Test-oversigt: Spinningcykler
De 10 bedste spinningcykler til hjemmetræning

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

10 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Er du glad for få pulsen op, lave intervaltræning samt forbrænde kalorier og udfordre dig selv? Så kunne spinning måske være en sportsgren for dig.

Med en spinningcykel i hjemmet kan du træne, når du vil, men fordi der findes mange forskellige cykler med forskellige funktioner, programmer og indstillingsmuligheder, kan det være en udfordring at finde den helt rigtige.

Vi har lavet en oversigt med gode spinningcykler, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

De 10 bedste spinningcykler i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Det skal du overveje, før du køber en spinningcykel:

Funktioner
Det vigtigt at tage hensyn til dine individuelle behov, når du skal vælge en spinningcykel. Der er adskillige funktioner og muligheder at tage i overvejelse, og det er en god idé at få defineret, hvad der er vigtigst for dig. Der er modeller, som er mere avanceret end andre, som kan tilbyde ting som smarte display funktioner, og som er nemme at bruge. Andre modeller kan tilbyde dig et bredt udvalg af træningsprogrammer. Hvis ting som pulsmåling og indbyggede formtest er relevante for dine personlige fitness mål, kan du også finde spinningcykler, der har disse. Tag dig tid til at overveje de forskellige faktorer, så du kan vælge den perfekte spinningcykel til dine behov. 

Spinningcykler vs. motionscykler
Motion- og spinningcykler bliver ofte forvekslet, men det er vigtigt at forstå de specifikke forskelle for at afgøre, hvilken type der passer bedst til dig og dine behov. En motionscykel tilbyder indbyggede træningsprogrammer, en øget siddekomfort, magnetisk modstand og en holder til tablet eller andre elektroniske enheder. Motionscykler er velegnet til nybegyndere og dem, der foretrækker en lidt mere afslappet træning med lavere intensitet. 

På den anden side er en spinningcykel designet mere til erfarne brugere, der søger en intens træning uden indbyggede programmer. Det kræver dermed mere at opnå en høj intensitet på en spinningcykel, og den er ideel til dem, som gerne vil udfordre sig selv og simulere en race-lignende cykeloplevelse eller fokusere på intervaltræning. 

Størrelse
Inden du vælger at investere i en ny motionscykel, er det vigtigt at overveje, om du har tilstrækkelig plads til en større og mere avanceret maskine, eller om en mindre cykel vil passe bedre til dine behov. Vi anbefaler derfor, at du nøje vurderer den tilgængelige plads og sikrer dig, at der er tilstrækkelig plads til selve cyklen samt lidt luft omkring den. Vægten af cyklen har også en markant betydning, da det påvirker hvor stabil cyklen er. Tungere motionscykler (normalt mellem 50-70 kg) er som regel mere stabile. Så hvis du foretrækker intensive træningssessioner, kan det derfor være en god idé at vælge en lidt tungere model, der står mere stabilt på gulvet, og som giver ekstra stabilitet under din træning. 

Pris
Dit budget afgør hurtigt, hvilken slags motionscykel du kan købe, da det sætter rammerne for både hvor avanceret og stabil cyklen kan være. Hvis du har et begrænset budget, kan du finde modeller i den lavere prisklasse til et par tusinde kroner, men vær opmærksom på, at disse ofte mangler funktioner og robusthed sammenlignet med dyrere modeller. På den anden side kan du også vælge at investere i dyrere modeller, der typisk koster mellem 6.000 kr. og helt op til 20.000 kr. Disse er som regel fremstillet i bedre materialer, og tilbyder samtidig avancerede funktioner samt øget komfort. Det er derfor vigtigt at finde en balance mellem dit budget og ønskede funktioner, så du får mest muligt ud af dine penge.   

Bruger- og ekspertanmeldelser
Som tommelfingerregel anbefaler vi altid, at du læser bruger- og ekspertanmeldelser inden du køber, så du kan tage en beslutning på baggrund af en mere afrundet vurdering. Brugeranmeldelser kan give dig indblik i brugernes oplevelser, brugervenlighed og daglige brug af maskinen, hvorimod ekspertanmeldelser giver dig en idé om de mere tekniske detaljer, og hvordan en specifik model klarer sig sammenlignet med andre modeller. Vi har valgt at inddrage både bruger

arrow-more

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Sole Fitness SB700 - spinningscykel med kombipedaler og gode justeringsmuligheder

 • Bedst i test hos PriceRunner med høj bedømmelse på 4,5/5

Er du på udkig efter en luksuriøs spinningcykel til en skarp pris? Så kunne SB700 være et oplagt valg til dig.

Sole Fitness SB700
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Sole Fitness SB700 :

 • Jævn og støjsvag svinghjulsdrift
 • Kvalitets Kevlar bremsesystem
 • Stærk stålkonstruktion

Mere om Sole Fitness SB700

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 121x54x121
 • Vægt: 64 kg
 • Maks. personvægt: 135 kg
 • Kevlar bremsesystem
 • Mange indstillingsmuligheder

Her er effektivitet og brugervenlighed tænkt ind i designet.

Modellen er med sin stålkonstruktion robust og samtidig elegant. Modstanden skabes ved remdrift, hvilket gør maskinen støjsvag under drift og mens det store svinghjul giver maskinen en vægt på 64 kg. Til trods for vægten kan cyklen rimelig nemt flyttes ved hjælp af de indbyggede transporthjul.

Cyklen har gode indstillingsmuligheder. Styr og saddel kan begge justeres trinløst vandret og lodret, indtil du opnår en behagelig position. På styret er der holdere til telefon eller tablet og til to vanddunke.

SB700 er udstyret med en batteridrevet indbygget og trådløs computer. LCD-displayet er baggrundsbelyst og kan aflæses selv i mørke og angiver tid, kalorieforbrænding, hastighed, distance og kadence.

SB700 kommer med kombipedaler, som er velegnede til både kondisko og spinningsko med SPD-klamper.

Hos PriceRunner, som er landets største websted for prissammenligninger, får maskinen 4,5/5 stjerner.

Cyklen egner sig godt til højintensiv træning med intervaller. Derudover er den med en maksimal personvægt på 136 kg særligt velegnet til høje personer. SB700 kan varmt anbefales til dig, der har høje ambitioner med din træning.

Netfysioterapi's vurdering

Sole Fitness SB700 er en brugervenlig spinningcykel, der har et slankt og elegant design. Både styret og sædet er justerbare, så den er også velegnet til høje brugere. Modstanden opnås ved hjælp af et remdrift, som er ret støjsvagt, og giver bedre fokus under dine træningspas. Selv om LCD-skærmen kunne være større, er den baggrundsbelyst, så den er let læselig i mørke. Desuden scorer modellen højt på PriceRunner som “bedst i test”-produkt for sin høje kvalitet, ydeevne og gode indstillingsmuligheder.

Prisvenlig

75

Anmeldelser

85

Alsidighed

75

Stabilitet

95

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved Sole Fitness SB700

Fordele

 • Holdbar og robust
 • Tablet-holder
 • Ideel til flere brugere
 • Let at samle
 • Justerbart sæde

Ulemper

 • LCD-skærmen kunne være større
Bedste spinningcykel til prisen

Abilica Racer Spinningcykel - stor modstand og alsidig

 • Topscorer hos PriceRunner med en bedømmelse på 4/5

Hvis du vil have en spinningcykel, du kan bruge i mange år, er vores råd at starte med modellen her fra Abilica. Abilica er et populært og anerkendt brand, når det kommer til motionsmaskiner til hjemmetræning. De er kendte for at producere produkter af høj kvalitet og med den nyeste teknologi.

Abilica Racer Spinningcykel
Bedste spinningcykel til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Racer Spinningcykel:

 • Holdbar og støjsvag
 • Stabilt og tungt svinghjul
 • Racercykel design

Mere om Abilica Racer Spinningcykel

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 120x55x117 cm
 • Vægt på svinghjul: 22 kg
 • Vægt: 45 kg
 • Maks. personvægt: 120 kg

Racercyklen til hjemmetræning har et svinghjul på 22 kg, som giver en høj modstandskraft og gode muligheder for intensive træningspas.

Som noget særligt ligger cyklen i den lavere ende af prisskalaen i forhold til lignende modeller.

Det er en cykel, som henvender sig både til nybegynderen med høje ambitioner samt til den øvede, som vil have en motionsmaskine i god kvalitet.

Det er muligt at indstille sæde og styr både lodret og vandret, så du får den perfekte siddekomfort under træning.

Modellen er designet med en stillegående rem, der giver en lydløs drift, hvilket kan have stor betydning, når du træner derhjemme.

Netfysioterapi's vurdering

Abilica Racer spinningcyklen er nem at installere og giver med sit 22 kg svinghjul god modstand, selv til intensive træningspas. Selvom modellen ikke har en kop- eller tabletholder, kan sadlen og styret nemt justeres både i sideretningen og i højden, så det er let at finde den bedste siddestilling for både høje og lave brugere. Desuden er modellen en topscorer hos PriceRunner, hvor den beskrives som en “robust spinningcykel med god kvalitet for pengene, stort svinghjul og god modstand”

Prisvenlig

90

Anmeldelser

80

Alsidighed

80

Stabilitet

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Abilica Racer Spinningcykel

Fordele

 • Robust og god kvalitet
 • Behageligt sæde
 • Justerbar sadel og styr
 • Let at samle

Ulemper

 • Uden telefon- og tabletholder
Vores anbefaling

Abilica Winmag Cruise - solid og brugervenlig

Abilica WinMag Cruise er det ideelle valg for dig, der ønsker en pålidelig motionscykel med mulighed for at ændre din træning med en række varierende programmer. Vi var særligt begejstret for hvor nem cyklen var at bruge i vores test, og hvordan man kunne tilpasse styret, således at flere personer kan bruge samme maskine uden problemer. Cyklen giver en solid træningsoplevelse, som både nybegyndere og erfarne bruger vil sætte pris på.

Abilica Winmag Cruise
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Winmag Cruise:

 • Med transporthjul
 • Fuld returret i 60 dage hos Abilica
 • Justerbart styr og 32 forskellige niveauer

Analyse og anmeldelse af Abilica Winmag Cruise

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 33 kg
 • Vægt svinghjul: 7 kg
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Træningsprogrammer: 12 stk
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm
 • Afstand imellem pedaler: 37,5 cm
 • Maks personhøjde: 190 cm

Justerbart styr
Flere af de moderne motionscykler lider af den udfordring, at de ikke kan tilpasses individuelle behov, hvilket kan gøre det svært at finde frem til en model, som passer perfekt til dig. Det problem støder du dog ikke på med WinMag Cruise, som netop er desginet med et justerbart styr, der gør, at du kan tilpasse dimensionerne efter dine personlige præferencer og kropsmål. Det betyder altså, at du kan opnå en behagelig og skræddersyet træningsoplevelse, hvor du kan motionere uden ubehag eller smerte. 

Konstruktion og størrelse
Winmag Cruise er udstyret med to transporthjul, der aktiveres ved at vippe den forover. Selvom det måske i første omgang kan virke som en mindre vigtig feature, kan det være rart at have muligheden for at flytte cyklen helt uden besvær. Den fylder dog som udgangspunkt mindre end mange andre modeller, og med en vægt på 33 kg er den også en del lettere, hvilket kan gøre den en smule mindre stabil under intensiv brug.

Funktioner
WinMag Cruise er udstyret med elektronisk magnetmodstand, som justeres til 32 forskellige niveauer, så du kan tilpasse din træning efter dine behov. Derudover har du også mulighed for at vælge mellem 12 træningsprogrammer, der kan gøre dine træningssessioner mere varierede og underholdende samtidig med, at de hjælper dig med at nå dine mål. Slutteligt er der også et display, hvor du kan holde øje med tiden, hastigheden, distancen, forbrænding af kalorier, puls og meget mere. 

Hvad siger forbrugere og eksperter om Abilica Winmag Cruise

Du kan købe Winmag Cruise hos abilicaonline.dk, der har 4,4/5 stjerner på Trustpilot, baseret på mere end 400 anmeldelser.

Mere om Abilica Winmag Cruise

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 33 kg
 • Vægt svinghjul: 7 kg
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Træningsprogrammer: 12 stk
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm
 • Afstand imellem pedaler: 37,5 cm
 • Maks personhøjde: 190 cm

Netfysioterapis vurdering

WinMag Cruise giver en bred vifte af muligheder for at tilpasse og fornye din træning og modstand. Med et justerbart styr kan cyklen nemt tilpasses, så flere personer kan bruge den, samtidig med at den er brugervenlig, og kan købes til en konkurrencedygtig pris. På trods af at vægten er lavere end på modeller i en dyrere prisklasse, så er den stadig vores anbefalede motionscykel på grund af dens egenskaber og alsidighed. Du får altså en pålidelig og effektiv motionscykel til en god pris, der opfylder dine behov for en varieret træning. 

Prisvenlig

95

Anmeldelser

100

Alsidighed

95

Stabilitet

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Abilica Winmag Cruise

Fordele

 • Justerbart håndtag
 • Elektronisk justerbar modstand
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Transporthjul foran

Ulemper

 • Kan ikke klappes sammen
Bedste spinningcykel til begyndere

Stream UB VIII - robust træningscykel med mange indstillinger

Med Stream UB VIII fra Abilica får du en træningscykel, der kan udfordre din træning.

Stream UB VIII
Bedste spinningcykel til begyndere

Dagens bedste priser og tilbud på Stream UB VIII:

 • Magnetisk modstand i 32 niveauer
 • Har både bluetooth og app funktioner
 • 12 forskellige træningsprogrammer

Mere om Stream UB VIII

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 105x56x140 cm
 • Vægt: 34 kg
 • Maks. personvægt: 130 kg
 • Vægt på svinghjul: 7 kg
 • Træningsprogrammer: 12
 • Modstandsniveauer: 32

Træningscyklen kan justeres til 32 forskellige magnetiske modstandsniveauer. Du kan gøre det inden eller imens, du sidder på cyklen.

Hvis du vil tracke din træning, kan det være væsentligt at følge din puls, som er muligt med den indbyggede pulsmåler. Vil du have endnu mere præcise målinger, så kan du også forbinde cyklen til dit pulsbælte. Det er også muligt at indstille pulsprogrammer, så du får en træning, der passer til præcis til din puls.

Stream UB VIII træningscyklen har en computer med indbygget Bluetooth. Du kan derfor bruge din mobil eller tablet til at styre den ved hjælp af appen iConsole+ Training, der er gratis. Du kan eksempelvis indstille modstandsniveauet eller træningsprogrammet fra mobilen.

Du kan også indstille det, så du får oplevelsen af, at du er ude og køre i den virkelige verden. Det gør du ved hjælp af Google Street view.

Stream UB VIII er et godt valg, fordi den teknisk står godt sammenlignet med andre modeller.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

95

Alsidighed

95

Stabilitet

90

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Stream UB VIII

Fordele

 • Robust motionscykel
 • Indbygget håndpulsmåler
 • Kan også forbindes med pulsbælter
 • iConsole+ Træningsprogram

Ulemper

 • Appen virker kun for iOS 10.0 eller nyere og for Android 5.0 eller nyere
Bedste kompakte spinningcykel

ODIN B1 Foldbar Motionscykel - transportabel spinningscykel

Mens nogen vil have en spinningcykel med et tungt svinghjul, som er fordelagtigt hvis cyklen skal stå samme sted i hjemmet, har andre brug for en træningsmaskine, som de kan tage med på farten eller flytte rundt på efter behov.

ODIN B1 Foldbar Motionscykel
Bedste kompakte spinningcykel

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN B1 Foldbar Motionscykel:

 • Foldbar
 • Håndtag med flere grebsmuligheder
 • 8 modstandsniveauer

Mere om ODIN B1 Foldbar Motionscykel

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 80x41x116 cm
 • Vægt: 13,9 kg
 • Maks. personvægt: 100 kg
 • Bremsesystem: Magnetisk
 • Display-information: Viser distance, tid, kalorieforbrænding, puls, hastighed samt scan
 • Indstigningshøjde: Medium

Lever du et liv på farten, og har du brug alsidige træningsvilkår, skal du overveje motionscyklen fra ODIN.

ODIN er et anerkendt og populært brand på markedet for træningsudstyr- og maskiner i god kvalitet og med lang holdbarhed.

Motionscykel er designet til at kunne tages med i bilen, så du f.eks. kan vedligeholde din træning, mens du er på ferie, hvilket for nogen er vigtigt. Derudover kan den være nyttig, hvis du bor i en mindre bolig og har derfor skal kunne gemme din træningsmaskine væk efter brug.

På trods af sit enkle design får du en kraftfuld motionscykel med 8 modstandsniveauer samt indbygget pulsmåler.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

75

Alsidighed

90

Stabilitet

80

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved ODIN B1 Foldbar Motionscykel

Fordele

 • Behageligt sæde
 • Letlæseligt LCD-display
 • Let at flytte
 • Vejer lidt

Ulemper

 • Ikke egnet til personer over 100 kg
Bedste alsidige valg

Reebok GB40S - god all-round spinningcykel

 • 4,5/5 på argos.co.uk
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Uanset om du ønsker høj eller lav intensitet, så kan du vælge det, der passer dig bedst med en Reebok GB40S cykel.

Reebok GB40S
Bedste alsidige valg

Dagens bedste priser og tilbud på Reebok GB40S:

 • Selvnivellerende pedaler med justerbar rem
 • Velegnet til alle træningsniveauer
 • Lys og brugervenlig LCD-skærm

Mere om Reebok GB40S

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 101x51x128 cm
 • Vægt: 30 kg
 • Maks. personvægt: 120 kg
 • Vægt på svinghjul: 8,5 kg
 • Antal programmer: 20
 • Modstandsniveauer: 32

Modellen får gode bedømmelser fra brugere på Argos.co.uk. Flere af brugerne roser den for dens brugervenlighed, komfort, design og de smarte funktioner, som cyklen har. Samlet set får Reebok GB40S 4,5/5 stjerner.

Designet er en af grundene til, vi har inkluderet Reebok GB40S på vores liste. Sædet er lavet til at være behageligt at sidde på, og så kan det justeres både lodret og vandret. Derudover kan du under træningen få brug for en tår vand, hvor flaskeholderen er en nyttig detalje.

Komforten er i høj grad prioriteret, så du kan se frem til at sidde godt, når du benytter dig af de mange smarte funktioner, som cyklen har.

Det er en god all-round motionscykel, der har alt, hvad du behøver, til en god pris.

Prisvenlig

95

Anmeldelser

90

Alsidighed

95

Stabilitet

85

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Reebok GB40S

Fordele

 • Mange funktioner og egenskaber
 • Integrerede håndpulssensorer
 • Justerbart sæde
 • Transporthjul

Ulemper

 • Skal tilsluttes via en stikkontakt
Bedste praktiske valg

Titan Life Trainer S11 - populær og billig spinningcykel

Modellen fra Titan Life giver dig høj brugervenlighed til en lav pris. Derudover vejer den kun 33 kg og er udstyret med to transporthjul, som gør den let at flytte rundt.

Titan Life Trainer S11
Bedste praktiske valg

Dagens bedste priser og tilbud på Titan Life Trainer S11:

 • Enkel træningscomputer
 • Flere grebsmuligheder på styret
 • Behagelig træningsoplevelse

Mere om Titan Life Trainer S11

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 109x50x108
 • Vægt: 33 kg
 • Maks. personvægt: 125 kg
 • Vægt på svinghjul: 13 kg
 • Display-informationer: Kalorieforbrænding, distance, hastighed, puls og tid

På pedalerne finder du clips, så dine sko nemt og hurtigt kan fastgøres og stropperne øger din sikkerhed under træningen. De er især fordelagtige under mere intensive træningspas, hvor de minimerer risikoen for skader.

Spinningcyklens saddel kan justeres både lodret og vandret. Siddekomforten er høj, for modellen er udstyret med en sportssaddel, som er behagelig selv under lange træningspas.

Ligesom sadlen kan styret også justeres lodret og vandret og med muligheden for at variere dit greb, kan du nemt skifte stilling.

Ved køb af spinningcyklen medfører en træningscomputer, som har et simpelt design og er nem at bruge. Den giver basale oplysninger om tid, kalorieforbrænding, hastighed og distance. Oplysningerne kan være en god motivationsfaktor, så du hele tiden kan forbedre din træning og se dine resultater.

Titan Life Trainer S11 er den billigste i denne oversigt og på PriceRunner. Dens høje brugervenlighed og lave pris gør den til en populær model at have stående indendørs.

Modellen passer godt til personer, som måler under 185 centimeter. Cyklens dimensioner gør den særligt velegnet til et rum med begrænset plads.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

70

Alsidighed

85

Stabilitet

85

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Titan Life Trainer S11

Fordele

 • Transporthjul
 • Pedaler med clips
 • Brugervenligt design
 • Behagelig sadel

Ulemper

 • Ikke baggrundsbelyst display

Læs også vores topartikel om de bedste massagepistoler på markedet som sikrer grundig massage efter hård træning. Perfekt til stive eller ømme stænger efter en hård tur på cyklen.

Bedste valg for high-end funktioner

Tunturi Bike E80 - Demo Motionscykel

Vil du spare penge på dit køb af en kvalitets spinningcykel, kan du gå efter DEMO modeller. Der kan være forskellige årsager til, at en motionscykel betegnes som en DEMO spinningcykel. Det kan f.eks. være, at den pågældende model har været anvendt til produktbilleder, eller at den har en overfladisk, kosmetisk og ubetydelig fejl.

Tunturi Bike E80
Bedste valg for high-end funktioner

Dagens bedste priser og tilbud på Tunturi Bike E80:

 • 53 modstandsniveauer og 43 programmer
 • Bruges både professionelt og i hjemmet
 • Realistisk udendørs visualisering

Mere om Tunturi Bike E80

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 102x59x158 cm
 • Antal træningsprogrammer: 43
 • Vægt: 47,7 kg
 • Maks. personvægt: 150 kg
 • Displayinformation: Distance, hastighed, kalorieforbrænding, puls, tid og watt
 • Modstandssystem: Induktrionsbremse
 • Vægt på svinghjul: 14 kg

Når en DEMO spinningcykel sælges, kan du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Modellen fra Tunturi er udstyret med hele 43 programmer, som du frit kan vælge imellem til dine træningspas. De mange programmer er med til at give dig en afvekslende og alsidig træning.

Sadlen på Tunturi Bike E80 er lavet med gel, så du får den bedste siddekomfort under din træning. Pedalerne er designet med remme, så du får en sikker træning uden risiko for, at dine fødder slipper pedalerne.

Som noget særligt har DEMO motionscyklen et LED-display, der kan gøre din træning sjovere, og med en maks. personvægt på 150kg kan alle og enhver få masser af cykelglæde.

Prisvenlig

70

Anmeldelser

80

Alsidighed

100

Stabilitet

100

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved Tunturi Bike E80

Fordele

 • Praktisk tablet- og smartphoneholder
 • Multi-grip styr
 • Praktisk display
 • Bluetooth-tilslutning

Ulemper

 • Høj prisklasse
Bedste valg til stille træning

inSPORTline Drakkaris spinningscykel - robust og støjsvag uden behov for stikkontakt

Hvis du gerne vil spinne hjemmefra, men ikke har det største budget, så er inSPORTline Drakkaris et godt valg.

inSPORTline Drakkaris spinningscykel
Bedste valg til stille træning

Dagens bedste priser og tilbud på inSPORTline Drakkaris spinningscykel:

 • Manuel modstand
 • Justerbare fødder til ujævne gulve
 • Justerbar ramme

Mere om inSPORTline Drakkaris spinningscykel

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 140x63x131 cm
 • Vægt: 48 kg
 • Maks personvægt: 130 kg
 • Vægt på svinghjul: 18 kg
 • Antal modstandsniveauer: 8

Hos forbrugerne får den 5/5 stjerner på Google Shopping. Særligt roses den for at være stabil, sikker og for at give udfordringer, der nemt kan justeres til at matche behovet hos den enkelte person.

I anmeldelserne påpeger forbrugerne også, at spinningcyklen er meget støjsvag og fungerer uden besvær, hvilket gør den oplagt til hjemmetræning.

Hvis du vil træne effektivt derhjemme med en maskine, som du kender fra fitnesscenteret, så er spinningcyklen Drakkaris oplagt til dig. Der er intet behov for ledninger og stikkontakter, så du kan stille den, hvor det er mest praktisk for dig.

Den er ikke tung at flytte rundt på, men når du har fundet et godt sted, står den stabilt og sikkert under brug.

Du har med et computerdisplay foran mulighed for at holde styr på: omdrejninger pr. minut, tid, hastighed, afstand, puls og forbrændte kalorier.

På skærmen kan du også skifte mellem de 3 integrerede programmer. Selvom der ikke er lige så mange som ved andre modeller, kan du stadig indstille cyklen til et passende niveau ved at justere modstanden.

Du indstiller de 8 modstandsniveauer manuelt, og både sæde og håndtag kan også blive justeret efter din højde.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

100

Alsidighed

75

Stabilitet

90

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved inSPORTline Drakkaris spinningscykel

Fordele

 • Prisbillig
 • Praktisk sikkerhedsstop
 • Let vægt
 • Uden ledning
 • Brugervenligt display

Ulemper

 • Ikke så som andre modeller
Bedste brugervenlige motionscykel

Hammer Cardio T3 Motionscykel - spinningcykel med skærm

 • 4,3/5 stjerner på Google Shopping

Vil du godt i gang med at cykeltræne derhjemme, er denne model oplagt for dig. Den er prisvenlig, samtidig med at den er designet i høj kvalitet og har funktioner, som gør din træning alsidig, udfordrende og sjov.

Hammer Cardio T3 Motionscykel
Bedste brugervenlige motionscykel

Dagens bedste priser og tilbud på Hammer Cardio T3 Motionscykel:

 • Skridsikre pedaler med justerbar rem
 • Sikrer god træning der er velegnet til alle
 • LCD skærm

Mere om Hammer Cardio T3 Motionscykel

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 137x46x90 cm
 • Vægt: 24 kg
 • Maks personvægt: 110 kg
 • Bremsesystem: Magnetisk
 • Modstandsniveauer: 16
 • Vægt på svinghjul: 6 kg

Modellen er brugervenlig og nem at indstille, uanset om du før har trænet på motionsmaskine, eller om det er første gang. Derudover har den manuelle indstillinger, så du let kan justere modstanden under din træning.

Det praktiske display gør det nemt for dig at holde styr på træningsdata som distance, antal omdrejninger, tid og kalorieforbrænding.

Den har også en integreret pulsmåler i begge håndtag, så du løbende kan holde øje med din puls.

Hammer Cardio T3 Motionscykel henvender sig både til dig, som er nybegynder, og dig der eksempelvis er i gang med et genoptræningsforløb. Cyklen har glidende bevægelser, og træningen er derfor skånsom for dine led.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

80

Alsidighed

90

Stabilitet

80

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved Hammer Cardio T3 Motionscykel

Fordele

 • Tablet- og telefonholder
 • Let at samle
 • USB-indgang
 • Transporthjul

Ulemper

 • Pulsbånd medfølger ikke

Hvad er forskellen på en dyr og en billig spinningcykel?

Kvaliteten på en spinningcykel og prisen hænger sammen.

Der findes cykler til hjemmetræning i alle prisklasser. De billigste udgaver behøver ikke være ringere sammenlignet med de dyreste modeller. Det handler om at finde den cykel, som matcher dit aktuelle niveau samt dine mål og ambitioner.

De billigere udgaver vil være ideelle for nybegyndere, hvorimod de dyrere og mere teknisk avancerede modeller egner sig bedre til mere øvede personer, der har brug for fysiske udfordringer. Disse modeller vil matche dine ambitioner og mål.

Hvor mange programmer har jeg brug for?

Det er individuelt, hvor mange programmer, du har brug for.

Har du brug for meget afveksling for at holde træningsmotivationen oppe, skal du vælge en spinningcykel med mange forskellige programmer.

Det kan på lang sigt få stor betydning for dig, at du kan blive ved med at udfordre dig selv med øget belastning og alsidige træningsprogrammer.

Hvordan kan jeg spare penge ved mit spinningcykel køb?

Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet og funktionsmuligheder, når du vil have en skarp spinningscykel pris.

Der er flere måder, hvorpå du kan spare penge ved køb af spinningcykel i bedste kvalitet.

Når du vil spare penge, er det en god idé at undersøge forskellige forhandler for at få overblik over deres samlede udvalg af motionscykler. Heriblandt kan du være heldig at finde tilbud på spinningcykler.

Når du køber din spinningcykel på tilbud, får du samme høje kvalitet på maskinen, som hvis du have givet fuld pris. Er det underordnet for dig, om din motionscykel er en model fra 1 eller 2 år siden, kan du spare penge ved at handle på tilbud.

Foruden spinningscykel tilbud kan du købe en cykel til hjemmetræning som DEMO model. Er det uden betydning for dig, om cyklen har en overfladisk og ubetydelig skramme på rammen, eller at den pågældende model har været anvendt til produktbillede, kan dette være din mulighed for at købe spinningcykel med rabat.

Testkilder

Læs også Håndbog om forebyggelse og behandling

De forskellige spinningcykler i denne testanmeldelse er udvalgt på baggrund af en vejledning fra Sundhedsstyrelsen med fokus på motion og fysisk aktivitet i hverdagen. De anmeldte spinningcykler er udvalgt som følge af deres egenskaber og funktioner i forhold til at opfylde kravene fra Sundhedsstyrelsen.

Det gælder blandt andet:

 • Mulighed for at tilpasse belastning i forhold til individuelt træningsniveau
 • Mulighed for at gennemføre træning uden skader
 • Mulighed for at dyrke motion hver dag

 

I forhold til spinningcykler handler det om at vælge en model, som kan indstilles i forskellige modstandsniveauer, så du gradvist kan øge belastningen under din cykeltræning. Derudover er det vigtigt for din fysiske sundhed, at du vælger en cykel, hvor du kan indstille både sæde og styr. Når du vil have en skadefri træning, spiller din ergonomi og komfort en afgørende rolle.

Ved de bedste spinningcykler er der altid mulighed for at indstille både sæde og styr både lodret og vandret.

Når du har en spinningcykel i høj kvalitet, kan du træne intensivt og ofte.

Motionsmaskiner til hjemmetræning bliver mere og mere populære fordi flere og flere lever med mange ærinder og forpligtelser i løbet af hverdagen. Med en spinningcykel får du adgang til at dyrke motion, når det passer dig og din kalender.

Læs også om de bedste assault bikes.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Best Fitness EQ

Best Fitness EQ er et onlinebaseret medie, hvor du kan finde information om hjemmetræning og relevant udstyr. Du kan også finde guides til, hvordan du bruger udstyr samt anmeldelser og sammenligner af produkter.

Vi har citeret Best Fitness EQ, fordi deres eksperter har anmeldt Tunturi Endurance E80-R Recumbent Bike. Spinningcyklen får en grundig anmeldelse af folkene bag hjemmesiden, og konklusionen er positiv. Anmelderne har vurderet på parametre som konstruktion, sæde og håndtag, konsol, modstand og vedligeholdelse i deres vurdering. Anmeldelsen fremhæver en række fordele ved modellen, blandt andet at du kan etablere en Bluetooth-forbindelse til den.

Du kan se anmeldelsen her

Argos.co.uk

Argos.co.uk er en online butik, som sælger næsten alt mellem himmel og jord. Heriblandt ting til hjemmet, teknologi og legetøj. Siden har primært base i England og Irland. Brugere kan tilkendegive deres mening i forbindelse med købte varer.

Reebok GB40S er en spinningcykel model, som har fået gode anmeldelser af kunderne fra siden Argos.co.uk. Over 300 brugere, som har benyttet siden, har tilkendegivet deres mening omkring motionscyklen. De har sammenlagt givet modellen 4,5 stjerner ud af 5 mulige. De er særligt begejstrede for komforten ved brug af cyklen.

Anmeldelserne bliver opdateret løbende
Du kan se anmeldelserne her

Gq-magazine.co.uk

GQ Magazine er oprindeligt et amerikansk internationalt mandeblad, som udkommer månedligt. De udgiver generelt artikler om mode, stil og kultur for mænd. De laver dog også publikationer om eksempelvis film, musik, rejser og fitness.

Da Gq-magazine.co.uk beskæftiger sig med fitness, har de også lavet en stor test af motionscykler, hvor alle produkterne er udvalgt individuelt af redaktionen. I forbindelse med testen er Reebok GB40S blevet anmeldt. Den får en 7. plads på listen over de bedste modeller. Anmelderen roser særligt de smarte funktioner, som Reebok GB40S har. Heriblandt er funktionerne muligheden for at sætte personlige mål og holde øje med dem samt at måle puls.

Testen er opdateret den: 14. juni 2021
Du kan se testen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Hos Google Shopping er forbrugeren i højsædet, og siden gør det nemt at få et overblik over forhandlere og priser på produkter, men der også bliver skrevet anmeldelser. Forbrugerne kan anmelde et produkt fra 1 til 5 stjerner og skrive en kommentar.

inSPORTline Drakkaris er bedømt af forbrugerne på Google Shopping, der er meget tilfredse med maskinen.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Det varierer selvfølgelig fra person til person, hvilken spinningcykel der er den bedste at bruge derhjemme, da vores behov og præferencer er vidt forskellige. Et bud på en rigtig god spinningcykel, som egner sig godt til hjemmet, er Sole Fitness SB700 spinningcyklen.
Er spinning en god måde at tabe sig på?
Ja, spinning er effektivt, hvis du ønsker at tabe dig. Når du cykler, forbrænder du en del kalorier, hvormed du vil tabe fedt på hele kroppen. Dertil er det endnu nemmere at få tid til træning, når du har en spinningcykel derhjemme.
Er det pengene værd at købe en spinningcykel?
Det kommer selvfølgelig an på dine behov, hvorvidt det er pengene værd at købe en spinningcykel til dit hjem. Dog gør en spinningcykel i hjemmet det nemmere at få presset træning ind i en travl hverdag, hvorfor det bestemt kan være pengene værd at investere i en.
Hvad er en spinningcykel?
En spinningcykel er på mange måder det samme som en almindelig kondicykel, selvom der er nogle små forskelle. En spinningcykel er altså en stationær cykel, som du kan træne på både inde og ude. Du får generelt trænet næsten hele kroppen, når du bruger en spinningcykel.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordic Fighter Airbike

Toorx SRX-75 Spinningcykel

inSPORTline inCondi S800i spinningcykel

Spinningcykel

Bodytone MT2

TITAN LIFE spinbike Athlete S67

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme