Sidst opdateret den

Et dynamometer er et vigtigt instrument til måling af muskelstyrke og bruges i fysioterapeutiske kredse. Vil du selv kunne udføre målinger af din styrke i hænder eller underarme, skal du vælge en kvalitetsmodel, som kan give dig ubesværet anvendelse og præcise resultater.

Herunder finder du anmeldelse af de bedste dynamometre på markedet, og du får svar på de mest relevante spørgsmål i forhold til anvendelse og køb.

Hvad er et dynamometer?

Et dynamometer er et instrument, der kan måle styrken i hænder og underarme. Det bruges i genoptræningssammenhænge i fysioterapier, hvor det er ønsket at kunne måle den løbende udvikling af muskelstyrke.

Har du trauma eller dysfunktion i hænderne, kan dette måleinstrument hjælpe dig med at holde styr på din udviklingsproces samt tilstanden på din muskelstyrke.

Hvor kan man købe dynamometer?

Der er forskellige udgaver af dynamometre til salg på nettet hos webshops, som forhandler fysioterapeutisk udstyr i høj kvalitet.

Et dynamometer til salg hos en fysioterapeutisk webshop, vil være en af de bedste udgaver, som giver præcise målinger år efter år.

Dette skal du vide om dynamometer, fysioterapi og priser

Det er primært fysioterapeuter, som gør brug af de funktionelle og betydningsfulde måleinstrumenter. Sammenholdt med andre fysioterapeutiske redskaber er markedet lille for dynamometre, når det kommer til privat brug. Dette spiller ind på dynamometer priserne.

Der findes dog kvalitetsudgaver, som kan erhverves til en skarp pris, når du vil have dit eget fysioterapeutiske dynamometer. 

Håndholdt dynamometer – Bedst til prisen

Set på fysiosupplies.dk

Om

Når du vil have et måleinstrument i høj kvalitet, som skal kunne bruges igennem en hel genoptræningsperiode, er denne model et oplagt valg. Den skarpe pris gør det muligt for enhver at erhverve sig sit eget instrument til måling af håndstyrke.

Når du ønsker at bruge måleinstrumentet derhjemme, har det stor betydning for din anvendelse, at du vælger en model, som kan indstilles i forskellige positioner. Denne udgave kan indstilles fra 35-87mm.

På termostaten kan du nemt aflæse din håndkraft og gribestyrke.

Dette håndholdte dynamometer er simpel og praktisk at anvende. Det er udstyret med en håndledsrem, som beskytter mod tab af instrument, og det slidstærke materiale af rustfrit stål sikrer, at du kan gøre brug af instrumentet i mange år.

Udvalgte specifikationer

 • Kan måle din håndkraft fra 0-90kg
 • Nem at indstille
 • Præcise resultater
 • Brugervenligt design

Jamar Plus digital – Bedste design

Set på fysiosupplies.dk

Om

Når det kommer til instrumenter til måling af håndstyrke, er Jamar et populært og anerkendt mærke. Det står bag flere forskellige udgaver af måleinstrumenter, og det er en producent, som fornyer sine produkter i forhold til behov og ny teknologi.

Når du vil have et dynamometer i moderne design og udstyret med nyeste teknologi, skal du vælge denne Jamar Plus digital. Fremfor den klassiske og traditionelle termostat til aflæsning af data, får du et måleinstrument med indbygget, digital skærm. Dette giver dig den mest mulig præcise aflæsning af din håndstyrke.

Instrumentet henvender sig til dig med trauma eller dysfunktioner i hånden, og som har brug for nøjagtige målinger samt data om middelværdi og afvigelser.

Det brugervenlige og smarte design fungerer med batterier, og instrumentet vil automatisk slukke efter 2 minutter.

Udvalgte specifikationer

 • Nøjagtige målinger
 • Praktisk aflæsning af resultater på den digitale skærm
 • Leveres med etui
 • Beregner middelværdien og giver data om afvigelser

Baseline dynamometer sæt – Mest professionelle udgave

Set på fysiosupplies.dk

Vil du have et måleinstrument på lige fod med det, en fysioterapeut anvender, skal du vælge dette sæt, som du kan bruge til at måle styrken i håndledsmusklerne under stræk, bøj, abduktion og adduktion. Du får et måleinstrument, som har de mest professionelle egenskaber, når det kommer til at måle styrke og muskelkraft i såvel hænder samt underarme.

Med til dette sæt følger der tilbehør, som du kan bruge til at udføre målingerne. Dette drejer sig om hældningsmåler, monteringsbeslag for borde samt et dørhåndtagsgreb.

Den praktiske taske der følger med sættet, gør det fleksibelt og nemt for dig at have dit måleinstrument med på ferie, så du hele tiden kan holde dig ajour med tilstanden omkring din muskelkraft i hænder og underarm.

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges til at måle håndledsmusklernes kraft under forskellige bevægelser
 • Digital
 • Leveres med en praktisk taske med tilbehør til at udføre målinger af styrke i underarm og hænder
 •  

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bedste kreatin på markedet og alt hvad du skal vide

Se vores artikel om: TEST: Den bedste kondicykel på markedet

Denne side er anmeldt af: Filippa B. Lauridsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS

Skriv en kommentar