Bedste hjemmetræningsudstyr:
Det bedste træningsudstyr til hjemmetræning

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

15 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hjemmetræning kan give gode resultater, uden du skal være afhængig af at tage i fitness, hvilket kan gøre det mere overskueligt for de fleste at holde sig i form. Særligt kan det gøre tilværelsen nemmere for folk med en travl hverdag eller små børn.

I vores guide finder du forskellige typer af træningsudstyr til brug i hjemmet, der gør det nemt at opsige fitnessabonnementet med ro i sindet. Du finder udstyr til yoga, styrketræning og samtidig får du inspiration til hjemmetræningsøvelser, du kan lave med det udvalgte sortiment af håndvægte, gummibånd, mavehjul og andre redskaber, du finder i guiden.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

FlowTank/MuscleTank - alsidigt hjemmetræningsudstyr

Hvis du vil have allermest ud af din træning, er det vigtigt, at du udfordrer dig selv. Det kan du eksempelvis gøre ved at tilføje ekstra vægt til dine øvelser. Mens mange bruger håndvægte, findes der også en mere ergonomisk, sund og givende løsning: en FlowTank / MuscleTank. De kan anvendes på mange forskellige måder og til forskellige øvelser på grund af de smarte håndtag, der sidder forskellige steder på tanken.

Dagens bedste priser og tilbud på FlowTank/MuscleTank :

 • Effektiv vandtræning
 • Forbedrer stabilitet og styrke
 • Skandinavisk design

Mere om FlowTank/MuscleTank

SPECIFIKATIONER

 • FlowTank: Rummer 25 liter
 • Størrelse: 20cm x 75cm.
 • Materiale: PVC
 • Luftpumpe og manual medfølger
 • MuscleTank vægt: op til 20 kg
 • Behagelige materialer

FlowTanks og MuscleTanks fungerer begge efter samme princip som en sandsæk, kettlebell, vægtstang eller håndvægt, men forskellen er, at vægten er i form af vand.

Det betyder, at vægten kan reguleres, så det passer til den modstand, du ønsker. Musklerne er derfor konstant på arbejde, og det giver en effektiv træning af din styrke, men også din stabilitet og balance vil blive udfordret.

Ved at benytte FlowTank eller MuscleTank kan du tage velkendte øvelser såsom lunges, sit-ups og squats til et nyt niveau. Begge træningsprodukter har desuden behagelige håndtag, så du kan udføre din træning uden at skulle bekymre dig om ondt i fingrene og vabler.

Træningsproduktet er nemt at tømme og fylde, så du selv kan vælge, hvilken vægt, du ønsker at træne med til de forskellige øvelser.

FlowTank / MuscleTank vs. Markedet
Ved at benytte tankene til din træning kan du få ekstra vægtmodstand, som kan effektivisere din træning mest muligt. Træningsudstyret adskiller sig fra andre vægte og hjemmetræningsprodukter på markedet, da vandet i tankene er med til, at du er nødsaget til at rette op og finde en naturlig vægtbalance.

Det, at vandet udgør den totale vægtmodstand gør, at du nemt kan transportere den rundt, for selve tanken vejer ikke meget. Det er et enormt alsidigt hjemmetræningsprodukt, du hurtigt vil blive glad for.

Tunturi Wire Jump rope - få gang i konditionstræningen

Et jump rope er et sjippetov, der omtales ved sin engelske betegnelse for at lyde mere voksent. Har du mulighed for at sjippe i hjemmet, uden det lydmæssigt generer naboen, kan du træne konditionen effektivt med Tunturis sjippetov, der kommer i fire forskellige farver. Sjippetov hjælper dig blandt andet med at træne lårmusklerne, deltamusklen og baglåret. Og så er det også sjovt, hvilket bare er en bonus.

Dagens bedste priser og tilbud på Tunturi Wire Jump rope:

 • Robust og professionelt sjippetov
 • Justerbar længde
 • PVC komfortable håndtag

Mere om Tunturi Wire Jump rope

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 300 cm

Wiren er coated, så det er relativt mildt at smække mod huden, hvis du misser timingen på hoppet. Samtidig er wiren 300 cm lang, så hvis du har god plads i hjemmet, kan du få det sjovt med produktet her.

Abilica Step Up Pro grå - bænk til hjemmetræningen

En stepbænk er nok et uvant stykke træningsudstyr til hjemmetræningen for de fleste, for på overfladen ligner det bare et løsrevet trappetrin, og det er ikke umiddelbart åbenlyst, hvordan det skal bruges. Dog er det i de rette hænder et effektivt redskab til at træne både bagdel, lår og lægge.

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Step Up Pro grå:

 • Gummibelagt overflade for et godt greb
 • Kan indstilles til to forskellige højder
 • Giver god kondition og hurtig kalorieforbrænd

Mere om Abilica Step Up Pro grå

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 90x32x18 cm
 • Maks personvægt: 130 kg

Du kan enten bruge bænken lidt, som du ville bruge en træningsbold, nemlig til at støtte overkroppen og bringe nakke og rygsøjle på linje, eller du kan bruge den til forskellige øvelser, hvor du trapper op og ned ad bænken. Du kan altså træne dine ben på ganske lidt plads.

Stepbænken her har to højder at vælge mellem, nemlig 13 og 18 cm. Ønsker du mere højde i din stepbænk, kan du ved tilkøb få klodser, der kan støtte bænken og tilføje yderligere 5 cm højde. En skridsikker overflade forebygger ulykker under brug. Stepbænken er designet med en underside, der giver høj friktion med gulvet, så den ikke rykker sig under brug. Kan du ikke komme ned og bruge crosstraineren, så har du i stepbænken en erstatning.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

https://youtu.be/D38XRkinHCw Læs mere om Abilica Step Up Pro grå

ODIN kettlebell i støbejern pakkeløsning - uundværligt hjemmetræningsudstyr

At have én kettlebell er godt. At have fire er bedre, og i ODINs pakkeløsning får du fire kettlebells på hhv. 2, 4, 6 og 8 kg at skifte mellem, så du kan sammensætte et træningsprogram, der byder på forskellige grader af intensitet og langsom, men kontrolleret, progression.

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN kettlebell i støbejern pakkeløsning:

 • Smart begyndersæt til træning
 • 4 forskellige vægte
 • Sikrer en varieret og effektiv træning

Mere om ODIN kettlebell i støbejern pakkeløsning

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 2 kg / 4 kg / 6 kg / 8 kg

Med kettlebells har du mulighed for at lave mange forskellige øvelser, hvorfor det er muligt at variere din træning, og ingen af dem kræver særlig meget plads.

Af øvelser du kan lave med kettlebells, kan følgende b.la. nævnes:

 • Overheadpres består meget simpelt i, at du bruger din kettlebell, som du ville bruge en håndvægt. Hold fast i grebet med én hånd og lad vægten hvile mod din håndryg. Løft kettlebellen op ved at strække armen og gentag. Træner core, triceps og skuldre.
 • Pokalsquat er en øvelse, hvor du træner flere muskelgrupper. Vi taler her om skuldre, core og baglår. Med hænderne rakt ud foran dig holder du din kettlebell på hovedet med bunden ud for din hage og udfører så almindelig squats gentagne gange.
 • Vindmølle træner samme regioner, men med runde bevægelser. Med øjnene rettet mod kettlebellen hvilende på din ene håndryg løfter du den, så langt du kan. Benene holdes strakt, og din overkrop drejer du mod gulvet og støtter med den anden hånd.

Aserve kettlebell på 8 kg - af vinyl af høj kvalitet

Kettlebellen fra Aserve er i høj kvalitet med en lækker overflade. Overfladen er belagt med vinyl, der føles behageligt for hænderne og giver et mere skånsomt greb, hvilket særligt er en fordel, hvis du har lange træningssessions.

Dagens bedste priser og tilbud på Aserve kettlebell på 8 kg:

 • Produceret af vinyl af høj kvalitet
 • Cementfyldte med høj nøjagtighed i vægt
 • Gummifod i bunden

Mere om Aserve kettlebell på 8 kg

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 8 kg

Fyldet er cement i stedet for jern, hvilket betyder, at vægten ikke er helt så hårdfør som dem i jern. Men det er så også dér, at forskellen fra jern stopper. Vægten er lige så præcis.

Lad os vende tilbage til øvelser, du kan lave derhjemme med kettlebells. Hvis du vil udfordres yderligere, kan du købe to kettlebells og prøve:

 • Floorpres, hvor du ligger på ryggen med en kettlebell i hver hånd, som du så én ad gangen presser op mod loftet, ligesom når du løfter en vægtstang på bænken. Med begge kettlebells løftet op sænker du dem nu også én ad gangen og gentager øvelsen.
 • Thrust, hvor du holder en kettlebell i hver hånd, så vægten hviler mod skuldrene. Du squatter ned, men holder knæ på linje med skuldre. Skift nu til at løfte op i knæ, løfte op i arme så kettlebellene er ud for dit hoved, gå ned i knæ og løfte armene ned igen.
 • Toe touch-øvelser, hvor du træner maven. Her står du med benene udstrakt i bred afstand fra hinanden. Løft en kettlebell i din ene hånd ud fra og over dig med strakt arm. Glid modsatte hånd ned langs benet og tag fat om kettlebell nr. 2, uden du løsner op i armen, der holder om den første. Løft så kroppen op igen, så kettlebell nr. 2 holdes ud fra låret. Sænk nu kettlebell nr. 2 ned på gulvet igen og start så forfra på øvelsen.

ODIN cPro9 173x61x0,4 cm sort yogamåtte - hjemmetræninsgudstyr til yoga

Yogamåtten er et simpelt, velkendt og essentielt stykke træningsudstyr til hjemmetræning, der er til at blive klog på. I modsætning til for eksempel kettlebells og håndvægte er der ikke så meget at sige til måtterne, hvad angår hvordan de rent teknisk bruges.

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN cPro9 173x61x0,4 cm sort yogamåtte:

Mere om ODIN cPro9 173x61x0,4 cm sort yogamåtte

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 173 x 61 x 0,4 cm
 • Vægt: 831 gram

Du ruller den bare ud og lægger dig på den. I tider med social distancering og isolation i hjemmet er de mere vigtige end nogensinde før, for de optager praktisk talt ingen plads og giver dig den komfort, der skal til for at strække kroppen og hindre svækkelse af muskler som følge af passivitet.

cPro9 har en skridsikker overflade, hvilket du bliver glad for, hvis du eksempelvis laver armbøjninger, hvor hverken tæer eller fingre får lov at glide over måtten.

Måtten består af fast skum og er på den måde ikke anderledes fra andre yogamåtter på markedet. Prismæssigt er den dyrere end andre modeller, men der her en fornuftig overensstemmelse mellem pris og kvalitet. Den er værd at investere i, hvis du i forvejen dyrker yoga eller pilates, men har været vant til at gøre det uden for hjemmet så er drivet i hvert fald til stede til at kunne fortsætte træningen.

Målene er her præcist de samme som ved cPro9 måtten nævnt ovenfor.

 

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN cPro9 173x61x0,4 pink yogamåtte:

Mere om ODIN cPro9 173x61x0,4 pink yogamåtte

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 173 x 61 x 0,4 cm
 • Vægt: 831 gram

Den mest markante forskel er den lyserøde farve, der giver yogamåtten et feminint præg og gør den visuelt mere pirrende end den neutrale sorte farve, der efterhånden karakteriserer rigtigt meget af det træningsudstyr, du finder i fitnesscentre.

Med den kraftige lyserøde farve får måtten et personligt præg, der giver den sin egen identitet. På måtten kan du lave en perlerad af øvelser:

 • Mountain climber-øvelsen hjælper dig med at træne coremuskulaturen og udføres ved, at du starter med at have ben og arme strakt helt ud på måtten, som lavede du armbøjninger. Bøj nu ét ben ind mod brystet, bøj det tilbage ned mod måtten og sæt af med den anden fod, lige når tæerne får fodfæste. Gentag så øvelsen herfra.
 • Krydsløft kræver lidt motorisk snilde, for det kommer ikke intuitivt at løfte venstre arm og højre ben samtidigt – og omvendt! Men holder du tungen lige i munden, er det ikke uoverkommeligt. Som før starter du bare i samme stilling, som hvis du skulle til at lave armbøjninger. Stræk så højre arm og venstre ben helt ud og hold stillingen i ca. 10 sekunder. Sænk dem begge og skift så – venstre arm og højre ben. Øvelsen gentages.

Træningselastikker optager endnu mindre plads end yogamåtter, og med pakken fra ODIN får du fem simple fitnesselastikker til din samling af træningsudstyr.

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN trænings-/fitnesselastik pakketilbud:

Mere om ODIN trænings-/fitnesselastik pakketilbud

SPECIFIKATIONER

 • Omkreds på elastikkerne: ca. 50cm

Bevar balancen og styrk kroppen regelmæssigt ved at træne med elastikkerne. Omkredsen af hver elastik er ca. 50 cm, hvilket er et godt udgangspunkt for mange øvelser.

Pakkens fem elastikker kommer i hver sin farve, og ud fra farven kan du let identificere, hvilken elastik der, kræver mest styrke. Du har i elastikkerne en tydelig opdeling i modstandsniveau:

 • Grøn er det ekstra lette niveau
 • Orange er det almindeligt lette niveau
 • Hvid er middelniveauet
 • Blå er det almindeligt hårde niveau
 • Sort er det ekstra hårde niveau

Elastikkernes modstand og hvor nemt, du har ved at træne med dem, er nemme milepæle for din fremgang. Paletten af forskellige modstande gør det ligeledes let at tage hensyn til hhv. trænede og mindre trænede muskler.

Også her konkurrerer Aserve med ODIN, denne gang ved også at have en pakkeløsning parat. Med Bodytrainer Light træningselastikkerne får du en lidt anden føling og derfor også træning, end ODIN byder på fordi Aserves elastikker har håndtag, hvorimod ODINs har en afrundet, endeløs form.

Dagens bedste priser og tilbud på Aserve Bodytrainer Light træningselastik:

Mere om Aserve Bodytrainer Light træningselastik

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 125 cm
 • Materiale på håndtag: Mosgummi

Hold om et håndtag i mosgummi med Aserve elastikkerne og drag fordel af længden på 125 cm i hvilende tilstand. Alt efter humør, ambitioner eller specifikke træningsprogrammer kan du veksle mellem fire forskellige styrker identificeret via fire forskellige farver, der spænder over niveauerne x-light til heavy.

Med dem kan du bl.a. træne:

 • Biceps ved at stå på håndtaget i en elastiks ene ende, mens du holder den anden ende i den tilsvarende hånd (altså venstre fod på det ene håndtag, venstre hånd om det andet). Træk nu langsomt op i elastikken ved at bøje armene ind mod dig – og voila!
 • Skuldre ved at montere det ene håndtag i for eksempel en krog bag dig. Stå med rette fødder med den ene foran den anden. Bagerste ben er strakt, forreste let bøjet. Tag fat om det frie håndtag og sørg for, at elastikken er slap, når din arm holdes strakt ud til siden. Spænd nu elastikken ved at bringe din strakte arm ind foran dig – og gentag.

Træningsbolde optager en smule plads i lejligheden, men da de er oppustelige, giver det som regel ikke anledning til problemer. De er fantastiske til at træne balance og mavemuskler, og som en bonus er de lette at bruge ergonomisk, da de tvinger nakke, ryg og hoved til at være på nogenlunde lige linje, hvilket forebygger slid. Du får altså et alsidigt og effektivt stykke udstyr.

Dagens bedste priser og tilbud på Aserve ABS Gymball træningsbold 55 cm:

Mere om Aserve ABS Gymball træningsbold 55 cm

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 55 cm

Træningsbolden fra Aserve passer med sin beskedne diameter på 55 cm til personer mellem 150-160 cm i højden, hvilket primært vil sige voksne kvinder og teenagere. Træningsboldene kan også agere som alternativ til kontorstole, der giver et sundere og muligvis også et mere komfortabelt sæde.

Når først balancering ligger på rygraden, føles det naturligt.

Arbejder du hjemmefra på grund af coronavirus, og savner du dit kontors hæve-sænkebord og mulighed for at arbejde uden blodomløbet går i stå, har du altså en slags substitut her. Bolden tjener derved essentielle funktioner både under fysisk træning og under stillesiddende arbejde og er desuden i en lav prisklasse sammenlignet med for eksempel håndvægte.

I lidt mindre skala og til lidt andre formål findes pilatesbolde, der som navnet antyder er beregnet til pilates, altså træning, der fokuserer på at styrke fornemmelsen af stabilitet, åndedrættet mv. Boldens diameter på 25 cm gør, at der er flere maveøvelser, du ikke kan lave. I stedet vil du typisk bruge den til øvelser, hvor du nærmest som med spisepinde hapser bolden mellem lår eller skinneben for så at holde den oppe uden at tabe den, rulle den langs benene som en pinball og lignende.

Dagens bedste priser og tilbud på Aserve pilatesbold 25 cm:

Mere om Aserve pilatesbold 25 cm

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 25 cm

Bolden har en behagelig overflade, der er jævn hele vejen rundt og derfor ikke har egenskaben, der ses ved mange træningsbolde, at talrige ringe pryder overfladen.

Det vil sige, at du slipper for kradsen mod huden og irritation efter lang tids berøring af bolden mod de samme flader. Med en pilatesbold har du et godt redskab, du i liggende tilstand på en yogamåtte kan bruge til sjove træninger.

Et mavehjul er selvsagt designet til at træne maven. Hjulet drejer om håndtaget i midten og er ultrasimpelt i brug, da du bare sidder på knæ på gulvet med begge hænder om håndtaget og ruller hjulet ud og ind igen. Hjulet har en diameter på 18 cm og tåler takket være materialet, som er kraftigt plast og aluminium, hårde sessioner over flere år. Det uden at gå på kompromis med komforten.

Dagens bedste priser og tilbud på cPro9 Ab Wheel mavehjul til mavetræningen:

Mere om cPro9 Ab Wheel mavehjul til mavetræningen

SPECIFIKATIONER

 • Bredde: 4,5 cm
 • Diameter: 18 cm
 • Længde på håndtag: 10 cm

Mavehjulets 10 cm lang og 18 cm bred. cPro9 træningshjulpet bliver derfor et redskab, du let kan pakke ned og tage med dig.

Fremstillet af kraftig og langtidsholdbar neopren.

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN Neopren håndvægtspakke:

Mere om ODIN Neopren håndvægtspakke

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1 kg / 2 kg / 3 kg / 4 kg / 5 kg / 6 kg

Hvad er den bedste måde at håndtere håndvægte på? Her er en række hensyn, du bør være obs på, som både relaterer til sikkerhed og at få optimalt udbytte af din træning med vægte:

 • Brug supineret greb (håndfladen peger ind mod armen), når du træner biceps. Brug et proneret greb (fladen udad), når du træner rows. Vær ved sidstnævnte forsigtig med ikke at tabe håndvægten. For begge typer greb snor du din tommel om vægtens stang.
 • Når du samler vægtene op fra gulvet, så løft med benene og ikke ryggen.
 • Hold fast om grebet uden at klemme det hårdt for ikke at overbelaste fingrene.

Håndvægten er de flestes stereotype forestilling om træningsredskaber, og i ODIN pakken får du hele 8 stk. lavet i jern fordelt på 2×1 kg, 2×2 kg, 2×3 kg og 2×4 kg håndvægte. Grebet er belagt med neopren, der er et syntetisk materiale med gummikonsistens. Det sikrer dig, at du har godt tag om håndvægten selv efter lang tids løft, hvor håndfladerne er blevet svedige, og armen er træt.

CCK KS Plus Wireless headphones - perfekt til hjemmetræning

Der er ikke just tale om træningsudstyr til hjemmetræning her. Prøver du at bruge CCK KS Plus høretelefoner som en træningselastik, går de i stykker. Men det er værd at huske på, at musik giver mojo, og hvor fitnesscentret har popmusik evigt kørende i sine speakers, er der sandsynligvis mere stille i dit hjem. Derfor er det essentielt for at skabe god stemning omkring træning i isolation eller til løbeturen, at du får musik i ørerne – og det sker så med de her.

Dagens bedste priser og tilbud på CCK KS Plus Wireless headphones:

Mere om CCK KS Plus Wireless headphones

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 5,33 x 9,4 x 12,19 cm
 • Vægt: 16 g
 • 8 timers batteri

Høretelefonerne er trådløse og sørger via Bluetooth for at holde kontakt med enheden, du bruger, hvad end det er en smartphone, tablet eller computer. Du får dækning i op til 10m afstand, hvilket er rigeligt for en topersoners lejlighed, dagligstuen i huset eller værkstedet på den anden side af gårdspladsen.

Med 8 timers batteritid på en fuld opladning skal du ikke afbryde din træning bare for at lade dem op, som sker med det tilhørende USB-stik. Høretelefonerne har ergonomisk design og sidder fast, selvom du bevæger dig.

BOOM By Miiego - trådløst black-in-black headset

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Vi fortsætter vores deroute fra dedikeret træningsudstyr til auditivt grej, der kan give din træning lidt musisk krydderi og fremme din præstation. Med BOOM headsettet får du ikke blot god lyd til ørene, du får også et par ørepuder, der filtrerer og udelukker noget af støjen fra omverden. Ligger dit vindue ud til en travl vej i indre by, skånes du i hvert fald for et par dB. Headsettet sidder stabilt om dit hoved, så du kan koncentrere dig om din træning.

Dagens bedste priser og tilbud på BOOM By Miiego :

Mere om BOOM By Miiego

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth-version: 4.1
 • Trådløs rækkevidde: Op til 10 meter
 • Spilletid: Op til 22 timer
 • Størrelse: One size
 • Vægt: 287 gram

Miiegos BOOM headset har en batteritid i op til 22 timer, hvilket er nok for de fleste. Du kan eventuelt bare sætte dem til opladning, inden du går i seng, og så er du sikker på, at de ikke kommer til at gå død midt på dagen.

Opladning sker ligesom hos CCK KS Plus ved USB-kabel, og du behøver derfor ikke spekulere i at skifte AA-batterier.

Du får endda at vide på indikatoren, hvornår batteriet skal lades op. Med kun 2 timers opladning er litiumbatteriet fuldt opladt, og headsettet atter klar til brug.

Med Bluetooth har headsettet kontakt til enheder op til 10 m væk og kan kommunikere med alle Bluetooth-kompatible enheder.

Du kan også få meget af det hele i én med en multi træningsmaskine. Vi har lavet en guide, hvori vi gennemgår de bedste modeller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme