Knæbind test-guide:
Vores bud på de 2 bedste knee­ sleeves til træningen

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Når du træner med tunge vægte belastes dine knæ, hvorfor de har særligt brug for aflastning, så du undgår potentielle skader og smerter.

Knee sleeves (eller knæbind) er gode at bruge som aflastning under styrketræning. De kan give god og stabil støtte til knæene, som er særligt vigtig, når du træner tungt. De kan også hjælpe, hvis du døjer med mindre alvorlige og midlertidigt tilbagevendende besvær eller smerter i eller omkring knæene.

Overvejer du, om knee sleeves er nyttige for dig, eller er du allerede på jagt efter gode tilbud, så læs med her, hvor vi tester de bedste af slagsen.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

RX Original Knee Sleeve - knæbind med effektiv stabilisering

 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,8/5 stjerner på Amazon

Knæbindet er perfekt til de personer, der styrketræner og har brug for ekstra støtte til de tunge løft, der belaster knæet.

Dagens bedste priser og tilbud på RX Original Knee Sleeve:

 • Ergonomisk design
 • Stærk kompressionseffekt
 • Robust og holdbar

Mere om RX Original Knee Sleeve

SPECIFIKATIONER

 • Størrelser: Small – XX-Large
 • Materiale: 7 mm Neopren
 • Farve: Blå
 • Godkendt til brug af IPF

Du får en effektiv stabilisering, så skader undgås under træning. Knæbindet er lavet af 7 mm neopren og fås i blå farve. Det kan naturligvis købes i forskellige størrelser, så du nemt kan finde et, der passer dig.

Produktet er godkendt af International Powerlifting Federation (IPF) og er dermed et godt valg, hvis du er glad for vægtløftning.

SELECT Profcare Kompressionsbind - oplagt til håndbold

Knæbindet fra SELECT støtter knæet, mens du træner, hvilket både kan bruges som til at forebygge og afhjælpe skader i og omkring knæet.

Dagens bedste priser og tilbud på SELECT Profcare Kompressionsbind :

 • 4-vejs stretch for mobilitet og komfort
 • Stødabsorberende EVA-pude
 • Giver optimal beskyttelse

Mere om SELECT Profcare Kompressionsbind

SPECIFIKATIONER

 • Kompressionseffekt
 • Beskyttende puder
 • Stor bevægelsesfrihed

I selve knæbindet er der en beskyttende pude, som er produceret af stødabsorberende skum, der hjælper dig mod stød fra hårde gulve.

Puden er på ydersiden forstærket med Amortec, som er med til at øge holdbarheden. Opbygningen af knæbindet sikrer god kompression, som øger blodcirkulationen, hvilket kan forbedre dine præstationer til håndbold såvel som i fitnesscenteret.

Hvad er knee sleeves?

Knee sleeves er kort fortalt beskyttelse til dine knæ, når du træner. Især når du træner tungt kommer der et enormt pres på dine knæ. Knee sleeves kan hjælpe med at stabilisere knæene selv under meget tung træning, så du får optimal støtte og undgår skader.

Knee sleeves kan også bruges som god støtte, når du allerede har og mindre skader. Du skal dog i første omgang altid drøfte skader og smerter med din læge, i stedet for udelukkende at forsøge at behandle dem med et knæbind. Bruger du knæbindet på en alvorlig skade, kan det nemlig gøre skaden værre.

Hvad er forskellen på knee sleeves og knee wraps?

Knee sleeves og knee wraps er ikke det samme, og de har hver deres forskellige fordele og ulemper. Knee wraps er udført i et elastisk materiale på samme måde som for eksempel wrist wraps er. De er designet til at blive viklet rundt om knæet i en spiral. Knee sleeves derimod er produceret af neopren og har en komprimerende effekt. De skal glides hen over knæet for at sidde fast.

Knee wraps er populære hos visse styrkeløftere, da de giver mulighed for at løfte endnu flere kilo i squats, da det elastiske materiale giver bedre og hurtigere knæbøjning. Knee sleeves derimod er beregnet til at beskytte knæene mod risikoen for skader, ligesom de sikrer stabilitet i de tunge løft, så fremtidige skader undgås.

Hvordan bruges knæbind?

Tag gerne knæbind på allerede når du går i gang med opvarmningen. Dermed får du på grund af varmen og den øgede cirkulation den bedste og mest optimale effekt fra knæbindet. Brug herefter knæbindet under selve træningen og tag det af, når du er færdig. Du skal helst ikke bruge det i forbindelse med hverdagsaktiviteter, da dine knæ kan blive afhængige af den passive støtte. Du bør i stedet sørge for at træne de muskler op, som ellers belastes.

Hvordan vælger du det rigtige knæbind?

Knæbind varierer i både design og funktion. Der er blandt andet forskel på tykkelsen af knæbind, og det kan have betydning for dig, når du skal vælge, hvilket knæbind du skal have. Et 3mm tykt knæbind giver ideel støtte til udholdenhedstræning og træningspas, der trætter leddene. Knæbind på 5mm støtter dig, som gerne vil træne varieret det vil sige hvor både styrke og smidighed er påkrævet.

De 7mm tykke knæbind er velegnet til tung træning, hvor du har brug for ekstra god støtte til løftene.

Ovenstående parametre er vigtige at tage i betragtning, når du vælger knee sleeves – når du har styr på den del, kan du begynde at kigge efter det design, der tiltaler dig mest.

Kan knæbind bruges til alle former for træning?

Knee sleeves eksisterer for at støtte og aflaste knæene under træning. Men det er bestemt ikke alle træningsformer, hvor knæbindet vil give den rette støtte. Knæbind er primært anbefalet til tung træning, men ikke til udholdenhedssport. Er du for eksempel langdistanceløber, kan det være en direkte dårlig idé at bruge knæbind, da det vil give dig en modstand, der kan ændre biomekanikken i dit knæ. Du vil derfor automatisk belaste dine muskler forkert.

Knæbind er således ikke den rette knæstøtte til langdistanceløb og lignende træningsformer, hvor udholdenhed (og ikke styrke) er det primære i træningen. Hvis du døjer med smerter eller slid ved udholdenhedstræning, og har du brug for støtte, kan du dog vælge de tynde knæbind på 3mm, som stadig giver støtter, men ikke hindrer knæenes bevægelsesfrihed.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

McDavid 422R Dual Disk knæbandage

Adidas Support Performance Knæbind

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme