Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Hvis du gerne vil booste dit vægttab, findes der hjælpsomme tilskud. 

Du finder ingen magisk pille, der kan trylle dig slank, men med en kombination af motion, sund kost og et tilskud til fedtforbrænding, kan du komme langt.

På redaktionen har vi gjort os umage med at finde et udvalg af forskellige kosttilskud, der giver øget fedtforbrænding, så du kan komme i mål med dine ønsker til dit vægttab. De har forskellige egenskaber, indholdsstoffer samt fordele og ulemper – du bliver klogere på det hele i vores oversigt.

Du finder helt sikkert et produkt, der kan bidrage positivt til din vej til et sundere liv.

Weider Fat Burner fedtforbrænding 

Redaktionens favorit

Weider Fat Burner fedtforbrænding Introduktion

Vores favorit hos Netfysioterapi.dk er Weider Fat Burner. Kosttilskuddet har en aktiv formel, der hjælper dig med at forbrænde ekstra fedt og giver dig mindre lyst til søde sager.

Det er en stor hjælp, hvis du er i gang med et længere vægttab, men har brug for en ekstra hånd til at styre appetitten og komme hurtigere i mål med vægttabet.

En bøtte indeholder 120 kapsler, der svarer til cirka en måneds brug, hvis du indtager de anbefalede 3 kapsler dagligt. Du kan derfor nemt teste, om du oplever en givende effekt med Weider Fat Burner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Weider Fat Burner

Weider Fat Burner indeholder blandt andet L-carnitin, der er et vigtigt element i kroppens fedtforbrænding.

Krom er afgørende for, at sukker omdannes i kroppen, og det indeholder Weider Fat Burner også. Indholdet af krom er særligt godt til at styre din sult og lyst til sødt, fordi det bidrager til et mere stabilt blodsukker gennem hele dagen.

En tilskud til fedtforbrænding som Weider Fat Burner kan aldrig erstatte din egen indsats med sund kost og motion, men det er en ekstra hjælp på vej mod dine mål om drømmekroppen. Med koffein og ekstrakt fra grøn te, får du et ekstra energiboost, der kan gøre træning og motion lettere at komme gennem med et nedsat fødeindtag og dermed energiindtag.

Med Weider Fat Burner skal du tage 3 kapsler dagligt i forbindelse med dine måltider. Du skal helst tage dem til morgenmaden eller frokosten, og den daglige dosis skal aldrig overskrides.

Børn og gravide bør ikke kaste sig over Weider Fat Burner, så det er til den almindelige dansker, der vil have en ekstra hjælp med at styre appetitten under et vægttab.

Fordele

 • Indeholder L-carnitin, krom og grøn te-ekstrakt
 • Kontrollerer appetit og sukkertrang
 • Giver energi til hverdagen
Ulemper

 • Du skal tage 3 kapsler dagligt

Biotech USA Mega Fat Burner fedtforbrænding 

Bedste valg uden koffein

Biotech USA Mega Fat Burner fedtforbrænding Introduktion

Vil du gerne undgå produkter med koffein i dit tilskud til fedtforbrænding, er Biotech USA Mega Fat Burner vores bedste bud. Det er en af de mest effektive fedtforbrændere på markedet, der stimulerer kroppens funktioner, så du kommer hurtigere i mål med et vægttab.

Tilskuddet svarer til en form for vitaminpille, hvor indholdet hjælper dig med at øge din basale metabolisme, giver energi og nedsætter sultfornemmelsen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Biotech USA Mega Fat Burner

Den vigtigste ingrediens i kampen mod forbrænding af fedt i Biotech USA Mega Fat Burner er Synefrin HCL. Det stammer fra bitter appelsin, der blandt andet har et naturligt indhold af efedrin, der giver energi og nedsat appetit.

Bitter appelsinfrugt har været anvendt i både Asien, Østafrika og ved Middelhavet, hvor det er brugt til at behandle halsbrand, nedsætte appetitten og fremme vægttab. Nu kan du få det doseret i smarte kapsler med Biotech USA Mega Fat Burner.

Med Biotech USA Mega Fat Burner undgår du koffein, som mange af de andre tilskud til fedtforbrænding indeholder. Du skal indtage 1-2 kapsler 3 gange dagligt cirka 30 minutter til 1 time før, du skal spise.

Husk at drikke rigeligt med væske under kuren med Biotech USA Mega Fat Burner, da det har en let vanddrivende effekt. Derfor skal du heller ikke overskride den maksimale dosis på 6 kapsler dagligt.

Fordele

 • Uden koffein
 • Indeholder naturligt sultnedsættende ingredienser
 • Øger din følelse af energi
Ulemper

 • 1-2 kapsler skal tages 3 gange dagligt
 • Vanddrivende

Chained Nutrition Synephrine Hardcore fedtforbrænding 

Det prisvenlige valg

Chained Nutrition Synephrine Hardcore fedtforbrænding Introduktion

Har du brug for en prisvenlig fedtforbrænder, så er Chained Nutrition Synephrine Hardcore af højkvalitet. Det anbefales til både vægttab, men også til sportsmanden, der vil stå skarpt til næste fysiske udfordring.

Produktet indeholder ikke koffein som mange lignende produkter til fedtforbrænding, men det indeholder i stedet synefrin HCL. Det er et naturligt produkt udvundet af bitter appelsin, der har efedrin-lignende effekt: Det nedsætter appetitten og giver dig et øget boost af energi til både hverdagens strabadser og den vigtige motion.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Chained Nutrition Synephrine Hardcore

Med Chained Nutrition Synephrine Hardcore skal du kun tage én kapsel dagligt for at opnå den ønskede effekt. I stedet for naturlige planteekstrakter, indeholder Chained Nutrition Synephrine Hardcore ægte synefrin HCL, der giver nedsat appetit og øger din følelse af energi gennem dagen.

I hver kapsel får du 40 mg synephrine, og bøtten med 140 fedtforbrændings piller holder derfor længe. Du skal bruge produktet kombineret med dine egen indsats med træning og kost, så du også får de ønskede resultater – produktet alene kan ikke gøre den store forskel, hvis du ikke selv tager fat.

Du bør undgå at tage tilskud med synefrin HCL sammen med koffein, da det kan påvirke blodtrykket. Undgå derfor helt energidrikke og pre-workout med koffein, hvis du vil bruge Chained Nutrition Synephrine Hardcore som en del af din rejse mod et varigt vægttab.

Fordele

 • Indeholder ægte synefrin HCL
 • Nedsætter appetitten og øger energiniveauet
 • Skal kun indtages én gang dagligt
Ulemper

 • Kan ikke bruges sammen med koffein

Chained Nutrition Ripped Hardcore fedtforbrænding – effektiv fedtforbrænding med koffein

Chained Nutrition Ripped Hardcore fedtforbrændingIntroduktion

I den nye generation af fedtforbrændere er Chained Nutrition Ripped Hardcore. Det er med til at give dig et øget boost af energi, undertrykker din sultfornemmelse og er med til at øge forbrændingen af fedt. Det er et godt værktøj at have ved hånden, hvis du vil succesfuldt i mål med et større eller mindre vægttab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Chained Nutrition Ripped Hardcore

Du skal kun tage en enkelt kapsel af Chained Nutrition Ripped Hardcore om dagen. Du skal gerne indtage den før morgenmaden eller lige før, du skal træne.

Tilskuddet indeholder en kombination af ingredienser, der stimulerer dit basale stofskifte, så du kan forbrænde mere fedt end ved almindelig motion og sund kost. Tilskuddet regulerer dit blodsukker, så du ikke får udsving og oplever den store sult, så du bedre kan styre dit madindtag.

Indholdet består af blandt andet koffein, zingiber officinale, catechiner og chili, der bidrager til øget energi og giver dig fokus til dine daglige opgaver og træninger.

Særligt det høje indhold af koffein er med til at holde dig i gang og hjælpe med en smule energi, når vægttabet begynder at være hårdt med energiunderskud. Du føler dig mere frisk og vågen, så du kan øge dit eget forbrug af energi i hverdagen. Er du ikke vant til koffein, skal du formentlig først vænne dig til mængderne, der er i den høje ende.

Catechiner er et ekstrakt fra grøn te, der er med til at nedsætte fornemmelsen af sult, mens krom hjælper til en bedre insulinfølsomhed. Sidst vil indholdet af chili øge din kropstemperatur og energiforbruget på mere basalt niveau.

Det er vigtigt, at du følger anbefalingerne og kun indtager én kapsel om dagen, og undgår at tage den før sengetid. Boostet af energi kan forhindre dig i at sove ordentligt, hvilket er afgørende for et sundt vægttab og dit generelle velvære.

Fordele

 • Nedsætter fornemmelsen af sult
 • Øger det basale stofskifte og energiforbrænding
 • Booster din følelse af energi
 • Skal kun tages én gang dagligt
Ulemper

 • Indeholder meget koffein

Stacker 2 Stacker 4 Ephedra Free fedtforbrænding – opkvikkende tilskud

Stacker 2 Stacker 4 Ephedra Free fedtforbrændingIntroduktion

Har du brug for et ekstra boost, når du er i gang med at tabe fedtet, er Stacker 2 Stacker 4 Ephedra Free opkvikkende. Produktet er kapsler, du skal tage i forbindelse med din kost, der er med til at øge dit stofskifte og fedtforbrænding, mens din appetit sænkes.

Det smarte ved de opkvikkende fedtforbrændings piller er, at du skal nøjes med én kapsel dagligt for et ønsket resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Stacker 2 Stacker 4 Ephedra Free

Stacker 2 Stacker 4 Ephedra Free indeholder ikke forbudte stoffer som efedrin, men indeholder i stedet naturlige boostende ingredienser. Blandt andet indeholder Stacker 4 Ephedra Free: grøn te, guarana og colanød. Det er naturlige ingredienser, der sammen med indholdet af koffein virker centralstimulerende, og derfor giver dig øget energi til både hverdagen og dine træninger.

Med tilskuddet til fedtforbrænding kan du sætte ekstra fut under dit vægttab. En enkelt kapsel Stacker 4 Ephedra Free skal tages efter et måltid og kun én gang om dagen. Den maksimale dosis er 1 kapsel på 24 timer, så du sparer tid og besvær med at huske dit tilskud til fedtforbrænding.

Du skal derfor ikke tage tilskuddet efter hvert måltid, men i stedet undgå at tage Stacker 4 Ephedra Free før sengetid, da det kan forstyrre din søvn. 

Fordele

 • Virker opkvikkende og mættende
 • Skal kun tages én gang om dagen
 • Øger stofskiftet og fedtforbrændingen
Ulemper

 • Kan ikke indtages før sengetid

Star Nutrition Glucomannan fedtforbrænding – kosttilskud med glucomannan og chrom

Star Nutrition Glucomannan fedtforbrændingIntroduktion

Hvis du vil have et effektivt og gennemtestet produkt til fedtforbrænding, så er Glucomannan fra Star Nutrition med til at lette dit vægttab. Det giver en øget mæthedsfornemmelse, hjælper dig i mål med vægttabet og fremmer en god flora i tarmen. 

Indholdet i Glucomannan er med til at stabilisere blodsukkeret, så du ikke oplever store udsving, lyst til sødt og sult. Produktet er beriget med chrom, der også er gavnligt for fedtforbrændingen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Star Nutrition Glucomannan

Kosttilskuddet er enkelt og praktisk, og det indeholder henholdsvis glucomannan og chrom, der bidrager til øget mæthedsfornemmelse, så du ikke overspiser under dit vægttab. Det hjælper dig med at holde din kostplan, så du opnår dine ønskede mål.

Fibrene i glucomannan er naturligt vandopløselige og hæver op i maven, så de giver en mæthedsfornemmelse. Det fremmer både sunde kolesterol niveauer og tarmsundheden. Du undgår at spise mere, end du ønsker med en fornuftig kost, hvis du supplerer med Glucomannan.

Star Nutritions glucomannan er også beriget med krom, der er vigtigt i kroppens udnyttelse af fedt og kulhydrater. Et tilskud med krom hjælper med at reducere lysten til søde sager og øger din krops naturlige fedtforbrænding.

Selve bøtten fra Star Nutrition indeholder i alt 84 kapsler, og du anbefales at tage 2 kapsler 3 gange dagligt. De skal indtages med vand før måltidet, så de kan have den ønskede effekt.

Fordele

 • Nedsætter lysten til søde sager
 • Giver fylde i maven og mæthedsfornemmelse
 • Stabiliserer mave og tarm
Ulemper

 • Skal indtages 3 gange om dagen i forbindelse med måltider

10 facts om forbrænding

1. Hvad er fedtforbrænding i forhold til sundhed?

Din fedtforbrænding er ikke direkte afgørende for din sundhed, og der vil være genetiske forskelle, hvor livsstilen også spiller en rolle. Din forbrænding kan være ganske normal, selvom du ikke oplever at have stor effekt af træning og ændrede kostvaner.

Det kan være en god ide, at du får målt din fedtprocent, så du er klar over, hvordan du ligger i forhold til en sund fedtmængde på kroppen.

2. Hvad har stofskifte med forbrænding at gøre? 

Din forbrænding sker henholdsvis i form af dit basale stofskifte og din muskelforbrænding. Det basale stofskifte er det, din krop bruger, når det skal holde sig i live. Muskelforbrændingen er dog det, der udgør langt størstedelen af din forbrænding – og med træning kan du sætte den i vejret. 

3. Hvad er lav og høj forbrænding?

En lav forbrænding er ikke i sig selv et problem, medmindre det skyldes lavt stofskifte. Nogle vil generelt have lettere ved at smide kiloene, mens andre skal kæmpe mere. Der kan dog altid komme resultater, hvis du lægger dig i selen med kalorieforbrænding.

4. Kan jeg spise mig til en høj forbrænding?

Du kan sørge for at spise nok protein, og evt. supplere med proteinpulver, hvis du vil sætte din forbrænding op. Det er også afgørende, at dit blodsukker holdes stabilt, og at dit insulinniveau holdes lavt.

5. Kan jeg træne mig til en højere forbrænding?

Hvis du har tid, mulighed og energi, bør du gerne træne flere gange om ugen for at øge din generelle forbrænding. Det er bedst med træning med høj intensitet med vægte, der hjælper mest på forbrændingen, blodsukkeret og insulinfølsomhed.

Du kan supplere din træning med kosttilskud til fedtforbrænding, proteinpulver eller kreatin.

6. Forbrænder jeg, når jeg sover?

Dit stofskifte arbejder stadig, når du sover. Dit basale stofskifte er genetisk, men kan påvirkes af ustabile hormoner og mængde af muskelmasse. Du bør altid træne, for det bidrager til højere forbrænding og sætter din totale energiomsætning for dagen op.

7. Kan jeg ødelægge min forbrænding?

Hvis du spiser usundt med meget sukker, hvidt brød og lignende over en længere periode, kan du nedsætte din egen forbrænding. Mangel på søvn og stress har også indflydelse på, hvordan din forbrænding går, så husk at pleje dig selv med god kost, træning og effektiv søvn.

8. Bidrager morgenmad til forbrændingen?

Får du et proteinholdigt, nærende og sundt morgenmåltid, kan du starte din forbrænding 30% højere end uden. Morgenmaden er vigtig for et stabilt blodsukker gennem dagen, så du ikke snacker indimellem måltiderne.

9. Virker træning på forbrændingen?

Ja, du får et lille boost i din forbrænding på 72 timer, hvis du træner. Efterforbrændingen betyder dog ikke, at du kan tillade dig at spise mere, hvis du er på vej mod en lavere vægt. Det er stadig vigtigt, at du spiser rigtigt, hvis du vil tabe dig – også hvis du træner samtidigt.

10. Kan en kur ødelægge min forbrænding?

Hvis du kører ekstreme kure med et meget lavt kalorieindtag, vil kroppen automatisk selv nedsætte dit hvilestofskifte og forbrændingen – simpelthen fordi kroppen går i sult-tilstand. Du skal gerne ramme et kalorieindtag, der er under dit behov, men ikke så lavt, at det forstyrrer kroppens naturlige processer.

Kilde: Alt.dk


Viden om kroppen & fedt

Kroppen har godt af fedt, der tilfører energi til kroppen og bruges til blandt andet isolation, opbygningen af forskellige hormoner, celler og optagelse af fedtopløselige vitaminer. Det er derfor vigtigt, du får det gode fedt, der kommer fra blandt andet fisk, nødder og lignende.

Vil du undgå det dårlige fedt, så skru ned for mængderne af rødt kød og kødprodukter generelt, da de indeholder mere af den skadelige type fedt. Den skadeligt type fedt kan føre til hjertekarsygdomme, så du bør undgå mest muligt af den slags.

Sukker er synderen

De fleste danskere er i dag overvægtige, men fedt er ikke altid synderen. Fedt er derimod en vigtig del af kosten, der har sin berettigelse.

I stedet er den store synder sukker, som vi indtager i langt højere mængder end nogensinde før. Sukker, der ikke bliver brugt til fysisk energiudladning i musklerne, vil i stedet blive lagret i kroppens fedtdepoter.

Du skal derfor skære ned på sukkerindtaget, hvis du for alvor vil se resultater på vægten.

Kilder: Sundhed.dk og Videnskab.dk

Øvelser der hjælper på forbrændingen

Christina Fischer, der driver Bodywork By Christina Fischer, anbefaler cirkeltræning med varierede øvelser, hvis du vil sætte ind med ekstra fedtforbrænding. Du kan ikke punktforbrænde med eks. mave fedtforbrænding, men du kan sætte ind overalt i kroppen med sund træning, der får forbrændingen til at stige.

Under træning rettet mod fedtforbrænding er pulsen afgørende. Det er vigtigt at du holder energien oppe og fortsætter uden de store pauser.

Er du helt nybegynder kan du indlægge korte pauser efter hver øvelse, men hold dig i gang med maks puls så længe som muligt.

Til træningen skal du bruge:

 • 1 kort rund elastik
 • 1 lang elastik
 • 1 medicinbold
 • 1 mavehjul

Selve træningen består af 9 forskellige øvelser, og du skal gerne lave mange gentagelser af hver, så du holder pulsen oppe.

 1. Squat med medicinbold
 2. Sumo squat jump med elastik
 3. Burpee
 4. Uppercut med lang elastik
 5. Medicinbold med skråt løft
 6. Ball slam til planke
 7. Push-up på medicinbold
 8. Lunge og skulderløft med elastik
 9. Ab wheel

Husk bagefter at tillade din krop den nødvendige restitution, så den igen kan klare de fysiske opgaver, du sætter den for.

Kilde: Alt.dk

FAQ

Hvad er det bedste kosttilskud til en højere fedtforbrænding?
Det bedste kosttilskud indeholder naturlige ingredienser og bidrager til nedsat appetit og højere forbrænding. Vælg et, der passer til dine ønsker til mængde og behov.
Virker kosttilskud til højere fedtforbrænding?
Ja, ingredienserne booster dit energiniveau, øger forbrændingen og nedsætter appetitten. Du kan dog ikke udelukkende nøjes med et tilskud, hvis du vil tabe dig – der skal sund kost og motion til.
Hvordan virker kroppens fedtforbrænding?
Kroppen forbrænder først de tilgængelige kulhydrater, før den går i gang med fedtforbrændingen. Fedt er vigtigt for kroppen, så den vil holde længst på det. Du kan dog nemt sætte gang i fedtforbrændingen ved at spise rigtigt, træne og evt. supplere med et kosttilskud til fedtforbrænding.

Denne side er anmeldt af: Ida M. Hansen Rating 5/5

Forfatter

Skriv en kommentar