Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Gennem det seneste årti er flere og flere mennesker begyndt at prioritere træning ind som en fast del af deres hverdag. Baggrunden kan være vidt forskellig, om end de fleste træner ud fra et sundhedsmæssigt eller udseendemæssigt perspektiv. I takt med at fitnessbølgen er strøget ind over landet, er der kommet flere og flere forskellige træningsformer.

Én af de træningsformer, som er stormet frem de seneste par år, er bodypump. Bodypump er – kort fortalt – en styrketræningsform, hvor man tager mange gentagelser af den samme øvelse for at skabe lange atletiske muskler og en tonet krop. Rigtigt mange træningscentre tilbyder nu bodypump som en fast del af deres daglige træningsprogram – men du kan faktisk også dyrke bodypump derhjemme, hvis blot du har de rette redskaber. Vi bringer her et par anbefalinger til højkvalitets bodypump køb, herunder den gode pump set pris.

Læs også: TEST: Test af vippebræt 2020 – Sammenlign de bedste

Abilica Pump Set – startersættet

Abilica Pump sæt

Om Abilica Pump Set køb

Med dette pump set får en 130 cm vægtstang i stål, der er beklædt med plast. Den vejer 1,5 kg., og du kan således starte fra bunden med at putte vægtskiver på. Der medfølger 2 fjederlås samt 6 gummibetrukne vægtskiver fra 1,25 kg. og op til 5 kg. Vægtskiverne er i smukke blå og grå nuancer. Tager du alle skiver på, vil vægtstangens totalvægt blive 19 kg. i alt.

Du kan tilkøbe flere vægtskiver, så du gradvist kan øge indsatsen og resultatet. Prisen er god, og det er således en god ”starter”-stang.

Udvalgte specifikationer

 • 130 cm vægtstang på 1,5 kg.
 • 2 fjederlåse.
 • 6 vægtskiver.
 • I alt 19 kg. inklusive stang.
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra skiver.
 • God pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Eurosport Bar Pump Rep Set – luksusudgaven

Eurosport Bar Pump Rep Set

Om Eurosport Bar Pump Rep Set

Pumpsættet kommer med en vægtstang på 140 cm. i krom. De medfølgende vægtskiver er alle særdeles farverige, og med i prisen følger 6 neoprenbelagte vægtskiver fra 1,25 kg og op til 5 kg. Det giver en totalvægt på vægtskiverne på 17,5 kg. Clips medfølger, så du ikke skal bekymre dig om, at vægtskiverne falder af. Prisen er i den lidt høje ende, men til gengæld får du en ekstremt høj kvalitet – og en dekorativ stang. Vægtskiverne er desuden med greb, så du kan bruge dem separat som håndvægte.

Udvalgte specifikationer

 • 140 cm vægtstang.
 • 2 clips
 • 6 vægtskiver.
 • I alt 17,5 kg.
 • Dekorativ og høj kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Bodypump Vægtsæt i kunststof – bedst til prisen

Bodypump Vægtsæt i kunststof

Om Bodypump Vægtsæt

En smuk sort vægtstang på 2,5 kg., der muliggør øvelser, som kræver mere udholdenhed end styrke. Også her medfølger 6 vægtskiver i vægtklassen 1,25 kg – 5 kg. samt fjederluk. Både stang og vægtskiver er holdt i sort, og vægtskiverne har greb, så de kan fungere som håndvægte separat. Dette bodypump sæt er særdeles billigt og samtidig i høj kvalitet.

Udvalgte specifikationer

 • 130 cm vægtstang.
 • 2 fjederluk.
 • 6 vægtskiver.
 • I alt 20 kg. inklusive stang.
 • Rigtigt god pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Måske kunne du også være interesseret i at læse Stepbænk: Her er de tre mest anmelderroste på markedet

Hvad er Bodypump?

Bodypump er en træningsform, hvor hver øvelse gentages mange gange med let vægt. På denne måde køres musklerne trætte, hvilket giver et atletisk resultat. Der er tale om en hård træningsform, hvor du gennemsnitligt forbrænder 560 kalorier i løbet af en session på 55 minutter. Bodypump er desuden medvirkende til, at din krop generelt bliver bedre til at forbrænde kalorier.

Normalt kører man 10 træningspas i løbet af de 55 minutter, og hvert træningspas fokuserer på én muskelgruppe, herunder squats, dødløft, cleans, lunges og bicep curls.

Giver Bodypump reelle resultater?

Det korte svar er ja! Men undlad at dyrke bodypump mere end to til tre gange om ugen, og læg altid en hviledag ind imellem træningerne. To til tre gange bodypump vil til gengæld tone din krop i løbet af ganske kort tid.

Bodypump er nemlig den ultimative træningsform, når det handler om at forbrænde kalorier. Det skyldes ikke mindst, at den måde du træner på, er medvirkende årsag til at du fortsætter med at forbrænde, når timen slut – og at din krop på den lange bane vil begynde at forbrænde flere kalorier i timen generelt, også selvom du ikke laver noget.

Der er lavet forskning på området, som konkluderer, at bodypump simpelthen medfører e meget højere forbrænding af kalorier end tung styrketræning med få gentagelser og i et lavere tempo.

Skal du være stærk forinden, eller kan du starte som nybegynder?

Du behøver ikke kunne løfte alverden, når du starter til bodypump, og derfor kan du altså sagtens være nybegynder. Pointen er nemlig, at du skal kunne lave mange gentagelser af den samme øvelse, og det kræver en lav vægt. Du skal dog helst øge vægten fra gang til gang, så du hele tiden presser dig selv til det yderste, og så du stille og roligt bevæger dig fremad.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal kaste dig ud i bodypump, så findes der mange gode bodypump tilbud – på den måde kan du teste det af til en god bodypump pris.

 

Læs også: Bedste battle rope test & tips til køb af de populære reb

Læs også vores artikel om: Test af de bedste knee­ sleeves til din træning

Denne side er anmeldt af: Oliver R. Mogensen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar