Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Fairtex BGV1

Pris: 999,00 kr.

God kvalitet

Godt anmeldt af eksperterne

Ekstra beskyttelse til tommelfingeren

Vores anbefaling og testvinder


Everlast 8oz Red

Pris: (Produktet er udgået) kr.

God kvalitet

Retro desgn

God komfort

Bedst til prisen


My Hood Boksehandsker 4 oz

Pris: (Produktet er udgået) kr.

Til børn

God støtte

Billig

Bedste boksehandske til nybegynderen

Kampsport har længe været populært, men nu er det også blevet mere populært blandt den almene befolkning, da der findes mange nybegynderhold, man kan træne på. Det er en god måde for mange at træne kondition, styrke og koordination på. 

Der er masser af gode muligheder, og med et par nye boksehandsker kan du blive rigtig sej til det. Læs med her for at blive klogere på, hvilke handsker du skal vælge. Vi har fundet handsker til professionelle, nybegyndere, børn og alt derimellem. Der er dermed noget for alle niveauer.

Fairtex BGV1 – Vores anbefaling og testvinder


Fairtex BGV1

Set til: 999,00

 Køb hos Bodystore.dk

Fairtex er et par boksehandsker, der er testvinder hos T3.com, og de er blevet godt anmeldt hos blandt andet expertreviews.co.uk. Derfor er den vores anbefaling og testvinder. T3 skriver blandt andet, at boksehandskerne er multifunktionelle, og at de kan fås i flere farver, hvilket er nogle af fordelene. De egner sig særdeles godt til kickboksning, men kan anvendes til alle former for boksning og sparring. De skriver om handskerne: “This Fairtex leather boxing glove boasts three layers of evenly distributed padding”.

Expertreviews skriver, at Fairtex egner sig godt til en tung boksepude. De er lavet af premium læder, så de overlever mange sessioner. De roser også, at tommelfingeren er separat i handsken, hvilket reducerer risikoen for at blive skadet. De skriver følgende: ”For giving that bag a good pummelling, however, they’re a fantastic choice.” 

 • God kvalitet
 • Håndlavet i Thailand
 • 3-lags skum system
 • Fast tommelfinger reducerer skader

Om Fairtex BGV1

Denne boksehandske fra Fairtex er designet til boksning, thai- og kickboksning, samt andre slags kampsport, men den gør sig særlig godt til kickboksning. Den er fremstillet i ægte læder i høj kvalitet, og den er håndlavet i Thailand. Den har et tight fit, som betyder, at den sidder tæt på hånden. Tilmed har handsken indlæg, der særligt beskytter tommelfingeren og knoerne. 

Handsken kan bruges af folk på alle niveauer. Det er dog en lidt dyrere handske, hvorfor man nok oftest vil købe den, hvis man allerede er udøver af kampsport. Designet er lækkert og klassisk. Du kan vælge mellem flere farver. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelser: 10, 12, 14, 16 oz
 • Farve: Sort

Everlast 8oz Red – Bedst til prisen


Everlast 8oz Red

Set til: (Produktet er udgået)

 Køb hos (Produktet er udgået)

Introduktion

Everlast er et godt kvalitetsmærke, der længe har produceret bokseudstyr og andet sportsudstyr. Everlast blev grundlagt i 1910 allerede i USA af en 17-årig gut, der hed Jacob Golomb. Han var søn af en skrædder og elskede at svømme, men var utilfreds med svømmedragten dengang, som kun holdt én sæson. Derfor lavede han Everlast, som producerede svømmedragter og senere boksehandsker, da en bokser henvendte dig til Golomb og spurgte, om han også kunne lave boksehandsker, der holdt i længere tid. Derfor har Everlast altid været kendt som et godt mærke, der producerer udstyr, der kan holde længe og til den sport, det skal bruges til.  

 • God kvalitet
 • Fedt design
 • God komfort

Om Everlast 8oz 

Everlast er kendte for deres vildt fede retro design, som de stadig har bevaret. Den røde kendetegnende farve med mærket på. Der er ingen tvivl om, at du vil blive super glad for dine boksehandsker fra Everlast. De har eksisteret lige siden 1910 og har siden dengang produceret varer med fokus på at gøre det holdbart, funktionelt og kvalitetsrigt. Dette holder stadigvæk, og du kan regne med, at dine Everlast boksehandsker holder i et godt stykke tid. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 8oz
 • Farve: Rød

My Hood 4 oz – bedste boksehandske til nybegynderen


My Hood 4 oz

Set til: (Produktet er udgået)

 Køb hos (Produktet er udgået)

Introduktion

Denne boksehandske anbefales til børn. Den kan faktisk bruges af børn helt ned til 2-års alderen. Hvis du har en bokser i familien, eller en der kan lide at slå på en boksepude, så er disse boksehandsker ideelle. Du kan hjælpe barnet med at lære, hvordan man skal slå rigtigt til en boksepude. Boksehandskerne beskytter hånden godt, men det er også vigtigt, at de lærer at slå rigtigt. 

 • Til børn fra 3-6 år
 • Kunstlæder
 • Billige
 • Med velcro luk

Om My Hood 4 oz

Undersøgelser viser, at børn kan udvikle styrke, kondition, koordination og balance ved boksning og kampsport. Dette er derfor en rigtig god sportsgren også for børn. My Hood giver god beskyttelse til dit barn. Med velcro luk kan de nemt tages af og på, hvilket gør det nemt særligt for børn.  

Udvalgte specifikationer:

 • Materiale: Kunstlæder og velcro
 • Vægt: ca. 160 gram pr. handske

Reebok Retail – Kundefavoritten


Reebok Retail

Set til: 215,00

 Køb hos Frishop

Introduktion

Denne boksehandske fra Reebok er en super god træningshandske. Boksehandsken har fokus på stødabsorbering, hvilket er vigtigt, når man skal bokse. Den 5 mm gel giver mulighed for maksimal effekt i slagene, samtidig med at det beskytter din hånd. Der er generelt set god beskyttelse i disse handsker, da de også har en håndledsbeskyttelse i form af en strop, der forstærker og giver god støtte og komfort i håndleddet. Polstringen er skumpolstring, hvilket både giver beskyttelse og komfort. Handsken egner sig til alle niveauer som en ganske god træningshandske. 

Handsken har fået 4,2/5 stjerner på Google af kunderne, hvilket er en ganske god anmeldelse, hvorfor boksehandsken også har fået titlen ”kundernes favorit”. En glad forbruger skriver her: “Love these boxing gloves! They have nice weight to them. The straps are firm & comfortable.”

 • God beskyttelse
 • Køleeffekt til at undgå lugtende hansker
 • Skumpolstring
 • God pris

Om Reebok Retail

Boksehandsken har fokus på god beskyttelse og for at give dig de bedste forudsætninger for en god træning. De har en god pasform og giver god komfort, så du kan være 100 % fokuseret på din træning. Derudover har den en ventilation med en overflade, der er diffusionsåben, hvilket giver en kølende effekt og nedsætter risikoen for svedige og lugtende handsker. 

Designet er super fedt i sort og guld, så alle dine træningskammerater vil blive vildt misundelige.  

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 12 oz
 • Farve: Sort og guld

Everlast boksehandske – bedste boksehandske på budget til børn


Everlast boksehandske til børn

Set til: 145,00

 Køb hos Abilica Online

Everlast er et kvalitetsmærke inden for bokseudstyr og andet sportsudstyr. Denne handske er ingen undtagelse. Den er i one-size, men perfekt til børn, der gerne vil have det sjovt med boksning og vil prøve kræfter med det. Den har en kraftig polstring, så hånden er godt beskyttet. Desuden virker den stødabsorberende. 

 • Velegnet til børn
 • Kraftig polstring
 • Godt mærke

Om Everlast boksehandske til børn

Har du en bokser derhjemme, eller en der drømmer om at blive det? Uanset om dit barn går til boksning eller bare vil prøve det for sjov, er det en rigtig god sportsgren at prøve kræfter med. Barnet lærer at være taktisk, at bruge sine muskler rigtigt, at blive stærkere og at være hurtig. Der er mange læringsmuligheder, som kan være til gavn for dit barn. Det er også nemt at hænge en boksepude op til børn på værelset, og så kan dit barn ellers lege en vaskeægte bokser. Der skal nok gå lidt længere tid, før han/hun skal prøve kræfter med at bokse mod andre. 

Udvalgte specifikationer

 • One-size
 • Farve: Rød

UFC MMA – bedste UFC boksehandske til kampsport


UFC MMA Gloves

Set til: 549,00

 Køb hos Abilica Online

Introduktion

Dette er en grapping hanske, som giver dig den største bevægelsesfrihed i grebet. Du får en åben håndflade og uden tommelfinger. Du skal dog være opmærksom på, at tommelfingeren er ubeskyttet. Handsken giver masser af komfort. Den er produceret i PU-materiale med fokus på slidstyrke, så den kan holde længe. Du lukker handsken med kraftigt velcro. Det betyder også, at den sidder godt på hånden under hele træningen. 

 • Med kraftigt velcro luk
 • Stor bevægelsesfrihed
 • Slidstærk

Om UFC MMA

Denne handske er officielt godkendt til at have på af UFC MMA-fighters i Octagon. De fleste professionelle boksere vil have 4 oz handsker, hvor amatører vil have 6 ounce for større beskyttelse. Ifølge reglerne tillader UFC handsker mellem 4-6 ounce og selv tungere i 2 XL – 4 XL for nogle handsker. 

Den giver masser af frihed i hånden og fleksibilitet, samtidig med at den støtter. Den er lavet af 100 % læder. En handske i rigtig god kvalitet.

Udvalgte specifikationer 

 • Officielt godkendt
 • Materiale: 100 % læder
 • Sælges i par
 • Farve: Sort

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber boksehandsker?

Nogle af de ting, du skal overveje, når du skal købe nye boksehandsker er, hvor mange penge du vil bruge på det, og hvilket niveau du er på eller gerne vil op på. Det er klart, at hvis du skal bokse på højere niveau, skal du også bruge flere penge på handskerne. Derudover kan du overveje, hvilken kampsport du gerne vil udøve, da dette også kan have indflydelse på dit valg. Det er også værd at lægge mærke til størrelser og grad af beskyttelse. Dette kan have en stor betydning, hvor meget beskyttelse der er i handsken. Hvis du er nybegynder, har du brug for meget beskyttelse. 

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Vi har valgt er udpluk fra nogle af de bedste produkter på markedet. Det er anerkendte mærker såsom Everlast, UFC, Fairtex, Reebok. Desuden er produkterne valgt med henblik på at give et varieret billede af markedet. Det kommer også an på dine behov. Her er der handsker både til den professionelle og semiprofessionelle, til nybegynderen og til børnene. Derfor kan du finde et bredt udvalg, og der er helt sikkert et par boksehandsker, som passer netop til dig og dit behov. 

Testkilder

I denne artikel har vi udvalgt produkter, der afspejler forskellige behov og niveauer, så der er noget for enhver smag. Vores testvinder er anmeldt af nogle gode anmeldelsessider, der er anerkendte. T3 og expertreview.co.uk anmelder mange produkter, og på T3 har vores anbefaling vundet som testvinder. Der er derfor godt belæg for denne titel. Dette er anmeldelser lavet af eksperter og ud fra kunders vurderinger.

Derudover har vi valgt blandt nogle af markedets bedste produkter, men som også gerne skulle afspejle variation i pris, niveau og kvalitet. Kvaliteten højnes naturligvis som regel, jo dyrere boksehandskerne er. 

Der skulle derfor gerne være noget til alle behov, og du kan læse mere om hvert enkelt produkt for at få en bedre fornemmelse af, hvad du har brug for. 

Andre relevante tests og artikler

Når du er gået i gang med kampsportstræningen, er det en god idé at få de rigtige træningssko, så du kan stå godt fast, når du bokser. Som opvarmning til din boksetræning kan du købe et sjippetov. Tag et kig på vores oversigt, og find det bedste sjippetov til konditionstræning, som vil hjælpe dig til at blive godt varm, så du er klar til at give den gas. Som det sidste kan du købe et par tights til konditionstræning, som sidder godt og sidder tæt, når du skal give den gas og måske sparke på boksepuden indimellem. Så er du klar til træning med dine nye boksehandsker.

Denne side er anmeldt af: Alexander M. Lund Rating 5/5

 

Skriv en kommentar