Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Sidst opdateret den

En slyngetræner er et effektivt redskab til dig, som ønsker at gøre noget ud af hjemmetræningen. Slængetræneren giver dig mulighed for at træne hele kroppen ved hjælp af din egen kropsvægt. En slyngetræner giver dig en lang række muligheder for forskellige træningsøvelser, hvor du kan træne kroppens muskulatur.

Denne form for træning blevet mere og mere populær i løbet af de seneste par år, og det er der flere grunde til. For det første er slyngetræneren stort set et vedligeholdelsesfrit redskab, som alle kan anvende. For det andet er det praktisk og billigt, så det ligeledes er tilgængeligt for enhver.

Der findes en mange forskellige slyngetrænere på markedet, hvilket er årsagen til, at vi vil gennemgå nogle af de bedste på markedet i de denne artikel.

Tunturi MultiMount Ophæng – velegnet til slyngetrænere og boksebolde


Set til: 149,00

Køb hos Abilica Online

Slyngetræner

Dette ophæng fra mærket, Tunturi, er et solid ophæng, som kan klare stort set alle opgaver. Den er især relevant, når det kommer til slyngetrænere, da dette ophæng kan modstå op til 200 kg. Det er selvfølgelig en god idé at teste ophænget, før du begynder at bruge det aktivt. 

Hvis du har intentioner om at investere i en slyngetræner, skal der bruges et ophæng, som du kan stole på. Når man benytter sig af en slyngetræner, er det ophænget, som skal sørge for, at slyngetræneren ikke lige pludselig løsriver sig, så du kommer til skade. Slyngetrænerens funktion som træningsredskab er, at du skal arbejde med din egen kropsvægt og tyngdekraften. Det betyder, at du helt sikkert vil ende i nogle positioner, hvor du ikke har lyst til, at ophænget svigter dig.

Der medfølger både plugs og skruer ved køb af dette ophæng, som sikrer dig de bedste forudsætninger for, at du hurtigt og nemt kan komme i gang med hjemmetræningen. Kom i gang med din hjemmetræning i dag med dette ophæng. 

Modellens specifikationer: 

 • Diameter på 12 cm 
 • Vægt på 0,7 kg 
 • Længde x bredde x højde = 12 x 12 x 7 cm 
 • Kan modstå op til 200 kg

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
149,00 149,00 Gå til forhandler »

Toorx Slyngetrænger Pro Double – Egnet til både nye og rutinerede udøvere


Set til: 1.000,00

Køb hos Apuls.dk

Slyngetræner

Denne slyngetræner fra Toorx er både velegnet til dig, som aldrig har prøvet en slyngetræner før, og til dig som kender til træningsmetoden, og hvordan konceptet fungerer. Uagtet hvilket niveau du befinder dig på, er denne model fra Toorx en slyngetræner af den bedste kvalitet, som du helt sikkert skal teste på din egen krop. Et tilbud som dette kan for alvor få dig i gang med hjemmetræningen, som ikke kræver mere end dig selv og en slyngetræner.

Denne slyngetræner sikrer dig en træning, hvor du bliver udfordret på mange forskellige måder. Selvom konceptet er simpelt, bliver du alligevel udfordret i forhold til din styrke og udholdenhed. Du aktiverer flere forskellige støttemuskler i den samme øvelser, fordi du hele tiden befinder dig i positioner, hvor du modkæmper tyngdekraften. Denne kombination af styrketræning og udholdenhedstræning sikrer dig en effektiv træning, hvor hele kroppen kommer i spil.

I forhold til monteringen af denne slyngetræner, er det op til dig selv, hvor du ønsker den skal være. Den kan både monteres i loftet eller på en lukket dør, og de justerbare stropper garanterer dig, at slyngetræneren kan justeres, så den passer til lige præcis dig og dine behov. Hvis du overvejer et køb af denne slyngetræner, kan du være sikker på, at din træning bliver taget til nye højder. 

Modellens specifikationer: 

 • Medfølgende døranker
 • To slidstærke nylon remme
 • Opbevaringspose

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 1.000,00 Gå til forhandler »
 

AeroSling Elite – Perfekt til at aktivere hele kroppen


Set til: 1.495,00

Køb hos Fitnessgruppen

Slyngetræner

Dette produkt fra AeroSling giver dig de bedste forudsætninger for en ny og effektiv slags træning. Denne model tilgodeser ikke kun styrke og udholdenhed, men også din balance. Så hvis du overvejer at købe denne slyngetræner, er du sikker på, at du kommer hele kroppen i gennem, og ikke går på kompromis med din træning. Den bedste måde at træne på er en komplet gennemgang af kroppen, som både er i forhold til styrke, udholdenhed og balance. Dette er du garanteret med denne slyngetræner fra AeroSling.

Hvis du køber denne slyngetræner, så medfølger der en fodstrop, som er let justerbar. Fodstroppen er designet således, at den altid har den samme længde. Selve slyngen er også justerbar i begge sider, så den kan indstilles alt efter dine behov, så du kan finde den perfekte positur, når du skal træne.

Denne model kan monteres alt efter behov, og der medfølger et døranker ved køb af dette produkt. Hvis ikke det tilbud var fristende nok, så medfølger der også en DVD med træningsøvelser. Det betyder, at når du køber denne slyngetræner, får du hele pakken, så du er klar til at komme i gang med hjemmetræningen.

Modellens specifikationer: 

 • Kan modstå op til 200 kg 
 • Medfølgende døranker og DVD med øvelser 
 • Kommer i farverne, sort og blå
 • 2 års garanti

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.495,00 1.495,00 Gå til forhandler »
 

Inspire SCS Power rack – Øg sikkerheden ved din styrketræning


Set til: 9.999,00

Køb hos Abilica Online

SlyngetrænerHvis du før har styrketrænet med stang, kender du sikkert følelsen af, at du ikke kan holde stangen længere, og bare må få den lagt fra dig. Hvis du ikke står i nærheden af et stativ, kan det være farligt bare at slippe stangen uhensigtsmæssigt – både for dig selv og for andre. Det kan både være i forhold til dødløft og squat. Fælles for begge øvelser er, at det kræver en stang for at lave øvelserne, og stangen skal have et stativ eller et rack, så du kan tilføje og fjerne vægtskiver, og ligeledes kan placere stangen et sted mellem øvelser. 

Dette stativ fra Inspire er udstyret med mange aflægningspunkter i alle højder, som betyder, at du altid har et sted at placere stangen i forbindelse med din træning. Du kan både placere stangen foran og bag på stativet. Det giver de bedste forudsætninger for en god og sikker træning. Ved køb af dette stativ er du sikret et redskab, som både er funktionelt i forhold til træning med stang, elastikker eller slyngetræner. Monteringen af slyngetræneren kan foregå på stort set hele stativet. Modellen er ligeledes udstyret med en chin-up bar. Så alt i alt er dette et tilbud til dig, som ønsker at få det optimale ud af din træning.

Modellens specifikationer: 

 • Har en vægt på 91 kg 
 • Den maksimale vægt på stativet er 454 kg 
 • Bredde x dybde x højde = 129,5 x 132 x 205 cm 
 • Mange aflægningspunkter
 • Chin-up bar

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
9.999,00 9.999,00 Gå til forhandler »
 

 

Bodytone Suspension Slyngetræner – Træn med din egen kropsvægt


Set til: 800,00

Køb hos Apuls.dk

Slyngetræner

Denne slyngetræner fra mærket, Bodytone, giver dig en ny og varieret måde at træne på. En slyngetræner er som udgangspunkt et simpelt træningsredskab, men den giver dig en lang række muligheder for at få det bedste ud af din træning. Du kan teste din krop på nye og forskellige måder, hvor især styrke, udholdenhed og balance er i højsædet.

Når du træner med en slyngetræner, får du aktiveret hele kroppen, fordi du arbejder med tyngdekraften og din egen kropsvægt. Dette giver dig nærmest utallige muligheder for forskellige øvelser, som du kan lave med dette træningsredskab. Slyngetræneren kan monteres, hvor end du ønsker det. Det betyder, at monteringen kun er afhængig af, hvad der optimalt for dig. 

Ved køb af dette produkt fra Bodytone medfølger der justerbare stropper, som garanterer dig, at du helt sikkert kan finde en placering, som passer til dig og dine behov. Det betyder også, at andre kan benytte sig af slyngetrænerne, så dette redskab er ikke kun godt for dig, men også andre som måske skal benytte sig af den. Slyngetræneren bliver leveret i en pose, som betyder, at du uden problemer kan have den med på farten. Det er nemt og enkelt. 

Modellens specifikationer: 

 • Håndtag i hård gummi
 • Længde på 200 cm 
 • Medfølgende opbevaringspose

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
799,00 800,00 Gå til forhandler »
  

Abilica FoldableRack – Praktisk til hjemmetræningen 


Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Slyngetræner

Dette foldbare stativ fra mærket, Abilica, sikrer dig de bedste omstændigheder i forhold til din hjemmetræning. I modsætning til et normalt stativ fylder denne her model ikke noget. Stativet har den funktion, at den bare kan foldes sammen ind mod væggen, når man er færdig med at bruge den. Så i teorien fylder den faktisk ikke noget, hvilket betyder, at den kan placeres mange forskellige steder i hjemmet. 

Stativet skal monteres med fire bolte og en safety pin. De forskellige vægbeslag har en afstand på 120 cm, hvilket er det samme, som det er med standard vægtstænger. Dette stativ er optimalt, når det kommer til øvelser for squats, pull-ups eller chin-ups. Stativet kan ligeledes bruges til at montere en slyngetræner. Det betyder, at dette stativ alt i alt bliver til en komplet træningsmaskine, hvor du kan træne hele kroppen. Både i forhold til styrke og udholdenhed.

Modellens specifikationer: 

 • Bredde x dybde x højde = 134 x 115 x 215 cm 
 • Kan modstå 200 kg

  

Titan Life Slyngetræner Sort – Træningen til hele kroppen 


Set til: 350,00

Køb hos Apuls.dk

Slyngetræner

Denne slyngetræner fra mærket, Titan Life, er en af bedste på markedet. Den er fremstillet i materialer af højeste kvalitet, som betyder, at du er garanteret et redskab, som ikke svigter dig. Prøv denne slyngetræner i dag, og du bliver garanteret en træning, som rammer hele kroppen. Det er både i forhold til styrke, udholdenhed og balance.

Et tilbud som dette kræver kun din egen viljestyrke og hvor meget energi, du ønsker at ligge i din træning. Slyngetræneren giver dig mulighederne, men der er din egen opgave at gøre noget ved dem. Monteringen af slyngetræneren af udelukkende op til dine behov, da den kan monteres lige, hvor du ønsker det. Ved køb af denne slyngetræner er du garanteret de bedste muligheder for hjemmetræning. 

Modellens specifikationer: 

 • Vejer 700 gram
 • Kan modstå 300 kg. 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
349,00 350,00 Gå til forhandler »

 

Læs også TRX træning: 16 øvelser til hele kroppen udgivet af alt.dk.

Læs også: Hometrainer test 2020 – De 7 bedste modeller på markedet

Denne side er anmeldt af: Cecilie J. Toft Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar