Om Netfysioterapi

Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Kort om Netfysioterapi

Netfysioterapi er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for sport, fitness og husholdning.  

Hvem står bag Netfysioterapi? 

Netfysioterapi er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Netfysioterapi og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Netfysioterapi

 

Netfysioterapi er et online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris ved hjælp af gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for sport og træning, fitness, træningsudstyr og kosttilskud. Ved hjælp af vores artikler og tests kan vores læsere finde inspiration og vejledning til at vælge de produkter, der bedst matcher deres behov og budget. 

 

Netfysioterapi – din guide til træning og fitness

Netfysioterapi er en hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til din træning og sport. Vi giver dig artikler om træning, kosttilskud, fitness- og træningsudstyr og bringer resultater og vurderinger fra eksperter og forbrugertests. Vi vil gerne være din foretrukne portal, når du søger inspiration til hvilket udstyr, du skal anskaffe dig for at kunne få det optimale ud af din træning. 

 

Hos Netfysioterapi arbejder vi på den måde, at vores skribenter foretager en grundig research af forskellige tests og vurderinger, som alle er tilgængelige på nettet. Vi benytter os af indhold fra officielle forbrugerråd, større dagblade og magasiner samt kundeanmeldelser fra forskellige webshops. Til sidst sammenligner vi priser på nettet, så du også kan få de bedste tilbud på alt fra håndvægte, træningselastikker, spinningcykel, romaskiner og meget mere. Vi samler den store mængde data og præsenterer det hele, så du kan få alle resultater i én komplet artikel. Det unikke ved vores måde at håndtere forbrugertests på er, at vi samler vurderinger fra eksperter og almindelige forbrugere. Det, synes vi, giver det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst. over en bred kam. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor. 

 

Fitness og Træningsudstyr

Har du altid drømt i at have en crosstrainers, spinningcykel eller romaskine derhjemme? Så kan du i denne kategori finde artikler om de bedste motions- og træningsmaskiner. Vi sammenligner priser og opdaterer løbende vores artikler, når der kommer nye modeller på markedet. En træningsmaskine er en dyr investering, men det kan ikke altid betale sig at vælge den billigste. Vi præsenterer dig for vurderingerne af de forskellige maskiner på en række parametre som pris, kvalitet, holdbarhed, indstillingsmuligheder og design. Læs med og bliv klædt godt på til at tage den rette beslutning om hvilket udstyr, du skal købe. 

 

Kosttilskud

I denne kategori kan du læse om kosttilskud, der maksimerer gevinsterne af din træning. Vi har for eksempel tests af proteinpulvere, kreatin, BCAA, fiskeolie og vitaminpiller. Denne industri omkring kosttilskud er enorm, og man kan hurtigt blive forført af annoncer, der lover lidt mere end de kan holde. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af kosttilskud til styrketræning og en velbalanceret livsstil. Vores mest læste artikler handler om at finde de bedste proteinpulver til muskelopbygning eller den bedste weight gainer på markedet. 

 

Hjemmetræning

Hjemmetræning er for alle – unge, midaldrende og ældre. Konceptet omkring hjemmetræning har udvidet sig enormt de seneste år, hvor flere og flere forbrugere har fået øjnene op for, hvor nemt og let tilgængeligt det er at træne hjemme. Særligt i forbindelse med corona-nedlukningen af fitnesscentre og idrætsforeninger blev mange danskere opmærksomme på muligheden for at købe det rette træningsudstyr og indrette en lille del af hjemmet til træning. Hos Netfysioterapi vil vi gerne guide til at købe det rette udstyr – koblet med de rette øvelser. I vores artikelsamling under Hjemmetræning finder du produkttests og tips til øvelser og træning, som du kan lave derhjemme. 

 

Styrketræning

I denne kategori finder du udstyr til styrketræning, som kan maksimere effekten af din hjemmetræning. Står du for eksempel og skal indrette dit eget træningsrum derhjemme, kan du med fordel læse artiklerne, der tester alt fra squat rack, træningsbænk, vægtstang og vægtskiver. Hvis du vil løfte tungt, så har du brug for det rette udstyr. Læs med i vores artikler, så du kan bruge dine penge klogest.

 

Sport og Træning

I denne kategori kan du finde inspiration til at se sport og træning som andet end blot træningsmaskiner og tungt udstyr. Her præsenterer vi udstyr til fitness i den lidt lettere ende, som ikke kræver en masse plads derhjemme. Den bedste træning er den, der bliver gjort. Derfor handler det hverken om mængden eller størrelsen på udstyret, men på tilgængeligheden af det. Bliv inspireret til at træne med sjippetov, elastikker, medicinbolde, løb og meget mere – og ikke mindst find de bedste produkter til dit behov lige her