Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Der kan være mange grunde til at bruge en varmepude. Måske fryser du lidt ekstra om vinteren, eller måske har du ømhed, smerter, spændinger eller sportsskader forskellige steder i kroppen. En varmepude kan have en lindrende effekt. Du kan finde den i mange varianter og størrelser – og derfor har den også flere anvendelsesmuligheder. Der findes både elektriske varmepuder, og varmepuder som du for eksempel kan opvarme i mikrobølgeovnen.

Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken varmepude der er bedst. Derfor har vi her samlet et overblik over nogle af de varmepuder, du kan finde på markedet. Vi har udnævnt en topscorrer, billigste pris og mest eksklusive, som er med til at rådgive og vejlede dig i dit kommende køb.

Beurer HK48-varmepude – Vores anbefaling

Score: 9,5 ud af 10

Med denne varmepude får du rigtig meget for pengene. Det er en 2-i-1 model fra producenten Beurer, og den er desuden produceret i et øko-tex materiale. Denne producent har udviklet deres eget BSS, hvilket er et sikringssystem, der sørger for, at varmepuden ikke bliver overophedet. De små sensorer i puden holder temperaturen nede. Nogle af de billigere modeller kan sommetider blive for varme, hvilket ikke altid er godt. Det kan gøre mere skade end gavn, hvis dine muskler bliver overophedet. Ydermere er denne varmepude udstyret med autosluk efter 90 minutter – og den bliver hurtigt varmet op til brug. En varmepude med timer er at foretrække for at sikre, at der ikke er overophedning.

Se priser og tilbud på Beurer HK48-varmepude her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Brug den i sofaen til at lindre dine lænde- eller mavesmerter. Eller hvad med at bruge den som en retningsbestemt pude, hvor varmestrålingen kun sendes i én retning. Dermed bliver varmepudens opvarmning mere fokuseret mod dine ømme områder. Du kan vælge mellem tre temperaturindstillinger, og du kan desuden tage regulatoren af i forbindelse med vask ved 30 grader. Beurer HK48-varmepuden måler 30 x 40 cm, og den leveres desuden med tre års garanti. 

Beurer HK125 (XXL) – mest eksklusive

Beurer HK125

Score: 9.2 ud af 10

Denne varmepude er endnu større end Beurer HK125-varmepuden. Beurer HK125 er nemlig ekstra, ekstra stor. Varmepuden er produceret i et åndbart øko-tex. Det betyder, at der ikke er blevet anvendt hverken kemiske materialer eller stoffer. 

Se priser og tilbud på Beurer HK125 (XXL) her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Varmepuden er beskyttet mod overhedning gennem det smarte sensorsystem, der også sørger for en jævn fordeling af varmen. Det er altså hele varmepuden, der bliver opvarmet, når du benytter og skifter mellem de seks indstillinger for temperatur. Der er autosluk efter 90 minutter. Varmepuden betræk er vaskbart ved 30 grader. Beurer HK125 måler 60 x 40 cm, og du får tre års garanti med, når du køber dette produkt. 

 

Beurer HK47-varmepude med powerbank

Beurer varmepude - HK47 - Inkl. powerbank

Score: 7,5 ud af 10

Ja, du læste helt rigtigt. Denne varmepude Beurer HK47-varmepude kommer med en powerbank, og udover at oplade varmepuden kan den oplade din smartphone. Denne varmepude er derfor helt ideel, hvis du gerne vil medbringe den uden for husets fire vægge. Den behøver nemlig ikke ledning. Den er helt perfekt, hvis du for eksempel er ved at være lidt træt af at fryse, når du er ude til fodboldstævner, eller hvis du er ude på en fisketur. 

Se priser og tilbud på Beurer HK47 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Varmepuden virker i helt op til to timer, og den kan samtidig sørge for at give din smartphone en genopladning samtidig. Puden er udstyret med autosluk efter 110 minutter, og den er altså sikker at bruge. Den måler 49 x 33 cm. Du får den leveret med oplader og USB-stik, så du er godt kørende. Trænger betrækket til at blive vasket, kan dette også klares. Betrækket kan nemlig vaskes ved 30 grader. De medfølgende 3 års garanti sørger for, at du kun kan blive glad for denne Beurer HK47-varmepude.

Beurer HK25-varmepude

Beuer HK25 varmepude (40x30 cm.)

Score: 8,5 ud af 10

Ligesom Beurer HK48-varmepuden er denne varmepude fremstillet i øko-tex materiale, hvilket betyder, at den er fri for kemiske materialer. Med denne varmepude kan du være sikker på, at dine ømme og spændte muskler får en god behandling. Varmen afspænder dine muskler og lindrer. Det er næsten ren velvære og massage med en varmepude. 

Se priser og tilbud på Beurer HK25-varmepude her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Beurer HK25-varmepuden måler 30 x 40 cm og har tre varmeniveauer, som du selv kan indstille, så varmepuden får den helt rette temperatur. Du kan bruge puden i både sofaen, stolen eller sengen. Brug den, hvor du har brug for den, og når den afhjælper dig mest muligt. Der er ingen grund til at være bekymret for overophedning. Denne pude har nemlig en ekstra sikring. Den har autosluk efter 90 minutter, og du oplever derfor ingen gener i tilfælde af, at du skulle falde i søvn. Betrækket om varmepuden tåler desuden maskinvask på 40 grader, og du kan derfor let gøre betrækket rent.

Beurer HK115-varmepude (XL)

Beurer HK115 varmepude XL

Score: 8 ud af 10

Synes du, at varmepuder tit er lidt for små? Og ville du ønske, at de var lidt større? Så kig med her. Beurer HK 115-varmepuden er nemlig en ekstra lang varmepude. Den måler hele 47 x 34 cm og er fremstillet i et øko-tex materiale. Den er derfor fri fra kemiske materialer. Varmepuden er produceret i et åndbart microfleece-materiale. 

Se priser og tilbud på Beurer HK115-varmepude (XL) her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Du kan vælge mellem de seks forskellige temperaturtrin. Systemet sikrer, at varmepuden ikke bliver overophedet og har et innovativt sensorsystem, der sørger for, at varmen er jævnt fordelt over hele varmepuden. På grund af størrelsen og det smarte sensorsystem, der fordeler varmen, kan du bruge den i for eksempel sengen, hvor varmepuden dækker både ryg- og hofteområdet. På den måde kan du lindre ømhed og smerter over et stort område på én gang uden at skulle flytte puden hele tiden. 

Beurer HK54-varmekrave

Beurer varmepude - HK54 Cosy

Score: 8 ud af 10

Skuldre og nakke er noget, der driller de fleste danskere af og til. Denne Beurer HK54-model er designet til at lindre netop disse områder. Den lindrer dine ømme muskler og løsner op for dine spændinger ved at fokusere varmen på disse områder. 

Se priser og tilbud på Beurer HK54-varmekrave her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Puden er fremstillet i microfleece-materiale, og du kan maskinvaske den ved 30 grader. Varmepuden har som mange andre varmepuder tre indstillinger for varme. Den er udstyret med timer og autosluk efter 90 minutter og ydermere forsynet med en sikring mod overophedning. Du kan altså roligt tage en længere lur uden risiko for, at den bliver alt for varm. Som andre Beurer-varmepuder bliver den leveret med tre års garanti.

Beurer HK58-varmepude

Beurer HK58 varmepude

Score: 9 ud af 10

Denne Beurer HK58-varmepude fokuserer på ryg- og nakkeområdet. Så er det her, du ofte bliver ramt af ømhed, er denne model en sikker vinder. Du spænder varmepuden fast omkring kroppen med velcro, og du får på den måde varme på både nakke, skuldre og ryg. Den er meget nem at håndtere.

Se priser og tilbud på Beurer HK58-varmepude her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Varmepuden er lavet i blødt og åndbart microfleece-materiale, der er øko-tex certificeret. Det vil sige, at producenten ikke har brugt kemiske materialer. Med en overophedningssikring kan du roligt slappe af og være sikker på, at varmepuden ikke bliver for varm. Den har autosluk efter 90 minutters brug, så du kan roligt lægge dig til at sove, mens puden varmer din ryg og din nakke. Du kan let vaske betrækket på en maskinvask på 40 grader. Der medfølger hele fem års garanti ved køb af denne varmepude.

Beurer HK Limited Edition 2016 – Cosy Varmepude

Beurer HK 41 Limited Edition - Cosy Varmepude

Score: 7 ud af 10

Varmepuden har turbo-opvarmning, og du kan derfor være sikker på, at du ikke skal vente længe, før du kan få varmet din ryg, dine skuldre, din nakke eller noget helt fjerde. Du skal nok kunne holde varmen. Beurer HK041B er en limited edition-varmepude, der er udført i et åndbart øko-tex, microfleece-materiale. 

Se priser og tilbud på Beurer HK Limited Edition 2016 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Vælg mellem tre forskellige temperaturindstillinger, og vær sikker på at finde en temperatur, der passer til dig. Overophedningssikringen sørger for, at varmepuden ikke får en for høj temperatur. Sikringen og det smarte system sørger desuden for, at varmen bliver jævnt fordelt over hele puden. Der er indbygget autosluk efter 90 minutter. Funktionen gør, at du ikke får udsat dig selv for meget varme og dermed også en overbehandling. Beurer HK041B-varmepuden tåler maskinvask ved 30 grader. 

Beurer HK45-varmepude

Beurer HK45 varmepude

Score: 8 ud af 10

Der er mange muligheder for optimal varme samt lindring af ømme og trætte led og muskler, når der kommer til denne Beurer HK45-varmepude. Den er ideel at benytte efter træning eller efter en dag med stillesiddende arbejde, hvor du har oparbejdet spændinger i din nakke og dine skuldre. Der er tre varmeniveauer, og den er forsynet med både sikring mod overophedning og med timer, der slår til efter 90 minutter. Du kan derfor føle dig tryg, når du lægger dig til at sove – eller hvis du kommer til at tage en lidt for lang lur. 

Se priser og tilbud på Beurer HK45-varmepude her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Denne pude er smart, da du kan maskinvaske både betræk og pude. Du har derfor mulighed for at rengøre denne pude grundigere end ved mange andre varmepude, hvor du kun kan vaske betrækket. Du skal blot huske at afkoble regulatoren, inden du smider puden og betrækket i vaskemaskinen. Beurer HK45 er fremstillet i et særdeles åndbart microfleece-materiale og måler 33 x 44 cm. Ydermere er der tre års garanti på denne pude.

Beurer HK55-varmepude

Beurer HK55 varmepude

Score: 9 ud af 10

Denne varmepude har et anderledes design. Beurer HK55-varmepuden er nemlig designet til at passe helt perfekt til din krop, og den er specielt god til din nakke og din lænd. Med tre temperaturindstillinger kan du hurtigt og let finde den rette temperatur til at afhjælpe dine spændinger samt ømme muskler og led. Ligesom mange andre varmepuder har denne autosluk efter 90 minutter og et ophedningssystem, der sikrer, at varmepuden ikke bliver for varm. Du undgår dermed også overbehandling, hvis temperaturen er for høj.

Se priser og tilbud på Beurer HK55-varmepude her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Beurer HK55 er lavet i et særdeles åndbart materiale, og du kan let tage betrækket af og maskinvaske det ved 40 grader. Denne model måler 59 x 30 cm og leveres fra Beurer med tre års garanti. 

OBH 4010-varmepude

OBH 4010 varmepude

 Score: 8 ud af 10

Denne varmepude er fra producenten OBH, der er kendt for at fremstille gode produkter til fornuftige priser. Og denne varmepude er ingen undtagelse. OBH 4010-varmepuden er forsynet med en aftagelig regulator. Modellen måler 30 x 40 cm, og den er lavet i polyester. Autosluk-funktionen sikrer, at varmepuden slukker efter tre timer, og den er desuden udstyret med en sikring mod overophedning. 

Se priser og tilbud på OBH 4010-varmepude her:

 

Denne varmepude egner sig til ømme muskler og spændinger, der trænger til en kærlig omgang. Som med alle andre varmepude skal du være opmærksom på, at du ikke får overbehandling. Det betyder, at du ikke må sidde for længe med pudens varme. I stedet bør du fordele behandlingen over flere dage, hvis du har brug for det. 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Varmepude til mikrobølgeovn – billigste

Fischer Pure Nature Hvedepude

Score: 7 ud af 10

Har du brug for en simpel varmepude, er denne model den rette for dig. Læg varmepuden i mikrobølgeovnen i få minutter, og placer den herefter lige præcis, hvor du har mest brug for det. Den er meget nem at håndtere, og du kan få den i flere farver. Du kan vælge mellem blå og rød. 

 

Varmepuden er fremstillet med et betræk i bomuld og er fyldt med kirsebærsten, der hurtigt bliver opvarmet, når du lægger den ind i mikrobølgeovnen. Kirsebærstene er desuden ret gode til at holde på varmen. Du kan bruge den både, når du sidder i sofaen og ser tv, eller når du sidder i en kontorstol og arbejder. Her kan du hurtigt lægge varmepuden i mikrobølgeovnen. Vent blot få minutter til varmepuden er dejlig varm og få en dejlig behandling med varmepuden. 

Hvor og hvordan finder du den rette varmepude?

Du finder varmepuder i mange butikker. Du kan for eksempel finde nogle af varmepuderne i denne guide i butikker såsom Imerco, Matas, Bilka, Elgiganten, Føtex og Jysk. I disse butikker er et bredt udvalg af elektriske varmepuder, som passer til dine behov, og du kan helt sikkert finde en billig varmepude. Når du skal finde din nye varmepude, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke anvendelsesmuligheder der er ved den enkelte varmepude. Ved at være opmærksom på dette er der størst sandsynlighed for at finde den model, der passer til dine behov. Det er forskelligt, om en varmepude egner sig bedst til, at du sidder i sofaen, eller om den er bedre i sengen. I denne varmepude guide finder du desuden varmepuder, der er designet efter din krop. På den måde får varmestrålingen en mere direkte effekt og lindrer bestemte muskler og led. 

Ud over at vurdere hvor i hjemmet du helst vil bruge din varmepude, bør du også overveje, om I er flere i hjemmet, der skal bruge den af og til. Så vil der ofte også være tale om, at flere områder af kroppen skal kunne opvarmes af puden. Heldigvis er de fleste af varmepuderne i denne guide formbare og bløde, og du kan derfor let bruge varmepuden flere steder. 

Derudover er det også værd at overveje, i hvor høj grad varmepuden skal kunne vaskes. Prioriterer du, at betrækket kan vaskes, eller vil du også gerne, at selve puden skal kunne vaskes? Det er forskelligt fra model til model, hvor meget af varmepuden der kan vaskes. 

Topscoreren af denne guide giver en meget behagelig varme, har fine indstillingsmuligheder og dækker langt de flestes behov. Ud over at være den bedste varmepude har den desuden en fornuftig pris, som de fleste kan være med på. Er du i tvivl om, hvilken varmepude du skal vælge, er denne derfor et sikkert valg. Vi håber, at denne varmepude guide har givet dig et overblik over nogle af de mest populære og gængse varmepuder på markedet, og at vi har gjort dig klogere på, hvad du skal kigge efter og bør overveje, når du skal på jagt efter en dejlig, blød varmepude til de ømme muskler eller de kolde aftener. 

Læs også: Test af vitaminpiller

FAQ

Hvilke varmepuder er de bedste at købe?

Der findes mange rigtig gode varmepuder, men nogle af de absolut bedste modeller, som er på markedet lige nu, er blandt andet Beurer HK48 varmepuden og Beurer HK125 varmepude XXL. Varmepuderne har hver deres fordele, men de har dog det tilfælles, at de fås til nogle overkommelige priser.

Hvordan vælger jeg en varmepude?

Når du skal vælge en varmepude, så er det specielt størrelsen og form, som du bør tænke over. Det kan være smart med en lille varmepude, hvis den skal bruges til specifikke områder på kroppen, hvorimod en større model er rarere, hvis du gerne vil have varmen.

Kan varmepuder bruges til at gå ned i vægt?

Det er omdiskuteret, hvorvidt varmepuder kan hjælpe dig med at gå ned i vægt. Generelt er svaret dog nej. Selvom varmen kan få kroppen til at forbrænde lidt ekstra kalorier, så er det generelt ikke nok til, at det kan gøre en forskel uden kostændringer og motion.

Er det okay at bruge en varmepude hver aften?

Ja, det er okay at bruge en varmepude hver aften. Til gengæld bør du ikke bruge den mere end 20 minutter ad gangen på det samme område af kroppen, da du ellers risikerer at udtørre eller forbrænde din hud. Vær derfor opmærksom på ikke at overopvarme din hud.

Denne side er anmeldt af: Mikkel S. Lund Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

2 kommentarer

 1. Lisbeth Lange Svar

  Jeg er interesseret i en varmepude Beurer HK 47, som er ledningsfri. Varmer den lige så meget som andre puder. Og skal den oplades lige før brug, eller kan den ligge opladet?

  • Patrick Olsen Svar

   Hej Lisbeth

   Beklager sent svar. Varmenpuden fra Beurer HK 47 er et fint valg. Den varmer nok ikke helt så meget som de lidt dyrere modeller som fx Beurer HK 125.

   Men ja, den kan sagtens ligge opladet i flere uger.

Skriv en kommentar