Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Opsummeret: Her er de bedste romaskiner i test


Abilica premium toprower

Bedste netpris: 7.400,00 kr.

Kvalitetsromaskine til alle niveauer

9 modstandsniveauer

Anbefalet af eksperter

Vores anbefaling


Abilica WinRower 2.0

Bedste netpris: 4.995,00 kr.

Robust og stabil romaskine til prisen

Motiverende funktioner på smart display

Stor aluminium glideskinne

Bedst til prisen

Det er dog ikke nødvændigt at du træffer en hurtig beslutning. Læs med nedenunder, hvor der er endnu flere valgmuligheder, og hvor produkterne er uddybet.

Vigtige overvejelser inden køb

En romaskine er ikke billig. Med priser fra 1500kr til 10000kr er det vigtigt at få en maskine du bliver glad for og som passer til dine behov. Her får du de vigtigste overvejelser før du køber:

– Størrelse

Husk at tjekke længden på romaskinen og om du har plads til den. Romaskiner fylder ikke så meget i bredden, men fylder noget i længden. Nogle maskiner er nemme at opbevare og vejer ikke så meget. Andre er tunge og sværere at flytte. Uanset er de mere mobile end løbebånd, crosstrainere og motionscykler. Flere af de romaskiner vi har belyst i test guiden her i artiklen kan foldes sammen så de fylder det halve.

– Pris

Romaskiner koster fra 1500 kr til +10000 kr. Prisen hænger sammen med kvalitet. I vores guide

og sammenligning kan du finde de anbefalede modeller i hver prisklasse: Under 4000kr, 4000-7000kr og over 7000kr. De professionelle modeller finder du over 7000kr, den gode mellemklasse model mellem 4000kr og 7000kr og de mere simple modeller fås fra 1500kr til 4000kr.

– Modstandstype

Modstandstypen (hydraulisk, magnetisk, luft, vand) betyder meget for hvordan det føles at ro. Du kan læse mere i detaljer om det her, men generelt er det sådan at vand- og luftmodstand er bedst og føles mest naturligt, mens magnetisk modstand er et billigere alternativ – et godt kompromis til prisen – og også føles naturlig. Hydraulisk modstand er billigst men føles ikke lige naturligt.

Romaskiner billigere end 5000 kr

Abilica WinRower 2.0 – Vores anbefaling


abilica winrower 2.0 romaskine

Tidligere har vi anbefalet Abilicas WinRower som den bedste budget- og begynder-romaskine. Nu er storebroren kommet, og det er kommet nogle markante forbedringer! Med en tilbudspris på 3.995 kr, er det den romaskine, hvor du får mest værdi for pengene, hvis ikke du vil op og lægge 7-10 tusind kroner for en Concept2 eller MasterFit.

Find en billig netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Koncernen Abilica understrege denne påstand:

“Vi er ikke bange for at sige at dette er den bedste romaskine på markedet til prisen!”

WinRower er stabil og føles som kvalitet, på trods af den relativ lave pris. Selv høje roere kan bruge maskinen, da glideskinnen som sædet sidder på har en god længde og er meget holdbar. Den kan sagtens anvendes af personer helt op til 198 cm. På langs fylder WinRower ikke ret meget og egner sig derfor godt til at tage frem og sætte tilbage efter du har brugt den.

Modstanden er magnetisk, og det betyder du får en realistisk ro-oplevelse der minder om rigtig roning på vand. Der er god modstand og mange modstandsniveauer. Dog vil den erfarne roer vil måske nok synes at den maksimale modstand ikke er hård nok. Men er du på et sådant niveau bør du alligevel også investere i en Concept2 eller MasterFit TP 340. Det er dog vigtigt at huske på vigtigheden af at ro med rigtig teknik. Det giver større fart, og får mindre modstand til at føles hårdere og give bedre træning.

Displayet er ret lille og har en tendens til at blive lidt skjult, når du trækker i håndtaget, men viser hvad det skal: Modstandsniveau, tid, antal rotag pr. minut, kalorieforbrug og distance. Computeren har 12 programmer, og ligeledes en række funktioner til motivation. Eksempelvis kan du køre din eget “Race” mod dig selv.

Romaskinen vejer 33 kg, men er nem at folde sammen, når den ikke er i brug – den er pæn og fylder ikke for meget.

Dens fordele er mange: 

 • Robust og stabil romaskine til prisen
 • Stor aluminium glideskinne med god længde
 • Magnetisk modstand giver realistisk oplevelse
 • Motiverende funktioner på smart display

Konklusion: Abilica WinRower 2.0 er den bedste romaskine til prisen, og er suveræn i den billige klasse.

Inshape RM-E – ideel til både begynderen og den øvede


InShape-Romaskine RM-EDenne effektive romaskine er meget populær hos coolshop, hvor den får 4,7 stjerner ud af 5. Den bliver blandt andet nævnt hos Pricerunner, hvor den rangerer som nr. 2 i dens kategori. 

Den er også den mest populære romaskine hos Coop.dk, hvor den rangerer som nr. 4 i dens kategori. Her får den 4,6 stjerner ud af 5. Tilfredse kunder omtaler den for eksempel således: ”Super fin. Fungerer rigtig godt.” ”Nem at betjene, larmer ikke og ror som en drøm.”

Inshape er en mekanisk romaskine med elastisk system, der ikke bruger flywheel, og den har 4 forskellige justerbare modstandsniveauer. Den egner sig glimrende til både begynderen og den øvede motionist, der gerne vil kunne træne derhjemme.

På dens integrerede computer kan du aflæse dine aktuelle træningsdata som: scan, kalorieforbrug, tid, antal tag og total tag i minuttet.

Romaskinen har en egenvægt på 15 kilo, hvilket gør den nem at flytte på samtidig med, at den står solidt i underlaget. Dens brugervægt er på maks. 120 kg. Selv om der er tale om en romaskine, der ikke er så stor, så har den alligevel en vis robusthed.

Indstil romaskinen, så den passer perfekt til dig, og du vil snart kunne forbedre din styrke og din kondition.

Udvalgte specifikationer

Den smarte romaskine har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 174 x 38 x 54 cm
 • Vægt: 15 cm
 • Farve: sort
 • Materialer: stål og plastic
 • Antal niveauer: 4
 • Med elastisk modstandssystem
 • Træner muskler og kondition
 • Batterier: 2 stk. AA

Inshape RM-E og det øvrige marked

Denne romaskine er en mindre model, som egner sig glimrende til nybegynderen og den lettere øvede motionist.

Derfor bør du vælge en Inshape RM-E

 • Den har 4 modstandsniveauer
 • Den vejer 15 kg
 • Den er nem at bruge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reebok GR Rower romaskine


reebok-rower-gr-romaskine-4-500x500

Reebok er en af de største og bedste producenter af fitness udstyr til private og Reebok GR er deres mest populære romaskine. Med en pris omkring 4000 kr. fx. hvis den købes på Bilka.dk (link) lægger den sig solidt i den øvre ende af mellemklassen og er derfor ikke meget billigere end de mest skrabede, ældre Concept2 modeller der begynder omkring 9000 kr. GR Rower er alligevel en glimrende romaskine til hjemmebrug og prisen værd.

GR Rower har magnetisk og er absolut blandt de bedste i klassen for romaskiner med magnetisk modstand. Med 19 træningsprogrammer, 16 computerstyrede modstandsniveauer og et flywheel på 6.5 kg er der noget for enhver, hvad enten du vil have en hård cardio og styrke session eller ro længere og mere realistisk.

Find en billig netforhandler her:

LCD displayet er stort og nemt at aflæse og viser blandt andet antal rotag pr. minut, kalorieforbrug, hastighed, puls – alt hvad du kunne ønske dig. Der er desuden mulighed for at bruge et trådløst pulsbælte, men det medfølger ikke som standard.

Reebok GR Rower er et godt valg for den seriøse hjemme-roer, som ikke vil bruge de 3000-5000 kr. ekstra til en Concept2.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Romaskiner mellem 5000-8000 kr

Masterfit TP900 romaskine – højest værdi for pengene – til alle forbrugere


Masterfit TP900 romaskinen fra abilica

Mange i branchen kender Concept 2 romaskinen, da de fleste fitness centre benytter denne model, men mange er ikke klar over at Masterfit TP900 stort set er en kopi af Concept 2 romaskinen, men til en billigere pris.

Masterfit TP900 har 9 modstandsniveauer, hvor kvaliteten i hver enkelt rotag tydeligt kan mærkes. Romaskinen kører på et luftbaseret modstandssystem, som vi kender det fra Concept 2, og producenten Abilica har sikret at du kan opsætte mål til din træning via displayet.

Romaskinen er oplagt til brug til virksomhedens motionsrum, eller dig der søger det bedste til hjemmetræningen. Denne model anbefaler vi alle der ønsker at få mest for pengene.

Find en billig netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica Premium TopRower – kvalitetsromaskinen til alle niveauer


Igen et produkt med en pris i midten af feltet. Produkter hedder Premium TopRower og er fra producenten Abilica, der altid er garant for kvalitetsprodukter. 

Maskinen er udstyret med luftmodstand, kædetræk og en yderst kraftig ramme. Med denne konfiguration er der mulighed for hele 9 modstandsniveauer, så der altid er et niveau til dig og dine ambitioner med dagens træning.

Find en billig netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

På den indbyggede computer er der mulighed for at tjekke data som, distance, kalorier, tid, rotag og vigtigst af alt, watt forbrug. 

Som noget unikt er det muligt at klappe rammen sammen, så den intet fylder i hjemmet.

Romaskiner til over 8000 kr

Concept2 – TESTVINDER – en kanon romaskine til alle niveauer

Ingen over, ingen ved siden af. Concept2 romaskinen er den klare testvinder og hvis du allerede har roet i fitnesscenteret så kender du den sikkert også for den står nemlig i centre over hele verden. Det er også den model Eskil Ebbesen og de andre danske eliteroere bruger om vinteren når vandet er frosset til.

Det er der selvfølgelig en grund til, for Concept2 er en professionel topmodel, der også koster derefter, prisen begynder på omkring 8500 kr på tilbud og går helt op til 13000kr for topmodellen.

Find en billig netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

For det får du en maskine med luftmodstand (bedst og mest realistisk), en fremragende monitor med en masse programmer, funktioner og målinger, så du ud over præcist at måle hastighed og antal rotag også kan analysere din teknik igennem.

Concept2 er robust, udført i materialer i topklasse og der er kælet for detaljerne. Der er ingen tvivl, det er den klart bedste romaskine der findes på markedet, så det eneste det egentlig kommer an på er om du er villig til at betale det den koster.

Viking 3 plus romaskine – i lækkert træ og med vandmodstand

Viking plus romaskine

Viking 3 plus er en romaskine, der i høj grad adskiller sig fra de andre typer romaskiner. Ved Viking 3 plus er der reelt set tale om vandmodstand når man trækker, hvilket gør, at ro-oplevelsen ikke kan komme tættere på følelsen af at ro på vandet. Hvis ikke man ønsker at gå på kompromis med prisen vil Viking 3 plus være den helt rigtige kandidat, da den tilbyder hele pakken: høj kvalitet, god brugsoplevelse samt et udseendemæssigt appel, der kan give enhver person lyst til at prøve kræfter med roning – endda uden at skulle slæbe padler og en robåd ud på vandet. 

Find en billig netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Viking 3 plus er bygget i mørklakeret asketræ, hvilket giver romaskinen den eksklusive look, og bidrager til den rigtige robåd-feel. Oven på tanken kan man justere modstanden, og vælge alt mellem fjer-let, til olympisk konkurrenceroning. Der medfølger også en multilevel computer på romaskinen, der viser data, såsom tid, distance, tag-per-minut og kalorier for din roning session.

Du kan desuden også koble multilevel computeren til en anden computer, og downloade programmer, der giver en ro-oplevelse i et virtuelt miljø. 

 

Finnlo Aquon Evolution – top professionel model

Finnlo Aquon EvolutionDenne avancerede romaskine er meget populær hos PriceRunner, hvor den får 4 ud af 5 thumbs up. Det er især dens mange træningsprogrammer, det lækre sæde og dens flotte og velfungerende farvedisplay, der bliver fremhævet. 

Det er en meget avanceret og professionel romaskine til hjemmebrug for den krævende bruger.

 

i samarbejde med PriceRunner

Der er da også tale om en super lækker romaskine af en virkelig høj kvalitet. Den har en egenvægt på 45 kg, hvilket gør, at du kan regne med, at den står helt fast i underlaget, selv om du virkelig giver den gas på den. Den er udstyret med transporthjul, hvilket gør det muligt at flytte rundt på den. Den kan sagtens klare en brugervægt på op til 130 kg.

Romaskinen har hele 16 modstandsniveauer, så i den retning er du godt dækket ind. Når det kommer til træningsprogrammer, så har den 17 + 12 af dem. Det giver dig god variation i din træning. 

Bruger du maskinen hjemme i privaten, så kan den have op til 4 brugerprofiler. I et træningscenter vil denne funktion kunne undlades. Dermed kan mange brugere benytte den.

Udvalgte specifikationer

Den professionelle romaskine har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 240 x 50 x 107 cm
 • Mål, sammenfoldet: 135 x 50 x 173 cm
 • Vægt: 45 kg
 • Brugervægt: maks. 130 kg
 • Computeren viser: distance, tid, antal åretag, kalorier
 • Bremsesystem: kombineret magnet og luft
 • 16 modstandsniveauer
 • 17 + 12 træningsprogrammer
 • Op til 4 forskellige brugerprofiler
 • Foldbar 
 • Med transporthjul

Finnlo Aquon Evolution og det øvrige marked

Denne romaskine adskiller sig blandt andet fra andre hjemmetrænings-modeller ved at være top professionel, ved at have mange modstandsniveauer og træningsprogrammer og ved at være meget avanceret.

Derfor bør du vælge en Finnlo Aquon Evolution 

 • Professionel kvalitet
 • Mange træningsprogrammer
 • 16 modstandsniveauer
 • Foldbar 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Trainer R22 Romaskine – til enkel og sund træning inden for hjemmets fire vægge


Titan Life Trainer R22 Romaskine - til enkel og sund træning inden for hjemmets fire væggeMed en romaskine fra Titan Life giver du dig selv muligheden for at træne, uden du behøver begive dig mod nærmeste fitnesscenter. Du kan bruge den, akkurat som du har behov for, og der er ingen risiko for, at du skal stå i kø før du kan træne. 

Romaskinen er fremstillet med en vandbeholder under sig, hvilket giver dig en helt særlig oplevelse af, at du roer på vandet. På den monterede TZ-8197-computer kan du bl.a. se tid, distance og din puls. Det gør, at du får en helhedsoplevelse, hvor du får alle informationer med.

Romaskinens fodplade kan vippes og har justerbare stropper. Vær opmærksom på, at der er en maksimal brugerhøjde på 2 meter samt en maksimal brugervægt på 150 kilo. Roning er en meget givende sport, der styrker mange af kroppens muskler.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kettler Rower Axos – den billige – til nyere forbrugere


I budgetklassen finder vi Kettler Rower Axos, der også er en romaskine med magnetisk modstand og aluminium skinne. Første indtryk er at dette er en kvalitetsmaskine, trods den lave pris i mellemklassen. Kettler er kendt for at bygge produkter der holder i mange år.

Maskinen har som sagt magnetisk modstand og denne indstilles manuelt på 8 forskellige niveauer. Den kan foldes nemt sammen og passer derfor godt til hjemmebrug. Størrelsesmæssigt er den fin, selv til høje roere.

Find en billig netforhandler her:

Monitoren og display er derimod ikke noget at skrive hjem om. Det er meget simpelt og har få funktioner. Displayet er ret lille og svært at aflæse mens du pisker afsted. Desuden er data ikke altid præcise fordi den bruger antal rotag, og ikke Watt, til at beregne kalorieforbrug.

Det er dog i småtingsafdelingen, og Kettler Rower Axos er en solid og holdbar maskine, der passer godt til begyndere og motionister der også tænker på pris. Der er ingenting at udsætte på selv ro oplevelsen der føles jævn og naturlig, og det er klart det vigtigste. Trækhjulet vejer nemlig også 4kg og det giver en stabil roning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Typer af romaskiner

Når du skal købe en romaskine er det klart vigtigste at forstå hvilken type modstand den bruger. Det betyder nemlig meget for hvordan maskinen føles at bruge. Luftmodstand, magnetmodstand og hydraulisk modstand har hver især fordele og ulemper og afskiller sig ikke mindst i pris. Luftmodstand er bedst og dyrest, hydraulisk er billigst men begrænset anvendelse og magnetmodstand er kompromiset i midten.

Luftmodstand

En romaskine med luftmodstand, som du finder det hos den fantastiske Concept 2, er den mest realistiske måde at ro på. Her føles det som at ro i en båd, hvor dine rotag bliver lettere jo hurtigere du har roet. Det er luftmodstand som elite-roerne bruger når de om vinteren træner på maskine. Du får også indbygget afkøling da maskinens hjul fungerer lidt som en vifte.

Luftmodstand er klart den dyreste metode, men også i en klasse for sig selv.

Magnetisk modstand

Romaskiner med magnetisk modstand udgør de fleste af de gode mellemklasse modeller, der passer godt til de flestes hjemmetræning. De giver også en god fornemmelse af at ro, da modstanden føles stærkere jo langsommere du trækker i rotagene. Desuden er de stille. De fylder lidt mere end de andre modeller.

Magnetisk modstand er det gode kompromis mellem pris og kvalitet.

Hydraulisk modstand

Hydraulisk modstand er de billigste typer af romaskiner og kan fås helt ned til 1000-1500 kr. Modstanden er konstant og giver derfor ikke følelses af at ro på vandet, men de er selvfølgelig fine til at få trænet.

En ting du skal være opmærksom på med hydrauliske maskiner er at de bliver varme når du bruger dem og træner du mere end 30 minutter i træk, kan de faktisk begynde at lække noget væske. Derfor er de IKKE velegnede til familier eller til dig der gerne vil tage 45-60 minutter. Men de er fine hvis du gerne bare vil tage en hurtig tur derhjemme.

Hydraulisk modstand er billigst, men har nogle klare begrænsninger.

Vandmodstand

Vandmodstand er det tætteste man kommer på almindelig roning på vandet. Den fungerer ved, at “motoren” i romaskinen ha en vandtank tilknytttet, hvor en åre bevæger sig rundt, hvilket giver den mest realistiske oplevelser af at ro på vandet. Hvis du ønsker en realistisk ro-modstand med følelsen af bløde og jævne træk i vandet, skal du vælge denne type romaskine. Grunden til at denne type romaskine ikke er mere udbredt er ganske enkelt, at det er væsentlig dyrere at producere, hvilket afspejles på priserne.

Læs også: Crosstrainer test – Bedste modeller 2020

Om efter træningen? Læs vores test af massage pistoler.

Se også denne artikel på forbruger-test.dk: Romaskine test 2020 – testoversigt over de bedste romaskiner til hjemmebrug

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Viking Pro AR Rower 

romaskine ud af træ

Viking Pro AR Rower er den ultimative vandmodstands-romaskine. Effekten af vandmodstanden kan både mærkes i de bløde og jævne træk, samt af lyden af vand fra kassen, som i øvrigt er langt mindre diskret en fx luftmodstand.

Modstanden justeres ganske simpelt i form af mængden af vand i beholderen. Med et justerbart vandniveau fra 9-17 liter vand findes alle niveau helt fra super-let til den helt store, tunge modstand for den øvede atlet. Med Viking Pro AR dækker du således alle niveauer.

En bonus ved romaskinen er muligheden for at tilkoble dig til en computer via USP-porten, hvor du kan downloade programmet NetAthlon 2XF Rowers, som er et slags 3D univers hvor kan konkurrere mod ligesindede eller sig selv i flotte digitale omgivelser.

Et stort plus for mange – især kvinder – er at romaskinen er flotte æstetik. Den er produceret i mørkt, bæredygtigt amerikansk asketræ, som både er solidt og visuelt flot at se på.

First Degree Omega Pro Romaskine

First Degree Omega Pro Romaskine

Fra en middelklasse romaskine til et absolut monster af en romaskine. Denne maskine er den bedste i denne test guide, men også klart den dyreste.

Med en pris på over 15.000kr skal man også forvente kvalitet. Omega Pro er garant for kvalitet.

Trækket er ekstremt stabilt og glidende, og den konstante vandmodstand fra vandtanken, giver en utrolig realistisk oplevelse af en tur på vandet. Ydermere er lyden fra vandtanken med til at højne oplevelsen.

Som noget unikt, er vandtanken langt større end på andre romaskiner. Dette betyder, at du har mulighed for at øge modstanden til det niveau, du finder relevant for din træning.

Siddehøjden er på 50cm, som er ret højt i forhold til andre maskiner. Dette betyder, at alle aldersgrupper har mulighed for at komme af og på romaskinen.

Læs også: Hometrainer test 2020 – De 7 bedste modeller på markedet

Christopeit Sport Cambridge ll


Christopher Sport Cambridge IIDenne romaskine kommer til en meget fornuftig pris, hvilket også bliver fremhævet i den test, som Pricerunner har foretaget af den. Her får den 4 thumbs up ud af 5, og det er især dens gode pris, dens lave vægt og dens evne til at blive foldet sammen, der bliver fremhævet.

Det er nemt at bruge denne lette romaskine. Den er tilmed nem både af folde sammen og folde ud, og så vejer den så lidt, at den også er nem at flytte rundt på. Det gør den samlet set til en romaskine, som er særdeles velegnet til at bruge derhjemme. Også i hjemmet med beskedent med plads kan du få plads til din egen romaskine, hvis du vælger denne model.

Giv den gerne en skridsikker måtte under. Det sikrer, at den står bedre i underlaget til trods for dens lave vægt.

Romaskinen har 4 forskellige modstandsniveauer, hvilket er helt fint til begynderen eller til dig, der skal genoptræne på maskinen. På dens indbyggede display kan du se: antal rotag i minuttet, det totale antal rotag og dit kalorieforbrug.

Den har en egenvægt på blot 15 kg, men den kan alligevel fint klare en brugervægt på 120 kg.

Udvalgte specifikationer

Denne lette og billige romaskine har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 173 x 44 x 53 cm
 • Sammenfoldet mål: 110 x 44 x 53 cm
 • Vægt: 15 kg
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Antal træningsprogrammer: 5
 • Foldbar
 • Bekvemt sæde
 • Prisvenlig 

Christopeit Sport Cambridge ll og det øvrige marked

I forhold til det øvrige marked så adskiller denne sig blandt andet ved, at den er let og prisvenlig. Det vil sige, at du får en rigtig god romaskine i forhold til dens lave pris.

Derfor bør du vælge en Christopeit Sport Cambridge ll 

 • Fornuftig pris
 • Lav vægt
 • God begyndermaskine
 • Foldbar 

FAQ

🤩 Hvilke romaskiner er bedst?

Vi anbefaler Concept 2. Vores anbefaling giver vi på baggrund af de mange tilfredse brugere, der har anbefalet produktet på Trustpilot. Her har den modtaget 4,5/5 stjerner. Hvis du vælger Concept 2, får du et robust design, et smart display og høj kvalitet.

🧐 Hvordan vælger jeg en romaskine?

Når du skal vælge en romaskine, skal du særligt overveje forholdet mellem dine ambitioner og romaskinens funktioner samt kvalitet. Hvis du er nybegynder, kan du starte med en lidt billigere udgave. Hvis du derimod bruger den i et professionelt øjemed, kan du investere i en bedre model.

🤔 Hvilke muskler bruger jeg på en romaskine?

En romaskine er en god og alsidig træningsmetode, fordi den aktiverer flere muskelgrupper. Du træner faktisk hele kroppen, men du bruger især dine store rygmuskler, ben og arme. Herudover er romaskinen meget effektiv for din core, som i høj grad vil blive styrket.

👍 Kan jeg forbrænde mavefedt på en romaskine?

Ja, du kan sagtens forbrænde mavefedt på en romaskine. Du kan sænke din fedtprocent ved at dyrke motion og forbrænde mere, end du indtager. En romaskine er en meget effektiv metode til fedtforbrænding. Maskinen vil aktivere mange muskelgrupper, og du vil hurtigt få pulsen op.

Denne side er anmeldt af: Johanne P. Hansen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

6 kommentarer

 1. Sebastian Andersen Svar

  Abilica Winrover er også klart min favorit. Det er bare en langt en rigtig god romaskine til prisen.

 2. Jeg har fået levereret en TITAN ROWER SR540 i dag og vil ikke anbefale den til nogen. Det er virkelig noget lort, den larmer, den føles som om, den er ved at gå i stykker, der er ikke plads til mine knæ, den vipper – den er virkelig bare spild af penge.

 3. Linket til Reebok ZR rower hos Apuls, peger på en Reebok GR rower.

 4. Casper Larsson Svar

  Hejsa jeg kigger lidt på en romaskine, den skal primært bruges til wods fra crossfit hvor der skal ro enten x antal kcal eller x meter, plus formentligt 1-2 gange om ugen 5-10 x 500m.
  Den kommer til at stå i et uopvarmet skur, så rimeligt beskyttet mod vind og vejr men ikke temperatur sving.
  kigger på en Reebok GR og den nye Abilica Winrower 2.0 mit spørgsmål er så hvilken der egner sig bedst til mit behov, har fundet Reebok’en til 4899.- og Abilica’en til 3999.-
  håber nogle kan hjælpe 🙂
  mvh Casper Larsson

Skriv en kommentar