Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Collagen er en vigtig byggesten i kroppens produktion af både hår, negle og hud, men også dine led, knogler og brusk har brug for kollagen. Med alderen vil kroppens naturlige produktion af kollagen falde, og derfor kan det være godt at tilføje et tilskud med kollagen til din diæt.

Med et af de bedste collagen protein tilskud, kan du sikre dig din krop de bedste forudsætninger for at beholde en elasticitet og glød i huden, få flotte negle og hår samt hjælpe dine led, knogler og brusk.

Vi har hos Netfyioterapi.dk fundet 8 forskellige produkter med kollagen, der har klaret sig god i kapsel og collagen pulver tests hos forbrugerne i praksis. Der er både mulighed for at få tilskud i kapselform eller pulver, så det er op til dig, hvordan du helst vil indtage dit tilskud.

Det skal du overveje, før du køber collagen pulver og piller:

 • Foretrækker du kapsler eller pulver? Kapsler kan være nemme at tage med din daglige vitaminpille, men nogle bryder sig ikke om at sluge piller og kapsler. Pulver er praktisk, fordi du kan blande det op med væske og få den smag, du foretrækker. Det kan dog være mere krævende, når du skal tage dit pulver og have gang i drikkedunke, blender eller lignende.
 • Med eller uden smag? Nogle pulvere kommer med smag, hvilket kan være behageligt, hvis du vil drikke det blandet op med vand. Der er dog meget forskel på, hvad forskellige mennesker foretrækker. Tænk over, om du helst selv vil bestemme smagen eller have en hurtig drik med en smag, du kan lide.
 • Udelukkende kollagen eller andre ingredienser? Nogle produkter indeholder ikke kun kollagen, men også andre gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der hjælper din krop. Overvej, om du gerne vil have et produkt, der kan mere end blot tilføje ekstra kollagen til din diæt.

MaxMedix Marine Collagen Advanced med Hyaluronsyre og CO-Q10 – Topscorer

Topscorer

 

Marine Collagen med Hyaluronsyre

i samarbejde med PriceRunner

 

De bedste collagen piller i vores oversigt er topscorer MaxMedix Marine Collagen Advanced med Hyaluronsyre og CO-Q10. Den har fået ros af forbrugerne på Google Shopping, der giver produktet 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Forbrugerne ser virkelige resultater på både hud, negle og hår, men også indvendigt med knogler brusk og led, kan forbrugerne mærke en forandring. En forbruger skriver eksempelvis: ”Har hjulpet mig af med div skavanker i bla. nakke, håndled og lænd”. Andre roser, hvordan håret og neglene vokser hurtigere og stærkere ud, mens huden også får mere glød og elasticitet.

Skal du bruge et effektivt kollagen tilskud, der bidrager med meget andet godt, er MaxMedix Marine Collagen Advanced bestemt et godt valg.

Om MaxMedix Marine Collagen Advanced med Hyaluronsyre og CO-Q10

Marine Collagen Advanced har et højt indhold af kollagen udvundet fra skællene fra saltvandsvisk, der har særlige molekyler. Molekylerne har en lille størrelse og vægt, der gør dem lettere at absorbere for kroppen.

Marine Collagen er vurderet til at have bedre biotilgængelighed end mange andre typer og bliver absorberet 1,5 gange så effektivt. Du får et produkt, der med stor sandsynlighed vil give gode resultater efter noget tids brug, fordi du får adgang til de gode indholdsstoffer.

Marine Collagen Advanced er beriget med hyaluron-syre, der er naturligt i huden og hjælper med at holde den spændstig. Kapslerne indeholder også CO-Q10, C-vitamin, Aloe Vera og zink til knogler, hud, led og mindsker oxidativ stress.

Du skal gerne tage 3 kapsler om dagen, for at få det bedste resultat, og i en bøtte er der 90 kapsler svarende til en måned forbrug.

Fordele

 • Naturlige collagen piller til hud, knogler og led
 • Beriget med hyaluron-syre og CO-Q10
 • Indeholder C-vitamin til knogler og brusk
 • Mindsker oxidativ stress med zink
Ulemper

 • Kapslerne kan være svære at sluge

Specifikationer:

 • Indhold: 90 kapsler
 • Dosering: 3 kapsler dagligt
 • Portioner pr beholder: 30
 • Indhold pr. dosis: Marine kollagenhydrolysat

Weider Collagen 

Bedst Til Prisen

 

Pure Collagen Powder

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Skal du bruge et kollagen-pulver, der både er effektivt og prisvenligt, er Weider Collagen vores bud på noget af det bedste collagen pulver til prisen. Det har en høj biotilgængelighed, og tilskuddet er beriget med en række andre gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er godt for din krop.

Produktet Weider Collagen har også modtaget flotte anmeldelser hos forbrugerne. På Google Shopping giver de i alt Weider Collagen 4,7 stjerner ud af 5, og det er næsten topkarakter.

Forbrugerne skriver i deres anmeldelser at pulveret er nemt at blande op med væsker, og det fungerer præcis efter deres ønsker. Der er dog enkelte, der finder smagen en smule ubehagelig, så du skal blande det op med væsker med smag.

Om Weider Collagen

Weider Collagen indeholder kollagen peptider, der har en høj biotilgængelighed. Det er lavet på Peptan, der er udvundet af okse, der giver et fedtfattigt tilskud uden ekstra sukker, men er i stedet sødet med Stevia.

Når du tager pulveret, vil du både bidrager til knogle- og brusksundhed, mens dine negle, dit hår og din hud vil få et boost. Med en høj tilgængelighed, vil de bioaktive proteiner hurtigt blive absorberet og komme ud, hvor din krop har brug for det.

Pulveret er også tilsat ekstra hyaluron-syre, magnesium og C-vitamin, der er med til at forbedre optagelsen af kollagenet og giver din krop gode forudsætninger. 

Du skal blande pulveret med en væske, og det har en neutral, sød smag. En dosis på 10 g pulver skal du blande med 200 ml væske og drikke dagligt. Du kan selv vælge, om du blander det med vand, kommer det i en smoothie eller blander det i din morgenyoghurt.

Fordele

 • Lavt indhold af fedt og sukker
 • Blander let med væsker
 • Indeholder kollagen peptider med høj biotilgængelighed
 • Med hyaluron-syre, magnesium and C-vitamin C
 • Naturlig smag
Ulemper

 • Nogle bryder sig ikke om smagen

Specifikationer:

 • Indhold: 300 gram
 • Dosering: 10 gram
 • Portioner pr beholder: 30
 • Kollagen: Peptan

NDS Multi Collagen Total 

Bedste Premiumvalg

NDS Multi Collagen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vil du have fingrene i noget af det bedste collagen pulver på markedet, kan prisen også være i den høje ende. NDS Multi Collagen Total er et dyrere valg, hvis du vil tilføje et tilskud af kollagen til din diæt, men det er også et af de bedste produkter på markedet.

Hos Med24.dk kan forbrugerne bedømme produkter, hvor NDS Multi Collagen Total får 4 ud af 5 stjerner.

Forbrugerne er tilfredse med effekten, hvor en forbruger skriver en anmeldelse efter at have brugt produktet i 3 måneder: ”Mit hår vokser hurtigere, jeg kan se mange nye hår på vej, og min hud er blevet så fin igen”. En anden har haft problemer med negle, der ikke ville vokse ordentligt, og produktet Multi Collagen Total har hjulpet efter brug af en fuld bøtte på 225 gram.

Dog skriver flere forbrugere også, at pulveret kan klumpe, hvis du ikke får det blandet grundigt nok i din væske.

Om NDS Multi Collagen Total

Multi Collagen Total er beriget med 3 forskellige kollagen-peptider. Kroppen har ikke kun brug for én type kollagen, så med Multi Collagen Total kan du både hjælpe brusk, led, sener, knogler, hud, hår og negle med et ekstra tilskud.

Produktet indeholder 75% collagen, og det skal opløses i en væske. Du kan blandt andet blande den i en smoothie eller bare drikke den rystet sammen med vand, juice eller lignende. En måleske, der medfølger, svarer til en dosis på 7500 mg kollagen, du skal blande op med cirka 200 ml væske.

Fordele

 • Indeholder 3 kollagen peptider
 • Diskret smag
 • Stor bøtte
Ulemper

 • Kan klumpe, når det blandes med væske

Specifikationer:

 • Indhold: 225 gram
 • Ingredienser: Hydrolyseret collagen Bovine
 • Dosering: 1 måleske svarende til 15 ml
 • Indhold pr. dosis: 7500 mg

Vitaprana Collagen Powder – biotilgængeligt collagen pulver af høj kvalitet

Collagen Powder

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Når du tager et tilskud, er det vigtigt det er biotilgængeligt, så din krop også kan optage de gode indholdsstoffer. Vitaprana Collagen Powder er lavet med 100% biotilgængeligt hydrolyseret kollagen og indeholder ingen tilsætnings- og ingen fyldstoffer.

Generelt er brugerne meget positive over den billige pris pr. dosis på Google Shopping, hvor de har anmeldt Vitaprana Collagen Powder med en samlet bedømmelse på 4,1 ud af 5 stjerner.

Der er lidt forskellige tilbagemeldinger på smagen og duften. Nogle bryder sig særligt ikke om duften, men kan løse det ved at bruge pulveret i smoothies, kaffe eller andet med en kraftig smag.

Om Vitaprana Collagen Powder

Vitaprana Collagen Powder er et pulver, du nemt kan tage i hverdagen, hvis du vil booste din krop med til tilskud af høj kvalitet. Indholdet af kollagen er biotilgængeligt, så din krop får optaget de 100% hydrolyserede kollagen-peptider kaldet Bovin, der er en type-1 kollagen. 

Produktet er fri for andre tilsætningsstoffer, og det er nemt at opløse i både vand, smoothies eller andre drikke. Du kan derfor selv vælge, hvilken smag din drik med kollagen skal have. Dog kan produktet have en kraftig duft, som du kan kamuflere ved at bruge tilsvarende væsker med en behageligere og kraftig duft.

Du skal tage cirka en spiseskefuld pulver eller 7,5 gram 1 til 2 gange om dagen, hvor du har blandet det op med en væske. På sigt vil det booste din hud, led, negle og hår, hvor kollagen er en af de vigtigste byggesten for kroppen

Fordele

 • 100% hydrolyserede kollagen-peptider
 • Nemt at opløse i væske
 • God pris pr. dosis
Ulemper

 • Nogle bryder sig ikke om duften

Specifikationer:

 • Indhold: 500 g 
 • Dosering: 1 spsk. eller 7,5 g
 • Indhold pr. dosis: Marine kollagenhydrolysat 1170 mg

Swedish Supplements Collagen Vital – nem måde at hæve dit indtag af kollagen

Collagen Vital

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vil du have en høj dosis kollagen, så du får en tydelig effekt, er Collagen Vital en nem måde, du kan få et tilskud af kollagen ind i din hverdag. Med hver dosis får du 9000 mg Peptan® beriget med andre gode vitaminer og mineraler.

På Google Shopping har forbrugerne givet produktet en gennemsnitlig karakter på 4,3 stjerner ud af 5 mulige. De hæfter sig særligt ved, at produktet er meget let at opløse, så det ikke laver klumper i væsken, du skal drikke.

Nogle finder smagen meget behagelig, mens andre synes kombinationen af hyldeblomst og hindbær ikke er den bedste. Det er en smagssag, om du kan lide sammensætningen, og ellers kan du blande den i en smoothie eller lignende.

Om Swedish Supplements Collagen Vital

Collagen Vital fra Swedish Supplements er et pulver, du nemt kan blande op med vand og få en drik med smag af hindbær og hyldeblomst. Det gør det lettere at drikke tilskuddet, når det har en god smag, mens det samtidigt er godt for dig.

En dosis Collagen Vital svarer til en skefuld, der kommer med produktet. Det er cirka 12 gram pulver med 9000 mg effektivt Peptan® kollagen. Du blander pulveret op med 2 til 3 dl vand, og du vil undgå at produktet klumper sammen i væsken.

Der er dog også andre gode ting i produktet, der også indeholder C-vitamin og magnesium. C-vitamin er med til den naturlige produktion af kollagen, mens magnesium er medspiller i en normal proteinsyntese.

Fordele

 • 9,000 mg kollagen pr. skefuld
 • Indeholder C-vitamin, der bidrager til normal produktion af kollagen
 • Indeholder magnesium, der hjælper protein-syntesen
Ulemper

 • Smagen af hyldeblomst og hindbær er ikke for alle

Specifikationer:

 • Indhold: 400 gram
 • Dosering: En skefuld svarende til 12 gram
 • Portioner pr beholder: 33
 • Indhold pr. dosis: 9000 mg

Bodylab Collagen Booster IceTea Peach Collagen – kollagen booster med den bedste smag

Bodylab Collagen Booster IceTea Peach

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Foretrækker du at blande din kollagen i vand i din drikkedunk, så har Bodylab lavet en forfriskende collagen booster med smag af iste med fersken. Den er nem at blande op, smager dejligt, og du booster samtidigt dine negle, hår og hud, mens led og knogler får de rette næringsstoffer.

På Google Shopping har forbrugerne givet Collagen Booster fra Bodylab 4 ud af 4 stjerner. I anmeldelserne skriver forbrugerne, at produktet har en god smag og nemt blander sig med væsken uden at klumpe.

Du skal dog have tålmodighed, da resultaterne med collagen tilskud tager tid om at vise sig.

Om Bodylab Collagen Booster IceTea Peach Collagen

Collagen Booster IceTea Peach er et praktisk produkt til dig, der gerne nemt vil kunne tilføje en lækker, men næringsrig drik i løbet af din dag. Formlen indeholder 2 forskellige slags kollagen, der er udvundet af okse, og en daglig dosis giver dig 3200 mg kollagen i alt.

Det er dog også beriget med andre gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der sammen giver et ekstra boost til din krop. Blandt andet får du også Zink, C-vitamin, Biotin og Selen, der også har dokumenteret virkning på sundere hud, hår, negle og led. 

Du får en lille scoop med til bøtten, og du skal bruge et scoop med top eller cirka 5 gram og blande det med mellem 200 og 250 ml vand. Det er bedst at gøre i en flaske, så du kan skrue låget på og ryste det godt sammen.

Drikken er forfriskende og har en god smag, så du kommer til at glæde dig til at skulle have dit daglige dosis kollagen-boost.

Fordele

 • Booster din hud, hår, negle og led
 • Smag af forfriskende iste med ferskensmag
 • Indeholder 30 doser
 • Lavet på kollagen fra okse
Ulemper

 • Dyrere produkt 

Specifikationer:

 • Indhold: 150 g
 • Dosering: 5 gram
 • Portioner pr beholder: 30
 • Indhold pr. dosis: 3200 mg collagen

MaxMedix Rent Marine Collagen – naturligt supplement med 1755 mg pr. dosis

Rent Marine Collagen

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Collagen kan være mange ting, men med MaxMedix Rent Marine Collagen får du et rent og naturligt supplement, der styrker din hud, knogler og led. Det er fremstillet med en specifik type kollagen, der er af premium kvalitet.

På webshoppen Shytobuy.dk har forbrugerne givet MaxMedix Rent Marine Collagen en samlet bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5.

De skriver særligt, at det er god kvalitet, og at der er en forskel, når de tager dem over en periode. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Mine negle er blevet længere og stærkere og den eneste forskel er at jeg har tage kollagen”.

Om MaxMedix Rent Marine Collagen

MaxMedix Rent Marine Collagen er med et indhold af det naturlige NatiCol® Marine Collagen. Typen af kollagen udvinder producenten fra Pangasius og Tilapia fisk, der stammer fra USA og Asien.

Det er et naturligt tilskud, og tager du 2 kapsler pr. dag som foreskrevet, vil du styrke ikke kun din hud, hår og negle, men også led og knogler. En dosis er på 1755 mg, der er højt og nok til, at du vil kunne se resultater, hvis du bruger det fast over en længere periode.

Husk, at drikke et stort glas vand sammen med kapslerne gerne omkring en times tid, før du spiser aftensmad.

Kapslerne er en smule store, men de er ikke tilsat nogle former for aroma eller smagsstoffer, der kan virke forstyrrende, når du skal tage dem. De indeholder heller ikke kunstige konserveringsmidler, så du får den rene NatiCol® Marine Collagen, der styrker din krop og mindsker alderstegn indefra.

Fordele

 • Til en sund hud
 • Bevarer knogler og led
 • Kraftfuld 1755 mg dosis
 • Naturlig smag og aroma
 • Ingen kunstige farvestoffer, sødestoffer eller konserveringsmidler
Ulemper

 • Kapsler er store og kan være svære at sluge

Specifikationer:

 • Dosering: 2 Kapsler
 • Portioner pr beholder: 60
 • Indhold pr. dosis: Marine kollagenhydrolysat 1170 mg
 • Andre ingredienser: Magnesiumstearat, Hydroxypropylmethylcellulose, Siliciumdioxid

Proto-col Pure Collagen Supplements – ingen bindings-, fyldstoffer, eller uønskede kemikalier

Rent Kollagen Tilskud

i samarbejde med PriceRunner

 

Vil du have et meget rent collagen produkt, så er Proto-col Pure Collagen Supplements smarte collagen piller, der er nemme at tage. De indeholder ingen ekstra bindere, fillere og kemi, der er unødvendigt. Du får derfor et meget rent produkt.

Hos forhandleren Shytobuy.dk har forbrugerne anmeldt produktet til et gennemsnit på 4,5 ud af 5 stjerner. Forbrugerne skriver i deres anmeldelser, at pillerne er nemme at tage og virker effektivt.

I en af anmeldelserne skriver en forbruger: ”Har taget det i 2 måneder nu med en god virkning”. Så du skal have lidt tålmodighed, men resultaterne vil vise sig som stærkere hår, negle og pænere hud.

Om Proto-col Pure Collagen Supplements

Skal det være nemt at få din daglige dosis collagen, så er pillerne fra Proto-col et godt bud. 

En dosis er 3 kapsler, og bøtten indeholder i alt 60 stk., så du har til cirka 20 dages forbrug.

Det daglige indtag af Pure Collagen kapsler indeholder en potent dosis på 1200 mg Verisol® Bioaktive Collagen Peptider, der minimerer alderstegn.

Produktet er rent og indeholder ingen andre bindingsmidler, fyldstoffer eller ekstra kemi, så det er så naturligt som muligt. Det indeholder Hydrolyseret type I og III kollagen, der har kliniske studier, der bakker effekten op, så du får den rene virkning, der viser sig efter brug over en periode.

Såvel mænd som kvinder, som ønsker at minimere tabet af collagen, der naturligt falder med alderen, kan få glæde af produktet. Det ligger i det højere prisleje, men forbrugerne hos Shytobuy.dk ser resultater med Proto-col Pure Collagen.

Fordele

 • Virker mod tegn på aldring
 • Klinisk udviklet naturligt supplement
 • Hydrolyzed type I og III collagen
 • Kraftfuld 1200 mg dosis Verisol® Bioaktive Collagen Peptider
 • Ingen fillere eller uønsket kemi
Ulemper

 • I et højere prisleje

Specifikationer:

 • Dosering: 3 kapsler
 • Portioner pr beholder: 30 kapsler
 • Andre ingredienser: Kollagenhydrolysat type I og III, Bovint kollagen, Magnesiumstearat

Hvad er collagen?

Huden vil du med alderen kunne se miste sin elasticitet og blive mere rynket. Det er et naturligt fald i kollagen-produktionen i kroppen, der sætter sine spor i ansigtet, men også inde i kroppen har det konsekvenser.

Kollagen er et af kroppens vigtigste byggesten, og det er en stor bestanddel af alle kroppens proteiner. En tredjedel af alle proteiner består af kollagen, og det er et af fundamenterne for at dine knogler, muskler, led, sener og blodkar fungerer optimalt. Kollagen fungerer som en form for lim, der binder alting sammen.

Kollagen er også vigtigt i forhold til din hud, dit hår og dine negle. Proteinet har betydning for hudens struktur og sammensætning, så den er elastisk og fast, mens den samtidigt producerer nye og afstøder døde hudceller.

Et tilskud af kollagen kan være et godt supplement, hvis du vil bevare en elasticitet i huden, men også sørge for at din brusk, dine knogler og led holder sig velfungerende.

Er der bivirkninger ved collagen?

Der er ikke nogen dokumenterede bivirkninger ved at tage et tilskud af kollagen, så længe du ikke overskrider den anbefalede dosis. Det vil på sigt kun hjælpe dig og din krop, hvis du indfører et fast tilskud, når din egen produktion begynder at falde.

Der er forskellige typer af kollagen, der bliver udvundet fra blandt andet okse, svin og fisk. Har du allergi overfor fisk, bør du formentlig gå udenom produkterne med marine collagen.

Det er dog ikke sikkert, der er spor tilbage, der vil give en reaktion, når først collagen proteinet er udvundet og i produktet, men du har andre alternativer som fiske-allergiker.

Virker det at tage collagen?

Ja, det virker at tage kollagen, men som med fiskeolie, skal du vente med at se resultatet. Du får ikke en hurtig effekt som med koffeinpiller, men holder du ved, skal du nok se resultater med tiden.

Fordi kollagen er en naturlig byggesten i kroppen, vil du langsomt med et tilskud øge mængden af tilgængeligt kollagen. De fleste ser resultater på hud, hår og negle efter brug i cirka en måned, men det afhænger meget af din krop og dine forventninger.

Kollagen er også en vigtig byggesten i forhold til dine knogler, brusk og led, men der er ingen beviser på, at det kan fjerne smerter, hvis du tager kollagen tilskud.

Dog kan du med et tilskud sænke hastigheden, som kroppen naturligt vil mindske produktionen af kollagen. På sigt kan det derfor være en stor fordel både for indre og ydre sundhed, hvis du indfører et fast kollagen tilskud, der bidrager til at bevare mængden af kollagen i kroppen.

Hvad er fordelene ved collagen?

Der er mange fordele ved at begynde at tage et tilskud af kollagen. Du forhindrer kort og godt resultaterne, af kroppens naturlige fald af produktionen af kollagen:

 • Du vil få en fastere og mere elastisk hud.
 • Dine negle og hår vil vokse og være stærkere.
 • Dine ledbånd, knogler og brusk får de rette byggesten.

Udover at kollagen er en af de vigtigste byggesten, som du med fordel kan supplere med, når din egen produktion begynder at falde, så indeholder produkterne også ofte andre gode ting.

Du kan derfor tit slå to fluer med ét smæk, hvis du vælger et kollagen tilskud, der er beriget med eksempelvis C-vitamin, der forbedrer optagelsen af kollagen, eller andre vitaminer og mineraler som zink og magnesium.

Er der forskellige typer collagen?

Der er forskellige typer af kollagen. Kollagen kan man udvinde af okse, Bovine, fisk, Marine, og andre dyr. Det stammer fra selve huden på dyret, hvor mængden af kollagen er størst og mest tilgængeligt.

Der er i alt 3 forskellige typer af kollagen, der kaldes I, II og III. De vigtigste typer er I og II, der har indflydelse på både din hud, ledbånd og muskler. Derfor er det en god ide, du vælger et tilskud, der indeholder begge typer af kollagen.

Kollagen er inddelt i 3 typer, men det er ikke så vigtigt for din krop, om kollagenet er fra okse, fisk eller andet. Det vigtigste er, at du får den rette type, så du giver din krop de bedste betingelser, når du vil have et tilskud.

Hvem bør tage collagen tilskud?

Du bør tage et kollagen tilskud, når kroppens naturlige produktion begynder at falde. Det vil typisk ske, når du er i starten eller i midten af tyverne – men du kan altid starte før, hvis du vil være på forkant.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan kollagen bliver nedbrudt, fordi ting som kost, motion, UV-stråler og nikotin har en negativ indflydelse på kollagen produktionen. Derfor er det en god ide at starte med et tilskud, hvis du tidligt ser alderstegn som tidlige rynker eller andre tegn på manglende kollagen.

Der er ikke nogen bivirkninger ved at tage tilskuddet, hvis du gerne vil forbedre hår, hud og negle og give dine knogler, ledbånd og brusk de bedste betingelser. Du kan derfor trygt tage det, om du er ung eller gammel, mand eller kvinde.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google Shopping

Skal du som forbruger have styr på produkter, forhandlere, priser og ikke mindst anmeldelser, er Google Shopping et godt sted at starte. De har oversigter med anmeldelser, hvor forbrugerne kan give stjerner ud af 5 og skrive en beskrivelse af deres egen oplevelse med produktet.

Du kan se anmeldelserne af Maxmedix Marine Collagen Advanced med Hyaluronsyre og CO-Q10 her

Du kan se anmeldelserne af Weider Collagen her

Du kan se anmeldelserne Vitaprana Collagen Powder af her

Du kan se anmeldelserne af Swedish Supplements Collagen Vital her

Du kan se anmeldelserne af Bodylab Collagen Booster IceTea Peach her

Med24.dk

Med24.dk er en dansk webshop, hvor du kan finde det meste, der også står på hylderne på apoteket. De har både produkter til personlig pleje, men sælger også forskellige medicin og tilskud.

På Med24.dk har forbrugerne kunne anmelde produktet NDS Multi Collagen Total. De har givet et antal stjerner fra 1 til 5 og har også mulighed for at skrive en anmeldelse til deres bedømmelse.

Du kan se anmeldelserne her

Shytobuy.com

Hos forhandleren Shutobuy.dk sælger de en lang række forskellige skønhedsprodukter, vitaminer, tilskud og meget andet. Forbrugerne kan anmelde produkterne på webshoppen med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

MaxMedix Rent Marine Collagen er anmeldt på Shytobuy.com, hvor den får en pæn vurdering i gennemsnit af forbrugerne.

Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerne har også anmeldt Proto-col Pure Collagen Supplements på webshoppen.

 

FAQ

Hvilket collagen er bedst?
De bedste collagen kapsler i vores oversigt er MaxMedix Marine Collagen Advanced med Hyaluronsyre og CO-Q10, men der er også 7 andre gode bud i oversigten. Det bedste collagen afhænger af dine behov og ønsker til produktet.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber collagen?
Du skal overveje, om du vil tage kollagen som pulvertilskud eller i kapsler. Du kan også med fordel kigge på ingredienserne, da nogle produkter også indeholder andre gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der bidrager til en bedre effekt.
Hvordan virker collagen?
Kollagen er naturligt i kroppen, og det bliver brugt særligt som byggesten til hår, negle og hud, men også dine knogler, led og brusk har behov for kollagen. Kollagen tilskud sikrer, at din krop har nok byggesten til at holde din krop sund.

Forfatter

Skriv en kommentar