Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Sidst opdateret den

Tusindvis af danskere lider af problemer og smerter med knæ, hofter, ryg og nakke, men kan ikke få en MR scanning ordineret af deres egen læge – i hvert fald ikke indenfor en fornuftig tidsperiode. Det er der råd for selvfølgelig, mange har private sundhedsforsikringer der har bedre vilkår, men for dem der ikke har, så kan det faktisk sagtens betale sig at kombinere ferien med et besøg på en udenlandsk klinik eller hospital for småpenge. Vidste du for eksempel at man i Thailand kan få scannet knæet for bare 1000 kr og at du i Budapest i Ungarn kan få en scanning af hele ryggen for 1500kr?

Thailand, Ungarn og Polen

Især 3 lande er blevet hotspots for medicinsk turisme. I Europa er det Ungarn og Polen og i Asien er det Thailand. Polen er især kendt for tandlægebehandlinger, mens Budapest også er meget konkurrencedygtige på diagnostisk arbejde. Thailand er populær for plastikkirurgi og andre typer kirurgi i det hele taget.

Ungarn

Budapest er centrum for de fleste behandlinger der kunne være interessante for danskere. Diagnoscan.hu er en privat klinik der udfører alle typer for diagnostiske scanninger og lignende. Her kan du for eksempel bruge nogle af deres screeningspakker til ryg, cancer eller lignende eller vælge frit fra alle hylder. For under 2000 kr kan du for eksempel få scannet hovede, nakke og halspulsårer.

Polen

Polen er efterhånden på landkortet for danskere der skal have lavet tænder, men også for andre typer medicinsk turisme er populært. Blandt andet har Medicover flere gode hospitaler.

Thailand

Thailand har hospitaler som Bumrungrad og Samitivej, begge er gode, samt Bangkok Hospital der også har hospitaler på øerne Phuket og Koh Samui. Læs evt mere på UniqueTravel.dk.

Denne side er anmeldt af: Amanda S. Schou 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar