Om Netfysioterapi

Kort om Netfysioterapi

Netfysioterapi er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Fitness og Træningsudstyr, Hjemmetræning, Kosttilskud, Massage, Vidensartikler

Hvem står bag Netfysioterapi?

Netfysioterapi er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Vores vision er ambitiøs; vi vil være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om produkter.

Vores mission er at publicere og formidle indhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research. Vi vil altså hjælpe forbrugeren med at få inspiration til at finde det rette produkt, der matcher netop deres individuelle behov.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker til annoncepartnere med de produkter og ydelser, vi beskriver/anmelder i vores artikler. Det sker enten via affiliate links (reklamelinks, hvor vi kompenseres per henvist betalende kunde) eller ved prissammenligning med vores annoncesamarbejde med Pricerunner (hvor vi får betaling per klik på pristabellen).

Vi er åbne om vores reklamefinansierede forretningsmodel, da det er grundlaget for, at vi fortsat kan skabe brugbart indhold til vores læsere. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, hvorfor betalte sponsorater kan give en forhandler mulighed for at blive fremhævet eller placeret i toppen af en sponsoreret artikel.

Selvom produkters rækkefølge i en artikel kan være påvirket af, hvilke annonceaftaler vi har med annoncøren/webshoppen, skal det nævnes, at vi ikke laver rangering af produkter. Og hvis vi i nogle tilfælde har en score/rangering, er de redaktionelle og ikke baseret på annonceaftaler.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Vi tester sjældent produkterne selv. Vores metode er baseret på “meta-anmeldelser”, hvor vi via kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk, men fordi vi samarbejder med Pricerunner, som har aftaler med samtlige webshops i Skandinavien (+9.000 butikker), begrænses vi stort set ikke i vores produktudvælgelse.

Vores Content & Research-team udvælger de produkter, vi anmelder på vores sites. For at finde de produkter, vi mener er blandt de bedste på markedet, gør vores team brug af følgende parametre:

  • Kunders anmeldelser af produktet (fx via data fra Google eller Amazon)
  • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner som Tænk
  • Sammenligning af produkters specifikationer og features
  • Forhandlerens tilbud, omdømme og service (fx Trustpilot)
  • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet (fx klikrater)
  • Pris: Ovenstående vurderes op imod pris og eventuelle tilbud

Vores Content & Research-team, som sidder i Banja Luka i Bosnien, følger nøje planlagte processer og er udlært i at anvende både skandinaviske og internationale test- og anmeldelsesportaler. De bruger avancerede oversættelsesværktøjer, mens processen køres i tæt samarbejde med vores danske team.

Vi forsøger at holde udvælgelsen af produkter objektivt og datadrevet, men ofte vil der være en grad af subjektivitet. Særligt kommer det til udtryk i produktkategorier som mode eller møbler, hvor det æstetiske/emotionelle udtryk spiller en rolle.

Slutteligt skal det nævnes, at vi som udgangspunkt ikke tager produkter ind for webshops med en Trustpilot score under 3. Vi gennemgår løbende vores partneres Trustpilot og fjerner dem, hvis scoren bliver for dårlig.

Kort sagt, vi samler alt information ét sted og sammenligner produkterne på forskellige specifikationer og egenskaber, så du som læser kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Hvordan anvender vi tests?

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke, der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd & Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat m.m.
  • YouTube’ere der tester og anmelder produkter inden for det aktuelle emne.

Det skal nævnes, at vi skelner mellem vurderinger eksempelvis fra uvildige institutioner som Tænk, der for os vægter mere end fx en YouTube-anmelder. Stort set alle vores artikler har beskrivelse af og referencer til de kilder og tests, vi har brugt i vores analyse.

Vi ønsker at gøre opmærksom på, at der kan opstå et selektive bias, fordi vores research-team leder efter testvindende produkter, som ofte medfører, at der i højere grad er fokus på, hvilke tests produktet har vundet og mindre fokus på de tests, hvor produktet har klaret sig mindre godt.

Hvordan anvender vi kundeanmeldelser?

Kundeanmeldelser spiller ligeledes en afgørende rolle i vores udvælgelse af produkter. Kundens test i den virkelige verden siger efter vores vurdering meget om produktets kvalitet, hvilket er essentielt for vores analyse.

Vores research team indsamler kundeanmeldelser på tværs af platforme, hvorfor de alle kommer fra en tredje part.

For at minimere risikoen for falske anmeldelser, bruger vi primært anerkendte e-handelsplatforme (fx Google, Pricerunner og Amazon) samt større etablerede webshops (fx Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.m). Vi skal derfor gøre opmærksom på, at såfremt der laves falske anmeldelser hos de nævnte tredje parter på et givent produkt, vil vores analyser påvirkes.

Vi fremhæver ikke enkelte anmeldelser, men arbejder typisk med gennemsnitlige ratings på anmeldelser på skala fra 1-5. Vi inkluderer altid alle kundeanmeldelser i vores research, hvad enten de er positive eller negative.

Vi bruger også produktanmeldelser i vores analyse af “fordele” og “ulemper”, hvor vores research-team gennemgår negative anmeldelser for at identificere eventuelle ulemper ved et givent produkt.

Hvordan anvender og sammenligner vi produktdata og specifikationer?

En anden vigtig del i vurderingen af produktudvælgelsen er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af hvor meget vi mener, man som forbruger får for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer.

I forbindelse med vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Vores research-team følger en avanceret proces til at finde og identificere anmelderroste produkter og et avanceret system til at sammenligne produktdata på tværs af produkter i kategorien. Overblikket giver en visuel sammenligning af produkternes egenskaber, specifikationer, resultater på tests og anmeldelser op imod pris.

Slutteligt spiller vores egen data også en vigtig rolle i hvilke produkter, vi anbefaler. Vi har data på hvilke produkter, der bliver klikket mest på samt hvad raten for køb er, hvilket siger noget om produktets popularitet og kundernes præferencer.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Content & Product Research team, der på nuværende tidspunkter tæller syv ansatte, som er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, der indebærer at indtaste produktdata i vores database og på baggrund af det analysere produkterne med sparring fra ledelsen i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammer for research, analyse, udvælgelse samt kvalitetssikring.

Sasa Bojanic
Content & Optimization Lead
Jovana Aleksic
Content & Research Analyst
Isidora Jankovic
Content & Research Analyst
Milana Cvijanovic Kajkut
Content & Research Analyst
Aleksandar Kalaba
Content & Research Analyst
Aleksandar Cvijanovic
Content & Research Analyst

Content & Product Research teamet udarbejder selve produktanmeldelserne på baggrund af deres research og sender det videre til vores Content & Translation team i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Forbehold

Vi Netfysioterapi og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl og forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services, vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Om Netfysioterapi

Netfysioterapi er et online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris ved hjælp af gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for sport og træning, fitness, træningsudstyr og kosttilskud. Ved hjælp af vores artikler og tests kan vores læsere finde inspiration og vejledning til at vælge de produkter, der bedst matcher deres behov og budget.

 

Netfysioterapi – din guide til træning og fitness

Netfysioterapi er en hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til din træning og sport. Vi giver dig artikler om træning, kosttilskud, fitness- og træningsudstyr og bringer resultater og vurderinger fra eksperter og forbrugertests. Vi vil gerne være din foretrukne portal, når du søger inspiration til hvilket udstyr, du skal anskaffe dig for at kunne få det optimale ud af din træning.

Hos Netfysioterapi arbejder vi på den måde, at vores skribenter foretager en grundig research af forskellige tests og vurderinger, som alle er tilgængelige på nettet. Vi benytter os af indhold fra officielle forbrugerråd, større dagblade og magasiner samt kundeanmeldelser fra forskellige webshops. Til sidst sammenligner vi priser på nettet, så du også kan få de bedste tilbud på alt fra håndvægte, træningselastikker, spinningcykel, romaskiner og meget mere. Vi samler den store mængde data og præsenterer det hele, så du kan få alle resultater i én komplet artikel. Det unikke ved vores måde at håndtere forbrugertests på er, at vi samler vurderinger fra eksperter og almindelige forbrugere. Det, synes vi, giver det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst. over en bred kam. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor.

 

Fitness og Træningsudstyr

Har du altid drømt i at have en crosstrainers, spinningcykel eller romaskine derhjemme? Så kan du i denne kategori finde artikler om de bedste motions- og træningsmaskiner. Vi sammenligner priser og opdaterer løbende vores artikler, når der kommer nye modeller på markedet. En træningsmaskine er en dyr investering, men det kan ikke altid betale sig at vælge den billigste. Vi præsenterer dig for vurderingerne af de forskellige maskiner på en række parametre som pris, kvalitet, holdbarhed, indstillingsmuligheder og design. Læs med og bliv klædt godt på til at tage den rette beslutning om hvilket udstyr, du skal købe.

 

Kosttilskud

I denne kategori kan du læse om kosttilskud, der maksimerer gevinsterne af din træning. Vi har for eksempel tests af proteinpulvere, kreatin, BCAA, fiskeolie og vitaminpiller. Denne industri omkring kosttilskud er enorm, og man kan hurtigt blive forført af annoncer, der lover lidt mere end de kan holde. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af kosttilskud til styrketræning og en velbalanceret livsstil. Vores mest læste artikler handler om at finde de bedste proteinpulver til muskelopbygning eller den bedste weight gainer på markedet.

 

Hjemmetræning

Hjemmetræning er for alle – unge, midaldrende og ældre. Konceptet omkring hjemmetræning har udvidet sig enormt de seneste år, hvor flere og flere forbrugere har fået øjnene op for, hvor nemt og let tilgængeligt det er at træne hjemme. Særligt i forbindelse med corona-nedlukningen af fitnesscentre og idrætsforeninger blev mange danskere opmærksomme på muligheden for at købe det rette træningsudstyr og indrette en lille del af hjemmet til træning. Hos Netfysioterapi vil vi gerne guide til at købe det rette udstyr – koblet med de rette øvelser. I vores artikelsamling under Hjemmetræning finder du produkttests og tips til øvelser og træning, som du kan lave derhjemme.

 

Styrketræning

I denne kategori finder du udstyr til styrketræning, som kan maksimere effekten af din hjemmetræning. Står du for eksempel og skal indrette dit eget træningsrum derhjemme, kan du med fordel læse artiklerne, der tester alt fra squat rack, træningsbænk, vægtstang og vægtskiver. Hvis du vil løfte tungt, så har du brug for det rette udstyr. Læs med i vores artikler, så du kan bruge dine penge klogest.

 

Sport og Træning

I denne kategori kan du finde inspiration til at se sport og træning som andet end blot træningsmaskiner og tungt udstyr. Her præsenterer vi udstyr til fitness i den lidt lettere ende, som ikke kræver en masse plads derhjemme. Den bedste træning er den, der bliver gjort. Derfor handler det hverken om mængden eller størrelsen på udstyret, men på tilgængeligheden af det. Bliv inspireret til at træne med sjippetov, elastikker, medicinbolde, løb og meget mere – og ikke mindst find de bedste produkter til dit behov lige her.