Test-oversigt bodypump:
Her er de 3 bedste bodypump vægtstænger

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

3 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Bodypump er en styrketræningsform, hvor man tager mange gentagelser af den samme øvelse for at få en atletisk fysik og tonet krop. Af den grund er træningsformen især blevet populær hos dem, der træner fra et udseendemæssigt perspektiv.

I dag tilbyder mange træningscentre bodypump som en fast del af deres holdplan – men du kan faktisk også dyrke bodypump derhjemme. Det kræver blot, at du har de rigtige redskaber til formålet.

Da det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i det store udvalg af fitnessudstyr, giver vi dig i guiden her vores anbefalinger til kvalitetsudstyr til bodypump, så du ikke behøver at bruge timevis på at lave research.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Abilica Pump Set - smart bodypump sæt med justerbare vægte

Med pumpsættet fra Abilica får du en 130 cm vægtstang i stål, der er beklædt med plast.

 • Designet til at træne hele kroppen
 • Stålstang med plast overtrækning
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra skiver

Mere om Abilica Pump Set

SPECIFIKATIONER

 • Vægt uden skiver: 1,5 kg
 • Totalvægt med alle skiver: 19 kg inklusiv stang
 • Længde på stang: 130 cm
 • 2 fjederlåse
 • 6 vægtskiver

Der medfølger 2 fjederlåse samt 6 gummibetrukne vægtskiver fra 1,25-5 kg. Vægtskiverne er i blå og grå nuancer, og sætter du dem alle på vægtstangen, er totalvægten 19 kg.

Du kan derudover tilkøbe flere vægtskiver, så du gradvist kan øge vægten. Prisen er fornuftig, og det er et rigtig fornuftigt sæt at starte ud med.

Eurosport Bar Pump Rep Set - luksus pump vægtstang med mange vægtskiver

Pumpsættet kommer med en vægtstang i krom på 140 cm og 6 vægtskiver. Vægtskiverne er neoprenbelagte og kommer i sæt, som vejer hhv. 1,25, 2,5 og 5 kg.

 • Stærk neoprenbelægning
 • Inkluderer fjederlåse
 • 3 farvede vægtskiver

Mere om Eurosport Bar Pump Rep Set

SPECIFIKATIONER

 • Totalvægt med alle skiver: 17,5 kg inklusiv stang
 • Vægt uden skiver: 1,5 kg
 • Længde på vægtstang: 140 cm
 • 2 fjederlåse
 • 6 vægtskiver

Skiverne har en totalvægt på 17,5 kg og der medfølger fjederlåse, så du ikke skal bekymre dig om, at vægtskiverne falder af. Prisen er i den høje ende, men til gengæld får du et sæt i meget høj kvalitet. Vægtskiverne er desuden med greb, så de også kan bruges separat som håndvægte.

Vægtsæt til bodypump i kunststof - sæt med kvalitetsvægtstang

En smuk sort vægtstang på 2,5 kg., der muliggør øvelser, som kræver mere udholdenhed end styrke. Også her medfølger 6 vægtskiver i vægtklassen 1,25 kg – 5 kg. samt fjederlåse.

 • Lavet af hård plast med cementblanding
 • Forskellige vægtskiver
 • Vægtskiver med greb

Mere om Vægtsæt til bodypump i kunststof

SPECIFIKATIONER

 • Totalvægt med skiver: 20 kg inklusiv stang
 • Vægt uden skiver: 2,5 kg
 • Længde på vægtstang: 130 cm
 • 2 fjederlåse
 • 6 vægtskiver

Både stang og vægtskiver er i sort, og vægtskiverne har greb, så de kan fungere som separate håndvægte. Sættet er særdeles billigt og samtidig i høj kvalitet.

Hvad er Bodypump?

Bodypump er en træningsform, hvor hver øvelse gentages mange gange med let vægt. På den måde køres musklerne trætte, hvilket giver et atletisk resultat. Der er tale om en hård træningsform, hvor du gennemsnitligt forbrænder 560 kalorier i løbet af en session på 55 minutter. Bodypump er desuden medvirkende til, at din krop generelt bliver bedre til at forbrænde kalorier.

Normalt kører man 10 træningspas i løbet af de 55 minutter, og hvert træningspas fokuserer på én muskelgruppe, herunder squats, dødløft, cleans, lunges og bicep curls.

Giver Bodypump reelle resultater?

Det korte svar er ja! Men undlad at dyrke bodypump mere end to til tre gange om ugen, og læg altid en hviledag ind imellem træningerne. Bodypump to til tre gange ugentligt vil tone din krop i løbet af ganske kort tid.

Bodypump er nemlig den ultimative træningsform, når det handler om at forbrænde kalorier.

Det skyldes ikke mindst, at den måde du træner på, er en medvirkende årsag til, at du fortsætter med at forbrænde kalorier, når timen slut – og at din krop på den lange bane vil begynde at forbrænde flere kalorier i timen generelt, også selvom du ikke laver noget.

Der er lavet forskning på området, som konkluderer, at bodypump medfører en meget højere kalorieforbrænding end tung styrketræning med få gentagelser og i et lavere tempo gør.

Skal du være stærk forinden, eller kan du starte som nybegynder?

Du behøver ikke kunne løfte alverden, når du starter til bodypump, og derfor kan du altså sagtens være nybegynder. Pointen er nemlig, at du skal kunne lave mange gentagelser af den samme øvelse, og det kræver en lav vægt. Du skal dog helst øge vægten fra gang til gang, så du hele tiden presser dig selv til det yderste, og så du stille og roligt bevæger dig fremad.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal kaste dig ud i bodypump, så findes der mange gode bodypump tilbud – på den måde kan du teste det af til en god pris.

FAQ

Hvilket udstyr har jeg brug for til bodypump derhjemme?
Hvis du gerne vil lave bodypump derhjemme, så er der lidt forskelligt udstyr, som det anbefales, du har. Udstyret består af en barbell med vægte, frivægte og en step.
Hvorvidt bodypump er bedre end almindelig vægttræning, kommer an på, hvilke fitnessresultater, du gerne vil opnå. Bodypump fokuserer på at tone kroppen, hvorimod almindelig vægttræning øger muskelmassen mere. Derfor egner bodypump sig rigtig godt til begyndere, som ikke har styrketrænet før.
Hvilke vægte bør jeg bruge til bodypump?
Hvilke vægte, du skal bruge til bodypump, kommer an på, hvilken form for træning, du skal lave og hvor på kroppen, det er. Som udgangspunkt er det en god idé altid at starte med lav vægt og så øge gradvist, som du bliver stærkere.
Hvor mange gange i ugen skal jeg træne bodypump?
Det anbefales generelt, at du ikke træner mere end 2 – 3 gange pr. uge. Da bodypump aktiverer mange af de store muskelgrupper i din krop, er det vigtigt, at du kroppen tid til at restituere imellem træningssessionerne. Dog kan du kombinere bodypump med konditræning.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme