Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Find priserne på din næste vægtstang, vægtskiver eller træningsbænke

Vi har sammenlignet priserne hos flere af landets største webshops med fitness og styrketrænings udstyr. Resultatet er at der er en del forskel på prisen, hvad der er ret relevant når nu vægtløftningsudstyr er ret dyrt. Neden finde sammenlinger af priser opdelt på vægtstænger, træningsbænke og vægtskiver.

Vægtstang Olympisk – 20kg og 50mm

cPro9 olympisk vægtstangDen klassiske vægtstang med officielle mål og vægt, som du kender den fra træningscenteret vejer 20 kg og har en diameter på 50mm. Enderne roterer uafhængigt.

De fleste fitnesscentre har i dag olympiske vægtstænger der vejer 20kg, er 220cm lang og har en diameter på 50mm. Der er flere fordele ved at bruge en olympisk vægtstang, først og fremst gør diameteren på 50mm at du kan få et bedre og stærkere greb. Det er vigtigt når du løfter tungt, især i dødløft eller diverse clean øvelser (som powerclean eller clean/jerk). Med en vægtstang med en mindre diameter som for eksempel 28-32mm vil du ofte opleve at det er svært at holde ordentlig fat når vægten kommer derop.

Dog kan en olympisk vægtstang være overflødig hvis du vil lave relativt lette løft uden tung vægt. Hvis det er tilfældet kan du bruge en mindre vægtstang på for eksempel 10kg og med en diameter på 28-32mm. Den behøver så heller ikke være 220cm lang.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bumper plates vægtskiver 5 til 25 kg

vægtskiverHer finder du priser på vægtskiver i gummi, også kendt som bumper plates.

I denne sammenligning har vi sammenlignet priser på bumper plates vægtskiver. Du finder dem i de fleste træningscentre. De kan bruges til alle øvelser der kræver en barbell, og er specielt egnet til at træne olympiske løft som snatch og clean and jerk, da pladerne har samme diameter uanset vægt, og er bygget til at blive kastet rundt med.

Bumper plates bruges fordi de kan kastes ned fra stående stilling over hovedet hvis et løft ikke lykkes eller hvis vægten er så tung at man ikke kan sænke vægten fra udstrakt position over hovedet til brystkassen sikkert. Du skal dog stadig have et underlag der kan tåle dette. Hvis du bruger almindelige vægtskiver er det en god ide også at købe et underlag i gummi med mindre at du for eksempel har et kældergulv i beton.

Vægtskive 5 kgcPro9 bumper vægtskive 5kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægtskive 10 kgcPro9 bumper vægtskive 10kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægtskive 15 kgcPro9 bumper vægtskive 15kg

Vægtskive 20 kgcPro9 bumper vægtskive 20kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægtskive 25 kgcPro9 bumper vægtskive 25kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fold- og justerbar træningsbænk

Inspire fold- og justerbar træningsbænkFold- og justerbar træningsbænk giver dig mulighed for at tilpasse øvelserne efter dine behov og ændre på, hvilke positioner du ønsker at gøre brug af.

Justerbare bænke bruges til diverse øvelser: bænkpress med både håndvægte og vægtstang, bent over rows, diverse triceps øvelser, skulderpres og flere andre øvelser.

Fordelen ved en justerbar træningsbænk kontra en normal flad bænk er, at du her får mulighed for at træne flere forskellige dele af musklerne ved at ændre på bænkens hældning. Du kan bl.a. ændre bænken til en skrå bænk. Vil du træne bænkpress med vægtstang anbefaler vi at du ikke køber et sæt hvor bænke sidder fast på vægtstanderen, fordi disse sjældent er særlig stabile. Køb i stedet for en vægtstander til bænkpress individuelt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Michael Frederiksen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar