Slyngetræner test-guide:
De 4 bedste slyngetrænere og ophæng

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En slyngetræner er et effektivt redskab til dig, der vil gøre noget ud af din hjemmetræning. Med slyngetræneren kan du lave mange forskellige øvelser, og ved hjælp af din egen kropsvægt har du mulighed for at træne hele kroppen.

Træningsformens popularitet er steget stødt i de seneste år, og det er der flere grunde til. For det første er slyngetræneren stort set et vedligeholdelsesfrit redskab, som kan anvendes af alle. For det andet er det et praktisk og billigt træningsredskab, som gør det bredt tilgængeligt.

Der findes et stort udvalg af slyngetrænere, hvorfor vi i artiklen her kun gennemgår et udsnit af de bedste, så du kan tage en god og informeret beslutning.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste premium valg

Abilica FoldableRack - slyngetræner i foldbart design

Dette foldbare stativ fra mærket, Abilica, sikrer dig de bedste omstændigheder i forhold til din hjemmetræning.

Abilica FoldableRack
Bedste premium valg

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica FoldableRack:

 • Foldbart design
 • Velegnet til forskellige øvelser
 • Stabil konstruktion

Mere om Abilica FoldableRack

SPECIFIKATIONER

 • Bredde x dybde x højde = 134 x 115 x 215 cm
 • Kan modstå 200 kg

I modsætning til et normalt stativ fylder denne her model ikke noget. Stativet har den funktion, at den bare kan foldes sammen ind mod væggen, når man er færdig med at bruge den. Så i teorien fylder den faktisk ikke noget, hvilket betyder, at den kan placeres mange forskellige steder i hjemmet.

Stativet skal monteres med fire bolte og en safety pin. De forskellige vægbeslag har en afstand på 120 cm, hvilket er det samme, som det er med standard vægtstænger. Dette stativ er optimalt, når det kommer til øvelser for squats, pull-ups eller chin-ups. Stativet kan ligeledes bruges til at montere en slyngetræner. Det betyder, at dette stativ alt i alt bliver til en komplet træningsmaskine, hvor du kan træne hele kroppen. Både i forhold til styrke og udholdenhed.

Selv om Abilica FoldableRack ligger i den højere prisklasse, retfærdiggøres prisen ved det justerbare design og at den kan bruges til forskellige øvelser.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Abilica FoldableRack
Bedste valg til slyngetrænere

Tunturi MultiMount Ophæng - velegnet til slyngetrænere og boksebolde

Ophænget fra Tunturi er solidt og kan klare stort set alle opgaver. Den er især relevant, når det kommer til slyngetrænere fordi den kan klare op til 200 kg. Det er selvfølgelig en god idé at teste ophænget, før du begynder at bruge det aktivt.

Tunturi MultiMount Ophæng
Bedste valg til slyngetrænere

Dagens bedste priser og tilbud på Tunturi MultiMount Ophæng:

 • Høj maks. belastning
 • Solid konstruktion og stabilitet
 • Sort lak giver et flot finish

Mere om Tunturi MultiMount Ophæng

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 12 cm
 • Vægt: 0,7 kg
 • Længde x bredde x højde: 12 x 12 x 7 cm
 • Kan modstå op til 200 kg

Hvis du har intentioner om at investere i en slyngetræner, skal der bruges et solidt ophæng. Når man benytter sig af en slyngetræner, er det nemlig ophænget, der skal sørge for, at slyngetræneren ikke lige pludselig løsriver sig, så du kommer til skade.

Slyngetrænerens funktion som træningsredskab er, at du skal arbejde med din egen kropsvægt og tyngdekraften. Det betyder, at du helt sikkert vil ende i positioner, hvor du ikke har lyst til, at ophænget svigter.

Der medfølger både plugs og skruer, som sikrer dig de bedste forudsætninger for, at du hurtigt og nemt kan komme i gang med hjemmetræningen.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Tunturi MultiMount Ophæng
Bedste alsidige valg

TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit - velkendt og etableret brand

 • T3 platinum award med høj rating på 5/5 på T3
 • Gode anmeldelser ved Gearpatrol.com og The-home-gym.com
 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,8/5 stjerner på Amazon

Er du også klar til at gøre hjemmetræningen mere alsidig og interessant? Så er TRX’s slyngetræner en fantastisk måde at få gang i kroppen og musklerne på.

TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
Bedste alsidige valg

Dagens bedste priser og tilbud på TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit:

 • Træning af hele kroppen
 • Ideel til alle fitnessniveauer
 • Justerbar fodholder

Mere om TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Kraftig nylon
 • Kan indstilles i længde
 • Max belastning: 158 kg
 • Inkl. 1 års gratis abonnement med TRX app’en
 • Indeholder plakat med guide til øvelser

Modellen er populær i det britiske magasin, T3.com, hvor den får 5/5 stjerner. Her skriver de i testens vurdering: “probably the best suspension trainer on the market today”.

Det kan derfor sagtens siges, at Home 2.0 fra TRX er en værdig modstander under træningen. Den har også fået rigtig flotte anmeldelser på Gearpatrol.com og The-home-gym.com.

TRX er det mest veletablerede brand inden for slyngetrænere så de ved, hvad de laver.

Det, som en TRX slyngetræner kan tilbyde dig, er en full-body workout, hvor du nemt kan komme rundt omkring alle muskelgrupper, udelukkende ved hjælp af din egen kropsvægt.

Og så tænker du måske, at der ikke er modstand nok for den øvede styrkeløfter, men du kan sagtens øge muskelmassen med TRX’en, idet du udsætter dine muskler for en anden slags modstand end med vægte.

Ifølge testmagasinerne er det her den bedste slyngetræner, de nogensinde har prøvet. Her får du nemlig TRX’s lækre og luksuriøse materialer samt god holdbarhed.

Den er også smart, fordi den ikke fylder ret meget, når du hænger den op derhjemme. Derudover medfølger der en opbevaringspose, så du nemt kan pakke den væk igen.

I forhold til andre slyngetrænere på markedet, er modellen her en tand bedre, idet den er blevet justeret i forhold til den tidligere TRX-model.

Forbedringen ser man tydeligt i fodremmene, som nu kan justeres alt efter din krop og dine behov. Derudover er der også blevet justeret ved stropperne, så de fungerer præcist, som du vil have det, uden at være i vejen.

Titan Life Slyngetræner Sort - træningsredskab til hele kroppen

Slyngetræneren fra Titan Life er et af de bedste på markedet og er fremstillet i materialer af højeste kvalitet, som betyder, at du er garanteret et redskab, der holder.

Dagens bedste priser og tilbud på Titan Life Slyngetræner Sort:

Mere om Titan Life Slyngetræner Sort

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 700 g
 • Kan modstå 300 kg

Med Titan Lifes slyngetræner er du godt udstyret til at udføre fullbody workouts, der træner alt fra styrke og udholdenhed til balance.

Brugen af redskabet kræver kun din egen viljestyrke og energi, og så får du mulighederne for at give din træning en skalle.

Hvor monteringen af slyngetræneren skal foregå, er udelukkende op til dig, da den kan monteres præcis hvor du vil.

FAQ

Hvordan bruger jeg en slyngetræner?
Når du træner med en slyngetræner, er det din egen kropsvægt, du træner med. Derfor findes der en lang række af forskellige øvelser, som du kan lave på en slyngetræner. Hvis du mangler inspiration, så findes der en række forskellige videoer på nettet, du kan gøre brug af.
For at være sikker på at vælge den rette slyngetræner er det vigtigt, at du først undersøger hvilke forskellige udgaver, der findes. På den måde kan du vælge den model, som bedst passer til dig og dine personlige behov og præferencer.
Er det pengene værd at købe en slyngetræner?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en slyngetræner. Når du træner med en slyngetræner, så er det din egen kropsvægt, der er din modstand. Dermed er det et smart og effektivt træningsredskab at have derhjemme, så du nemt kan styrke musklerne.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

AeroSling Elite

Toorx Slyngetrænger Pro Double

Bodytone Suspension Slyngetræner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme