Infrarød tæppe - Bedst i test:
De 6 bedste saunatæpper

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Døjer du med smerter eller ømhed i muskler, led og sener, kan varme være et effektivt redskab. Et infrarød tæppe vil varme dig igennem indefra, øge blodcirkulationen og i mange tilfælde kunne lindre dine smerter fra særligt spændt muskulatur.

Vi har fundet en række forskellige infrarøde tæpper, der på hver deres måde kan hjælpe dig med at få varmen og komme smerterne til livs. Nogle af modellerne er saunatæpper, der endda hjælper dig i gang med vægttabet. I oversigten får du al info, så du kan blive klogere på dine mange muligheder.

Du kan også læse mere om, hvordan et infrarød tæppe virker, og hvordan du vælger det rette for dig, så du kan blive varmet op indefra.

De 6 bedste infrarøde tæpper i test-guiden 2023:

Det skal du overveje, før du køber et nyt infrarød tæppe:

 • Type: I dag er der kun kommet flere og flere nye infrarød tæpper til, som du kan vælge mellem. De kommer efterhånden i mange forskellige udgaver, så du bør overveje, hvilken type, der matcher det behov, du har. Det er ikke altid, at to personer vil have glæde af det samme infrarød tæppe.
 • Størrelse: Vælg et infrarød tæppe, der matcher størrelsen på det område, du gerne vil kunne behandle. Nogle tæpper er meget store og kan bruges over hele kroppen, mens andre er mindre og bedre anvendt lokalt.
  Går du efter et saunatæppe, skal det gerne kunne dække hele din krop, så du får mest ud af behandlingen.
 • Varmeindstillinger: Nogle mennesker vil have stor glæde af intens varme, hvis de skal behandle bestemte problemstillinger. Jo flere indstillinger du kan vælge mellem, jo lettere er det at finde den rigtige for dig – og dele tæppet med andre, der også kunne have behov for lindring.
 • Pris: Et infrarød tæppe kan være en dyr investering, og det er særligt hvis du vælger de større sauna infrarøde tæpper, der dækker hele kroppen.
  Selvom du skal overveje dit budget, er det også relevant, at du får det rette produkt til dine symptomer eller ønsker; et saunatæppe er dyrere end et klassisk infrarød tæppe, så tage det med i dine overvejelser.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere: Inden du køber et infrarød tæppe, kan du læse op på infrarød tæppe test og infrarød tæppe anmeldelse fra forbrugere og eksperter. De vil give dig en ide om, hvad du skal gå efter, og det, der er, det infrarød tæppe bedst i test.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Godt anmeldt infrarød saunatæppe

NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO - stort infrarødt tæppe med justerbar termostat

NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO er fremstillet af et giftfrit stof, som har lav EMF. Det infrarøde tæppe kan hjælpe med at linkre muskelømhed og -smerter, samt reducere stress og forbedre humøret. Det er en oplagt løsning til alle, der ønsker at finde et produkt, der kan behandle og lindre forskellige lidelser i hjemmet.

NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO
Godt anmeldt infrarød saunatæppe

Dagens bedste priser og tilbud på NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO:

 • Giftfrit stof
 • Infrarød varme
 • Vegansk læder

Anmeldelse: Produktanalyse af NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 180x190 cm
 • Materiale: Vegansk læder
 • Effekt: 600 W
 • Vægt: 8,5 kg
 • Max. temperatur: 30 - 80° C

Justerbar termostat
NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO har den samme opvarmningsteknologi som en almindelig infrarød saunakabine, der genererer infrarød varme, som trænger dybt ind i huden. De infrarøde bølger af varme vil give dig en behagelig antiinflammatorisk oplevelse. Modellen har en justerbar termostat, som kan instilles fra 30-80° C med 5°C intervaller. Vi anbefaler, at du starter med 50-60°C, lytter til kroppen, og derefter justerer varmen op eller ned. Desuden bør du ikke bruge tæppet, hvis du er gravid eller ammer, eller har en pacemaker.

Vandtæt design
Det infrarøde tæppe er fremstillet i vegansk læder, som er et miljøvenligt alternativ til almindeligt læder. Dette infrarøde tæppe er altså fri for animalske råvarer og biprodukter. Derudover er materialet allergivenligt. Tæppet har et vandtæt indre, og alle varmelag er beskyttet med brandsikre isolatorer.

Stort og nemt at rengøre
Saunatæppet er 180×190 cm, og det kan klare en vægt på op til 160 kg, hvilket betyder, at det kan bruges af to personer på én gang. Produktet er nemt at rengøre, da det er vandtæt, så du kan bare tørre det af med en klud, og lade det tørre, inden du folder det sammen. Du får i øvrigt en 30 dages gratis prøveperiode, når du køber dette infrarøde saunatæppe.

Redaktionens vurdering

NordicHigh Infrarødt Saunatæppe PRO kommer i en god, stor størrelse. Det er nemt at vedligeholde, så du behøver ikke at bekymre dig om rengøring.

Denne PRO-model er ganske vist en smule dyrere end Standard-modellen, men det skyldes det miljø- og allergivenlige veganske læder. Det infrarøde tæppe kommer desuden i et flot, dansk design. Vi mener, at dette saunatæppe har det bedste design på markedet.

Mere om NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 180x190 cm
 • Materiale: Vegansk læder
 • Effekt: 600 W
 • Vægt: 8,5 kg
 • Max. temperatur: 30 - 80° C

Fordele og ulemper ved NordicHigh Infrarød Saunatæppe PRO

Fordele

 • Let at bruge
 • Reducerer muskel- og ledsmerter effektivt
 • Tykt og behageligt
 • Risikofri prøveperiode på 30 dage

Ulemper

 • En smule dyrt
Bedste infrarøde saunatæppe til prisen

Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe - 7-lags infrarødt tæppe med opvarmningsteknologi

Comforth InfrarødT Luksus Saunatæppe hjælper dig med at forbrænde 200 – 400 kalorier, mens du bruger det. Det er muligt, fordi det stimulerer stofskiftet og det parasympatiske nervesystem, hvilket giver en dyb og naturlig afslapning. Tæppet er oplagt til dem, der ønsker at kombinere optimal restitution med en ægte wellness-behandling derhjemme.

Bedste infrarøde saunatæppe til prisen
Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe

Dagens bedste priser og tilbud på Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe:

 • 100% vandtæt indvendigt
 • Forbrænder 200 - 400 kalorier pr. brug
 • Fjernbetjent

Anmeldelse: Produktanalyse af Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 180 x 90 cm
 • Materiale: Vegansk læder
 • Effekt: 600 W
 • Vægt: 10 kg
 • Max. temperatur: 80° C

Tæppe med infrarød teknologi
Comforth Infrarød Luksus Saunatæppe er en god måde at nyde alle fordelene ved en sauna derhjemme. Med sin infrarøde teknologi varmer tæppet dig op indefra og ud, hvilket kan være med til at lindre muskelsmerter, spændingshovedpine og andre kroniske smertelidelser.

Med et infrarødt tæppe opnår du en naturlig detox, da det får dig til at svede og sætter kroppens naturlige udrensningsproces i gang. Udover smertelindring, kan et infrarødt tæppe også bidrage til vægttab og forbedret vejrtrækning.

7-lags tæppe med vandtæt inderside
Modellen har en 100% vandtæt inderside, så du ikke behøver at bekymre dig om, at tæppet bliver gennemblødt, og med dets syv lag, så er det tilmed super behageligt at ligge i.

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du let justere temperaturen, tænde og slukke, samt sætte en timer, som automatisk slukker for tæppet, hvis du falder i søvn. Den maksimale tid, du kan indstille den til, er 60 minutter.

Brugervenligt design
Det infrarøde tæppe fra Comforth kan let rengøres, da det enkelt kan gøres med en våd klud. Vi anbefaler også, at du drysser det med et desinfektionsmiddel efter brug. Tæppet er fremstillet i et godt, robust stof, der gør det slidstærkt og nemt at opbevare og transportere.

Det infrarøde tæppe er 180×90 cm, men du behøver ikke bekymre dig for, om du kan bruge det, hvis du er højere end 180 cm. Man kan faktisk være op til 200 cm høj og bruge det, da hovedet ikke skal være under tæppet, når det bruges. Husk at bære en let beklædning, da det kan være lidt ubehageligt kun i undertøj.

Redaktionens vurdering

Comforth Infrarød Luksus Saunatæppe er et infrarødt tæppe i topkvalitet med super gode funktioner. Tæppet varmes hurtigt op, og køler hurtigt ned efter brug.

Det tager 5-10 minutter at varme tæppet helt op, afhængigt af den ønskede temperatur, men efter blot to minutter kan du mærke varmen. Dette infrarøde saunatæppe fra Comforth er lidt tungere end andre infrarøde saunatæpper på markedet.

Synes du, det er lidt for tungt, så kan du altid benytte den tilfredshedsgaranti, som følger med produktet. Når man ser på saunatæppets kvalitet, funktioner og det faktum, at det er fremstillet i vegansk læder på inder- og ydersiden, så mener vi, at det er et af de bedste infrarøde tæpper på markedet.

Mere om Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 180 x 90 cm
 • Materiale: Vegansk læder
 • Effekt: 600 W
 • Vægt: 10 kg
 • Max. temperatur: 80° C

Fordele og ulemper ved Comforth Infrarødt Luksus Saunatæppe

Fordele

 • Varmer hurtigt op
 • God effekt mod smerter i kroppen
 • Køler hurtigt ned efter brug
 • Leveres med en flot stofpose
 • Let at tørre af efter brug

Ulemper

 • Lidt tungere sammenlignet med andre infrarøde tæpper
Blandt de største infrarøde saunatæpper

Optima Sport - infrarødt saunatæppe med justerbar temperatur

 • OptimaSport har 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Optima Sports’ saunatæppe har to forskellige infrarøde varmezoner, der kan reguleres uafhængigt af hinanden, så du kan tilpasse varmefordelingen og intensiteten præcis efter egne ønsker. Det er især en nyttig detalje, når du skal ramme specifikke områder på kroppen, der f.eks. er mere ømme.

Optima Sport
Blandt de største infrarøde saunatæpper

Dagens bedste priser og tilbud på Optima Sport:

 • Lavt EM-felt
 • 2 varmezoner
 • Temp. op til 80 grader

Anmeldelse: Produktanalyse af Optima Sport saunatæppe

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 650 W
 • Vægt: 160 cm x 180 cm: 4,87 kg
 • Vægt 200 cm x 200 cm: 6,38 kg
 • Materiale: PU-læder
 • Maks. temperatur: 80 grader

Terapeutiske fordele
Ved at bruge saunatæppet fra Optima Sport stimuleres din blodgennemstrømning, din fedtforbrænding øges og din krop “renses”, fordi giftstoffer udledes gennem dit sved. Med andre ord har saunatæppet flere fordele, der bl.a. kan være med til at afhjælpe muskelsmerter samt øge dit generelle velvære. For at optimere fordelene endnu mere har varmetæppet et lavt elektromagnetisk felt, så risikoen for, at det forstyrres af kroppens eget elektromagnetiske felt reduceres.

Justerbar temperatur
Med til saunatæppet følger en fjernbetjening, så du kan indstille temperaturen efter dine præferencer – dog er den maksimale temperatur 80 grader. Vi anbefaler, at du starter med en lavere temperatur og gradvist øger den, så du undgår evt. ubehag ved at starte for hårdt ud. Det er dertil også bedst ikke at bruge tæppet i for lang tid ad gangen. En god idé er f.eks. at starte med saunatæppet i f.eks. 30 minutter (eller mindre), hvorefter du ligesom med temperaturen gradvist kan øge tiden. Saunatæppet forbruger 650 W (0,65 kWh), hvilket ca. er halvdelen af, hvad en støvsuger bruger.

Bemærk: Ved at udsættes for højere temperaturer og derved svede mere end normalt, er det vigtigt, at du efter en session drikker minimum 0,5 L (og gerne 1 L), så vækstbalancen vedligeholdes.

Let at vedligeholde
Det infrarøde saunatæppe er ganske let at vedligeholde – faktisk kræver det ikke mere end en fugtig klud. Husk dog at lade det køle af, inden det lægges i den medfølgende opbevaringspose. Som et ekstra plus kan tæppet købes i to versioner, så du kan vælge alt efter din kropsstørrelse – 200 x 200 cm med en vægt på 6,38 kg og 160 x 180 cm med en vægt på 4,87 kg. 

Bemærk: Selve tæppet er fremstillet af PU-læder, og selvom der er en åndbar membran på indersiden, anbefaler vi, at du f.eks. har en bomuldsundertrøje på, så noget af sveden absorberes.

Hvad siger brugere om Optima Sport Sauna Tæppe?

Optima Sport modtager 4,7/5 stjerner på Trustpilot, hvor mange brugere roser deres gode service og support. En bruger skriver bl.a: “Varer i god kvalitet. God kommunikation. Hurtig forsendelse.”

Mere om Optima Sport

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 650 W
 • Vægt: 160 cm x 180 cm: 4,87 kg
 • Vægt 200 cm x 200 cm: 6,38 kg
 • Materiale: PU-læder
 • Maks. temperatur: 80 grader

Redaktionens vurdering

Det infrarøde saunatæppe fra Optima Sports stimulerer blodgennemstrømning, fremmer fedtforbrænding, optimerer udskillelsen af affaldsstoffer, lindrer muskelsmerter, styrker immuniteten og hjælper dig med at få dybdegående afslapning. For at beskytte dig selv og dit saunatæppe bedst muligt, skal du dog sørge for, at du ikke bruger det på våde gulve som f.eks. på badeværelset, eller hvis du har fugtighedscreme på kroppen (eller generelt hvis din hud på anden vis er fugtig). Det kan nemlig beskadige varmeelementerne inde i selve tæppet. Med fjernbetjeningen kan du desuden nemt justere temperaturen til lige præcis det, du føler er bedst, og fordi varmetæppet endda fås i to forskellige størrelser, kan du med garanti få en, der passer.

Fordele og ulemper ved Optima Sport

Fordele

 • Reducerer spændinger og ømhed
 • Optimerer udrensning
 • Let at rengøre
 • To tilgængelige størrelser
 • PU-læder

Ulemper

 • Ikke egnet til brug på badeværelset
Bedste infrarød tæppe i budgetklassen

Musclepain HeatMat infrarød XL - blødt og fleksibelt infrarød tæppe til lindring af smerter

Har du ømme muskler efter en lang dag eller træning, kan du anvende det infrarøde tæppe Musclepain HeatMat infrarød XL. Det hjælper både mod spændte og ømme muskler og generel stress.

Lavet i et blødt og elastisk materiale former det sig efter kroppen, så musklerne kan varmes op og fleksibiliteten komme tilbage.

Musclepain HeatMat infrarød XL
Bedste infrarød tæppe i budgetklassen

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain HeatMat infrarød XL:

 • Øger kroppens fleksibilitet og opvarmer muskl
 • Fleksibel og tilpasser sig kroppen
 • Reducerer stress, spændte muskler og ømhed

Hvad skal du vide, før du køber Musclepain HeatMat infrarød XL

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturniveauer: 6
 • Effekt: 75 W
 • Længde: 60 cm
 • Bredde: 30 cm

Hurtig lindring med koncentreret varme
Musclepain HeatMat infrarød XL er ikke det største infrarød tæppe i oversigten, da det måler 60 x 30 cm. Det er dog rigeligt, hvis du vil ramme de ømme muskler bestemte steder i kroppen. Du kan også bruge den under eller over dig, mens du ligger ned. Det er derfor et af de mere alsidige valg, hvor du kan bruge tæppet, som du ønsker og finder det nødvendigt kontra de mere omfattende infrarøde saunatæpper eller -poser.

Ved at varme din krop op, kan du opleve mindre stress, men særligt ømme og spændte muskler kan slappe af, så blodomløbet intensiveres til områderne. Det hjælper med at læge og lindre, hvis du ofte er øm og gerne vil smerterne effektivt til livs.

Vælg let selv indstilling
Med et infrarødt tæppe kan du ofte selv indstille temperaturen, og Musclepain HeatMat infrarød XL har i alt 6 forskellige indstillinger. Nå du anvender tæppet, kan du med fjernbetjeningen styre temperaturen, så den passer perfekt til dit behov.

Musclepain HeatMat infrarød XL er lavet med bløde og elastiske materialer, der er behagelige at røre ved, ligge med og have over sig. Du kan nemt få det til at passe rundt om den kropsdel, hvor du trænger til varme og komfort. Der er dog ingen bindebånd, hvis du ønsker at bruge tæppet, mens du bevæger dig rundt, så du skal selv kunne holde det på plads – eller sy bindebånd på tæppet.

Skulle tæppet blive beskidt efter brug, kan du nemt fjerne det yderste betræk og vaske det i vaskemaskinen.

Mere om Musclepain HeatMat infrarød XL

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturniveauer: 6
 • Effekt: 75 W
 • Længde: 60 cm
 • Bredde: 30 cm

Netfysioterapi's vurdering

Hos Netfysioterapi.dk er vi hos redaktionen enige om, at Musclepain HeatMat infrarød XL er vores personlige favorit blandt infrarød tæpper. Det er det rette valg, hvis du effektivt vil lindre muskelsmerter, spændte muskler eller lokale smerter i kroppen som eksempelvis menstruationskramper. Med varme øger du blodcirkulationen, så musklerne slapper af, og affaldsstoffer frigives.

Du kan nemt styre temperaturen med fjernbetjeningen, og du kan fjerne og vaske betrækket for at holde tæppet hygiejnisk.

Fordele og ulemper ved Musclepain HeatMat infrarød XL

Fordele

 • Aftageligt og vaskbart betræk
 • Bløde og elastiske materialer
 • Med fjernbetjening
 • Øger blodcirkulationen

Ulemper

 • Ingen bånd til at binde varmetæppet fast med
Premiumvalg

Degree Infrarød saunatæppe - intensive fedtforbrænding med infrarød sauna tæppe

Det er ikke kun, hvis du ønsker at fedtforbrænde, at du kan få glæde af Degree Infrarød saunatæppe. Når du putter dig i den store pose fremstillet af blødt og vegansk læder i høj kvalitet, vil du kunne få en varmende effekt, der omslutter hele kroppen uden brug af EMF.

Degree Infrarød saunatæppe
Premiumvalg

Dagens bedste priser og tilbud på Degree Infrarød saunatæppe:

 • Fremstillet i blødt og vegansk læder i høj kv
 • Uden EMF, elektromagnetisk felt
 • Med medicinsk godkendt PVC

Hvad skal du vide, før du køber Degree Infrarød saunatæppe

SPECIFIKATIONER

 • Materialer: PU-læder, medicinsk PVC, carbon-fiber
 • Størrelse: 190 x 190 cm
 • Temperaturniveauer: 25 til 80° C
 • Effekt: 500 W
 • Vægt: 8,5 kg

Put dig i posen for en dybdegående virkning
Degree Infrarød saunatæppe er ikke et klassisk tæppe, men derimod en slags sovepose med velcrolukning, hvor du kan ligge dig i, når kroppen trænger til at blive opvarmet indefra og ud.

Tæppet er fremstillet i blødt og fleksibelt vegansk læder, og der er også anvendt medicinsk godkendt PVC til produktet. Der er derfor tænkt over detaljerne, så du kan få den rigtige og komfortable afslapning, du har behov for, mens materialerne er bløde og komfortable at ligge i.

Producenten anbefaler, at du anvender Degree Infrarød saunatæppe maksimalt en time om dagen, men du kan sagtens dele det op i to halve timer i løbet af en dag, hvis du ønsker en mere fordelt behandling.

Smart temperaturindstilling til dine behov
Degree Infrarød saunatæppe vejer 8,5 kg, der er med til at lægge en dæmper på det parasympatiske nervesystem på samme måde som en tyngdedyne. Det hjælper kroppen med at slappe af, mens du selv bestemmer temperaturen, der kan indstilles på mellem 25 til 80° C. De lavere temperaturer er gode til at berolige og slappe musklerne af, går du højere op vil du få øget forbrænding og smertelindring.

Som det eneste infrarød tæppe er Degree Infrarød saunatæppe godkendt 100% fri for elektromagnetisk felt, EMF, som mange forsøger at undgå. Du kan derfor helt trygt anvende tæppet uden bekymringer.

Mere om Degree Infrarød saunatæppe

SPECIFIKATIONER

 • Materialer: PU-læder, medicinsk PVC, carbon-fiber
 • Størrelse: 190 x 190 cm
 • Temperaturniveauer: 25 til 80° C
 • Effekt: 500 W
 • Vægt: 8,5 kg

Netfysioterapi's vurdering

Degree Infrarød saunatæppe er ifølge redaktionen til dig, der skal bruge en dybdegående opvarmning af hele kroppen, der samtidigt fjerner affaldsstoffer. Blødt og komfortabelt er det for de fleste at anvende, hvilket er medvirkende til, at prisen er i den høje ende.

Er du gravid, skal du ikke anvende tæppet. Ellers kan alle andre få glæde af det komfortable sauna-tæppe, der hjælper med at intensivere fedtforbrændingen, når blodomløbet sættes i gang.

Fordele og ulemper ved Degree Infrarød saunatæppe

Fordele

 • Justerbar temperatur
 • Intensiverer fedtforbrænding
 • Komfortabel
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Ikke egnet til gravide kvinder
Mest praktiske infrarøde tæppe

Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic - unikt infrarød tæppe med smart fjernbetjening

Med Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic får du kontrol over den naturlige infrarøde varme med den medfølgende lille fjernbetjening. Du kan derfor ligge klar i posen, mens du indstiller tid og temperatur direkte uden at skulle fumle med knapper på selve produktet.

Alt efter dit behov kan du justere temperaturen i saunatæppet, så du får den rette behandling, om det er afstressende varme, muskelømhed eller vægttab, der er målet.

Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic
Mest praktiske infrarøde tæppe

Dagens bedste priser og tilbud på Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic:

 • Komplet kontrol med naturlig infrarød varme
 • Lille fjernbetjening til justering af tempera
 • Justerbar temperatur efter forskellig effekt

Hvad skal du vide, før du køber Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Nylon
 • Størrelse: 180 x 180 cm
 • Temperaturniveauer: 25 til 80° C
 • Effekt: 480 W
 • Vægt: 4,8 kg

Praktisk og effektivt med smart pose
Med infrarød-teknologi varmer Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic dig op indefra. Du skal ligge ned og kravle ned i posen, hvor du vil blive omsluttet af varme. Når du ligger i posen, vil du selv kunne indstille temperaturen med fjernbetjeningen, så du får den rette effekt.

Du kan både anvende tæppet til afslapning, men skruer du op for varmen, kan du også få den udrensende effekt, det giver at svede affaldsstoffer ud.

Tæppet kan komme op på 80 grader indvendigt, der svarer til en god temperatur, hvis du ønsker at forbrænde fedt. Når varmen stiger, vil pulsen også stige, og rammer du cirka 120 slag i minuttet, vil du forbrænde fedt, mens du slapper af og sveder.

Varmen vil både hjælpe på din blodcirkulation, men den er gode god for ømme muskler og led, huden generelt og afslapning for mindre stress og en bedre nattesøvn.

Gode effekter efter brug med særligt sten
Saunatæppet er relativt stort med 180 x 180 cm, og det varmer hurtigt op på max 10 minutter, før du kan krybe ned i posen med nem lukning. Når du ikke anvender det indfrarøde tæppe, kan du nemt folde det sammen og lægge det væk.

Indvendigt rummer Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic de særlige sten jade og turmalin, der leder den infrarøde varme godt, så du får fuld effekt. Stenene ligger spredt over hele tæppet, så du er i konstant berøring med dem, når du er i posen.

Mere om Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Nylon
 • Størrelse: 180 x 180 cm
 • Temperaturniveauer: 25 til 80° C
 • Effekt: 480 W
 • Vægt: 4,8 kg

Netfysioterapi's vurdering

Netfysioterapi.dk anbefaler Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic til dig, der har brug for en komplet opvarmning og udrensning af kroppen ved hjælp af sved. Det er dog også meget anvendeligt, hvis du ønsker et praktisk valg, der samtidigt tager sig elegant ud.

Saunatæppet ligner en flot lilla sovepose, der nemt kan vedligeholdes og foldes sammen efter brug. Prisen er i den høje ende, men kvaliteten er også i top.

Fordele og ulemper ved Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic

Fordele

 • Nemt at vedligeholde
 • Kan foldes uden problemer
 • Forbedrer din hudkvalitet
 • Let

Ulemper

 • Høj pris

Opsummering

Efter at have sammenlignet flere forskellige infrarøde tæpper, så har vi vurderet at Nordic High Pro infrarøde tæppe er det bedste infrarøde tæppe i test-guiden i forhold til pris. Dette skyldes at du her får et infrarød tæppe som har mange af de samme funktioner som konkurrenterne, men til en langt lavere pris.

Hvad er et infrarød tæppe?

Et infrarød tæppe udsender elektromagnetiske bølger, som kan bruges til at lindre smerter og reducere spændinger i muskler og led.

Virker et infrarød tæppe?

Det korte svar på, om et infrarød tæppe har en effekt er: ja. Det virker på samme måde, som hvis du lagde dig ud i solen eller tog et langt varmt bad. De infrarøde stråler trænger ind og varmer dig op indefra – både muskler, knogler, led og sener.

Infrarød varme kan trænge gennem huden, hvor den styrker blodomløbet, sæter gang i cellernes stofskifte og fornyelse. Det kan både hjælpe dig med at lindre smerter, men det kan også have en effekt på betændelsestilstande eller generel dårlig cirkulation.

Hvis du døjer med smerter, ømme eller spændte muskler, er varme et effektivt redskab. Det sætter gang i blodcirkulationen, så dit blod kan trække affaldsstoffer væk fra det påvirkede område.
Selv din hud kan tage sig bedre ud, fordi du får svedt skidt og snavs ud, mens varmen hjælper cellerne med at restituere indvendigt.

Et infrarødt tæppe virker, hvis du anvender det efter anbefalingerne, og du har tålmodighed særligt med hudforbedringer og vægttab. Smertelindring skal gerne virke med det samme, når kroppen er varmet op, og ellers bør du søge læge for yderligere udredning.

Hvilket infrarød tæppe skal jeg vælge?

Med mange muligheder er det op til dig, hvad det bedste infrarød tæppe er. Måske skal du bruge en mindre og mere handy størrelse, eller måske ønsker du en reel infrarød saunapose, hvor du kan sætte skub i vægttabet.

Inden du vælger et infrarødt tæppe, skal du være klar over, at der ikke er nogle reelle infrarød tæppe bivirkninger, så længe du anvender det efter producentens forskrifter. Husk at indstille varmen, så du får den rette indstilling, og gå gerne efter en model med stor spændvidde, så du kan anvende tæppet til flere formål.

Nogle modeller har kun én zone, mens der også er 3 zoners infrarød tæpper. Det er en smagssag, om du har behov for at kunne justere varmen forskellige steder, eller du blot ønsker et effektivt og enkelt infrarød tæppe til lindring af ømme muskler.

Størrelsen på dit valgte tæppe vil have stor betydning for din brug. Vælger du en mindre model, kan du nemt placere den forskellige steder, men du får ikke hele kroppen varmet op på én gang. Der skal du i stedet tage et kig på de dyrere, men effektive saunatæpper, hvor du ligger med hele kroppen pakket ind.

Hvad er et saunatæppe godt for?

Hvor et klassisk infrarød tæppe varmer dig op for at lindre, kan et saunatæppe også have andre fordele. Det virker på en lidt anderledes måde, hvor tæppet kan bruges meget alsidigt, vil et saunatæppe i højere grad ligne en sovepose, du kravler ned i.

Infrarød sauna tæppe behandling kan både bruges til at sætte gang i dit blodomløb, lindre smerter, varme dig igennem og hjælpe på betændelsestilstande. Men når du sveder i tæppet, vil det også hjælpe dig til en lavere vægt. Hvis du eksempelvis er i gang med et vægttab, kan sauna-effekten hjælpe dig med at svede og få forbrændingen op som et ekstra kick.

Det er dog vigtigt, at du anvender et saunatæppe korrekt, hvis du ønsker en effekt på vægten. Din puls skal op på 120 slag i minuttet, hvis du reelt set skal være i fedtforbrændings-tilstand, mens du anvender tæppet.

Hvis du ikke er interesseret i et reelt infrarød tæppe eller et saunatæppe, så er der også andre produkter, der kan lindre dine smerter med varme. Du kan både vælge et klassisk varmetæppe, der ikke anvender de infrarøde stråler, en varmepude og forebygge med rygstøtte, så du undgår smerter gennem dagen.

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

TrustPilot.com

Trustpilot.com er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde virksomheder, produkter og tjenester. Trustpilot bruger et 1-5 stjernesystem til at hjælpe forbrugerne med hurtigt at vurdere den overordnede oplevelse af en virksomhed, hvor én stjerne er den laveste vurdering og fem stjerner er den højeste.

Du kan se anmeldelserne om Optima Sport her

Du kan se anmeldelserne om Zenbed her.

FAQ

Hvilket infrarød tæppe er bedst?
Fra Netfysioterapi.dk anbefaler vi dig særligt Musclepain HeatMat infrarød XL, der er vores personlige anbefaling. Dog er alle infrarøde tæpper i oversigten udvalgt specifikt af vores redaktion, fordi de kan gavne forskellige kundegrupper. Der er blandt andet også saunatæpper til dig, der måske leder efter en måde at hjælpe din fedtforbrænding på.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et infrarød tæppe?
Inden du vælger et infrarød tæppe, bør du overveje, hvor du vil anvende det på kroppen. Det vil have betydning for, hvor stort tæppet skal være. Du skal også tænke over temperaturindstillinger og materialer, så du får et komfortabelt tæppe med de rigtige justeringsmuligheder.
Hvor meget koster et godt infrarød tæppe?
Prisen på et godt infrarød tæppe afhænger af, hvad du skal bruge det til. Har du kun brug for et mindre tæppe, kan du ofte godt komme billigt fra det. Er du derimod på udkig efter et sauna infrarødt tæppe, der dækker hele kroppen, skal du regne med en større investering på nogle tusinde kroner.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Zenbed infrarødt saunatæppe

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme