Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Massagepistol test:
De 19 bedste massagepistoler til ømme muskler

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

19 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Massagepistoler er et populært massageapparat, der kan give dybdegående massage. Ifølge fysioterapeuten, Mette Boldsen, kan massage øge bevægelighed i musklerne både før og efter træning samt nedsætte træningsømhed (DOMS).

Boldsen påpeger derudover, at massagepistoler ikke kun er nyttige redskaber for atleter, men også for almindelige personer. Det skyldes blandt andet, at du får mulighed for at give dig selv massage på områder, hvor det ellers kan være problematisk at nå. Du kan læse flere af Boldsens råd til at anvende massagepistoler.

Vi har undersøgt markedet og udvalgt massagepistoler, der har fået positiv feedback fra både forbrugere samt eksperter og håber, det kan gøre din beslutning nemmere.

Seneste ændring:

Den 05/07/2023 tilføjede vi Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol til vores artikel om de bedste massagepistoler. Enheden giver en enestående massageoplevelse med sin karakteristiske varm/kold-funktion, temperaturjusteringsfunktion og optimale 8 mm slag. Disse kombinerede funktioner gør den ideel til dem, der ønsker en temperaturstyret massage.

Tidligere ændringer:

22. marts 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af massagepistoler, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

17. marts 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 19 bedste massagepistoler i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte massagepistoler

Bedste massagepistol til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic Wellness POWER - kraftfuld massagepistol

Nordic Wellness Massagepistol POWER er en kraftig massagepistol, der bl.a. bruges på Rigshospitalet og andre behandlingsklinikker. Den har et større udvalg af massagehoveder og flere forskellige hastighedsindstillinger i forhold til lignende modeller, så den er et oplagt valg til atleten.

Nordic Wellness POWER
Bedste massagepistol til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness POWER:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kraftfuldt indbygget genopladeligt batteri
 • Ledningsfri og nem at håndtere
 • CE- og RoHS-godkendt

Analyse af Nordic Wellness Massagepistol POWER

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 30
 • Vægt: 1,3 kg
 • Strøm: 60 W
 • amplitude: 14 mm
 • antal tilbehør: 6
 • Batterilevetid: 5 h

Vink farvel til ømme muskler
POWER er til stor hjælp efter en hård træning, da den lindrer ømme muskler og led.

Den er ledningsfri, så du kan nemt finde den frem, hvis du er øm eller døjer med smerter.

Dertil har den et genopladeligt batteri, der holder i mange timer, så du ikke behøver tænke over, om den er opladet, når du skal bruge den. Pistolen har 30 massagehastigheder mellem 1200 og 3600 RPM, så der er både passende indstillinger til den uvante nybegynder og til den garvede atlet. På trods af de høje vibrationshastigheder, holder den lydniveauet lavt, og rammer kun omkring 40 dB, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. Du tænder og indstiller massagepistolen via en tydelig touchskærm på toppen.

Praktisk rejsetaske
Der medfølger seks forskellige massagehoveder, som du kan skifte mellem efter behov. De er hver især udviklet til specifikke områder af kroppen, så du får den mest optimale massage. Alle hovederne samt basen har en plads i den praktiske rejsetaske, så du altid har styr på, hvor de er.

Hvad siger forbrugere om Nordic Wellness Massagepistol POWER?

En anden ting, der tæller i vores bog er, at forhandleren er bedømt til 4,7/5 stjerner på Trustpilot, som viser, at de er godt tilfredse med produkterne, hvilket vægter højt i vores samlede vurdering.

Vi har været så heldige at vi har fået en rabatkode vi kan dele med vores læsere. Du kan spare 10% med rabatkoden “FB10”

Mere om Nordic Wellness POWER

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 30
 • Vægt: 1,3 kg
 • Strøm: 60 W
 • amplitude: 14 mm
 • antal tilbehør: 6
 • Batterilevetid: 5 h

Netfysioterapi's vurdering

Prismæssigt ligger POWER massagepistolen placeret i midten af markedet. Til prisen får du flere massagehoveder og hastighedsindstillinger end med andre tilsvarende modeller. Derfor kan det være værd at opgradere til den her, hvis du ofte har behov for at bruge massagepistolen.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

90

Batteri

95

Ydeevne

100

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness POWER

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Fuld 3600 RPM
 • Praktisk rejsetaske medfølger
 • Behagelig at bruge

Ulemper

 • Tungere end andre modeller
Bedste massagepistol i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Flowgun GO 2.0 - massagepistol som forbrugerne elsker

 • "Bedst i test" hos Inspekto Sverige
 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Hvis du leder efter en god all-round massagepistol, der er støjsvag og ofte bruges af professionelle, så er Flowgun GO 2.0 fra Flowlife et oplagt valg.

Flowgun GO 2.0
Bedste massagepistol i test

Dagens bedste priser og tilbud på Flowgun GO 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Bruges af professionelle atleter
 • Lavt lydniveau mellem 30 og 55 dB
 • Ergonomisk design

Analyse af Flowgun GO 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 0.9 kg
 • Strøm: 30 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • amplitude: 10 mm
 • antal tilbehør: 6

Egnet til atleter på eliteniveau
Uanset om du er en ambitiøs atlet, der dyrker sport på højt niveau, eller om du er en mere gennemsnitlig person, der gerne vil kunne massere dine muskler, så kan Flowgun GO 2.0 det hele. Du kommer ikke til at betale for avancerede funktioner, du alligevel aldrig vil bruge, men du får stadig masser af værdi for pengene.

Med op til 3200 omdrejninger i minuttet er Flowgun GO 2.0 en kraftig massagepistol. Den kommer med 6 forskellige udskiftelige hoveder, så du kan tilpasse behandlingen til dine behov.

Massage pistolen er desuden let, så den er nem at tage med, hvor end du skal hen. Den har et ergonomisk design og er støjsvag, hvilket gør den ekstra behagelig at bruge.

Komfortabel og støjsvag drift
Der er det med massagepistoler, som der er med alle andre maskiner: De har en tendens til at larme. Udover at en konstant brummen er irriterende at høre på, kan det også gøre det svært at bruge massagepistolen uden at genere andre.

Heldigvis er støj ikke et problem med Flowgun GO 2.0. Den udmærker sig netop ved at være langt mere støjsvag end andre massagepistoler på markedet.

Hvad siger forbrugere om Flowgun GO 2.0?

Det er ikke kun os, der er vilde med Flowgun GO 2.0. Massagepistolen er også populær blandt forbrugerne. På Google Shopping har den fået en samlet rating på 4,6/5 stjerner og en lang række gode anmeldelser fra tilfredse købere. De roser den især for at være kraftfuld og for at være alle pengene værd. En anmelder skriver endda, at han har testet massagepistoler, og Flowgun GO 2.0 er hans favorit.

Mere om Flowgun GO 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 0.9 kg
 • Strøm: 30 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • amplitude: 10 mm
 • antal tilbehør: 6

Netfysioterapi's vurdering

Vi anbefaler Flowgun 2.0, fordi det er en god massagepistol, som du nemt kan have med i tasken. Du får også en støjsvag model, sammenlignet med andre massagepistoler på markedet. Alligevel har den masser af kraft og masserer både muskler og bindevæv i dybden.

Du kan derfor roligt bruge den både derhjemme, i fitnesscentret eller andre steder og nyde en kraftig, men lydsvag massage.

Prisvenlig

75

Brugervenlighed

95

Batteri

100

Ydeevne

95

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Flowgun GO 2.0

Fordele

 • Lille, let og diskret model
 • 5 vibrationsniveauer
 • 6 forskellige udskiftelige hoveder
 • Praktisk design

Ulemper

 • Lidt dyrere model sammenlignet med andre
Vores anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic Wellness PRO - massagepistol med let vægt

Nordic Wellness Massagepistol PRO er god til dig, der ønsker en massagepistol med lang batteritid og en dertilhørende praktisk opbevaringskasse. Du får seks massagehoveder med, når du køber den, så den kan lindre muskel- og ledproblemer.

Nordic Wellness PRO
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness PRO:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Brugervenligt design
 • Kraftig massage i 7 timer
 • Hurtig og effektiv massage

Analyse af Nordic Wellness Massagepistol PRO

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,8 kg
 • Strøm: 20 W
 • amplitude: 13 mm
 • antal tilbehør: 6
 • Batterilevetid: 7 h

Alsidig og let
Massagepistolen PRO fra Nordic Wellness vejer ikke meget med sine 800 g. Det betyder, at den er nem at bruge selv med én hånd. Dertil er den også nemmere at transportere, hvis du skulle få brug for det.

Når du er færdig med at bruge den, kan du pakke massagepistolen og de seks medfølgende hoveder ned i en praktisk rejsetaske, så du altid ved, hvor de er henne.

Lydsvag motor
Det store udvalg af massagehoveder gør det muligt at lindre ømme muskler og led efter en lang dag eller en hård træningssession.

Motoren har en effekt på 20 W, og massageapparatet er lydløst, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. Du kan bruge massagepistolen i op til syv timer mellem hver opladning, hvilket for mange er mere end nok.

Hvad siger forbrugere om Nordic Wellness Massagepistol PRO?

Forbrugerne giver forhandleren positive anmeldelser på Trustpilot med 4,7/5 stjerner. Når vi vurderer produkterne, er kundernes anmeldelser et vigtigt aspekt, og den høje rating indikerer for os, at der er en overordnet høj tilfredshed med deres produkter.

Mere om Nordic Wellness PRO

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,8 kg
 • Strøm: 20 W
 • amplitude: 13 mm
 • antal tilbehør: 6
 • Batterilevetid: 7 h

Netfysioterapis vurdering

PRO versionen er et letvægts apparat, der gør det nemt at ramme de områder, hvor du har ondt. Vi anbefaler den, fordi den har flere massagehoveder og hastighedsniveauer end andre pistoler. Derudover får du en lang batteritid på op til 7 timer, hvilket vi også ser som en stor fordel.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

95

Batteri

100

Ydeevne

95

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness PRO

Fordele

 • Vejer kun 800 gram
 • Stilfuldt design
 • Trådløs
 • 6 massagehoveder

Ulemper

 • Grebet kunne være bedre
Bedste massagepistol til rejsen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Flowgun Pocket - nemt transportabel massagepistol til tasken

 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping

Det er en fordel at kunne tage sin massagepistol med på farten. Skal du f.eks. på vandreferie, er det smart, hvis du har mulighed for at massere dine ømme ben om aftenen. Det kan også være, du bare gerne vil kunne behandle pludseligt opståede smerter eller stivhed.

Bedste massagepistol til rejsen
Flowgun Pocket

Dagens bedste priser og tilbud på Flowgun Pocket:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kraftfuldt design i lommeformat
 • Præcise slag og stærke vibrationer
 • En række funktioner til at løsne spændinger

Analyse af Flowgun Pocket

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,5 kg
 • Strøm: 100.8 W
 • Batterilevetid: 4 h
 • amplitude: 8 mm
 • antal tilbehør: 4

Aflastning i et kompakt design
Flowgun Pocket er lille og kompakt, vejer kun 500 gram og kan med den medfølgende taske nemt tages med i rygsækken, kufferten eller endda lommen, så du altid har den med dig på farten.

Pocket kommer med 3 udskiftelige massagehoveder og 3 forskellige niveauer, så du kan tilpasse massagen efter dine behov.

Høje omdrejninger i minuttet
Flowgun Pocket rammer dine trigger-punkter dybt og præcist, så du får løsnet op for spændinger, men også får øget din blodcirkulation. Du kan bruge massagepistolen overalt på kroppen.

Du skal ikke lade dig snyde af massagepistolens størrelse, for selvom den er lille, er det en af de stærkeste og mest kraftfulde massagepistoler på markedet. Med op til 3200 omdrejninger i minuttet er du sikret en god og grundig massage.

Hvor andre massagepistoler på markedet kan have en tendens til at larme, som kan begrænse hvor og hvornår, du kan bruge dem, er Flowgun Pocket en støjsvag massagepistol.

Hvad siger forbrugere om Flowgun Pocket

Flowgun Pocket er en populær massagepistol blandt forbrugerne, hvor den på Google Shopping har fået en samlet rating på 4,9/5 stjerner. Det er især kombinationen af den lille størrelse og store styrke, forbrugerne er imponerede over. Flere anmeldere skriver endda, at de ikke længere behøver gå til massør, efter de har købt Pocket.

Mere om Flowgun Pocket

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,5 kg
 • Strøm: 100.8 W
 • Batterilevetid: 4 h
 • amplitude: 8 mm
 • antal tilbehør: 4

Netfysioterapis vurdering

Byggekvaliteten er god, og den er nem at bruge. Massagepistolen har også et elegant skandinavisk design, som gør den tiltalende, og derudover er den behagelig at have i hånden. Det eneste minus er, at det tager 4 timer at oplade den. Overordnet set vil vi dog anbefale Flowgun Pocket til dig, der leder efter en effektiv måde at lindre spændinger og muskelsmerter på.

Prisvenlig

80

Brugervenlighed

100

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Flowgun Pocket

Fordele

 • Opladning via USB-Type C-kabel
 • Elegant skandinavisk design
 • Let at bruge
 • Op til 3200 omdrejninger pr. minut

Ulemper

 • Opladningstiden kunne være kortere
Bedste massagepistol til vævstimulering test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sharper Image PRO - massagepistol med gode muligheder for tilpasning

 • 4,8/5 stjerner Google Shopping
 • God anmeldelse på Massagegunfight.com

Massagepistolen fra Sharper Image leveres med 6 forskellige massagehoveder, der kan bruges til at massere forskellige områder af kroppen. Den er ideel for dem, der har brug for stimulere blodcirkulationen og samtidig få afslappet musklerne.

 

Sharper Image PRO
Bedste massagepistol til vævstimulering

Dagens bedste priser og tilbud på Sharper Image PRO:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 6 intensitetsniveauer
 • 6 massagehoveder
 • Lydløs drift

Anmeldelse: Produktanalyse af Sharper Image Massage Pistol PRO

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Strøm: 50 W
 • Batterilevetid: 4.5 h
 • antal tilbehør: 6
 • amplitude: 8 mm

6 intensitetsniveauer og 6 massage-hoveder

Massagepistolen er af god kvalitet, har 6 forskellige massagehoveder, 4,5 timers ledningsfri brug og mulighed for at justere de 6 intensitetsniveauer nemt via dens LCD touchscreen, hvilket gør den praktisk og nem at regulere efter behov. De 6 massagehoveder har følgende forme: to kugler, en barre, en gaffel, en kegle og en flad. Massage-hovederne giver mulighed for at tilpasse din massage og behandle specifikke muskelgrupper. Massagepistolen er designet til at give dybdegående “percussion” massage, som løsner knuder, hvilket gør den oplagt til at restituere efter træning. Fordi den kan benyttes til vævsmassage, har forskellige massagehoveder og lang batteritid, kan den også bruges af terapeuter, der har brug for en kvalitets massagepistol til at behandle klienter.

Lydløs drift

Massagepistolen er lydløs under drift, hvilket gør den velegnet til massage hvor end, man befinder sig. Den har også et praktisk design og er nem at opbevare og leveres derudover med en opbevaringstaske, der gør det nemt at have den med, om det er på en rejse eller en tur i fitness.

Hvad siger brugere og eksperter om Sharper Image Massage Pistol PRO?

Både eksperter og kunder har givet massagepistolen gode anmeldelser. Beregnet ud fra forskellige anmeldelser fra forskellige websites fik den 4,8/5 stjerner. Kunderne har fremhævet dens gode massageevne og lange batteritid. Den fik også en god anmeldelse på Massagegunfight.com, hvor den blev anbefalet som en god mulighhed, når du skal købe en massagepistol.

Mere om Sharper Image PRO

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Strøm: 50 W
 • Batterilevetid: 4.5 h
 • antal tilbehør: 6
 • amplitude: 8 mm

Netfysioterapis vurdering

Massagepistolen er god, da den kan bruges på alle områder af kroppen og kan hjælpe med at løsne muskelknuder. Den har derudover lang batteritid, som mange brugere vil sætte pris på. En god tilføjelse er, at der medfølger en opbevaringspose. Ulempen er dog, at massagepistolen er lidt tung, især hvis du bruger den i længere tid i enten ryg- eller nakkeområdet. Den kommer også kun med 3 måneders garanti, hvilket er lidt mindre end andre modeller på markedet. Alt i alt synes vi, at massagepistolen fra er en overvejelse værd på grund af dens gode kvaliteter og mange nyttige funktioner.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

90

Batteri

95

Ydeevne

100

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Sharper Image PRO

Fordele

 • Lang batteritid
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Giver dyb vævsmassage
 • Opbevaringstaske er inkluderet
 • Kan bruges både af professionelle og private

Ulemper

 • Lidt tung, når den bruges i længere tid
 • Kun 3 måneders garanti
Mest værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Abilica MassageGun Pro - massagepistol til en god pris

 • Topkarakter på Nettofitness.dk – 5/5
 • Anbefalet af Fitfact.dk

Er du den aktive type, bør du også passe ekstra godt på kroppen – og Abilica MassageGun Pro kan blive den perfekte træningsmakker. Massagepistolen har fået topkarakterer af brugerne på Nettofitness.dk, mens Fitfact.dk varmt anbefaler den, fordi du får meget for prisen. Desuden understreger testpanelet, at norske Abilica er et dybt pålideligt mærke inden for fitnessudstyr.

Abilica MassageGun Pro
Mest værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica MassageGun Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 5
 • amplitude: ?

Du kan anvende den håndholdte massagepistol fra Abilica både før og efter træning, men også hvis du mærker ømhed i hverdagen og vil behandle smerterne med varme. 

Har du snøret løbeskoene, er det en god idé at varme musklerne op, så de bliver mere smidige, og du undgår skader. MassageGun Pro leveres med 5 forskellige massagehoveder, så du kan behandle alt fra lår og skuldre til nakke og akillessener. Massagehovederne dækker kort sagt alle de vigtigste muskelgrupper. 

Efter træningen er MassageGun Pro god til at skabe en ekstra effektiv blodcirkulation – kroppen danner mælkesyre, når der ikke er ilt nok til at transportere syren væk. Massagepistolen kan køre ved 6 forskellige hastigheder – mellem 1200-2800 o/m – og du har rig mulighed for at tilpasse massagen til dine individuelle behov. 

Ekstra plusser ved maskinen tæller det praktiske etui, der holder styr på de forskellige massagehoveder, samt den lydsvage drift. Den har desuden en god batteritid på 2-5 timer. 

Mere om Abilica MassageGun Pro

Derfor skal du vælge Abilica MassageGun Pro:

 • God til prisen
 • Kan anvendes både før og efter træning
 • Batteritid på 2-5 timer
 • Kan oplades på 3,5 timer
 • Lydsvag drift
 • Der medfølger 5 massagehoveder, etui og adapter
 • 6 hastigheder – fra 1200-2800 o/m
 • Vægt: 700 gram
 • Materialer: Rustfrit stål, ABS samt silicagel

Netfysioterapis vurdering

Alt i alt er Abilica MassageGun Pro værd at overveje, hvis du er på udkig efter muskelaflastning, der passer til både din aktive livsstil og dit budget. Selvom den ikke når op på lige så høje hastigheder som de dyrere modeller, kan dens alsidighed med seks intensitetsniveauer og fem massagehoveder effektivt opfylde en bred vifte af behov – fra opvarmning før træning til restitution efter træning.

Dens støjsvage drift, lange batteritid og bekvemmeligheden ved en bæretaske gør den endnu mere attraktiv. I betragtning af de positive anmeldelser og den overkommelige pris mener vi, at massagepistolen udgør et praktisk valg til hverdagens restitutionsrutiner.

Fordele og ulemper ved Abilica MassageGun Pro

Fordele

 • God pris
 • 5 medfølgende hoveder
 • Lydsvag
 • God batterilevetid

Ulemper

 • Ikke ligeså høj m/o som konkurrenterne
Bedste massagepistol til rejsen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Musclepain Mini - lille massagepistol med stor kraft

 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping

Det er en fordel at kunne tage sin massagepistol med på farten. Skal du f.eks. på vandreferie, er det smart, hvis du har mulighed for at massere dine ømme ben om aftenen. Det kan også være, du bare gerne vil kunne behandle pludseligt opståede smerter eller stivhed.

Bedste massagepistol til rejsen
Musclepain Mini

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain Mini:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kraftfuldt design i lommeformat
 • Præcise slag og stærke vibrationer
 • En række funktioner til at løsne spændinger

Analyse af Flowgun Pocket

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 495 g
 • Strøm: 100 W
 • Batterilevetid: 4 h
 • amplitude: 8 mm
 • antal tilbehør: 4

Aflastning i et kompakt design
Flowgun Pocket er lille og kompakt, vejer kun 500 gram og kan med den medfølgende taske nemt tages med i rygsækken, kufferten eller endda lommen, så du altid har den med dig på farten.

Pocket kommer med 3 udskiftelige massagehoveder og 3 forskellige niveauer, så du kan tilpasse massagen efter dine behov.

Høje omdrejninger i minuttet
Flowgun Pocket rammer dine trigger-punkter dybt og præcist, så du får løsnet op for spændinger, men også får øget din blodcirkulation. Du kan bruge massagepistolen overalt på kroppen.

Du skal ikke lade dig snyde af massagepistolens størrelse, for selvom den er lille, er det en af de stærkeste og mest kraftfulde massagepistoler på markedet. Med op til 3200 omdrejninger i minuttet er du sikret en god og grundig massage.

Hvor andre massagepistoler på markedet kan have en tendens til at larme, som kan begrænse hvor og hvornår, du kan bruge dem, er Flowgun Pocket en støjsvag massagepistol.

Hvad siger forbrugere om Flowgun Pocket

Flowgun Pocket er en populær massagepistol blandt forbrugerne, hvor den på Google Shopping har fået en samlet rating på 4,9/5 stjerner. Det er især kombinationen af den lille størrelse og store styrke, forbrugerne er imponerede over. Flere anmeldere skriver endda, at de ikke længere behøver gå til massør, efter de har købt Pocket.

Mere om Musclepain Mini

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 495 g
 • Strøm: 100 W
 • Batterilevetid: 4 h
 • amplitude: 8 mm
 • antal tilbehør: 4

Netfysioterapis vurdering

Byggekvaliteten er god, og den er nem at bruge. Massagepistolen har også et elegant skandinavisk design, som gør den tiltalende, og derudover er den behagelig at have i hånden. Det eneste minus er, at det tager 4 timer at oplade den. Overordnet set vil vi dog anbefale Flowgun Pocket til dig, der leder efter en effektiv måde at lindre spændinger og muskelsmerter på.

Prisvenlig

80

Brugervenlighed

100

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Musclepain Mini

Fordele

 • Opladning via USB-Type C-kabel
 • Elegant skandinavisk design
 • Let at bruge
 • Op til 3200 omdrejninger pr. minut

Ulemper

 • Opladningstiden kunne være kortere
Bedste valg for profesionelle test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DHZ Regun Home - massagepistol med god pulserende massage

DHZ Regun Home er endnu et godt eksempel på et massageapparat, der kan give dybdegående og lindrende massage, når du har brug for det.

DHZ Regun Home
Bedste valg for profesionelle

Dagens bedste priser og tilbud på DHZ Regun Home:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hurtigere restitution og mindre muskelømhed
 • Aktiverer nervesystemet
 • Bruges af førende fysioterapeuter

Analyse af DHZ Regun Home massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 1 kg
 • Batterilevetid: 1 h
 • antal tilbehør: 4
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Smart løsning med flere massagehoveder
Massagepistol kommer med forskellige massagehoveder, der hver har sine fordele. Med DHZ Regun Home får du et rundt massagehoved, et fladt massagehoved, et gaffelformet massagehoved og en massageskrue. På den måde kan du få glæde af forskellige former for massage med ét smart apparat.

Du kan desuden selv vælge mellem de 3 hastighedsindstillinger.

Få gavn af pulseringen
En pulserende massage kan have mange fordele for din krop. Du kan både få glæde af det, hvis du er fysisk aktiv og får ømme led og muskler, og samtidig også hvis du bliver stiv i kroppen, fordi du modsat sidder meget stille.

Det, pulseringer gør, er, at de stimulerer kredsløbet og blodcirkulationen. Det kan være en stor hjælp, når man mærker ømhed. Derudover kan det også afhjælpe mælkesyre, der ellers giver ubehag.

Massagepistolen kan både være en hjælp for dig, når dine led og muskler bliver ømme og stive, men det kan også være et godt redskab at have ved hånden, når du skal varme op til træning, fordi du kan vække kroppen ved at stimulere nerver, bindevæv og blodcirkulationen.

Mere om DHZ Regun Home

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 1 kg
 • Batterilevetid: 1 h
 • antal tilbehør: 4
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Netfysioterapis vurdering

Vi vurderer, at DHZ Regun Home er et interessant valg for professionelle, der vil massere selv de mindste punkter på kroppen. Den er nem at justere og kan dertil bryde arvæv og reducere cellulite. Ulempen er, at den ikke har en særlig lang batteritid, men overordnet set synes vi, at det er et godt produkt, der gør det, den skal kunne.

Prisvenlig

80

Brugervenlighed

90

Batteri

90

Ydeevne

85

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved DHZ Regun Home

Fordele

 • Let at justere
 • Kan reducere cellulite
 • Kan bruges på hele kroppen
 • Bryder arvæv

Ulemper

 • 1 times batteritid
Bedste massagepistol med lav støj test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Musclepain PRO - massagepistol brugt af atleter

Musclepain PRO er til atleter og folk, der leder efter en holdbar massagepistol, der kan klare lange sessioner. Den er fremstillet af gode materialer og har et behageligt greb, hvilket gør den til et godt valg for alle, der søger lindring af muskelsmerter.

Bedste massagepistol med lav støj
Musclepain PRO

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain PRO:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Brugt af danske fysioterapeuter og atleter
 • 10 forskellige hastighedsindstillinger
 • Giver en professionel og dyb vævsmassage

Analyse af Musclepain PRO Massagepistol:

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,7 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batterilevetid: 7 h
 • amplitude: 12 mm
 • antal tilbehør: ?

Lang batteritid og mange hastighedsindstillinger
Musclepain PRO er et produkt, der skiller sig ud fra konkurrenterne med sine ti forskellige hastighedsindstillinger og en lang batteritid på 6 timer. Funktionerne giver dig mulighed for at tilpasse din massage til det, du har brug for, uanset om det er dyb vævsmassage eller blid massage. Massagepistolen har også et ergonomisk design, der ligger godt i hånden. Endelig leveres massagepistolen med to års garanti, hvis noget skulle gå galt.

Forskellige massagehoveder
Musclepains massagepistol leveres med seks forskellige massagehoveder, der gør det muligt for dig at ramme alle muskler effektivt. Gaffelhovedet har for eksempel to tænder, der er oplagte til rygsøjlen. Kuglehovedet er derimod bedst til store muskler og dybdegående vævsarbejde, mens det flade runde hoved er bedst egnet til mellemstore muskler.

Mere om Musclepain PRO

Om du løber, træner i fitnesscenteret, er atlet eller generelt bare ønsker mere velvære i hverdagen, er det sandsynligt, at Musclepain PRO kan blive et nyttigt redskab.

Massagepistolen og dens tilhørende rejsetaske afhjælper effektivt dine muskel- og ledsmerter, og skaber de bedste forudsætninger for at undgå ømhed efter træning, uanset intensiteten. Den har fået 5/5 stjerner på Trustpilot, som afspejler produktets gode egenskaber.

 • En begejstret bruger skriver:

Hvor er den bare awesome. Jeg træner pt. op til halvmarathon, og her hjælper den mig virkelig med at undgå ømme stænger.”

Musclepain PRO er udviklet og gennemtestet i samarbejde med fysioterapeuter over hele landet, og flere klinikker benytter sig også af produktet til klienters daglige behandlinger, hvilket er din garanti for, at massagepistolen lever op til en høj standard.

Fordi massagepistolen kun vejer 718 g får du samtidig et produkt, der er nemt at bære rundt på og bruge, så armene ikke bliver trætte. Skulle du alligevel blive øm, kan du passende hive dit nye apparat op af tasken og behandle med det samme.

Fordi massagepistolen har en støjsvag 20W motor, behøver du heller ikke sidde med headset, når du skal masseres.

Hvis der skulle ske noget med produktet, dækker garantien både fabrikationsfejl, ødelagte lys, knapper og andre tekniske mangler.

Netfysioterapis vurdering

Vi er meget positivt indstillet på massagepistolen fra Musclepain. Man støder sjældent på en massagepistol, der ikke blot er en af de letteste, men også den mest støjsvage løsning på markedet, samtidigt med at den stadig har god motorkraft. Musclepain har solgt over 30.000 eksemplarer og kan stadig prale med en TrustPilot-score på 4,5/5 stjerner, hvilket er et stort kvalitetsstempel. På baggrund af dette er MusclePain Pro massagepistolen vores anbefaling.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Musclepain PRO

Fordele

 • Holdbar konstruktion
 • Let og nem at transportere
 • Let at bruge
 • Praktisk rejsetaske er inkluderet
 • Skandinavisk design

Ulemper

 • Lidt for responsivt display
 • Kan nemt komme til at se fedtet ud
Bedste massagepistol til ryggen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Tunturi massagepistol - 4 medfølgende massagehoveder

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Det vigtigste argument for at vælge Tunturi Massagepistolen er, at den har 20 forskellige hastighedsindstillinger, der spænder fra 1200 til 3300 omdrejninger i minuttet. Det betyder, at du kan finde præcist det intensitetsniveau, der passer til dine behov.

Tunturi massagepistol
Bedste massagepistol til ryggen

Dagens bedste priser og tilbud på Tunturi massagepistol:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 20 hastigheder - fra 1200-3300 rpm
 • Batteritid, der kan vare op til 11 timer
 • Letlæselig LED-berøringsskærm

Analyse af Tunturi massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1360 g
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • Intensitetsniveauer: 20
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Godt valg hvis du har rygproblemer
Massagehovederne går dybt ned og rammer musklerne mere præcist via de højt pulserende bevægelser. Dertil medfølger der 4 massagehoveder: et rundt og fladt hoved samt et gaffel- og skruehoved. De er designet til forskellige punkter på kroppen – lige fra myoser i nakken til ømme hofter og en stiv ryg.

Mange hastighedsniveauer at vælge imellem
Tunturi har 20 hastighedsniveauer med 1200-3300 o/m, og du kan selv vælge, om du vil gøre brug af de integrerede programmer eller vil styre massagepistolen manuelt. Maskinen kommer desuden med flere funktioner, der gør den ekstra brugervenlig. Den har bl.a. en touchskærm, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor hurtigt massagepistolen kører pr. minut. Andre fordele er den lydsvage drift på 60 dB og en batteritid på 5-11 timer, alt efter hastighed.

Prismæssigt ligger massagepistolen på et fornuftigt leje, og den skiller sig ikke markant ud i forhold til lignende produkter. Derudover har Tunturi har et fint og brugervenligt design, og med de 4 massagehoveder og 20 forskellige hastighedsniveauer kan du få effektiv massage. Den store popularitet på Pricerunner vidner desuden om, at du her finder en massagepistol, der virker.

Mere om Tunturi massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1360 g
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • Intensitetsniveauer: 20
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Netfysioterapis vurdering

For dig, der søger personlig muskelaflastning, er Tunturi Massage Gun helt sikkert noget for dig. Med sine 20 forskellige hastighedsindstillinger, kan du finde lige præcis den indstilling, der passer bedst til dig – især hvis du har problemer med ryggen. Dens fire specialiserede massagehoveder er effektivt rettet mod forskellige muskelproblemer, fra nakke til ømme hofter.

Selvom den kan føles lidt tung, opvejer fordelene – såsom den brugervenlige touchskærm til hastighedsovervågning, støjsvag drift og en batteritid på mellem 5 og 11 timer – den lille ulempe. Efter vores mening tilbyder den en rimelig pris og dokumenteret effektivitet og har derfor en god balance mellem funktionalitet og bekvemmelighed for en skræddersyet massageoplevelse.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

90

Batteri

100

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Tunturi massagepistol

Fordele

 • Komfortabelt greb
 • Flot design
 • Reducerer stress, smerter og muskelspændinger
 • Rejsevenlig etui medfølger

Ulemper

 • Kan være lidt tung for nogle mennesker
Bedste valg til varmebehandling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer MG100 massagepistol - intens massage med varme

 • 4,5/5 stjerner hos pricerunner.dk
 • 4/5 stjerner hos amazon.co.uk
 • 4,5/5 stjerner hos whiteaway.com
 • 4,5/5 stjerner hos coop.dk

Den største fordel ved Beurer MG100 massagepistolen er, at den har en forudinstalleret infrarød varmefunktion, som forbedrer massageoplevelsen og løsner effektivt op i musklerne.

Beurer MG100 massagepistol
Bedste valg til varmebehandling

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG100 massagepistol:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Indbygget infrarød varmefunktion til/fra
 • Sandblæst aluminiumshus
 • 2 skridsikre håndtag

Analyse af Beurer MG100

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 1,7 kg
 • Strøm: 25 W
 • antal tilbehør: 1
 • : ?

Sikkert greb, mens du masserer
Beurer MG100 massagepistol er et godt valg for dem, der leder efter en prisbillig massagepistol af høj kvalitet. Massagepistolen leveres med fem intensitetsniveauer og fire massageprogrammer, så du kan tilpasse din oplevelse til dine behov. Derudover sikrer 20W motoren nok kraft til at arbejde med knuder og spændingshovedpine. Det sandblæste aluminiumshus giver den dertil et unikt udseende og gør den holdbar nok til at klare selv anstrengende sessioner. Desuden hjælper de to skridsikre håndtag med at holde den på plads, mens du bruger den.

Infrarød lindring
Massageapparatet arbejder dybt med en let dunkende massage i sammenspil med det infrarøde lys som udsender varme, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter i muskler eller led. Hvis du ikke er så privilegeret, at du har et rigtigt massageapparat ved hånden, hver gang du har brug for det, så er Beurer MG100 et godt alternativ.

Hvad siger forbrugere om Beurer MG100

En glad kunde købte massagepistolen fra Beurer som gave til et familiemedlem, gav det 5/5 stjerner og skrev samtidig på coop.dk: “Jeg købte massageapparatet til min bror, som har brugt det hver dag siden. Det er det bedste apparat, han har haft til dato.”

Mere om Beurer MG100 massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 1,7 kg
 • Strøm: 25 W
 • antal tilbehør: 1
 • : ?

Netfysioterapis vurdering

Beurer MG100 er et interessant produkt med mange fordele. Den har et display med en blå baggrundsbelysning, et håndtag med lang rækkevidde, fem intensitetsniveauer og et flot design. Massageapparatet er dog ikke trådløs. Vi har givet Beurer MG100 prisen som “bedste valg til varmebehandling”, fordi varmefunktionen ikke fås ved mange modeller.

Prisvenlig

95

Brugervenlighed

85

Batteri

85

Ydeevne

85

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Beurer MG100 massagepistol

Fordele

 • Display med blå baggrundsbelysning
 • Håndtag med lang rækkevidde
 • 5 intensitetsniveauer
 • Flot design

Ulemper

 • Ikke trådløs
Bedste valg til helkropsmassage test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer MG70 - massagepistol med varmelindring

 • 4,5/5 stjerner hos Google Shopping
 • 4,3/5 stjerner hos Amazon

Går du med smerter efter en hård træning, så MG70 måske din redning. Med massagepistolen fra Beurer kan du både lindre smerter ved hjælp af varme og massage. Den høster ros af brugerne for at være god mod ømhed.

Beurer MG70
Bedste valg til helkropsmassage

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG70:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Trinløst justerbar massageintensitet
 • Valgfri infrarød varmefunktion
 • Kraftige og rytmiske bankbevægelser

Analyse af Beurer MG70

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Strøm: 22 W
 • antal tilbehør: 2
 • : ?

2 massagehoveder og 2 intensitetsniveauer
Beurer MG070 har to aftagelige massagehoveder, så du selv bestemmer hvilken type massage, du vil have. Du kan enten vælge det glatte massagehoved eller det med knopper.

Derudover er der også to intensiteter af massage, du kan vælge mellem.

Sikkert greb med designet rem
Ved hjælp af infrarødt lys kan du også få glæde af massagepistolens varmefunktion. Det kan netop være en god oplevelse, når du har ømme muskler og led efter træning. Varme kan nemlig have en lindrende effekt.

Har du ingen til at hjælpe dig med din massage, kan du gøre det selv, for der følger også et håndtag med, så du for eksempel kan nå din ryg. Dertil sidder der en velcrorem på bagsiden af massagepistolen, så du kan holde godt på det.

Hvad siger forbrugere om Beurer MG70

Beurer MG70 er et massageapparat, som er blevet godt modtaget af forbrugere på nettet. Den har scoret 4,4/5 stjerner ifølge Googles samling af brugeranmeldelser på tværs af butikker.

Mere om Beurer MG70

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 2
 • Vægt: 0,9 kg
 • Strøm: 22 W
 • antal tilbehør: 2
 • : ?

Netfysioterapis vurdering

Beurer MG70 er et massageapparat, der leveres med et aftageligt håndtag og et forlængerhåndtag til områder, der er svære at nå. Den er også behagelig at bruge, hvilket gør den til et godt valg for alle, der søger lindring af muskelsmerter. Selv om den ikke er så kompakt som nogle af de andre modeller på markedet, kompenserer den mere end rigeligt for det med sin nytænkende teknologi og fleksibilitet.

Prisvenlig

100

Brugervenlighed

95

Batteri

85

Ydeevne

85

Tilbehør

90

Fordele og ulemper ved Beurer MG70

Fordele

 • Kraftfuld
 • Forlængerhåndtag til svært tilgængelige områder
 • Behagelig at bruge
 • Prisbillig

Ulemper

 • Ikke så kompakt sammenlignet med andre modeller
Bedste alsidige massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Perfect Body Massagepistol med 4 massagehoveder - 6 justerbare hastighedsniveauer

Massagepistolen er et effektivt apparat til at lindre ømhed og stivhed i musklerne. Den forbedrer blodcirkulationen, og hvis du træner, kan den optimere restitutionen.

Perfect Body Massagepistol med 4 massagehoveder
Bedste alsidige massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på Perfect Body Massagepistol med 4 massagehoveder:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Håndtag med nano-silikonegel for mere komfort
 • Fremmer mobilitet og smidighed
 • Massagehoveder med et let kliksystem

Analyse af Massagepistol med 4 massagehoveder

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batterilevetid: 4 h
 • antal tilbehør: 4
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Aflastning af nakke og ryg
Alt efter hvor på kroppen, du vil masseres, kan du skifte massagehovedet. Der medfølger 4 hoveder, som sikrer, at du kan målrette massagen, som du ønsker. Hovederne er udviklet til at virke på forskellige måder. Du kan købe massagehoveder velegnet til:

 • Større muskelgrupper
 • Nakken, ryggen og akilles
 • Afslapning af musklerne
 • Dybdegående og præcis massage

Seks forskellige hastigheder i kombination med et ergonomisk håndtag
Du bestemmer også selv hårdheden af massagen, da modellen kan justeres til 6 forskellige hastigheder. Her er det en god idé at lytte til din krop, mens du masserer, og justere hastigheden ind efter det.

Massagepistolen har et elegant sort design med et ergonomisk håndtag i nano silicone gel, og vægten på 1,5 kg gør den nem at håndtere. Placer den på den ønskede muskelgruppe efter at have tændt og indstillet den korrekt, og lad den virke i et halvt til tre minutter.

Mere om Perfect Body Massagepistol med 4 massagehoveder

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batterilevetid: 4 h
 • antal tilbehør: 4
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Netfysioterapi's vurdering

Perfect-body Massage Gun er designet til at imødekomme en bred vifte af massagepræferencer og -behov. Den skiller sig ud på vores liste på grund af sin alsidighed med fire udskiftelige massagehoveder og fleksibiliteten med seks justerbare hastighedsniveauer. Den udmærker sig desuden ved sin evne til at forbedre mobilitet, smidighed og blodcirkulation, samtidig med at det ergonomiske håndtag med nano-silikone-gel giver god komfort.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom erfarne brugere kan ønske sig mere kraft, og langvarig brug kan føles lidt tung, gør massagepistolens overkommelige pris og alsidighed den til et fornuftigt valg. Uanset om du ønsker at slappe af, målrette specifikke muskelgrupper eller blot forbedre dit generelle velbefindende, mener vi, at modellen tilbyder en velafrundet løsning, der er skræddersyet til dine individuelle behov.

Prisvenlig

95

Brugervenlighed

90

Batteri

95

Ydeevne

100

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Perfect Body Massagepistol med 4 massagehoveder

Fordele

 • Kraftige trykimpulser
 • Giver behagelig massage
 • Let at justere
 • Prisbillig

Ulemper

 • Erfarne brugere vil måske ønske en mere kraftfuld massagepistol
 • Kan være en smule tung ved langvarig brug
Bedste brugervenlige valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GoRunner Deluxe - effektiv og let massagepistol

Har du behov for at få gang i blodcirkulationen og løsne spændinger? Eller skal du speede restitutionen af kroppens forskellige muskelgrupper op efter intense og hårde træningssessioner? Så er GoRunner Massagepistolen Deluxe et praktisk redskab, der kan sikre dig velvære uden besvær.

GoRunner Deluxe
Bedste brugervenlige valg

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Deluxe:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dybdegående massage
 • Komponenter i aluminium
 • Elegant design

Analyse af GoRunner Massagepistol Deluxe

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 4
 • Vægt: 0,5 kg
 • Strøm: 15 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • amplitude: ?

Praktisk og effektiv
Massagepistoler er populære produkter lige nu, der alle har forskellige indstillinger, hastigheder, styrker og designs. GoRunner Massagepistol Deluxe er effektiv, praktisk, brugervenlig og kompakt.

Massagepistol Deluxe er et godt valg for dig, der vil tage din massagepistolen med rundt til forskellige destinationer. Med den medfølgende rejsetaske er det f.eks. nemt at tage den med ferie.

Fremstillet af materialer i høj kvalitet
Produktet er udviklet med fokus på materialer i høj kvalitet. Der er blandt andet brugt aluminium, og massagepistolen har et stærkt litium-batteri, der giver lang batteritid.

Massagepistolen kan indstilles til forskellige niveauer, der gør, at hastigheden og intensiteten kan matche den type massage, du har brug for. Det kan være meget individuelt, hvad du føler er den rigtige indstilling fra gang til gang.

Alle niveauer sikrer massage med fokus på dybdegående og afslappende bevægelser, der løsner op, uanset om du har brug en let omgang eller skal gennemarbejde musklerne.

En massagepistol styrker din sundhed
Hvis du oplever smerter fra spændte skuldre, så kan GoRunner Massagepistol Deluxe gøre en markant forskel for dit helbred. Produktet har med den vibrerende og masserende funktion mulighed for at hjælpe spændte muskler i kroppen. Du kan derudover med den justerbare styrke øge afslapning og restituering.

Mere om GoRunner Deluxe

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 4
 • Vægt: 0,5 kg
 • Strøm: 15 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • amplitude: ?

Netfysioterapis vurdering

Massagepistolen er brugervenlig og let anvendelig. Den er også let at transportere, hvilket gør den oplagt til at tage med dig på farten. Massagepistolen kan også hjælpe dig med at restituere hurtigere fra din træning. Den eneste ulempe er, at det kan være svært at justere intensiteten af massagen afhængigt af, hvad du bruger den til. Alt i alt synes vi dog, at modellen på grund af sin brugervenlighed og høje kvalitet er værd at overveje.

Prisvenlig

95

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved GoRunner Deluxe

Fordele

 • Brugervenlig og nem at bruge
 • Let at transportere
 • Letvægt

Ulemper

 • Kan være vanskelig at justere
God praktisk massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

RecoveryGun Go - lille, transportabel massagepistol

RecoveryGun Go er til dig, der har brug for dybdegående vibrationsmassage on-the-go. Du kan bruge den til restitution og behandling af skader, og modellen er kompakt, let og nem at have med.

RecoveryGun Go
God praktisk massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på RecoveryGun Go:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Flere massagehoveder og hastigheder
 • Lille og smart design
 • Fremmer mobilitet og fleksibilitet

Analyse af RecoveryGun Go

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • antal tilbehør: 4
 • Batterilevetid: 7 h
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Letvægts massagepistol
Efter træning kan du have massagepistolen med, så du kan få behandling så snart, musklerne er brugt. De dybdegående vibrationer sendes gennem musklerne og bearbejder bindevævet, så det bliver smidigt. Det gør, at musklerne bliver løsnet op. Den er god til opvarmning eller efter endt træning.

Handy USB-C indgang
Du kan nemt bruge massagepistolen alle steder på kroppen, da den ikke vejer så meget. Der medfølger et USB kabel, så du kan oplade maskinen, når det bliver nødvendigt. Det er med USB-C, som er mere effektivt.

Modellen har en tænd/sluk knap, hvor du også kan justere hastigheden. Du kan let styre, hvor voldsomme vibrationerne skal være. Du kan vælge fra 1200 slag i minuttet til 3200 slag. Det bliver ikke hårdere mod huden, der kommer bare flere vibrationer.

4 massagehoveder til forskellige behov
Du får 4 forskellige massagehoveder, som har forskellige former. RecoveryGun Go kan bruges til flere formål, hvilket både er praktisk og smart. Med de forskellige hastigheder får du også præcis det niveau, du har brug for.

Massagepistolen er ideel til at lindre smerter og muskelømhed. RecoveryGun Go koster ikke en formue, så hvis du vil prøve det af, kan det være en god start med den mindre og mere kompakte model.

Designet er enkelt og neutralt i en sort farve, så den kan passe ind overalt, og når du ikke skal bruge den, kan den nemt pakkes væk.

Mere om RecoveryGun Go

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • antal tilbehør: 4
 • Batterilevetid: 7 h
 • Strøm: ?
 • amplitude: ?

Netfysioterapis vurdering

Vi anser RecoveryGun Go for at være et praktisk valg for dig, der søger en let og bærbar massagepistol. Dens kompakte design gør det nemt at tage den med til brug efter træning eller opbevare den på grund af dens pladsbesparende dimensioner. Ud over de praktiske dimensioner trænger de dybe vibrationer effektivt ind i dine muskler og bindevæv, hvilket øger fleksibiliteten og fremmer muskelafslapning. Det gør massagepistolen til en god mulighed til både opvarmning og restitution efter træning.

Desuden giver de justerbare hastighedsniveauer, der spænder fra 1200 til 3200 slag i minuttet, dig præcis kontrol over intensiteten, hvilket sikrer en altid behagelig massageoplevelse. Det er værd at bemærke, at batteritiden kunne være bedre, men RecoveryGun Go’s overordnede bekvemmelighed og effektivitet gør den alligevel til et ideelt udgangspunkt for dig, der er på udkig efter en kompakt og praktisk massagepistol. Dens enkle og neutrale design sikrer en problemfri integration i ethvert miljø og ubesværet opbevaring, når den ikke er i brug.

Prisvenlig

95

Brugervenlighed

100

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved RecoveryGun Go

Fordele

 • Hurtig opladning via USB-C
 • Dybdegående og behagelig massage
 • Holdbar og robust
 • Vejer kun 400 g

Ulemper

 • Batteritiden kunne være længere
Bedste kompakte massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Theragun Mini - massagepistol til lange rejser

 • Testvinder på det amerikanske magasin Cosmopolitan.com
 • Testvinder på det amerikanske magasin Esquire.com
 • 4,8/5 stjerner hos Amazon
 • 4,7/5 stjerner hos Google Shopping
 • 5/5 stjerner hos Coach

Theragun har været en markant spiller på markedet for massagepistoler gennem en længere periode, og med lanceringen af Theragun Mini bliver du præsenteret for en rejsevenlig model, så du kan behandle ømhed i musklerne uanset hvor, du befinder dig.

Theragun Mini
Bedste kompakte massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Mini:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Design for maksimal ergonomisk komfort
 • Lydsvag drift via QuietForce-teknologi
 • Kompakt børsteløs motor

Analyse af Theragun Mini

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,65 kg
 • Batterilevetid: 2.5 h
 • antal tilbehør: 1
 • amplitude: 12 mm
 • Strøm: ?

Massage med innovativ teknologi
Theragun Mini har tre forskellige hastigheder – du kan vælge mellem 1750, 2100, 2400 o/m. Massagepistolen er bygget op om en QX35-motor og den innovative QuietForce Technology, der gør den lydsvag. Du vil stadig kunne høre den, men ikke, så du distraheres.

Batteritiden ligger på 2,5 timer, og i udenlandske test bliver det nævnt, at du bør oplade din massagepistol hjemmefra, da adapteren ikke kan være i rejseetuiet. Det tager godt 80 minutter at lade massagepistolen op.

Unik trekantet design
Theragun Mini har et patenteret trekantet ergonomisk design med en unik form i forhold til andre massagepistoler. Det resulterer i et glat og ergonomisk greb, der er let at holde og samtidig reducerer belastningen på forskellige dele af din krop.

Hvad siger eksperterne om Theragun Mini

Modellen har vundet stor popularitet, og på Insider.com løb den med prisen ”bedste mini massagepistol”.

Samtidig har den fået flotte anmeldelser og Top 10-placeringer med på vejen hos Men’s Health, Women’s Health og Esquire.

Ét af de temaer, der går igen i anmeldelserne, er kraften og effektiviteten. Den betragtes som en god begyndermodel.

Mere om Theragun Mini

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,65 kg
 • Batterilevetid: 2.5 h
 • antal tilbehør: 1
 • amplitude: 12 mm
 • Strøm: ?

Netfysioterapis vurdering

Theragun Mini er en god massagepistol, fordi den er bærbar og nem at bruge. Den leveres også med to udskiftelige batterier, hvilket gør den praktisk. Amplituden og kraften er dog ikke så stærk som andre modeller, så den er måske ikke egnet til alle. Alt i alt synes vi dpg, at Theragun Mini er et godt valg for dem, der har brug for en massagepistol, som er nem at tage med på lange rejser.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

95

Batteri

90

Ydeevne

90

Tilbehør

90

Fordele og ulemper ved Theragun Mini

Fordele

 • Bærbar
 • Let at bruge
 • Theragun-app
 • Let at rengøre

Ulemper

 • Batteritid på 2,5 timer
 • Der medfølger kun ét massagehoved
Førsteklasses valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Theragun Elite massagepistol - professionel massage og vejledning i ét

 • 5 ud af 5 stjerner på det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
 • 4,7/5 stjerner hos Amazon
 • 4,6/5 stjerner hos Google Shopping

Theragun elite massagepistolen er designet så ingen kropsdel forsømmes.

De fem forskellige hoveder klarer alle dine massagebehov, så det ikke længere behøver gøre ondt efter træning.

Theragun Elite massagepistol
Førsteklasses valg

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Elite massagepistol:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Fuldt personliggjort app-oplevelse
 • Kraftfuld dybdegående muskelbehandling
 • Smart perkussionsterapi

Analyse af Theragun Elite

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 1 kg
 • Batterilevetid: 2 h
 • antal tilbehør: 5
 • amplitude: 16 mm
 • Strøm: ?

Brug massagepistolen i samarbejde med en app eller bluetooth
Pro-modellen er mere kraftfuld end de andre modeller i serien og bruges i professionelle sammenhænge. Den giver 16 procent dybere vibrationsmassage end standardpistolen, og du får derfor en mere grundig behandling. Modellen skiller sig også ud med Bluetooth-funktioner og en tilhørende app, der fungerer på både Android og IOS. Du kan derfor kommunikere med modellen og finde tips og råd om, hvordan du skal bruge den. I appen finder du også programmer og guides, der gennemgår forskellige øvelser.

Løsningen til større muskelgrupper
Der medfølger fem forskellige massagehoveder, som alle har forskellige funktioner. Desuden er massagepistolen kraftig nok til at klare dybdegående massage selv i de store muskler, som f.eks. lårmusklerne. Massagepistolen har også en justerbar hastighed på mellem 1750 og 2400 slag i minuttet.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Theragun Mini?

Theragun Elite har fået gode anmeldelser både af brugere og eksperter. Massagepistolen har en bedømmelse på 4,7/5 stjerner hos Amazon, hvor brugerne beskriver den som en “god investering”. Eksperter har også rost den, hvor én skriver, at “Theragun Elite måske er dyr, men det er en investering, som kan hjælpe alle med at få mere velvære”.

Mere om Theragun Elite massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 1 kg
 • Batterilevetid: 2 h
 • antal tilbehør: 5
 • amplitude: 16 mm
 • Strøm: ?

Netfysioterapis vurdering

Theragun Elite er en massagepistol af høj kvalitet med mange fordele. Den har en stærk konstruktion, den kan bruges trådløst via Bluetooth og så har den også en varmefunktion. En omfattende Therabody-app giver deruover massagevejledning og tips.

Bæretasken er dog stor og optager meget plads i din bagage eller sportstaske. På trods af den mindre ulempe mener vi, at Theragun Elite er en god massagepistol, som vi både anbefaler til professionelle, der har brug for regelmæssig massage samt andre, der ønsker effektiv massage derhjemme.

Prisvenlig

75

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

90

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Theragun Elite massagepistol

Fordele

 • Høj byggekvalitet
 • Smart Percussive Therapy ™ med Bluetooth-forbindelse
 • Opvarmningsfunktion
 • Behagelig at bruge

Ulemper

 • Batteritiden er kun 2 timer (4 timer i alt med de 2 udskiftelige batterier)
Bedste allround-massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

MG500 - massagepistol med stor effekt og lav pris

Modellen har op til 5 timers batteritid på en enkelt opladning, og derudover medfølger der 4 forskellige massagehoveder, hvilket dækker de flestes behov.

MG500
Bedste allround-massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på MG500:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Robust konstruktion
 • Brugervenligt digitalt touch-display
 • Let at justere 6 forskellige hastigheder

Analyse af MG500 Massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 1 kg
 • Strøm: 51 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • amplitude: ?

Hjælper atleter efter en hård træning
Den dybdegående massage, du kan opnå med MG500, øger blodgennemstrømningen og lindrer ømhed som følge af hård træning.

Massagepistolen kan anvendes effektivt både som en del af opvarmningen inden den egentlige træning og efter træningen.

Den er meget nem at håndtere og udfører arbejdet nærmest lydløst.

Det tydelige display giver dig derudover præcise informationer om den valgte hastighed og det aktuelle batteriniveau.

Kraftig massage for hele kroppen
MG500 drives af et lithium batteri, som giver op til 5 timers kontinuerlig brug når det er fuldt opladet. Massagepistolen leveres desuden med fire udskiftelige hoveder, der giver en kraftig massage til forskellige formål. Massagepistolen kan indstilles til 6 forskellige hastigheder.

Mere om MG500

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 1 kg
 • Strøm: 51 W
 • Batterilevetid: 5 h
 • antal tilbehør: 4
 • amplitude: ?

Netfysioterapis vurdering

MG500’s design er godt og den føles som et højkvalitets produkt, selv til prisen. Batteritiden er også god, hvilket er vigtigt for de fleste brugere. Den eneste ulempe er, at det tager længere tid end normalt at få massagepistolen leveret.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

90

Batteri

100

Ydeevne

85

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved MG500

Fordele

 • Lang batteritid
 • Praktisk taske
 • God kvalitet til prisen

Ulemper

 • Leveringstid på 5-10 dage
Bedste massagepistol med mange funktioner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Witt Super Hit Master - massagepistol med seks massagehoveder

 • Vurderet som ”sikker massagepistol med mange funktioner” af Cykelstart

Med Hit Master får du seks forskellige massagehoveder og intelligent genkendelse af knogler og muskler.

Witt Super Hit Master
Bedste massagepistol med mange funktioner

Dagens bedste priser og tilbud på Witt Super Hit Master:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Intelligent genkendelse af knogler og muskler
 • Smart og intuitivt display
 • Stemmestyring og strømsparefunktioner

Analyse af Witt Super Hit Master

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 0,9 kg
 • Strøm: 10 W
 • Batterilevetid: 2.5 h
 • antal tilbehør: 5
 • amplitude: 14 mm
 • Intensitetsniveauer: ?

Klart display
Massagepistolen er brugervenlig og giver dig regelmæssigt og tryghedsskabende information om korrekt brug på det tydelige display. Derudover får du også informationer om slagstyrke, nedtælling og det aktuelle batteriniveau.

Pistolen er udformet i fugtsikkert materiale og har et ergonomisk gummi-greb for sikker håndtering.

Smarte funktioner for øget effektivitet
Hit Master registrerer hvilket hoved, du har sat på og fortæller dig hvordan, du skal bruge det valgte hoved korrekt.

Den registrerer også når du kører hovedet hen over knoglefremspring hvorefter den øjeblikkeligt nedsætter hastigheden. På den måde er du sikret unødige smerter, når du masseres.

Hvis du synes godt om sikker, tryg og effektiv massage, har du her et godt bud på en massagepistol.

Mere om Witt Super Hit Master

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 0,9 kg
 • Strøm: 10 W
 • Batterilevetid: 2.5 h
 • antal tilbehør: 5
 • amplitude: 14 mm
 • Intensitetsniveauer: ?

Netfysioterapis vurdering

Witt Super Hit Master er støjsvag, kan køre op til 3500 omdrejninger pr. minut, leveres med kvalitetstilbehør og med en masse gode informationer. Den eneste ulempe er, at den ligger i den høje prisklasse, men hvis du er på udkig efter en smart og alsidig massagepistol, kan vi anbefale modellen.

Prisvenlig

75

Brugervenlighed

95

Batteri

100

Ydeevne

100

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Witt Super Hit Master

Fordele

 • 6 massagehoveder af høj kvalitet
 • Op til 3500 rpm
 • Mange forskellige muligheder

Ulemper

 • Højere prisklasse

Det skal du overveje, før du køber en massagepistol:

 • Batteritid: Brugervenligheden af en massagepistol afhænger i høj grad af dens batteritid, hvilket gør det til en relevant faktor at overveje, inden du foretager dit køb. Hvis du enten er uddannet fysioterapeut eller oplever markant muskulært ubehag, anbefaler vi at investere i en massagepistol, der kan køre i mindst 5-6 timer pr. opladning. Hvis målet derimod kun er at lindre et bestemt område af kroppen i en begrænset periode, vil en batteritid på 2-3 timer være tilstrækkeligt. Såfremt du har brug for mere frihed, er massagepistoler med aftagelige batterier gode. Vær dog opmærksom på, at massagepistoler med aftagelige batterier kan tage længere tid at oplade end modeller med ikke-aftagelige batterier.
 • Intensitetsniveauer: Antallet af intensitetsniveauer varierer fra model til model. Det er en fordel at have mulighed for at justere trykket, da forskellige muskelgrupper ikke tåler det samme tryk. Fysioterapeut Mette Boldsen hævder, at der ikke findes videnskabelig dokumentation for at bestemme den mest effektive o/m (omdrejninger i minuttet). Det varierer for hver enkel person baseret på egne erfaringer og præferencer. Massagepistoler kan have alt mellem 1200 og 3600 o/m. Til almindelig brug vil fem intensitetsniveauer være tilstrækkeligt. Der findes dog forskellige modeller med op til 30 niveauer, hvilket gør det muligt at tilpasse produktet mere til individuelle behov. Hvis du f.eks. masserer et følsomt område som læggen eller omkring knogler, skal du bruge lav intensitet. Senere kan du justere intensiteten, hvis det er nødvendigt.
 • Tilpasningsmuligheder: Med det rigtige tilbehør er kan du sikre muskelafslappende behandlinger i de områder, der har mest brug for det. Skal du massere knuder og triggerpunkter, anbefaler vi at bruge et “bullet massagehoved”. Det “U-formede” massagehoved anbefales til mere sarte områder, f.eks. omkring knogler og rygsøjlen. Kiletilbehøret kan bruges til at lave en “skrabende” bevægelse på huden, hvilket kan lindre smerter omkring skuldrene eller andre spændte områder. At bruge de rigtige indstillingsmuligheder kan have markant indvirkning på behandlingen af dine smerter. Ved at være opmærksom på, hvilke områder der gør ondt, inden du vælger massagehoved, får du mulighed for mere effektivt at ramme netop det område.
 • Pris: De dyreste massagepistoler, som ofte koster op til 4.000kr, er mere holdbare, har længere batteritid, flere intensitetsniveauer og flere massagehoveder. Billigere alternativer, der tilbyder basal massage, koster mellem 400 og 500kr. De billigere modeller er mere velegnede til folk, der normalt ikke har alvorlige muskelsmerter og derfor ikke har brug for ekstra funktioner. Hvis du dyrker meget sport eller oplever tilbagevendende ubehag, foreslår vi, at du investerer flere penge.
 • Kunde- og ekspertanmeldelser: Mette Boldsen foreslår, at personer med smerter kan have gavn af at bruge en massagepistol. Med forbrugeranmeldelser kan du lære om det forskellige tilbehør, batteritiden og hvor let eller svær massagepistolen er at bruge. Hvis du vil lære mere om tekniske detaljer og se hvordan et givent produkt klarer sig sammenlignet med lignende modeller, er det en god idé at læse ekspertanmeldelser. Vi anbefaler, at du læser begge slags anmeldelser, før du foretager dit endelige køb.

arrow-more

Ekspertens råd til brug af massagepistoler

En massagepistol er et relativt nyt produkt i kampen mod ømme muskler og øget velvære. Det er normalt ikke let at massere sig selv, hvilket betyder, at det kan blive nødvendigt at gå til en massør eller fysioterapeut for at få behandling. En massagepistol gør muskelbehandling og massage nemt og let tilgængeligt for den enkelte. Mange af pistolerne er lette at anvende og udformet så de kan anvendes på de fleste områder på kroppen.

Ifølge fysioterapeut Mette Boldsen anvendes massagepistoler ofte af atleter, både før eller efter træning. Studier har vist, at massage kan øge bevægeligheden i spændte og stramme muskler og nedsætte DOMS (træningsømhed). På den måde kan restitution og træning blive mindre smertefuld – og i nogle tilfælde indirekte give en bedre træning, tilføjer Mette Boldsen.

Et studie viser, at sammenlignet med andre redskaber som f.eks. en foam roller, ses der en større effekt på range of motion med en massagepistol.

Brug af massagepistol mod kroniske smerter
Der findes endnu ikke meget forskning omhandlende massagepistoler, men det formodes, at de har stort potentiale til flere anvendelsesområder end kun i forbindelse med træning. Ved flere kroniske sygdomme ses muskelsmerter oftest som et af flere symptomer. Patienter med slidgigt (osteoporose) kan have muskelsmerter omkring hofter eller knæ og kan ved massage opnå en form for smertelindring, tilføjer Mette Boldsen.

13 % af alle danskere lider af nakkesmerter som følge af muskelspændinger, som kan udvikle sig til hovedpine. Mette Boldsen fortæller, at de personer, der lider af diverse muskelspændinger, muligvis kan have glæde af en massagepistol eller nakkemassage apparat.

Det er dog vigtigt at nævne, at massage aldrig kan ikke stå alene og blot er en lindrende behandling. Kontakt egen læge eller fysioterapeut ved spørgsmål.

Ekspertens købeguide: Sådan vælger du den bedste massagepistol

Hvis du vil købe den bedste massagepistol til dine behov, er der flere ting, du bør have med i dine overvejelser. Vi har rådført os med vores ekspert, for at skelne sandheder fra påstande:

Effektivitet
Massagepistolens effektivitet måles i revolutions per minute (RPM), som indikerer, hvor mange gange massagepistolen ”skyder” pr. minut.

Ifølge fysioterapeut Mette Boldsen, er der ikke er noget videnskabeligt, der fortæller, hvad den mest effektive RPM er. Det handler i stedet meget om personlig præference.

De fleste massagepistoler på markedet har mellem to og fem styrkeindstillinger. En massagepistol med fem niveauer vil oftere kunne ramme din foretrukne styrke end en pistol med to indstillinger. Hvis du køber en massagepistol, du ikke kan indstille til din foretrukne styrke, vil du sandsynligvis ikke blive tilfreds med produktet.

Størrelse
Størrelsen er en praktisk overvejelse. Mange brugere tager massagepistolen med i fitness-tasken, når de skal træne. Hvis du også ønsker at gøre det, kan du med fordel vælge en af de mere kompakte modeller.

Ifølge vores ekspert handler overvejelserne ift. størrelse ikke kun om, hvor nem pistolen er at transportere. Du bør også overveje, hvilke områder af din krop, massage pistolen skal anvendes på. Hvis pistolen f.eks. skal bruges på nakke/skuldre, kan det være en fordel, at massagepistolen er kompakt og med en lavere vægt.

Design
Massagepistolens æstetik er ikke et vigtigt parameter, når det kommer til pistolens effekt, men derfor kan det stadig have betydning for dig.

Designet er dog stadig en vigtig overvejelse. Når vi siger, at du bør overveje designet, mener vi især, hvor brugervenlig og komfortabel den er at bruge. Har den et ergonomisk håndtag? Er den fremstillet i holdbare materialer? Er den nem at betjene? Det er overvejelser, som kan få betydning for din tilfredshed med produktet.

Batteritid og støjniveau
Batteritid og støjniveau er to praktiske elementer, der er værd at overveje. Hvis du ønsker at tage din massagepistol med i fitnesscenteret, kan det være en god ide at gå efter en massagepistol med en lang batteritid og et lavt støjniveau.

Garanti
Ligegyldigt hvad du køber, bør du altid overveje produktets garanti. Massagepistoler skal være holdbare, og hvis de er designet til det formål, vil producenten formentligt også udstede en relativ lang garanti.

Hvordan virker en massagepistol?

Uanset om du vælger en billig eller en dyr massagepistol, er det essentielt, at du ved, hvordan du bruger den optimalt.

Massagepistoler kan anvendes både i forbindelse med træning eller hvis du døjer med ømme eller stive muskler i hverdagen. Massagepistoler er særligt populære blandt atleter og fitnessentusiaster, og mange tager deres massagepistol med i træningstasken.

For at opnå de bedste resultater, bør du bruge din massagepistol hyppigt. Lissa Bankston, der er Director of Human Performance hos Theragun, siger, at hyppighed er vigtigt, og hun giver et par generelle tips til, hvor længe du bør massere musklerne.

Når du masserer de muskler, du forventer vil være ømme efter træningen, bør du anvende massagepistolen i cirka to minutter. Herudover bør du bruge omkring 30 sekunder på at massere de resterende muskelgrupper.

Når du bruger en massagepistol, bør du bevæge den langsomt hen over musklerne. Du behøver ikke lægge kræfter i og presse ned på musklerne. For at opnå det bedste resultatet, skal du bare lade pistolens hoved glide hen over musklerne.

En massagepistol er et effektivt supplement til udstrækning, og hvis du kombinerer de to ting, vil du opnå gode resultater. Men hvordan er det lige, at en massagepistol kan hjælpe dig? Det kan du læse mere om herunder.

Kan en massagepistol forbedre dit helbred?

Ja, en massagepistol kan forbedre dit helbred. En massagepistol har faktisk mange helbredsmæssige fordele, hvis du bruger den korrekt.

Vi har allerede slået den primære funktion af en massagepistol fast. En massagepistol kan forbedre dit helbred ved at afhjælpe muskelømhed og -stivhed, så du kan opnå bedre resultater i din træning eller få mere velvære i hverdagen. Men er der andre fordele for helbredet?

Her er tre andre ting, som en massagepistol kan gøre for at forbedre dit helbred:

 1. Mobilitet – en massagepistol påvirker de enkelte muskelfibre og øger mobiliteten i dem, fortæller fysioterapeut Mette Boldsen.
 2. Range of motion – ved anvendelse af massagepistolen, kan der opnås en større range of motion. Mette Boldsen forklarer, at det i mange sportsgrene kan give sportsudøveren bedre forudsætninger for at udføre øvelser.
 3. Generelt helbred – at anvende en massagepistol kan have en indvirkning på dit generelle helbred ved at reducere stress og angst. På den måde styrker du dit mentale helbred og giver dig selv de bedste forudsætninger for eksempelvis at få en bedre nattesøvn.

Vær dog opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt er foretaget begrænset forskning i massagepistolers effekt. Mette Boldsen fremhæver dog et studie, der viser, at anvendelsen af massagepistoler på benene før og efter træning kan give øget bevægelighed og nedsætte træningsømhed, som med almen massage.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi vil gerne give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Barbend

Magasinet holder til i Brooklyn, New York og består af et team på mere end 70 eksperter. Barbend arbejder hver dag for at hjælpe personer med at leve stærkere og sundere liv ved at give dem adgang til det bedste indhold. Barbend tester mange fitnessprodukter, men udgiver kun anmeldelser af de produkter, de kan stå inde for.

Magasinet har testet massagepistolen, Hyperice Hypervolt Plus, og de er vilde med den. De har anmeldt massagepistolen ud fra disse kriterier: Pris, performance, byggekvalitet, funktioner og specifikationer. De konkluderer, at hvis budgettet er til det, er Hyperice Hypervolt Plus helt klart pengene værd.

Testen er opdateret: Den 6. juli 2020
Du kan se testen her: Barbend.com

Spy

Magasinet Spy.com hjælper sine læsere med at finde de bedste produkter. I deres anmeldelser fremhæver de både de mest populære produkter, men også de fantastiske produkter, der nogle gange flyver under radaren.

Vi har anvendt magasinets anmeldelse af Hyperice Hypervolt Plus. Spy.com mener, at modellen er det perfekte valg til dig, der leder efter en premium massagepistol. Faktisk læner de sig meget op ad Barbend og konkluderer, at Hyperice Hypervolt Plus er dyr, men pengene værd.

Testen er udført: Den 9. marts 2020
Du kan se testen her: Spy.com

The Sports Edit

The Sports Edit forhandler træningstøj til både mænd og kvinder. De har altid et bredt udvalg på lager og lægger stor vægt på at bibeholde et mangfoldigt og innovativt sortiment. Udover at sælge sportstøj anmelder de fitnessrelaterede produkter.

Vi har nydt godt af at læse The Sports Edit’s anmeldelse af Theragun Elite. I anmeldelsen kan du læse alt om, hvordan du bruger massagepistolen, og hvad du skal være opmærksom på. The Sports Edit konkluderer, at hvis du er villig til at betale den høje pris, får du en af de bedste massagepistoler på markedet.

Testen er udført: Den 28. august 2020
Du kan se testen her: Thesportsedit.com

Self.com

SELF når mere end 20 millioner personer verden over med sit fitnessindhold hver måned. Magasinet er anset som markedsledende indenfor indhold, der vedrører fitness og sundhed. De har en klar vision om, hvad de ønsker at være: “wellness, du kan stole på”.

Vi har dykket ned i magasinets anmeldelse af Theragun Elite. Her er der tydeligvis tale om en grundig anmeldelse, der gennemgår parametre som: Kvalitet, holdbarhed, pris, støjniveau, funktioner, batteritid og performance.

SELF fremhæver både fordele og ulemper ved Theragun Elite. De største fordele er resultaterne og brugervenligheden. Den største ulempe er den høje pris.

Testen er udført: Den 30. juni 2020
Du kan se testen her: Self.com

Amycousinslife.com

Amy Cousins Life er en personlig blog skrevet af Amy, der har en stor passion for sundhed og fitness. Her udgiver den unge fitnessekspert alt fra produktanmeldelser til sunde opskrifter.

Én af de primære mål for bloggen er at udgive transparent og ærligt indhold. Det skinner tydeligt igennem i anmeldelsen af Theragun Elite. Titlen på anmeldelsen er: “Theragun Elite: En ærlig anmeldelse”.

Amy gennemgår alle de vigtigste specifikationer, funktioner, fordele og ulemper. Hun når frem til konklusionen, at Theragun Elite er én af de bedste og mest innovative massagepistoler på markedet.

Testen er udført: Den 3. juli 2020.
Du kan se testen her: Amycousinslife.com

Cykelstart.dk

Cykelstart.dk er et online cykelmagasin, der særligt henvender sig til nybegyndere og motionister. Magasinet drives af frivillige skribenter, der alle har én ting til fælles: Passion for cykling.
Skribenternes motivation og passion sikrer godt, ærligt og brugbart indhold. Det har vi valgt at udnytte i vores oversigt.
Her har vi anvendt magasinets anmeldelse af Witt Super Hit Master. Cykelstart kalder den for en “sikker massagepistol med mange funktioner”. Magasinets redaktør, Noel Christensen, gennemgår specifikationer, design, brug og pris. Han konkluderer, at det er en super massagepistol af høj kvalitet, men at prisen er i den høje ende.
Testen er udført: Den 2. november 2020
Se videoanmeldelse her: YouTube.com
Du kan se testen her: Cykelstart.dk

Massage Gunfight

Massage Gunfight er et online magasin, som fremhæver de bedste massagepistoler på markedet. Udover at fremhæve de bedste produkter hjælper Massage Gunfight også sine læsere med at vælge det rigtige produkt gennem detaljerede guides.

Vi har anvendt en købsguide fra magasinet til at formidle de vigtigste overvejelser til dig, der ønsker at købe en massagepistol. På den måde har vi kunne rådgive dig om det rette køb på et oplyst grundlag.

Læs hele guiden her:Massagegunfight.com

Accel Performance

Accel Performance hjælper sine kunder med at nå det næste niveau. De arbejder med både nybegyndere og topatleter inden for diverse sportsgrene. Accel Performance har samlet et hold af de bedste atleter og personlige trænere. Sammen kæmper de hver dag for, at få folk til at opnå sit fulde sportslige potentiale.

Den store viden og erfaring på holdet skinner igennem i de guides, der bliver skrevet af Accel Performance. Vi har anvendt en af deres mange guides til at beskrive de største fordele ved at anvende en massagepistol.

Læs hele guiden her:Accelperformance.com

Fitfact

Fitfact drives af Dovendyr Medier. Redaktøren er Erik Haalo, som har en naturvidenskabelig uddannelse og har arbejdet med research og kildekritik. Fitfact har en mission om at finde frem til sandheden blandt mange vilde påstande i fitnessbranchen. Den mission forsøger mediet at udføre gennem grundighed, troværdighed og videnskabelighed.

Fitfact.dk har bidraget til denne testoversigt gennem en grundig test, hvor de blandt andet har anmeldt Abilica MassageGun Pro. De fremhæver den som en af de bedste massagepistoler til prisen.

Testen er udført: 03/03/2021

Insider

Insider er et nyheds- og livsstilsmedie. Journalisterne i bl.a. London, New York og Los Angeles præsenterer læserne for nyhedshistorier, men også inspirationsartikler og forbrugertest.

Insider har testet flere massagepistoler og har kåret de 5 bedste inden for kategorier som “the best overall” og “the best on a budget”. Theragun Mini løber med titlen “the best low-intensity”. Motivationen har her været den store kraft, som den lille lommemodel kan præstere.

Testen er udført: 16/02/2021
Læs testen her: https://www.insider.com/best-massage-guns.

Men’s Health

Men’s Health er et af verdens største herremagasiner, og her kan de mandlige læsere finde nyhedshistorier, tips og test, der vedrører emner som sundhed, ernæring, fitness, vægttab, gadgets, videnskab og meget andet.

Men’s Health har testet 22 massagepistoler og har primært fokuseret på punkter som lydniveau, batteritid, pris og kvalitet. Theragun Mini er kåret som den bedste mini massagepistol, dels grundet den favorable rejsestørrelse og store effektivitet. Samtidig er den et prisvenligt bud på en massagepistol.

Testen er udført: 26/02/2021
Læs testen her: https://www.menshealth.com/uk/fitness/g30053936/best-massage-guns/.

Women’s Health

Women’s Health er et prisbelønnet magasin, der blev lanceret i 2005. Det hører under Hearst Magazines og har millioner af læsere på de forskellige platforme. Redaktionen præsenterer læserne for historier, der omhandler alt fra fitness og sundhed til parforhold og sneakers. Kort sagt lidt af hvert – og gerne med et glimt i øjet.

Women’s Health har testet massagepistoler og oplister de 10 bedste. Her indgår Theragun Mini, der bl.a. bliver hyldet for prisen. Desuden er maskinen forholdsvis lydsvag i drift – og det er et vigtigt punkt for mange forbrugere. Den er derfor et godt alternativ til de dyrere Theragun modeller, især hvis du søger en rejsevenlig model.

Testen er udført: 29/09/2020
Læs testen her: https://www.womenshealthmag.com/uk/gym-wear/tech/g31951458/best-muscle-guns/.

Esquire

Esquire er et amerikansk herremagasin, der hører under Hearst Corporation. Det udgives i en lang række lande og dækker emner som livsstil, mode, politik og nyheder.

Esquire står også bag en række forskellige test, heriblandt af massagepistoler. Testen har kåret de bedste massagepistoler i 17 forskellige kategorier såsom bedst til atleter og mest lydsvage model. Theragun Mini vandt kategorien bedste mini massagepistol grundet den store kraft, den leverer – trods det kompakte og rejsevenlige lommeformat.

Testen er udført: 08/03/2021
Læs testen her: https://www.esquire.com/uk/design/g33008845/best-massage-guns/.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google er en amerikansk software- og IT-virksomhed, som står bag søgemaskinen Google. Google er den største søgemaskine på internettet og indsamler også kundeanmeldelser på alverdens produkter.

I denne test har vi taget udgangpunkt i kundeanmeldelser af både Flowgun Go! og Flowgun Pocket fra Flowlife. Anmeldelserne bliver løbende opdateret, når forbrugerne giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelserne af Flowlife Go! her

Du kan se anmeldelserne af Flowlife Pocket her

FAQ

Hvilken massagepistol er den bedste?
Massagepistoler fås i et stort udvalg og til mange forskellige formål, hvormed det kan være svært at udpege ét produkt, som det bedste. Dog er Nordic Wellness POWER et godt bud på en god model. Den bliver både brugt af fysioterapeuter og professionelle sportsatleter. Andre nævneværdige modeller er Flowgun Go og Flowgun Pocket fra Flowlife.
Når du skal vælge en massagepistol, er det en god ide at overveje, hvor god kvalitet, du ønsker. Jo oftere du skal bruge pistolen, jo flere penge er det værd at investere.
Virker en massagepistol?
Ja, en massagepistol virker, og den kan være god at have derhjemme, hvis du ofte får ømme muskler. Det kan for eksempel være rart at købe en massagepistol, hvis du sidder meget foran computeren. På den måde er det nemt at massere ryg- og nakkemusklerne.
Hvor på kroppen bør jeg ikke bruge en massagepistol?
En massagepistol er designet til at blive brugt på musklerne. Derfor bør du generelt undgå at bruge den på dine knogler og led. Dertil bør du også undgå at bruge pistolen på steder, hvor du har udslet eller sår, såvel som på følsomme kropsdele.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme