Indhold

 

 

En massagepistol er en ny form for massageapparat, der kan give en god og dybdegående massage. Ifølge fysioterapeut Mette Boldsen kan massage øge bevægeligheden i musklerne både før og efter træning, samt nedsætte træningsømhed (DOMS).

Mette Boldsen påpeger, at massagepistoler ikke kun er et godt redskaber for atleten, men også for den almene person. Det skyldes blandt andet at en massagepistol giver dig mulighed for, at give dig selv massage på områder, hvor det normalt er problematisk at nå. Du kan læse flere af Mette Boldsens råd til anvendelse af massagepistoler her.

Vi har undersøgt markedet og udvalgt nogle af de bedste massagepistoler, som får positive ord med på vejen af forbrugere og eksperter. Det er vores håb, at det vil gøre valget lidt nemmere for dig.

Det skal du overveje, før du køber en massagepistol:

 • Effektivitet: Effekten i en massagepistol angives i RPM og varierer fra model til model. Du skal sørge for at købe en model med effekt nok, til at være virksom på dine muskler.
 • Størrelse: Mange medbringer deres massagepistol til træning, hvorfor de vælger en mere kompakt model som er nem at have med på farten.
 • Design: Designet på en massagepistol er ikke kun en æstetisk overvejelse. Det indebærer også materialevalg, brugervenlighed og hvor komfortabel den er at arbejde med.
 • Batteritid: Hvor ofte vil du oplade din massagepistol? Skal den kunne holde til flere ganges brug mellem hver opladning?
 • Støjniveau: Vil du kunne bruge din massagepistol i fitnesscenteret, kan du med fordel kigge efter en en mere støjsvag model.

Læs også den uddybede købsguide, som er baseret på råd og vejledning fra vores ekspert, fysioterapeut Mette Boldsen.


Musclepain PRO Massagepistol inkl. rejsetaske – brugt af atleter 

Vores anbefaling

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sports atleter fra det danske
  kvindelandshold i håndbold
 • Skandinavisk design
 • 365 Dages fuld returret

Leder du efter en massagepistol i skandinavisk design og holdbare materialer, der er udviklet til at kunne håndtere kraftig brug til lindring og muskelafslapning? Så er modellen fra Musclepain et godt valg.

Om du løber, træner hårdt i fitnesscenteret, er sportsatlet eller generelt bare ønsker mere velvære i en aktiv hverdag, er der store chancer for, at Musclepain PRO massage pistolen kan blive din nye best buddy.

Massagepistolen fra Musclepain, med tilhørende rejsetaske, hjælper dig med muskel- eller ledsmerter, og  skaber de bedste forudsætninger for at undgå ømheder efter din træning, uanset intensiteten. Den har fået 5/5 stjerner på Trustpilot, og det afspejler produktets gode egenskaber.

En begejstret bruger skriver:

Hvor er den bare awesome. Jeg træner pt. op til halvmarathon, og den her hjælper mig virkelig med at undgå ømme stænger. 

Musclepain PRO massagepistolen er udviklet og gennemtestet i samarbejde med dygtige fysioterapeuter over hele landet, og flere klinikker benytter sig også af produktet til daglige behandlinger af klienter. 

Du kan derfor være helt sikker på, at massagepistolen lever op til standard – og mere til. Hvis produktet ikke skulle leve op til dine forventninger, tilbyder Musclepain 365 dages fuld returret. 

Du behøver heller ikke bekymre dig om at transportere produktet og mangle strøm, når du er ude. Massagepistolen er, udover et LED/Touch display, udstyret med et kvalitetsbatteri, der kan give dig op til hele 7 timers arbejdstid.

Du får samtidig et produkt, der er nemt at bære rundt på, så armene ikke bliver trætte. Massage pistolen vejer ikke mere end 718 gram. Skulle du alligevel blive øm, kan du passende hive dit nye apparat op af tasken og behandle med det samme.

Du behøver heller ikke sidde med hørebøffer på, når du skal lindre smerterne. Musclepain PRO massagepistolen har en støjsvag 20W motor, som ikke genere hverken dig eller dine omgivelser. Den kan også indstilles til hele 10 forskellige hastigheder, mellem 1400-3300 slag/min.

Hvis der skulle ske noget med produktet, dækker garantien både fabrikationsfejl, ødelagte lys, knapper og andre tekniske mangler. 

Derfor anbefaler vi Musclepain massagepistolen
Musclepain PRO massagepistolen er lavet i et stilrent og skandinavisk design. Den bliver brugt af danske fysioterapeuter såvel som danske sportsatleter. Forbrugerne er vilde med Musclepain, hvilket kan ses på deres gode anmeldelser på Trustpilot. Her har de en score på hele 4,5 ud af 5 stjerner. Den har lang batterilevetid på op til 7 timer, hvor den er med til at lindre ømme muskler og led. Samtidig har den også 10 hastighedsindstillinger, så du kan finde den rette indstilling til dig. Hvis du er utilfreds med den, har du 365 dages fuld returret.

Fordele

 • God holdbarhed
 • God til opvarmning af muskler
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Trods høj kvalitet for pengene, er kvaliteten et stykke fra pro-modellerne

Udvalgte specifikationer:

 • 10 hastighedsindstillinger
 • 20W motor
 • Lydstyrke: 30-45 dB
 • Op til 7 timers batterilevetid
 • LED/touchdispaly
 • Vægt: 718 g
 • Inkl. rejsetaske og 6 mundstykker

MusclePain Mini massagepistol – 6 timers batteri og 4 massagehoveder

Bedste lille massagepistol til prisen

 • Udviklet af eksperter på området
 • Med ergonomisk håndtag
 • Skandinavisk og enkelt design

MusclePain Mini massagepistol

Har du ofte brug for at tage din massagepistol med på farten er MusclePain Mini en mindre, kompakt og mere handy udgave i vores oversigt.

Den er god til dig, der vil tage din massagepistol med dig, men den lette vægt gør den også ideel til dig, der hurtigt bliver træt i hænder og håndled af de større og tungere massagepistoler.

Til prisen får du høj værdi med MusclePain Mini, der er en billigere, men mere transportabel og fiks massagepistol til dig, der ønsker en mindre udgave.

Om MusclePain Mini massagepistol

MusclePain Mini er designet i Skandinavien med et enkelt og strømlinet sort design. Det ergonomiske håndtag er behageligt at holde ved, når du bruger den til at massere dig selv eller andre.

Med til din massagepistol får du 4 forskellige massagehoveder, der er udviklet til at tage sig af forskellige behov undt omkring på kroppen. Nogle er bedre til mere generel overfladebehandling af muskelsmerter, mens andre kan ramme mere præcist på mindre områder.

Hvad end du døjer med, er MusclePain Mini nem at tage med dig, og med 6 timers batterilevetid på en opladning, kan både du og andre få glæde af den, før den igen skal i opladeren.

Derfor anbefaler vi MusclePain Mini massagepistol 

Du skal vælge MusclePain Mini, hvis du ønsker dig en mindre og mere fiks massagepistol, der er nem at have med dig på farten. Modellen er både mindre og lettere, så den passer perfekt i weekendtasken.

Du får 4 forskellige hoveder og 4 styrker, så det er ikke modellen med flest funktioner, men den kan uden tvivl komme i dybden med dine muskler med en slagdybde på 7 mm.

Fordele

 • Billig massagepistol
 • Lille og transportabel – nem at have med dig
 • 6 timers batterilevetid
Ulemper

 • Ikke helt samme effekt som de større modeller

Specifikationer

Vægt: 370 gram
Slagdybde: 7 mm
Antal massagehoveder: 4
Antal niveauer for hastighed: 4
Batteritid: Op til 6 timer


Nordic Wellness Massagepistol POWER version – kraftfuld model

Bedst til prisen


Nordic Wellness Power massagepistol

Nordic Wellness Massagepistol POWER er en kraftig massagepistol, der bruges på Rigshospitalet og andre behandlingsklinikker. Den har et større udvalg af massagehoveder og -hastigheder i forhold til andre tilsvarende modeller, så den er et oplagt valg til den seriøse atlet.

Netfysioterapi’s vurdering
Prismæssigt ligger POWER massagepistolen placeret i midten af markedet. Til prisen får du flere massagehoveder og -hastigheder end med andre tilsvarende modeller, så det kan være værd at opgradere til denne model, hvis du ofte har behov for at bruge massagepistolen. 

Massagepistolen er kraftigere end andre modeller og så er den det foretrukne valg af fagpersoner på Rigshospitalet samt på andre behandlingsklinikker, hvilket indikerer for os, at det er et populært valg. 

En anden ting, der tæller op i vores bog, er at forhandleren er bedømt til 4,7 stjerner af forbrugerne på Trustpilot. Det er vores indikator for, at de også er godt tilfredse med produkterne, hvilket vægter højt i vores samlede vurdering. 

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol POWER
Massagepistolen POWER fra Nordic Wellness er en stor hjælp efter en hård træning, da den kan lindre ømme muskler og led.

Den er ledningsfri, så du nemt kan finde den frem, hvis du er øm eller døjer med smerter. Dertil har den et genopladeligt batteri, der holder i mange timer, så du ikke behøver tænke over om den er opladet, når du skal bruge den.

Der medfølger seks forskellige massagehoveder, som du kan skifte mellem efter behov. De er hver især udviklet til specifikke områder af kroppen, så du får den mest optimale massage. Alle hovederne samt basen har en plads i den praktiske rejsetaske. På den måde har du altid har styr på, hvor de er. 

Pistolen har 30 massagehastigheder mellem 1200 og 3600 RPM, så der er både passende indstillinger til den uvante nybegynder og til den garvede atlet. På trods af den høje vibrationshastigheder, holder den lydniveauet lavt, og rammer kun omkring 40 dB, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. Du tænder og indstiller massagepistolen via en tydeligt touchskærm på toppen. 

Fordele

 • Touch skærm
 • Støjsvag
 • Seks massagehoveder
 • Ledningsfri og nem at håndtere
Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Udvalgte specifikationer:

 • 30 massage hastigheder
 • 6 massagehoveder
 • Vægt: 1300 g
 • Motor: 60 W
 • Lydniveau: 40 dB
 • Ledningsfri

Nordic Wellness Massagepistol PRO version – let i vægt

God batteritid


Nordic Wellness Pro massagepistol

Nordic Wellness Massagepistol PRO er god til dig, der ønsker en massagepistol med en lang batterilevetid og en praktisk opbevaringskasse. Du får seks massagehoveder, når du køber den, så den er god til at lindre de fleste problemområder i muskler og led. 

Netfysioterapi’s vurdering
PRO versionen fra Nordic Wellness er en en letvægts maskine, der gør det nemt at ramme dine problemområder. Vi anbefaler den, fordi den har flere massagehoveder end andre pistoler og flere hastighedsniveauer. Derudover får du en lang batterilevetid på op til 7 timer, hvilket vi ser som en stor fordel. 

Forbrugerne giver forhandleren positive anmeldelser på Trustpilot med 4,7 ud af 5 stjerner. Når vi vurderer produkterne, er kundernes anmeldelser et vigtigt aspekt, og den høje rating indikerer for os, at der er en overordnet høj tilfredshed med deres produkter.

Fordele

 • Kompakt og letvægts
 • Stilrent design
 • Ledningsfri
 • Seks massagehoveder
Ulemper

 • Høj prisklasse

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol PRO
Massagepistolen PRO fra Nordic Wellness vejer ikke meget med sine 800 g. Det betyder, at den er nemt at bruge selv med én hånd. Dertil er den også nemmere at transportere, hvis du skulle få brug for det. 

Når du er færdig med at bruge den, kan du pakke massagepistolen og de seks medfølgende hoveder ned i en praktisk rejsetaske, så du altid ved, hvor de er henne. 

Det store udvalg af massagehoveder gør det muligt at ramme dine problemområder og lindre ømme muskler og led efter en lang dag eller en hård træningssession. 

Du kan vælge mellem 10 hastigheder mellem 1400 og 3200 RPM. Motoren er kraftig med en effekt på 20W, men på trods af den høje motorkraft er massagepistolen stadig støjsvag, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. 

Du kan bruge massagepistolen i op til fire timer mellem hver opladning.

Specifikationer:

 • Massagehastigheder: 10
 • Massagehoveder: 6
 • Vægt: 800 g
 • Batterilevetid: 7 timer
 • Motor: 20 W

Abilica MassageGun Pro – med praktisk etui

God værdi for pengene

 • Anbefalet af Fitfact.dk

 

Abilica MassageGun Pro

Er du den aktive type, bør du også passe ekstra godt på kroppen – og Abilica MassageGun Pro kan blive den perfekte træningsmakker. Massagepistolen anbefales varmt af Fitfact.dk, fordi de vurderer at du får meget for prisen. Desuden understreger testpanelet, at norske Abilica er et dybt pålideligt mærke inden for fitnessudstyr.

Du kan anvende den håndholdte massagepistol fra Abilica både før og efter træning, men også hvis du mærker ømhed i hverdagen og vil behandle smerterne med varme.

Har du snøret løbeskoene, er det en god idé at varme musklerne op, så de bliver mere smidige, og du undgår skader. MassageGun Pro leveres med 5 forskellige massagehoveder, så du kan behandle alt fra lår og skuldre til nakke og akillessener. Massagehovederne dækker kort sagt alle de vigtigste muskelgrupper.

Efter træningen er MassageGun Pro god til at skabe en ekstra effektiv blodcirkulation – kroppen danner mælkesyre, når der ikke er ilt nok til at transportere syren væk. Massagepistolen kan køre ved 6 forskellige hastigheder – mellem 1200-2800 o/m – og du har rig mulighed for at tilpasse massagen til dine individuelle behov.

Ekstra plusser ved maskinen tæller det praktiske etui, der holder styr på de forskellige massagehoveder, samt den lydsvage drift. Den har desuden en god batteritid på 2-5 timer.

Abilica MassageGun Pro vs markedet

Du får rigtig meget for pengene med en maskine som Abilica MassageGun Pro. Prisen ligger på et yderst fornuftigt leje, og hos Fitfact.dk påpeger panelet, at den koster halvt så meget som nogen af de dyrere massagepistoler. Ulempen er, at de 5 medfølgende massagehoveder ”kun” har en hastighed på max. 2800 o/m. Det er lidt mindre end hos de dyrere produkter på markedet.

Fordele

 • Støjsvag
 • Vægt: 700 gram
 • Der medfølger 5 massagehoveder, etui og adapter
Ulemper

 • Batterilevetid på 2-5 timer
 • Max hastighedsbegrænsning på de 5 medfølgende massagehoveder

Udvalgte specifikationer:

 • Kan oplades på 3,5 timer
 • Batterilevetid: 2-5 timer
 • 6 hastigheder – fra 1200-2800 o/m
 • 5 massagehoveder
 • Vægt: 700 g
 • Materialer: Rustfrit stål, ABS samt silicagel

DHZ Regun Home massagepistol – god og pulserende massage

Udvalgt af Netfysioterapi.dk


 

DHZ Regun Home massagepistol

Endelig har vi DHZ Regun Home, som er endnu et fremragende eksempel på et massageapparat, der kan give en dybdegående og lindrende massage, når du har brug for det. 

Også denne massagepistol kommer med forskellige massagehoveder, der hver har sine fordele. Med DHZ Regun Home får du nemlig et rundt massagehoved, et fladt massagehoved, et gaffelformet massagehoved og sågar en massageskrue. På den måde kan du altså få glæde af forskellige former for massage alt i ét smart apparat.

Du kan desuden selv vælge hastigheden af pulseringerne i din massage. Faktisk er der 3 indstillinger for hastigheden.

En pulserende massage, som man opnår med dette apparat, kan have mange fordele for din krop. Du kan både få glæde af det, hvis du er fysisk aktivt og får ømme led og muskler, og hvis du bliver stiv i kroppen, fordi du modsat sidder meget stille. 

Det, pulseringer gør, er, at de stimulerer kredsløbet og blodcirkulationen. Det kan være en stor hjælp, når man mærker ømhed. Derudover kan det også afhjælpe mælkesyre, der ellers kan give stort ubehag.

En massagepistol som denne vil både kunne være en hjælp for dig, når dine led og muskler bliver ømme og stive, men det kan faktisk også være et godt redskab at have ved hånden, når du skal varme op til træning. Du vil nemlig kunne vække kroppen ved at stimulere blandt andet nerver, bindevæv og blodcirkulationen.

Fordele

 • Produktet bruger pulserende bevægelser
 • produktet er et godt valg til dybe gående muskelmassage
Ulemper

 • Et fuldt opladet apparat giver op mod 1 times levetid

Udvalgte specifikationer:

 • Fire massagehoveder
 • Tre hastighedsniveauer
 • Batterilevetid: Op til 1 time

Tunturi massagepistol – 4 massagehoveder medfølger

Oplagt valg til træningsbrug

 • Populær hos Pricerunner.dk

 

Tunturi massagepistol godt design, perfekt til træning

Tunturi er et populært produkt på Pricerunner.dk, og du kan købe massagepistolen direkte på Abilicas hjemmeside. Tunturi er et ideelt valg til træningsbrug, da den er særligt god til at varme musklerne op, både før og efter træning – det er særligt vigtigt for at holde kroppen smidig samt for at undgå ophobning af mælkesyre og alvorlige skader. Den store effektivitet ligger i, at massagehovederne går dybt og rammer musklerne på mindre punkter via de højt pulserende bevægelser. Der medfølger 4 massagehoveder – henholdsvis et rundt og fladt hoved samt et gaffelhoved og skruehoved, der er designet til forskellige punkter på kroppen – lige fra myoser i nakken til ømme hofter og en stiv ryg.

Vil du se mere til, hvordan maskinen virker i praksis, kan du tjekke introduktionen på YouTube.

Tunturi har 20 hastigheder med 1200-3300 o/m, og du kan selv vælge, om du vil gøre brug af de integrerede programmer eller vil styre massagepistolen manuelt. Maskinen kommer desuden med flere funktioner, der gør den ekstra brugervenlig. Den har bl.a. en touchskærm, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor hurtigt massagepistolen kører pr. minut. Andre fordele tæller den lydsvage drift på 60 dB og en batteritid på 5-11 timer, alt efter hastighed.

Tunturi vs. markedet

Tunturi har et rigtig fint og brugervenligt design, og med hastigheder på helt op til 3300 o/m, kan du få en særdeles effektiv massage via de 4 massagehoveder og 20 forskellige hastigheder. Prismæssigt ligger massagepistolen på et fornuftigt leje, og den skiller sig ikke markant ud i forhold til lignende produkter. Den store popularitet på Pricerunner vidner desuden om, at du her finder en massagepistol, der rent faktisk virker i praksis.

Fordele

 • 20 hastigheder – fra 1200-3300 o/m
 • Batteritid på 5-11 timer, alt efter hastighed
Ulemper

 • Til produktet medfølger kun 4 massagehoveder

Udvalgte specifikationer:

 • Integrerede programmer, kan også styres manuelt
 • 20 hastigheder
 • Fire massagehoveder
 • LED touchskærm
 • Lydsvag drift på 60 dB
 • Der medfølger rejsevenligt etui

Flowgun GO 2.0 fra Flowlife – Forbrugerfavorit

Bedste premiumvalg

 • 6 massagehoveder
 • 100 dages tilfredshedsgaranti

Hvis du er på udkig efter en god allround massagepistol, så er Flowgun GO 2.0 fra Flowlife det oplagte valg.

Det er ikke kun os, der er vilde med Flowgun GO 2.0 Massagepistolen er også meget populær blandt forbrugerne. På Google Shopping har Flowgun GO 2.0 fået en samlet rating på 4.9/5 stjerner og en lang række gode anmeldelser fra tilfredse købere. De roser den især for at være meget kraftfuld og for at være alle pengene værd. En anmelder skriver endda, at han har prøvet mange massagepistoler af, og Flowgun GO 2.0 fra Flowlife er hans favorit.

Uanset om du er en ambitiøs atlet, der dyrker sport på højt niveau, eller du er en mere gennemsnitlig person, der gerne vil kunne massere dine muskler og bindevæv, så har Flowgun GO 2.0 alt hvad du har brug for. Du kommer ikke til at betale for avancerede funktioner, du alligevel aldrig vil bruge, men du får stadig masser af værdi for pengene.

Med op til 3200 omdrejninger i minuttet er Flowgun GO 2.0 en kraftig massagepistol. Den kommer med 6 forskellige udskiftelige hoveder, så du kan tilpasse behandlingen til lige netop dine behov.

Flowgun GO 2.0 er en let massagepistol, der kommer i en diskret taske, så den er nem at tage med, hvor end du skal hen. Den har et ergonomisk design og er meget støjsvag, hvilket gør den ekstra behagelig at bruge. 

Flowgun GO 2.0 vs. markedet

Det er med massagepistoler, som det er med alle andre vibrerende apparater: De har en tendens til at larme. En konstant brummen er både irriterende at høre på for dig selv, men kan også gøre det svært at bruge sin massagepistol uden at genere andre.

Heldigvis er støj ikke et problem med Flowgun GO 2.0 fra Flowlife. Den udmærker sig netop ved at være langt mere støjsvag end andre massagepistoler på markedet. Alligevel har den masser af kraft og masserer både muskler og bindevæv helt i dybden.

Du kan derfor roligt bruge den både derhjemme, i fitnesscentret eller andre steder og nyde en kraftig, men lydsvag massage.

Fordele

 • Lille, let og diskret massagepistol
 • 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige massagehoveder
 • Ergonomisk design
Ulemper

 • Lidt dyr model sammenlignet med andre

Specifikationer

Slag: 10 mm
Batterilevetid: 5 timer
Opladningstid: 4 timer
Lydniveau: 50-60 db


Flowgun Pocket fra Flowlife – mini massagepistol

Bedste mini massagepistol

 • 3 massagehoveder
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti
 • Vægt: 500 gram

 

Flowgun Pocket fra Flowlife

Det er en fordel at kunne tage sin massagepistol med på farten. Skal du f.eks. på vandreferie, er det smart, hvis du har mulighed for at massere dine ømme ben om aftenen. Det kan også være, du bare gerne vil kunne behandle pludseligt opståede smerter eller stivhed.

Her er Flowgun Pocket fra Flowlife den ideelle massagepistol. Den er så lille og kompakt, at du kan tage den med i lommen. Der medfølger også en lille taske, når du køber Flowgun Pocket, så det er let at transportere den. Flowgun Pocket vejer 500 gram, så du kan sagtens have den med i rygsækken eller i kufferten, når du tager på ferie.

Flowgun Pocket kommer med tre udskiftelige massagehoveder og tre forskellige vibrationsniveauer, så du kan tilpasse massagen efter dine behov. 

Flowgun Pocket rammer dybt og præcist dine trigger-punkter, så du får løsnet op for spændinger, men også får øget din blodcirkulation. Du kan bruge massagepistolen overalt på kroppen.

Flowgun Pocket fra Flowlife er en meget populær massagepistol blandt forbrugerne. På Google Shopping har Pocket fået en samlet rating på 4.9/5 stjerner. Det er især kombinationen af den lille størrelse og store styrke, forbrugerne er imponerede over. Flere anmeldere skriver faktisk, at de ikke længere behøver gå til massør, efter de har købt en Pocket fra Flowgun.

Pocket vs. markedet

Du skal ikke lade dig snyde af den kompakte størrelse på Flowgun Pocket fra Flowlife. Selvom den er lille, er det faktisk en af de stærkeste og mest kraftfulde massagepistoler på markedet. Med op til 3200 omdrejninger i minuttet er du sikret en god og grundig massage af dine muskler.

Flowgun Pocket er også en meget støjsvag massagepistol. Andre massagepistoler på markedet kan godt have en tendens til at larme. Det giver nogle begrænsninger i forhold til hvor og hvornår, du kan bruge dem. Med Flowgun Pocket fra Flowlife kan du få lækker massage hvor som helst og når som helst uden at bekymre dig, om du generer andre med lyden.

Fordele

 • Støjsvag
 • Meget lille, let og nem at håndtere
 • Op til 3200 omdrejninger i minuttet
Ulemper

 • Færre programmer end andre massagepistoler

Specifikationer

Batterilevetid: 2-4 timer
Slag: 8 mm
Opladningstid: 4 timer
Lydniveau: 60-62 dB


BackCare Premium – stor massagepistol til små penge

Billigste store massagepistol


BackCare Premium

Om BackCare Premium

Oplev mere velvære og en bedre træningspræstation med BackCare Premium 3.0 massagepistolen. Designet yder effektiv massage af alle kroppens led og muskelgrupper. 

Når du tager apparatet i brug, øges blodcirkulationen, og musklerne bliver løsnet op, opvarmet og afstresset. 

Massagepistolen er også velegnet til personer med stillesiddende eller krævende jobs, der døjer med ømhed eller stivhed i led og muskler. 

Uanset typen og placeringen af din smerte, giver BackCare Premium god effekt. Den er udstyret med hele 20 hastigheder, alt efter om du foretrækker blid eller dybdegående massage. Med op til 3200 slag i minuttet kan du få det maksimale ud af din dybdegående massage. 

Med 3.0-modellen følger 6 massagehoveder med hver deres funktion. De egner sig til forskellige dele af kroppen, så du kan få behandling, uanset hvor du har behov for det. Mundstykkerne er designet til særligt at blive brugt på følgende områder: 

 • Kugleformet: Allround-mundstykke til hele kroppen
 • Fladt: Store muskelgrupper som baller, bryst og lår
 • Gaffel: Rygrad, lår, lægge og ankler
 • Bullet: Specifikke punkter med ømhed eller stivhed
 • Deep tissue: Ekstra dybdegående ved triggerpunkter
 • Bredt fladt: Skulderblade og nakke

Innovativ og lyddæmpende teknologi sikrer et støjsvagt produkt, så du kan få en mere behagelig og rolig stund med massage. Lydstyrken ligger på 45-60 dB. BackCare Premium er kvalitetssikret i Danmark. Ved køb af apparatet medfølger en praktisk brugermanual og oplader. Du får også en pæn sort rejsetaske, så du nemt kan transportere pistolen og dens tilbehør. 

3.0-batteriet kan bruges i op til 4 timer pr. opladning. Modellen er en opgradering af den populære 2.0-udgave fra BackCare. Den vejer 2 kilo og har dimensionerne 20 x 15 x 7 centimeter.

Derfor anbefaler vi BackCare massagepistol

BackCare er blevet et hit blandt brugerne, som giver dem hele 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Dette skyldes blandt andet fordi BackCare Premium er ét af de mere alsidige apparater på markedet. Det skal især ses i lyset af de 20 hastighedsindstillinger og 6 udskiftelige massagehoveder, som gør det muligt at variere massagens styrke og funktion. Apparatet er effektivt, uanset smertens grad og placering. Som bonus er det transportabelt og har det en lang batterilevetid på op til 4 timer. 

Fordele

 • Udskifteligt batteri
 • Støjsvag
 • Meget anvendelig
Ulemper

 • Batterilevetid på kun 4 timer

Udvalgte specifikationer:

 • 6 mundstykker
 • Op til 4 timers batterilevetid
 • 20 hastighedsindstillinger
 • Lydniveau: 20-60 dB
 • Slagdybde: 12 mm

Massagepistol inkl. 4 massagehoveder – 6 justerbare hastigheder

Bedste massagepistol til under 750 kr.


Massagepistol inkl. 4 massagehoveder

Om massagepistolen
Massagepistolen er et effektivt middel til at lindre ømhed og stivhed i musklerne. Den forbedrer blodcirkulationen, og hvis du træner kan den optimere restitutionen.

Alt efter hvor på kroppen du vil masseres, kan du skifte massagehovedet. Der medfølger 4 hoveder, som sikrer, at du kan målrette massagen, som du ønsker. Hovederne er udviklet til at virke på forskellige måder. Du kan købe massagehoveder velegnet til: 

 • Større muskelgrupper
 • Nakken, ryggen og akilles
 • Afslapning af musklerne
 • Dybdegående og præcis massage

Du bestemmer også selv hårdheden af massagen, da modellen kan justeres til 6 forskellige hastigheder. Her er det en god idé at lytte til din krop, mens du masserer, og justere hastigheden ind efter det. 

Denne massage gun har et attraktivt sort design med et ergonomisk håndtag i nano silicone gel. Vægten på 1,5 kg gør den nem at håndtere. Placer den på den ønskede muskelgruppe efter at have tændt og indstillet den korrekt, og lad den virke i et halvt til tre minutter. 

Denne massagepistol vs. markedet

Massagepistolen er en prisvenlig model, som er blandt de bedste i prisklassen. Den er ekstra funktionel og effektiv, da du kan målrette massagen, som du ønsker. Det sikrer de 6 justerbare hastigheder og de 4 udskiftelige massagehoveder. 

Massagepistolen er velegnet til forskellige formål, uanset om du for eksempel vil fremme restitutionen, lindre smerter eller opnå mere velvære. 

Fordele

 • En billig model
 • Nem at bruge
 • Fremmer mobilitet og smidighed
Ulemper

 • Den er ikke bygget helt lige så stærkt som andre modeller

Udvalgte specifikationer:

 • 6 hastighedsniveauer
 • 4 massagehoveder
 • Vægt: 1300 g
 • Opladningstid: 2-3 timer
 • Batterilevetid: 2-4 timer

Beurer  MG100 massageapparat – intens massage med varme

God til varmebehandling

 • 4.5/5 stjerner på sammenligningssiden pricerunner.dk
 • 4/5 stjerner hos amazon.co.uk
 • 4.5/5 stjerner hos whiteaway.com
 • 4.5/5 stjerner hos coop.dk

Beurer massageapparat MG100

En glad giver af dette fremragende massageapparat, som gave til et familiemedlem, gav det lige 5/5 stjerner og skrev samtidig på coop.dk: “Jeg købte massageapparatet til min bror, som har brugt det hver dag siden. Det er det bedste apparat, han har haft til dato.”

Den slags fine anmeldelser af dette dybdegående massageapparat er der rigtig mange af på nettet. Og ikke uden grund, det er nemlig et virkeligt godt apparat, der endda også kan give dig varmebehandling, når det er tiltrængt.

Beurer MG100 arbejder på 4 massageprogrammer og med 5 hastigheder.

Mere om Beurer MG100 massageapparatet

Hvis ikke du er så privilegeret, at du har en rigtig levende massør lige ved hånden hver gang, du har brug for det, så er Beurer MG100 et virkeligt godt og dybdemasserende alternativ.

De mange muligheder for hastighedsindstillinger og de to forskellige hoveder, giver dig præcis den massage, du har brug for i enhver situation. Skræddersy din egen massage.

Den fantastiske infrarøde varmefunktion forstærker effekten af massagen og løsner spændingerne i dybden. Varmefunktionen kan slås til ved alle massageprogrammerne.

Fordele

 • Den infrarøde varmefunktion forstærker massageoplevelsen, og løsner effektivt op i dybden.
 • 4 Massageprogrammer
 • 5 hastigheder
Ulemper

 • Produktet skal tilsluttes strømkilde sammenlignet med andre produkter

Derfor skal du vælge Beurer MG100 massageapparat

 • Med 4 programmer og fem hastigheder og to forskellige massagehoveder, kan du med garanti finde præcis den type massage, du har brug for
 • Lækkert design og nem at betjene
 • Giver en effektiv wellness-belønning efter den hårde træning.

Udvalgte specifikationer:

 • 5 hastighedsindstillinger
 • 4 programmer
 • Infrarød varme
 • Indbygget tænd/sluk varme-funktion
 • Display med blå baggrundsbelysning
 • 22 watt

Beurer MG070 – massagepistol med varmelindring

Udvalgt af Netfysioterapi.dk


 

Beurer MG070

i samarbejde med PriceRunner

Går du med smerter efter en hård træning, så er dette måske din redning. Med en massagepistol som denne fra Beurer kan du både lindre smerter ved hjælp af varme og massage. Den høster ros af brugerne for at være et godt våben mod ømhed.

Beurer MG070 har først og fremmest to aftagelige massagehoveder, så du selv bestemmer hvilket type massage, du vil have. Du kan enten vælge det glatte massagehoved eller det med knopper. 

Udover at du kan vælge mellem to forskellige massagehoveder, så er der også to intensiteter af massage, som du kan vælge mellem. 

Ved hjælp af infrarødt lys kan du også få glæde af massageapparatets varmefunktion. Det kan netop være en lækker oplevelse, når du har ømme muskler og led efter træning. Det er faktisk sådan, at varme kan have en lindrende effekt.

Har du ingen til at hjælpe dig med din massage, så kan du sagtens gøre det selv, for der følger også et håndtag med, så du for eksempel kan nå din egen ryg. Udover det sidder der en velcrorem på bagsiden af massageapparatet, så du kan holde godt på det.

Fordele

 • Infrarød varme funktion
 • Produktet befinder sig i den billige prisklasse
 • Med håndtaget kan du også nå din egen ryg
Ulemper

 • Produktet skal tilsluttes strømkilde sammenlignet med andre produktet

Derfor skal du vælge Beurer MG070 massagepistol

 • Du kan få to forskellige slags massage
 • Med håndtaget kan du også nå din egen ryg

Udvalgte specifikationer:

 • 2 slags massageindstillinger
 • Infrarød massage eller trommemassage
 • 22 watt
 • Trinløs hastighedsregulering

GoRunner Massagepistol Deluxe – effektiv og let massagepistol

Oplagt til rejser


 

GoRunner Massagepistol Deluxe

Har du et stort behov for at få gang i blodcirkulationen og løsne spændinger? Eller skal du speede restitutionen af kroppens forskellige muskelgrupper op, når du ofte har mange intense og hårde træningssessioner? Så er GoRunner Massagepistolen Deluxe et praktisk redskab, der kan sikre dig velvære og velbehag uden det store besvær.

Massagepistoler er et meget moderne produkt lige nu, hvor du kan få alverdens forskellige indstillinger, hastigheder, styrker, udtryk og typer. GoRunner Massagepistol Deluxe er effektiv, praktisk, meget brugervenlig og kompakt. 

En kvalitetssikker massagepistol

Massagepistol Deluxe er et godt valg for dig, der vil tage din massagepistolen med rundt til vidt forskellige destinationer. Den er meget transportvenlig. Den kommer med en rejsetaske, der gør det nemt og bekvemt at tage den med i tasken på for eksempel ferie.  

Produktet er udviklet med fokus på materialer, der er af højeste kvalitet og sikrer funktionalitet. Der er brugt aluminium til konstruktionen, og massagepistolen har et stærkt litium-batteri, der giver lang batterilevetid.

Massagepistolen kan indstilles til forskellige niveauer, der gør, at hastigheden og intensiteten kan matche den type massage, som du har brug for. Det kan være meget individuelt, hvad du føler er den rigtige indstilling fra gang til gang.

Alle niveauer sikrer massage med fokus på en dybdegående og afslappende bevægelser, der løsner op, uanset om du har brug en let omgang eller skal gennemarbejde musklerne.

En massagepistol forøger din sundhed

Hvis du har mange smerter fra spændte skuldre, så kan GoRunner Massagepistol Deluxe gøre forskellen for helbredet. Produktet har med den vibrerende og masserende funktion mulighed for at hjælpe spændte muskler i kroppen. Du kan med den justerbare styrke give forudsætningen for afslapning og restituering. Restitutionsprocessen bliver med det stærke Lithium batteri udført med en høj hastighed, der arbejder i bund med musklerne.

Du vil gennem de 4 forskellige speed niveauer med maskinen opleve, at du kan få arbejdet spændingerne væk, som vil resultere i ro på kroppen og balance i systemerne. Det er en af de bedste investeringer, så kroppen bliver mere modstandsdygtig og gør hverdagen lettere at håndtere.

Fordele

 • Giver en dybdegående massage 
 • Brugervenlig og let at anvende
 • Eksklusivt og elegant udtryk
Ulemper

 • Du skal selv styre massagepistolen eller have en partner til det

Specifikationer:

Vægt: 0,6 kg
Materiale: ABS
Batteri: 12,6 Volt – 1500 mAh
Opladningstid: 2-3 timer
Batteritid: 3-5 timer


RecoveryGun Go – lille, transportabel massagepistol

God til opvarmning efter træning


 

RecoveryGun Go

Massagepistolen RecoveryGun Go er til dig, der gerne vil have dybdegående vibrationsmassage on-the-go. Du kan bruge den til restitution og behandling af skader, og modellen er kompakt, let og nem at have med sig.

Efter træning kan du have massagepistolen med, så den kan give dig den behandling, du behøver efter musklerne er brugt. De dybdegående vibrationer bliver sendt gennem musklerne og bearbejder bindevævet, så det bliver smidigt. Det gør, at musklerne bliver løsnet op. Den er god til opvarmning eller efter endt træning. 

Kompakt model til at tage med på farten

RecovereGun Go er en mindre version, som vejer 400 gram. Du kan derfor nemt have den med, når du skal ud af huset eller på ferie.

Du kan nemt bruge massagepistolen alle steder på kroppen, da den ikke vejer så meget, når du bruger den. Der medfølger et USB kabel, så du kan genoplade maskinen, når det bliver nødvendigt. Det er med USB-C, som er mere effektivt.

Modellen har en tænd/sluk knap, hvor du også kan justere hastigheden. Du kan let styre, hvor voldsomme vibrationerne skal være. Du kan vælge fra 1200 slag i minuttet til 3200 slag. Det bliver ikke hårdere mod huden, men der kommer bare flere vibrationer.

4 massagehoveder til forskellige behov

Du får 4 forskellige massagehoveder, som har forskellige former. RecoverGun Go kan bruges til flere formål, hvilket er både praktisk og smart. Du kan bruge den til den muskelgruppe, der er øm, og hvis du skal i gang med en anden muskelgruppe, kan du altid skifte massagehovedet, der passer til opgaven. Med hastighederne får du også præcis det niveau, du har brug for. 

Massagepistolen er ideel til at lindre smerter og muskelømhed. Den løsner op for muskler og led, som fremmer mobilitet og smidighed. RecoveryGun Go koster ikke en formue, så hvis du vil prøve det af, kan det være en rigtig god start med den mindre og mere kompakte model.

Designet er enkelt og neutralt i en sort farve, så den kan passe ind overalt. Du kan nemt pakke den væk med den kompakte størrelse, og du ikke skal bruge den. 

RecovereGun Go vs. markedet

Du skal købe massagepistolen RecoveryGun Go, hvis du gerne vil have den med dig på farten med sine 400 gram. Den vejer meget lidt, er nem at tage med, og den kan bruges overalt på kroppen.

Den har 4 forskellige massagehoveder, så du kan bruge det hoved, der lige præcis passer til den muskelgruppe, du skal massere. Med forskellige hastigheder kan du også ramme det niveau, du har brug for. 

Du får en billig massagepistol, som egner sig godt til dig, der gerne vil prøve det af.

Fordele

 • Lille og smart at have med på farten
 • Fire forskellige hastigheder
 • Lindrer smerter og afspænder muskler
 • Forskellige massagehoveder
 • Vejer 400 gram
Ulemper

 • Batteriet holder ikke helt så længe som andre modeller

Specifikationer

Lille og kompakt at have med
Vejer kun 400 gram
4 hatigheder
4 massagehoveder
Farve: sort


Theragun Mini – god begyndermodel

Velegnet til lange rejser

 • Kåret som bedst mini massagepistol hos Insider.com
 • Top 10 i test hos Men’s Health og Women’s Health Magazine
 • God anmeldelse hos Esquire

 

Theragun Mini Bedste mini massagepistol

Theragun har domineret markedet for massagepistoler gennem en årrække, og med lanceringen af Theragun Mini bliver du præsenteret for en rejsevenlig model, så du kan behandle ømhed i musklerne, uanset hvor du befinder dig. Modellen har vundet stor popularitet, og på Insider.com løb den med prisen ”bedste mini massagepistol”. Samtidig har den fået flotte anmeldelser og Top 10-placeringer med på vejen hos Men’s Health, Women’s Health og Esquire. Ét af de temaer, der går igen i anmeldelserne, er den store kraft og effektivitet, du får med den lille kompakte massagepistol. Den bliver betragtet som en rigtig god begyndermodel.

Theragun Mini har tre forskellige hastigheder – du kan vælge mellem 1750, 2100, 2400 o/m. Massagepistolen er bygget op om en QX35-motor og den innovative QuietForce Technology, der gør den særdeles lydsvag. Du vil stadig kunne høre den, men ikke, så du bliver distraheret unødigt.

Batteritiden ligger på 150 minutter, og i de udenlandske test bliver det nævnt, at du bør oplade din massagepistol hjemmefra, da adapteren ikke kan være i rejseetuiet. Det tager godt 80 minutter at lade massagepistolen op.

Theragun Mini vs markedet

Theragun Mini henvender sig til dig, der vil have en massagepistol i lommeformat – med en enkel, men stadig kraftfuld effekt. De gode testanmeldelser taler deres tydelige sprog: Du kan trygt investere i produktet. Vil du have en langt mere avanceret model, skal du noget op i pris – Theragun har flere dyre produkter i deres sortiment, som også har fået flotte anmeldelser.

Fordele og ulemper ved Theragun Mini massagepistol

Fordele

 • Kan oplades på 80 minutter
 • Billigere end andre Theragun modeller
Ulemper

 • Batterilevetid på 150 minutter

Udvalgte specifikationer:

 • 3 hastigheder – fra 1750-2400 o/m
 • Lydsvag drift via QuietForce Technology
 • Ergonomisk greb
 • 2 udskiftelige batterier (150 minutters drifttid hver)
 • Der medfølger etui, kugletilbehør og adapter

Theragun Elite massagepistol – Professionel massage og vejledning i ét

Udvalgt af Netfysioterapi.dk

 • Populær hos pricerunner.dk
 • “Dyr, men pengene værd” mener de hos thesportsedit.com
 • “Dyr, men pengene værd”, skriver de i anmeldelsen på self.com
 • “bedste massagepistol på markedet”, lyder dommen på amycousinslife.com

Theragun Elite

Så kan du blive elite-masseret med egen hånd!

Theragun elite massage-pistolen er designet så ingen kropsdel behøver at blive forsømt.

De fem forskellige hoveder klarer alle dine behov for massage. Med denne massagepistol behøver det ikke at gøre ondt efter træning længere.

Forebyg muskelstivhed og begrænset bevægelsesfrihed med dybdegående tromme-massage, der er virkelig effektiv. 

Alle, der træner regelmæssigt, kender vigtigheden af at afspænde og løsne op for musklerne både før og efter træning, også for at få opretholdt trænings-motivationen.

Fordele

 • Den hører simpelthen til blandt de allerbedste på markedet for massagepistoler
 • Medfølgende APP
 • Op til 4 timers batterilevetid
Ulemper

 • De 4 timers batterilevetid kommer i form af 2 udskiftelige batterier med 2 timers levetid hver

Mere om Theragun elite massagepistol
I forhold til andre modeller på markedet arbejder Thera elite en hel del mere lydløst. Så du behøver ikke at genere andre mens du gør noget godt for dig selv.

Der følger fem forskellige massage-hoveder med, der har forskellige funktioner, og massagepistolen er rigeligt kraftig til at håndtere dybdegående massage selv i de store muskler f.eks. på lårene.

Der medfølger også en app der på bedste innovative vis integrerer med android, IOS og Apple Health.

Hvis du er på udkig efter en af de bedste massagepistoler på markedet, så behøver du måske ikke at lede længere – denne kan meget vel være løsningen!

Udvalgte specifikationer:

 • Børstefri motor med QuietForce-teknologi ™
 • Smart Percussive Therapy ™ med Bluetooth-forbindelse
 • 3 indbyggede appstyrede forhåndsindstillinger
 • Tilpasset hastighed (1750-2400 PPM )
 • 2 udskiftelige litium-ion-batterier for udvidet driftstid (120 minutter hver)

MG500, massagepistol – stor effekt og lav pris

Udvalgt af Netfysioterapi.dk

 • 5/5 hos forbrugerne på pricerunner.dk
 • 9/10 hos eksperterne på massagegunsupply.com
 • 4/5 hos forbrugerne på sportamore.fi
 • 5/5 hos forbrugerne på cdon.no

MG500 massagepistol

i samarbejde med PriceRunner


Op til 5 timers effektiv massage kan dette dejlige apparat yde på en enkelt opladning – 5 timer! Helt utroligt men ikke desto mindre sandt
4 forskellige massagehoveder medfølger, hvilket dækker behovet for de fleste.

Den dybdemassage, du kan opnå med MG500 øger blodgennemstrømningen og lindrer ømhed som følge af hård træning.

Massagepistolen kan anvendes effektivt både som en del af opvarmningen inden den egentlige træning og efter træningen som en del af nedvarmningen og den lindrende afspændning.

Det er virkelig god kvalitet til en billig penge, som du her kan erhverve dig.

Mere om MG500 massagepistolen

Den er meget nem at håndtere og udfører arbejdet nærmest lydløst.

Det tydelige display giver dig præcise informationer om både den valgte hastighed og det aktuelle batteriniveau.

Den fylder ikke meget og den lange batteri-levetid per opladning, samt den praktiske tilhørende transport-taske, gør den særdeles velegnet til at have med overalt.

Batteriet, der sikrer den lange massagetid per opladning, er et Lithium-Ion-batteri.

Fordele

 • Lang og effektiv massage på én opladning – helt op til 5 timer
 • Rigtig god kvalitet til prisen
Ulemper

 • Leveringstid på 5-10 dage

Derfor skal du vælge MG500 massagepistol

 • Nem at betjene og de 4 medfølgende hoveder opfylder de fleste ønsker
 • Velegnet til at rejse med – også på de længere ferier
 • Med denne MG500 får du en robust og effektiv massagepistol til en god pris.

Udvalgte specifikationer:

 • 4 massagehoveder
 • Digitalt touch display
 • Op til 5 timers batterilevetid
 • 6 hastigheder

Witt Super Hit Master – med seks massagehoveder

Udvalgt af Netfysioterapi.dk

 • Populær hos pricerunner
 • Vurderet som ”sikker massagepistol med mange funktioner” af Cykelstart

Witt Super Hit Master

Se priser og tilbud på Witt Super Hit Master her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Hele seks forskellige massagehoveder medfølger, og de har alle hver deres specifikke anvendelsesformål, giver dig altid den ønskede effekt af massagen. 

Denne massagepistol er særdeles brugervenlig og giver dig regelmæssigt og tryghedsskabende information om korrekt brug på det tydelige display. Derudover får du også informationer om slagstyrke, nedtælling og det aktuelle batteriniveau.

Pistolen er udformet i fugtsikkert materiale og har et ergonomisk gummi-greb for sikker håndtering.

Mere om Witt Super Hit Master

Der følger, som allerede nævnt, intet mindre end seks forskellige massagehoveder med. Når du køber denne massagepistol. Men ikke nok med det, så registrer pistolen teknologi hvilket hoved, du har sat på, og går straks i gang med at fortælle dig hvordan du skal bruge det valgte hoved korrekt.

Den registrer også når du kører hovedet hen over knoglefremspring hvorefter den øjeblikkeligt nedsætter hastigheden. Denne smarte funktion sikrer dig mod ærgerlige og unødige smerter når du masseres.

Hvis du synes godt om sikker, tryg og effektiv massage, så er denne massagepistol den rette for dig.

Fordele

 • Den har intelligent genkendelse af knogler og muskler
 • Smart og intuitivt display
Ulemper

 • I den højere prisklasse sammenlignet med andre produkter

Derfor skal du vælge Witt Super Hit Master massagepistol:

 • Intelligent stemmestyring og registrering af det valgte massagehoved
 • Mange valgmuligheder for ønsket massage
 • Du får masser af tryghedsskabende information og orientering om korrekt anvendelse.

Udvalgte specifikationer:

 • 5 massagehoveder
 • Tydelig skærm
 • Stemmestyring

Medisana HM 858 – Massagepistol med ledning


 

Medisana HM 858

i samarbejde med PriceRunner

Når du er gået ekstra hårdt til dine squats, og du ikke længere kan gå op og ned ad trapperne, eller når du bare har haft en masse arbejde på kontoret, og dine skuldre har siddet helt oppe ved ørene en hel dag, så er det, du virkelig kan få brug for en god massage.

Med denne model fra Medisana kan du give dig selv den massage, du går og drømmer om. Den er brugervenlig og stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen.

Medisana HM 858 kommer med flere fordelagtige funktioner, der er til for at give dig den optimale massageoplevelse, helt uden at du behøver forlade dit eget hjem. Faktisk kan du gøre det hele selv.

Du kan nemlig selv styre intensiteten af dine massage, og så kan du vælge mellem de to massagehoveder, alt efter hvilken type massage du vil have. Udover det så har denne massagepistol faktisk også en varmefunktion. Så kan du vinke farvel til ømme muskler og led og nyde den dejlige afslappende følelse af en god massage. 

Dette apparat kører på strøm, og skal sluttes til en stikkontakt. Derfor skal du altså bare sørge for, at der er en strømkilde i nærheden, og så er der ingen begrænsninger for din afslapning. Den har en effekt på 28 W. 

Fordele

 • Medisana HM 585 er nem at anvende takket være den ergonomiske form
 • Massagen kan kombineres med varmefunktionen
Ulemper

 • Produktet skal tilsluttes strømkilde sammenlignet med andre produkter

Derfor skal du vælge Medisana HM 858 massagepistol

 • Du kan vælge mellem 2 massagehoveder og selv styre intensiteten af din massage
 • Denne model har desuden en lækker varmefunktion
 • Den er stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen

Udvalgte specifikationer:

 • Massagen kan kombineres med varmebehandling
 • Trinløs kontrol af massageintensiteten
 •  Skridsikkert håndtag
 • 4 Massagetilslutninger
 • Ekstra lang ledning
 • Effekt: 28 W

Hyperice Hypervolt Plus massagepistol– Kraftfuld og dyb massage til entusiasten

Topscorer

 • 5/5 stjerner på pricerunner.dk
 • “Dyr, men prisen værd” siger de på spy.com

 

Hyperice Hypervolt Plus

Se priser og tilbud på Hyperice Hypervolt Plus her:

i samarbejde med PriceRunner

 

En entusiastisk bruger hos roadrunnersports.com gav denne glimrende massagepistol 5 stjerner ud af 5 mulige med ordene: “Du kan ikke beskrive dette apparat med ord, det er med afstand det bedste massageapparat på markedet.”

Det er sådan set også ganske godt beskrivende for hvordan resten af brugerne af Hyperice Hypervolt Plus har reageret efter, de har prøvet denne populære massage-pistol. 

Mere om Hyperice Hypervolt Plus massagepistolen

Den aktive træningsentusiast kender godt til den gode effekt, som en god, kraftfuld og dybdegående massage har både før og efter træning. Det er med dette effektive apparat muligt at foretage uanset hvor, du har tænkt dig at træne.

Med den ringe vægt af sølle 1.36 kg og TSA-godkendelsen til transport, kan du have den med overalt – også på længere ferierejser.

Men hvem kan egentlig have stor gavn af at købe sig denne massagepistol? Svaret er rigtig mange, blandt andet er det et fordelagtigt køb for idrætsudøvere, der ønsker en massagepistol, der ikke støjer ved brug f.eks. på offentlige steder eller hjemme i lejligheden.

Massagepistolen arbejder i tre trin og udfører mellem 2000 og 3200 tromme-bevægelser i minuttet.

Fordele

 • Kraftig og opgraderet motor 90W
 • Let at anvende
 • Den er lydsvag og rejsevenlig
Ulemper

 • I den højere prisklasse sammenlignet med andre produkter

Derfor skal du vælge Hyperice Hypervolt Plus massagepistol

 • Der hører hele fem forskellige massage-hoveder til forskellige formål med i købet
 • Du kan blive tromme-masseret på 3 forskellige trin
 • Den er lydsvag og rejsevenlig
 • Du er sikret intet mindre end 2,5 times virkelig effektiv massage på en enkelt opladning.

Udvalgte specifikationer:

 • Ledningsfri
 • 5 massagehoveder
 • Quit Glide teknologi
 • Vægt: 1,36 kg

Hyperice HyperVolt Go – giver god vibrationsmassage

Udvalgt af Netfysioterapi.dk


 

hypervolt go

Er du på udkig efter en mere avanceret teknologi inden for massageapparater, har vi naturligvis også modellen til dig. Denne model har nemlig et væld af gode funktioner, der placerer den i topklasse. Til gengæld er det dog også værd at bide mærke i, at det kommer til en noget højere pris.

Denne massagepistol kan give dig en vibrationsmassage. Denne type massage kan være godt for kredsløbet, og så kan det også være godt for kroppens bindevæv. På den måde kan det altså være et fantastisk redskab at bruge, inden du træner, så det bliver en del af din opvarmning. 

Det kan dog også hjælpe efter træning, når du mærker ømhed i kroppen.

Med Hyperice HyperVolt Go kan du vælge mellem 3 intensiteter, alt efter hvad du lige har brug for. Det kan være, at man nogle dage vil have en hård massage, og at man andre dage har brug for noget blidere. Her har man altså valget.

Der følger i øvrigt 2 massagehoveder med i købet, det er velegnede til forskellige muskelgrupper.

Fordele

 • Produktet er i kategorien Go og er derfor perfekt til at tage med ud
 • Støjsvag
Ulemper

 • Produktet skal oplades efter 2,5time
 • Produktet kommer kun med 2 forskellige massagehoveder

Derfor skal du vælge Hyperice HyperVolt Go massagepistol

 • Den giver vibrationsmassage, der kan være godt både før og efter træning
 • Der er 3 hastigheder, 1 massagemoter 
 • Der er 2 forskellige massagehoveder at vælge imellem
 • Den har en levetid på op til 2,5 time efter opladning

Udvalgte specifikationer:

 • Bluetooth connect til telefon via App
 • Vægt: 700 gram
 • TSA-godkendt til transport/rejser
 • Batteri: 18V Lithium-ion-batteri
 • Trådløs: 2,5 timers batterilevetid
 • Patenteret QuietGlide teknologi
 • Ergonomisk letvægtsdesign
 • 2 Hovedtyper
 • 3 Hastigheder

Ekspertens råd til brug af massagepistoler

En massagepistol er et relativt nyt produkt i kampen mod de ømme muskler og øget velvære. Det er normalt ikke let at massere sig selv, hvilket betyder, at det kan blive nødvendigt at gå til en massør eller fysioterapeut for dette. En massagepistol gør muskelbehandling/-massage nemt og let tilgængeligt for den enkelte. Mange af pistolerne er lette at anvende og udformet sådan, at de kan anvendes på de fleste områder på kroppen.

Ifølge fysioterapeut Mette Boldsen anvendes massagepistoler ofte af atleter, både før eller efter træning. Studier har vist, at massage kan øge bevægeligheden i de normalt spændte og stramme muskler og nedsætte DOMS (træningsømhed). Dette kan give en mindre smertefuld restitution og træning – og i nogle tilfælde indirekte give en bedre træning, tilføjer Mette Boldsen.

Et studie viser, at sammenlignet med andre redskaber som f.eks. en foam roller, ses en større effekt på range of motion med en massagepistol.

Brug af massagepistol mod kroniske smerter
Der findes endnu ikke meget forskning omhandlende massagepistoler, men det kan formodes, at de har stort potentiale til flere anvendelsesområder end kun i forbindelse med træning. Ved flere kroniske sygdomme, ses muskelsmerter oftest som et af flere symptomer.
Patienter med slidgigt (osteoporose) kan have muskelsmerter omkring hofter eller knæ, og kan ved massage opnå en form for smertelindring, tilføjer Mette Boldsen.

13 % af alle danskere lider af nakkesmerter som følge af muskelspændinger, der udvikler sig til hovedpine,  hos nogle af disse personer. Mette Boldsen fortæller, at disse personer, der lider af diverse muskelspændinger, muligvis kan have glæde af netop en massagepistol. Anvendelsesmulighederne er mange og det bliver spændende at se yderligere anvendelsesområder i fremtiden.

Det er dog vigtigt at nævne, massage aldrig kan ikke stå alene og blot er en lindrende behandling. Kontakt egen læge eller fysioterapeut ved tvivlsspørgsmål.


Ekspertens købeguide: Sådan vælger du den bedste massagepistol

Hvis du vil købe den bedste massagepistol til dine behov, er der flere ting, du bør have med i dine overvejelser. Vi har rådført os med vores ekspert, for at skelne sandheder fra påstande:

Effektivitet
Massagepistolens effektivitet måles i RPM, som står for revolutions per minute, og giver dig svar på, hvor mange gange massagepistolen ”skyder” pr. minut. 

Ifølge fysioterapeut Mette Boldsen, er der ikke er noget videnskabeligt, der fortæller hvad den mest effektive RPM er – der er derfor ingen beviser for, hvad det mest effektive niveau er. Det handler i stedet meget om dine egne erfaringer og præferencer.

De fleste massagepistoler på markedet har mellem to og fem styrkeindstillinger. En massagepistol med fem niveauer, vil oftere kunne ramme din foretrukne styrke, end en pistol med to indstillinger. Hvis du køber en massagepistol du ikke kan indstille til din foretrukne styrke, vil du ikke blive tilfreds med produktet. 

Størrelse
Størrelsen er en vigtig, praktisk overvejelse. Mange brugere tager massagepistolen med i fitness-tasken, når de skal træne. Hvis du også ønsker at gøre det, kan du med fordel vælge en af de mere kompakte modeller. 

Ifølge vores ekspert, handler overvejelserne ift. størrelse ikke kun om hvor nem pistolen er at transportere. Du bør også overvejes, hvilke områder af din krop pistolen skal anvendes på. Hvis pistolen skal bruges på f.eks. nakke/skuldre, kan det være en fordel at pistolen er kompakt og med en lavere vægt.

Design
Massagepistolens æstetik er ikke et vigtigt parameter, når det kommer til pistolens effekt, men derfor kan det stadig have betydning for dig.

Designet er dog stadig en vigtig overvejelse. Når vi siger, at du bør overveje designet, mener vi især, hvor brugervenlighed og komfortabel den er at bruge. Har den et ergonomisk håndtag? Er den lavet i holdbare materialer? Er den nem at betjene? Det er overvejelser, som kan få betydning for din tilfredshed med produktet.  

Batteritid og støjniveau
Batteritid og støjniveau er to praktiske elementer, der er værd at overveje. Hvis du ønsker at tage din massagepistol med i fitnesscenteret, kan det være en god ide at gå efter en massagepistol med en lang batterilevetid og et lavt støjniveau.

Garanti
Ligegyldigt hvad du køber, bør du altid overveje produktets garanti. Massagepistoler skal være holdbare, og hvis de er designet til det formål, vil producenten formentligt også udstede en relativ lang garanti.


Hvordan virker en massagepistol?

Uanset om du vælger en billig og kompakt model eller en dyr og effektiv model, er det essentielt, at du ved, hvordan du bruger den optimalt. 

Massagepistolen kan anvendes både i forbindelse med din træning, eller af alle andre, der døjer med ømme eller stive muskler i hverdagen. Massagepistoler er særligt populære blandt atleter og fitnessentusiaster, og mange tager deres massagepistol med i træningstasken. 

For at opnå de bedste resultater, bør du bruge din massagepistol hyppigt. Lissa Bankston, der er Director of Human Performance hos Theragun, siger, at hyppighed er vigtigt, og hun giver et par generelle tips til, hvor længe du bør massere musklerne. 

Når du masserer de muskler, du forventer vil være ømme efter træningen, bør du anvende massagepistolen i cirka to minutter. Herudover bør du bruge omkring 30 sekunder på at massere de resterende muskelgrupper.

Når du bruger en massagepistol, bør du bevæge den langsomt hen over musklerne. Du behøves ikke at lægge kræfter i og presse massagepistolen ned på musklerne. For at opnå det bedste resultatet, skal du bare lade pistolens hoved glide hen over musklerne.

En massagepistol er et effektivt supplement til udstrækning, og hvis du kombinerer de to ting, vil du kunne opnå gode resultater. Men hvordan er det lige, at en massagepistol kan hjælpe dig? Det kan du læse mere om herunder.


Sådan kan en massagepistol forbedre dit helbred


En massagepistol har mange fordele for dit helbred, hvis du bruger den korrekt. 

 Vi har allerede slået den primære funktion af en massagepistol fast. En massagepistol kan forbedre dit helbred ved at afhjælpe muskelømhed og -stivhed. På denne måde, kan du opnå bedre resultater i din træning eller mere velvære i hverdagen. Men er der andre fordele for helbredet? 

 

Her er tre andre ting, som en massagepistol kan gøre for at forbedre dit helbred:

 1. Mobilitet – en massagepistol virker ved, at påvirke de enkelte muskelfibre og øge mobiliteten i dem, fortæller fysioterapeut Mette Boldsen. 
 2. Risiko for skader – ved anvendelse af massagepistolen, kan der opnås en større range of motion. Mette Boldsen forklarer, at det i mange sportsgrene, kan give sportsudøveren bedre forudsætninger for at udføre øvelser.
 3. Generelt helbred – at anvende en massagepistol kan have en indvirkning på dit generelle helbred ved at reducere stress og angst. På den måde styrker du dit mentale helbred og giver dig selv de bedste forudsætninger for eksempelvis at få en bedre nattesøvn.

Vær dog opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt er der forsket begrænset i massagepistolers effekt, men Mette Boldsen fremhæver et studie, der viser at anvendelsen af massagepistol på benene før og efter træning, kan give øget bevægelighed og nedsætte træningsømhed, som med almen massage.


Beskrivelse af kilder og massagepistol test

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og test

Barbend

Magasinet holder til i Brooklyn, New York og består af et team på mere end 70 eksperter. Barbend arbejder hver dag for at hjælpe personer med at leve stærkere og sundere liv ved at give dem adgang til det bedste indhold. Barbend tester mange fitnessprodukter, men udgiver kun anmeldelser af de produkter, de kan stå inde for.

Magasinet har testet massagepistolen, Hyperice Hypervolt Plus, og de er vilde med den. De har anmeldt massagepistolen ud fra disse kriterier: Pris, performance, byggekvalitet, funktioner og specifikationer. De konkluderer, at hvis budgettet er til det, er Hyperice Hypervolt Plus helt klart pengene værd.

Testen er opdateret: Den 6. juli 2020
Du kan se testen her: Barbend.com

Spy

Magasinet Spy.com hjælper sine læsere med at finde de bedste produkter. I deres anmeldelser fremhæver de både de mest populære produkter, men også de fantastiske produkter, der nogle gange flyver under radaren.

Vi har anvendt magasinets anmeldelse af Hyperice Hypervolt Plus. Spy.com mener, at modellen er det perfekte valg til dig, der leder efter en premium massagepistol. Faktisk læner de sig meget op ad Barbend og konkluderer, at Hyperice Hypervolt Plus er dyr, men pengene værd.

Testen er udført: Den 9. marts 2020
Du kan se testen her: Spy.com

The Sports Edit

The Sports Edit forhandler træningstøj til både mænd og kvinder. De har altid et bredt udvalg på lager og lægger stor vægt på at bibeholde et mangfoldigt og innovativt sortiment. Udover at sælge sportstøj anmelder de fitnessrelaterede produkter. 

Vi har nydt godt af at læse The Sports Edit’s anmeldelse af Theragun Elite. I anmeldelsen kan du læse alt om, hvordan du bruger massagepistolen, og hvad du skal være opmærksom på. The Sports Edit konkluderer, at hvis du er villig til at betale den høje pris, får du en af de bedste massagepistoler på markedet.

Testen er udført: Den 28. august 2020
Du kan se testen her: Thesportsedit.com

Self.com

SELF når mere end 20 millioner personer verden over med sit fitnessindhold hver måned. Magasinet er anset som markedsledende indenfor indhold, der vedrører fitness og sundhed. De har en klar vision om, hvad de ønsker at være: ”welness, du kan stole på”. 

Vi har dykket ned i magasinets anmeldelse af Theragun Elite. Her er der tydeligvis tale om en grundig anmeldelse, der gennemgår parametre som: Kvalitet, holdbarhed, pris, støjniveau, funktioner, batteritid og performance. 

SELF fremhæver både fordele og ulemper ved Theragun Elite. De største fordele er resultaterne og brugervenligheden. Den største ulempe er den høje pris.

Testen er udført: Den 30. juni 2020
Du kan se testen her: Self.com

Amycousinslife.com

Amy Cousins Life er en personlig blog skrevet af Amy, der har en stor passion for sundhed og fitness. Her udgiver den unge fitnessekspert alt fra produktanmeldelser til sunde opskrifter. 

Én af de primære mål for bloggen er at udgive transparent og ærligt indhold. Det skinner tydeligt igennem i anmeldelsen af Theragun Elite. Titlen på anmeldelsen er: ”Theragun Elite: En ærlig anmeldelse”. 

Amy gennemgår alle de vigtigste specifikationer, funktioner, fordele og ulemper. Hun når frem til konklusionen, at Theragun Elite er én af de bedste og mest innovative massagepistoler på markedet.

Testen er udført: Den 3. juli 2020.
Du kan se testen her: Amycousinslife.com

Cykelstart.dk

Cykelstart.dk er et online cykelmagasin, der særligt henvender sig til nybegyndere og motionister. Magasinet drives af frivillige skribenter, der alle har én ting tilfælles: Passion for cykling.
Skribenternes motivation og passion sikrer godt, ærligt og brugbart indhold. Det har vi valgt at udnytte i vores oversigt.
Her har vi anvendt magasinets anmeldelse af Witt Super Hit Master. Cykelstart kalder den for en ”sikker massagepistol med mange funktioner”. Magasinets redaktør, Noel Christensen, gennemgår specifikationer, design, brug og pris. Han konkluderer, at det er en super massagepistol af høj kvalitet, men at prisen er i den høje ende.
Testen er udført: Den 2. november 2020
Se videoanmeldelse her: YouTube.com
Du kan se testen her: Cykelstart.dk

Massage Gunfight

Massage Gunfight er et online magasin, som fremhæver de bedste massagepistoler på markedet. Udover at fremhæve de bedste produkter hjælper Massage Gunfight også sine læsere med at vælge det rigtige produkt gennem detaljerede guides.

Vi har anvendt en købsguide fra magasinet til at formidle de vigtigste overvejelser til dig, der ønsker at købe en massagepistol. På den måde har vi kunne rådgive dig om det rette køb på et oplyst grundlag.

Læs hele guiden her:Massagegunfight.com

ArmourUp Asia

ArmourUp Asia er en asiatisk forhandler af fitnessprodukter. Deres mission er simpel. De vil give sine kunder den absolut bedste oplevelse. Det gør de naturligvis ved at tilbyde gode priser og de bedste produkter, men de gør det også ved at skrive relevante og gennemarbejdede købsguides. På den måder hjælper de kunderne med at træffe det rette valg.

Vi har hentet inspiration fra deres guide, da vi skulle formidle, hvordan du kan vælge den rette massagepistol. I guiden fra ArmourUp Asia er der særligt fokus på de funktionelle faktorer – for eksempel RPM, hvilket vi har forsøgt at inkorporere i vores guide.

Guiden er skrevet: Den 25. april 2019
Læs hele guiden her:Armourupasia.com

AchedAway

AchedAway er en webshop, som sælger en massagepistol af samme navn. Udover at tilbyde et godt produkt, skriver forhandleren nogle gode guides på sin blog. Det er her, vi har kunne læse om de største fordele ved at anvende en massagepistol.

Vi har anvendt blogindlægget til at fokusere på nogle af de mindre åbenlyse fordele ved at anvende en massagepistol – for eksempel, hvordan det kan øge din overordnede livskvalitet.

Guiden er skrevet: Den 23. september 2019
Læs hele guiden her:Achedaway.com

Accel Performance

Accel Performance hjælper sine kunder med at nå det næste niveau. De arbejder med både nybegyndere og topatleter inden for diverse sportsgrene. Accel Performance har samlet et hold af de bedste atleter og personlige trænere. Sammen kæmper de hver dag for, at få folk til at opnå sit fulde sportslige potentiale.

Den store viden og erfaring på holdet skinner igennem i de guides, der bliver skrevet af Accel Performance. Vi har anvendt en af deres mange guides til at beskrive de største fordele ved at anvende en massagepistol.

Læs hele guiden her:Accelperformance.com

Fitfact

Fitfact drives af Dovendyr Medier. Redaktøren er Erik Haalo, som har en naturvidenskabelig uddannelse og har arbejdet med research og kildekritik. Fitfact har en mission om at finde frem til sandheden blandt mange vilde påstande i fitnessbranchen. Den mission forsøger mediet at udføre gennem grundighed, troværdighed og videnskabelighed. 

Fitfact.dk har bidraget til denne testoversigt gennem en grundig test, hvor de blandt andet har anmeldt Abilica MassageGun Pro. De fremhæver den som en af de bedste massagepistoler til prisen.

Testen er udført: 03/03/2021

Insider

Insider er et nyheds- og livsstilsmedie. Journalisterne i bl.a. London, New York og Los Angeles præsenterer læserne for nyhedshistorier, men også inspirationsartikler og forbrugertest.  

Insider har testet flere massagepistoler og har kåret de 5 bedste inden for kategorier som ”the best overall” og ”the best on a budget”. Theragun Mini løb med titlen ”the best low-intensity”. Motivationen har her været den store kraft, som den lille lommemodel kan præstere.

Testen er udført: 16/02/2021
Læs testen her: https://www.insider.com/best-massage-guns.

Men’s Health

Men’s Health er et af verdens største herremagasiner, og her kan de mandlige læsere finde nyhedshistorier, tips og test, der vedrører emner som sundhed, ernæring, fitness, vægttab, gadgets, videnskab og meget andet.

Men’s Health har testet 22 massagepistoler og har primært fokuseret på punkter som lydniveau, batteritid, pris og kvalitet. Theragun Mini er kåret som den bedste mini massagepistol, dels grundet den favorable rejsestørrelse og store effektivitet. Samtidig er den et prisvenligt bud på en massagepistol.

Testen er udført: 26/02/2021
Læs testen her: https://www.menshealth.com/uk/fitness/g30053936/best-massage-guns/

Women’s Health

Women’s Health er et prisbelønnet magasin, der blev lanceret i 2005. Det hører under Hearst Magazines og har millioner af læsere på de forskellige platforme.  Redaktionen præsenterer læserne for historier, der omhandler alt fra fitness og sundhed til parforhold og sneakers. Kort sagt lidt af hvert – og gerne med et glimt i øjet. 

Women’s Health har testet massagepistoler og oplister de 10 bedste. Her indgår Theragun Mini, der bl.a. bliver hyldet for prisen. Desuden er maskinen forholdsvis lydsvag i drift – og det er et vigtigt punkt for mange forbrugere. Den er derfor et godt alternativ til de dyrere Theragun modeller, især hvis du søger en rejsevenlig model.

Testen er udført: 29/09/2020
Læs testen her: https://www.womenshealthmag.com/uk/gym-wear/tech/g31951458/best-muscle-guns/.

Esquire

Esquire er et amerikansk herremagasin, der hører under Hearst Corporation. Det udgives i en lang række lande og dækker emner som livsstil, mode, politik og nyheder.

Esquire står også bag en række forskellige test, heriblandt af massagepistoler. Testen har kåret de bedste massagepistoler i 17 forskellige kategorier såsom bedst til atleter og mest lydsvage model.  Theragun Mini vandt kategorien bedste mini massagepistol grundet den store kraft, den leverer – trods det kompakte og rejsevenlige lommeformat.

Testen er udført: 08/03/2021
Læs testen her: https://www.esquire.com/uk/design/g33008845/best-massage-guns/.

Google Shopping

Google er en amerikansk software- og IT-virksomhed, som står bag søgemaskinen Google. Google er den største søgemaskine på internettet og indsamler også kundeanmeldelser på alverdens produkter.

I denne test har vi taget udgangpunkt i kundeanmeldelser af både Flowgun Go! og Flowgun Pocket fra Flowlife. Anmeldelserne bliver løbende opdateret, når forbrugerne giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelserne af Flowlife Go! her

Du kan se anmeldelserne af Flowlife Pocket her

 

FAQ

Hvilken massagepistol er den bedste?
Massagepistoler fås i et stort udvalg og til mange forskellige formål, hvormed det kan være svært at udpege ét produkt, som det bedste. Dog er et rigtig godt bud massagepistolen fra Musclepain, som endda kommer med sin helt egen rejsetaske. Den bliver brugt af fysioterapeuter og professionelle sports atleter. Andre nævneværdige vil være Painhunters og massagepistolerne fra Flowlife – Flowgun Go! og Pocket.
Hvordan vælger jeg en massagepistol?
Når du skal vælge en massagepistol, så er det en god ide at overveje, hvilken kvalitet du ønsker, at den skal være i. Jo oftere du skal bruge pistolen, jo flere penge er det værd at bruge på den, sådan at du er sikker på, at kvaliteten er i top.
Virker en massagepistol rent faktisk?
Ja, en massagepistol virker, og den kan være rigtig dejlig at have derhjemme, hvis du ofte får ømme muskler. Det kan for eksempel være rigtig rart at købe en massagepistol, hvis du sidder meget foran computeren. På den måde er det nemt at massere de ømme ryg og nakke muskler.
Hvor på kroppen bør jeg ikke bruge en massagepistol?
En massagepistol er lavet til at blive brugt på musklerne. Derfor bør du generelt undgå at bruge den på dine nerver, knogler og led. Dertil bør du også undgå at bruge pistolen på steder, hvor du har udslet eller sår, såvel som på kropsdele med nedsat følelighed.

Andre relevante artikler

Hvis du ønsker at komme i form, så kan vi anbefale, at du tager et kig på vores crosstrainer, løbebånd, motionscykel, håndvægte eller romaskine artikler.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 


Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Zenkuru Massage Gun – Prisvenlig og god til vibrationsmassage


 

Zenkuru Massage Gun

Også denne massagepistol kan give dig en fantastisk vibrationsmassage dog til en lidt mere overkommelig pris. Så bliver det lidt nemmere at gøre den luksus til en del af hverdagen.

Vibrationsmassage kan som bekendt være godt for kroppen både før og efter træning, og derfor vil du som sportsudøver også kunne få megen glæde af et massageapparat som dette.

Zenkuru giver dig i øvrigt en høj grad af personlig tilpasning, når du skal massere, for det er nemlig 3 intensitetsindstillinger og 4 massagehoveder.

Du kan vælge mellem et gaffel- eller kugleformet og et rundt eller fladt massagehoved. Hvert har sine fordele. Med det gaffel- eller kugleformede massagehoved kan du for eksempel fokusere din massage på meget præcise punkter på kroppen.

Det runde eller flade massagehoved kan derimod være et godt redskab, når du vil massere de større muskelgrupper på kroppen, f.eks. når dine dødløfts har været ekstra hårde ved dig.

Man kan ved hjælp af indikatoren se, både hvor meget strøm der er tilbage på batteriet, og hvilket vibrationsniveau batteriet er sat på.

Håndtaget er lavet af plastik med gummi rundt om, så det er behageligt at holde.

Fordele

 • Du kan indstille det til 6 forskellige hastigheder
 • LED – indikator viser batteri og vibrationsniveau
Ulemper

 • Sammenlignet med andre produkter er batteriets levetid på ca. 2 timer noget som bør overvejes

Derfor skal du vælge dette massageapparat fra Zenkuru

 • Du kan få glæde af vibrationsmassage i hjemmet
 • Du kan indstille det til 3 forskellige typer vibrationsmassage
 • Med i købet får du 4 forskellige massagehoveder med hver deres fordele

Udvalgte specifikationer:

 • 6 vibrationshastigheder
 • 4 medfølgende mundstykker
 • LED indikator for batteristatus og vibrationsniveau
 • Effekt: 60Q
 • Ledningsfri
 • Batterilevetid: Op til 3 timer

Painhunter PRO massagepistol – professionel massagepistol

 • 4,8 på Trustpilot og 100 % tilfredshedsgaranti
 • Benyttet af professionelle atleter, fysioterapeuter, massører og kiropraktorer

Painhunter PRO massagepisotl

Med denne Painhunter PRO får du ganske enkelt enormt meget for pengene. Med denne massagepistol får du et apparat som dækker stort set alles behov og endda tilfredshedsgaranti i 6 måneder, så du kan returnere den, hvis du ikke er tilfreds. 

Døjer du med myoser, ledsmerter og ømme muskler efter træning, så er Painhunter PRO ligeledes anbefalelsesværdig.

Painhunter PRO er perfekt til dig som ønsker mere dybdegående massage uden besvær og uden at betale overpris. Den er ledningsfri, nem at håndtere og kan bruges over hele kroppen. 

Med Painhunter PRO kan du helt selv styre hvor intenst din massage skal være. Med 5 forskellige hastighedsindstillinger, kan massagen tilpasses netop dit behov. Om du er til let massage eller mere dybdegående, er Painhunter det gode valg.

Med Painhunter PRO’s funktionelle design, kan du indstille massagearmen på tre forskellige vinkler 0°/ 45° / 90°. Ydermere er massagepistolen udstyret med et multigreb, så du kan altså nå rundt på hele kroppen uden besvær. Med i pakken får du også 4 forskellige massagehoveder som er tilpasset efter forskellige muskelgrupper.

LED indikatoren viser altid hvor meget strøm der er tilbage, og hvilken hastighed massagepistolen er indstillet på.

Regelmæssig brug af massagepistolen kan have fordele som at øge blodcirkulationen, bryde arvæv, stimulere muskelvæksten og lindre smerter.

Derfor anbefaler vi Painhunter PRO massagepistol
Denne massagepistol har mange tilfredse kunder, hvilket kan ses med deres 100+ 5-stjernede Trustpilot anmeldelser. Painhunter PRO giver en kraftfuld og funktionel massage, så du kan undgå ømme muskler og led. Der følger derudover en rejsetaske med, så du kan have den med alle steder. Skulle du fortryde dit køb, er der 100% tilfredshedsgaranti på den.

Udvalgte specifikationer:

 • 5 hastighedsindstilliner
 • Op til 6 timers batterilevetid
 • Slagdybde: 12 mm
 • Justerbar massagearm
 • Vægt: 930 g
 • LED display med batteriindikator
 • Inkl. rejsetaske og 4 mundstykker

Painhunter GO – Den lille massagepistol

 • Benyttet af professionelle atleter, fysioterapeuter, massører og kiropraktorer
 • 4,8 på Trustpilot 100 % tilfredshedsgaranti
 • Spar 100 kr. når du forudbestiller Painhunter GO

Painhunter GO, Obsidian 2 (1)

Med denne Painhunter GO får du ganske enkelt en lille og kraftfuld massagepistol som er nem at have med på farten. For lige under 900 kr. får du et apparat som dækker stort set alles behov og endda tilfredshedsgaranti i 6 måneder, så du kan returnere den, hvis du ikke er tilfreds. 

Døjer du med myoser, ledsmerter og ømme muskler efter træning, så er Painhunter GO ligeledes anbefalelsesværdig.

Painhunter GO er perfekt til dig som ønsker en massagepistol som man let kan tage med når man skal ud af døren, men samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 

Med Painhunter GO får du en massagepistol med 4 forskellige hastigheder, så du selv kan styre hvor intens din massage skal være. 

Painhunter GO er en lille maskine på kun 560 gram, som man let kan have med sig. Men tag ikke fejl at størrelsen, for Painhunter GO er en kraftig lille maskine som kan give dig op til 2800 slag pr. minut, så den kan stadig leverer en behagelig og dybdegående massage. 

Med i pakken får du også 4 forskellige massagehoveder som er tilpasset efter forskellige muskelgrupper. 

Regelmæssig brug af massagepistolen kan have fordele som at øge blodcirkulationen, bryde arvæv, stimulere muskelvæksten og lindre smerter.

Derfor skal du vælge den lille massagepistol Painhunter GO

 • +100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser
 • Kraftfuld og let transportabel massagepistol
 • 1-2 dages levering og gratis fragt
 • Ankommer med rejsetaske og i flot indpakning
 • +15.000 glade kunder
 • 100% tilfredshedsgaranti

Udvalgte specifikationer:

 • 4 hastighedsindstillinger
 • Op til 5 timers batterilevetid
 • Op til 2800 slag i minuttet
 • Slagdybde: 10 mm
 • Inkl. rejsetaske og fire mundstykker

Casada massage Scoop – Rejsevenlig massagepistol med massage- og varmebehandling 

 • Populær hos pricerunner.dk
 • 5/5 stjerner hos casada.com
 • 4/5 stjerner hos at elma-rk.pl

 

Casada massage Scoop

i samarbejde med PriceRunner

 

Efter en hård gang træning eller en hård dags arbejde, er der intet så godt som en gang afslappende afspændingsmassage – måske endda med varme!

Det trådløse massageapparat fra Casada massage Scoop giver dig den mulighed uanset hvor du end måtte befinde dig.

Ikke nok med, at du kan blive masseret, med dette effektive apparat, så kan massagen også suppleres med en skøn varmebehandling, der forstærker massage-effekten.

Designet er smart og lækkert og sikrer, at du med blot en hånd kan komme til at massere hvor på kroppen, du måtte ønske det.

Mere om Casada Massage Scoop massageapparat

Det er et dejligt designet håndholdt massageapparat, der ovenikøbet også har en varme-behandlings-funktion.

Du bliver forkælet med hele fem forskellige massageprogrammer, så du er sikret, at dit behov er dækket fint ind.

Det yderst bløde og fleksible massagehoved hjælper til med at opnå en god afslappende effekt i nakken, skuldrene, ryggen, armene, benene og fødderne.

Fordele

 • Produktet er populært blandt anmeldere
 • Billigt
 • Vælg mellem 5 forskellige programmer
Ulemper

 • Produktet kommer ikke med forskellige massagehoveder

Derfor skal du vælge Casada Massage Scoop massageapparat

 • Du har mulighed for at forkæle dig selv yderligere med varmebehandling
 • Den er trådløs og håndholdt og kan derfor uden problemer tages med overalt
 • Effektivt design, der gør det nemt at nå overalt på kroppen.

Udvalgte specifikationer:

 • 5 massageprogrammer
 • Varmebehandlingsfunktion

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar