Black Friday –
De bedste tilbud på fitness- og træningsudstyr

Det kan være, du allerede har snøret løbeskoene – klar til at jagte de bedste Black Friday-tilbud 2021.

Startskuddet lyder den 26. november, men du kan tyvstarte ved at hoppe med på Black Week-kampagnerne, der allerede løber fra den 22. november og ugen frem.

Spørgsmålet er, hvad du går efter på Black Friday – for der kommer helt sikkert en sand guldregn af gode tilbud. Det bedste tip er derfor at have en plan, så du ikke mister overblikket og blot får flakket fra tilbud til tilbud – uden at få trykket på køb-knappen. Selvfølgelig behøver du ikke at købe dig fattig på Black Friday – men du bør i et eller andet omfang udnytte, at Black Friday-tilbuddene er ekstraordinært gode.

Køb alt fra yoga- til friluftsudstyr på Black Friday 2021

Har du en drøm om at kunne strække dig som en kat eller kobra hjemme på stuegulvet, når du kaster dig ud i de forskellige yoga-positioner? Eller venter der et friluftseventyr sammen med børnene ude i vildmarken – eller på Valby Bakke? Uanset om du er til yoga eller friluftsliv, er bevægelse og motion i det hele taget en skøn størrelse.

2021 har været et år, hvor der har været ekstra meget fokus på bevægelse – særligt efter et år 2020 præget af Corona-nedlukninger landet over, hvor de fleste af os måske har fået lidt ekstra på sidebenene grundet for lidt bevægelse. Det er derfor på høje tid at få sat gang i kroppen.

De mange Black Friday-tilbud er den perfekte anledning til at få shoppet lidt ekstra træningsudstyr – hvad enten du planlægger at give den gas i fitnesscentret eller derhjemme på stuegulvet. Måske 2022 bliver året, hvor du endelig får holdt dit nytårsforsæt og kan hoppe op på badevægten uden dårlig samvittighed!

Her får du nogle gode tips til, hvilket træningsudstyr du kan shoppe på Black Friday:

  • Træningsudstyr til hjemmetræning – fra pilatesbolde til kettlebells
  • Fitnessudstyr til motionscentret – fra sportssko til kosttilskud
  • Fritidsbrug – fra dykkerbriller til cykeludstyr

På Blackfridaydanmark.dk kan du løbende få et godt overblik over de butikker, der deltager i Black Friday-kampagnerne.

Træningsudstyr til hjemmetræning – fra pilatesbolde til kettlebells

Det er blevet ultrapopulært at rykke træningen hjem i trygge rammer. Én af de store fordele er, at du slipper for det dyre fitnessabonnement, ligesom du kan spare tid, når du ikke skal køre frem og tilbage mellem centret og dit hjem. Samtidig er du måske heller ikke vild med tanken om at skulle stå og træne sammen med alle de unge, der tydeligvis allerede er en smule foran på træningskontoen.

Populære fitnessmaskiner såsom motionscykler og crosstrainers er fantastiske til hjemmetræningen. Begge er skånsomme alternativer til løbetræningen.

Med crosstraineren får du tilmed en fantastisk mulighed for at træne ben og arme samtidigt – med garanti for en øget fedtforbrænding! De bedste fitnessmaskiner ligger i den dyre ende af prisbarometret, og er drømmen at købe dem til billigere penge, så er Black Friday det rigtige tidspunkt at shoppe din motionscykel eller crosstrainer på.

Du kan spare masser af penge! Husk, at de dyrere maskiner ofte er pengene værd, da de ofte tilbyder flere indstillingsmuligheder, og flere programmer, der kan hjælpe med at holde motivationen oppe.

Hvis du hverken har plads til store motionscykler og crosstrainers i din stue, så tag det roligt. Du kan stadig komme i god form, uden at fylde hjemmet op med store træningsmaskiner.

Find et godt Black Friday-tilbud på træningselastikker, pilatesbolde, fitnessmåtter, kettlebells og håndvægte. Med denne type enkle midler kan du komme langt i dine træningsøvelser – der findes adskillige gode, gratis øvelser på nettet, så du kan få stor inspiration til at sammensætte et effektivt program, uanset om du er til pilates, yogaøvelser eller hård fysisk træning med kettlebells.

Fitness- eller yogamåtten er uundværlig, når du skal i gang med dine egne øvelser på gulvet hjemme i stuen! Så brug Black Friday-udsalget til at få shoppet træningsudstyr til hjemmetræningen.

Med Netfysioterapi.dk kan du i øvrigt finde guides til at finde de produkter, der har klaret sig godt i diverse tests. Med tanke på at du – udsalg eller ej – skal spendere et større beløb, kan det give dig en større tryghed, hvis du får et godt overblik over de produkter, der leverer varen, ifølge ekspertpanelerne. Det giver dig også en idé om, hvad du skal overveje i købsprocessen.

Fitnessudstyr til motionscentret – fra sportssko til kosttilskud

Måske kan du slet ikke udholde tanken om ikke at skulle en tur forbi motionscentret på daglig basis. Hvis du er ambitiøs omkring din træning eller generelt er interesseret i sund kost, går du måske også ekstra meget op i kosttilskud. Brug de mange Black Friday-tilbud på kosttilskud til at få fyldt lageret godt op med dine yndlingsprodukter.

Omvendt kan de gode tilbud også være en mulighed for at teste nogle af de varianter, du endnu ikke har prøvet. Måske søger du tips og idéer til en mere proteinrig morgenmad eller vejledning i udvalget af slankeprodukter.

Har du din faste gang i motionscentret, får du naturligvis god brug for et par sportssko – og måske gerne flere, hvis du både skal bruge et par til de mere danseinspirerede holdtræninger og den individuelle cardiotræning ved de forskellige træningsmaskiner.

Går du efter populære mærker som Nike, Reebok og Adidas, kan prisen hurtigt løbe op. Hold derfor godt øje med det kommende Black Friday-udsalg på diverse sportssko. Der er gode muligheder for at finde favorable Black Friday-priser på sportssko og sneakers til hele familien.

Fritidsbrug – fra dykkerbriller til cykeludstyr

Går du ind på Blackfridaydanmark.dk, kan du finde mange af de sportsbutikker, der deltager i Black Friday. Selvom du ikke umiddelbart er den sporty type, bør du tage dig tid til at gennemsøge sportsudvalget. Der er nemlig masser af fantastiske tilbudsvarer, som sigter mod dig, der vil være aktiv ude i naturen – uden nødvendigvis at skulle tænke på høj puls og fedtforbrænding.

Hvis du er lidt af en vandhund, har du sikkert lyst til at prøve kræfter med det store nye hit – paddleboarding! Har du ikke tænkt dig at leje et board fra tur til tur, så køb dit eget. Du kan helt sikkert finde et billigt paddleboard på Black Friday.

Står I som familie og skal på strandferie, så medbring jeres eget kvalitetstestede svømmeudstyr. Black Friday-udsalget er den perfekte anledning til at finde de bedste priser på snorkel- og dykkerudstyr. Særligt dykkermasker bør være af en god kvalitet, da dykkereventyrene ikke er ufarlige. Sørg for at vælge produkter fra nogle af de bedste mærker.

Drømmer du om at tage nogle hyggelige cykelture – enten alene eller sammen med familien – i lokalområdet, så står du måske og skal bruge en ny ladcykel, el-cykel eller mountainbike. Cykler er populære udsalgsvarer på Black Friday, og du kan givetvis spare tusindvis af kroner på drømmemodellen.

Måske bliver der endda råd til ekstraudstyr som den livsvigtige hjelm eller sjove gadgets, der gør cykelturen endnu mere fantastisk.

Black Friday – gør klar til den store udsalgsfest

Black Friday – og Black Week i det hele taget – er et stort overflødighedshorn for dig, der elsker at shoppe. Selvom tøj, sko og elektronik er nogle af de varer, der er mest populære på Black Friday, så følger fitness- og træningsudstyr lige i hælene. Derfor kan du også gøre rigtigt mange gode fund hos de forskellige sportsbutikker. Går du målrettet efter mærkevarer, er der for alvor store besparelser i vente.

Du kan læse mere om Black Friday-tendenserne her.

Det bedste tip er, at du sætter dig ned og overvejer, hvad du reelt står og mangler til f.eks. din hjemmetræning. Er det større, dyrere fitnessmaskiner eller primært mindre træningsudstyr som håndvægte, du leder efter? Notér dine forskellige ønsker, og research dernæst lidt på, hvor dyre de forskellige ting plejer at være.

Det giver dig overblik over, om de forskellige Black Friday-tilbud er attraktive – eller om der er pyntet lige vel nok på førpriserne og rabatterne. Det er ikke et ukendt fænomen – men tag endelig ikke fejl. Der venter masser af gode tilbud på Black Friday!

Husk også gerne at tage websites som Netfysioterapi.dk med i dine købsovervejelser. Her får du en uvurderlig hjælp til at sammenligne forskellige former for fitnessudstyr – med ekspertøjne. For lige netop med træningsudstyr bør du vælge produkter af en god kvalitet, så du får den ønskede effekt af træningsindsatsen.

FAQ

Er fitnessudstyr billigt på Black Friday?
Du kan finde masser af billigt fitnessudstyr på Black Friday, særligt hvis du går efter mærkevarer eller større fitnessmaskiner, såsom en motionscykel eller crosstrainer. Du kan dog også finde attraktive tilbud på alt fra fitnessbænke til fitnessmåtter samt kettlebells og håndvægte. Begynd din søgning på Blackfridaydanmark.dk.
Hvordan finder jeg de bedste Black Friday-tilbud på fitnessudstyr?
Klik direkte ind på Blackfridaydanmark.dk – her finder du en nem oversigt over de online sportsbutikker, der er en del af Black Friday 2021. Herefter er det nemt at gå ind og søge på de respektive tilbud på fitnessudstyr.
Hvilket fitnessudstyr kan jeg købe på Black Friday?
Du kan købe stort set alle former for fitnessudstyr på Black Friday. Måske står du og mangler træningsudstyr til hjemmetræningen. Eller måske skal du bruge et par nye sportssko fra mærker som Nike, Adidas og Reebok til træningen henne i motionscentret. Med Blackfridaydanmark.dk kan du få et godt udgangspunkt for at finde de bedste online tilbud fra sportsbutikkerne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme