Når du skal ud og købe nyt proteinpulver, bør du kigge på indholdet af protein, kulhydrater, kalorier og BCAA. Derudover bør du helt sikkert tage smagen med i din overvejelser. Hvis det ikke smager godt, kan det være svært at få ned. Derudover er prisen også en væsentlig faktor. Proteinpulver er ofte noget, du skal indtage hver dag, og det kan derfor hurtigt løbe op, hvis proteinpulveret er alt for dyrt.

Denne guide hjælper dig godt på vej til at finde det rigtige proteinpulver for dig. Det er nemlig individuelt hvad man vægter, når man skal købe proteinpulver. Vil du helst have et højt proteinindhold, en god smag, en kombination eller noget fjerde? De fleste køber proteinpulver, fordi de ønsker et højt proteinindhold – men samtidig skal det også være en god smag.

Vi har her listet række af de bedste proteinpulver på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

LinusPro Pure WHEY 100 Proteinpulver – mange gode smagsvarianter

LinusPro Pure WHEY100 Proteinpulver indeholder 76 % ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat. Valleproteinet er særligt vigtigt, når du ønsker at opbygge og vedligeholde din muskelmasse i forbindelse med din træning.

Der er intet tilsat sukker, og proteinpulveret er desuden produceret i Danmark. Du kan vælge mellem seks forskellige smagsvarianter – nemlig jordbær, vanilje, kakao, kaffe, salt karamel og banan/chokolade. Dette er de smagsvarianter, der typisk er et hit blandt andre proteinpulvere, og det giver derfor rigtig god mening, at LinusPro har fokuseret på disse for at opnå den helt optimale smag og konsistens.

Fordelingen af makronæringsstoffer minder meget om andre proteinpulvere. Dette pulver indeholder dog procentvist flere kulhydrater, hvilket kan være mindre heldigt afhængig af dine ønsker til muskelopbygning og træning.

Du får den bedste smag, hvis du opblander dette proteinpulver med mælk frem for med vand. 

Udvalgte specifikationer:

 • Fedt pr. 100 g: 6,6 g
 • Kulhydrater pr. 100 g: 10 g
 • Protein pr. 100 g: 76 g
 • Mulige smagsvarianter: Jordbær, vanilje, kakao, kaffe, salt karamel og banan/chokolade

LinusPro Whey ISO – højkvalitets pulver med højt proteinindhold

Dette proteinpulver indeholder et højt indhold af proteinisolat, hvilket er godt, hvis du ønsker et højt proteinindtag og samtidig ønsker at undgå unødvendige kalorier. Isolatet er et mere koncentreret protein til muskelopbygning, og en stor del af laktosen er fjernet. Er du lettere laktoseintolerant, er dette proteinpulver derfor noget for dig.

LinusPro Whey ISO indeholder meget lidt sukker. Så betyder det noget for dig at have et lavt sukkerindhold, kan dette proteinpulver være et godt valg for dig. Du kan vælge mellem forskellige smagsvarianter til opblanding, og du har derfor mulighed for at finde en favoritsmag, som du kan blande op med mælk eller vand. Smage som vanilje og kakao er sikre varianter, hvor du undgår en syntetisk smag.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 1.5 g
 • Kulhydrater: 3 g
 • Protein: 87 g

LinusPro Sojaproteinpulver – det veganske alternativ

LinusPro SojaproteinpulverSpiser du vegetarisk eller vegansk? Så er LinusPro Sojaproteinpulver sikkert noget for dig. Dette proteinpulver er baseret på 100% vegetabilsk proteinkoncentrat, fedtfattigt og fri for gluten og laktose. Det kan være svært at opretholde et højt nok proteinindhold i kosten som vegetar eller veganer. Sojaproteinpulveret er et godt bud på et tilskud, der tilfører de nødvendige proteiner til dig der træner. 

Aminosyreprofilen i dette pulver er i lige så høj kvalitet som i Whey-produkter. Du skal derfor ikke være nervøs for at gå ned på kvaliteten eller proteinindholdet med dette produkt.

LinusPro Sojaproteinpulver er ideelt til brug i flere diæter. For at opnå en mere varieret kost kan du kombinere dette sojaprotein med LinusPros ærteprotein. Ærteproteinet er ligeledes vegetabilsk og uden gluten og laktose.

Bland din sojaproteinshake ligesom andre proteinpulvere.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 3,3 g
 • Kulhydrat: 1 g
 • Protein: 90 g

PurePower m. jordbær smag

PurePower m. jordbær smag (1 kg)Dette PurePower proteinpulver, som kommer med en smag af jordbær, er blandt nogle af de mest populære produkter på Med24.dk, hvilket altså indikerer, at forbrugerne er vilde med dette proteinpulver, hvilket altid er et godt kvalitetsstempel på et produkt.

Derfor anbefaler vi PurePower

 • Indeholder vigtige mineraler
 • Perfekt til smoothies eller milkshakes
 • Fungerer rigtig godt sammen med en sund kost

Hvis du gerne vil opnå de bedst mulige resultater med dette proteinpulver, så anbefales det, at du indtager mellem 1,2 – 1,7 g protein pr. kg du vejer dagligt. Gennemsnitligt så anbefales det, at en person indtager 0,8 g protein pr. kg dagligt, hvormed du altså får en del ekstra protein, hvis du følger pulveret anbefalinger.

 

 

 

Udover at dette proteinpulver naturligvis indeholder protein, fedt og kulhydrater, så får du også calcium, phosphor og magnesium, som alle er mineraler, som du også har brug for i din kost. Dermed er pulveret altså et kosttilskud, som indeholder mere end blot protein, selvom fokusset selvfølgelig er på dette. 

PurePower vs. markedet

Dette Proteinpulver skiller sig ud fra mange andre på denne liste, da den netop har en lækker og frisk jordbærsmag. Dermed er det altså et proteinpulver, som egner sig rigtig godt til personen, som foretrækker søde drikke. 

Dette proteinpulver kan du bruge på mange forskellige måder. Det er f.eks. oplagt at putte i en smoothie, som du kan bruge som en snack inden eller efter din træning, men du kan også være kreativ og inkorporere det i din madlavning på andre måder. Smagen af jordbær gør dog, at den helt sikkert egner sig bedst i det søde køkken.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 6 g (3,6 g mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrater: 6 g (5,5 g sukkerarter)
 • Protein: 80 g

Nyborggard Hørfrø Økologisk – perfekt til glutenallergikeren 

Nyborggard Hørfrø ØkologiskDette økologiske proteinpulver, som er lavet på hørfrø, er et populært produkt på Helsam.dk. Dette skyldes formentlig, at produktet indeholder en række gode fordele, som netop gør det så populært blandt forbrugerne. 

Derfor anbefaler vi Nyborggard

 • God til vegetarer eller veganere
 • Indeholder kostfibre og er glutenfri
 • Perfekt til at bage med 

Hvis du er glutenallergiker og derfor måske har haft svært ved at finde noget proteinpulver, som du kan tåle, så behøver du ikke lede længere. Dette proteinpulver er nemlig lavet på hørfrø, som netop ikke indeholder gluten, hvilket altså kan være en kæmpe fordel for nogle forbrugere. Dertil er pulveret også økologisk, hvilket ligeledes også er en god bonus, hvis dette er noget, som man værdsætter. 

 
 

Da dette proteinpulver netop er lavet af vegetabilske proteiner, så gør det altså også, at pulveret er vegansk. Det er en rigtig stor fordel for dig som forbruger, hvis du netop følger en vegetarisk- eller vegansk kost. 

Da pulveret netop ikke kommer med en bestemt smag, så er det altså oplagt at bruge til f.eks. at bage ind i brød eller andet bagværk. Dertil egner pulveret sig også godt til f.eks. at lave hjemmelavet granola eller proteinbarer. 

Nyborggard vs. markedet

Dette proteinpulver skiller sig specielt ud fra markedet, da det netop er lavet af vegetabilske proteiner. Dette har dog også den effekt, at det har et stort indhold af lignaner, som er en form for kostfibre, hvilket er endnu en god fordel ved lige netop dette proteinpulver.

Selvom du måske ikke lige har et fitnessmål for øje, så kan dette proteinpulver stadig være et godt kosttilskud, hvis du netop er vegetar eller veganer og har svært ved at få dækket dit proteinbehov igennem din almindelige kost. 

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 10 g (1,2 g mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrater: 3,7 g (2,1 g sukkerarter)
 • Protein: 36 g

2 x BodyLab Whey 100 Proteinpulver Valgfri Smag (2 x 1kg) – høj kvalitet

2 x BodyLab Whey 100 Proteinpulver Valgfri Smag (2 x 1kg)Hvis du er garvet proteinpulver-forbruger, har du sikkert allerede fundet ud af, at BodyLabs produkter er blandt markedets bedste. Og der er flere grunde til at investere i netop denne pakke.

Derfor skal du vælge produktet

 • Pakke med to lækre og valgfrie smagsvarianter
 • Høj kvalitet og dansk produceret
 • Højt indhold af forgrenede aminosyrer

Om produktet

BodyLabs Whey 100-serie består af 100% rent valleproteinkoncentrat og – isolat. Serien har et indhold på hele 22,9% forgrenede aminosyrer, hvilket gør den perfekt til dig, der ønsker en god kilde til ekstra protein. 

Denne pakke giver dig mulighed for selv at vælge to smagsvarianter, og produkterne indeholder hverken tilsat sukker, aspartam eller AZO farvestoffer.

Produktet vs. markedet

Hvis du allerede ved, at BodyLab er proteinpulver-producenten for dig, kan du lige så godt købe ind i større mængder. Ofte kan du finde denne pakke med to varianter på tilbud. 

Detaljer

 • Du vælger selv to smagsvarianter
 • 22,9% forgrenede aminosyrer
 • Valleproteinkoncentrat og –isolat
 • Uden tilsat sukker og aspartam

Renée Voltaire Hamp Proteinpulver – Økologisk

Renée Voltaire Hamp Proteinpulver – ØkologiskHvis du er på udkig efter et proteinpulver, der er ganske rent og økologisk, så er dette proteinpulver fra Renée Voltaire det helt rette for dig. 

Her er tale om et hampprotein pulver, der er fremstiller af rene materialer og helt uden tilsætningsstoffer. 

Det indeholder de aminosyrer, som kroppen har behov for og er klar til at optage, når du lever en aktiv livsstil. Det er også certificeret økologisk, hvilket betyder alt for rigtig mange mennesker. 

Hvis du oplever, at du ikke har ret meget energi i hverdagen, så er dette det helt rette produkt for dig. Det er nemt og hurtigt at indtage, og kan blandes op med vand eller mælk eller bruges i madlavningen, hvis du kender til sjove retter, der er gode at tilføje proteinpulver til. 

Hampprotein er et ganske naturligt produkt, og det er også noget af det, de har fokus på hos Renée Voltaire. Det indeholder ikke helt så meget protein pr. 100 g som valleprotein, men til gengæld er det et renere produkt. 

Denne pakke indeholder 400 g og er især populært hos folk, der har brug for ekstra energi i hverdagen. 

 • Kulhydrat: 9,5 g
 • Fedt: 11 g
 • Protein: 50 g

Bodylab – Whey 100 – Vores anbefaling

Bodylab Whey 100 (1 kg)

Bodylab Whey 100 er vores vinder af denne proteinpulver test – og er Danmarks mest solgte proteinpulver.

Proteinpulveret er et mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat. Det er desuden produceret i Danmark, hvor det er udvundet af frisk mælk fra køerne. Dette proteinpulver er en helt optimal kilde til ekstra protein i forbindelse med din træning.

Bodylab Whey 100 er udvundet via skånsomme filtreringsprocesser. Pulveret består af en behandling af 100 % rent udenatureret valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat af den højeste kvalitet. Valleproteinkoncentratet er kendt for sin aminosyre og giver ofte en bedre smag til pulveret.

Proteinpulveret har et højt indhold af BCAA (22,9 %). Det er derfor en optimal kilde for dig til ekstra protein.

Opløs pulveret ved omrøring i vand, mælk eller juice efter din egen smag, så du får en lækker drik. Du kan vælge mellem forskellige smagsvarianter, når det kommer til dette pulver, og du kan derfor være sikker på at finde en variant, der hitter. Kort tid efter, at du har rystet shakeren, er skummet væk – og der er heller ingen klumper tilbage.

Du kan anvende dette proteinpulver til en allerede sund og nærende kost og/eller som ekstra tilskud af protein. Lav en shake efter din træning, hvor dine musklers genopbygningsevne er ekstra god – og hvor dine muskler har brug for ekstra energi og proteiner.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 7,5 g
 • Kulhydrater: 10 g
 • Protein: 70 g

Bodylab Whey 100 ISO Pure – Mest eksklusive

Bodylab Whey 100 ISO Pure (750 g)Bodylab Whey 100 ISO Pure er denne tests vinder som det mest eksklusive. Dette pulver er 100 % rent og ultrafiltreret, for at du får det bedste produkt. Det har desuden lavt laktose- og fedtindhold og er markedets absolut bedste proteinpulver.

Dette proteinpulver er produceret til den professionelle eller seriøse atlet, der gerne vil købe det bedste produkt til sine muskler. Pulveret er renset for laktose – så er du laktoseintolerant, er dette en mulighed for dig.

Bodylab Whey 100 ISO Pure består af 100 % rent valleproteinisolat og indeholder hele 22,9 % aminosyrer (BCAA). Det er derfor en helt optimal kilde til protein for dig, der træner. Produktet er lidt dyrere end andre proteinpulvere, da proteinindholdet er højere, samtidig med at det er fri for fedt, laktose, sukker, aspartame og AZO-farvestoffer.

Miks proteinpulveret i din shaker, hvor du kan blande det med vand, mælk eller juice.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 1 g
 • Kulhydrater: 2 g
 • Protein: 87 g

Pure Whey – Proteinpulver – Billigst

PURE WHEY PROTEINPULVER

Score: 9,5 ud af 10

Med Pure Whey Proteinpulver får du en fantastisk værdi for pengene. Der er et lavt indhold af fedt og kulhydrater, og der er et højt indhold af BCAA. Valleproteinpulveret er af rigtig høj kvalitet, og pulveret indeholder hele 82 % valleprotein. Det høje proteinindhold sørger for, at du føler dig mæt i længere tid.

Dette proteinpulver er let at blande, og du kan få det i 23 lækre smagsvarianter. Proteinindholdet varierer en anelse fra smag til smag for at sikre en god smagsoplevelse. Du har mulighed for at købe proteinpulveret både med og uden smag. Begge dele kan blandes op med mælk eller kakao for at få en næsten milkshake-lignende smag og konsistens.

Et højt indhold af protein og et lavt indhold af fedt og kulhydrater gør dette proteinpulver til et oplagt valg for dig, der ønsker at supplere din sunde livsstil. Du kan bruge Pure Whey Proteinpulver til at understøtte din muskelopbygning. Proteinpulveret er desuden vegetarisk, GMO-fri og glutenfri.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 6,67 g
 • Kulhydrater: 5 g
 • Protein: 80 g

Optimum Nutrition – 100 % Whey Gold Standard

100% Whey Gold StandardMed dette proteinpulver får du god smag og en høj råvarekvalitet. 100 % Whey Gold Standard indeholder valleisolat, der har et meget højt indhold af protein – netop for at give det bedste produkt.

Pulveret er letopløseligt og danner ikke klumper. Få produkter er lige så letopløselige som dette. Du kan vælge mellem mange smagsvarianter for at finde netop det pulver, du bedst kan lide. Specielt double rich chocolate er populær og velsmagende.

Der kan forekomme variationer indenfor de forskellige smagsvarianter, da der bliver tilsat forskellige smagsstoffer for at give den helt perfekte smag. Indholdet af protein i dette proteinpulver ligger mellem 79-82 %, hvilket er meget højt.

Kvaliteten og effekten er i top ved dette proteinpulver – og de har ikke gået på kompromis med smagen, selvom prisen er fornuftig. Uanset om det er første gang du bruger pulveret, eller om du har trænet i mange år, er dette proteinpulver et godt valg. Drik det, når du står op om morgenen eller lige efter din træning.

Næringsindhold pr. 100 gram (banana cream):

 • Fedt: 3,2 g
 • Kulhydrater: 7,6 g
 • Protein: 78,4 g

Informed Whey – Proteinpulver

INFORMED WHEY® PROTEINPULVER

Score: 8,8 ud af 10

Informed Whey Proteinpulver benytter valleproteinisolat af rigtig høj kvalitet som den primære proteinkilde – frem for valleproteinkoncentrat, som er af knap så god kvalitet, men dog billigere. Dette proteinpulver indeholder begge typer; 65 % isolat og 35 % koncentrat. Proteinindholdet i dette pulver er på hele 81 %.

Dette proteinpulver bliver brugt af alle fra helt almindelige fitnessbrugere til professionelle sportsfolk, der ønsker den højeste sikkerhed for, at pulveret er fri for forbudte stoffer.

Informed Whey Proteinpulver smager bedre end meget andet proteinpulver. Du kan nemt blande pulveret op uden at lave klumper, og næringsindholdet er i top. Prisen er i den dyrere ende – den matcher dog kvaliteten, og det er derfor et fornuftigt køb.

Smagen på proteinpulver er ofte syntetisk – dette proteinpulver har dog en supergod smag og fungerer både som shake og i havregrøden om morgenen. Med det høje proteinindhold og det høje indhold af proteinisolat får du flere proteiner pr. dosis, hvilket er godt, når du vil opnå muskelopbygning.

Går du op i økologi, findes der desuden en økologisk variant af dette valleproteinpulver, der udelukkende indeholder naturlige ingredienser.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 4 g
 • Kulhydrater: 4,5 g
 • Protein: 81 g

Bodylab – Vegan Protein Blend

Bodylab Vegan Protein Blend (500 g)Score: 7,7 ud af 10

Ønsker du et vegansk alternativ til Bodylabs Whey 100? Så har du her løsningen. Dette proteinpulver fra Bodylab er 100 % vegansk og fungerer dermed som et alternativ til valleprotein. Smagsvarianten er endnu kun i Smooth Chocolate. Hellere én smagsvariant, der smager godt, end alt for mange med middelmådig smag.

Denne veganske proteinpulverblanding er særdeles velsmagende og består af havre, ris, hamp og ærteprotein. Ønsker du at undgå mælkeprodukter, er dette et lækkert alternativ.

Du kan bruge blandingen som et mellemmåltid, i madlavningsopskrifter eller som en ganske almindelig shake.


Bodylab – Casein Protein

Bodylab Casein Protein (750 g)Score: 7,5 ud af 10

Dette proteinpulver er populært hos Bodylab. Proteinet er udvundet af skummetmælk og er dermed animalsk. Mælkeproteinkoncentratet herfra indeholder kasein af høj kvalitet. Ønsker du en langsom optagelse af proteiner, bør du kigge nærmere på dette produkt.

Du skal indtage Bodylab Casein Protein før sengetid – eller på et andet tidspunkt, hvor du gerne vil opnå en langsom optagelse af proteiner. Det anbefales, at indtaget af produktet spredes over flere måltider i løbet af din dag.

Kaseinproteinpulver bliver ofte anvendt i kombination med valleproteinpulver. Du kan derfor kombinere Bodylab Casein Protein med for eksempel Bodylab Whey 100 for at opnå et endnu bedre resultat.

Prisen er lidt højere på dette produkt end ved andre proteinpulvere. Du får til gengæld stor værdi for pengene.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 3,5 g
 • Kulhydrater: 8 g
 • Protein: 71 g

Puori – PW1 Organic Whey Protein

Puori PW1 organic wheyScore: 6,7 ud af 10

PW1 organic whey er endnu et produkt fra anmelderroste Puori. Dette proteinpulver henvender sig til dig der har stor fokus på økologi og naturlige produkter. Proteinpulveret er minimalt forarbejdet, hvorfor der kun er 4 ingredienser. Selve vallen er fra økologisk kvæg. Smagen (i denne model) er fra økologisk kakaobønner.

PW1 Organic Whey Protein og dens valleprotein, indeholder alle aminosyrer nødvendige for muskel-syntesen.

Bland pulveret med vand eller mælk, så du får den ønskede konsistens. Du kan drikke det som et mellemmåltid og/eller efter din træning. Ønsker du det bedste resultat, bør du indtage Puori PW1 Organic Whey Protein tre gange dagligt.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 4,8 g
 • Kulhydrater: 16 g
 • Protein: 65 g

BodyLab Whey 100 Chocolate Banana Swirl (1 kg) 

BodyLab Whey 100 Chocolate Banana Swirl (1 kg)Dette Whey proteinpulver fra BodyLab er så godt, at du får prisgaranti på det, når du køber det hos Apuls.dk. Dermed er det altså et produkt, som producenterne og sælgerne har fuld tillid til, at du bliver glad for og oplever positive effekter af. 

Derfor anbefaler vi BodyLab Whey 100 Proteinpulver

 • Lækker smag af banan og chokolade
 • Højt BCCA indhold
 • God som snack inden eller efter træning

Dette proteinpulver kommer med den lækre smag af ’Chocolate Banana Swirl’. Dermed er det oplagt at bruge pulveret i en lækker milkshake eller smoothie, eller du kan endda bruge det til at tilføre noget ekstra smag til dine havregryn.

Hvis det er første gang, at du køber proteinpulver, så bør du dog være opmærksom på, at du skal bruge det som et supplement til din kost og ikke som en erstatning. Du bør aldrig erstatte et måltid med proteinpulver – derimod vil det være god som en før- eller eftertrænings snack.

BodyLab Whey 100 vs. markedet

BodyLab er et dansk firma, hvilket nogle forbrugere sætter stor pris. Dertil fremstiller de en række andre proteinpulvere, såvel som andre typer af kosttilskud. Hvis du dermed er enormt glad for BodyLab, så bør du tjekke deres udvalg ud. 

I denne ene pakke får du 1 kg, hvormed du vil have pulver nok til et stykke tid, hvilket helt klart er en god og praktisk fordel ved dette produkt. Lige netop dette proteinpulveret indeholder også et højt BCAA indhold – faktisk hele 22,9 % – hvilket er med til at gøre pulveret mere effektivt, hvilket naturligvis også en super egenskab ved produktet. 

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 7 g (3,4 mættede fedtsyrer)
 • Kulhydrater: 7 g (4,5 g sukkerarter)
 • Protein: 70 g

Optimum Nutrition – Serious Mass

Serious MassScore: 7,6 ud af 10

Som navnet antyder, får du med dette proteinpulver en seriøs muskelvækst. Det er specielt godt, hvis du har udfordringer med at tage på. I Optimum Nutrition Serious Mass er der et højt indhold af kulhydrater – og samtidig en masse proteiner og mineraler.

Serious Mass er weight gainer. Der er hele 1.250 kalorier pr. portion i proteinpulveret. Du kan derfor være sikker på at stige i vægt. Er du spinkelt bygget, kan dette produkt helt klart anbefales. Er du ikke af spinkel bygning, bør du overveje et andet proteinpulver, da indholdet af kulhydrater er højt.

Du kan både indtage Optimum Nutrition Serious Mass efter eller før træning eller som et mellemmåltid – specielt som mellemmåltid, hvis du er af spinkel bygning. Du kan eventuelt mikse dette proteinpulver med et andet proteinpulver for at opnå et større indhold af protein.

Blandingen af vitaminer og mineraler giver Serious Mass en komplet ernæringsprofil, og du er derfor godt dækket ind.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Fedt: 4,8 g
 • Kulhydrater: 25,1 g
 • Protein: 49,9 g

BodyLab Whey 100 Proteinpulver Vanilla Ice Coffee (1kg) 

BodyLab Whey 100 Proteinpulver Vanilla Ice Coffee (1kg)Når du tager proteinpulver, er det selvsagt vigtigt, at du tager noget, der er ordentligt. Og derfor er der rigtig god grund til at vælge denne pose fra BodyLab.

Derfor skal du vælge produktet

 • Dansk produceret og kvalitetssikret 
 • Godt supplement til sund kost 
 • Lækker smag af kaffe og vanille

Om produktet

BodyLab specialiserer sig i proteinpulver og kosttilskud i den højeste kvalitet. Alle deres produkter er produceret i Danmark og 100% kvalitetssikrede – og BodyLab Whey 100 Proteinpulver Vanilla Ice Coffee (1kg) er naturligvis ingen undtagelse. 

Pulveret har en smag af kaffe og vanille. Pulveret består af valleprotein og indeholder 1580 kJ/380 kalorier, 70 gram protein, 7 gram kulhydrat, 7 gram fedt og 3 gram fibre per 100 gram.

Produktet vs. markedet

BodyLabs produkter er blandt de bedste på markedet. Dette skyldes, at de alle er kvalitetssikrede og overholder samtlige regelsæt på området. Denne pose proteinpulver er ikke den billigste – men når du vælger BodyLab, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Og det bør du heller ikke.

Detaljer

 • Kaffe- og vanillesmag
 • Valleprotein
 • 1.580 kJ/380 kcal pr. 100 g.

Fakta om proteiner – Hvad er det, og hvor meget har du brug for?

Proteiner er basalt set din krops byggesten. Det er specielt dine muskler, der har gavn af proteiner i kosten. For at dine muskler kan vokse, har de derfor brug for protein.

Ifølge Samvirke er de nordiske næringsanbefalinger, at du skal have 10-20 % af din energi fra protein. Dette svarer til mellem 0,8 og 1,5 gram rent protein pr. kg kropsvægt. Anbefalingerne er beregnet ud fra voksne. En diæt med meget protein slanker og mætter desuden bedre end en kost med samme kalorieindhold – men en mindre mængde protein.

Dyrker du hård vægttræning, har du dog et større behov for protein. Her bør du indtage 2-2,5 gram rent protein pr. kg kropsvægt. Muskeltilvæksten forløber rigtig godt, hvis du holder dig omkring de 2 gram rent protein pr. kg kropsvægt. Vejer du 80 kg, skal du altså indtage mellem 160 og 200 gram rent protein om dagen. Hvis du indtager 100 gram protein gennem din vanlige kost, kan du dække det sidste ind med proteinpulver og proteinshakes.

Hvad er det bedste proteinpulver?

Det er ikke muligt at udnævne en bestemt type som det bedste proteinpulver. Det varierer, hvad der er bedst – folk er forskellige, og det er derfor individuelt, hvad der fungerer. Det mest optimale proteinpulver varierer desuden efter, hvilket mål og hvilke behov du har.

Whey-proteinpulver, som blandt andet er i denne proteinpulver test, er det mest populære proteinpulver. Ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Valleproteinet er en god proteinkilde, der dækker de fleste behov, og det er derfor det rette valg for de fleste at købe et sådant produkt som for eksempel topscoreren Bodylab Whey 100. Kroppen optager og udnytter dette protein særligt godt, hvilket er endnu en grund til, at det er så populært blandt både nybegyndere og professionelle atleter.

Valleproteinet indeholder cirka 80 % protein, der er hurtigt optageligt. Ønsker du i stedet et langsomt optageligt protein, skal du vælge kaseinproteinpulver, der langsomt bliver frigjort i blodet over flere timer.

Er du laktoseintolerant og/eller mælkeallergiker, er der andre muligheder for dig, når det kommer til proteinpulver. Her kan du for eksempel bruge det mest eksklusive Bodylab Whey 100 ISO Pure, da laktoseindholdet er minimalt. Har du mælkeallergi, og kan du ikke tåle proteiner i valleproteinpulveret, bør du kigge på et sojaproteinpulver – for eksempel fra LinusPro.

Hvis du er spinkelt bygget, har du måske brug for weight gainer, som sammen med andet proteinpulver kan give den rette blanding for dig. Der er nemlig fordele ved at kombinere flere typer af proteinindhold, og du får på den måde de bedste egenskaber fra hver variant.

Test af protein – opnå en større muskelmasse

Vi har testet forskellige proteinpulvere på det danske marked. Alle typer i denne test er blandt de bedste. Kig på proteinpulverets score og næringsindhold, så du kan vurdere, hvor du får meget for pengene – og om du helst vil prioritere den rette smag eller et højt proteinindhold. Eller om du gerne vil have et billigt proteinpulver eller et mere eksklusivt produkt.

Som vores proteinpulver test viser, er Bodylabs Whey 100 vinderen og dermed det bedste proteinpulver. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er dette et rigtig godt proteinpulver, der matcher de flestes behov og ønsker. Du kan derfor roligt teste nogle af smagsvarianterne for at finde din yndlingsshake, som du kan indtage efter træning eller som mellemmåltid.

Læs også: Test af vegansk proteinpulver

 

FAQ

Hvilket proteinpulver er det bedste?
Hvilket proteinpulver der er det bedste, det afhænger i høj grad af, hvad dine fitnessmål og personlige præferencer er. Nogle bud på gode proteinpulvere er dog produkterne Bodylab – Whey 100, LinusPro – Basic Whey 100 og LinusPro – Whey ISO, som har fået nogle gode anmeldelser i flere tests.
Bør jeg spise proteinpulver?
Hvorvidt du bør spise proteinpulver, det kommer an på din livsstil. Proteinpulver kan være et godt kosttilskud at tage, hvis du træner meget og gerne vil opbygge en masse muskelmasse. Det kan dog også være smart at spise, hvis du ikke får protein nok i din daglige kost.
Får proteinpulver mig til at tage på i vægt?
Ja, proteinpulver kan være et effektivt kosttilskud at indtage, hvis du gerne vil tage hurtigt på i vægt. Hvis du indtager pulveret efter du har trænet, så kan det hjælpe dig med at forøge din muskelmasse, hvilket ligeledes vil forøge din vægt. Det er dermed et effektivt kosttilskud.
Hvornår bør jeg indtage proteinpulver?
Det anbefales generelt, at du indtager proteinpulver eller andet proteintilskud 15 til 60 minutter efter, at du har trænet. Det tidsrum kaldes for det ”anabolske vindue”, da det er i det tidsrum, at kroppen er bedst i stand til at optage de næringsstoffer, som du blandt andet får fra proteinpulver.

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nutramino Whey Protein – noget for enhver smag 

Nutramino Whey Protein – noget for enhver smag Når det kommer til godt proteinpulver, er det ikke til at undgå at lægge mærke til Nutramino, der er kendt for at lave noget virkelig lækkert proteinpulver i nogle af de bedste smage. Det behøver nemlig ikke at være kedeligt at indtage proteinpulver, og det sørger Nutramino for. 

Deres Whey Protein kommer i syv forskellige smage, hvor særligt Tasty Vanilla og Chocolate Peanut Butter er favoritter. Men der er noget for enhver smag hos Nutramino. 

100% rent valleprotein 

Der er tale om 100% valleprotein med denne fra Nutramino, og du får hele 500 gram til en super pris, så du er godt kørende i noget tid. 

Produktet er lavet af en skøn kombination af ultrafiltreret isolat og koncentrat. Du får et proteinpulver, der er rigt på tre vigtige slags BCAA’s: L-leucin, L-isoleucin og L-valin, som alle optages hurtigt i kroppen. 

Når du har nogle helt klare resultater, du gerne vil nå med din træning, er det en rigtig god idé at investere i noget godt proteinpulver, og det gør du med dette fra Nutramino. 

Opløses nemt og hurtigt i vand 

Det er nemt og hurtigt at opløse en scoop Nutramino valleprotein i vand med din shaker. Der er 28 g i en scoop, og det er en god idé at have med til træning, så du hurtigt kan indtage dit protein, når du er færdig – og helst inden for 30 minutter. Du kan også opløse det i mælk. 

 • Fedt: 8 gram
 • Kulhydrater: 12 gram
 • Protein: 70 gram

LinusPro Whey 100 Proteinpulver Jordbær Brev (30g) 

LinusPro Whey 100 Proteinpulver Jordbær Brev (30g)LinusPro er som BodyLab en sikker vinder blandt dem, der ønsker at forøge deres muskelmasse. LinusPro Whey 100 Proteinpulver Jordbær Brev (30g) er et glimrende sted at starte.

Derfor skal du vælge produktet

 • Lille og bekvem pakke
 • Lækker smag af jordbær
 • Hele 76 gram protein per 100 gram

Om produktet

Pakken indeholder i alt 30 gram proteinpulver, og pulveret har et højt indhold af BCAA, et højkvalitets valleproten-koncentrat og hele 76 gram protein per 100 gram. Dertil er det nemt at anvende. Det eneste, du skal gøre, er nemlig at blande pulveret med vand. For det bedste resultat kan du overveje at bruge en shaker, så du er sikker på, at pulveret bliver godt og grundigt opløst.

Produktet vs. markedet

Gode ting kommer i små pakker – og proteinpulveret fra LinusPro er ingen undtagelse. Pakken er nem at tage med på farten, og den har et usædvanligt højt indhold af protein, hvilket forhøjer sandsynligheden for hurtige resultater.

Detaljer

 • Jordbærsmag
 • Valleprotein
 • 1656 kJ/391 kcal pr. 100 g.

Bodyman – Whey protein

bodyman protein pulverDette proteinpulver er af høj kvalitet og består af ultrafiltreret valleprotein. Du kan vælge mellem flere forskellige smage såsom, vanilje, jordbær, chokolade og mange andre – specielt chokolade-varianten er et hit blandt mange. Der er et bredt udvalg af lækre smagsvarianter. Bodyman Whey Protein bidrager ligesom andet proteinpulver til at øge din muskelopbygning og fremmer din restitution.

Proteinpulveret har god opløselighed og er perfekt til at øge proteinindtaget både i en shake eller i forbindelse med madlavningen, hvor du kan bruge det til for eksempel pandekager, i orientalske retter eller som erstatning for mel i jævning.

Valleproteinet i Bodyman Whey Protein er et godt proteinpulver til en skarp pris. Du kan nemt opløse pulveret uden at efterlade klumper – både i mælk og i vand. Konsistensen er ikke tyk ligesom med andre proteinpulvere.

Næringsindhold pr. 100 gram (chokolade):

 • Fedt: 5 g
 • Kulhydrater: 11 g
 • Protein: 66 g

Self Omninutrition – Basic Protein

Self Basic ProteinBasic Protein er et populært proteinpulver, og det bliver brugt af flere atleter. Indholdet i proteinpulveret gør, at din krops evne til at opbygge ny muskelmasse øges. Med et højt proteinindhold er du sikker på at få kvalitet og værdi for pengene. Du kan både bruge proteinpulveret til at få en mere trimmet krop eller til at opbygge din muskelmasse.

Proteinpulveret Basic Protein har en rigtig god smag. Du oplever ingen grim eftersmag, og du vil heller ikke opleve, at det klumper. Den naturlige smag specielt ved smagsvarianten Coconut-chocolate er et hit blandt mange fitnessudøvere.

Er du nybegynder, er dette proteinpulver også noget for dig, da proteinindholdet er på et passende niveau. Du kan let blande pulveret enten med vand eller mælk. Og med en god smag slipper du for at skulle tvinge en proteinshake ned, der ikke smager godt. Det anbefales, at du tager en portion om morgenen. Har du ikke en shaker, kan du også blande pulveret op med en ske eller lignende. Resultatet er næsten det samme.

Næringsindhold pr. 100 gram (Coconut-chocolate):

 • Fedt: 3 g
 • Kulhydrater: 17 g
 • Protein: 70 g

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar