Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Recovery boots er værktøj, der fremmer restitution af dine benmuskler. ”Støvlerne” du trækker op om benene og op til lysken, puster sig op og giver koncentreret massage af ømme muskler. Udover deres evne til at speede hvileperioder mellem træning op, besidder de også evnen til at løsne op i kroppens indre kredsløb. Væskeophobninger i lymfesystemet kommer støvlerne til livs, ligesom de frigør blodgennemstrømning i benene, så de får vigtig næring.

Her finder du de 8 bedste recovery boots til en effektiv afkobling efter dagens hårde træning.

Optima Sport Basis K4 recovery boots med smertelindrende virkning


Set til: 2.999,00Optima Sport Basis K4 recovery boots

Køb hos Optimasport.dk

Optima Sport er en dominerede spiller på markedet for recovery boots, der tilbyder talrige forskellige modeller, hvis funktioner spænder over massage, lymfedrænage og programmer målrettet restitution. Men hvad er det helt præcist, at recovery boots kan tilbyde dig? Det er:

 • Reduceret stivhed og ømhed i muskulaturen. Effekten nyder du, når du bruger et sæt recovery boots efter træning. Det er ved at tage ømhed i opløbet, de har deres force.
 • Fjernelse af mælkesyre og affaldsstoffer, der hober sig op under træning og giver øget træthed i musklerne. Ved at åbne for stoffernes passage gennem kroppen undgås det.
 • Mindskning af smerte relateret til ømme muskler, da brug af recovery boots bl.a. reducerer oxidativ stress, altså det fænomen, at stigning i antal skadelige frie radikaler i kroppen grundet ændringer i stofskifte overgår antioxidanters evne til at modarbejde dem. Resultatet af denne ubalance er, at celler bombarderes med ilt fra radikalerne.

Allerede her kan du nok se den betydelige effekt, brug af recovery boots kan have, når det gælder at understøtte restitution og tage brodden af naturlige konsekvenser af overtræning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Brug af recovery boots åbner op for blodkredsløbet

Det er dog ikke alt, der er at finde i forhold til gavnlige virkninger forbundet med brug af et sæt recovery boots. Som nævnt fremmer de også blodkredsløbet, hvilket både får betydning for kredsløbets evne til at forsyne muskelceller med ny ilt og transportere kuldioxid væk igen:

 • Restitutionstiden reduceres, når der åbnes op for effektiv kredsning af blod.
 • Risikoen for inflammation samt inflammation i kroppens væv reduceres.

Som du efterhånden kan se, kan mange af de gavnlige virkninger ved recovery boots koges ned til deres evne til at forhindre ophobning af skadelige stoffer og frigøre kroppens kredsløb, og Basis K4 fra Optima Sport leverer på disse fronter ved at give effektiv massage og drænage.

6 forskellige programmer til massage og drænage

Basis K4 kommer med indbygget optiflow-teknologi, hvor tryk og massage bliver fordelt over 4 overlappende zoner. Du får 6 programmer at gøre godt med alt efter behovet efter træning:

 • Programmerne A og C byder på massage i hhv. 1 og 2 af kamrene ad gangen.
 • Program B er målrettet lymfedrænage, altså at symptombehandle på lymfødemer.
 • Program D giver restitution, hvor alle 4 kamre er i brug på én gang.

Endelig er der programmerne E og F, der kører program A-D i skiftende cyklusser for at give en grundig massage. Med de talrige muligheder kan du derfor enten give restitutionen meget koncentreret hjælp, eller du kan bruge allroundløsningerne, der effektivt håndterer det hele.

Tilpas støvlerne efter benlængde

Du kan let vælge den rette størrelse, der passer til dig, når du bruger Basis K4 fra Optima Sport, for kender du din skridtlængde, er det let at finde de rette mål for recovery bootsene:

 • Medium passer til dig, der har 85 cm skridtlængde, 110 cm benlængde og 70 cm omkreds øverst på benet. Mål din skridtlængde som afstanden fra din hæl til benets inderside.
 • Large er til dig med skridtlængde 100 cm, 125 cm total længde og omkreds 75 cm. Du vil altså opleve, at Basis K4 kan tilpasses de fleste voksne ben – mænds som kvinders.

Er du derfor på udkig efter et sæt recovery boots, har du her en nøgle til mindre ømme ben, der gør det lettere at komme op på hesten igen efter hård træning, møde op i fitnesscentret endnu en aften og træne løs for at opnå den fysik, du efterstræber, når det gælder dine ben.

Recovery Boots – Model Ultimate – ideelt restitutionsredskab for atleter og professionelle behandlere


Recovery BootsSet til: 749,00

Køb hos yourboots.dk

Det er ikke uden grund, at modellen har fået navnet ”Ultimate” – støvlerne giver dig den ultimative restitutionsoplevelse. Det gør den til en ideel støvle for professionelle atleter, der har brug for hurtig restitution, vil forebygge skader eller forkorte skadesforløb. Modellen er også ideel til professionelle behandlere, der ikke vil gå ned på udstyr.
Model Ultimate kommer med en masse brugbart ekstraudstyr, og du får høj værdi for pengene, når du køber støvlerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

6 forskellige programmer

Støvlerne kan indstilles på 6 forskellige programmer, der alle har hver deres gavnlige effekt:

 • Program A: masserer og udøver tryk fra foden mod hjertet ved at skifte mellem kamrene
 • Program B: giver lymfatisk dræning. Stimulerer et flow af tryk fra foden mod hjertet og vedligeholder trykket, til hele benkammeret er oppustet
 • Program C: giver dobbelt massage ved at udøve tryk fra foden mod hjertet med to kamre på samme tid
 • Program D: giver komplet og simultant tryk fra alle kamre, som langsomt pustes op
 • Program E: er en kombination af program B og program C
 • Program F: er en kombination af program A, program C og program D

Du har altså rig mulighed for at finde vælge forskellige programmer alt efter dine specifikke behov.
F.eks. giver bare 30 minutter på program B et rigtig godt udgangspunkt for din træning i morgen.
Du kan også kombinere programmerne. Efter du har kørt program B, kan du f.eks. køre program A, der masserer dine muskler. Det fungerer godt mod ømme lægge. Har du brug for totalt afslapning af musklerne, kan du følge op med program D.
Prøv dig frem og find de kombinationer, der virker bedst på dig.

Individuel justering af de 8 kamre på maskinen

Recovery Boots – Model Ultimate har hele 8 kamre, du kan justere individuelt. På den måde kan du målrette dit recovery boost til lige præcis de områder, du har brug for det.
Støvlerne har en fjernbetjening, der gør dem nemme at indstille, og der er et elektronisk nedtællingsdisplay. På det kan du følge med i, hvor lang tid, der er tilbage af programmet.

Recovery Boots – Model Ultimate vs. markedet

Model Ultimate er nogle af de mest avancerede recovery boots på markedet. Med de 8 kamre og 6 programmer er der rig mulighed for individuelle indstillinger, du ikke finder ved mere basis recovery boots.
Derudover kommer Model Ultimate med en rækker lækkert ekstraudstyr såsom transporttaske, et kit med reservedele og ledningsbeskyttere.

erfor anbefaler vi Recovery Boots – Model Ultimate

Der er flere ting, der gør Recovery Boots – Model Ultimate til et anbefalelsesværdigt produkt. Bl.a.:

 • 8 kamre
 • 6 programmer
 • Elektronisk nedtællingsdisplay
 • Masser af ekstraudstyr

Støvlerne fås i tre forskellige størrelser. The STANDARD boot, der typisk passer, hvis du er op til 175 cm høj, the LONG boot, der typisk passer, hvis du er mellem 175 og 185 cm høj og the XL boot, der typisk passer, hvis du er over 185 cm høj, eller du har fyldige lår. Er du imellem to størrelser, anbefales det at vælge den største.

Yourboots TRAVEL – de bedste rejse recovery boots


Set til: 229,00Yourboots TRAVEL

Køb hos yourboots.dk

Recovery boots er ikke udelukkende noget, atleter kan bruge. Mange andre kan også have stor glæde af dem, og det er TRAVEL modellen et godt eksempel på. Den er udviklet hovedsageligt til brug på flyveture eller længere køreture. Samtidig er den også velegnet til kørestolsbrugere eller andre med begrænset mobilitet.
Med en vægt på kun 760 g er støvlerne lette at have med i sin håndbagage, uanset hvor du skal hen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2 luftkamre i hver manchet

Når du køber et par TRAVEL recovery boots, får du 2 manchetter med 2 kamre i hver manchet. Manchetterne er udstyret med et kontrolpanel, der kan oplades, og der følger en opladeenhed med to stik med.
Støvlerne har ét enkelt program, så du skal ikke sætte dig ind i en masse forskellige funktioner, inden du tager dem i brug. For at igangsætte programmet, skal du blot holde startknappen nede i 3 sekunder. Du stopper programmet igen på samme måde.
Støvlerne er også nemme at bruge, hvis du har funktionsnedsættelse i hænderne, f.eks. pga. gigt, da der kun er den ene knap, der skal trykkes på. 

Øger blodcirkulationen og laver en blid lymfedrænage

Når du sidder stille i længere tid, f.eks. på en flyvetur eller en lang køretur, kan der være en risiko for blodpropper og hævelse i benene. Det kan du forebygge ved f.eks. at bruge TRAVEL recovery boots, der øger blodcirkulationen. De kan erstatte eller supplere almindelige støttestrømper. Støvlerne kan bruges under dit normale tøj, så de er helt diskrete at bære. 

Om programmet

Programmet TRAVEL støvlerne kører på, fungerer på den måde, at det ene kammer først pustes op og udøver et tryk mod benet. Mens det er pustet op, bliver det andet kammer pustet op, til det opnår samme tryk. Herefter frigives trykket fra begge kamre. Kort efter begynder oppustningen igen. Det giver en immitation af kroppens naturlige pulsereringer, fremfor et konstant tryk over længere tid.
Programmet kan køre i 4-6 timer inden støvlerne skal lades op.
Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med produkterne fra YourBoots, vil du genkende programmet som program B.

TRAVEL vs. markedet

Mens mange recovery boots er beregnet til restitution i forbindelse med træning, er TRAVEL støvlerne specifikt beregnet til brug ved rejser eller andre stillesiddende situationer. Derfor har de ikke et hav af forskellige indstillinger, men er enormt nemme at gå til. Prisen er heller ikke lige så høj som de mere avancerede recovery boots.

Fordele ved TRAVEL

Der er flere fordel ved TRAVEL støvlerne. Bl.a.:

 • Kan bæres under tøjet
 • Imiterer kroppens egne pulseringer
 • Er nemme at bruge
 • Har en lav vægt, der gør dem velegnede til rejser

Optima Sport Pro K6 med seks overlappende kamre


Set til: 3.999,00Optima Sport Pro K6

Køb hos Optimasport.dk

Ved Pro K6 fra Optima Sport kan du vælge ikke blot mellem forskellige størrelser, men også mellem om du ønsker recovery boots eller recovery bukser, hvor begge har funktionerne til fælles med hele 6 kamre til at stimulere benmuskler, lymfekar og blodbaner. Boots og bukser adskiller sig ved, hvor langt de når op. Hvor recovery boots går fra tæer til lysk, går bukserne fra tæer til lænd. Den ændrede længde får indflydelse på kamrenes placering, hvilket betyder:

 • Ved Pro K6 recovery boots er der 1 kammer til foden, 2 til underben og 3 til overbenet.
 • Ved recovery bukser går kun 2 kamre til overbenet, mens 1 så går til hofter og baller.

Ballerne kommer i spil, når du cykler, hvilket alle med ondt bagi efter at have cyklet for første gang i et stykke tid kan attestere til. Her giver recovery bukser mere mening end Pro K6 boots.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vælg recovery boots i den rigtige længde

Hvad angår størrelser at vælge mellem, er der ikke noget ved Pro K6, der er anderledes fra andre bedst i test recovery boots som Basis K4. Skridtlængde er vigtigt at være obs på, for at det sindrige net af kamre rent faktisk får berøring med benene de rigtige steder, så de kan stimulere de rigtige muskler. Med Pro K6 sat ordentligt på kan du nyde godt af dens virkning mod hævelser som følge af ophobet væske i lymfesystemet og kraftig massage af benmuskler.

Sæt de 6 kamre i spil med grundig massage af muskler

Via den medfølgende fjernbetjening vælger du selv program og trykkenes intensitet, hvor du kan indstille presset til at gå fra 30-240 mmHg. Du har mulighed for at vælge mellem i alt 6 programmer ikke ulig dem ved Basis K4, men naturligvis med mere omfattende stimulering takket være to ekstra kamre, hvad end du bruger Pro K6 boots eller bukser til at fremme restitution:

 • Programmerne A og C giver massage med hhv. 1 og 2 kamre.
 • Program B er lymfedrænage, der fjerner skadelige væskeophobninger.
 • Program D er restitution, hvor samtlige kamre er i brug på samme tid.

Også her er de sidste to programmer, E og F, helliget at veksle mellem de fire første, hvor E skifter mellem B og C, mens F veksler mellem A, C og D. Resultatet er grundig muskelmassage.

Bekvem tilpasning af behandlingens længde

Behandlingernes længde står det dig frit for at vælge, og du kan variere dem, så de spænder fra 1-90 minutter. Du vil derfor altid kunne finde tid i en travl hverdag, oftest efter træning, til at hive Pro K6 frem og massere eller drænere dine benmuskler, så du forebygger skader og mindsker den blokerende effekt af lymfeødemer, som du allerede går og døjer med.

Recovery Boots – Model Pro – støvler med fire kamre og tre programmer


Set til: 549,00Recovery Boots – Model Pro

Køb hos yourboots.dk

Recovery Boots – Model Pro er en model, der passer til langt de fleste personers behov. Den har flere funktioner end en helt basic model, men er langt fra lige så avanceret og dyr og som andre modeller kan være.
Støvlerne egner sig både til dig, der gerne vil restituere hurtigt efter træning og slippe for ømme lægge og dig, der døjer med hævelse og dårlig blodcirkulation i benene.
Der er en indbygget timer, hvor du kan vælge at køre programmerne i enten 10, 20 eller 30 minutter. Længere tid tager det ikke at opnå gode resultater.
Støvlerne kan fås i to forskellige størrelser: STANDARD, der typisk passer, hvis du er op til 175 cm høj, og EXTRA-LONG, der typisk passer, hvis du er over 185 cm høj eller har fyldige lår. Bemærk at den ekstra lange støvle er længere tid om at puste sig op. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3 programmer

Med Model Pro kan du vælge mellem tre forskellige programmer, der har hver deres funktion:

 • Program A: masserer benene og afhjælper ømhed og muskelspændinger
 • Program B: laver lymfedrænage, der øger blodcirkulationen og fjerner væske
 • Program C: giver en behagelig to-trinsmassage

Du kan selv justere trykket fra 30-240 mmHg, og du vælger selv, hvor længe programmet skal køre. Du kan også køre flere af programmerne efter hinanden i en kombination, der fungerer godt for dig.
Modellen har ikke en medfølgende fjernbetjening som flere andre modeller har. Den er dog udstyret med en LED displayskærm, hvor du kan indstille programmet og følge med i, hvor lang tid der er tilbage af det.

4 kamre

Støvlerne har 4 kamre, hvilket er et tilstrækkeligt antal for de fleste. De kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden. Det er en fordel, hvis der er bestemte områder på dine ben, du gerne vil undgå at lægge tryk på. Det kan f.eks. være pga. en skade eller et operationssår.
Det kan også være, at der er ét bestemt sted på benet, du gerne vil have målrettet tryk på. Så kan du slå de andre kamre fra og kun have det ene slået til, som passer til stedet på dit ben.

Recovery Boots – Model Pro vs. markedet

Model Pro er en god middelklasse recovery boot. Med 4 kamre og 3 forskellige programmer, har du god mulighed for at bruge støvlerne på den måde, der passer bedst til dig.
Støvlerne kan mere end dem, der ligger i den laveste ende af prisspændet, men er ikke lige så avancerede som dem, der ligger i den høje ende.
Med Recovery Boots – Model Pro følger der en masse smart ekstraudstyr. Bl.a. en dust bag, der beskytter dit udstyr samt ledningsbeskyttere, så de holder længst muligt.

Derfor er Recovery Boots – Model Pro et godt køb

Recovery Boots – Model Pro er et godt køb af flere grunde. Bl.a.:

 • 3 forskellige programmer
 • 4 kamre, der kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden
 • 3 forskellige tidsindstillinger
 • Smart ekstraudstyr

Optima Sport Ultima K8 med valgfrit zoneboost


Set til: 4.799,00Optima Sport Ultima K8 med valgfrit zoneboost

Køb hos Optimasport.dk

Optima Sport betragter Ultima K8 som deres topmodel, hvilket er forståeligt. Som du kan gætte ud fra navnet, byder disse recovery boots på hele 8 overlappende zoner, hvis intensitet du selv kan styre via den digitale kontroller, der også bruges til at vælge program og længden af behandlingen. Ultima K8 er endnu et produkt, der findes både på støvle- og bukseform, hvor 8 zoner er placeret forskelligt, alt efter hvilken du vælger. Zonerne fordeler sig sådan, at:

 • Ved støvlerne går 1 zone til fødderne, 3 zoner til underben og 4 zoner til overbenet.
 • Ved bukserne går 1 til fødderne, 3 til underben, 3 til overbenet og 1 til hofte og baller.

Det er altså samme koncept, der gør sig gældende her som ved Pro K6, hvor der kan være logik i at få bukseformen, hvis du dyrker en sport, hvor ballerne er i brug. Med de 8 zoner får du en mere omfavnende massage, end Optima Sports andre recovery boots kan tilbyde dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stærkt restituerende effekt efter kort tids brug

Ultima K8-støvlerne trækker på komprimeret luft til at massere musklerne og fjerne ophobet væske, så den effektive transport af affaldsstoffer via lymfesystemet samt transport af ilt og kuldioxid via blodkredsløbet får lov at forløbe uhindret. Efter blot en halv times brug menes støvlerne at kunne give op til 2 dages restituerende effekt, hvilket gør det lettere og forbundet med færre smerter at vende tilbage til fitnesscentret, når det atter er tid til at straffe benene.

Skræddersy din massage

Intet kan siges om de 6 programmer, Ultima K8 besidder, som ikke er sagt om Basis K4 og Pro K6, andet end at med de to ekstra zoner stimuleres flere stedet på kroppen. Programmerne følger samme tradition med massage via program A og C, drænage af væske i lymfeødemer via program B, alle 8 kamre i spil ved restitutionsprogram D og så kombinationer ved E og F.

Anbefalet anvendelsestid er en halv time, men som ved de andre recovery boots kan du sætte støvlen eller bukserne til at køre fra 1 til 90 minutter. Du kan skræddersy massage efter behov.

Vælg tryk ud fra opgaven, du står med

Du kan vælge mellem pres på 30-240 mmHg, hvor det rette tryk at bruge skifter efter situationen. Optima Sports egen vejledning til Ultima K8 anbefaler, at du bruger følgende tryk:

 • For hævelser, altså de føromtalte lymfødemer, er 20-90 mmHg bedst.
 • Drænage af ophobet væske i lymfesystemet sker ved 90-180 mmHg.
 • Effektiv massage af ømme muskler kræver typisk 180-240 mmHg.

Det er en kunst at vælge rette kombination af tryk, programmer, behandlingens længde samt detailstyret brug af zoneboost. Du kan med fordel notere, hvilke indstillinger er bedst for dig.

Recovery Boots – Model Upgrade – recovery boots med massageegenskaber 


Set til: 599,00Recovery Boots – Model Upgrade

Køb hos yourboots.dk

Model Upgrade er den rette model til dig, der både vil fokusere på restitution, og vil kunne bruge støvlerne til en rar og dybdegående massage.

Der er hele 6 kamre og 6 forskellige programmer at vælge imellem, så det er en model med mange forskellige funktioner og egenskaber.
Der følger en fjernbetjening med til støvlerne, så det er nemt at indstille dem som du vil. De er også udstyret med et elektronisk nedtællingsdisplay, så du kan følge med i, hvor lang tid der er tilbage af det valgte program.

Du kan få Model Upgrade i tre forskellige størrelser: STANDARD, der typisk passer, hvis du er op til 175 cm høj, LONG, der typisk passer, hvis du er mellem 175-185 cm høj og XL, der typisk passer, hvis du er over 185 cm høj eller har fyldige lår. Pga. den ekstra længde, er størrelsen XL længere tid om at puste sig op.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

6 forskellige programmer

De 6 forskellige programmer giver dig mulighed for at give dine ben forskellige behandlinger alt efter dine behov:

 • Program A: masserer ved at udøve tryk fra foden og mod hjertet, skiftevis fra kamrene
 • Program B: laver lymfedrænage ved at stimulere et flow gennem tryk fra foden mod hjertet. Trykket bevares til hele kammeret er oppustet
 • Program C: giver dobbeltmassage ved at udøve tryk fra to kamre ad gangen, fra foden mod hjertet
 • Program D: giver et komplet tryk omkring hele benet ved, at alle kamre langsomt pustes op på samme tid
 • Program E: en kombination mellem program B og program C
 • Program F: en kombination mellem program A, program C og program D

Særligt program F giver en rigtig god massageoplevelse, der både føles rar og modvirker ømme muskler. 

6 kamre for massage i dybden

6 kamre er en del flere end modellerne i den lavere prisende har. For nogen vil det måske ikke være nødvendigt med så mange kamre, men det er helt sikkert med til at give Model Upgrade lige det ekstra.
De 6 kamre kan justeres uafhængigt af hinanden, så du kan målrette behandlingen mod bestemte områder af dine ben. Samtidig kan du også undgå bestemte områder, f.eks. hvis du har en skade et sted, der ikke kan tåle for meget tryk, eller hvis du har et sår efter en operation.

Recovery Boots – Model Upgrade vs. markedet

Recovery Boots – Model Upgrade er, som navnet indikerer, en opgradering i forhold til de mere basic recovery boots på markedet. De har mange flere funktioner og muligheder for at blive tilpasset til lige dine behov.
Noget af det, der hovedsageligt adskiller Model Upgrade fra andre støvler på markedet, er modellens gode massageegenskaber. Selvom den rent prismæssigt befinder sig i den høje ende, er den klart pengene værd, hvis du er på udkig efter et par støvler, der kan komme godt i dybden og få fat i muskulaturen, når de kører på massageprogrammer.

Derfor skal du købe Recovery Boots – Model Upgrade

Nogle af de mange gode grunde til at købe Recovery Boots – Model Upgrade er bl.a.:

 • Gode massageegenskaber
 • 6 forskellige programmer med forskellige funktioner
 • 6 kamre, der kan indstilles uafhængigt af hinanden
 • Medfølgende fjernbetjening, der gør det nemt at indstille støvlerne på det ønskede program

Optima Sport Basis K4 Battery med nem opladning


Set til: 3.999,00Optima Sport Basis K4 Battery

Køb hos Optimasport.dk

Basis K4 Battery adskiller sig ikke overraskende fra den almindelige Basis K4 ved at være et sæt recovery boots med medfølgende batteri, der kan lades op hjemmefra for at give op til 3 timers brug på fuld opladning. Det giver dig en løsning til at hjælpe restitutionen på vej, når du efter træning befinder dig et sted uden adgang til en stikkontakt, fx i et fitnesscenter, der går hårdt ind på at have strømkrævende trædemøller. Så du kan altid have den ved hånden.

Det udskiftelige litiumbatteri giver dig ca. 400 opladninger over sin levetid, og da én fuld opladning giver nok power til ca. 6 seancer med massage eller drænage, kan Basis K4 Battery altså levere enorme mængder restitution på bare ét batteris levetid. Alt det får du mellem hænderne med en kort opladningstid på ca. 1,5 time, og derfor er den meget bekvemmelig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kan det samme som Basis K4

Hvad angår features under selve behandlingen, kan du bare skele til den almindelige Basis K4, for de byder på de samme programmer og har præcist de samme virkninger for din sundhed:

 • Fremmer blodkredsløbet og løsner op for væskes passage i lymfekar.
 • Kan massere, drænere eller køre på med fuld restitution efter behov.

Læs også RECOVERY BOOTS udgivet af yogaovelser.dk.

Læs også: Restitution | 8 måder at restituere din krop på | Læs mere her!

Denne side er anmeldt af: Rasmus A. Steffensen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar