Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Nakkemassageapparat test-oversigt
De 8 bedste nakkemassageapparater ifølge forbrugerne

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

8 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du oplever at have spændinger i kroppen eller blot træner til dyb afslapning, kan det være, et nakkemassage apparat er det helt rette for dig. Ofte kan det bruges til flere steder på kroppen. Oplev en ro sænke sig, efter du har sat dig til rette og trykket på tænd-knappen.

Vi har samlet de mest populære nakkemassageapparater på markedet. Få et overblik over, hvad de kan og indeholder her. Derudover kommer vi med en guide til, hvorfor massage er godt, og hvordan du bedst griber det an. Læs med, og bliv inspireret til større kropsligt velvære.

Seneste ændring:

Vi har tilføjet et nyt produkt til vores artikel om de bedste nakkemassageapparater: Recoverym8 Massage Pillow 2.0, en fantastisk rejsemulighed.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste alsidige valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic-wellness Massagekrave - elektrisk nakkemassage til nakke og lænd

Massagekraven fra Nordic-wellness er perfekt til at fjerne stress i kroppen. Med mange indbyggede hoveder og flere niveauer kan hele din krop nyde godt af det smarte massage apparat. Gennem varme bliver din blodcirkulation øget og musklerne løsnet op. Produktet er håndholdt og du kan nemt føre den rundt på hele kroppen.

Nordic-wellness Massagekrave
Bedste alsidige valg

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic-wellness Massagekrave:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 8 dybdegående massagehoveder
 • Kan også bruges til f.eks. fod- og benmassage
 • 3 forskellige massageniveauer

Det skal du vide, før du køber Massagekrave til nakke, skuldre og lænd

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,5 kg

En lille model med mange muligheder
Nordic-wellness massagekrave er nem at bruge, men det betyder ikke, du skal gå på kompromis. Det smarte elektrisk nakkemassage apparat giver dig total kontrol over, hvor meget pres du ønsker at påføre på stedet, hvor massagen skal ske. Du får 3 forskellige hastigheder, og sammen med de to stropper til armene, kan du få lige den massage, du trænger til. Dertil kan du bruge den på alle tænkelige steder på kroppen. Mange andre modeller giver automatisk varme, men det er ikke altid det, du har brug for. Med Massagekraven kan du vælge det til eller fra med et enkelt tryk på en knap.

Infrarød teknologi og vibrationer
Nordic-wellness kan bryste sig af at være dansk design i topklasse, og det kan også massagekraven. Gennem en infrarød teknologi bliver spændinger nemt løsnet, og smerter eller ømhed bliver forebygget. Derudover kan du også vælge at få vibrationer sendt gennem kroppen. Det giver total afslapning af kroppen. Hvad end du ønsker en blid massage eller ønsker dybdegående og kraftig behandling er begge dele muligt. Sammenlignet med konkurrenter på markedet er det eneste minus, at du ikke får automatisk sluk.

Mere om Nordic-wellness Massagekrave

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,5 kg

Redaktionens vurdering

Nordic-wellness Massage Collar skiller sig ud som et særdeles alsidigt valg, der tilbyder helkropsmassage, der går ud over bare nakke og skuldre, men også kan bruges til f.eks. fødder, ben og mave. De tre forskellige massageniveauer imødekommer et bredt spektrum af behov – fra blid afslapning til intensiv muskelterapi, hvilket er særligt gavnligt, hvis du døjer med ømme og trætte muskler. Den manglende autosluk-funktion kan umiddelbart virke som en ulempe, men det opvejes af dens overordnede ydeevne og brugervenlighed, som giver dig en personlig kontrol over massageoplevelsen.

Alt i alt mener vi, at dette nakkemassageapparatet tilbyder en solid blanding af praktisk anvendelighed og komfort, og at det er en værdifuld mulighed for dig, der ønsker at forbedre din oplevelse af massageterapi derhjemme.

Fordele og ulemper ved Nordic-wellness Massagekrave

Fordele

 • Øger blodcirkulationen
 • Indbygget varmefunktion
 • Dansk design
 • Kan også bruges til fod- eller benmassage
 • Håndholdt

Ulemper

 • Ingen automatisk slukkefunktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Nordic-wellness Massagekrave
Bedst til dybvævsmassage test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer MG151 - professionel nakkemassageapparat i flot design

 • 4,6 stjerner af brugerne på Google Shopping
 • 4,4 stjerner af brugerne på Amazon

Beurer har med mere end 100 års erfaring godt fat i markedet for nakke massage apparater. MG151 er høj kvalitet. Med 8 roterende 3D hoveder får du massage i dybden til både nakke, skuldre og ryg. Den slukker automatisk efter 15 minutter, hvilket er smart, hvis du skulle falde hen under den skønne massage.

Beurer MG151
Bedst til dybvævsmassage

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG151:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 8 roterende 3D massagehoveder
 • Slukker automatisk efter 15 minutter
 • Dimensioner: 104 x 18 x 13 cm

Det skal du vide, før du køber Beurer MG151

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,68 kg

Bruger traditionel japansk massage
Beurer MG151 gør brug af shiatsumassage for at give dig den bedst mulige afslapning af muskler og led. Massageformen kommer fra Japan, hvor den er blevet brugt i hundredvis af år. Du vil opleve at kroppen afstresser og musklerne bliver løsnet. Det er både godt for krop og sind. Det er ikke alle konkurrenter på markedet, der kan sige, de bruger den teknologi. Det foregår ved, massagehovederne roterer i par.

Mange lækre funktioner
En klar fordel sammenlignet med andre massage apparater er de roterende massagehoveder. Med en 3D teknologi bliver du ikke kun masseret frem og tilbage, men også op og ned og hele vejen rundt. Det giver Beurer MG151 mulighed for at nå endnu mere i dybden end andre modeller. Derudover får du 3 forskellige hastigheder at vælge i mellem, og du kan selv justere trykket med de to stropper til armene. Ønsker du at øge blodcirkulationen ved stive eller ømme muskler kan du blot tænde for varmefunktionen. Den virker gennem infrarødt lys, kendt for virkelig at lindre.

Hvad siger forbrugere om Beurer MG151

Mere end 200 brugere på Google Shopping har været inde og bedømme Beurer MG151. De giver nakke massage apparatet 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Den roses for de lækre funktioner, og en kunde skriver, den kan erstatte massør ved jævnlig brug. Amazon brugerne giver den 4,4 ud af 5 stjerner med mere end 600 bedømmelser.

Mere om Beurer MG151

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,68 kg

Redaktionens vurdering

Beurer MG151 3D Shiatsu Massage Belt er en god investering, hvis du er på udkig efter de terapeutiske fordele ved en professionel shiatsu-massage i dit eget hjem. Nakkemassageapparatet udnytter traditionelle shiatsuteknikker fra Fjernøsten og sigter mod at forbedre dit generelle velbefindende ved at fremme øget blodcirkulation og gøre det muligt at opnå en dybere tilstand af afslapning. Enhedens fremtrædende funktion er de 8 roterende 3D-massagehoveder, der er designet til at efterligne fingertrykket fra en traditionel shiatsumassage, og som kan rotere både med og mod uret for at give en grundig og målrettet massageoplevelse.

Nogle brugere har nævnt, at håndtagene kunne være længere for at øge brugervenligheden, men vi mener, at det er en mindre ting, når det vejes op mod apparatets overordnede funktionalitet og den kontrol, det giver over massageintensiteten. Muligheden for manuelt at justere trykket, samt bruge infrarødt lys og varmeindstillinger, øger massageoplevelsen betydeligt og sikrer, at du kan skræddersy massagesessionerne til dine specifikke behov.

Fordele og ulemper ved Beurer MG151

Fordele

 • Lys- og varmefunktion
 • Udstyret med håndtag
 • Overflade med lædereffekt
 • Rotation med og mod uret

Ulemper

 • Håndtag kunne være længere

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Beurer MG151
Godt valg med infrarød varmeteknologi test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Recoverym8 Massagepude 2.0 - Nakke-massageapparat til brug på farten

Hvis du har følsom hud og bekymrer dig om ubehag ved overophedning, så kan du være helt trygt, da Recoverym8 Massagepude 2.0 har et avanceret overophedningsbeskyttelsessystem, som sørger for, at du får dig en sikker og skånsom varme uden risiko for ubehag.

Recoverym8 Massagepude 2.0
Godt valg med infrarød varmeteknologi

Dagens bedste priser og tilbud på Recoverym8 Massagepude 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Infrarød varmeteknologi
 • Justerbar intensitet og rotation
 • Har et overophedningsbeskyttelsessystem

Anmeldelse: Produktanalyse af Recoverym8 Massagepude

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: ?
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24 W
 • Vægt: ?

Tilpassede massagefunktioner
Infrarød varmeteknologi adskiller Massagepude 2.0 fra almindelige varmeapparater, idet puden benytter infrarød varme, der trænger dybt ind i musklerne. Det fremmer en bedre afslapning og forbedrer samtidig blodcirkulationen. Intensiteten af massagen kan justeres ved at ændre rotationshastighed og retningen, hvilket giver dig mulighed for en mere skræddersyet oplevelse. På den måde kan du også målrette specifikke muskelgrupper, så du kan tilpasse massagen efter dine præferencer. Derudover varmer puden op på ingen tid, hvilket giver dig en øjeblikkelig lindring af muskelspændinger.

Bærbar bekvemmelighed med genopladeligt batteri
Med et genopladeligt batteri, får du en smart og trådløs massagepude – og med den medfølgende biloplader, kan du nemt også bruge den, når du er på farten. Den bærbare løsning gør desuden, at puden kan bruges hvor som helst – om det så er derhjemme, på kontoret eller når du er ude at rejse. Med 24W i effekt og en belastningsudgang på DC 12V er selve massagen både kraftfuld og effektiv, da den er designet til at give dig en massage med et kraftfuldt tryk.

Bemærk: For at målrette vanskeligt tilgængelige områder som nedre ryg eller skuldre mere effektivt, brug massagepuden, mens du ligger på en fast overflade, såsom gulvet, for at tilføre ekstra tryk og opnå dybere muskelafspænding.

Hurtig sammenligning: Recoverym8 Massagepuden tilbyder trådløs brug og en praktisk biloplader, hvilket gør den oplagt at have med på farten. I modsætning hertil har Beurer MG151 8 roterende 3D massgehoveder samt traditionelle japanske shiatsu-teknikker, som giver en dybdegående og meget målrettet massage.

Mere om Recoverym8 Massagepude 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: ?
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24 W
 • Vægt: ?

Netfysioterapi's vurdering

Recoverym8 Massagepude skiller sig ud, ved at kunne trænge dybt ind i musklerne og give en hurtig lindring af spændinger, uden du behøver at vente. Den trådløse og brugervenlige massagepude, der takket være sit genopladelige batteri, er velegnet til brug derhjemme, på kontoret og når du er på farten. Derudover har Recoverym8 en smart funktion, som gør, at den slukker sig selv efter 15 minutter – så er du sikker på, at den ikke ligger og kører af sig selv, mens den forhindrer at overophede.

Til gengæld passer puden muligvis ikke til alle kropsformer og størrelser. En løsning kan dog være at placere puden på en fast overflade, for eksempel gulvet, da det kan hjælpe med at øge trykket og derved tilpasse sig forskellige kropskonturer på en bedre måde.

Men alt i alt mener vi, at Recoverym8 Massagepude tilbyder nogle gode fordele og egenskaber, da den giver en effektiv og behagelig muskelafslapning, hvilket gør den til et godt redskab, når du trænger til at slappe af.

Fordele og ulemper ved Recoverym8 Massagepude 2.0

Fordele

 • Går dybt ind i musklerne
 • Giver hurtigt lindring af muskelspændinger uden ventetid
 • Tilbyder den trådløse brugervenlighed
 • 15-minutters automatisk slukning

Ulemper

 • Puden passer måske ikke til alle kropsformer og størrelser
Brugervenligt valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat - virkelighedstro massage med knibemuligheder

 • 4 stjerner af brugerne på Google Shopping
 • 4,4 stjerner af brugerne på Amazon

Beurer MG 153 4D bruger med klemmehoveder en meget menneskelig form for teknik til at give dig den bedste massage. Nakkemassage apparatet er i et smukt design perfekt til det flotte hjem og dig, der har behov for en daglig omgang massage ved nakke eller ryg. Produktet slukker selv efter 15 minutter.

Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat
Brugervenligt valg

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Beurer MG 153 4D har 4 massageruller og 2 kle
 • Produktdimensioner: 55 x 39 x 19 cm
 • Automatisk slukkefunktion

Det skal du vide, før du køber Beurer MG 153 4D

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 6
 • Intensitetsniveauer: 2
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,8 kg

Anderledes massageform end andre
Med en anderledes teknologi end mange af Beurer MG 153 4Ds konkurrenter får du færre massagehoveder, men til gengæld en yderst virkelighedstro massage. Bruger du penge på at gå til massør eller må din partner ofte i gang, kan MG 153 måske erstatte noget af det. Gennem 2 knibehoveder og 4 ruller vil det føles ligesom hænder, når du sætter gang i massage apparatet. Den har kun et enkelt program, hvilket er mindre end mane andre, men med stropperne og 2 hastigheder kan du nemt have medbestemmelse over oplevelsen.

Tungere massage i godt design
Der kan være en del forskel på vægten ved de forskellige typer af apparater, og Beurer MG 153 4D ligger i den lidt tungere ende. For nogle er det et plus at mærke et større pres, mens andre foretrækker selv at påføre det hvis nødvendigt. En kæmpe fordel i forhold til markedet er det aftagelige betræk med mulighed for vask. Hold på den måde nemt dit massage apparat flot og rent.

Hvad siger forbrugere om Beurer MG 153 4D

Nakkemassage apparatet scorer højt på både Google Shopping og Amazon, men kan dog ikke helt hamle op med alle konkurrenterne på markedet. 4 og 4,4 stjerner ud af 5 er dog næsten fuldt hus, og den roses for at være god mod nakkesmerter. Tilsammen har mere end 700 mennesker anmeldt produktet.

Mere om Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 6
 • Intensitetsniveauer: 2
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,8 kg

Redaktionens vurdering

På redaktionen hos Netfysioterapi er vi vilde med Beurers MG 153 4D. Den skiller sig især ud fra konkurrenter ved stoffet, du nemt kan tage af og smide i vaskemaskinen på et skåneprogram. Det gør den ideel til ofte brug. Og sammen med en timer skal du ikke være nervøs for, dine muskler får for meget. Brug en stol eller stropperne under massagen.

Fordele og ulemper ved Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat

Fordele

 • 2 hastigheder
 • Rotation med og mod uret
 • Aftageligt betræk
 • Praktiske håndtag

Ulemper

 • Kun ét massageprogram

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Beurer MG 153 4D nakkemassage apparat
Ideel til dig på farten test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Musclepain Musclepillow Infrarød 2.0 - trådløs massage mod smerter

Musclepillow Infrarød 2.0 er en simpel massagepude på batteri. Det giver dig mulighed for at have den med overalt, hvor du måtte få brug for den såsom i bilen eller til træning. Den opfylder alle sundheds- og sikkerhedskrav med en CE-godkendelse, hvilket er din sikkerhed for, du får et kvalitetsprodukt.

Musclepain Musclepillow Infrarød 2.0
Ideel til dig på farten

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain Musclepillow Infrarød 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Fuldt opladet batterilevetid på 2-3 timer
 • Trådløs
 • Musclepillow er CE godkendt

Det skal du vide, før du køber Musclepain Musclepillow Infrarød 2.0

Infrarød varme og massage
Det kan være svært at finde tiden til en god omgang massage, på trods af du lider af spændinger i muskler og led. Massagepuden fra Musclepain er din egen personlige massør. Den giver dig både afslapning og velvære, men kan også hjælpe på kroppens fysiske form. Med infrarød og smarte massagekugler løsnes kroppen op. Massagen kan også være med til at udskille affaldsstoffer fra din krop, da den udrenser gennem øget blodcirkulation.

Et anderledes valg
Mange af de andre produkter vi har valgt at medbringe kræver, at du sætter armene i de medfølgende stropper. Det er anderledes med Musclepillow. Et super simpelt design i lille format uden nogen former for vedhæng kræver, du bruger din kropsvægt, et godt sted at side ned eller ligge. Til gengæld har du armene fri til at lave noget andet imens. Slip også for at være bundet af en stikkontakt, da massagepuden kører på batteri. På en fuld opladning kan du få mellem 2 og 3 timers massage. Med får du en oplader til bilen, hvis du vil have den dig ud i verden.

Redaktionens vurdering

Grundet den lille størrelse, samt den kører på batteri har vi hos Netfysioterapi valgt at give Musclepillow Infrarød 2.0 prisen for at være ideel til dig på farten. På trods af den kompakte størrelse får de stadig stor glæde. Øg din blodcirkulation, reducér ømhed og smerter og få gang i endorfinerne. Den lille pude er nem at bruge og kan gøre gavn flere steder på kroppen.

Fordele og ulemper ved Musclepain Musclepillow Infrarød 2.0

Fordele

 • Nem at bruge
 • God størrelse
 • Flere muligheder for rotation, hastighed og varme
 • Oplader til bilen inkluderet

Ulemper

 • Ingen armstropper
Bedste infrarøde valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro - cirkulær varme og 8 roterende hoveder

 • 4,7 stjerner af brugerne på Google Shopping

Massaki Shiatsu Massager Pro fra InnovaGoods giver dig med sine ergonomiske massagehoveder mulighed for at får glæde af den på hele ryggen, benene og lænden såvel som nakken. En god størrelse gør den behagelig i brug og stropperne har en god længden til afslapning af armene, mens du nyder massagen.

InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro
Bedste infrarøde valg

Dagens bedste priser og tilbud på InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Infrarød varmefunktion
 • 8 ergonomiske, roterende, 2-vejs hoveder
 • Størrelse: 110 x 17 x 13 cm

Det skal du vide, før du køber InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,8 kg

Alt hvad du behøver til en god pris
InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro skiller sig virkelig ud på prisen sammenlignet med konkurrenterne på markedet. Dog får du stadig alle de gode egenskaber, mange af de andre modeller også kan tilbyde dig. 8 roterende tovejshoveder giver massage i dybden til hele kroppen og med 3 forskellige hastigheder, kan du nemt tilpasse massagen til dine behov. Tilføj varme for ekstra lindring af smerter og spændinger.

Nem at bruge
Du får 4 forskellige knapper at vælge i mellem, hvilket gør produktet nemt at bruge for selv nybegyndere. Er du alligevel typen, der læser manualen, medfølger den på 24 sprog. På den øverste knap tænder du for apparatet, og herefter kan du vælge, hvor hurtigt den skal bevæge sig, samt om du ønsker varmetilførsel og rotation. Langt hen ad vejen fungerer den ligesom Nordic-wellness Massagekraven. Hvis du bruger kraven i nakken, kan du bruge armstøtterne til at give ekstra pres og slappe af. På resten af kroppen bruges de eksempelvis til at vinkle for perfekt massage.

Hvad siger forbrugere om InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro

Mere end 25 mennesker har bedømt Massaki Shiatsu Massager Pro inde på Google Shopping. Med en gennemsnit på 4,7 stjerner ud af 5 placerer den sig godt på bedømmelser sammenholdt med andre muligheder på markedet. Den får ros for at være tilpasningsdygtig, samt at den lindrer godt.

Mere om InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro

SPECIFIKATIONER

 • Massagehoveder: 8
 • Intensitetsniveauer: 3
 • Effekt: 24W
 • Vægt: 1,8 kg

Redaktionens vurdering

Hos Netfysioterapi har vi givet Massaki Shiatsu Massager Pro en award for bedste lavpris valg. Det har vi fordi, du kan spare en del penge, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten af behandlingen.

Når du har valgt en hastighed, placerer du blot nakkemassage apparatet, hvor du ønsker, og sætter armene i stropperne. Her bestemmer du selv, hvor meget pres der skal på.

Fordele og ulemper ved InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro

Fordele

 • 3 hastigheder
 • Håndtag til at regulere pres
 • Praktisk
 • Komfortabel og nem at bruge

Ulemper

 • En smule tung
God all-round massage test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

MikaMax Shiatsu Massager 04820 - nakkemassage apparat med 3 knapper

 • 4,7 stjerner af brugerne på Google Shopping

MikaMax Shiatsu Massager minder meget om de andre nakkemassage apparater i overblikket, men til en skarp pris. Designet er flot med imiteret læder, hvilket vil passe ind i alle hjem samt er rart at holde på. Indstil den så massageformen passer nøjagtig til dine behov og juster selv presset med armene.

MikaMax Shiatsu Massager 04820
God all-round massage

Dagens bedste priser og tilbud på MikaMax Shiatsu Massager 04820:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Cirkelformet massagepude i imiteret læder
 • 3 indstillinger (en fjerde med alle på én gan
 • Dimensioner: 40 x 16 x 16 cm

Det skal du vide, før du køber MikaMax Shiatsu Massager 04820

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 1,2 kg

Ingen kropslige begrænsninger
Har du ondt i armene efter en hård træning eller trænger fødder til en god omgang massage efter en lang løbetur? Placer blot om MikaMax Shiatsu Massager på det sted, hvor du ønsker dybdegående massage. Gennem shiatsu teknikker bliver blodomløbet sat i gang, muskler spændt op og kroppen afslappet. Det er en gammel, japansk massageform, der er kendt for at have healende effekter.

Ligesom ved andre lignende produkter har du mulighed for at få varme gennem infrarødt lys. Vælg mellem 3 forskellige indstillinger eller kombiner alle sammen for den mest effektive form for massage.

Den perfekte gave til en du holder af
Hvorfor ikke give en lidt anderledes gave til en, du holder af. Alsidigheden gør massage apparatet til en gave, de fleste mennesker vil elske. Det kan være svært at vide, om modtageren holder af at blive masseret ved nakke og ryg. Da er det smart, de kan bruge den på hele kroppen.

Det er især ideelt, hvis personen holder af at dyrke sport. Det flotte design og den gode pris er kun plusser i bogen.

Hvad siger forbrugere om MikaMax Shiatsu Massager 04820

Også om MikaMax Shiatsu Massager 04820 scorer i den høje ende af bedømmelsesskalaen med 4,7 stjerner ud af 5 mulige på Google Shopping. Mere end 40 brugere har givet deres mening til kende, og med på vejen får den kommentarer om, at den fungerer lige så godt som dyrere varianter på markedet.

Mere om MikaMax Shiatsu Massager 04820

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 1,2 kg

Redaktionens vurdering

På redaktionen hos Netfysioterapi er vi vilde med nakkemassage apparater til brug på hele kroppen til trods for navnet. MikaMax Shiatsu Massager minder på mange måder om konkurrenterne på markedet, dog kan der være penge at spare.

Med kun 3 knapper kan du nemt komme i gang med behandlingen, hvorefter armene placeres for bedst mulige greb. Sørg for at sidde i nærheden af en strømkilde.

Fordele og ulemper ved MikaMax Shiatsu Massager 04820

Fordele

 • Tænd/sluk knap
 • Varm og kold massage
 • Strømkabel inkluderet
 • Har armstropper

Ulemper

 • Ledningen kunne være længere
Godt valg til hjemmetræning test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Abilica CoreStep 360 - Den perfekt stepmaskine til hjemmebrug

Abilica CoreStep 360 har fået navnet fordi det er en ’cirkel stepper’. Det vil sige, at du træder ud til siden i en halvcirkel, ligesom du måske kender det fra fitnesscenteret.

Abilica CoreStep 360
Godt valg til hjemmetræning

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica CoreStep 360:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Indbygget træningscomputer
 • Dobbelt-funktionel stepmaskine
 • Letvægts og bærbart design

Mere om Abilica CoreStep 360

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 33x51x27 cm
 • Vægt: 9 kg
 • Maks personvægt: 100 kg

Ud over at træne baller, lår og lægge træner den også dine hofter og mave. Med en pris på ca. 900 kr. er den dyrere end Ministep, men den er til gengæld af bedre kvalitet.

Fordi du kan vende den rundt får du også mere afveksling i din træning

Udvid dit hjemmetræningslokale med en romaskine.

Fordele og ulemper ved Abilica CoreStep 360

Fordele

 • Let at håndtere
 • Lille og fleksibel
 • God til begyndere
 • Let at læse displayet

Ulemper

 • Lav maksimal brugervægt

Hvilket nakkemassage apparat skal jeg vælge?

Et massage apparat er en smart og effektiv måde at få bug med ømhed og spænder samt give godt velvære til krop og sind. Dog kan det være svært at finde det helt rette med de mange forskellige typer på markeder. Hvilket du skal vælge, afhænger af dine specifikke behov.

Det er en god idé at starte med at overveje, om du har brug for en til hele kroppen eller en kun til nakke og ryg.

Derudover kan du kigge på følgende funktioner:

 • Shiatsu: En nakkemassage maskine, der gør brug af shiatsu, giver dig afslapning i hele kroppen gennem akupressur. Det er en gammel japansk metode med stor effektivitet.
 • Vibration: Massage med vibration er med til at løsne op i bindevævet og musklerne. Det er især effektivt efter eksempelvis træning. Det menes også at kunne øge produktionen af celler, der hjælper med bedre knogletæthed.
 • Infrarød: Nakkemassage med varme er populært hos mange brugere. Det er en effektiv måde, hvorpå kroppen bliver afslappet og slipper spændinger. Infrarødt lys trænger ind i kroppens hudlag og øger blandt andet blodcirkulationen.

Ønsker du en anderledes oplevelse, kan du også vælge at prøve en massagepistol, en akupressurmåtte eller måske en massagestol.

Hvad er et nakkemassage apparat godt for?

Massage kan gøre godt for mange forskellige ting. Overordnet set er det en måde at få kroppen til at slagge godt af på samt lindre smerter, hævelser og skader.

 • Muskler – Efter træning eller anden aktivitet kan muskler blive ømme og hævede grundt ophobning af affaldsstoffer. De kan gennem massage ledes ud i lymfesystemet, hvilket vil afhjælpe spændinger.
 • Affaldsstoffer – Lymfesystemet er en vigtig del af kroppen. Her ledes affaldsstoffer væk og udrenses af kroppen. Samtidig giver massage optimale forhold for at ilt og næringsstoffer tager affaldsstoffernes plads.
 • Huden – Vi drømmer alle om at holde huden ung og spændstig så længe som muligt. Massage kan være med til at sætte gang i collagen produktionen, hvilket hjælper til en smukkere hud.
 • Leddene – ledbåndene er et sted, hvor mange mennesker ofte kan opleve skader. Gennem massage kan de smidiggøres, hvilket kan afhjælpe på eksempelvis arvæv eller dårlige sammenvoksninger.
 • Nervesystemet – Massage virker beroligende og afstressende, hvilket får dig til at slappe godt af. Massage er altså både godt for krop og sind. Brug det eksempelvis som et middel mod stress eller angst.
 • Smertelindring – massage kan gennem nogle af ovennævnte ting være smertelindrende, da ømhed og væskesamlinger kan fjernes.

Du kan også læse om akupressur måtter, som kan hjælpe på smerter, stress og mere.

Hvor længe skal man bruge et nakkemassage apparat?

Generelt set er der to faktorer, der spiller ind, når det kommer til, hvor længe du kan bruge dit nakkemassage apparat ad gangen. Det første faktor er overophedning. Ved mange produkter anbefales du ikke at bruge det i mere end 15 minutter, før du lader det køle af igen. Det skyldes de mange mekaniske dele i apparatet. Længere tids overophedning kan være med til at reducere produktets levetid. Produktet skal køle ned inden du bruger det igen på et andet område.

Så er der en faktor, der handler om overmassering. Mange mennesker har oplevet at være ømme efter en tur hos massøren. Det skyldes, at muskler bliver brugt. Hvis du i lang tid giver den for meget gas med dit nye apparat, kan det i værste fald føre til muskelskader. Derfor er timeren med 15 ad gangen også en god tommelfingerregel her.

Vær opmærksom på om apparatet har en automatisk sluk-funktion eller skal du holde øje med uret. Sørg derudover for at læse brugermanualen i forhold til, hvor længe du må bruge produktet ad gangen. Lyt til din krop, da det er individuelt for alle, hvor længe du kan holde til at blive masseret.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en del af verdens mest brugte søgemaskine, Google. På deres underside kan du som forbruger finde, se bedømmelser og anmelder af alle typer af varer.

Beurer MG151 er anmeldt af mere end 200 personer.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG 153 4D er anmeldt af mere end 90 personer.
Du kan se anmeldelserne her

InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro er anmeldt af mere end 25 personer.
Du kan se anmeldelserne her

MikaMax Shiatsu Massager 04820 er anmeldt af mere end 40 personer.
Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er verdens største e-commerse platform, hvor folk fra hele verden kan købe, bedømme og anmelde alverdens produkter.

Beurer MG151 er anmeldt af mere end 600 personer.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG 153 4D er anmeldt af mere end 600 personer.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilket nakkemassage apparat er bedst?
Det er meget individuelt, hvad der er bedst for den enkelte. Dog er de mere alsidige apparater gode til dig, der ikke har behov for en helt bestemt slags massage. Vores anbefaling er Nordic-wellness Massagekrave.
Hvad skal jeg overveje inden jeg køber et nakkemassage apparat?
Overvej hvilken type du skal have, hvilke funktioner du har behov for, samt hvor meget det må koste.
Virker et nakkemassage apparat?
Et nakkemassage apparat virker. Det kan løsne op for spændinger, øge blodcirkulationen, give kroppen afslapning og mange andre fordele.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme