighed for at afprøve forskellige udgaver og finde din favorit blandt de 6 smagsvarianter.

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindholdet adskiller sig en smule fra smag til smag, og det ligger derfor mellem:

 • Energi: fra 1353 kJ/320 kcal til 1588 kJ/380 kcal
 • Fedt: fra 7,9 til 17 gram (heraf udgøres 5,2 til 7,4 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 27 til 33 gram (heraf udgøres 3,6 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 11 til 7,2 gram
 • Protein: 33 til 34 gram
 • Salt: 0,30 til 0,73 gram

Ekspertvurdering

Når du vælger Bodylabs Protein Bar får du en smagsfuld bar med et ok højt proteinindhold. Den er dog ikke lige så proteinholdig som nogle af de andre i denne test, men smagen kan også afgøre, om du ender med at spise sukkerholdige snacks ved siden af din diæt. Det er derfor en bar, der egner sig særligt godt til at stille lækkersulten, hvis du vil undgå en kaloriebombe som dessert.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bodylab Vegan Protein Bar (20 x 40 g) – Vegansk og glutenfri

Bodylab Vegan Protein Bar

Er du på udkig efter en vegansk og glutenfri proteinbar med en solidt indhold af protein og en god smag, så er Bodylap Vegan Protein Bar sagen. 

Over 60 kunder har giver den veganske bar 4,5 stjerner ud af 5, og en kunde skriver:

”Smager fantastisk! Giver en let mæthed og er rigtig som mellemmåltid eller efter træning også selvom man ikke nødvendigvis er veganer.”

Det er derfor en fiks lille proteinbar på 40 gram, der giver et godt skud energi og næring.

Om

Hvis du helst går udenom animalsk protein, så er der god gas på planteprotein i denne mysli-lignende proteinbar med 22 gram protein pr. 100 gram. Den gode smag og knasende, chewy konsistens vil dog være oplagt til alle, der ønsker en erstatning til den klassiske bløde proteinbar.

Baren er lavet på puffede soyacrisps og mørk belgisk chokolade, så du får en knasende sprød nøddeagtig snack, der vil tilfredsstille de flestes lille lækkersult.

Du kan få denne veganske og glutenfri bar i 3 forskellige smagsvarianter:

 • Coconut & Almonds
 • Pistachio & Peanuts
 • Peanuts & Caramel

Der er derfor forskellige smage at vælge mellem, og du kan købe en blandet boks med 20 stk. af 40 gram.

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindholdet afhænger lidt af smagsvarianten, men ligger mellem:

 • Energi: 2007 kJ/479 kcal til 2.117 kJ/506 kcal
 • Fedt: 27 til 30 gram (heraf udgøres 6,3 til 9,7 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 21 til 40 gram (heraf udgøres 10 til 27 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 4 til 21 gram
 • Protein: 22 til 23 gram
 • Salt: 0,24 til 0,44 gram

Ekspertvurdering

Med en stigende efterspørgsel på glutenfri og veganske alternativer af proteinholdige fødevarer, er denne lille proteinbar med 22 gram planteprotein et godt supplement til din kost. Lavet på soyacrisps, får du alt det gode fra soyaen, der har et højt indhold af protein.

Derudover har denne proteinbar med smag af Pistachio & Peanuts et højt indhold af fiber, der er særligt godt for fordøjelsen.

Oveni er baren fristende med sin gode smag af nødder og mere chewy, nøddeagtige konsistens, der er et lækkert alternativ til en klassisk proteinbar.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nutramino Proteinbar Chunky Peanut Caramel – Klassisk med 21 gram protein

Nutramino Proteinbar Chunky Peanut Caramel

Skal du bruge et godt skud protein efter endt træning, så er denne Nutramino Proteinbar Chunky Peanut Caramel et rigtig godt bud med hele 21 gram protein pr. bar på 60 gram. Baren er oplagt både som snack efter endt træning, men den er også fiks at have med på farten til at stille den lille sult, når du vil holde diæten.

Den har et fornuftigt lille kalorieindhold, så den ikke vælter dit samlede indtag, hvis du trænger til lidt sødt.

Om

I denne kasse får du 12 stk. proteinbarer af 60 gram fra Nutramino med smagen Chunky Peanut Caramel.

Baren er overtrukket med et lækkert lag chokolade, og indvendigt gemmer den på lækre peanuts og karamel. Konsistensen minder mere om en klassisk blød proteinbar, men de knasende peanuts giver lidt ekstra crunch og konsistens.

Inderst har baren en kerne af protein med en delikat vaniljesmag, der er omgivet af peanuts og karamel, der også giver baren sin karakteristiske Snickers-smag. Du undgår bare de ekstra tomme kalorier, når du vælger baren fra Nutramino fremfor den klassiske chokoladebar.

Næringsindhold pr. 100 g

 • Energi: 1721 kJ/410 kcal
 • Fedt: 20 gram (heraf udgøres 9,1 gram af mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrat: 35 gram (heraf udgøres 4,7 gram af sukkerarter)
 • Kostfibre: 1,6 gram
 • Protein: 35 gram
 • Salt: 0,47 gram

Ekspertvurdering

Denne proteinbar fra Nutramino er oplagt til dig, der skal bruge en smart og effektiv proteinholdig snack efter træningen. Denne bar er nemlig én af dem, der har den mest hensigtsmæssige fordeling af næringsstoffer, hvis du vil opbygge muskelmasse. Oveni smager den godt og har en spændende konsistens fra nødderne, der også stiller lækkersulten.

Det anbefales, at du spiser en Nutramino Proteinbar med Chunky Peanut Caramel cirka 30 minutter efter endt træning for optimal restitution. På den måde får din krop alle de proteiner, den har brug for, så den kan genopbygge muskelfibre efter tung træning.

Du kan også let putte denne bar i tasken, når du skal på farten, hvis du vil være sikker på ikke at komme til at spise uhensigtsmæssige snacks, fordi den lille lækkersult trænger sig på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Værd at vide om proteinbarer

https://youtu.be/snkNB49f3d0

I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere almindeligt at se proteinbarer og andre hurtige træningssupplementer ligge nær kassen i supermarkedet. Det er næsten som om hele Danmark træner og går op i at øge deres muskelmasse, men virker det overhovedet?

Måske kender du allerede svaret på det spørgsmål, og måske gør du ikke. Under alle omstændigheder så er svaret ja – hvis du bruger dem rigtigt. For at en proteinbar skal have sin fulde effekt, så skal du træne, og du skal træne meget. Hvis du omvendt træner rigtig meget, så er du på det nærmeste nødt til at spise et par proteinbarer for, at træningen skal have sin fulde effekt.

Hovedreglen med et hvilket som helst kosttilskud er, at du skal tænk dig om. Et træningssupplement som f.eks. en proteinbar indeholder store mængder energi, men energien skal forbrændes igen. Derfor er det ikke en god idé at spise proteinbarer uden at dyrke motion, da det ender med at have ca. samme effekt som en hvilken som helst anden chokoladebar.

Det handler om at skabe en balance mellem træning og supplementer

Når det kommer til muskelopbygning, så handler det om at skabe en helhed. Du skal sætte ind både i træningen og i kosten. Hvis du kun gør det ene, får du ikke den ønskede effekt. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig ordentligt. I sidste ende handler det nemlig tit om ret store mængder energi, der skal føres til kroppen, for at dine muskler kan vokse.

Hvis du virkelig vil se resultater, så kan det være en god idé at se nærmere på træningssupplementer og kosttilskud som proteinpulver og -barer, da det kan gøre det lidt nemmere at få denne rette mængde protein ind i din daglige kost.

Hvis man skal perfektionere sin diæt, er det en god idé at finde en proteinbar uden sukker, eller i hvert fald en der har et meget lavt sukkerindhold. Der er dog ikke mange af dem, der får fantastiske anmeldelser, og det handler tit om den kedelige smag. Ligesom det er vigtigt at finde en balance mellem træning og kost, er det nemlig også vigtigt at finde en balance mellem smag og effekt. Det er nemt at køre sur i dårlig smag, og hvis du ender med ikke at spise den perfekt proteinbar, er den så overhovedet perfekt?

Måske kunne du også være interesseret i at læse Test af vegansk proteinpulver – de bedste af slagsen

Supplementer og proteinbar tilbud

Der er ikke noget værre end at skulle bruge dyrebar træningstid på forberedelse, men det kan være nødvendigt. En af de ting der kan være nødvendigt, er nemlig at lede efter billige træningssupplementer og proteinbarer på tilbud. Det er ikke noget, der er underholdende, og det er heller ikke noget, der gør dine muskler større eller din træning bedre, men det er alligevel nødvendigt, fordi priserne på træningssupplementer tit er nok til at kunne ruinere de fleste budgetter, med mindre man enten finder et godt tilbud eller køber engros og allerhelst begge dele på samme tid.

Hvis du er ny på markedet, kan det derfor godt betale sig at kigge på flere forskellige webshops og tjekke et par træningsforummer for at se, hvordan andre får fat i deres træningssupplementer uden at det slår bunden ud af økonomien.

Kilder

Hvis du er blevet inspireret af denne gennemgang af de 3 bedste proteinbarer på markedet, eller hvis du gerne vil lede videre, og se hvordan de forskellige proteinbarer har klaret sig i en række tests, så har vi samlet en kort liste over steder, hvor du kan læse mere.

Gearhungry.com

Gearhungry.com er et amerikansk forbrugersite, der anmelder en lang række produkter, med henblik på at ruste forbrugeren til bedre køb, og de har i særklasse specialiseret sig i anmeldelser af produkter fra webshops. Selvom deres anmeldelser ikke ligefrem er rettet imod den danske forbruger, indeholder deres omfattende test stadig en stor mængde brugbar information, der kan komme dig til gode, hvis du vil vide mere om de bedste pre-workout proteinbarer på markedet.

M!

Det er nok de færreste, der tænker hård træning og kosttilskud, når man nævner drengerøvsmagasinet M!, men hvis der er en ting M! kan til fulde, så er det at lave store og omsiggribende tests af alting, og M! har da også foretaget en kæmpe test af proteinbarer, som du helt sikkert kan få noget ud af at se nærmere på, lige meget om du er begynder eller en garvet supplementsbruger.

 

Se også artiklerne: Find den bedste weight gainer på markedet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Test af de 10 bedste proteinpulver

Denne side er anmeldt af: Simon L. Svendsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar