Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Bulk Powders Vegansk Proteinpulver

Pris: 1.390.083,00 kr.

23 gram protein per portion.

Flere forskellige proteinkilder

Forskellige smagsvarianter at vælge i mellem

Vores anbefaling


Weider Vegan Protein 

Pris: 239,00 kr.

Protein pr. 100 gram: 76 gram

Vægt: 500 gram

Høje forbrugeranmeldelser på diverse sites

Bedste smag


Nordic Protein Vegansk Ærteproteinpulver

Pris: 139,00 kr.

Protein pr. 100 gram: 85 gram

Vægt: 500 gram

Kan blandes op i alle slags væsker da fås med neutral smag

Bedst i kvalitet

Proteinpulver er et af de mest populære kosttilskud overhovedet i Danmark. I disse tider, hvor fokus i allerhøjeste grad er funderet i miljø og bæredygtighed, er flere producenter nu begyndt at arbejde med veganske alternativer til proteinpulveret.

Oftest er proteinpulveret nemlig udvundet fra fødevarekilder som æg og mælk. Den mest populære form for proteinpulver er det såkaldte valleprotein udvundet af mælk. Veganere indtager intet animalsk. Det vil sige, at veganere lever 100% plantebaseret, og sammen med kød, fjerkræ, fisk, skaldyr og biprodukter fra slagtning så undgår veganere også alle animalske produkter, såsom mælk, æg, ost, honning og så videre.

Vegansk proteinpulver anmeldelse

Veganere er derfor som altovervejende udgangspunkt sat på sidelinjen med det sædvanlige proteinpulver. Da der imidlertid bliver flere og flere veganere, har producenterne fundet ud af, at der faktisk er ret stor interesse for et vegansk proteinpulver, herunder økologisk vegansk proteinpulver. Og det er der nu flere producenter, der har taget til sig, og disse producenter har således lanceret vegansk proteinpulver til veganerne. Vegansk proteinpulver udvindes i stedet fra for eksempel ris, ærter, soja og/eller hamp. Det er en smule langsommere at optage for kroppen end valleprotein, men dog hurtigere end kaseinprotein.

Går du og overvejer at erstatte dit sædvanlige proteinpulver med et vegansk alternativ, så skal du læse med her. Nedenfor er en vegansk proteinpulver anmeldelse samt en introduktion til proteinpulverets indhold, fordele og ulemper.

Nordic Protein Sojaproteinpulver – Populært på Trustpilot

Nordic sojaproteinpulver giver dig som veganer det, du har brug for: vigtige proteiner, hvor du netop ikke skal gå på kompromis med den måde, du har valgt at leve på. 

Om Nordic sojaproteinpulver

Dette produkt fra Nordic Protein er V-label godkendt. På den måde kan du være tryg i, at produktet er godkendt, og at det støtter din livsstil. Det er vigtigt for dig, som i forvejen har valgt at leve vegansk, vegatarisk eller i hvert fald med miljøet in mente. 

Nordic sojaprotein giver dig en 100 % vegetabilsk proteinkilde, som har en god aminosyreprofil. Måske har du dårlige associationer knyttet til soja? Det kan være fordi, det førhen er blevet brugt i billigt dyrefoder eksempelvis, hvor fremstillingsprocessen har været tvivlsom. Dette er dog slet ikke tilfældet her, og soja er en super god proteinkilde. Soja kommer fra sojabønnen, som er super sund. Det er dog kun en lille del af den, der er proteinrig, og derfor tager man denne del og fremstiller det som et isolat, så proteinet bliver isoleret og mere koncentreret. Så kan det nemt og effektivt optages i din krop og give dig de proteiner, du har brug for.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du købe Nordic sojaproteinpulver

Du skal købe dette proteinpulver, da det er helt frit fra gluten og laktose. Hvis du dermed også gerne vil undgå disse, kan du være helt tryg, når du bruger dette proteinpulver. Du kan også bruge det i madlavningen, så du kan variere smagen. 

Nordic sojaproteinpulver vs. markedet

Sojaproteinpulveret har ingen smag. Det skal derfor gerne peppes op med anden smag, men det smarte er, at du kan bruge det i madlavningen. 

Udvalgte specifikationer

 • Før træning, under træning, efter træning og som snack
 • Neutral smag
 • Vægt: 500 g
 • Kalorier pr. 100 gram: 400 kcal
 • Proteiner pr. 100 gram: 90 g 

Vegan Protein Blend – Mest populære hos Bodystore.dk 

Dette veganske proteinpulver er super godt til dig, der har brug for noget efter din træning eller som mellemmåltid. Det indeholder forskellige proteinkilder, men primært ærteprotein.

Om Vegan Protein Blend

Dette proteinpulver består af veganske proteinkilder og masser af næringsrige frugt- og grøntsagsekstrakter. Det er beregnet til at bruge som mellemmåltid eller efter din træning og ikke som en erstatning for andre proteinkilder. Alle ingredienser er 100 % veganske. Det primærem protein, der er brugt, er ærteprotein. Derudover kommer quinoa, ris og kartofler, som også alle tilføjer protein og mæthed. Produktet mætter godt med en blanding af havrekild, quinoa og amarant.  

Det er vigtigt at få nok proteiner, særligt hvis du styrketræner. Det kan du nemt få med dette pulver. Dog skal du også være opmærksom på, hvor meget protein du indtager. Med dette pulver anbefales 30 g med 250 ml vand. På den måde kan du få opbygget musklerne, hvilket protein hjælper til. Det er også mættende, hvilket også er et plus.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du købe Vegan Protein Blend

Du skal købe dette proteinpulver, hvis du træner meget og har brug for protein og samtidig er veganer, vegetar eller lignende. Da kan du tage dette pulver som mellemmåltid eller efter eller under træning. Det skal blot blandes med vand og kan indtages hele dagen. På den måde er det nemt at tage med. 

Vegan Protein Blend vs. markedet

Her får du et pulver med chokoladesmag, og du får et fint produkt for pengene. Det er oplagt til at bruge til din træning, da du nemt kan tage det med dig. 

Udvalgte specifikationer

 • Før træning, under træning, efter træning og som snack
 • Chokoladesmag
 • Vægt: 1 kilo
 • Kalorier pr. 100 gram: 370 kcal
 • Proteiner pr. 100 gram: 73,9 g 

Vegan Protein Pro – populært hos Bodystore

Dette proteinpulver fra Vegan Pro består af proteinkilder fra havre, ris, hamp og ærter. Du får dermed et varieret proteinpulver. Det egner sig bedst til træning eller som mellemmåltid. 

Om Vegan Pro

Pulveret indeholder havreprotein, som har mange aminosyrer og antioxidanter. Risproteiner tilføjer proteiner, aminosyrer og er meget letoptageligt. Aminosyrer hjælper kroppen til at udvikle og vedligeholde sig selv, hvilket er vigtigt, særligt når man træner. Hamp er også aminosyrer og er meget rig på vitaminer, mineraler og omega-3, som vi kender fra fisk. Ærteprotein har et højt proteinindhold. De tilføjer derfor alle hver deres. Produktet er uden laktose, kolesterol og aspartam.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du købe Protein Pro

Dette pulver egner sig også til folk, der er laktoseintolerante. Du skal købe det for at bruge det til din træning eller som mellemmåltid. Det anbefales at bruge 30 g hver dag. Det er vigtigt ikke at få for mange proteiner eller erstatte pulveret med almindelig kost, så det er vigtigt, at du følger anvisningerne. 1 ske af pulveret skal blandes med 3 dl vand. 

Protein Pro vs. markedet

Protein Pro har ikke et helt så højt indhold af proteiner, som nogle af de andre har. Ellers er det et fint produkt, der tilføjer det, du netop skal bruge, når du træner meget og lever vegansk eller vegetarisk. Det er nemt at tage med, da du blot skal blande det med vand. Derudover har det smag, så du behøver ikke tilføje andet. Smagen er vanilje. Man skal ikke regne med den helt store smagsoplevelse, men proteinpulveret giver dig, hvad du har brug for. 

Udvalgte specifikationer

 • Før træning, under træning, efter træning og som snack
 • Vaniljesmag
 • Vægt: 500 gram
 • Kalorier pr. 100 gram: 374 kcal
 • Proteiner pr. 100 gram: 60 g

Bulk Powders Vegan Blend 

Om Bulk Powders Vegan Blend

Dette proteinpulver er faktisk Bulk Powders allerførste veganske proteinpulver og dermed ”lillebror” til deres senere udviklede veganske proteinpulver ovenfor. Dette proteinpulver giver dig 21 gram protein per portion, og det henter sine proteiner fra henholdsvis ærteprotein, risprotein og quinoamel. Quinoa er med, da den har en omfattende aminosyreprofil og nogle virkeligt gode proteiner. Ris- og ærteprotein er medtaget, fordi det smager lækkert, og fordi de tilsvarende har gode proteinegenskaber. Som med Bulk Powders Veganske proteinpulver ovenfor er også Vegan Blend helt fri for soja.

Vegan Blend er både fedt- og sukkerfattigt, og det gør dette til et helt optimalt vegansk proteinpulver. I stedet for sukker og kunstige farvestoffer er der brugt stevia og helt naturlige farvestoffer. Den kommer i smagsvarianterne jordbær og peanutchokolade, og der er gjort meget ud af at få proteinpulveret til at smage godt. Ofte har vegansk proteinpulver en trist smag, der i bedste fald smager af ærter, men med Bulk Powders varianter er der helt generelt holdt nøje øje med, hvordan smagen udviklede sig. Tilbage sidder du med et produkt, der smager lækkert, og som bidrager til væksten af din muskelmasse.

 

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Udvalgte specifikationer

 • 21,84 gram protein per portion.
 • 131 kalorier per portion.
 • 7,28 gram kulhydrat per portion – heraf 0,46 gram sukkerarter.
 • 1,3 gram fedt per portion.
 • Protein fra 3 forskellige kilder: ærteprotein, risprotein og quinoamel.
 • 2 smagsvarianter: peanutchokolade og jordbær.
 • Naturligt glutenfri og sojafri og uden tilsat sukker.

Nordic Protein Ærteproteinpulver (500g) – højt proteinindhold

Nordic Protein Ærteproteinpulver (500g) – højt proteinindholdDerfor bør du købe dette produkt

 • Ærteprotein fra Nordic Protein er 100% vegansk og indeholder en stærk sammensætning af aminosyrer
 • Produktet har et yderst højt proteinindhold
 • Nordic Proteins Ærteproteinpulver er V-label godkendt

Om Nordic Protein Ærteproteinpulver

Hvis du vil opnå de bedste resultater med din styrketræning, men samtidig vil leve vegansk, er ærteproteinpulver fra Nordic Protein det perfekt valg for dig.

Produktet er V-label godkendt, hvilket vil sige, at det er produceret under gode forhold, og at du kan være sikker på, at der er tale om et vegansk produkt i høj kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ærteproteinpulveret har en neutral smag, og du kan blande det med den væske, du ønsker. Forslag kan være juice eller vand.

Produktet indeholder en stærk aminosyreprofil. Den indeholder for eksempel store mængder af de essentielle BCAA-aminosyrer. 

Per 100 gram indeholder ærteproteinpulveret fra Nordic Protein blot 410 kcal. Dette gør proteinpulveret optimalt til dig, der gerne vil øge din muskelmasse, men helst ikke vil ligge for meget i kalorieoverskud. På grund af det moderate kalorieindhold, kan produktet både bruges som supplement til dine måltider, eller som en erstatning for én af dine små måltider eller snacks.
Du bør vælge ærteproteinpulver fra Nordic Protein, hvis du gerne vil have en produkt i den højeste kvalitet, som kan hjælpe dig med at opnå de bedst mulige resultater på en vegansk kost.

Specifikationer

 • Anvendelse: Før eller efter træning
 • Økologisk: Nej
 • Smagsvariant: Neutral
 • Vægt: 500 gram
 • Protein pr. 100 gram: 85 gram
 • Kalorier pr. 100 gram: 410 kcal

Nordic Protein Soja/Ris mix (500g) – 100% vegansk med stærk aminosyreprofil

Nordic Protein Soja/Ris mix (500g) – 100% vegansk med stærk aminosyreprofilDerfor bør du købe dette produkt

 • Nordic Protein Soja/ris mix er 100% vegansk 
 • Soja- og risproteinpulveret har en aminosyreprofil, der let kan matche de ikke-veganske alternativer
 • Nordic Protein Soja/ris mix er V-label godkendt

Om Nordic Protein Soja/Ris mix

Vil du altid gerne vide, hvad du putter i munden? Dette produkt fra Nordic Protein er V-label godkendt. Det vil sige, at producenten går med til at være yderst transparente og efterleve strenge kriterier og inspektioner, så du kan være sikker på at få det bedste produkt.
Risproteinpulveret fra Nordic Protein kan let opløses. Du kan for eksempel bruge det i en shaker med juice, i en smoothie eller endda i dit bagværk. Pulveret giver for eksempel en god smag til lækre proteinpandekager. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kombinationen af risproteinet og sojaproteinen sikrer en meget sund og effektiv kilde til protein. Det er 100% vegetabilske proteinkilder, som har en fremragende aminosyreprofil. Både mængden af aminosyrer og mængden af protein kan måle sig med mange klassiske produkter, som ikke er veganske. 

Både risproteinet og sojaproteinen er glutenfri og indeholder ikke laktose. Derfor er dette pulver ikke blot velegnet til veganere, det kan også med fordel bruges af allergikere og af menneske, der er laktoseintolerante.
Køb dette Soja/Ris mix fra Nordic Protein, hvis du vil have et transparent og effektivt kosttilskud til din træning. 

Specifikationer

 • Anvendelse: Før eller efter træning
 • Økologisk: Nej
 • Smagsvariant: Neutral
 • Vægt: 500 gram
 • Protein pr. 100 gram: 82 gram
 • Kalorier pr. 100 gram: 375 kcal

Weider Vegan Protein Chokolade Brownie (750g) – Vegansk proteinpulver med god smag

Weider Vegan Protein Chokolade Brownie (750g) – Vegansk proteinpulver med god smagDerfor bør du købe dette produkt

 • Weider Vegan pulveret er anmeldt til 4,1 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne hos Amazon
 • Produktet er anmeldt til 9,7 ud af 10 mulige stjerner af forbrugerne hos PowerBody.co.uk
 • Pulveret er fri for laktose, gluten og kolesterol

Om Weider Vegan Protein Chokolade Brownie

Vil du gerne have effektivt, vegansk proteinpulver, som også smager dejligt? Så er Chokolade Brownie varianten fra Weider lige noget for dig.

Det er vegansk proteinpulver i meget høj kvalitet, som er fremstillet af en blanding af ærteprotein og risprotein. Produktet er 100% vegansk og er samtidig fri for gluten, laktose og kolesterol. Dette gør Weider’s proteinpulver til et oplagt valg for mange – ikke blot veganere. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Proteinpulveret er primært fremstillet af ærteproteininsolat (82%), kakaopulver med lavt fedtindhold (10%) og risproteinisolat (3%).

Produktet indeholder en høj mængde protein pr. 100 gram – faktisk hele 76 gram. Herunder er kalorieindholdet relativt lavt (356 kcal pr. 100 gram).

Bodyman.dk beskriver produktet således:Nok et af de bedste valg af vegansk proteinpulver med højeste kvalitet og smag”.

Hvis du gerne vil have et lækkert proteinpulver, som ikke blot smager godt, men som også kan optimere dine træningsresultater? Så bør du prøve denne veganske proteinpulver fra Weider.
Tidligere kunder har været meget tilfredse – og det bliver du sikkert også.

Specifikationer

 • Anvendelse: Før eller efter træning
 • Økologisk: Nej
 • Smagsvariant: Chokolade Brownie
 • Vægt: 500 gram
 • Protein pr. 100 gram: 76 gram
 • Kalorier pr. 100 gram: 356 kcal

Star Nutrition Vegan Protein Blend (1000g) – RTB

Star Nutrition Vegan Protein Blend (1000g) – RTBDerfor bør du købe dette produkt

 • Star Nutrition Vegan Protein Blend er anmeldt til 4,1 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne hos MyVegan.com
 • Produktet er fremstillet af 100% veganske ingredienser
 • Pulveret er helt perfekt som mellemmåltid eller umiddelbart efter træning 

Om Star Nutrition Vegan Protein Blend

Det veganske proteinpulver fra Star Nutrition er fremstillet af veganske proteinkilder og næringsrige ekstrakter fra frugt og grøntsager – og kombinationen er fremragende. Produktet indeholder ikke blot en høj mængde protein, det har også en høj proteinkvalitet samt en god sammensætning af aminosyrer. De næringsrige frugt- og grønsagskoncentrater giver dig et nøje afmålt tilskud af mineraler og vitaminer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med en anbefalet doseret på 30 gram pr. dag, vil du kunne booste dit proteinindtag med op til 25 gram, samtidig med at du blot indtager cirka 110 kalorier. Derved er dette veganske proteinpulver optimalt til dig, der ønsker at øge dit proteinindtag, men ikke ønsker at indtage for mange ekstra kalorier.

Hvis du gerne vil have et fremragende vegansk proteinpulver, bør du vælge dette. Du kan vælge mellem chokolade- og vaniljesmag, hvis du vælger proteinpulveret fra Star Nutrition. 

Specifikationer

 • Anvendelse: Før eller efter træning
 • Økologisk: Nej
 • Smagsvariant: Chokolade eller vanilje
 • Vægt: 1.000 gram
 • Protein pr. 100 gram: 68,7 – 73,9 gram (alt efter smagsvariant)
 • Kalorier pr. 100 gram: 365 – 370 kcal (alt efter smagsvariant)

Hvad er vegansk proteinpulver?

I takt med fokus på både miljø og dyrevelfærd bliver flere og flere mennesker i verden veganere. Mange oplever desuden også problemer med maven som følge af indtagelse af animalske produkter, og de går derfor over til enten en vegetarisk eller vegansk livsstil. Når man træner meget, stiger behovet for protein, og det kan være vanskeligt at opnå det fulde proteinindtag via almindelig kost – i særdeleshed som veganer.

Det veganske proteinpulver fungerer på samme måde som almindeligt proteinpulver. Det er et kosttilskud, der supplerer din sædvanlige kost med mere protein. Særligt hvis man lever vegansk eller vegetarisk, kan det være svært at få dækket sit fulde proteinbehov i forbindelse med henholdsvis styrke- og cardiotræning. Her kan vegansk proteinpulver hjælpe dig med at få dækket dit proteinbehov, så du kan få det maksimale ud af din træning.

Vegansk proteinpulver indhold

I stedet for mælk og æg består vegansk proteinpulver af en masse forskellige vegetabilske proteinkilder. De har dog ikke hver for sig den samme komplette mængde af essentielle aminosyrer som for eksempel kød, æg og mælk har, men man kan til gengæld opnå det samme indtag ved at kombinere flere forskellige vegetabilske proteinkilder i et korrekt måleforhold til hinanden.

Vegetabilske proteinkilder kan være ærteprotein, risprotein, havre, hamp, quinoamel og græskarprotein. Det er netop den korrekte sammensætning af forskellige vegetabilske proteinkilder, der medfører, at vegansk proteinpulver kan være ligeså effektivt som proteinpulver baseret på animalske proteinkilder.

Vegansk proteinpulver virkning

Der er naturligvis blevet forsket en del i effekten af vegansk proteinpulver, og det har vist sig, at vegansk proteinpulver, der er lavet på ris, forbedrer kroppens muskelmasse og træningsevne lige så godt, som valleprotein ville have kunnet gjort.

Resultaterne af forskningen taler sig meget tydelige sprog: Risprotein kan være en ligeså effektiv faktor i reduktionen af fedtmasse, forbedret styrke samt øgning i muskelmassen, når det indtages efter træning.

Almindeligt proteinpulver indeholder alle 9 aminosyrer, og betragtes derfor som et komplet protein. Sådan er det ikke med nogen af de veganske proteinpulvre. De indeholder nemlig ikke komplette proteiner, da de ofte mange en enkelt aminosyre eller bare har et lavt niveau. Problemet løses dog ganske enkelt ved at mikse ris- og ærteprotein, og denne kombination gør det veganske proteinpulver ligeså effektivt som det normale proteinpulver.

Faktum er, at alle mennesker i alle aldre, vil have mulighed for at bygge muskler og blive større ved brug af vegansk proteinpulver.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Spinningcykel test – hvilken er den bedste?

Vegansk proteinpulver fordele

Som nævnt ovenfor har vegansk proteinpulver en meget positiv effekt på kroppens evne til at opbygge muskelmasse og forbedre kroppens ydeevne – det vil sige helt på linje med såkaldt normalt proteinpulver. Men vegansk proteinpulver har faktisk en lang række supplerende fordele, som det ”normale” proteinpulver ikke har.

Vegansk proteinpulver lavet på risprotein kan således for eksempel være en medvirkende faktor ved bekæmpelse af åreforkalkning.

Vegansk proteinpulver, som er fremstillet med ærter, kan i øvrigt være med til at dæmpe sult. Ærteprotein undertrykker således sult og sammen med en komplet aminosyreprofil giver det grobund for en diæt, der effektivt kan bekæmpe fedme. Forskning viser, at undertrykkelse af sult nemlig spiller en nøglerolle i de fleste vægttab, og ærteprotein er dermed en rigtigt god mulighed for at vedligeholde et varigt vægttab. Desuden har det vist sig, at ærteprotein kan være med til at reducere et forhøjet blodtryk.

På samme måde kan vegansk proteinpulver, der indeholder soja, være med til at reducere et for højt kolesteroltal samt risiko for diverse hjertesygdomme.

Generelt set er vegansk proteinpulver også en rigtigt god kilde til fiber. Det betyder både fremmelse af en sund tam, sænkelse af kolesterolniveau og opretholdelse af en sund og normalt vægt. Derudover giver vegansk proteinpulver mindre stress og uro i maven, hvilket formentlig i høj grad har noget at gøre med, at det veganske proteinpulver ikke indeholder nogen form for laktose. Laktoseintolerance er nemlig et stigende problem i hele verden, og med et proteinpulver, der ikke indeholder mælk, kan problemet måske stille og roligt komme til livs. Mælkeprodukter forårsager i øvrigt også rigtigt mange urenheder og udbrud i huden. Vegansk proteinpulver er baseret på planter, og har dermed en meget lille risiko for at medføre et akneudbrud eller andre hudproblemer.

Derudover siges det, at vegansk proteinpulver er lettere at fordøje – netop fordi det ikke indeholder hverken æg eller mælk. På samme måde er der også mindre risiko for oppustet mave samt luft i maven.

Vegansk proteinpulver ulemper

Der er naturligvis næsten aldrig fordele, uden at der også er ulemper. Og det er også tilfældet med vegansk proteinpulver. Ulemperne er dog ganske begrænsede i forhold til fordelene.

For eksempel kan vegansk proteinpulver fremstillet med ærter have et højt niveau af natrium. Det afhænger fuldstændigt af producenten, men det er særligt noget, som mennesker med hjerterelaterede sygdomme og problemer skal være opmærksom på, inden de køber ind.

Vegansk proteinpulver med soja i er desuden blevet kædet sammen med en række allergier, ligesom sojaallergi i øvrigt er i top 8 over allergier i verden. Har man sojaallergi, kan det resultere i hudirritation, mavekramper og opkast – og i værste fald et anafylaktisk chok.

Du skal desuden også være opmærksom på, at hvis dit veganske proteinpulver indeholder hamp, kan det forårsage problemer for dig i forhold til diverse blod- og urinprøver. Hamp indeholder nemlig THC, og det kan spores i både urin og blod i meget lang tid efter – også selvom mængden er lav. Dette er naturligvis primært et problem for dig, hvis du dyrker sport på højt plan.

Konklusion

Protein er vigtige byggesten, når du træner, og du har som udgangspunkt svært ved at spise nok protein gennem maden, hvis du træner hårdt. Og det er endnu sværere, når du er veganer, da det kan være ganske vanskeligt at indtage tilstrækkeligt protein gennem en plantebaseret kost sammenlignet med en kødspisers kost.

Veganere har nu fået samme muligheder for at supplere deres kost med proteinpulver i et vegansk alternativ. Men det veganske proteinpulver er bestemt ikke kun for veganere. Det er for alle – herunder dem, der gerne vil undgå mælkeprodukter som føle af laktoseintolerance samt dem, der blot gerne vil gøre noget ekstra godt for miljøet. Desuden er proteinpulveret ligeså godt som det almindelige proteinpulver, og det virker på præcis samme måde.

Vegansk proteinpulver fungerer både som et vigtigt bidrag til din træning, men det er ligeså godt som en hurtig snack på farten eller som et sundt mellemmåltid. Du bør dog aldrig nogensinde erstatte kost med proteinpulveret. Du skal fortsat sørge for at spise en varieret kost hver eneste dag.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bodylab Vegan Protein Blend

Dette er danske Bodylabs skud på den veganske proteinpulver-stamme. Den er særligt udviklet af både havre, hamp, ris og ærteprotein og er målrettet både veganere og dig, der gerne vil undgå mælkeprodukter uden dog at skulle undvære proteinshaken. Der er her tale om et virkeligt velsmagende alternativt til valleprotein.

Vegan Protein Blend kan bruges i forbindelse med træning, men kan ligeså vel nydes som en snack eller et mellemmåltid. Den er desuden særdeles velegnet til at blive brugt i diverse opskrifter. Den er ikke tilsat sukker og er desuden også glutenfri. Den mætter godt efter træning, men har dog en noget tykkere konsistens end det sædvanlige proteinpulver.

 

Udvalgte specifikationer

 • 57 gram protein per 100 gram.
 • 377 kalorier per 100 gram.
 • 11 gram kulhydrat per 100 gram – heraf 1,0 gram sukkerarter.
 • 11 gram fedt per portion.
 • Protein fra 4 forskellige kilder: ærteprotein, risprotein, hamp og havre.
 • 1 smagsvarianter: Smooth chocolate og Chocolate coffee.
 • Naturligt glutenfri og uden tilsat sukker.

Bulk Powders Vegansk Proteinpulver – vores anbefaling

Om Bulk Powders Vegansk Proteinpulver

Bulk Powder har begået denne genistreg af en vegansk proteinpulver, som har den perfekte højproteinformular til veganere. I modsætning til det meste andet vegansk proteinpulver er denne pulver helt sojafri, og den har i øvrigt også et lavt sukkerindhold samt et lavt indhold af mættet fedt.

Den giver dig 23 gram protein per portion, og proteinen kommer fra 5 forskellige plantebaserede kilder, nemlig ærteprotein, risprotein, græskarprotein, hørfrøpulver og quinoamel. Særligt græskarproteinet er med til at give proteinpulveret en virkelig lækker smag.

Ofte er proteinpulver til veganere ramt på smagen, men med Bulk Powders udgave har der været et stort fokus på at få et produkt, der smager rigtigt godt. Proteinpulveret kommer desuden i 4 smagsvarianter, peanutchokolade, jordbær, banankaramel og vanilje.

Derudover har dette proteinpulver et højt fiberindhold og er samtidig en god kilde til kobber, mangan og magnesium. Med alle de aktive stoffer, mineraler, vitaminer og protein, er dette veganske proteinpulver et godt bidrag til en normal muskelfunktion, et energigivende stofskifte og beskyttelse mod stress.

Der er ingen kunstige sødemidler, smagstilsætninger og farvestoffer, og proteinpulveret er i stedet naturligt sødet med stevia.

 

Udvalgte specifikationer

 • 23 gram protein per portion.
 • 130 kalorier per portion.
 • 3,6 gram kulhydrat per portion – heraf 0,5 gram sukkerarter.
 • 2,1 gram fedt per portion.
 • Protein fra 5 forskellige kilder: ærteprotein, græskarprotein, risprotein, hørfrøpulver og quinoamel.
 • 4 smagsvarianter: peanutchokolade, jordbær, banankaramel og vanilje.
 • Naturligt glutenfri og sojafri og uden tilsat sukker.

Læs også: Restitution | 8 måder at restituere din krop på | Læs mere her!

Læs også: TEST: Den bedste kondicykel på markedet

Se også artiklerne: Find den bedste weight gainer på markedet

Læs også: Bedste kreatin på markedet og alt hvad du skal vide

FAQ

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber vegansk proteinpulver?

Når du køber vegansk proteinpulver, så er noget af det vigtigste, som du skal være opmærksom på, hvor mange gram tilsat sukker og kunstige sødemidler, der er i pulveret. I veganske proteinpulvere med søde smage såsom vanilje og chokolade kan der nogle gange være tilsat rigtig meget sukker.

Hvad gør vegansk proteinpulver?

Vegansk proteinpulver gør præcis det samme som almindelige proteinpulver; de store mængder af protein i pulveret hjælper dig med at opbygge mere muskelmasse, når du har trænet. Den eneste forskel er, at det veganske proteinpulver er fyldt med vegetabilske proteiner i stedet for animalske, som ofte er i ikke-vegansk proteinpulver.

Kan vegansk proteinpulver hjælpe mig med at gå ned i vægt?

De fleste mennesker bruger proteinpulver til at opbygge muskelmasse med, men det kan også hjælpe dig med at gå ned i vægt. Især de veganske proteinpulvere kan være gode til vægttab, da de kan tilføre mere protein i kosten, som så kan erstatte nogle af de hurtige og usunde kulhydrater.

Denne side er anmeldt af: Alexander I. Madsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar