Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Test oversigt såler:
Her er de 2 bedste sportssåler til at øge komfort

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du før jævnligt har dyrket motion, er du sikkert allerede klar over, hvor vigtigt det er at have behagelige såler i skoene. Når man dyrker motion, uanset hvilket omfang det foregår i, belaster man sine fødder, og det kan i værste fald medføre varige skader, hvis ikke man tager det alvorligt. Det er derfor vigtigt at have komfortable såler, så man kan dyrke motion uden at overbelaste og skade leddene (både i fødderne og resten af kroppen).

Det er ligeledes godt for skoen, hvis du regelmæssigt skifter sålerne. Hvis sålen bliver nedslidt, begynder du bare at belaste selve skoen i stedet for sålerne. Det er også her, at overbelastning af fødderne begynder, fordi sålen ikke længere har optimal affjedring.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Spenco Medics Diabetic Indlægssåler Str. 36 – 48 - Designet med polysorb skum

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Sålerne er specielt designet til folk med diabetes, hvor der hyppigt kan opstå sår på grund af nerveskader i forbindelse med forhøjet blodsukker. Først og fremmest er sålerne her fremstillet med polysorb skum, der kan “huske”, hvordan dine fødders pasform er. Det kaldes for hukommelsesstrukturering, og sikrer dig den bedste komfort. Det kan især mærkes efter, du har prøvet sålerne nogle gange, hvorefter de bliver unikke og specialdesignet til dine fødder.

Dagens bedste priser og tilbud på Spenco Medics Diabetic Indlægssåler Str. 36 – 48:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lavet af polysorb skum med høj komfort
 • Plastazote FoamTop-teknologi
 • Stødabsorbering i hælområdet

Mere om Spenco Medics Diabetic Indlægssåler Str. 36 – 48

SPECIFIKATIONER

 • Findes i str. 36 – 48
 • Designet til diabetiske fødder
 • Hukommelsesstrukturering
 • Plastazote Skumtop
 • Ekstra dyb hælskål

Det essentielle ved gode såler er, at de giver dig den bedst mulige støddæmpning. Hvis du ikke har styr på din støddæmpning, kan det i værste fald give dig varige skader, fordi dine fødder bliver overbelastet. Når fødderne bliver overbelastet, er kroppen nødt til at kompensere for det andre steder, hvilket kan give anledning til smerte andre steder end i fødderne. Alt det kan du undgå med de rigtige såler, som skåner alt fra fødderne og op til hofterne.

Sålerne er ligeledes udstyret med Plastazote Skumtop, som er medvirkende til at reducere friktion, hvilket betyder, at chancen for at få vabler minimeres. En anden funktion, som er medvirkende til at øge komforten, er den ekstra dybe hælskål, som giver høj stabilitet og stødabsorbering.

Fordele og ulemper ved Spenco Medics Diabetic Indlægssåler Str. 36 – 48

Fordele

 • Giver god affjedring som skåner ankler, knæ og hofter
 • Ekstra dyb hælskål
 • Fuldpolstret hæl og forfod med impact zoner
 • Letvægt

Ulemper

 • De springende størrelser kan være en ulempe for nogen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Spenco Medics Diabetic Indlægssåler Str. 36 – 48

Scholl Lower Back Pain Relief såler - reducerer stød og korrigerer kropsholdning

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,2 stjerner ud af 5 på Amazon

Det er op til dig, hvilket materiale du foretrækker, men gel i dine såler har mange fordele. Gel har en fantastisk evne til at absorbere stød, så du undgår ubehagelige stød gennem underkroppens led, når du bevæger dig.

Sålen er designet med biomekaniske eksperter, så du får en optimal kropsholdning og den rette støtte.

Dagens bedste priser og tilbud på Scholl Lower Back Pain Relief såler:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Såler med gel, der nedsætter smerter
 • Reducerer stød i underkroppen
 • Udviklet i samarbejde med biomekaniske eksper

Det skal du vide, før du køber Scholl Lower Back Pain Relief Insoles

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort og orange
 • Materiale: Gel

Øjebliklig lindring, forbrugerne sætter pris på

Scholl Lower Back Pain Relief såler an bruges af alle, der har behov for lindring øjeblikligt. Sålen har ikke en bestemt korrigerende form, der egner sig bedst til den ene eller anden. I stedet er gelen et godt allround-valg, hvis du er meget på fødderne og oplever problemer med stød gennem kroppen og smerter i underkroppens led og muskler.

Forbrugerne sætter pris på, at sålerne afhjælper smerterne i deres fødder, knæ og særligt det nederste af ryggen, fordi de korrigerer din kropsholdning.

Tykke såler med gel
Inden i sålen har den et lag af gel, der absorberer stød og chok, så dine led slipper for at skulle tage imod. Det gør at sålen er tykkere end andre modeller i oversigten, så der skal være plads i sko eller støvler til et ekstra lag.

Biomekaniske eksperter har været med til udviklingen af sålerne fra Scholl, så du kan være sikker på, de er testet og designet, så de bedst muligt hjælper dig.

Hvad siger forbrugere om Scholl Lower Back Pain Relief Insoles?

Sålerne fra Scholl er taget godt imod af forbrugerne. Hos Amazon har forbrugerne anmeldt sålerne, efter de har købt dem. I gennemsnit får de 4,2 stjerner ud af 5 med over 470 anmeldelser.

På tjenesten Google Shopping er der indsamlet anmeldelser af Scholl’s Lower Back Pain Relief Insoles. Bedømmelsen ligger på i alt 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Mere om Scholl Lower Back Pain Relief såler

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort og orange
 • Materiale: Gel

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler Scholl Lower Back Pain Relief såler, hvis du har behov for lindring med stødabsorbering. Det er det bedste valg, hvis du ønsker en sål med gel, når du går.

Sålerne fra Scholl er særligt gode til dig, der har smerter i lænden og ryggen, fordi de er meget på fødderne gennem dagen. Det kan både være i forbindelse med arbejde, eller hvis du går meget rundt i fritiden.

Fordele og ulemper ved Scholl Lower Back Pain Relief såler

Fordele

 • Støtter din lænd
 • Hjælper din kropsholdning, når du går
 • Øjebliklig lindring
 • Afhjælper smerter i fødder, knæ, ben og lænd

Ulemper

 • En smule tykke

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Hos søgetjenesten Google Shopping indsamler systemet alle tilgængelige forbrugeranmeldelser. Det giver dig et indblik i, hvad forbrugerne synes om produktet, der kondenseres til et gennemsnit ud af 5 stjerner.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Scholl Lower Back Pain Relief Insoles her

Amazon

Amazon er en stor webshop, hvor forbrugerne kan anmelde de produkter, de har købt. Forbrugeren kan bedømme med stjerner ud af 5 og en kommentar.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Scholl Lower Back Pain Relief Insoles her

FAQ

Hvad er såler godt for?
Såler er gode til at give ekstra komfort til dine fødder. De kan hjælpe med at absorbere stød og beskytte dine fødder og led mod skader og ømhed. Såler kan også forbedre din balance og forhindre, at du glider og falder.
Hvilke såler skal jeg have?
Der findes flere forskellige slags såler: Såler for øget komfort, såler for støtte, såler for trækkraft og såler for stil. Hver type sål har sine egne fordele og ulemper. Du skal vælge dem, som passer til dine specifikke behov.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme