Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Backcare's Premium Massagepistol 3.0

Pris: 999,00 kr.

Forhandler til superligaklubben AC Horsens

Stilfuld, sort rejsetaske og 6 massagehoveder medfølger


100+ 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser

2 års fuld garanti

Massagepistol fra Musclepain inkl. rejsetaske

Pris: 1.199,00 kr.

Brugt af danske fysioterapeuter og atleter fra kvindelandsholdet i håndbold

Skandinavisk design

365 dages fuld returret

Painhunter massagepistol - Spar 100 kr. | netfys100


Pris: 999,00 kr.

20 forskellige hastigheder

Spar 100 kr. ved brug af rabatkoden ” netfys100 ” 

+3 timers batteritid (20 watt batteri)

Indhold

 

 

Drømmer du om en god, dybdegående massage? Især på de dage, hvor du er særligt øm og træt i kroppen efter hård træning. Det kan også være, du bare har brug for at geare helt ned og slappe af.

Desværre er det ikke altid til at finde nogen, der er villig til at give dig den massage, du har behov for. Og hvis du skal betale dig fra det hver gang, kan det hurtigt gå hen og blive dyrt.

Derfor kan det være en stor fordel at anskaffe dig en massagepistol.

Fordelene er mange. Med en massagepistol kan du få en god, lindrende og dybdegående massage, lige når du vil og uden at forlade dit hjem. Du behøver faktisk slet ingen hjælpende hænder.

Du bestemmer også selv, om du vil have en blid eller hård massage. Du kan finde massagepistoler, der kan give mange forskellige former for massage, eksempelvis:

 • Vibrationsmassage
 • Pulserende massage
 • Roterende massage m.m.

Vores anbefaling: Det er en god ide at finde en massagepistol, der har mange forskellige programmer, flere massagehoveder, og hvor du heller ikke skal tænke på at lade den op alt for ofte. Du bliver glad for, at den kan køre længe på batteriet, så du ikke står og mangler strøm på farten. 

Læs med her, hvis du vil have inspiration til, hvilket massageapparat du skal vælge. Vi har fundet nogle frem i alle prislag, og som har udmærket sig i tests.


Massagepistol fra Musclepain inkl. rejsetaske
– Redaktionens anbefaling

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sports atleter fra det danske
  kvindelandshold i håndbold
 • Skandinavisk design
 • 365 Dages fuld returret


Set til: 1.199,00

Køb hos Musclepain

Leder du efter en massagepistol i skandinavisk design og holdbare materialer, der er udviklet til at kunne håndtere kraftig brug til lindring og muskelafslapning? Så er modellen fra Musclepain en sikker vinder.

Om du løber, træner hårdt i fitnesscenteret, er sportsatlet eller generelt bare ønsker mere velvære i en aktiv hverdag, er der store chancer for, at massagepistolen fra Musclepain kan blive din nye bedste buddy.

Massagepistolen fra Musclepain, med tilhørende rejsetaske, hjælper dig med muskel- eller ledsmerter, og  skaber de bedste forudsætninger for god restitution efter din træning, uanset intensitet. Den har fået 5/5 stjerner på Trustpilot, og det afspejler produktets gode egenskaber.

En begejstret bruger skriver: “Hvor er den bare awesome. Jeg træner pt. op til halvmarathon, og den her hjælper mig virkelig med at undgå ømme stænger”.

Modellen fra Musclepain er udviklet og gennemtestet i samarbejde med dygtige

fysioterapeuter over hele landet, og flere klinikker benytter sig også af produktet til daglige behandlinger af klienter, der bevæger sig inden for sportsverdenen. 

Du kan derfor være helt sikker på, at massagepistolen lever op til standard – og mere til. Hvis produktet ikke skulle leve op til dine forventninger, tilbyder Musclepain 365 dages fuld returret. 

Du behøver heller ikke bekymre dig om at transportere produktet og mangle strøm, når du er ude. Massagepistolen er, udover et LED/Touch display, udstyret med et kvalitetsbatteri, der kan give dig hele 4-5 timers arbejdstid.

Du får samtidig et produkt, der er nemt at bære rundt på, så armene ikke bliver trætte. Massagepistolen vejer ikke mere end 800 gram. Skulle du alligevel blive øm, kan du passende hive dit nye apparat op af tasken og behandle med det samme.

Mange forhandlere på markedet gennemtester ikke de massagepistoler, de får hjem. Hos Musclepain sørger de personligt for at teste deres model og sikre, at den har de nødvendige CE-certifikater, så du kan føle dig tryg ved købet. 

Du behøver heller ikke sidde med hørebøffer, når du skal lindre smerterne. Massagepistolen fra Musclepain har en 20W støjsvag motor, som ikke genere hverken dig eller dine omgivelser. Den kan også indstilles til hele 10 forskellige hastigheder, mellem 1400-3200 slag/min.

Hvis der sker noget med produktet, dækker garantien både fabrikationsfejl, ødelagte lys, knapper og andre tekniske mangler. 

Derfor skal du vælge massagepistolen fra MusclePain:

 • Lindrer ømme muskler- og led
 • Skandinavisk design og velegnet til kraftig brug
 • 365 dages fuld returret
 • Stilrent, skandinavisk design 
 • Velegnet til kraftig brug – 10 forskellige hastighedsindstillinger
 • Brugt af danske fysioterapeuter og sportsatleter fra det danske kvindelandshold i håndbold.
 • Kvalitetsbatteri med 4-5 timers arbejdstid

Se priser og tilbud på Massagepistolen fra Musclepain her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BackCare Premium – Massagepistol med 6 funktioner


Set til: 999,00BackCare Premium

Køb hos Backcare

Om BackCare Premium

Oplev mere velvære og en bedre træningspræstation med BackCare Premium 3.0 massagepistolen. Designet yder effektiv massage af alle kroppens led og muskelgrupper. 

Når du tager apparatet i brug, øges blodcirkulationen, og musklerne bliver løsnet op, opvarmet og afstresset. Det hjælper også med at fremme restitution, så du kan træne med kortere mellemrum uden ømhed.

Massagepistolen er også velegnet til personer med stillesiddende eller krævende jobs, der døjer med ømhed eller stivhed i led og muskler. 

Uanset typen og placeringen af din smerte, giver BackCare Premium god effekt. Den er udstyret med hele 20 hastigheder, alt efter om du foretrækker blid eller dybdegående massage. Med op til 3200 slag i minuttet kan du få det maksimale ud af din dybdegående massage. 

Med 3.0-modellen følger 6 massagehoveder med hver deres funktion. De egner sig til forskellige dele af kroppen, så du kan få behandling, uanset hvor du har behov for det. Mundstykkerne er designet til særligt at blive brugt på følgende områder: 

 • Kugleformet: Allround-mundstykke til hele kroppen
 • Fladt: Store muskelgrupper som baller, bryst og lår
 • Gaffel: Rygrad, lår, lægge og ankler
 • Bullet: Specifikke punkter med ømhed eller stivhed
 • Deep tissue: Ekstra dybdegående ved triggerpunkter
 • Bredt fladt: Skulderblade og nakke

Innovativ og lyddæmpende teknologi sikrer et støjsvagt produkt, så du kan få en mere behagelig og rolig stund med massage. Lydstyrken er på 45-60 dB. BackCare Premium er kvalitetssikret i Danmark. Ved køb af apparatet medfølger en praktisk brugermanual og en oplader. Du får også en stilren sort rejsetaske, så du nemt og problemfrit kan transportere modellen og dens enkeltdele. 

Tag den for eksempel med til træning.  

3.0-batteriet har en varighed på op til 4 timer. Modellen er en opgradering af den populære 2.0-udgave fra BackCare. Den vejer 2 kilo og har dimensionerne 20 x 15 x 7 centimeter.

BackCare Premium vs. markedet

BackCare Premium er ét af de mere alsidige apparater på markedet. Det skal især ses i lyset af de 20 hastighedsindstillinger og 6 udskiftelige massagehoveder, som gør det muligt at variere massagens styrke og funktion. Apparatet er effektivt, uanset smertens grad og placering. Som bonus er det transportabelt og har det en lang batterilevetid på op til 4 timer. 

Derfor skal du vælge BackCare Premium

 • 20 forskellige hastigheder, op til 3200 RPM
 • Stilfuld sort rejsetaske og 6 massagehoveder medfølger
 • 3.0 batteri med varighed op til 4 timer

Se priser og tilbud på BackCare Premium her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Painhunters massagepistol
– Benyt rabatkoden ”netfys100” og spar 100 kr.

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sportsatleter fra det danske
  kvindelandshold i håndbold
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • 5 stjerner anmeldelser hos Trustpilot


Set til: 999,00

Benyt rabatkoden ”netfys100” som giver 100 kr. rabat på ordren.

Painhunter massagepistol

Køb hos Painhunter.dk

Med denne massagepistol for du ganske enkelt enormt meget for pengene. For lige over 1.000 kr. får du et apparat som dækker stort set alles behov og endda tilfredshedsgaranti i 6 måneder, så du kan returnere den, hvis du ikke er tilfreds. 

Døjer du med myoser, ledsmerter og ømme muskler efter træning, så er Painhunters massagepistol ligeledes anbefalelsesværdig.

Painhunters massagepistol er perfekt til dig som ønsker mere dybdegående massage uden besvær og uden at betale overpris. Den er ledningsfri, nem at håndtere og kan bruges over hele kroppen. 

Med Painhunter kan du helt selv styre hvor intenst din massage skal være. Med 20 forskellige hastighedsindstillinger, kan massagen tilpasses netop dit behov. Om du er til let massage eller mere dybdegående, er Painhunter det gode valg.

Med i pakken får du også 4 forskellige hoveder som er tilpasset efter forskellige muskelgrupper. 

LED indikatoren viser altid hvor meget strøm der er tilbage, og hvilken hastighed massagepistolen er indstillet på.

Regelmæssig brug af massagepistolen kan have fordele som at øge blodcirkulationen, bryde arvæv og stimulere muskelvæksten.

Derfor skal du vælge en massagepistol fra Painhunter:

 • Professionel massage derhjemme 
 • Op til 20 forskellige hastighedsindstillinger
 • Lyddæmpende teknologi
 • Touch display med batteriindikator
 • 5 stjerner anmeldelser hos Trustpilot
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Gratis fragt
 • 1-2 dages levering
 • 4 Massagehoveder

Se priser og tilbud på Painhunters massagepistol her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hyperice Hypervolt Plus – Kraftfuld og dyb massage til entusiasten


Set til: 3.695,00Hyperice Hypervolt Plus

Køb hos Cykelpartner

 • 5/5 stjerner på pricerunner.dk
 • ”bedste massagepistol?” Spørger de hos barbend.com
 • “Dyr, men prise værd” siger de på spy.com 

En entusiastisk bruger hos roadrunnersports.com gav denne glimrende massagepistol 5 stjerner ud af 5 mulige med ordene: “Du kan ikke beskrive dette apparat med ord, det er med afstand det bedste massageapparat på markedet.”

Det er sådan set også ganske godt beskrivende for hvordan resten af brugerne af Hyperice Hypervolt Plus har reageret efter, de har prøvet denne populære massage-pistol. 

Mere om Hyperice Hypervolt Plus massagepistolen:

Den aktive træningsentusiast kender godt til den gode effekt, som en god, kraftfuld og dybdegående massage har både før og efter træning. Det er med dette effektive apparat muligt at foretage uanset hvor, du har tænkt dig at træne.

Med den ringe vægt af sølle 1.36 kg og TSA-godkendelsen til transport, kan du have den med overalt – også på længere ferierejser.

Men hvem kan egentlig have stor gavn af at købe sig denne massagepistol? Svaret er rigtig mange, blandt andet er det et fordelagtigt køb for idrætsudøvere, der ønsker en massagepistol, der ikke støjer ved brug f.eks. på offentlige steder eller hjemme i lejligheden.

Massagepistolen arbejder i tre trin og udfører mellem 2000 og 3200 tromme-bevægelser i minuttet.

Derfor skal du vælge massagepistolen fra Hyperice Hypervolt Plus:

 • Der hører hele fem forskellige massage-hoveder til forskellige formål med i købet
 • Du kan blive tromme-masseret på 3 forskellige trin
 • Den er lydsvag og rejsevenlig
 • Du er sikret intet mindre end 2,5 times virkelig effektiv massage på en enkelt opladning.

Se priser og tilbud på Hyperice Hypervolt Plus her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Theragun Elite – Professionel massage og vejledning i ét


Set til: 3.149,00Theragun Elite

Køb hos Proshop.dk

Så kan du blive elite-masseret med egen hånd!

Theragun elite massage-pistolen er designet så ingen kropsdel behøver at blive forsømt.

De fem forskellige hoveder klarer alle dine behov for massage. Med denne massagepistol behøver det ikke at gøre ondt efter træning længere.

Forebyg muskelstivhed og begrænset bevægelsesfrihed med dybdegående tromme-massage, der er virkelig effektiv. 

Alle, der træner regelmæssigt, kender vigtigheden af at afspænde og løsne op for musklerne både før og efter træning, også for at få opretholdt trænings-motivationen.

Mere om Theragun elite massagepistolen:

I forhold til andre modeller på markedet arbejder Thera elite en hel del mere lydløst. Så du behøver ikke at genere andre mens du gør noget godt for dig selv.

Der følger fem forskellige massage-hoveder med, der har forskellige funktioner, og massagepistolen er rigeligt kraftig til at håndtere dybdegående massage selv i de store muskler f.eks. på lårene.

Der medfølger også en app der på bedste innovative vis integrerer med android, IOS og Apple Health.

Hvis du er på udkig efter en af de bedste massagepistoler på markedet, så behøver du måske ikke at lede længere – denne kan meget vel være løsningen!

Derfor skal du vælge Theragun Elite massagepistolen: 

 • Den hører simpelthen til blandt de allerbedste på markedet for massagepistoler.
 • Den kan udføre massage på dig i hele to timer på en enkelt opladning
 • Den er ideel hvis du træner meget og er seriøs omkring det at holde dine muskler sunde og smertefri.
 • Du får præcis besked om korrekt anvendelse på de forskellige områder af kroppen, når du anvender den medfølgende app.

Se priser og tilbud på Theragun Elite her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MG500, massagepistol – Stor effekt, lille pris


Set til: 2.632,00MG500 massagepistol

Køb hos Bodystore.dk

Op til 5 timers effektiv massage kan dette dejlige apparat yde på en enkelt opladning – 5 timer! Helt utroligt men ikke desto mindre sandt.

4 forskellige massagehoveder medfølger, hvilket dækker behovet for de fleste.

Den dybdemassage, du kan opnå med MG500 øger blodgennemstrømningen og lindrer ømhed som følge af hård træning.

Massagepistolen kan anvendes effektivt både som en del af opvarmningen inden den egentlige træning og efter træningen som en del af nedvarmningen og den lindrende afspændning.

Det er virkelig god kvalitet til en billig penge, som du her kan erhverve dig.

Mere om MG500 massagepistolen:

Den er meget nem at håndtere og udfører arbejdet nærmest lydløst.

Det tydelige display giver dig præcise informationer om både den valgte hastighed og det aktuelle batteriniveau.

Den fylder ikke meget og den lange batteri-levetid per opladning, samt den praktiske tilhørende transport-taske, gør den særdeles velegnet til at have med overalt.

Batteriet, der sikrer den lange massagetid per opladning, er et Lithium-Ion-batteri.

Derfor skal du vælge MG500 massagepistolen:

 • Ekstrem lang og effektiv massage på en opladning – helt op til 5 timer
 • Nem at betjene og de 4 medfølgende hoveder opfylder de fleste ønsker
 • Velegnet til at rejse med – også på de længere ferier
 • Med denne MG500 får du en robust og effektiv massagepistol til en god pris.

Se priser og tilbud på MG500 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer massageapparat MG100 – Massage og varmebehandling hjemme hos dig selv


Set til: 779,00Beurer massageapparat MG100

Køb hos Elgiganten.dk

En glad giver af dette fremragende massageapparat, som gave til et familiemedlem, gav det lige 5/5 stjerner og skrev samtidig på coop.dk: “Jeg købte massageapparatet til min bror, som har brugt det hver dag siden. Det er det bedste apparat, han har haft til dato.”

Den slags fine anmeldelser af dette dybdegående massageapparat er der rigtig mange af på nettet. Og ikke uden grund, det er nemlig et virkeligt godt apparat, der endda også kan give dig varmebehandling, når det er tiltrængt.

Beurer MG100 arbejder på 4 massageprogrammer og med 5 hastigheder.

Mere om Beurer MG100 massageapparatet:

Hvis ikke du er så privilegeret, at du har en rigtig levende massør lige ved hånden hver gang, du har brug for det, så er Beurer MG100 et virkeligt godt og dybdemasserende alternativ.

De mange muligheder for hastighedsindstillinger og de to forskellige hoveder, giver dig præcis den massage, du har brug for i enhver situation. Skræddersy din egen massage.

Den fantastiske infrarøde varmefunktion forstærker effekten af massagen og løsner spændingerne i dybden. Varmefunktionen kan slås til ved alle massageprogrammerne.

Derfor skal du vælge Beurer MG100 massageapparatet: 

 • Med 4 programmer og fem hastigheder og to forskellige massagehoveder, kan du med garanti finde præcis den type massage, du har brug for
 • Den infrarøde varmefunktion forstærker massageoplevelsen, og løsner effektivt op i dybden.
 • Lækkert design og nem at betjene
 • Giver en effektiv wellness-belønning efter den hårde træning.

Se priser og tilbud på Beurer MG100 her:

Witt Super Hit Master – Lidt smartere end gennemsnittet


Set til: 2.904,00Witt Super Hit Master

Køb hos Skousen

Hele seks forskellige massagehoveder, der hver har deres specifikke anvendelsesformål, giver dig altid den ønskede effekt af massagen. 

Denne massagepistol er særdeles brugervenlig og giver dig regelmæssigt og tryghedsskabende information om korrekt brug på det tydelige display. Derudover får du også informationer om slagstyrke, nedtælling og det aktuelle batteriniveau.

Pistolen er udformet i fugtsikkert materiale og har et ergonomisk gummi-greb for sikker håndtering.

Mere om Witt Super Hit Master:

Der følger, som allerede nævnt, intet mindre end seks forskellige massagehoveder med. Når du køber denne massagepistol. Men ikke nok med det, så registrer pistolen teknologi hvilket hoved, du har sat på, og går straks i gang med at fortælle dig hvordan du skal bruge det valgte hoved korrekt.

Den registrer også når du kører hovedet hen over knoglefremspring hvorefter den øjeblikkeligt nedsætter hastigheden. Denne smarte funktion sikrer dig mod ærgerlige og unødige smerter når du masseres.

Hvis du synes godt om sikker, tryg og effektiv massage, så er denne massagepistol den rette for dig.

Derfor skal du vælge Witt Super Hit Master massagepistolen:

 • Den har intelligent genkendelse af knogler og muskler
 • Intelligent stemmestyring og registrering af det valgte massagehoved
 • Mange valgmuligheder for ønsket massage
 • Du får masser af tryghedsskabende information og orientering om korrekt anvendelse.

Se priser og tilbud på Witt Super Hit Master her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer MG070 – En massagepistol med varmelindring


Beurer MG070

Set til: -0,02

Køb hos Med24

Går du med smerter efter en hård træning, så er dette måske din redning. Med en massagepistol som denne fra Beurer kan du både lindre smerter ved hjælp af varme og massage. Den høster ros af brugerne for at være et godt våben mod ømhed.

Beurer MG070 har først og fremmest to aftagelige massagehoveder, så du selv bestemmer hvilket type massage, du vil have. Du kan enten vælge det glatte massagehoved eller det med knopper. 

Udover at du kan vælge mellem to forskellige massagehoveder, så er der også to intensiteter af massage, som du kan vælge mellem. 

Ved hjælp af infrarødt lys kan du også få glæde af massageapparatets varmefunktion. Det kan netop være en lækker oplevelse, når du har ømme muskler og led efter træning. Det er faktisk sådan, at varme kan have en lindrende effekt.

Har du ingen til at hjælpe dig med din massage, så kan du sagtens gøre det selv, for der følger også et håndtag med, så du for eksempel kan nå din egen ryg. Udover det sidder der en velcrorem på bagsiden af massageapparatet, så du kan holde godt på det.

Derfor skal du vælge Beurer MG070:

 • Du kan få to forskellige slags massage
 • Du kan også få smertelindring ved hjælp af varmefunktionen
 • Med håndtaget kan du også nå din egen ryg

 

Se priser og tilbud på Beurer MG070 her:

Medisana HM 858 – En massagepistol med ledning


Medisana HM 858

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Når du er gået ekstra hårdt til dine squats, og du ikke længere kan gå op og ned ad trapperne, eller når du bare har haft en masse arbejde på kontoret, og dine skuldre har siddet helt oppe ved ørene en hel dag, så er det, du virkelig kan få brug for en god massage. 

Med denne model fra Medisana kan du give dig selv den massage, du går og drømmer om. Den er brugervenlig og stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen.

Medisana HM 858 kommer med flere fordelagtige funktioner, der er til for at give dig den optimale massageoplevelse, helt uden at du behøver forlade dit eget hjem. Faktisk kan du gøre det hele selv.

Du kan nemlig selv styre intensiteten af dine massage, og så kan du vælge mellem de to massagehoveder, alt efter hvilken type massage du vil have. Udover det så har denne massagepistol faktisk også en varmefunktion. Så kan du vinke farvel til ømme muskler og led og nyde den dejlige afslappende følelse af en god massage. 

Dette apparat kører på strøm, og skal sluttes til en stikkontakt. Derfor skal du altså bare sørge for, at der er en strømkilde i nærheden, og så er der ingen begrænsninger for din afslapning. Den har en effekt på 28 W. 

Derfor skal du vælge Medisana HM 858:

 • Du kan vælge mellem 2 massagehoveder og selv styre intensiteten af din massage
 • Denne model har desuden en lækker varmefunktion
 • Den er stor nok til, at du vil kunne nå ømme punkter på hele kroppen

Se priser og tilbud på Medisana HM 858 her:

DHZ Regun Home – En massagepistol, der giver pulserende massage


DHZ Regun Home

Set til: 1.999,00

Køb hos Abilica Online

Endelig har vi DHZ Regun Home, som er endnu et fremragende eksempel på et massageapparat, der kan give en dybdegående og lindrende massage, når du har brug for det. 

Også denne massagepistol kommer med forskellige massagehoveder, der hver har sine fordele. Med DHZ Regun Home får du nemlig et rundt massagehoved, et fladt massagehoved, et gaffelformet massagehoved og sågar en massageskrue. På den måde kan du altså få glæde af forskellige former for massage alt i ét smart apparat.

Du kan desuden selv vælge hastigheden af pulseringerne i din massage. Faktisk er der 3 indstillinger for hastigheden.

En pulserende massage, som man opnår med dette apparat, kan have mange fordele for din krop. Du kan både få glæde af det, hvis du er fysisk aktivt og får ømme led og muskler, og hvis du bliver stiv i kroppen, fordi du modsat sidder meget stille. 

Det, pulseringer gør, er, at de stimulerer kredsløbet og blodcirkulationen. Det kan være en stor hjælp, når man mærker ømhed. Derudover kan det også afhjælpe mælkesyre, der ellers kan give stort ubehag.

En massagepistol som denne vil både kunne være en hjælp for dig, når dine led og muskler bliver ømme og stive, men det kan faktisk også være et godt redskab at have ved hånden, når du skal varme op til træning. Du vil nemlig kunne vække kroppen ved at stimulere blandt andet nerver, bindevæv og blodcirkulationen.

Derfor skal du vælge DHZ Regun Home:

 • Du kan få pulserende massage i dit eget hjem
 • Du bestemmer selv hastigheden på pulseringerne
 • Der er også 4 forskellige massagehoveder at vælge mellem
 • Et fuldt opladet apparat giver op mod 1 times levetid

Se priser og tilbud på DHZ Regun Home her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hyperice HyperVolt – En massagepistol i topklasse


Hyperice HyperVolt

Set til: 2.999,00

Køb hos Elgiganten.dk

Er du på udkig efter en mere avanceret teknologi inden for massageapparater, har vi naturligvis også modellen til dig. Denne model har nemlig et væld af gode funktioner, der placerer den i topklasse. Til gengæld er det dog også værd at bide mærke i, at det kommer til en noget højere pris.

Denne massagepistol kan give dig en vibrationsmassage. Denne type massage kan være godt for kredsløbet, og så kan det også være godt for kroppens bindevæv. På den måde kan det altså være et fantastisk redskab at bruge, inden du træner, så det bliver en del af din opvarmning. 

Det kan dog også hjælpe efter træning, når du mærker ømhed i kroppen.

Med Hyperice HyperVolt kan du vælge mellem 3 intensiteter, alt efter hvad du lige har brug for. Det kan være, at man nogle dage vil have en hård massage, og at man andre dage har brug for noget blidere. Her har man altså valget.

Der følger i øvrigt hele 5 massagehoveder med i købet.

Derfor skal du vælge Medisana HM 858:

 • Den giver vibrationsmassage, der kan være godt både før og efter træning
 • Der er 3 intensitetsindstillinger
 • Og så er der hele 5 forskellige massagehoveder at vælge imellem
 • Den har en levetid på op til 3 timer efter opladning

 

 

Se priser og tilbud på Medisana HM 858 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Casada massage Scoop – Rejsevenlig massage- og varmebehandling 


Casada massage Scoop

Efter en hård gang træning eller en hård dags arbejde, er der intet så godt som en gang afslappende afspændingsmassage – måske endda med varme!

Det trådløse massageapparat fra Casada massage Scoop giver dig den mulighed uanset hvor du end måtte befinde dig.

Ikke nok med, at du kan blive masseret, med dette effektive apparat, så kan massagen også suppleres med en skøn varmebehandling, der forstærker massage-effekten.

Designet er smart og lækkert og sikrer, at du med blot en hånd kan komme til at massere hvor på kroppen, du måtte ønske det.

Mere om Canada Massage Scoop massageapparatet:

Det er et dejligt designet håndholdt massageapparat, der ovenikøbet også har en varme-behandlings-funktion.

Du bliver forkælet med hele fem forskellige massageprogrammer, så du er sikret, at dit behov er dækket fint ind.

Det yderst bløde og fleksible massagehoved hjælper til med at opnå en god afslappende effekt i nakken, skuldrene, ryggen, armene, benene og fødderne.

Derfor skal du vælge Canada Massage Scoop massageapparatet: 

 • Du kan få dækket dit massage-behov ved at vælge mellem 5 forskellige programmer.
 • Du har mulighed for at forkæle dig selv yderligere med varmebehandling
 • Den er trådløs og håndholdt og kan derfor uden problemer tages med overalt
 • Effektivt design, der gør det nemt at nå overalt på kroppen.

Zenkuru Massage Gun – En massagepistol, der giver vibrationsmassage 


Zenkuru Massage Gun

Også denne massagepistol kan give dig en fantastisk vibrationsmassage dog til en lidt mere overkommelig pris. Så bliver det lidt nemmere at gøre den luksus til en del af hverdagen.

Vibrationsmassage kan som bekendt være godt for kroppen både før og efter træning, og derfor vil du som sportsudøver også kunne få megen glæde af et massageapparat som dette. 

Zenkuru giver dig i øvrigt en høj grad af personlig tilpasning, når du skal massere, for det er nemlig 3 intensitetsindstillinger og 4 massagehoveder.

Du kan vælge mellem et gaffel- eller kugleformet og et rundt eller fladt massagehoved. Hvert har sine fordele. Med det gaffel- eller kugleformede massagehoved kan du for eksempel fokusere din massage på meget præcise punkter på kroppen. 

Det runde eller flade massagehoved kan derimod være et godt redskab, når du vil massere de større muskelgrupper på kroppen, f.eks. når dine dødløfts har været ekstra hårde ved dig. 

Man kan ved hjælp af indikatoren se, både hvor meget strøm der er tilbage på batteriet, og hvilket vibrationsniveau batteriet er sat på.

Håndtaget er lavet af plastik med gummi rundt om, så det er behageligt at holde.

Derfor skal du vælge dette massageapparat fra Zenkuru:

 • Du kan få glæde af vibrationsmassage i hjemmet
 • Du kan indstille det til 3 forskellige typer vibrationsmassage
 • Med i købet får du 4 forskellige massagehoveder med hver deres fordele
 • Efter opladning har batteriet ca. 2 timers levetid 

Outlet section for .dk

FAQ

🤩 Hvilke massagepistoler er bedst i test?

Flere eksperter, og blogindlæg, inden for fysioterapi har belyst de forskellige massagepistoler på markedet, og vi har samlet vurderinger fra både kunder og eksperter om de bedste produkter – det er blevet til oversigten i denne artikel. Massagepistoler er et relativt nyt produkt, så der findes endnu ikke officielle tests.

🧐 Hvordan får man mest ud af en massagepistol?

Først og fremmest skal du vælge den helt rigtige model til dine behov gerne en massagepistol, der har flere programmer, flere massagehoveder, og kan køre længe på batteri. Ligesom med almindelige massage, får du mere ud af brugen af dit nye apparat, hvis du slapper helt af i kroppen.

🤔 Hvad er en massagepistol godt for?

Foruden en behagelig følelse, giver en massagepistol dybdegående massage til dine muskler, som øger både blodomløb samt forbedre restitution. Hvis du anvender din massagepistol over længere periode, kan den også eliminere myoser og ledsmerter.

Denne side er anmeldt af: Emilie M. Jacobsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar