MusclePain Mini Pro Massagepistol:
anmeldelse af en praktisk massagepistol

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Selvom MusclePain Mini Pro er en lille og kompakt massagepistol, har den mange fordele. Faktorer, der gør den så populær, som den er, er bl.a. dens størrelse og lette vægt, der gør den optimal hvis du eksempelvis lider af af smerter i håndleddene, eller hvis du bare brug for at kunne have den med overalt.

MusclePain Mini Pro er blevet bedømt på følgende testparametre:

 • Batteritid
  Hvad der anses for at være en massagepistols mest optimale batteritid er meget individuelt, og det er i bund og grund en beslutning, der skal tages ud fra personlige behov. Skal du ofte bruge din massagepistol i længere tid af gangen, og skal flere eventuelt bruge den, er det oplagt at vælge en, der har lang batteritid.
 • Hastighedsindstillinger
  Antallet af hastighedsindstillinger på massagepistoler varierer bredt, og det er derfor vigtigt at overveje, hvor hård massage, du har brug for, inden du køber. Træner du ofte og tungt, kan det være en fordel at gå efter en massagepistol, der har op mod 30 hastighedsindstillinger, så du er sikker på, den kan stimulere og afslappe dine muskler.
 • Tilpasningsmuligheder
  Skal du stimuleres og behandles mange forskellige steder på kroppen, er det en god idé at overveje i hvor høj grad, du kan tilpasse massagepistolen med forskellige massagehoveder. Dyrker du ofte sport, der gør, at du bliver øm over størstedelen af kroppen, er et god råd at kigge efter en model med massagehoveder nok til, at du kan behandle de specifikke områder, der skal behandles.

arrow-more

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste brugervenlige massagepistol

MusclePain Mini Pro - En praktisk massagepistol fra MusclePain

MusclePain Mini Pro er en lille og handy massagepistol, der kommer med 4 forskellige massagehoveder, 4 hastighedsindstillinger og en vægt på kun 370 g.

Bedste brugervenlige massagepistol
MusclePain Mini Pro
MusclePain Mini Pro unbox
MusclePain Mini Pro in use
MusclePain Mini Pro closeup

Dagens bedste priser og tilbud på MusclePain Mini Pro:

 • Kompakt design
 • Ergonomisk håndtag til lettere brug
 • Praktisk model med lang batteritid

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 370 g
 • Slagdybde: 7 mm
 • Antal massagehoveder: 4
 • Hastighedsindstillinger: 4
 • Batteritid: Op til 6 timer

Massagepistolens batteritid
MusclePain Mini har op til 6 timers batteritid pr. opladning, så både du og alle andre, der skal bruge den, kan få meget glæde af den, før den igen skal oplades. Massagepistolens batteritid afhænger selvfølgelig af, hvilket hastighedsniveau, du vælger. Jo højere niveau, jo hurtigere løber den tør for batteri. Vi har prøvet at massere på forskellige steder på kroppen på de højeste hastighedsniveauer, og efter 4 timers brug var den stadig i gang, hvilket vidner om, at den batteritid, der er angivet, er korrekt.

Hastighedsindstillinger
Massagepistolen har 4 forskellige hastighedsindstillinger, og selvom det måske ikke lyder af så meget (især i forhold til andre modeller på markedet), så kan den med sine 1700-3000 RPM stadig give god og hård massage, der lindrer og forebygger skader og ømhed.

Tilpasningsmulighederne
Det ergonomiske håndtag er virkelig behageligt at holde ved, og så er det fordel, at du skifter hastighed vha. knappen på håndtaget, så du ikke skal slippe maskinen for at justere niveauet. Derudover får du 4 forskellige massagehoveder (bullet, flat, round og U-shape), der hver især er designet til at ramme forskellige områder på kroppen. Nogle af hovederne egner sig bedst til at ramme specifikke og mindre områder, mens andre kan behandle et større område.

Mere om MusclePain Mini Pro

Massagepistolen samt det tilbehør, du får med, giver dig alt det nødvendige for at få massage, der rent faktisk forebygger og lindrer smerter og ømhed – og så endda til en god pris. Det eneste minus, vi fandt, omhandlede støjniveaet, som for nogen måske synes at være lidt høj. Det er dog ikke et stort problem. Alt i alt lever MusclePain Mini Pro op til vores forventninger, og vi vil klart anbefale den til alle, der har brug for at blive løsnet op.

Læs mere om forhandleren MusclePain.

Fordele og ulemper ved MusclePain Mini Pro

Fordele

 • Vejer kun 370g
 • Lang batteritid
 • 4 tilhørende massagehoveder
 • Nem at have med i tasken

Ulemper

 • Larmer lidt
 • Nogen vil måske have flere hastighedsindstillinger

FAQ

Er MusclePain Mini Pro en god massagepistol?
MusclePain Mini Pro er en god massagepistol både til dig, der træner hårdt, og derfor vil reducere ømhed eller forebygge skader, og til dig, der bare vil afslappe musklerne efter en lang dag på kontoret.
Hvad følger med til MusclePain Mini Pro?
Når du køber MusclePain Mini Pro følger der også en oplader, brugsanvisning, 4 forskellige massagehoveder og en rejsetaske med (23x17 cm).
Hvor lang batteritid har MusclePain Mini Pro?
Batteritiden afhænger af, hvilket hastighedsniveau, du bruger. Jo højere niveau, du bruger, jo lavere er batteritiden. I gennemsnit kan massagepistolen bruges i 4-6 timer pr. opladning.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme