Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Sidst opdateret den

Hvem drømmer ikke af og til om en god, dybdegående massage? Især på de der dage hvor man bare er særligt øm og træt i kroppen, eller når man blot har brug for at geare helt ned og slappe af. 

Desværre er det ikke altid til at finde en, der er villig til at give dig den massage, du fortjener. Selv hvis du gør, så er det ikke sikkert, at de lige kan ramme de rigtige punkter uden at være erfarne massører. Hvis man derimod skulle til at betale sig fra det hver gang, så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt. Derfor er det heldigt, at du faktisk kan klare det hele selv.

Med en massagepistol kan du nemlig få en lækker, lindrende og dybdegående massage, lige når du vil have det helt uden at forlade dit eget hjem. Du behøver faktisk slet ingen hjælpende hænder.

Du bestemmer i øvrigt selv, om du vil have en blid eller hård massage. Man kan nemlig finde massagepistoler, der kan give mange forskellige former for massage som for eksempel:

 • Vibrationsmassage
 • Pulserende massage
 • Roterende massage m.m.

Det bliver hjulpet godt på vej af de forskellige massagehoveder, der findes på markedet. Mange apparater kommer endda med flere valgmuligheder, så du helt selv kan styre det.

Læs med her, hvis du vil have inspiration til, hvilket massageapparat vil være det rette for dig. Der er noget for både det store og det mindre budget, og så har vi selvfølgelig fundet massageapparater, der klarer sig godt i test.

Beurer MG070 – En massagepistol med varmelindring


Beurer MG070

Set til: 405,00

Køb hos Proshop.dk

Går du med smerter efter en hård træning, så er dette måske din redning. Med en massagepistol som denne fra Beurer kan du både lindre smerter ved hjælp af varme og massage. Den høster ros af brugerne for at være et godt våben mod ømhed.

Beurer MG070 har først og fremmest to aftagelige massagehoveder, så du selv bestemmer hvilket type massage, du vil have. Du kan enten vælge det glatte massagehoved eller det med knopper. 

Udover at du kan vælge mellem to forskellige massagehoveder, så er der også to intensiteter af massage, som du kan vælge mellem. 

Ved hjælp af infrarødt lys kan du også få glæde af massageapparatets varmefunktion. Det kan netop være en lækker oplevelse, når du har ømme muskler og led efter træning. Det er faktisk sådan, at varme kan have en lindrende effekt.

Har du ingen til at hjælpe dig med din massage, så kan du sagtens gøre det selv, for der følger også et håndtag med, så du for eksempel kan nå din egen ryg. Udover det sidder der en velcrorem på bagsiden af massageapparatet, så du kan holde godt på det.

Derfor skal du vælge Beurer MG070:

 • Du kan få to forskellige slags massage
 • Du kan også få smertelindring ved hjælp af varmefunktionen
 • Med håndtaget kan du også nå din egen ryg

 

Medisana HM 858 – En massagepistol med ledning


Medisana HM 858

Set til: 359,00

Køb hos CDON

Når du er gået ekstra hårdt til dine squats, og du ikke længere kan gå op og ned ad trapperne, eller når du bare har haft en masse arbejde på kontoret, og dine skuldre har siddet helt oppe ved ørene en hel dag, så er det, du virkelig kan få brug for en god massage. 

Med denne model fra Medisana kan du give dig selv den massage, du går og drømmer om. Den er brugervenlig og stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen.

Medisana HM 858 kommer med flere fordelagtige funktioner, der er til for at give dig den optimale massageoplevelse, helt uden at du behøver forlade dit eget hjem. Faktisk kan du gøre det hele selv.

Du kan nemlig selv styre intensiteten af dine massage, og så kan du vælge mellem de to massagehoveder, alt efter hvilken type massage du vil have. Udover det så har denne massagepistol faktisk også en varmefunktion. Så kan du vinke farvel til ømme muskler og led og nyde den dejlige afslappende følelse af en god massage. 

Dette apparat kører på strøm, og skal sluttes til en stikkontakt. Derfor skal du altså bare sørge for, at der er en strømkilde i nærheden, og så er der ingen begrænsninger for din afslapning. Den har en effekt på 28 W. 

Derfor skal du vælge Medisana HM 858:

 • Du kan vælge mellem 2 massagehoveder og selv styre intensiteten af din massage
 • Denne model har desuden en lækker varmefunktion
 • Den er stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hyperice HyperVolt – En massagepistol i topklasse


Hyperice HyperVolt

Set til: 2.895,00

Køb hos CDON

Er du på udkig efter en mere avanceret teknologi inden for massageapparater, har vi naturligvis også modellen til dig. Denne model har nemlig et væld af gode funktioner, der placerer den i topklasse. Til gengæld er det dog også værd at bide mærke i, at det kommer til en noget højere pris.

Denne massagepistol kan give dig en vibrationsmassage. Denne type massage kan være godt for kredsløbet, og så kan det også være godt for kroppens bindevæv. På den måde kan det altså være et fantastisk redskab at bruge, inden du træner, så det bliver en del af din opvarmning. 

Det kan dog også hjælpe efter træning, når du mærker ømhed i kroppen.

Med Hyperice HyperVolt kan du vælge mellem 3 intensiteter, alt efter hvad du lige har brug for. Det kan være, at man nogle dage vil have en hård massage, og at man andre dage har brug for noget blidere. Her har man altså valget.

Der følger i øvrigt hele 5 massagehoveder med i købet.

Derfor skal du vælge Medisana HM 858:

 • Den giver vibrationsmassage, der kan være godt både før og efter træning
 • Der er 3 intensitetsindstillinger
 • Og så er der hele 5 forskellige massagehoveder at vælge imellem
 • Den har en levetid på op til 3 timer efter opladning

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Zenkuru Massage Gun – En massagepistol, der giver vibrationsmassage


Zenkuru Massage Gun

Set til: 1.399,00

Køb hos Coolstuff.dk

Også denne massagepistol kan give dig en fantastisk vibrationsmassage dog til en lidt mere overkommelig pris. Så bliver det lidt nemmere at gøre den luksus til en del af hverdagen.

Vibrationsmassage kan som bekendt være godt for kroppen både før og efter træning, og derfor vil du som sportsudøver også kunne få megen glæde af et massageapparat som dette. 

Zenkuru giver dig i øvrigt en høj grad af personlig tilpasning, når du skal massere, for det er nemlig 3 intensitetsindstillinger og 4 massagehoveder.

Du kan vælge mellem et gaffel- eller kugleformet og et rundt eller fladt massagehoved. Hvert har sine fordele. Med det gaffel- eller kugleformede massagehoved kan du for eksempel fokusere din massage på meget præcise punkter på kroppen. 

Det runde eller flade massagehoved kan derimod være et godt redskab, når du vil massere de større muskelgrupper på kroppen, f.eks. når dine dødløfts har været ekstra hårde ved dig. 

Man kan ved hjælp af indikatoren se, både hvor meget strøm der er tilbage på batteriet, og hvilket vibrationsniveau batteriet er sat på.

Håndtaget er lavet af plastik med gummi rundt om, så det er behageligt at holde.

Derfor skal du vælge dette massageapparat fra Zenkuru:

 • Du kan få glæde af vibrationsmassage i hjemmet
 • Du kan indstille det til 3 forskellige typer vibrationsmassage
 • Med i købet får du 4 forskellige massagehoveder med hver deres fordele
 • Efter opladning har batteriet ca. 2 timers levetid 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

DHZ Regun Home – En massagepistol, der giver pulserende massage


DHZ Regun Home

Set til: 1.999,00

Køb hos Abilica Online

Endelig har vi DHZ Regun Home, som er endnu et fremragende eksempel på et massageapparat, der kan give en dybdegående og lindrende massage, når du har brug for det. 

Også denne massagepistol kommer med forskellige massagehoveder, der hver har sine fordele. Med DHZ Regun Home får du nemlig et rundt massagehoved, et fladt massagehoved, et gaffelformet massagehoved og sågar en massageskrue. På den måde kan du altså få glæde af forskellige former for massage alt i ét smart apparat.

Du kan desuden selv vælge hastigheden af pulseringerne i din massage. Faktisk er der 3 indstillinger for hastigheden.

En pulserende massage, som man opnår med dette apparat, kan have mange fordele for din krop. Du kan både få glæde af det, hvis du er fysisk aktivt og får ømme led og muskler, og hvis du bliver stiv i kroppen, fordi du modsat sidder meget stille. 

Det, pulseringer gør, er, at de stimulerer kredsløbet og blodcirkulationen. Det kan være en stor hjælp, når man mærker ømhed. Derudover kan det også afhjælpe mælkesyre, der ellers kan give stort ubehag.

En massagepistol som denne vil både kunne være en hjælp for dig, når dine led og muskler bliver ømme og stive, men det kan faktisk også være et godt redskab at have ved hånden, når du skal varme op til træning. Du vil nemlig kunne vække kroppen ved at stimulere blandt andet nerver, bindevæv og blodcirkulationen.

Derfor skal du vælge DHZ Regun Home:

 • Du kan få pulserende massage i dit eget hjem
 • Du bestemmer selv hastigheden på pulseringerne
 • Der er også 4 forskellige massagehoveder at vælge mellem
 • Et fuldt opladet apparat giver op mod 1 times levetid

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Se også GIV DIG SELV MASSAGE MED EN MASSAGEPISTOL skrevet af Yogaovelser.dk.

Denne side er anmeldt af: Frederik Jeppesen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS

Skriv en kommentar