Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Hvis du er glad for styrketræning eller bare godt kan lide at motionere på egen hånd, så er du formentlig stødt på begrebet og redskabet medicinbold. En medicinbold – også sommetider refereret til som en træningsbold – er en tung bold, som anvendes til styrkeøvelser eller genoptræning i særligt arm- og skuldermuskulaturen.

I denne artikel guider vi dig gennem nogle af de bedste medicinbolde på markedet i disse år (altså dem som har klaret sig bedst i tests), og hjælper dig til at komme godt i gang med øvelser, hvor du kan benytte en medicin bold med gode resultater.

Titan Life medicinbold – den bedste medicinbold

Denne medicin bold har alt, hvad (trænings)hjertet måtte begære. Eksperter roser den særligt for den høje kvalitet, som ikke altid er selvskrevet ved de blødere versioner af medicinbolde. Den har et tykt dobbeltsting, som holder den lukket og tæt. Den har en afbalanceret og jævn vægt, som gør den nemt at håndtere, og samtidig er den fremstillet i et virkelig godt materiale, som gør at du kan have glæde af den i utroligt mange år. Derudover er den både enormt slidstærk og vandtæt.

Alt i alt er der tale om en fantastisk god medicinbold her, som er blandt de absolut bedste, du overhovedet kan finde på markedet i disse år. Den findes i flere forskellige vægtklasser, så du nemt kan finde en eller flere, der passer til dig og din træning.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Topscorer
 • Høj kvalitet
 • Tykt dobbeltsting
 • Slidstærk
 • Vandtæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MD Rage medidinbold – utroligt slidstærk og holdbar

Da Amy Schlinger, fitnessekspert og forfatter, skulle anmelde denne bold spurgte hun det åbne spørgsmål; nu har du forhåbentlig en væg, som kan klare mosten? Denne medicin bold er nemlig fremstillet i et virkelig slidstærkt materiale og er af så høj kvalitet, at det formentlig ikke er den, der giver først op, hvis du virkelig giver den gas med din træning.

Den er ideel til vægøvelser og er af blødere kvalitet end mange af de andre konkurrenter på markedet. Det gør den mere behagelig at anvende ifølge flere brugere. Alt i alt et virkelig godt valg til dig, som gerne vil have udstyr af høj kvalitet.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Utrolig holdbarhed
 • Slidstærk
 • Lækker kvalitet
 • Perfekt til vægøvelser

TRX Slam Ball 18kg – robust og nem at gribe

Denne medicinbold er utroligt populær, hvilket ses på de 4,8/5 stjerner, den har fået af glade og tilfredse forbrugere på Amazon.com. En glad forbruger skriver eksempelvis: ”Crazy work out, has sand inside which keeps your work-out fluid. The surface has great texture, no surface slipping even when sweaty”.

På mmainsight.com får den sin placering, fordi den er god til at aktivere hele kroppen. Dens overflade er ikke glat, men har derimod tekstur, hvilket gør, at den er nemmere at gribe. Den er lavet af holdbart materiale, så den kan holde til alle slags træningsøvelser. Den bliver altså rost for sin kvalitet og sin størrelse. 

TRX Slam Ball er velegnet til kast på jorden. Derfor er den også så holdbar og slidstærk. Bolden er fyldt med sand, så den har et godt bounce. Det er en meget god træningsbold til mange forskellige slags øvelser, så du kan bruge den til alt slags træning, for eksempel er den også velegnet til maveøvelser og reaktionsøvelser.

Overfladen er af gummi og har en god, kraftig tekstur, hvorfor den er én af de bedste slam balls på markedet. Den fås i forskellig vægt, men denne vejer 18 kg. 

Derfor skal du købe TRX Slam Ball

 • Slidstærk
 • Velegnet til mange forskellige slags øvelser
 • Har et godt bounce
 • Godt anmeldt
 • Nem at gribe
 • God kvalitet og gode materialer

TRX Slam Ball vs. markedet

TRX Slam Ball er én af de bedste på markedet og vil hjælpe dig med mange forskellige slags øvelser. Du får altså rigtig meget i denne bold, samtidig med at den er i god kvalitet og kan holde rigtig længe. Du skal ikke være bekymret for at smadre den ned i jorden, da den er slidstærk og kan holde til det meste. Du får her en rigtig god medicinbold, som også forbrugerne er glade for.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Loumet Gym medicinbold – bedste bold til slam-øvelser

Hvis du er glad for slam-øvelser, så vil du uden tvivl blive glad for denne utroligt herlige bold fra Loumet. Den er fremstillet i gummi og er ekstremt holdbar. Det er faktisk stort set umuligt at ødelægge den. Det gør den til en virkelig pålidelig træningsmakker, som er nem at have med overalt, og som hurtig kan gøre træning langt sjovere og meget mere intens.

Den er helt ideel til slam-øvelser, men kan bruges til en lang række af andre træningsudfoldelser også. I virkeligheden er det jo kun fantasien, der sætter grænserne. Boldene er farvekoordineret efter deres vægt, og det er nemt at finde netop den, som passer til din træningsform og de øvelser, du gerne vil lave.

Alt i alt er denne bold perfekt til dig, som gerne vil have en pålidelig og holdbar medicinbold til særligt slam-øvelser, og ikke vil bekymre dig om, hvorvidt den nogensinde går i stykker.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Fremstillet i solid kvalitet
 • Utroligt holdbar
 • Ideel til slam-øvelser
 • Farvekoordineret efter vægt

 

Medicinbold øvelser

Uanset om du har prøvet at bruge en medicin bold før eller ej, så kan altid være rart med lidt ny inspiration. En af de mest klassiske øvelser, som også er ganske nem at komme i gang med, er hvor du står foran en væg og kaster din medicin bold mod denne for så at gribe den igen. Du kan enten kaste bolden højt over hovedet eller foran dit bryst alt afhængigt af, hvilke muskelgrupper du gerne vil aktivere.

En god konditionsøvelse er at stå oprejst med din bold over dit hoved for herefter at føre bolden ned foran dig indtil den rører gulvet og så op igen til den er over dit hoved i strakte arme. Øg hastigheden og brug en bold af fornuftig tyngde for en hård omgang træning.

En slam-øvelse er at kaste bolden så hårdt du kan ned foran dig, gribe den med begge hænder, føre den tilbage bag dit hoved og repeterer. Denne øvelse aktiverer både din core (mavemuskulatur) og er god konditionstræning. Husk altid at konsultere med en læge eller fysioterapeut, inden du anvender en medicinbold til genoptræning.

Vil du have inspiration til flere øvelser, så prøv dig frem på nettet, hvor der er mange videoer og guides. Vil du i øvrigt gerne finde en prisvenlig medicinbold – køb den på nettet. Her finder du det største udvalg til de bedste priser, samt mulighed for at læse mere detaljeret om, hvordan de er fremstillet, og hvad andre brugere synes om dem.

 

Se vores artikel om: Test af bedste dynamometer til privat brug

Læs også: Test af vippebræt

Se også Øvelser med medicinbolde skrevet af fitogfrisk.dk.

Denne side er anmeldt af: Selam V. Frandsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar