Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Fitnesstights, træningstights eller løbetights – kært barn har mange navne, og alle betegnelserne dækker over de bukser, du har på, når du løber afsted på løbebåndet, eller når du kæmper dig igennem dagens konditionstræning på crosstraineren.

Når det kommer til træningstights, har du mange muligheder i forhold til længde, tykkelse, materialer, design og forskellige detaljer. Det er vigtigt, at du tager dig god tid til at finde og prøve dine træningstights, så du er sikker på, at du får fingrene i nogle, som du har god bevægelighed i, hvor stoffet er behageligt, selvom du sveder, og et par træningstights som du vigtigst af alt – føler dig godt tilpas i.

Der findes ikke noget konkret svar på, hvilke træningstights der er bedst. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om, hvilke præferencer og behov du har. Herunder kan du få et overblik over nogle af de forskellige løbetights, der har klaret sig bedst i test. På den måde kan du lade dig inspirere og blive klogere på, hvad der er vigtigt at kigge efter, når du skal vælge nye træningstights.

CASALL – Sculpture High Waist Tights 903 Liquid Black – tights til alle former for træning


Set til: 221,00CASALL Sculpture High Waist Tights Liquid Black

Køb hos Bubbleroom.dk

Det første par træningstights i denne artikel er fra Casall. Casall er et anerkendt mærke indenfor træningsuniverset, hvor de i særdeleshed er kendt for at skabe funktionelt og innovativt træningstøj til den aktive kvinde.

Her får du et par højtaljede træningstights med god pasform og masser stræk i stoffet. Rigtig mange kvinder foretrækker at træne i højtaljede tights. På den måde skal du ikke tænke over, om du kommer til at vise din bare mave, fordi din bluse ryger op i en øvelse, og dine bukser ikke dækker ind. Derudover er det en fordel med højtaljede tights, når du træner om vinteren, da de vil varme dig oppe omkring din mave.

Disse Sculpture High Wais Tights har flere fordele. Udover at være meget stretchy er de også produceret i meget åndbart materiale med let kompression, de er fugtregulerende og passer til alle former for træning. I forhold til designet er de meget enkelte. De er sorte med et bånd af lak ned langs begge ben, og med Casall’s logo nederst på benene. Det er et meget neutralt design, og derfor kan du bruge alle dine smarte træningsbluser til disse tights.

Hvis du gerne vil motionere med stil, bør du altså overveje at købe disse tights fra Casall.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BJÖRN BORG – Clara High Waist Tights Black Beauty – flotte træningstights i høj kvalitet


Set til: 173,00BJORN BORG Clara High Waist Tights Black Beauty

Køb hos Bubbleroom.dk

De næste træningstights i denne artikel er fra mærket Björn Borg. Björn Borg brandet er måske mest af alt kendt for at producere farverige underbukser til alle aldre og i alle størrelser. Varemærket, som er opkaldt efter tennisspilleren Björn Borg, producerer i dag også sportstøj, parfumer, sko, tasker og briller, som bliver solgt i hele verden.

Der er ikke nogen tvivl om, at alle Björn Borgs produkter står for høj kvalitet og lækker komfort, og det er lige præcis det, der beskriver disse Clara High Waist Tights. Hvis du gerne vil have et par klassiske og flotte træningstights med en stram pasform, kan du med fordel overveje disse. Tightsene er højtaljede, og Björn Borgs logo ses langs benene. Udover det er de fremstillet i materialerne polyamid og elastan, hvilket gør dem meget åndbare og behagelige at have på, når du sveder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

CRAFT – Breakaway Shape Tights Black/White – mønstrede tights i bløde materialer


Set til: 183,00CRAFT Breakaway Shape Tights Black-White

Køb hos Bubbleroom.dk

Det fjerde par tights, som du kan lade dig inspirere af i denne artikel, er Breakaway Shape Tights fra Craft. Craft er kendt for at være ét af de hurtigst voksende brands i Europa, og i Danmark er de blandt andet kendt for deres løbetøj i meget høj kvalitet. Den høje kvalitet har de også formået at inkorporere i disse tights.

Du kan bruge dem til flere forskellige sportsgrene, og med fremstillingen i blødt funktionsmateriale som fx polyamid, elastan og polyester, giver de dig optimal komfort under træning. Derudover er de meget bløde, der er meget stræk i, og de er af meget høj kvalitet.

Desuden er de designet i et specielt og smart mønster med sorte, grå og hvide farver. De er designet efter kvindens anatomi, så de har en god pasform, og meshpanelerne ved lænden og bag på knæene bidrager til god og effektiv temperaturregulering under din træning.

Hvis du er på udkig efter et par træningstights, som både sidder godt, har et flot design og med masser gode detaljer, kan du med fordel kigge nærmere på disse Breakaway Shape Tights fra Craft.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

PUMA – Always On Solid 7/8 Tight 001 Black – perfekt kombination af behagelighed og enkelthed


Set til: 164,00PUMA Always On Solid 7 8 Tight 001 Black

Køb hos Bubbleroom.dk

Hvis du er på udkig efter et par enkelte og meget behagelige tights, som du kan bruge til flere forskellige sportsgrene, og som du nemt kan kombinere med alt dit andet smarte træningstøj, så er disse Always On Solid 7/8 Tight 001 Black fra Puma, helt sikkert en god mulighed for dig.

Her får du nemlig et par tights, der er fremstillet i elastisk materiale, så du har den rette bevægelsesfrihed, når du træner. Desuden er materialet svedtransporterende, så dine tights både er tørre og behagelige at have på, selvom du sveder under træning.

I forhold til designet er det meget enkelt, men med masser små og fordelagtige detaljer. Du får blandt andet en lille lomme bag på i linningen, hvor du kan have en nøgle, din musikafspiller eller andre småting under træning. Desuden er Puma’s logo trykt på foran på det ene ben, og der er flere små sømdetaljer.

Puma har altid været kendt for at levere produkter af høj kvalitet, og i dag er det ét af de mest kendte mærker indenfor sportstøj og –sko i verden. Du kan altså være sikker på, at du får et par tights af høj kvalitet med en verdenskendt producent bag, hvis du vælger disse Always On Solid 7/8 Tight 001 Black.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Under Armour Fly-By 2.0 printed Legging Black/Grey – åndbare og smarte tights


Set til: (Produktet er udgået)Under Armour Fly-By 2.0 printed Legging BlackGrey

Køb hos (Produktet er udgået)

Brandet, Under Armour, er i særdeleshed kendt indenfor sportsgrenene Baseball og Basketball, men i dag producerer de altså også træningstøj og –udstyr til mange andre sportsgrene. Under Armour står blandt andet bag disse flotte tights, som både fungerer perfekt til din konditionstræning men også mange andre sportsgrene.

Under Armour er kendt for at afprøve og rykke grænserne for teknologien og for at udvikle produkter, der kan få atleter til at præstere optimalt. Det er altså netop det, du kan forvente af disse Under Armour Fly-By 2.0 printed Legging Black/Grey.

Disse tights er fremstillet i et meget strækbart materiale og i høj kvalitet, så du får den optimale komfort under din træning. Desuden er det åndbare stof med til at gøre, at din sved bliver transporteret væk fra din krop, så du bliver holdt tør under hele tiden træning.

Designmæssigt er disse tights meget iøjnefaldende, og det flotte mønster gør, at de adskiller sig fra mange andre tights. Desuden er de designet med en lille vandafvisende lomme med lynlås, bred linning med snøre og reflekterende logo.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Under Armour – HeatGear Armour Mesh Ankle Crop Tights – træn intenst med disse tights


Set til: 500,00Under Armour HeatGear Armour Mesh Ankle Crop Tights

Køb hos Sportmaster DK

Det sidste par tights, som vil blive fremhævet i denne artikel, er fra Under Armour. Du bør kigge nærmere på disse tights, hvis du er klar til at udfordre dig selv med en omgang intens træning, hvor tøjet skal kunne følge med på højeste niveau. Her får du et par højtaljede tights, hvor du vil opnå god kompression. Desuden er der meget stræk i stoffet, så du frit kan bevæge dig, og de er ikke gennemsigtige, hvilket er en meget vigtig og afgørende faktor for mange kvinder, når de skal vælge bukser til træning.

Udover at være både strækbare, ikke gennemsigtige og med let kompression, kan du også få glæde af HeatGear-teknologi. Det betyder, at materialerne er svedtransporterende, dine tights vil tørre hurtigt, og din krop vil let kunne holde en god og behagelig temperatur.

Sidst men ikke mindst er der anvendt en anti-odor teknologi, så den dårlige og sure svedlugt holdes væk, og du ikke skal bekymre dig om det, imens du træner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nike Pro HyperCool Tights – tights med god støtte og åndbarhed


Nike Pro HyperCool TightsAlle kender til det verdensførende brand, Nike. Specielt når det handler om sportstøj og mode, er det et brand, som man ikke kan komme udenom. Det er et innovativt brand, som gang på gang producerer og leverer produkter af høj kvalitet og i flot design.

Det ikoniske brand har også produceret en lang række tights til træning. Det har blandt andet resulteret i disse Nike Pro Hypercool Tights, som byder på god komfort og åndbarhed. Du kan bruge tightsene til alt fra konditionstræning til styrketræning, fitness og cross-training. Desuden er de udstyret med en Dri-FIT teknologi, som gør, at de er svedtransporterende. Det samme bidrager de ventilerende meshpaneler og materialerne, polyester og elastan, til.

Sidst men ikke mindst har de et iøjnefaldende design med sorte og grå detaljer.

Nike – Epic Lux Tights – tights, der holder dig tør og tilpas gennem træningen


Nike Epic Lux Tights Black Reflective SilDe næste tights i denne artikel er også fra det verdenskendte brand, nemlig Nike. Her kan du være sikker på, at du bliver holdt tør og tilpas under hele tiden træning, uanset hvor meget du sveder. De er nemlig produceret i Dri-FIT-materiale, så du kan give den gas med konditionstræningen, uden at gå på kompromis med komforten i dit tøj.

Buksernes design byder på mange forskellige lommer, så du nemt og sikkert kan opbevare dine værdigenstande såsom nøgler, høretelefoner, mobil eller andet imens du træner – og uden at blive generet af det.

Øverst på disse tights finder du en bred linning, hvor du selv kan stramme og tilpasse pasformen med snoretræk.

Nike er kendt for at udvikle og finde på nye teknologier og designs, så du både kan se godt ud og få maksimal komfort, imens du træner.

Tips: Sådan vælger du de rigtige tights til træning

Som tidligere nævnt har du rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af træningstights. Derfor kan det hurtigt virke som en uoverskuelig opgave. For at gøre det lidt lettere for dig, kan du herunder få et par gode tips til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge tights:

  • Lomme: Det kan være en god idé at vælge tights med en lille lomme, hvor du kan opbevare nøgler, mobil eller lignende under din træning
  • Reflekser: Hvis du skal lave konditionstræning udenfor, imens det er mørkt, er det en rigtig god idé, at der er reflekser på dine tights
  • Materiale: Det er vigtigt, at du vælger tights i svedtransporterende og smidige materialer, for at opnå mest mulig komfort under din træning
  • Bukselinning: Det kan være en god idé at gå efter en bredere bukselinning med snøre, så trykket bliver fordelt på din mave

Læs også vores artikel om: TRX øvelser | Find de bedste TRX øvelser til hjemmetræning

Se også Vinterens 6 bedste løbetights og løbebukser til herrer og damer skrevet af loebeshop.dk.

Læs også: Sjippetov | 6 sjippetov til konditionstræning | Find dem her!.

Denne side er anmeldt af: Abellona J. Karlsen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar