Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Massagepude test-guide:
De 5 bedste massagepuder til ømme muskler

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En massagepude (eller massagesæde) er et apparat, der bruges til at give afslappende massage i hjemmet.

Der findes mange forskellige modeller med mange forskellige udformninger, som alle kan afhjælpe ømme muskler og lindre smerter. Det gælder uanset om du leder efter en pude til stolen, et massagesæde, massagepude til nakke og skuldre, eller et nakkemassage apparat.

For at gøre din søgen efter den rigtige massagepude nemmere har vi undersøgt markedet og fundet vores bud på de bedste massagepuder.

Seneste ændring:

 Den 23/07/2024 har vi tilføjet et nyt produkt til vores artikel: NordicRecover Massage Pillow +.

Tidligere ændringer:

16. maj 2023

Vi har rykket Satana Shiatsu Massagepude til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

13. juli 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af massagepuder, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

8. juli 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste massagepuder i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte massagepuder

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

God og alsidig massagepude test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

NordicRecover Massage Pillow + - velegnet til brug på hele kroppen

Hvis du godt kan lide massagepuder, som kan nå flere dele af din krop, så er NordicRecover med Full Body funktionen det oplagte valg for dig. Uanset om du dyrker meget sport, og har brug for at lindre dine ømme muskler efter en hård træning, eller om du har et stressende job, hvor du bare har brug for at kunne slappe af efter en lang dag, så vil NordicRecover kunne hjælpe dig.

NordicRecover Massage Pillow +
God og alsidig massagepude

Dagens bedste priser og tilbud på NordicRecover Massage Pillow +:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Anmeldelse: Produktanalyse af NordicRecover Massage Pillow +

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: ?
 • Vægt: ?
 • Dimensioner: 38 x 33 cm
 • Type massage: Deep Shiatsu

Sikkerheds- og komfortfunktioner i topklasse
Med en smart auto sluk funktion efter 15 minutter skiller massagedyret sig ud ved ikke kun at undgå overbelastning, men også at sikre din sikkerhed under hver session. Derudover gør den kompakte størrelse på 38 x 33 cm det nemt for dig at anvende på forskellige områder af kroppen. Det gør ikke mindst massageapparatet mere behagelig at bruge, takket være sit innovative design, der former sig efter din krop, mens det yder en skræddersyet massage. Så er du på udkig efter afslapning og lindring af spændte muskler, er det et oplagt valg.

Avanceret teknologi til muskellindring
Massageapparatet tilbyder en effektiv lindring af muskelspændinger takket være roterende massagehoveder, der leverer en dybdegående massage, hvilket fremmer afslapning. Derudover tilpasser det ergonomiske design sig til din krop, mens det bløde betræk sikrer, at du får en behagelig oplevelse. Du kan desuden selv vælge mellem tre forskellige intensiteter (lav, medium, høj), så du kan få præcis den massage, du ønsker. Slutteligt forbedrer den infrarøde behandling oplevelsen yderligere ved at lindre smerter og øge komforten.

Mere om NordicRecover Massage Pillow +

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: ?
 • Vægt: ?
 • Dimensioner: 38 x 33 cm
 • Type massage: Deep Shiatsu

Netfysioterapi's vurdering

Vi ser NordicRecover Massagepude Plus som en yderst alsidig og effektiv løsning, når det kommer til at lindre muskelspændinger og fremme afslapning i hele kroppen. Fordi puden former sig efter din krop, kan du få en skræddersyet massage på præcis de områder, du ønsker – om det så er nakke, skuldre, ryg, lænd, ben eller fødder. Med sit bløde betræk og ergonomiske design er du samtidig garanteret maksimal komfort.

Mens nogle ser det som et minus, at puden ikke kommer med en fjernbetjening, mener vi egentlig bare, at det er nemt at løse ved at bruge den intuitive betjening, som er indbygget i puden. Derudover slipper du også for besværet med en ekstra fjernbetjening, og så gør det puden endnu mere oplagt at tage med på farten.

Uanset hvad synes vi, at NordicRecover Massagepude Plus er oplagt til dig, der ønsker en praktisk og effektiv måde at lindre spændinger i musklerne, uanset om det er derhjemme eller mens du er på farten.

Fordele og ulemper ved NordicRecover Massage Pillow +

Fordele

 • Tilpasser sig kroppens form for en skræddersyet massageoplevelse
 • Effektivt for nakke, skuldre, ryg, lænd, ben og fødder
 • Blødt omslag og ergonomisk design
 • Tre intensitetsniveauer

Ulemper

 • Fravær af en fjernbetjening
Bedste valg til helkropsmassage test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

MusclePain Muscle Pillow - Kompakt og rejsevenlig massagepude

 • 4,6/5 stjerner på TrustPilot

Muscle Pain Muscle Pillow er en effektiv massagepude, der kan bruges til at få afslappende og dybdegående massage.

MusclePain Muscle Pillow
Bedste valg til helkropsmassage

Dagens bedste priser og tilbud på MusclePain Muscle Pillow:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Afslappende og dyb infrarød massage
 • Træner flere muskelgrupper
 • Flere rotationsmuligheder og varmestyrker

Mere om MusclePain Muscle Pillow

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: Batteri
 • Vægt: ?
 • Type massage: Varme, Vibration
 • Dimensioner: ?

Massagepuden kan bruges på hele kroppen, og den er nem at tage med på farten (og på arbejde, hvis du sidder længe ved en skærm).

Massagepuden kan forbedre dit blodomløb og gøre din hverdag mere smertefri.

Massagen løsner spændinger og muskler op ved hjælp af både varme og roterende massagenoder. Maskinen får kroppen til at udlede endorfiner og sørger for at rense ud i de affaldsstoffer, der giver dig problemer.

Puden er især blevet populær pga. den infrarøde varme, der får massagen til at trænge helt ind i musklerne, som hurtigt giver en følelse af lindring, der gør, du kan nyde resten af dagen.

Den er udstyret med et kraftfuldt 2000 mAh batteri, der giver en brugstid på 2-3 timer pr opladning. Den er trådløs, og der medfølger 1 års tilfredshedsgaranti.

Med modellen her får du en kompakt og trådløs massagepude, der er produceret i et skandinavisk design, der kan lindre ømme muskler og led. Alt det er noget, som forbrugerne er vilde med, hvilket afspejles i pudens 4,6/5 stjerner på Trustpilot. Hvis du alligevel ikke er tilfreds, har du hele 365 dages tilfredshedsgaranti på den. Alt dette gør, at vi har valgt MusclePain Muscle Pillow som den bedste massagepude.

Fordele og ulemper ved MusclePain Muscle Pillow

Fordele

 • Kompakt og rejsevenlig
 • Trådløs
 • Skandinavisk design
 • 365 dages tilfredshedsgaranti

Ulemper

 • Nogle brugere kan have brug for tid til at vænne sig til det.
Bedste budgetvenlige Shiatsu-massagepude test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer MG147 Shiatsu massagesæde - populær budgetvenlig og trådløs massagepude

 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,3/5 stjerner på Amazon

Beurer MG147 Shiatsu er en af de billigste modeller på vores liste. Hos Amazon har den fået flere hundrede anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4,3/5 stjerner.

Beurer MG147 Shiatsu massagesæde
Bedste budgetvenlige Shiatsu-massagepude

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG147 Shiatsu massagesæde:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 4 roterende Shiatsu-massagehoveder
 • Kan bruges med eller uden varme
 • Manuel fjernbetjening

Mere om Beurer MG147 Shiatsu massagesæde

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: Tråd
 • Vægt: 0,87 kg
 • Dimensioner: 40 x 27 cm
 • Type massage: Shiatsu
 • Fjernbetjening

Lignende anmeldelser kommer også fra andre sider som Google Shopping, hvor den får 4,4/5. På Coolblue.nl lander den med næsten 200 anmeldelser på 8,6/10. Forbrugerne er derfor fint tilfredse med massagepuden, der dog ifølge enkelte forbrugere kan føles en smule skrøbelig.

Massagepuden er nem for alle at bruge. Der er mulighed for god varme, og du kan bruge den til massage af flere forskellige dele af kroppen.

Derudover har den et godt design og er god til dig, der nyder følelsen af en massage efter en lang arbejdsdag. Har du behov for en dybdegående massage hver gang, kan massagepuden have svært ved at følge med fordi dens performance er en smule svagere end andre modeller på markedet.

Fordele og ulemper ved Beurer MG147 Shiatsu massagesæde

Fordele

 • Simpel kontrol
 • God varme
 • Alsidig
 • Godt design

Ulemper

 • En smule klodset
 • Føles en smule skrøbelig
Bedst i test af svensk testpanel test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Flowlife Flowpillow - Robust massagepude

 • Bedst i test ifølge svensk uafhængigt testpanel
 • God anmeldelse af svenske Loparshop
 • 4,7/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Google Shopping

Flowlife Flowpillow er en populær massagepude, der på Google Shopping har fået en score på 4,7/5. Derudover har svenske Loparshop givet den en flot positiv anmeldelse. Den er transportabel og kan altid pakkes med, når du har brug for det, hvilket både eksperter og forbrugere bemærker.

Flowlife Flowpillow
Bedst i test af svensk testpanel

Dagens bedste priser og tilbud på Flowlife Flowpillow:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Trådløs massagepude
 • To roterende plader
 • Maksimal afslapning og optimal restitution

Mere om Flowlife Flowpillow

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: Batteri
 • Vægt: 1,6 kg
 • Dimensioner: 32 x 20 cm
 • Type massage: Punktmassage, Shiatsu

Nakkemassage med modellen fra Flowlife kan dog føles for kraftig til nogle brugere, og ladetiden er ikke imponerende hurtig. Den er dog både robust og brugervenlig.

Flowlife Flowpillow er et robust massagesæde, der er nem at bruge, og som giver dig mange forskellige massagemuligheder, så du kan få variation. Det er én af nordens mest populære modeller.

Flowlife Flowpillow har tre hastigheder og er trådløs, så du ikke skal bekymre dig om at finde en stikkontakt, for at bruge den. Den er genopladelig og har indbygget varme, så du kan få en god, dybdegående massage hvorend, du er.

Batteritiden er på 1,5-2 timer, så du kan få en grundig massage hvad enten det skal være en rolig behandling af ømme punkter eller en hurtig sportsmassage.

Flowlife er blevet et hit blandt forbrugerne. På Trustpilot scorer de hele 4,9/5 stjerner, hvilket tyder på en stor kundetilfredshed. Massagepuden er brugervenlig, hvilket også gør den anbefalelsesværdig. Den er nem at betjene samtidig med, at den har mange forskellige massageprogrammer. Derudover er den transportabel, så du kan få intens massage alle steder.

Fordele og ulemper ved Flowlife Flowpillow

Fordele

 • Robust
 • Nem at bruge
 • Transportabel
 • Talrige massagemuligheder

Ulemper

 • Nakkemassagen er lidt for kraftig for nogle brugere
Bedste massagepude til stol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Champion - massagepude til stol med varme

Massagesædet fra Champion kan lindre smerter i din ryg, nakke og dine benmuskler. Du får en maskine, der kan løsne op for trætte og ømme muskler præcis, når du har brug for det.

Champion
Bedste massagepude til stol

Dagens bedste priser og tilbud på Champion:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Integreret varmefunktion
 • Kompatibilitet med stole
 • Shiatsu-massage i to retninger

Mere om Champion

SPECIFIKATIONER

 • Strømkilde: Tråd
 • Vægt: 1,3 kg
 • Dimensioner: 31 x 10 cm
 • Type massage: Shiatsu

Champion Massagepude har en aftagelig ledning, så den lettere kan transporteres og takket være det smarte elastiske bånd på massagepudens bagside, kan du nemt sætte den fast på ryglænet på en stol. Det gør, at den er nem at bruge både i hjemmet og på kontoret.

De to indstillinger, massagepuden tilbyder, er shiatsu mod uret og med uret.

De roterende massagehoveder i puden masserer med og mod uret, og varmefunktionen sørger for at øge blodtilførslen yderligere. Tilsammen gør det, at massagen bliver mere effektiv, så du hurtigere får løsnet op.

Fordele og ulemper ved Champion

Fordele

 • Fastgøres nemt til stole med elastikbånd
 • Roterende massagehoveder
 • Designet med en aftagelig netledning
 • Velegnet til massage af ryg, nakke og ben

Ulemper

 • Færre tilpasningsmuligheder sammenlignet med andre modeller

Gode råd til valg af massagepude

Massagepuder er forskellige, hvorfor de ikke alle er lige velegnede til netop dig. Derfor er det vigtigt at bruge lidt tid på søgningsprocessen og gøre nogle overvejelser over, hvad du har behov for.

Først og fremmest er det en god idé at identificere det område af din krop, du har flest problemer med. En massagepude er ikke ligesom en træningselastik, der kan bruges til mange forskellige ting, men det er heller ikke så begrænsede som et sjippetov. Mange massagepuder er specifikt designet til et bestemt område.

 • Massagenoder
  En ting, du skal kigge efter, er antallet af massagenoder. Massagenoder er komponenterne, der giver massagen. Det er bedst, at der er mere end to massagenoder, og du kan sagtens finde modeller, der har mellem 4 og 14. Jo flere noder, der er, desto bedre massage får du, fordi de bedre kan arbejde med muskulaturen under huden.
 • Bevægelser
  Du bør også overveje de bevægelser, noderne er programmeret til at lave. Avancerede modeller kan skifte retning og indstillinger, mens de billigere alternativer har faste baner. Det afhænger helt af, hvad du har behov for, og hvor ofte du vil bruge massagepuden. Bruger du den sjældent, behøver du måske ikke avancerede bevægelser, selvom de kan give en bedre massage, hvis du døjer med smerter.
 • Transport og funktioner
  Det kan også være relevant at overveje, hvorvidt du har brug for opvarmet massage, og om din massagepude skal være nem at transportere. Håndtag, vægt og kompakthed er alle faktorer, der har betydning.
 • Sidst er det et godt tip at overveje vibrationer og fjernkontrol, der ofte findes i mere avancerede modeller. De koster dog også mere.
  Kilde: MyChineseRecipes.com

arrow-more

Fordele ved at bruge en massagepude

Massagepuder og andre massageapparater bliver brugt mere og mere i de danske hjem. Men er der faktisk noget ved dem? Eller er det bare et produkt, der føles godt at sidde med efter arbejde?

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at et massageapparat ikke kan kurere dig for reelle skader. Massageapparater til privatbrug kan løsne op for knuder og lindre noget af den ømhed, din krop får i løbet af dagen. Har du skader fra eksempelsvis sport eller arbejde, bør du søge hjælp hos en fysioterapeut eller din læge. Massagepuder kan lindre smerter, men de bør ikke bruges som erstatning for lægehjælp.

Sådan virker massagepuder

Massagepuder fungerer ved, at en masse små noder bevæger sig uafhængigt af hinanden for at massere dig. Der findes modeller, som kan blive varme under massagen, hvilket hjælper med at varme musklerne op og øge effekten af massagen.

Der findes mange forskellige massageapparater, og mange af dem koster slet ikke så meget, som nogen frygter. De kan bruges på ryg, nakke, skuldre, lænd eller hænder og arme alt efter modellen. Det er en god måde at lindre daglige smerter og spændinger i musklerne og få løsnet op for knuder. En massage pude kan hjælpe dig med at slappe af, uden at du skal bestille tid hos en professionel eller ud ad døren.

Kilder: Chiocareflorida.com og bestmassagechairguide.com

Derfor virker massage på ømme muskler og smerter

Massage er stadig et emne, der undersøges. Der er ingen tvivl om, at det giver kroppen et boost og hjælper os med vores dagligdag og livskvalitet. Det er også en ældgammel praksis, og dem, der ved, hvordan man masserer rigtigt, har bidraget til at overføre kundskaberne til maskiner.

Massagepuder virker for nogle. Alt efter omfanget af smerter kan en specialist være nødvendig, og et massageapparat er ikke noget, der skal bruges som erstatning for lægehjælp.

Massageapparater erstatter ikke fysisk kontakt. Et massageapparat til ryg kan ikke lægge et lige så stort pres eller mærke særlige problemer, som en sportsmassør for eksempel kan. Det er dog en god måde at hjælpe din krop og dine muskler, og mange lægekyndige bakker op om effekten af massageapparater. Derfor kan du trygt købe en massage pude og regne med en positiv effekt.

Kilder: Taking Charge og WebMD

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en online platform, hvor brugerne kan søge efter, sammenligne og købe fysiske varer fra forskellige forhandlere, der har sat deres produkter til salg. Brugerbedømmelser på Google Shopping, repræsenteret ved stjerner og anmeldelser, giver værdifuld indsigt i produkternes kvalitet, pålidelighed og generelle tilfredshed set fra de faktiske forbrugeres perspektiv. Disse anmeldelser kan være en stor hjælp til at træffe informerede købsbeslutninger, da de giver førstehåndsoplevelser og fremhæver produkternes styrker og potentielle ulemper, hvilket hjælper dig med at vælge det produkt, der passer bedst til dine behov.

Se brugerbedømmelserne af Flowlife Flowpillow her.
Se brugeranmeldelser af Beurer MG147 her.

Amazon

Amazon er en global e-handelsplatform, der tilbyder en bred vifte af produkter, fra elektronik og bøger til husholdningsartikler og mad. Brugerbedømmelser på Amazon er en samlet score, som kunderne giver baseret på deres erfaring med et produkt, og som spænder fra én til fem stjerner. Disse bedømmelser kan sammen med detaljerede kundeanmeldelser være meget nyttige, når du skal afgøre et produkts kvalitet og egnethed til dine behov, da de giver indsigt og feedback fra den virkelige verden.

Se brugerbedømmelser for Beurer MG147 her.

FAQ

Hvilken massagepude er bedst?
Hos Netfysioterapi har vi udvalgt NordicRecover Massage Pillow + som vores favorit. Der er dog mere budgetvenlige og alsidige alternativer i oversigten, som også er gode bud.
Overvej dine unikke behov, når du kigger efter en massagepude. Find ud af, hvor mange noder, du har behov for, og om du har specielle ønsker, der kræver en særlig model.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme