Bedste træningstights:
De 2 bedste løbetights til kvinder ifølge os

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Når det kommer til træningstights, og man skal overveje både længde, tykkelse, materiale, design og andre detaljer, så er mulighederne mange. Det er en god idé at få nogle tights, der har god bevægelighed, og at materialet er behageligt – også når du sveder. Det vigtigste er dog, at du føler dig godt tilpas i dem.

Der findes ikke noget konkret svar på, hvilke træningstights, der er bedst. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om, hvilke præferencer og behov du har. Herunder kan du få et overblik over løbetights med forskellige egenskaber og i forskellige materialer. På den måde kan du lade dig inspirere og blive klogere på, hvad der er vigtigt at kigge efter, når du skal vælge nye træningstights.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Tips: Sådan vælger du de rigtige tights til træning

Som tidligere nævnt har du rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af træningstights. Derfor kan det hurtigt virke som en uoverskuelig opgave. For at gøre det lidt lettere for dig, kan du herunder få et par gode tips til, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge tights:

 • Lomme: Det kan være en god idé at vælge tights med en lille lomme, hvor du kan opbevare nøgler, mobil eller lignende under din træning
 • Reflekser: Hvis du skal lave konditionstræning udenfor, imens det er mørkt, er det en rigtig god idé, at der er reflekser på dine tights
 • Materiale: Det er vigtigt, at du vælger tights i svedtransporterende og smidige materialer, for at opnå mest mulig komfort under din træning
 • Bukselinning: Det kan være en god idé at gå efter en bredere bukselinning med snøre, så trykket bliver fordelt på din mave

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Nike Epic Lux Tights - holder dig tør og tilpas gennem træningen

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Med et par løbetights fra Nike kan du være sikker på, at du bliver holdt tør og tilpas under hele træningen, uanset hvor meget du sveder. De er nemlig produceret i Dri-FIT-materiale, så du kan give den gas med konditionstræningen, uden at gå på kompromis med komforten i dit tøj.

Dagens bedste priser og tilbud på Nike Epic Lux Tights:

 • Tæt pasform for en kropsnær følelse
 • Letvægts kompressionsfornemmelse
 • Flere lommer

Mere om Nike Epic Lux Tights

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Elastan/Spandex, Polyester

Buksernes design byder på mange forskellige lommer, så du nemt og sikkert kan opbevare dine værdigenstande såsom nøgler, høretelefoner, mobil eller andet imens du træner – og uden at blive generet af det.

Øverst på tightsene finder du en bred linning, hvor du selv kan stramme og tilpasse pasformen med snoretræk.

Nike er kendt for at udvikle nye teknologier og designs, så du både kan se godt ud og få maksimal komfort, imens du træner.

CASALL Sculpture High Waist Tights 903 Liquid Black - tights til alle former for træning

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Casall er et anerkendt mærke indenfor træningstøj og -udstyr, hvor de i særdeleshed er kendt for at udvikle funktionelt og innovativt træningstøj til den aktive kvinde.

Dagens bedste priser og tilbud på CASALL Sculpture High Waist Tights 903 Liquid Black:

this is ere
 • Bred elastisk linning
 • Optimal bevægelsesfrihed
 • Højteknologisk og fleksibelt stof

Mere om CASALL Sculpture High Waist Tights 903 Liquid Black

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Elastan/Spandex, Polyamid

Her får du et par højtaljede træningstights med god pasform og masser af stræk i stoffet. Mange kvinder foretrækker at træne i højtaljede tights. På den måde skal du ikke tænke over, om du kommer til at vise din bare mave, fordi din bluse ryger op under en øvelse.

Derudover er det en fordel med højtaljede tights, når du træner om vinteren, da de også vil varme dig oppe omkring din mave.

Disse Sculpture High Waist Tights har flere fordele. Udover at være meget stretchy er de også produceret i meget åndbart materiale med let kompression, de er fugtregulerende og passer til alle former for træning. I forhold til designet er de meget enkelte. De er sorte med et bånd af lak ned langs begge ben, og med Casall’s logo nederst på benene.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

CRAFT Breakaway Shape Tights Black/White

PUMA Always On Solid 7/8 Tight 001 Black

Under Armour HeatGear Armour Mesh Ankle Crop Tights

Nike Pro HyperCool Tights

Under Armour Fly-By 2.0 printed Legging Black/Grey

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme