Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Skal du i gang med at træne? Eller trænger du bare til lidt ekstra motivation i fitnesscenteret? Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan du med fordel starte med at investere i et par rigtige og gode fitness sko.

Mange begår den fejl, at de bare bruger deres løbesko, når de træner i fitnesscenteret, men det er faktisk en fejl. Når du skal styrketræne, lave cardio, til Zumba eller lave andre former for træning, kræver det, at du har de helt rigtige sko til netop det. Hvis du ikke har det, kan du risikere ikke at lave øvelserne korrekt, og det kan resultere i længerevarende skader, så du ikke kan træne i en periode.

Med et par nye fitness sko kan du også få mere motivation til træning. Det er forskelligt, hvordan man bliver motiveret til at træne, og det er helt naturligt, at motivationen ikke er i top hele tiden. Mange bliver motiveret ved at købe nyt udstyr til træningen, som man skal ud og prøve af, og det kan med god grund være et par nye fitness sko, du skal investere i her.

Der findes rigtig mange forskellige træningssko til varieret træning på markedet. For at gøre valget lettere for dig, får du herunder en række forskellige modeller af fitness sko, som du kan vælge imellem eller lade dig inspirere af. Det er sko, som har klaret sig som de bedste i forskellige tests.

Otomix Stingray Escape Camo Shoes – en anderledes træningssko


Set til: 1.000,00Otomix Stingray Escape Camo Shoes

Køb hos Bodyman.dk

Den første sko, du kan blive inspireret af i denne artikel, er denne Otomix Stingray Escape Camo. Det er en anderledes træningssko, som vil give dig god støtte omkring anklerne. Derfor egner den sig godt til både motionscenteret, men også til sportsgrene som boksning, karate eller andre kampsports.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er en meget let sko, så du vil føle god bevægelighed og kontrol, når du har den på under din træning.

Inov8 Womens All Train 215 Black/Grey – optimal komfort 


Set til: (Produktet er udgået)Inov8 Womens All Train 215 Black Grey

Køb hos (Produktet er udgået)

Her får du en sko, som passer perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med komforten, når du træner. Det er en sko, som er meget behagelig at have på under længere træningspas eller træningspas, hvor intensiteten og tempoet er i top.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sålen sikrer, at du kan stå godt fast, selvom du flytter dig hurtigt. Derudover får din fod optimal støtte, komfort, åndbarhed og stødabsorbering, når du træner i disse sko.

Adidas – Handball Spezial – den tidsløse sportssko 


Set til: 225,00Adidas – Handball Spezial

Køb hos Sportmaster DK

Den sidste fitness sko til varieret træning, som du kan blive klogere på i denne artikel, er en klassiker fra den tyske sportsgigant, Adidas.

Den klassiske Handball Spezial sko fra Adidas blev for omkring 50 år siden lanceret som værende en god håndboldsko til håndboldens elite. Skoen har formået at bide sig så godt fast på markedet, at den selv samme model stadig kan købes i dag. I dag er det ikke bare en håndboldsko. Det er en sublim træningssko, som du kan bruge til mange forskellige sportsgrene, eller du kan bruge dem til at gå i til hverdag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du er på udkig efter et par nye sko, hvor åndbarhed, komfort og et klassisk design er nøgleordene, så kan du med fordel kigge nærmere på denne Handball Spezial sko. Det er én af de få sko, som har fået lov at være på markedet i så mange år, det er den mest solgte sko i Danmark, og du kan finde modellen verden over.

Det er specielt til indendørs sport, at denne sko er perfekt. Det er den på grunde af ydersålens grebssikkerhed og den fleksible overdel i ruskind. Det gør nemlig, at du kan få luft til fødderne, og du kan stå godt fast på det underlag, du træner på.

Hvis du ikke vil bruge skoen til træning, kan du også vælge at bruge den som en almindelig hverdagssko. Skoen har en fin støddæmpning og et flot, klassisk, vintage design, som vil passe godt til mange tøjstile.

ASICS RoadHawk Løbesko Dame – en løbesko der egner sig perfekt til træning i fitness 


ASICS RoadHawk Løbesko DameDen næste fitness sko, der vil blive fremhævet i denne artikel, er fra det anerkendte brand, Asics. Asics har i mange år stået for at producere og levere sportsprodukter i høj kvalitet, og her er det specielt deres løbe- og træningssko, der har ført sig flot frem.

Hvis du både kan lide at løbe en tur en gang imellem, og du også gerne vil træne i fitnesscenteret, vil denne sko være et godt valg for dig. Ved at vælge denne sko, slår du to fluer med ét smæk, og du får en sko der egner sig perfekt til begge dele. Skoen er nemlig udstyret med en sømløs meshoverdel, så din fod bliver holdt stabil og får den rette støtte, som er meget vigtig, når du fx laver squat-øvelsen i fitness. Derudover har den en FlyteFoam mellemsål, som vil fungere stødabsorberende, når du løber udendørs.

Denne Asics fitness sko vejer ikke mere end 190 gram, og det er derfor en yderst behagelig sko at bære, uanset hvad for en træningsform du er til.

Under Armour Project Rock 2 – stabile fitness sko 


Under Armour Project Rock 2Disse Project Rock trænings sko er lavet til dig, som vil sætte dig et mål, og komme endnu længere end det mål, du har sat dig for. Det er til dig, som vil løfte mere hver dag, og som vil presse dig selv til det yderste. Netop det, vil du kunne opnå med disse Under Armour Project Rock 2 sko. De er yderst stabile, og hælen er blevet styrket yderligere, så du kan arbejde med tungere vægte og lave øvelserne korrekt.

Det er også en meget åndbar sko, så du kan komme af med varmen fra dine tæer under træning, og dermed bevare en behagelig temperatur i kroppen. Med snørebånd har du naturligvis selv mulighed for at tilpasse, hvor stramt du vil have, at skoene skal sidde på din fod under træning.

Den indvendige sål er desuden kontureret og polstret, så skoen er behagelig at gå rundt i inde i fitnesscenteret. I modsætning til den første sko i denne artikel, henvender denne sko sig kun til dig, som vil træne styrketræning og/eller andre former for træning i fitnesscenteret, som altså ikke er løb.

Skoen fås i flere forskellige farver, så du kan vælge lige præcis den farve, du bedst kan lide.

Nike Air Zoom SuperRep – en anderledes designet træningssko til kvinder 


Nike Air Zoom SuperRepHvis du gerne vil skille dig ud fra de andre i fitnesscenteret, så bør du kigge nærmere på denne sko. Her får du nemlig en smartdesignet sko, som du kan bruge til alle holdtræninger og øvelser i centeret. Du får her en meget komfortabel sko, hvor den brede hæl af skum vil stabilisere og bidrage til den perfekte sko til træning.

Skoen er designet med Zoom Air-enheder, som gør, at din forfod vil få optimal stødabsorbering, hvilket er dejligt for din ryg og resten af kroppen. Det betyder, at skoen er et perfekt valg, når det kommer til spring og bevægelse. Du vil også kunne mærke den gode stødabsorbering og Cushlon-skummet i hælen, når du laver tunge løft i din styrketræning. Skoens overdel er fremstillet i slidstærkt materiale, som også bidraget til den støttende fornemmelse, og samtidig er den meget åndbar, så du kan komme af med varmen fra dine fødder under træning.

Det betyder altså, at når du har disse sko på under din træning, vil du altid være sikret komfort og stabilitet – også når du træner med maksimal intensitet.

Nike er kendt for altid at skabe og udvikle produkter af høj kvalitet og med de nyeste teknologier. Derfor kan du være sikker på, at du her får fat i et par sko fra øverste hylde, som med garanti vil bidrage til mange gode træningstimer i fitnesscenteret fremover.

Nike Metcon 5 – en sko perfekt til tunge vægtløft 


Nike Metcon 5Tager du din træning meget seriøst? Så bør du overveje at træne videre i denne Nike Metcon 5. Det er den nyeste og mest funktionelle sko i Metcon-serien fra Nike, og du kan bruge den til alle øvelser i motionscenteret. Skoen har et sikkert greb og en god stabilitet, som du vil kunne mærke, når du udfører øvelser med tung vægt. Det er en meget slidstærk sko, og du vil opleve, at den står bedre fast på gulvet, end de tidligere modeller gør.

Du kan være sikker på, at du har glæde af skoen i lang tid fremover. Den er nemlig designet i et meget slidstærkt materiale, så skoen bliver styrket, og så du kan bruge den i mange træninger i fremtiden.

Skoen har en meget stærk og solid bund, så du let kan føle jordforbindelsen. Det er blandt andet en fordel, når du skal lave meget eksplosive løft eller træning med høj intensitet.

Adidas – Copa Mundial FG – den klassiske støvle til fodboldtræning 


Adidas – Copa Mundial FGHvis du godt kan lide at lave lidt anderledes træning, hvor du kommer ud og får græs under støvlerne og en bold mellem fødderne, så går du aldrig galt i byen ved at vælge denne klassiske Copa Mundial fodboldstøvle fra Adidas. Støvlen har udviklet sig til at være en ikonisk støvle i fodbolduniverset, hvor der hele tiden kommer nye materialer, modeller og designs på banen.

På trods af udviklingen af de mange fordelagtige materiale, de seje modeller og de flotte designs, har Copa Mundial modellen formået at klare sig gennem rigtig mange år. I dag er der faktisk stadig mange fodboldspillere, som vil foretrække at spille i netop denne støvle, og det er der flere gode grunde til. Det er nemlig en støvle af meget høj kvalitet og med fantastisk komfort.

Støvlen er fremstillet i kængurulæder. Det er en meget blød type læder, og derfor vil støvlen kunne forme sig og tilpasse sig din fod i løbet af de første gange, du har den på. Under sålen finder du runde gummiknopper, som vil sikre, at du kan stå godt fast på en almindelig tør græsbane, Hvis du skal spille fodbold på en meget våd og blød bane, bør du i stedet overveje modellen med jernknopper på bunden i stedet for. Hælen er lavet fast, så de værste spark og slags bagfra, vil blive afvist.

Designmæssigt er det en ganske normal sort fodboldstøvle med Adidas’s tre klassiske, hvide striber på siden.

Du skal gå efter denne fodboldstøvle, hvis du er på udkig efter en støvle der er behagelig for dig at spille i, og som har et klassisk og neutralt design i forhold til de mange andre modeller på markedet.

ASICS Gel-Kayano 26 løbesko dame


Testresultater:

Køberne af denne sko har hos Trustpilot givet denne model 4,9 stjerner ud af 5 mulige. Køberne har altså være super godt tilfredse med denne model sko.

Om ASICS Gel-Kayano 26 løbesko dame

Hvem ønsker sig ikke en løbesko, som både er flot, rar at ave på og ikke mindst holdbar? Med denne smarte løbesko fra ASICS fr du alt det og meget mere med Gel-Kayano-skoen. Skoen er super behagelig med sin gode stødabsorberende bund af gel. Løb en tur uden at tænke over skoen, men blot på løbestil og vejrtrækningen. Med denne sko skal du nemlig ikke bekymre dig om komforten, som er helt i top, ligesom skoens design også er til at falde i svime over. Løbeskoen alle leder efter er lige her, og den kan nu blive din løbesko!

Udvalgte specifikationer:

 • Løbesko fra ASICS med gelbund, som absorberer stødende til perfektion
 • Skoen vejer blot 260 gram i en str. 39
 • Modellen er perfekt til dig med en let til moderat løbestil
 • Flotte farver, som vil pynte i landskabet, når du løber afsted
 • Holdbar sko i god kvalitet
 • Stabil hælkappe
 • Refleksdetaljer
 • Mellemsålen er af Flytefoam og Flytefoam Propel

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Sådan vælger du de rigtige sko til træning 

Herunder får du et par vejledende punkter, som du kan overveje, når du skal finde dine nye træningssko:

 • Det er vigtigt, at der er en ’’fast’’ snude på dine sko. Hvis der ikke er det, risikerer du, at de bliver slidt op meget hurtigt, og at du derfor hurtigt skal ud og have nye sko. 
 • Når du prøver dine træningssko, bør du lægge mærke til, om du har god kontakt til underlaget, og om din fod bliver støttet godt af sålen. 
 • Du kan med fordel vælge træningssko med snørebånd, så du let kan sikre, at skoen sidder godt fast på din fod og følger de bevægelser, din fod laver. 
 • Det er vigtigt, at mellemsålen på dine træningssko er stødabsorberende og giver stabilitet

 

Se vores artikel om: Såler | 4 sportssåler til øget komfort | Se dem her!

Eller vores artikel om massagepistoler, som kan hjælpe dig med at behandle og undgå ømme muskler

Læs også Guide: Hvilke sko skal du vælge til træning/fitness? udgivet af sport24.dk.

Læs også: Tights | 8 bedste tights til konditionstræning | Se dem her!

Læs også: Sjippetov | 6 sjippetov til konditionstræning | Find dem her!

Denne side er anmeldt af: Camilla S. Søndergaard Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar