Hvis du er et af den slags mennesker, der godt kan lide at holde styr på din hverdag, dit liv og din træning, så er der en god sandsynlighed for, at du kan få rigtig meget glæde ud af et pulsur. Heldigvis er der både pulsur med kalorietæller, pulsur med skridttæller og pulsur til fitness.
Her kan du læse om pulsur Garmin og fra en lang række andre forhandlere.

Som du kan se, er markedet for pulsure efterhånden blevet så stort, at det kan være svært at regne ud hvilket et pulsur, der er det bedste til lige netop dig. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har nemlig testet og vurderet en lang række af de forskellige pulsure, der kan købes i dag.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Garmin Forerunner 245 Music GPS Pulsur

Bedste premiumvalg

 • Bedste premiumvalg i test ved Pricerunner
 • God anmeldelse i test ved Tomsguide.com
 • 4,6/5 stjerner i over 3.000 forbrugeranmeldelser på Google Shopping

Hvis der er en producent, der for alvor lærte danskerne, at de havde behov for pulsure, så må det siges at være Garmin. Når man kommer op i den dyre ende af træningsure, så er der faktisk kun to producenter, der blander sig helt i toppen. Og Garmin er naturligvis en af dem. 

 
 
 

i samarbejde med PriceRunner

Om Garmin Forerunner 245
Forerunner 245 er et fantastisk pulsur, der er udstyret med en optisk senser, der måler din puls hele døgnet rundt, direkte fra håndleddet, hvilket betyder, at du kan gøre bruge af pulsfunktionen uden at skulle iføre dig en tilhørende pulsrem. Måleren kan identificere din pulszone og opdatere dig om slag pr. minut i realtid, så du kan følge din puls og din træning på nært hold.

Der er ingen mennesker, der er ens, og det gælder også løbere. Forerunner 245 er udstyret med Garmin Connect, hvilket betyder, at du kan tilpasse pulsuret enormt præcist til din træningsrutine, gennem en lang række træningspas og træningsprogrammer. Du kan ligeledes downloade datafelter, urskiver, widgets og apps via Connect IQ, hvilket betyder, at uret i sandhed kan komme til at passe til lige præcis din træningsstil.

Forerunner 245 har et indbygget accelerometer, der registrer en lang række hastighedsdata, når du løber på en indendørs bane eller på løbebånd, hvilket gør, at du heller ikke er nødsaget til at gøre brug af en separat fodsensor, og ligeledes kan det indstilles til at holde øje med dit daglige aktivitetsniveau, og minde dig om når du skal bevæge dig, hvis du f.eks. har siddet stille i mere end en time ad gangen.

Yderligere info
Garmin har udstyret Forerunner 245 med en lang række funktioner, der gør det i stand til at indsamle en lang række relativt kompliceret data. Heldigvis omsættes de data til en række kortfattede og letforståelige diagrammer, grafer og kort, der viser dig din fremgang på en letforståelig måde. Det er med til at øge nysgerrigheden på de forskellige informationer, i stedet for at man bliver irriteret over, at man ikke kan få det til at virke optimalt.

Med Garmin Connect får du ligeledes mulighed for at dele data fra din træning med venner og familie. På den måde kan I indgå i små konkurrencer om, hvem der klarer sig bedst indenfor en given periode, eller hvem der er mest aktiv i hverdagen, og du kan ligeledes brug LiveTrack-funktionen til at følge dine resultater samtidig med, at du kan få notifikationer om vejrforhold og vejrudsigter, så du kan planlægge din træning endnu bedre.

Med Garmin Face It-appen får du mulighed for at tilpasse displayet på dit pulsur med billeder fra din telefon. Det eneste du skal gøre, er at downloade appen og vælge et billede fra dit fotobibliotek. Ligeledes kan du tilpasse tidsvisningsstilen på urskiven, så den passer til det udtryk, du gerne vil have. På den måde er du sikret, at du aldrig bliver træt af at stirre ned på den samme urskive i løbet af din træning, for der skal ikke mere til end en lille ændring, og så føles det som om, du har et nyt ur siddende på armen.

Udvalgte specifikationer:

 • Visning af pulsmålinger.
 • Indbygget kalorietæller.
 • Trådløs dataoverførsel.
 • Batterilevetid på op til 24 timer i GPS-tilstand.
 • Hukommelse: 200 timers aktivitetsdata
 • Glas: Corning Gorilla glas 3


Sportsbuddy Vision V1 – Bedst til prisen

Bedst til prisen

 • Favorit i test hos i iFORM 

Vision V1 blev en af favoritterne i iFORMs test af aktivitetsarmbånd, og med god grund. Uret fylder ikke meget på håndleddet, men indeholder en række funktioner som kan gøre din hverdagen og træning endnu bedre. Når du starter et træningspas på uret, får du muligheden for at følge med i både tid, distance og forbrændte kalorier under din aktivitet. Leder du efter et ur der kan løfte niveauet af din sædvanlige træning, så er Vision V1 modellen et fornuftigt valg. 

Om Sportsbuddy Vision V1
Vision V1 viser dig klokken, dato og lader dig indstille alarmer. Funktioner man finder i de fleste ure, men det betyder ikke, at Vision V1 modellen er et helt almindeligt ur. Uret er også udstyret med en pulsmåler, skridttæller og kalorietæller, der giver dig et overblik over dine daglige aktivister. I den medfølgende app kan du løbende holde øje med din udvikling. Hvis du ønsker en mere aktiv hverdag, så er der mulighed for at holde øje med dit aktivitetsniveau, og opjustere efter behov. 

Nå aktivitetsuret tilkobles den medfølgende app, kan du modtage notifikationer og beskeder direkte på dit ur, så du ikke skal forstyrres af at have telefonen op ad lommen for tit. Det er en praktisk funktion når du er ude på en løbetur, så du ikke skal ødelægge din rytme for at tjekke, om det indgående opkald er vigtigt nok til at stoppe op for. 

Uret hjælper dig til at opnå et højere aktivitetsniveau. Hvis du har været inaktiv for længe, eller forbrændt færre kalorier end du plejer om dagen, vil du modtage en påmindelse om, at det er tid til at bevæge dig lidt. Så er det bare op til dig om dagens motion skal stå på en rolig gåtur, en løbetur eller ned og løfte vægte i fitness centeret. 

Yderligere info
Remmen kan justeres, så det passer perfekt til dit håndled. Det kan indstilles til et håndled på mellem 14 og 24 cm i omkredsen, og kan derfor stadig passe perfekt, hvis dit forhøjede aktivitetsniveau skulle medføre et vægttab som en bonus.

Uret kan styre musikvalg, sætte sange på pause eller skrue op for lyden under din træning. Derved er du fri for at tage din mobiltelefon frem, hvis sangen ikke passer med tempoet under din løbetur. 

Uret har en batteritid på 7 dage på en fuld opladning. Afhængigt af hvilke programmer uret bruges til, kan du vente i helt op til 7 dage, før du skal oplade dit ur igen. En stor fordel i forhold til søvn-tracker funktionen, hvor du skal være iført uret hele natten. 

Sportsbuddy Vision V1 vs. markedet
Sportsuret fra Vision V1 er et af de mest prisvenlige modeller i testen, men uden at gå på kompromis med funktioner og kvalitet. Uret er udstyret med en lang række funktioner, og er et godt valg, hvis du skal finde dit første aktivitetsur. 

Fordele
 • Måler puls, søvn, aktivitet
 • App medfølger
 • Prisvenlig model
Ulemper
 • Ingen indbygget GPS

Udvalgte specifikationer:

 • TFT display
 • Vandtæt
 • Batteritid: Op til 7 dage
 • Håndledsomkreds: 14-24 cm
 • Vægt: 24 g 
 • Søvntracker
 • Kalorietæller
 • Skridttæller

Beurer AS 80 Aktivitetsmåler

Bedst til begynderen

 • 3,8/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Google Shopping

Hvis du skal have et rigtig godt pulsur, der er let at bruge, og passer rundt om de fleste håndled, så er Beurer AS 80 helt bestemt noget for dig, der er nemlig tale om et pulsur, der både kan det meste, er let at betjene og som samtidig ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

 

i samarbejde med PriceRunner

Om Beurer AS 80 Aktivitetsmåler
Beurer AS 80 er et af den slags pulsure, du optimalt skal have på hele tiden, da det er beregnet til at måle al din aktivitet. Det betyder dog også, at du er i stand til at finde ud af hvilke tider på døgnet, du har størst mulighed for at øge dit aktivitetsniveau.

Ligeledes er Beurer AS 80 udstyret med en søvnmåler, der måler din søvnkvalitet hver nat, så du kan vurdere din nattesøvn og tilpasse dit aktivitetsniveau derefter.

Men selvom der er tale om et pulsur med rigtig mange features, så er det faktisk ikke dem, der gør Beurer AS 80 til et ekstremt anbefalelsesværdigt pulsur. Grunden til at pulsuret fra Beurer bliver anbefalet af en lang række eksperter, og samtidig er elsket af endnu flere forbrugere, er, at det er ekstremt nemt at benytte.

Yderligere info
Beurer AS 80 passer rundt om de fleste håndled, da det kan udvides fra 14 og helt op til 19 cm, og derudover er det udstyret med aktivitetsmåler, skridttæller, distancetæller og kalorietæller, hvilket betyder, at det er det eneste pulsur du har brug for.

Blandt de mange features i pulsuret er både Søvnregistrering, timer og aktivitetsmål. Med søvnregistrering måler Beurer AS 80 dit søvnniveau, og aflægger rapport, så du efterfølgende kan se, både hvordan din søvn har været, og hvornår du har peaket rent søvnmæssigt. Med de indbyggede aktivitetsmål kan du sætte et mål for dit daglige aktivitetsniveau, og så vil pulsuret hjælpe dig med at nå dem, hvilket især er godt til de lange vintermåneder, hvor det kan være yderst svært at vedligeholde sin træning, og nu lyder en synlig timer måske ikke af noget enormt avanceret feature, men der er overraskende mange pulsure, hvor du ikke kan se, hvor lang tid der er gået, hvilket kan være noget så frustrerende.

Ligeledes har Beurer udviklet apps’ne Health Manager og Body Shape, der sammen med pulsuret hjælper dig med at komme i form. Kort sagt, er det et ekstremt brugbart pulsur, og du får virkelig valuta for pengene.

Udvalgte specifikationer:

 • Pulsuret er lavet i sort.
 • Det vejer 16 gram.
 • Det kan udvide sig mellem 14 og 19 cm i omkreds.
 • En samlet hukommelse der kan rumme 30 dage og 7 nætter
 • OLED XL display
 • Vandafvisende konstruktion.
 • Opladning via USB kabel.
 • Tre års garanti.

Sportsbuddy Veryfit Sport

Bedste løbeur til prisen

Sportsbuddy Veryfit Sport

Til den mere seriøse løber er Sportsbuddy Veryfit Sport den perfekte træningsmakker. Du får de klassiske funktioner med kalorietæller, pulsmåler og skridttæller, men også specielle sportsprogrammer til f.eks. hiking, cykling og løb.

Den indbyggede GPS gør det nemt at følge hele din løberute, og du får data til at se, hvordan du har klaret de forskellige dele. Det er et godt redskab, hvis du ønsker at optimere din præstation. Alt i alt er det et godt og alsidigt aktivitetsur med mange brugbare funktioner til dine sportsaktiviteter. 

Om Sportsbuddy Veryfit Sport
Den lange batterilevetid gør, at du ikke skal huske at oplade uret hver gang, du har brugt det. Hvis du bruger uret til sportsaktiviteter, holder en opladning i op til 15 dage. Hvis du primært bruger det som et almindeligt ur, kan det på standby-tilstand vente op til 40 dage med at blive ladt op igen.

I den tilhørende app kan du tilslutte din mobiltelefon og få overblik over din daglige aktivitet. Via app’en kan du også få opdateringer fra din telefon direkte på uret, så du kan se sms’er og opkald helt uden at tage telefonen op af lommen.

Uret er tilkoblet din telefon via Bluetooth, men på grund af den indbyggede GPS er det ikke nødvendigt at medbringe din telefon, hvis du vil tracke din løbe- eller cykelrute på turen. 

Yderligere info
Uret er med bløde gummriremme, som kan skiftes efter behov. Remmen kan justeres til at passe håndled mellem 13 og 19 cm, så det kan indstilles perfekt til dig uden risiko for at glide af ved meget bevægelse.

Gummriremme kan udskiftes så den passer til din personlige stil, og det samme er muligt med udseendet på dit ur. Du kan skifte mellem forskellige brugerflader. Startskærmen kan ændres til at indeholde de informationer, du gerne vil holde øje med. Har du været inaktiv for længe, giver uret en notifikation der påminder dig om at få bevæget dig, så du kan nå de mål, du har sat for dig selv.

Du har mulighed for at bruge uret til let svømning, da det har en vandtæthed på 5 ATM. 

Sportsbuddy Veryfit Sport vs. markedet
I forhold til de øvrige sportsure på markedet får du her rigtig meget for dine penge. Uret er forholdsvist billigt, når man ser på hvor mange funktioner, det har. Det er et godt og stabilt valg, hvis du er interesseret i at følge med i, hvor meget du bevæger dig, og også hvor du kan blive endnu bedre.

Modellen er udstyret med en ”find my device”-funktion, så du via app’en på din telefin kan lokalisere uret, hvis du skulle blive væk for dig.

Displayet har en størrelse på over 2,5 cm, så du tydeligt kan se de numeriske værdier på dine aktiviteter, hvad end det er kalorier, skridt, puls eller bare klokken. 

Fordele
 • Indbygget GPS
 • Lang batteritid – op til 15 dage
 • Flere forskellige sportsprogrammer
Ulemper
 • Lidt fantasiløst design

Udvalgte specifikationer:

 • Klokkeslæt
 • Dato
 • Alarm
 • Stopur
 • Pulsmåler
 • Skridttæller
 • Kalorietæller
 • Medfølgende app
 • ”Find my device”-funktion
 • Guidet vejrtrækning

Sigma iD.RUN HR

Hvis du leder efter et godt gammeldags løbeur, så er Sigma iD.RUN HR helt bestemt pulsuret for dig. Det er designet med det ene formål at øge kvaliteten af din pulstræning, og det gør det til fulde. Ligeledes ligner det også et godt, gedigent pulsur. Det prøver ikke at være noget det ikke er, og det har det heller ikke behov for, for det er i bund og grund helt fantastisk.

 

i samarbejde med PriceRunner

Om Sigma iD.RUN HR
Sigma iD.RUN HR er lavet med tanke på triatleten, der gerne vil have et enkelt pulsur, der kan optimere træningen i rigtig høj grad. Derfor er både pulsur og den medfølgende pulsrem selvfølgelig vandtæt, og der medfølger en adapter til cykelstyret. Kort sagt er der virkelig tænkt over tingene.

Pulsuret fra Sigma er udstyret med fir forskellige pulsfunktioner og en digitalt kodet pulssender, der gør, at du ikke kommer til at opleve forstyrrelser fra andre pulsure i nærheden, hvilket er yderst fornuftigt, hvis du træner sammen med andre.

Ligeledes er det udstyret med seks forskellige tidsfunktioner, der blandt andet inkluderer nedtællingsur og alarm, hvilket gør, at du får rigtig stor mulighed for at overvåge din træning og dit aktivitetsniveau.

Yderligere info
Et af de steder hvor rigtig mange producenter af pulsure går fejl, er, når det kommer til designet af menuen. Det er nemlig lige meget, hvor mange forskellige features et pulsur har, hvis det er besværligt at navigere rundt imellem dem. For så ender de mange features ikke med at blive brugt. Men når det kommer til Sigma iD.RUN HR, så er der ikke meget at klage over, for det er udstyret med en enormt intuitiv menustruktur, der gør, at det er lige før man ikke behøver brugsvejledningen – men også kun næsten.

Et andet sted hvor der virkelig er kælet for detaljen er ved lagringen af informationer. For som på de fleste andre pulsure, får du selvfølgelig adgang til informationer for dit aktivitetsniveau indenfor den sidste uge eller måned eller siden sidste ”reset”, men der hvor uret virkelig træder i karakter, er ved batteriskift, for her lagres de vigtigste informationer mellem batteriskift, så du skal ikke være bange for at miste din data, bare fordi du er løbet tør for strøm. Det er selvfølgelig ikke et feature, du kommer til at lægge meget mærke til, men det er også hele pointen. Det er nemlig den slags feature, du først lægger mærke til, når det ikke er der.

Udvalgte specifikationer:

 • 4 forskellige pulsfunktioner.
 • 6 forskellige tidsfunktioner som nedtællingsur, alarm og stopur.
 • Medfølgende pulssender og adapter til cykelstyret.
 • Intuitiv og brugervenlig menustruktur.
 • Vandtæt konstruktion.
 • Lys i displayet.
 • Kalorietæller.
 • Lagring af data i tilfælde af batteriskift.

Sportsbuddy Veryfit Kids

Bedste aktivtetsur til børn

Sportsbuddy Veryfit Kids

Sportsbuddy Veryfit er, som navnet antyder, specielt designet og udviklet til børn. Både børn og forældre kan nemt følge med i aktivitetsniveauet, og sætte både mål og alarmer direkte i app’en.

Ved at sætte målet i app’en kan barnet selv følge med på uret, om målene bliver nået. Målene kan hjælpe til at skabe mere motivation til at få rørt sig, hvis dit barn ikke naturligt kom op af sofaen.

Aktivitetsniveauet kan være afgørende for børns sundhed, men også mentale tilstand. Det kan blandt andet øge indlæringsmulighederne, hvis et barn har fået rørt kroppen i frikvarteret mellem timerne. Via app’en har du mulighed for at holde øje med, om dit barn får den nødvendige motion. 

Om Sportsbuddy Veryfit Kids
Uret anbefales til børn i alderen 4-12 år. Det har en justerbar gummirem, der er blød, så det ikke generer på armen. Med den medfølgende app kan du følge med i både dit barns aktivitetsniveau og få et indblik i, hvor god deres søvn er. 

Barnet kan direkte på uret starte et sportsprogram. Sportsprogrammerne er specifikt konstrueret til at måle dit barns aktivitet baseret på den sportsgren, der vælges. Det giver en mere præcis måling og et bedre indblik i dit barns daglige bevægelse. 

Yderligere info
Uanset om dit barn er i gang på legepladsen eller i svømmehallen, så kan uret tracke aktiviteten. Det er lavet af et holdbart og vandtæt materiale, der gør det brugbart i stort set alle sportsgrene.

Det er designet i slankt og vejer næsten ingenting, så det kommer ikke i vejen, når de små dyrker sport eller leger med vennerne. 

Batteriet holder i op til 7 dage, så hverken du eller dit barn skal huske at få sat det i opladeren hver dag. En af ulemperne ved uret er, at der ikke har en ”find min enhed”-funktion, så det lettere kunne findes, hvis det bliver forlagt et sted.

Sportsbuddy Veryfit Kids vs. markedet
Veryfit Kids modellen er specifikt udviklet til børn. De indbyggede funktioner, størrelsen og designet er udviklet til børns arme og hverdag. Er du på udkig efter et aktivitetsur specielt til dit barn, så er det modellen vi anbefaler.

Det vejer meget lidt, og er derfor ikke generende eller irriterende på barnets håndled i løbet ad dagen – i modsætning til et ur udviklet til voksne, der vil være klodset og tungt på et lille barn. 

Fordele
 • Let at opsætte mål og alarmer på medfølgende app
 • Tracker skridt og forbrændte kalorier
 • Slankt, vandtæt og holdbart design
Ulemper
 • Kunne med fordel have en “find min enhed”-funktion

Udvalgte specifikationer:

 • LED display
 • Vandtæt
 • Batteritid: op til 7 dage
 • Medfølgende app
 • Håndledsomkreds: 14-24 cm
 • Vægt: 17 g
 • Touch display

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


 Atredo 115 Plus Smart Watch – et bundsolidt og billigt pulsur

 

 

Hvis du leder efter et solidt, brugervenligt og ikke mindst billig pulsur, så er Atredo 115 Plus Smart Watch måske noget for dig. Pulsuret er nemlig blandt de allerbilligste på markedet, men det betyder heldigvis ikke, at der er sparret på kvaliteten. Der er nemlig tale om et pulsur med en slank profil i et ekstremt moderne udseende.
Hvis du finder et pulsur tilbud, kan du være heldig at spare endnu flere penge.

Om

Det er lige før man glemmer, at der er tale om et pulsur, når man først begynder at snakke om det fikse armbånd i det elegante, sorte design, men der er tale om et pulsur, og det er faktisk et rigtig godt pulsur. Hvis man tager prisen i betragtning, er det måske det bedste pulsur på markedet, for prisen er så lav, at de funktioner det nu engang mangler, nærmere er en selvfølge end noget man egentlig kan klandre Atredo for.

Med Atredo 115 Plus Smart Watch får du et pulsur med fitnesstrackerfunktion, hvilket giver dig mulighed for at danne dig overblik over den daglige aktivitet, din søvnkvalitet og hvor mange skridt du bevæger dig i løbet af en dag.

Dedikerede apps er ligeledes en ting, der oftest kun er at finde på dyrere modeller af smartwatches, men Atredo har alligevel fundet plads til at konstruere en gratis app, der i høj grad er kompatibel med uret. For at få mest muligt ud af pulsuret, bør du således downloade FlagFit 2.0, der findes i både Google Play og Apples App Store. Med appen kan du, når du har forbundet dit pulsur og din telefon via Bluetooth, aflæse og lagre dit aktivitetsniveau direkte på telefonen.

Yderligere info

Det er ikke kun de dyrere smartwatches, der kan give dig mulighed for at få notifikationer via urskiven, det er nemlig endnu en feature som Atredo har formået at finde plads til i 115 Plus Smart Watch, hvilket er enormt kærkomment, da det giver dig mulighed for at modtage SMS’er og notifikationer fra sociale medier, når du er ude at løbe.

Desuden har Atredo 115 Plus Smart Watch fået integreret kamerakontrol, hvilket betyder, at du kan bruge pulsuret som fjernbetjening til kameraet i din telefon. Det er sjældent noget du vil få brug for under træningen, men det er alligevel imponerende, hvor mange features Atredo har fået plads til, når man tænker på, hvor billigt deres pulsur er endt med at være.

Det er ligeledes et utroligt holdbart pulsur, der er tale om. Den eneste egentlige vedligeholdelse der er brug for, er en genopladning via USB-kabel, der skal foregå ca. en gang om ugen.

Specifikationer

 • Pulsmåler, skridtmåler, afstand, aktivitetstid og kalorieberegner.
 • Indbygget Bluetooth 4.0.
 • Kvikopladning på 1-2 timer via USB.
 • Intuitiv og brugervenlig menu.
 • Gratis app til Android og iPhone.
 • 160 mm i bredden, 10 mm i højden og 24 mm i diameter.
 • Pulsuret vejer 89 gram.
 • Pulsuret er OP67-godkendt, hvilket betyder, at det tåler støv og nedsænkning i vand til 1 meters dybde i 30 minutter.

Hvilket pulsur er det bedste?

Som det måske allerede fremgår af denne test, så er det enormt svært at bestemme hvilket pulsur, der er det bedste. Det hænger i høj grad sammen med, at de fleste pulsure er lavet til forskellige formål, hvilket betyder, at det pulsur der er bedst til at overvåge dit daglige aktivitetsniveau, ikke nødvendigvis er det bedste til løbeturen, eller cykelturen eller til at overvåge din triatlontræning.

Kort sagt handler valget af pulsur i høj grad om at afgrænse dine egne behov. Hvis du bare har brug for at se hvor meget du bevæger dig i hverdagen, kan det ofte være nok med et billigt pulsur, men hvis du har brug for noget, der kan følge dig igennem en triatlon, så skal der større kapacitet til.

Fordele ved at træne med pulsur

Det værste, der kan ske for din træning, er, at du stopper. Det er en af grundene til, at de fleste eksperter anbefaler holdsport som træning, eller at du træner sammen med andre. Det kræver nemlig enormt meget selvdisciplin at holde sig selv til ilden, og det er pulsuret kommer ind i billedet.

Det giver nemlig en følelse af belønning, når du kigger på den stigende kurve, fordi din træning går fremad, og samtidig giver det en følelse af tab, hvis kurven pludselig går den anden vej. Visualiseringen hjælper nemlig vores hjerner til at forstå, at det vi gør, er godt, og hvis lidt er godt, må meget være bedre. Det er meget simpelt, men kort sagt er det sådan vi mennesker er skruet sammen. Derfor kan pulsuret i grove træk ende med at gøre det ud for en løbemakker, og det er endda en løbemakker der aldrig er syg, aldrig aflyser og aldrig vil slå over i gang halvvejs gennem et træningspas.

En anden fordel ved visualiseringen af din træning, er, at det kan blive klart for dig, hvor tæt du er på din maksimale kapacitet. Når du først finder grænsen for, hvad du formår, så er der ingen undskyldninger for at tage en roligere dag. På den måde er pulsuret med til at gøre din træning mere effektiv end den var i forvejen.

Det er selvfølgelig sandt, at det langt fra er alle, der har behov for et pulsur, og for langt de flestes vedkommende, er det mere en luksusvare end noget, der egentlig er nødvendigt for træningen, men det betyder ikke, at alle ikke kan få glæde af et pulsur.

Udover at det kan motivere dig igennem visualiseringen af dine resultater, så giver det dig nemlig også mulighed for at konkurrere på resultater imod dine venner, hvilket kan være en rigtig god måde at gøre træningen til en fællesaktivitet i endnu højere grad end det var i forvejen.

Alternativer til et pulsur

Når det kommer til pulsmåling under træning, er der desværre ikke mange gode alternativer til pulsuret, men hvis det bare handler om at du vil have et overblik over løbeturen, hvor hurtigt det er gået, og hvad din topfart har været, så findes der en lang række apps til både Android og iPhone, der kan hjælpe dig. Der er så stor udskiftning i de forskellige apps, at det ene og alene handler om at prøve sig frem, men faktisk er det ofte nok med de indbyggede ”Health” apps, der er standard for både Android og iPhone.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google Shopping

Google finder produkter fra diverse webshops i deres platform, og giver forbrugerne mulighed for at anmelde og bedømme produkterne. 

Find anmeldelser af Garmin Forerunner 245 Music her.

Find anmeldelser af Beurer AS 80 Aktivitetsmåler her.

iFORM

iFORM er et dansk magasin, der fokuserer på træning, kost og den sunde livsstil generelt. De deler på hjemmesiden indhold om træningsmetoder, gode opskrifter og anmelder forskelligt træningsudstyr, tøj og tilbehør.

iFORMs har i 2020 kåret Vision V1 det 3. bedste ur, hvis du går efter et simpelt, men brugervenligt design og funktioner.

Testen blev udført: 2020

Du kan læse testen her.

Pricerunner

Pricerunner er mest kendt for at sammenligne prise på alt fra elektronik, bøger og sko til røremaskiner eller stegepander.

Pricerunner laver dog også tests af produkter i mange forskellige kategorier.

Læs deres test af pulsure og Garmin Forerunner her

Tomsguide.com

Tomsguide er en amerikansk platform, som tester og anmelder en bred vifte af forskellige forbrugsgoder. Deres anmeldelser er fyldestgørende og detaljerede.

Læs testen af Garmin Forerunner 245 Music her.

 

Se vores artikel om: FitBit Charge – Anmeldelse og prisoverblik med tilbud

Læs også vores massagepistol artikel – Et produkt som kan afhjælpe ømme muskler og er ideélt for udholdenhedsatleten som vil træne hårdt.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar