Test-oversigt proteinbarer:
Vores bud på de bedste proteinbarer

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

At opnå en veltrænet og muskuløs krop kræver disciplin og ikke kun mange timer i fitnesscenteret. Faktisk står selve træningen kun for ca. 20% af det, at opnå en veltrænet krop, hvor de resterende 80% kommer fra kosten.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du får store overarme bare ved at ændre dine kostvaner, men det betyder, at hvis du træner disciplineret og spiser både nok og rigtigt, så får du et 80% bedre resultat.

En af de ting, der skal til for at få en tonet krop og fremtrædende muskler, er et højt indtag af protein. Det kan dog være svært at få et tilstrækkeligt højt proteinindtag, hvorfor mange vælger at spise proteinholdige kosttilskud, som for eksempel proteinbarer, som supplement til deres normale kost.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste proteinbarer i test-guiden 2024:

Bodylab Protein Bar (12 x 65 g) - blød og lækker bar med 33 gram protein

Den klassiske bløde bar fra Bodylab fås i 6 forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Den har et højt indhold af protein og får på Bodylab 4,5/5 stjerner i anmeldelser fra over 1.100 kunder.

Dagens bedste priser og tilbud på Bodylab Protein Bar (12 x 65 g):

  • 6 forskellige smagsvarianter
  • Blød konsistens og fremragende smag
  • Overtrukket med belgisk mælkechokolade

Mere om Bodylab Protein Bar (12 x 65 g)

SPECIFIKATIONER

  • Antal: 12 stk
  • Vægt: 55 g

En kunde skriver blandt andet:

”Jeg synes de smager fantastisk. I en proces, hvor man skal tabe sig og af og til har lidt brug for nem og hurtig adgang til sine proteiner, så føles det som at spise dessert efter sit måltid. Så man går ikke og får sukkertrang. Det afhjælper de, samtidig med de dækker ens proteinbehov.”

Bodylab Protein Bar er en helt klassisk proteinbar med en blød konsistens uden tilsat sukker. Den er lavet med cirka 33 gram protein, og så er de overtrukket med belgisk chokolade.

Du kan få den lækre proteinbar i flere forskellige smagsvarianter. Enten kan du få en blandet boks med alle smagene eller vælge en æske med:

  • Salted Almonds
  • Strawberry & White Chocolate
  • Peanuts & Caramel
  • Chashew Nuts & Caramel
  • Cookies & White Chocolate
  • Hazelnuts & Chocolate

Det giver dig rig mulighed for at afprøve forskellige udgaver og finde din favorit.

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindholdet adskiller sig en smule fra smag til smag, og det ligger derfor mellem:

  • Energi: fra 1353 kJ/320 kcal til 1588 kJ/380 kcal
  • Fedt: fra 7,9 til 17 gram (heraf udgøres 5,2 til 7,4 gram af mættede fedtsyrer)
  • Kulhydrat: 27 til 33 gram (heraf udgøres 3,6 gram af sukkerarter)
  • Kostfibre: 11 til 7,2 gram
  • Protein: 33 til 34 gram
  • Salt: 0,30 til 0,73 gram

Netfysioterapi's vurdering

Når du vælger Bodylabs Protein Bar får du en smagsfuld bar med et ok højt proteinindhold. Den er ikke lige så proteinholdig som nogle af de andre i testen, men smagen har til gengæld også noget at sige, når den søde tand skal tilfredsstilles. Her kan baren være god at spise i stedet for sukkerholdige kaloriebomber ved siden af din diæt.

Fordele og ulemper ved Bodylab Protein Bar (12 x 65 g)

Fordele

  • Fås i 6 forskellige smagsvarianter, der passer til forskellige præferencer
  • Høj rating på 4,5/5 stjerner baseret på anmeldelser fra over 1.100 kunder
  • Sundere alternativ til sukkerholdige snacks uden at gå på kompromis med smagen
  • Hver bar er overtrukket med belgisk chokolade, som giver en luksuriøs oplevelse

Ulemper

  • Lavere proteinindhold sammenlignet med nogle af de andre barer
  • Stor forskel på næringsindholdet i de forskellige smagsvarianter
  • Indeholder op til 17g. fedt, hvilket er højt for personer på en fedtfattig diæt

Værd at vide om proteinbarer

I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere almindeligt at se proteinbarer og andre supplementer ligge nær kassen i supermarkedet. Det er næsten som om hele Danmark træner og går op i at øge deres muskelmasse, men virker det overhovedet?

Måske kender du allerede svaret på det spørgsmål, og måske gør du ikke. Under alle omstændigheder så er svaret ja – hvis du bruger dem rigtigt. For at en proteinbar skal have sin fulde effekt, så skal du træne, og du skal træne meget. Hvis du omvendt træner rigtig meget, så er du på det nærmeste nødt til at spise et par proteinbarer for, at træningen skal have sin fulde effekt.

Hovedreglen med et hvilket som helst kosttilskud er, at du skal tænke dig om. Et supplement som f.eks. en proteinbar indeholder store mængder energi, men energien skal forbrændes igen. Derfor er det ikke en god idé at spise proteinbarer uden at dyrke motion, da det ender med at have ca. samme effekt som en hvilken som helst anden chokoladebar.

Balance mellem træning og supplementer

Når det kommer til muskelopbygning, så handler det om at skabe en balance. Du skal sætte ind både i træningen og i kosten. Hvis du kun gør det ene, får du ikke den ønskede effekt. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig ordentligt. Der skal nemlig tilføres store mængder energi til kroppen, for at dine muskler kan vokse.

Hvis du virkelig vil se resultater, så kan det være en god idé at se nærmere på træningssupplementer og kosttilskud som proteinpulver og -barer, da det kan gøre det nemmere at få den rette mængde protein ind i din daglige kost.

Hvis man skal perfektionere sin diæt, er det en god idé at finde en proteinbar uden sukker, eller i hvert fald en, der har et lavt sukkerindhold. Der er dog ikke mange af disse, der får særlig gode anmeldelser, og det handler tit om den kedelige smag. Ligesom det er vigtigt at finde en balance mellem træning og kost, er det nemlig også vigtigt at finde en balance mellem smag og effekt. Det er nemt at køre fast i dårlig smag, og hvis du ender med ikke at spise den perfekte proteinbar, er den så overhovedet perfekt?

Måske kunne du også være interesseret i at læse Test af vegansk proteinpulver – de bedste af slagsen

Supplementer og proteinbarer

Der er ikke noget værre end at skulle bruge tid på forberedelse, men det kan være nødvendigt. En af de ting, der kan være nødvendige, er nemlig at lede efter billige træningssupplementer og proteinbarer på tilbud. Det er ikke noget, der er underholdende, og det er heller ikke noget, der gør dine muskler større eller din træning bedre, men det er alligevel nødvendigt, fordi priserne på træningssupplementer tit er høj nok til at ruinere de fleste budgetter, med mindre man enten finder et godt tilbud eller køber engros (eller begge).

Hvis du er ny på markedet, kan det derfor godt betale sig at kigge på flere forskellige webshops og tjekke et par træningsforummer for at se, hvordan andre får fat i deres træningssupplementer uden at det slår bunden ud af økonomien.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Gearhungry.com

Gearhungry.com er et amerikansk forbrugersite, der anmelder en lang række produkter, med henblik på at ruste forbrugeren til bedre køb, og de har specialiseret sig i anmeldelser af produkter fra webshops. Selvom deres anmeldelser ikke ligefrem er rettet imod den danske forbruger, indeholder deres omfattende tests stadig en stor mængde brugbar information, der kan komme dig til gode, hvis du vil vide mere om de bedste pre-workout proteinbarer på markedet.

M!

Det er nok de færreste, der tænker hård træning og kosttilskud, når man nævner drengerøvsmagasinet M!, men hvis der er en ting M! kan til fulde, så er det at lave store og omsiggribende tests af alting, og M! har da også foretaget en kæmpe test af proteinbarer, som du helt sikkert kan få noget ud af at se nærmere på, lige meget om du er begynder eller en garvet supplementsbruger.

FAQ

Hvornår skal man spise en proteinbar?
Proteinbarer er en god snack at spise før eller efter en træning. De kan hjælpe dig med at opretholde dit energiniveau og fremme muskelvæksten. Du behøver dog ikke nødvendigvis at spise en proteinbar for at få disse fordele. Du kan også få dem fra andre proteinkilder, f.eks. fisk, kød, æg, nødder og bønner.
Hvad gør en proteinbar?
Proteinbarer er lavet af mange forskellige ingredienser, men de har alle én ting til fælles: de er fyldt med protein. Protein er et vigtigt næringsstof, der hjælper med at reparere og opbygge muskelvæv, så det er ikke underligt, at folk, der ønsker at forbedre deres fitness, ofte vælger proteinbarer som en hurtig og bekvem måde at få deres dosis på.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme