Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Elevationssenge er for alle mennesker. De har vundet stort indpas i danskernes hjem, fordi de giver øget komfort og særlig god støtte. Og så er de også rigtig praktiske, når du gerne vil sidde op og læse en bog eller se på computeren i sengen.

Hvad betyder elevation?

En elevationsseng er en seng med motor. Den kan ikke bruges til at tøffe ned ad gaden med, men til at indstille madrassen i de rigtige højder til din krop. Den har derfor en elevationsmotor, som enten kan styres med en fjernbetjening eller fra et elektronisk objekt såsom din telefon eller tablet. Når du vil have hævet fx din fodende, så styrer motoren sengens lameller og skubber til madrassen, så du får den ønskede højde. Det giver den helt optimale støtte til din krop, så du sover godt hele natten igennem.

Hvilken elevationsseng skal jeg vælge?

Søvn er yderst vigtigt for dit daglige velbefindende – du skal faktisk have mellem 6 og 8 timers søvn* som voksen. Den rigtige seng er en af de vigtigste faktorer for, at dette kan lykkes.

Desuden er en elevationsseng optimal for folk med visse fysiske problemer – fx piskesmæld, dårligt blodomløb eller generelle rygproblemer. Fordi du kan hæve både hoved- og fodende, kan du sikre dig, at dine skader får en så nænsom hvile som muligt gennem hele natten.

I denne elevationsseng-test præsenterer vi dig for seks forskellige modeller, så du kan blive klogere på, hvilken der passer til lige netop dit behov. Sengene ligger i forskellige prisklasser og har forskelligt design og funktionsmuligheder. De er allesammen rigtig gode senge, som vi kan stå inde for. Vi har her fremlagt dem alle, så du kan være helt forberedt, når du skal ud og investere i en ny elevationsseng.


Ragna Fjord – smart elevationsseng med mange funktioner

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:

 • 2 lag pocketfjedre i 7 komfortzoner
 • Indbygget elevationsmotor
 • Udviklet i samarbejde med førende eksperter
 • Med trådløs fjernbetjening og app
 • Gratis levering

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om:

Ragna Fjord er en lækker, danskproduceret kvalitetsseng fra Nordic Dream. Elevationssengen består af en springmadras med pocketfjedre i 2 lag, der er inddelt i 7 unikke komfortzoner. Komfortzonerne er udviklet til at støtte bestemte områder af kroppen med tanke på god ergonomi. På den måde kan din krop slappe helt af, fordi vægtbelastningen er fordelt korrekt på madrassen.

Springmadrassen er udstyret med anti-skrid i øverste lag, så den medfølgende topmadras bliver liggende, uanset om du har en urolig nat. 

Latex kan anbefales, hvis du vil have ekstra støtte i løbet af natten. Materialet har en god trykaflastning, og det er åndbart og temperaturregulerende. Har du derimod tendens til at fryse lidt om natten, er memory-skum dejligt isolerende.

Kvalitets elevationsmotor

Elevation er en skøn funktion, der gør det meget nemmere at ligge, eller sidde, perfekt i din seng. Ragna Fjord er udstyret med en smart elevationsmotor, som glidende indstiller din position, så du får den bedste støtte. Den smarte slideback-funktion sikrer, at din rygsøjle automatisk stabiliseres, når du justerer sengen.

Du kan indstille sengen med enten den trådløse fjernbetjening.

Den lydsvage motor sørger for, at sengen kan justeres, men den giver også et smart lys under sengen – på den måde har du mulighed for ekstra belysning om aftenen, eller hvis du skal op om natten. Du kan tænde lyset via app eller fjernbetjening.  

Fjord topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og blød side 

Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen bliver transporteret væk i løbet af natten. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.
Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning, og den faste side er flad, hvilket gør madrassen mere solid. Er du til en traditionel topmadras, er Ergoflex fra Nordic Dream helt sikkert noget for dig

Ragna Fjord vs. markedet

Elevationssengen Ragna Fjord er en smart elevationsseng, der gør det nemt at ligge perfekt. Denne model kan fås i en række størrelser, så den passer ind i mange forskellige soveværelser. Du kan få sengen fra 80 x 200 cm og op til 210 x 210 cm. 

I forhold til andre modeller i oversigten byder Ragna Fjord på mange smarte funktioner. Den er udviklet til at levere en fantastisk komfort, hvor der er fokus på detaljerne i det gode håndværk.

Ragna Fjord kan fås i følgende størrelser:

80 x 200 cm

90 x 200 cm

90 x 210 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

180 x 210 cm


Krone Signatur Elevation Plus – Høj kvalitet til prisen

Krone Signatur Elevation Plus er hos sengetid.dk blevet vurderet til at være en af de bedste elevationssenge til prisen. Det er en elevationsseng, hvor komforten er i top. Du er derudover dækket ind, når det kommer til smarte teknologier og lækre materialer. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Vurderet som ”Bedst til prisen”
 • Dansk produceret design
 • Du får en komplet seng inkl. topmadras og ben
 • Elektronik fra LINAK med 5 års garanti
 • Kan indstilles med app til mobil eller tablet
 • 5 komfortzoner at vælge mellem 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Elevation Plus vs. markedet

Krone Signatur Elevation Plus 180×200 cm er en enormt billig elevationsseng, når man tager sengens kvalitet i betragtning. Netop derfor er denne seng også vurderet til ”Bedst til prisen”. Krone Signatur Elevation Plus ligger et sted i midten ift. de andre elevationssenge på markedet, men er billig ift. sengens størrelse. 


Aura Älv – med 7 individuelle komfortzoner

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:

 • Danskproduceret kvalitetsseng
 • Kvalitetselevationsmotor
 • Dobbelt lag af pocketfjedre
 • 7 individuelle komfortzoner
 • 25 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om:

Leder du efter ergonomisk komfort i topklasse? Så er Aura Älv et rigtig godt bud. Elevationssengen er udviklet af danske Nordic Dream i samarbejde med dygtige sengeeksperter. Derfor er der ekstra fokus på den gode komfort, så du kan ligge behageligt hele natten.

Sengens madras kan fås i tre forskellige fastheder, alt efter din vægt. Med den rigtige fasthed vil du opleve den bedste støtte til din krop, fordi madrassen kan holde din rygsøjle plan.

Aura Älv består af en solid boxmadras med indbygget elevationsmotor. Boxmadrassen har 2 lag pocketfjedre, der er fordelt over 7 forskellige zoner.

7 ergonomiske komfortzoner

De 7 komfortzoner byder på hver deres fasthed, så din krop kan ligge ergonomisk korrekt. Det betyder, at sengen er fastere omkring din nakkeregion, lænd og hofter, hvor der naturligt også kommer mere tryk på madrassen.

Din nakke løftes, så dine skuldre kan slappe ordentligt af, og svajet i lænden får også støtte. Du lægger mest vægt i madrassen omkring dine hofter, og derfor er Aura Älv også mest fast i dette område. På den måde får hele din krop den rette trykaflastning.

Glidende indstilling med danskproduceret motor

Den hårdføre elevationsmotor er integreret i boxmadrassen. Motoren er solid og der gives 5 års garanti på produktet. 

Når du skal indstille din Aura Älv elevationsseng, foregår det let, enkelt og trådløst med den praktiske fjernbetjening. Motoren har glidende justering, så du nemt kan finde din perfekte liggeposition. Med den integrerede slideback-funktion indstiller motoren selv både hoved- og fodende, så din rygsøjle bliver aflastet korrekt, når du benytter dig af justeringen. 

Älv topmadras – den mest prisvenlige model 

Topmadrassen Älv er én af Nordic Dreams mest prisvenlige madrasser, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter, hvordan du ønsker at ligge, og hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover. Det er derfor et oplagt valgt, hvis du kæmper med temperaturen under dynen. Memory-skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Skal det være ekstra lækkert, så skal det være Aura Älv fra danske Nordic Dream. Sengen er både udviklet og produceret i Danmark, hvor der er blevet brugt gode og bæredygtige materialer.

Tekstilerne anvendt til sengen er Oeko-Tex certificerede, så de overholder krav til både produktion og materialer. For hver eneste seng Nordic Dream sælger, planter virksomheden et træ. Du kan derfor med god samvittighed vælge kvalitetssengen Aura Älv.

Sengen ligger i den høje ende af prisskalaen, fordi der er brugt ekstra omhu ift. både udvikling af sengen, udvælgelse af gode materialer og produktion. Sengen er derfor et fantastisk produkt til dig, der vil give dig selv den bedste nattesøvn.

Aura Älv kan fås i følgende størrelser:

90 x 200 cm

90 x 210 cm

180 x 200 cm

180 x 210 cm


Krone Signatur Elevation

Krone Signatur Elevation er blevet vurderet som ”Bedst til prisen” hos sengetid.dk. Det er en elevationsseng, som fungerer via de nyeste teknologier. Blandt andet kan elevationssengen justeres via en app på din mobil eller tablet. 

Krone Signatur Elevation er lavet i nogle enormt lækre materialer. Bl.a. har sengen egetræsben. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Bedste elevationsseng til prisen
 • Dansk produceret
 • Enormt god motor fra LINAK
 • Med 5 komfortzoner
 • Med 15 års garanti
 • Kan styres via app på mobil eller tablet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Elevation vs. markedet

Krone Signatur Elevation 180×200 cm er blevet vurderet til ”bedst til prisen”, hvilket i den grad siger noget om sengen vs. markedet. Krone Signatur Elevation er det rette valg for dig, som vil have mest muligt for pengene. Sengen er langt billigere end de andre elevationssenge i tilsvarende størrelser, men sikrer dig stadig høj kvalitet. 


NORLAND Eksklusiv Elevationsseng – Populær blandt kunderne

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng 140×200 cm er en af bedst sælgende elevationssenge hos sengetid.dk. Det er en populær model, som er udstyret med en del nye og smarte teknologier. Fx er NORLAND Eksklusiv Elevationsseng bygget med trinløs justering, hvilket betyder, at du i stedet kan indstille sengen, så den tilpasses fuldstændigt til dig.

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng er bygget med to automatiske nakkevip. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Best-seller
 • Dansk design og dansk produceret
 • Enormt god motor fra LINAK
 • Kan styres via app på mobil eller tablet
 • Med 25 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng vs. markedet

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng er prismæssigt en af de elevationssenge, som befinder sig i mellemlejet i forhold til de andre senge på markedet. NORLAND Eksklusiv Elevationsseng 140×200 er en del billigere end fx NORLAND Eksklusiv Elevationsseng 180×200, men dette skyldes i høj grad, at denne seng er mindre. 


Wonderland Forte 342 Elevationsseng – god komfort og pris

Wonderland Forte 342 ElevationssengDerfor anbefaler vi denne elevationsseng:

 • Trådløs fjernbetjening
 • Tilpasning af skulderzone
 • Kantstabil 
 • Vaskbar og vendbar madras 
 • 15 års garanti 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: 

Elevationssengen fra Wonderland er en komfortabel seng med de mest nødvendige funktioner. Sengen er lavet med en særlig fjedring, hvor kerneindlægget er et Standard Pocket indlæg med 5 vindinger. Senges madras kan bestilles med tre forskellige fastheder: medium, fast og ekstra fast. Du vælger selv, hvilken type, der passer bedst til dig, inden du køber sengen. Topmadrassen er en Classic Pulse Latex madras med en højde på 6 cm. En af de særlige ting ved Forte 342 er det vaskbare og vendbare betræk. Det er nemt at tage af og lægge i vaskemaskinen ved 60 grader. Sengen har et klassisk udtryk, som passer ind i ethvert soveværelse. Du kan tilkøbe matchende ben og sengegavl. 

Wonderland Forte 342 vs. Markedet 

Wonderland Forte 342 skiller sig bl.a. ud ved at være kantstabil, den har særlig komfort omkring skulderzonen og så er det vaskbare og vendbare betræk en rigtig god feature. Det sikrer et rent sovemiljø og minimal gene fra støv og urenheder. Desuden kan du vælge mellem op til 10 forskellige farver. Der er 15 års garanti på denne model, så det er en seng du kan få glæde af længe. Prisen ligger i en lave ende af skalaen. 


Auping Royal Seng – en konge værdig

Auping Royal Seng – en konge værdigDerfor anbefaler vi denne elevationsseng:

 • 5 justerbare zoner med 5 motors elevation
 • Tilpasning af skulderzone 
 • Indbygget vækkeur
 • Auping Connect 
 • 90-dages ombytningsret 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: 

Hvis du er til lidt ekstra luksus, når du skal sove, er Auping Royal Elevationsseng lige sagen. Ved køb af denne seng, får du ikke kun komfort, men faktisk kan du indstille senge til at passe præcis til din krop. Sengen er fyldt med den nyeste teknologi, som sørger for, at du har de bedste forudsætninger for en fantastisk nattesøvn. Sengen kan justeres på flere måder, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du får sengen til at passe til netop dit behov. F.eks. kan du indstille skulderzonen, og der er ekstra støtte til området omkring lænden. Herforuden er det muligt at tilpasse knæhøjden. Som noget helt særligt kan du indstille din Auping Royal til at huske både din sove- og siddestilling. På den måde slipper du for at bruge tid på at justere og tilpasse sengen hver dag. 

Auping Royal vs. Markedet 

Med Auping Royal får du din egen personlige kammertjener, som går langt for at sikre dig nogle gode timer i sengen. Muligheden for at indstille sengen til dit behov og din krop, gør Auping Royal til noget helt specielt. Udover at den husker, hvordan du ligger og sidder, så kan du få madrassen i fire fastheder: soft, medium, fast og ekstra fast. Prismæssigt ligger i den høje ende af skalaen, men får masser af tilpasningsmuligheder og 90-dages ombytningsret. 


Norland Luksus EL Box 2D 180x200cm – mest for pengene

Derfor anbefaler vi denne elevationsseng: 

 • LINAK motor: Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Kan styres fra APP via telefon/tablet
 • Valgfri Krone 7cm TOP madras m. vaskbart betræk
 • 5 komfortzoner
 • 15års GARANTI

Om:
Denne Norland Luksus EL Box 2D er til dig, der ønsker en ny og moderne elevationsseng til en fornuftig pris med optimal liggekomfort og et stilfuldt design. Med denne seng er der høj liggekomfort og moderne elektronik med en LINAK motor. Norland Luksus EL Box 2D har en springmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner, der giver maksimal støtte til de steder på kroppen, der har brug for optimal støtte. Elevationssengen fås i hårdhedsgraderne medium, fast eller ekstra fast fasthed, der sikrer, at den kan tilpasses til den enkeltes kropsvægt. Elevationssengen har en LINAK motor, der er trådløs, støjsvag og driftssikker. Den kan styres via app fra telefonen eller tabletten. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Luksus EL Box 2D 180x200cm vs. markedet 

Norland Luksus EL Box 2D skiller sig ud fra andre elevationssenge på markedet, fordi den er den bedste elevationsseng til prisen. Den har en uovertruffen komfort med dens springmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner, der giver maksimal støtte til kroppen. Derudover er den elegant og stilfuld, hvilket giver et moderne udtryk til soveværelsets indretning.


Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cm – bedst til prisen

Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cmDerfor anbefaler vi denne elevationsseng: 

 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Kan styres fra APP via telefon eller tablet
 • Ventilerende latex topmadras med betræk af naturlig bambus, på hele 9 cm.
 • 5 komfortzoner
 • 15års GARANTI

Om: 

De 5 zoner med pocketfjedre giver maksimal trykaflastning der, hvor kroppen vejer ekstra tungt i madrassen. Den egner sig derfor også til dem, der har brug for ekstra støtte til diverse skavanker med ryg, hofter etc. Elevationssengen kan fås i forskellige hårdhedsgrader og de er: Medium, fast eller ekstra fast fasthed. Dette sikrer optimal støtte i forhold til din kropsvægt. Elevationssengen har en LINAK motor, der er driftssikker, støjsvag og trådløs. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Elevation Cloud vs. Markedet 

Denne elevationsseng er en af topmodellerne i Krone serien og fås derfor ikke bedre indenfor denne serie af elevationssenge. Elevationssengen har en sublim liggekomfort og er trådløst styret via app fra mobilen eller tabletten. Sengen har maksimal komfort og fleksibilitet via dens 5-zone opdelte pocket fjedre system, der giver optimal støtte til kroppen. Sengen er desuden smuk og elegant i designet og passer ind i ethvert moderne og innovativt hjem. 


Dunlopillo Passion Elevationsseng – ekstra luksus i hverdagen 

Dunlopillo Passion Elevationsseng – ekstra luksus i hverdagen Derfor anbefaler vi denne elevationsseng:

 • 5 forskellige topmadrasser
 • Vaskbart og vendbart betræk
 • Bæredygtigt produkt 
 • 7 komfortzoner
 • Asta- og allergivenlig

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: 

Dunlopillo er kendt for sine senge af høj kvalitet. Og denne Passion-udgave er ingen undtagelse: Med hele 7 komfortzoner og 5 topmadrasser at vælge imellem, er du nærmest garanteret en skræddersyet seng. Alle topmadrasserne har vend- og vaskbart betræk, hvoraf nogle betræk er varmeafledende. Denne model er desuden astma- og allergivenlig. Dunlopillo er også kendt for at være en bæredygtig sengeproducent, og bruger bl.a. naturlatex. Dette materiale giver en rolig søvn og tilpasser sig din krop, så du altid ligger behageligt. Sengene bliver produceret på en måde, så de skåner miljøet mest muligt. Og alle gummitræer som bruges til den særlige naturlatex, er fra FSC certificerede plantager. 

Dunlopillo Passion Elevationsseng vs. Markedet 

Med Dunlopillo Passion, får du luksus og atter luksus. Der er så mange muligheder for at tilpasse denne seng, at du næsten ikke kan gå galt i byen. Topmadrasserne, som fås i henholdsvis Original, Original Cool, Luxury, Supreme og Supreme Cool, indeholder alle særlige fibre, som sikre at madrassen holder formen i lang tid. Sengen er den dyreste i testen, og i dette tilfælde får du også hvad du betaler for. 


Tempur Promise – luksus i soveværelset

Tempur Promise – luksus i soveværelsetTempur Promise vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker en absolut kvalitetsseng, der bidrager med luksus i soveværelset.

Den kommer med valgfri gavl og ben, således at man selv kan sætte sit præg på designet, og man kan også vælge fasthed efter personlig vægt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Komforten er i fokus: Modellen er bygget op som en dobbeltseng med en trykaflastende Tempur-madras samt en 7 centimeter høj topmadras, der begge støtter kroppen der, hvor den har brug for det.

Eftersom produktet er en elevationsseng, kommer den med en motor, der kan regulere højde på hoved- og benende, og denne styres via en fjernbetjening. Man kan endda anvende telefonen som fjernbetjening via en app. Motoren har en garanti på 5 år og selve rammen på 10 år.

Tempur Promise måler 180 x 200 centimeter og er dermed en dejlig bred dobbeltseng i elevations-format.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Luksus-variant
 • Høj valgfrihed
 • Trykaflastende Tempur-madras
 • Kan styres via app
 • Garanti på 10 år

Urban – fornuftigt valg til budgetpris

Urban – fornuftigt valg til budgetprisUrban vil være et godt valg for den, der ønsker en komfortabel enkeltseng med motor, som ikke stjæler hele budgettet.

Selv om prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Man får en sengeramme med motor og madras, og der findes to madrasser for den bedste komfort: Hovedmadrassen er skabt af pocketfjedre og skum, og disse fjedre er små varianter, som er mere fleksible end de klassiske. Dermed tilpasser de sig efter kroppen og dens bevægelser. Topmadrassen er af skum og giver et lunt klima.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Herudover er motoren en Linak-motor, der er forbrugerens garanti for den bedste danske kvalitet. Motoren gør det muligt at hæve eller sænke fod- og hovedende, og elevationen foregår via den trådløse fjernbetjening.

Der ydes 5 års garanti på motoren og 15 år på rammen.

Urban måler 120 x 200 centimeter og er dermed en bred enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • God pris
 • Pocketfjedre
 • Linak-motor
 • Trådløs fjernbetjening
 • 15 års garanti

MasterBed Standard Air40 – ekstra lang model

MasterBed Standard Air40 – ekstra lang modelMasterBed Standard Air40 vil være et godt valg til den forbruger, der ønsker en enkeltseng i elevations-format, som er lidt længere end normalt – denne måler nemlig 210 centimeter.

Den kommer med ramme og madras, og rammen har justerbare lameller. Madrassen består af et intelligent fjedersystem, der former sig efter kroppen, og der findes 5 komfortzoner. Komfortzonerne er områder, hvor der ydes ekstra støtte til kroppen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Øverst ligger topmadrassen, som er en 4 centimeter høj 3D-variant i latex. Latexen sørger både for et allergivenligt og køligt klima i sengen – perfekt til enten allergikeren eller forbrugeren, der har tendens til at svede under søvnen.

Modellen kommer med den kendte Linak-motor, som både er smidig og støjsvag. Der ydes 5 års garanti på motoren og 15 år på rammen.

MasterBed Standard Air40 måler 90 x 210 centimeter og er dermed en længere enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Ekstra lang
 • Justerbare lameller
 • Madras med komfortzoner
 • Allergivenlig latex-topmadras
 • Linak-motor

Kaagaard 380 – det elegante valg

Kaagaard 380 – det elegante valgKaagaard 380 vil være et godt valg for den forbruger, der gerne vil kombinere funktionalitet med design. Modellen er nemlig virkelig flot og designet i moderne skandinavisk minimalistisk stil. Man kan selv tilpasse farve, gavl og ben efter individuelle præferencer, og så er det muligt at vælge imellem flere fastheder i madrassen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den høje funktionalitet kommer til udtryk i madrassen, der er af topkvalitet. Her er tale om den allergivenlige og trykaflastende Unikka-latexmadras, der er 22 centimeter tyk. Latex-materialet er antibakterielt, hvilket gør den ideel for allergikeren, men dette materiale sikrer også et køligt klima. 

Herudover er den meget støttende for kroppen, og fjedersystemet har 7 såkaldte komfortzoner. Disse er områder, hvor der leveres ekstra støtte til kroppen.

Produktet leveres med lamelbund, hvoraf flere af lamellerne er justerbare.

Kaagaard 380 måler 90 x 200 centimeter og er dermed en enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Flot design
 • Vælg selv farve, gavl, ben og fasthed
 • Trykaflastende Unikka-madras
 • Antibakteriel latex
 • 7 komfortzoner

Nexus Excellent – markedets bedste garanti

Nexus Excellent – markedets bedste garantiNexus Excellent vil være et godt valg, hvis man ønsker en enkeltseng i elevations-format, som kommer med en meget lang garanti – denne ligger på 25 år, hvilket vidner om, at modellen er utrolig holdbar.

Produktet er herudover meget moderne og har endda integreret natlys under bunden. Dette styres med fjernbetjeningen, som også regulerer elevations-delen, hvor hoved- og benende kan løftes.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Der findes både en springmadras og en topmadras, og springmadrassen består af fleksible pocketfjedre og skum. Ovenpå er topmadrassen, der er fremstillet i latex med et CoolPlus-betræk. Dette leder både varme og fugt væk fra kroppen. Latex er yderligere et antibakterielt materiale, der giver en høj miljøvenlighed, og så er det tillige afkølende for kroppen.

Der ydes 8 års garanti på motoren og 25 år på rammen.

Nexus Excellent måler 90 x 200 centimeter og er dermed en enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Lang garanti
 • Integreret natlys
 • Madras med pocketfjedre
 • Allergivenlig latex-topmadras
 • CoolPlus-betræk

Auping Original – ekstra lang i prisbelønnet design

Auping Original – ekstra lang i prisbelønnet designAuping Original er en elevationsseng i enkelt-format, som emmer af stil og kvalitet – selve designet er prisbelønnet.

Modellen er ekstra lang med 210 centimeter og kommer med ben og ramme. Farven er valgfri. Gavlen skal tilkøbes, hvis man ønsker at fuldende stilen. Der kan også tilkøbes matchende natborde. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Produktet leverer en høj komfort og stærk holdbarhed med sin spiralnetbund og bæredygtigt-fremstillede materialer. Madrassen har en kerne bestående af fleksible DPPS-fjedre, som kombinerer en fast støtte og en blød følelse. Fjedrene har via et støttezone-net til formål at give en helt ergonomisk placering for kroppen. Man kan tilvælge en endnu mere moderne madras, hvis man ønsker det.

Man styrer elevationen via den trådløse fjernbetjening, men henter man den tilhørende app, kan man også anvende telefonen som fjernbetjening.

Auping Original måler 90 x 210 centimeter og er dermed en ekstra lang enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Prisbelønnet design
 • Ekstra lang
 • Bæredygtige materialer
 • DPPS-fjedre
 • Motor kan styres via telefonen

Auping Essential – miljø-certificeret og designvinder

Auping Essential – miljø-certificeret og designvinderAuping Essential passer godt til det organiske soveværelse, der har brug for en elevationsseng i enkeltformat, som kommer med buede og bløde former. Sengen har vundet flere designpriser.

Modellen er dertil ekstra lang med 210 centimeter, og der findes stor valgfrihed i designet – dermed kan man selv tilpasse den efter egne præferencer i forhold til design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Man kan tillige vælge imellem 4 madrasser, der alle kommer med DPPS-fjedre. Disse består af et intelligent system, der tilpasser sig efter kroppen og dens bevægelser. Som en ekstra bonus er der tænkt meget over bæredygtighed i fremstillingen, og det er den første seng nogensinde med det eksklusive Cradle to Cradle Silver-certifikat. Derudover er den CO2-neutral.

Der ydes 5 års garanti.

Auping Essential måler 90 x 210 centimeter og er dermed en ekstra lang enkeltseng.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Har vundet flere designpriser
 • Længere model
 • DPPS-fjedre
 • Cradle to Cradle Silver-certifikat
 • CO2-neutral

Norland Eksklusiv El Box 2D 180×200 cm – Topmodel

Norland Eksklusiv EL Box 2D 180x200 cm.Derfor anbefaler vi denne elevationsseng: 

 • Motor fra danske LINAK m. gulv lys, slideback og 5 års FULD garanti
 • Dobbelt lag fjedre.
 • Valgfri Eksklusiv 8 cm. Latex eller Wonderpur topmadras
 • 25 års GARANTI*

Om: 

Denne NORLAND Eksklusiv El Boks 2D er topmodel indenfor elevationssenge og er til dig, der vil have en elevationsseng i absolut topklasse.  Med sengens dobbelte lag fjedre og en eksklusiv latex eller Wonderpur topmadras er man sikret optimal komfort. Sengen har en ekstravagant slideback funktion, hvor hele sengen glider tilbage, når ryggen kører op. 

Den eksklusive seng har to lag pocketfjedrer og fem komfortzoner. Madrassen har ekstra polstring med et 25 mm lag Cooltex. Sengen har en trådløs og støjsvag motor fra Linak. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Eksklusiv El Box 2D 180×200 cm vs. markedet

Det, der adskiller Norland Eksklusiv El Box 2D 180×200 fra andre elevationssenge er, at den er bygget på en boksmadras med hele to lag fjedre. Dette giver optimal støtte, fleksibilitet og komfort til hele kroppen.   


NORLAND Luksus EL Box 2D 180×200 cm – Topmodel

NORLAND Luksus EL Box 2D 180×200 cm er en topmodel hos sengetid.dk. Der er tale om en elevationsseng, hvor både kvalitet og komfort er i højsædet. Du får det bedste af det bedste og er sikret en fantastisk nattesøvn langt ud i fremtiden. 

NORLAND Luksus EL Box 2D kan styres med en app. Alt er samlet i én boks, så dine madrasser ikke skrider. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Topmodel
 • Lækkert dansk design og dansk produktion
 • Motor og elektronik fra danske LINAK 
 • Alt samlet i en box
 • Dobbelt lag fjedre
 • 25 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NORLAND Luksus EL Box 2D 180×200 cm vs. markedet

NORLAND Luksus EL Box 2D 180×200 cm ligger prismæssigt i den høje ende ift. de andre elevationssenge på markedet. Dette skyldes dog også, at der er tale om en topmodel, hvor der ikke er gået på kompromis med en eneste ting ift. kvalitet. 


NORLAND Eksklusiv EL Box 2D 180×200 cm – Kvalitet og komfort i top

NORLAND Eksklusiv EL Box 2D er en af topmodellerne hos sengetid.dk. Sengen er bygget til at skulle kunne tilfredsstille netop dine behov. NORLAND Eksklusiv EL Box 2D er bygget med dobbelt lag fjedre og samlet i én box, så din komfort er i top. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Topmodel
 • God motor fra danske LINAK med 5 års garanti
 • Alt er samlet i én boks
 • Styring via app på mobil eller tablet
 • Med 25 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NORLAND Eksklusiv EL Box 2D 180×200 cm vs. markedet

NORLAND Eksklusiv EL Box 2D 180×200 cm er en af dyre elevationssenge på markedet, men det er også en særligt god elevationsseng. Du får i modsætning til nogle af de andre elevationssenge i dette overblik hele 25 års garanti, hvilket også medfører en økonomisk sikkerhed for dig. 


NORLAND Cloud EL Box 2D 180×200 cm – Topmodel på tilbud!

NORLAND Cloud EL Box 2D er en topmodel hos sengetid.dk. Elevationssengen kan styres via en app på din mobil eller tablet, så det bliver ikke meget nemmere. 

Denne elevationsseng er bygget med dobbelt lag fjedre og elektronik fra dansk LINAK og fås inkl. en ventilerende latex topmadras, som garanterer din ultimative komfort. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Topmodel
 • Er inkl. ventilerende latex topmadras
 • Dansk design og produktion
 • Højkvalitets motor fra LINAK med 5 års garanti
 • Dobbelt lag fjedre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NORLAND Cloud EL Box 2D 180×200 cm vs. markedet

NORLAND Cloud EL Box 2D 180×200 cm er en af de billigste elevationssenge på markedet netop nu, da sengen er sat ned med 52 % på tilbud. Der er dog tale om en topmodel i utroligt høj kvalitet, så du har her mulighed for at gøre et enormt godt køb. 


NORLAND Eksklusiv Elevationsseng 180×200 cm – Best-seller blandt elevationssenge

NORLAND Eksluksiv Elevationsseng er – som det lyder af navnet – en af de absolut bedste og mest eksklusive elevationssenge på markedet. Sengen er en best-seller hos sengetid.dk, hvilket siger noget om sengens popularitet. 

NORLAND Eksluksiv Elevationsseng er udstyret med en masse fantastiske funktioner bl.a. antiskrid, så topmadrassen ligger stabilt. Elevationssengen er designet med en motor, som er i topklasse, fra danske LINAK. 

Derfor anbefaler vi dette produkt:

  • Best-seller
  • Dansk design og dansk produktion
  • Kan styres via en app på din mobiltelefon eller tablet
  • Med 2 automatiske nakkevip
  • Indstilles trinløst så den kan tilpasses netop dine behov
  • 25 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng vs. markedet

NORLAND Eksklusiv Elevationsseng er en af de dyreste elevationssenge på markedet, men til gengæld er du også sikret en kvalitet i absolut topklasse. Sengen vil holde i mange år, og du er sikret en fantastisk nattesøvn i alle disse år. 


Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Heldigvis kommer de fleste sengekollektioner i alle størrelser. Generelt vil du kunne finde disse størrelser: 80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210. Det er dog ikke alle, som kan tilbyde den sidste størrelse, der er den ekstra lange seng. Generelt vil en enkeltmandsseng være i målene 90-120×200. Hvis du gerne vil have lidt mere plads at vende dig på, er en trekvartmandsseng et godt valg. De ligger på 140×200. Hvis du skal sove med en partner, anbefaler vi altid en dobbeltseng i størrelsen 160-180×200/210.

Uanset om du handler i Jysk, på bedrenaetter eller et andet sted, så er elevationssenge en jungle at begive sig ud i. Vi håber, at vores elevationsseng-test har hjulpet dig til at blive klogere på sengene og deres funktioner. Der er mange faktorer at tage med, når man kigger på de bedste elevationssenge. Men når du først har prøvet en elevationsseng, er det svært at gå tilbage til en almindelig seng. Deres ekstra komfort og støtte er med til at gøre din søvn ekstra god. Sov godt!

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art6028170/Hvor-meget-s%C3%B8vn-har-vi-egentligt-brug-for

Denne side er anmeldt af: Amanda S. Schou 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar