Romaskine test-oversigt:
Her er de 13 bedste romaskiner i test

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

13 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvis du leder efter en effektiv maskine til at supplere hjemmetræningen, er romaskinen et oplagt valg. Den er alsidig og kan udfylde mange forskellige behov, så du får præcis den træning, du har brug for. Om du er professionel sportsudøver, fitness-entusiast eller bare gerne vil i bedre form, er en romaskine nyttig.

I vores oversigt kan du læse nærmere om nogle af de bedste romaskiner på markedet. Inden vi fortæller dig, hvad du skal overveje, før du køber en romaskine, giver vi dig nogle grunde til, hvorfor det er en god investering.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af romaskiner, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

17. marts 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad du skal overveje, før du køber en romaskine:

Størrelse
Når du vælger en romaskine, er det vigtigt at overveje den tilgængelige plads i det rum, hvor den skal bruges, på trods af at de fleste romaskiner er lange og smalle. Det anbefales at vælge en længere model, omkring 240 cm, hvis du er højere end 180 cm, da det giver mulighed for mere optimale bevægelser. Du bør også tage højde for, hvor let maskinen er at opbevare, da de typisk kan foldes sammen eller opbevares lodret, når de ikke er i brug – det kræver dog, at der er tilstrækkelig plads.

Typer af modstand
Der er tre primære modstandstyper, hvoraf den første er magnetiske romaskiner. Denne type er et billigere og mere støjsvagt alternativ, der fungerer ved hjælp af elektromagnetisme – de giver dog ikke et lige så jævnt træk som de to andre typer. Romaskiner med vandmodstand er typisk den dyreste løsning, men de har også flere fordele. Lyden og trækket under brug er mere jævnt, og kæden larmer mindre, når du sætter farten op, hvilket giver en bedre helhedsoplevelse. Slutteligt er der romaskiner med luftmodstand, som automatisk tilpasser sig din hastighed. Luftmodstand har tendens til at larme en smule.

Funktioner
For at maksimere din træning kan forskellige funktioner være nyttige. En romaskine med forudindstillede træningsprogrammer kan f.eks. hjælpe dig med at prøve nye øvelser, hvilket kan øge din motivation. Derudover er nogle modeller udstyret med WiFi og Bluetooth, hvilket gør det nemmere at følge dine fremskridt og få et overblik over din træning.

Pris
Professionelle romaskiner starter typisk ved 7.000 kr. og stiger derfra, mens enklere og mere overkommelige modeller kan findes i intervallet 1.500-5.000 kr. Hvis du er på udkig efter en romaskine med en stor skærm og et jævnt træk uden overdrevet støj, bør du overveje at investere i en dyrere model. Hvis du derimod kun har planer om at bruge maskinen regelmæssigt og har beskedne træningsbehov, kan en billigere model være tilstrækkelig.

Bruger- og ekspertanmeldelser
Vores artikel indeholder både bruger- og ekspertanmeldelser for at give dig en omfattende forståelse af de forskellige produkter. Mens brugeranmeldelser giver indsigt i de praktiske aspekter af romaskinen, såsom samling, opbevaring og den samlede træningsoplevelse, kan ekspertanmeldelser give oplysninger om produktets funktioner og sammenligne det med andre modeller.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte romaskiner

Se hele tabellen

Romaskine bedst i test hos Pricerunner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Concept2 RowErg D/PM5 - concept 2 romaskine, en af de bedste romaskiner

 • Testvinder hos PriceRunner
 • 4,9/5 stjerner på Amazon
 • 4,9/5 stjerner på Google Shopping
 • Bedømmelse på 4,6/5 hos VeryWellFit

Concept2 PM5 har i mange år været den bedst vurderede romaskine og anses generelt for at være den bedste model på markedet. Under vores test af maskinen blev det tydeligt, hvorfor den stadig er så populær den dag i dag. Kvaliteten og holdbarheden af Concept2 er umiskendelig, og selvom den almindeligvis findes i fitnesscentre, er den også velegnet til privat brug, hvis du søger optimale betingelser for effektiv træning i hjemmet.

Concept2 RowErg D/PM5
Romaskine bedst i test hos Pricerunner

Dagens bedste priser og tilbud på Concept2 RowErg D/PM5:

Abilica Online
På lager
11.980 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Justerbar arm til PM5-monitor
 • Tracking af fremskridt med ErgData-app
 • Op til 1.000 træningssessioner kan gemmes

Analyse og anmeldelse af Concept2 RowErg D/PM5

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 225 kg
 • Antal modstandsniveauer: 10
 • Type modstand *: Luft
 • Dimensioner: 244 x 36 x 61 cm
 • Vægt: 26 kg

Høj kvalitet og robusthed
Når det drejer sig om at opfylde kravene til højintensiv træning, er Concept2 PM5 et oplagt valg af flere grunde. Modellen udmærker sig ved sin evne til at modstå belastning og give holdbarhed, hvilket gør den ideel til effektiv og intensiv træning. På trods af at romaskinen kun vejer 26 kg, er den fremstillet af rustfri stålskinne, hvilket sikrer, at den kan tåle daglig brug. Med en høj maksimal brugervægt på 225 kg kan stort set alle desuden bruge den og drage fordel af maskinens mange muligheder.

Luftmodstand
Med et svinghjul, der genererer luftmodstand, giver romaskinen en træningsoplevelse, der simulerer roning på vand. Modstanden øges, når du trækker hårdere, hvilket gør den til et populært valg blandt seriøse roere. Luftmodstanden er ikke konstant, men bestemmes i stedet af din egen intensitet.

PM5 monitor
Så snart svinghjulet begynder at dreje, tændes den brugervenlige PM5-monitor, hvorigennem du nemt får adgang til forskellige træningspas, tidligere resultater og meget mere. På displayet vises distance, hastighed, tempo, forbrændte kalorier og watt, så du nemt kan følge dine fremskridt. Derudover kan du gemme dine data og bruge den gratis Concept2 Utility-software til at uploade dem til din online-dagbog eller overføre dem til din computer.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Concept2 RowErg D/PM5?

På abilicaonline.dk kan du købe Concept2 – en romaskine med topkarakter. Med over 400 anmeldelser kan hjemmesiden prale af en imponerende 4,4/5-stjernet rating på Trustpilot. Derudover har forbrugerne på Google givet maskinen 4,9/5 stjerner, hvor en tilfreds kunde skriver: “Luft giver den bedste dynamiske modstand, og der er intet andet derude, der gør det så længe og så godt som Concept2”

Mere om Concept2 RowErg D/PM5

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 225 kg
 • Antal modstandsniveauer: 10
 • Type modstand *: Luft
 • Dimensioner: 244 x 36 x 61 cm
 • Vægt: 26 kg

Netfysioterapis vurdering

Med mange positive anmeldelser er Concept2 utvivlsomt en af forbrugernes favoritter. Dens høje kvalitet, vores egne positive erfaringer med maskinen og muligheden for at gemme træningsdata for at overvåge dine fremskridt og nå dine mål gør den til vores mest anbefalede romaskine. Concept2 er altså en romaskine, der giver dig høj værdi for pengene, og som helt sikkert opfylder dine træningsbehov.

Prisvenlig

80

Alsidighed

80

Stabilitet

95

Kompakt

90

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Concept2 RowErg D/PM5

Fordele

 • Har den længste historie på markedet.
 • Fremragende computersystem
 • Velkendt fra fitnesscentre
 • Fodremme der er justerbar
 • Med hjul til transport
 • Trådløs pulsmåler

Ulemper

 • Lyden fra en romaskine med luftmodstand kan af og til være lidt hvæsende
 • Kræver plads
Bedste romaskine til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Abilica WinRower 2.0 - velegnet romaskine til høje mennesker

For dem, der ønsker at begynde at ro derhjemme, er Abilica WinRower 2.0 en enkel og effektiv løsning. Selv om ro-oplevelsen ikke er lige så realistisk som dyrere romaskiner der bruger vand- og luftmodstand, er maskinens overordnede kvalitet imponerende i forhold til dens pris, hvilket vores egen test også afslørede.

Abilica WinRower 2.0
Bedste romaskine til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica WinRower 2.0:

Abilica Online
På lager
4.995 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • 12 forskellige træningsprogrammer
 • Perfekt valg til nybegyndere
 • Magnetisk modstand

Analyse og anmeldelse af WinRower 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Antal modstandsniveauer: 16
 • Type modstand *: Magnetisk
 • Dimensioner: 222 x 51 x 89 cm
 • Vægt: 33 kg
 • Foldbar

Opgraderet model
Den nyere version af Abilica WinRower, WinRower 2.0, har et mere robust design, der kan holde til selv de mest intense træningspas. Med en maksimal brugervægt på 130 kg og en 62 cm lang glideskinne i aluminium, er ethvert træk stille og behageligt. Derudover er maskinens størrelse skræddersyet til det skandinaviske marked, hvilket gør den velegnet til personer med længere ben, som vil træne med korrekt teknik.

Magnetisk modstand
WinRower 2.0 anvender elektromagnetisme til at skabe modstand og giver derfor en oplevelse, der er mindre realistisk end romaskiner med vand- og luftmodstand. Magnetisk modstand er dog en overkommelig og støjsvag løsning, da der ikke er nogen fysisk kontakt ved bremsning. Derfor er romaskiner med magnetisk modstand ideelle til begyndere eller til dem, der foretrækker et støjfrit træningsmiljø derhjemme.

Ekstra funktioner
Under din træning giver det brugervenlige display på WinRower 2.0 letlæselige oplysninger som f.eks. antal ro-bevægelser pr. minut, distance, tid, samlede antal ro-bevægelser, forbrændte kalorier og niveau. Derudover tilbyder maskinen 12 programmer for ekstra variation, og så kan du endda tilslutte et ukodet pulsbælte for at træne i ønsket pulszone og derigennem optimere træningen til dine egne specifikke mål. Efter træningen kan WinRower 2.0 nemt foldes sammen og opbevares ved hjælp af hjulene, der er under den, så du kan få din gulvplads tilbage.

Hvad siger eksperterne og forbrugerne om WinRower 2.0?

I skrivende stund har abilicaonline.dk, forhandleren af WinRower 2.0, fået 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 400 anmeldelser.

Mere om Abilica WinRower 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Antal modstandsniveauer: 16
 • Type modstand *: Magnetisk
 • Dimensioner: 222 x 51 x 89 cm
 • Vægt: 33 kg
 • Foldbar

Den kan sagtens anvendes af personer helt op til 198 cm. På langs fylder WinRower ikke ret meget og er derfor nem at tage både frem og tilbage.

Modstanden er magnetisk, og det betyder du får en realistisk ro-oplevelse, der minder om rigtig roning på vand. Derudover er der mange modstandsniveauer, at gøre brug af. Dog vil den erfarne roer måske nok synes, at den maksimale modstand ikke er hård nok. Er du på så højt et niveau, bør du investere i en Concept2 eller MasterFit TP 340. Man skal dog huske vigtigheden af at ro med rigtig teknik. Det giver større fart, og får mindre modstand til at føles hårdere og give en bedre træning.

Displayet er ret lille og har en tendens til at blive lidt skjult, når du trækker i håndtaget, men viser hvad det skal: Modstandsniveau, tid, antal rotag pr. minut, kalorieforbrænding og distance. Computeren har 12 programmer og ligeledes en række funktioner til motivation. Eksempelvis kan du “Race” mod dig selv.

Romaskinen vejer 33 kg, men er nem at folde sammen, når den ikke er i brug – den er pæn og fylder ikke for meget.

Konklusion: Abilica WinRower 2.0 er den bedste romaskine til prisen og ligger i spidsen i den billige klasse.

Netfysioterapis vurdering

WinPower 2.0 er et fordelagtigt valg for dig, der vil begynde at ro hjemme, takket være kvaliteten og den gode pris. Med 12 forudindstillede programmer og brugervenlighed kan du hurtigt komme i gang med at ro og samtidig forblive motiveret. Vi mener ikke, at der findes bedre alternativer til prisen, hvorfor netop WinPower 2.0 er blandt de bedste romaskiner til prisen.

Prisvenlig

90

Alsidighed

95

Stabilitet

85

Kompakt

95

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Abilica WinRower 2.0

Fordele

 • Næsten støjfri
 • Adskillige modstandsniveauer
 • Indbyggede programmer
 • Meget værdi for pengene

Ulemper

 • Løse fodplader
 • Mindre realistisk oplevelse
Bedste professionelle romaskine test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

First Degree Apollo Plus - romaskine med vand lavet i asketræ og stål

Fluid Rower Apollo Plus er en romaskine, der er ideel til erfarne eller professionelle roere, der søger en elegant og holdbar maskine, der kan bruges til intensiv træning i mange år. Den bruger vandmodstand, hvilket giver en realistisk og jævn følelse af at ro på vand. Vores egne tests bekræfter, at vandmodstand faktisk føles autentisk, og er derfor velegnet til erfarne personer.

Bedste professionelle romaskine
First Degree Apollo Plus

Dagens bedste priser og tilbud på First Degree Apollo Plus:

Abilica Online
På lager
9.299 kr. 11.699 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Elegant romaskine i træ
 • let aflæseligt træningsdata på display
 • Romaskine med vandmodstand

Analyse og anmeldelse af Fluid Rower Apollo Plus

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Vand
 • Dimensioner: 213 x 55 x 54 cm
 • Vægt: 33 kg

Videreudviklet model
Apollo Plus, der er produceret af First Degree Fitness, er en avanceret version af Fluid Rower Hybrid AR. Begge modeller er kendt for at være oplagte til professionelt brug – dog tilbyder Apollo Plus 15 % mere modstand end andre normale romaskiner produceret af First Degree Fitness, hvilket gør den til et ideelt valg for erfarne roere.

Vandmodstand
Har du roet i flere år, anbefaler vi, at du vælger en romaskine som denne med vandmodstand, da det giver en mere realistisk oplevelse. På den måde kan du nemmere vedligeholde træningen i vinterperioden, før du igen har mulighed for at komme ud på vandet. På vandtanken sidder en drejeknap, hvor du kan justere modstandsniveauet fra 1-4 og derigennem tilpasse træningen fra opvarmning til intensiv brug. 

Elegant design
At placere Apollo Plus lodret er en unik fordel, som andre maskiner ikke har. Dette design gør det muligt for maskinen at optage meget lidt gulvplads, når den ikke er i brug, og det lyse asketræ, stålet og de diskrete nuancer gør, at den passer perfekt ind i enhver boligindretning. Selv om andre maskiner kan foldes sammen, tilbyder Apollo Plus den bekvemmelighed, at den kan placeres lodret.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Fluid Rower Apollo Plus?

Abilicaonline.dk sælger Fluid Rower Apollo Plus, som har 4,4/5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 400 anmeldelser i skrivende stund. På Amazon har maskinen desuden fået 4,4/5 stjerner fra forbrugerne, hvor en af de tilfredse kunder skriver: “Jeg købte romaskinen for et par uger siden og kunne ikke være mere tilfreds. Den overgår mine forventninger.”

Mere om First Degree Apollo Plus

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Vand
 • Dimensioner: 213 x 55 x 54 cm
 • Vægt: 33 kg

Netfysioterapis vurdering

Fluid Rower Apollo Plus er for os at se en romaskine af højeste kvalitet med et elegant design. Vandmodstanden gør desuden modellen attraktiv for erfarne roere, der kræver en maskine, som kan klare intense træningspas – og netop derfor anbefaler vi Apollo Plus som den bedste professionelle romaskine.

Fordele og ulemper ved First Degree Apollo Plus

Fordele

 • Glider lydløst og jævnt
 • Højkvalitets stålramme
 • Kan bruges uden strøm

Ulemper

 • Placeringen af fodstøtten kan for tungere brugere føles ubehagelig
BEDSTE VÆRDI FOR PENGENE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Masterfit TP900 - oplagt romaskine til virksomhedens motionsrum

Mange kender Concept2 romaskinen fordi de fleste fitnesscentre benytter den model. Mange er dog ikke klar over, at Masterfit TP900 stort set er en kopi af Concept2 romaskinen, men til en billigere pris.

 

BEDSTE VÆRDI FOR PENGENE
Masterfit TP900

Dagens bedste priser og tilbud på Masterfit TP900:

Abilica Online
På lager
6.999 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • God byggekvalitet
 • Realistisk rooplevelse
 • 9 modstandsniveauer

Mere om Masterfit TP900

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 9
 • Type modstand *: Luft
 • Dimensioner: 240 x 62 x 90 cm
 • Vægt: 40 kg

Masterfit TP900 har 9 modstandsniveauer og kører på et luftbaseret modstandssystem, som vi kender det fra Concept2, og producenten, Abilica, har sikret, at du kan opsætte mål til din træning via displayet.

Romaskinen er oplagt til virksomhedens motionsrum, eller til dig, der søger det bedste til hjemmetræningen. Vores vurdering er, at romaskinen fra Abilica kan anbefales til alle, der vil have god værdi for pengene.

Prisvenlig

85

Alsidighed

85

Stabilitet

95

Kompakt

90

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Masterfit TP900

Fordele

 • Ekstremt stabil på sin base
 • Luftbaseret modstandssystem
 • Smartphone-holder
 • Foldbart design

Ulemper

 • Computeren kunne have flere funktioner
BEDSTE VALG AF KVALITET test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Abilica Premium TopRower - god romaskine til alle niveauer

Igen et produkt med en pris i midten af feltet. Produktet hedder Premium TopRower og er fra producenten Abilica, der er kendt for deres kvalitetsprodukter.

BEDSTE VALG AF KVALITET
Abilica Premium TopRower

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Premium TopRower:

Abilica Online
På lager
7.700 kr. 9.900 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Robust ramme af høj kvalitet
 • Velegnet til uddannelse
 • Støjsvagt driftssystem

Mere om Abilica Premium TopRower

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 9
 • Type modstand *: Luft
 • Dimensioner: 240 x 61 x 90 cm
 • Vægt: 40 kg

Maskinen er udstyret med luftmodstand, kædetræk og en yderst kraftig ramme. Med denne konfiguration er der mulighed for hele 9 modstandsniveauer, så der altid er et niveau, der passer til dig og dine mål med dagens træning.

På den indbyggede computer er der mulighed for at se information om distance, kalorier, tid, rotag og watt forbrug.

Som noget unikt er det muligt at klappe rammen sammen, så den intet fylder i hjemmet.

Prisvenlig

85

Alsidighed

80

Stabilitet

95

Kompakt

95

Funktioner

95

Fordele og ulemper ved Abilica Premium TopRower

Fordele

 • Høj maks. brugervægt
 • Velegnet til hård træning
 • Trådløs pulsmåler
 • Stabil og robust konstruktion

Ulemper

 • Høj prisklasse
BEDSTE HIGH-END ROMASKINE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Viking Pro V romaskine - romaskine der kan kobles til en computer 

 • 4,8/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Romaskinen fra First Degree Fitness er blevet testet af Fitrated. Her får den en rating på 88 %, hvilket svarer til 4,5 stjerner. I anmeldelsen roser de maskinen for at være produceret med kvalitetsmaterialer. De giver den også bonuspoint fordi det er muligt at indstille maskinen til forskellige modstandsniveauer og for at kunne gemme din træningsdata i dens app.

Viking Pro V romaskine
BEDSTE HIGH-END ROMASKINE

Dagens bedste priser og tilbud på Viking Pro V romaskine:

Abilica Online
På lager
13.995 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Velegnet til forskellige niveauer
 • Æstetisk smuk og vedligeholdelsesfri
 • Kan kobles til PC eller smartphone

Mere om Viking Pro V romaskine

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 5
 • Type modstand *: Vand
 • Dimensioner: 213 x 54 x 55 cm
 • Vægt: 31 kg

Deres eneste kritikpunkt er, at den kører på et bælte, hvilket gør den mindre holdbar i længden, end hvis den kørte på en kæde. Til gengæld gør det den støjsvag og stort set vedligeholdelsesfri.

Viking Pro V er den opdaterede udgave af Viking Pro AR Rower og er den ultimative vandmodstands-romaskine, hvor effekten kan mærkes i hvert enkelt træk.

Modstanden justeres ganske simpelt i form af mængden af vand i beholderen. Med et vandniveau fra 9-17 liter, kan modstanden indstilles fra let til tung modstand, som er for den øvede atlet. Med Viking Pro AR dækker du således alle niveauer.

På denne model får du 15 % hårdere modstand end tidligere modeller, og så er computeren blevet opgraderet, så den nu er mere avanceret. Den viser blandt andet tid, distance, 500 meter split tid, intervaltræning, kalorieforbrænding, puls, watt og modstandsniveau.

En bonus ved romaskinen er muligheden for at tilkoble dig til en computer via USP-porten, hvor du kan downloade programmet NetAthlon 2XF Rowers, som er et slags 3D univers, hvor man kan konkurrere mod ligesindede eller sig selv i digitale omgivelser. Du kan koble den til din smartphone via Bluetooth og træne via den gratis app, FluidRower, der gemmer dine træningsdata.

Et stort plus for mange er, at romaskinen er æstetisk flot. Den er produceret i mørkt og bæredygtigt amerikansk asketræ, som både er solidt og visuelt flot at se på. Den er stort set vedligeholdelsesfri og bæltet kører glat og lydsvagt.

Prisvenlig

75

Alsidighed

75

Stabilitet

90

Kompakt

85

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Viking Pro V romaskine

Fordele

 • Modstanden føles naturlig
 • Mange funktioner
 • Lydsvag drift
 • Produceret af kvalitetsmaterialer

Ulemper

 • Høj prisklasse
BEDST DESIGNET ROMASKINE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Viking 3 Plus romaskine - romaskine med vandmodstand og produceret af træ

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Viking 3 plus er en romaskine, der i høj grad adskiller sig fra de andre typer romaskiner. Ved Viking 3 plus er der reelt set tale om vandmodstand når man trækker, hvilket gør, at ro-oplevelsen ikke kan komme tættere på følelsen af at ro på vandet.

Viking 3 Plus romaskine
BEDST DESIGNET ROMASKINE

Dagens bedste priser og tilbud på Viking 3 Plus romaskine:

Abilica Online
På lager
11.995 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Flot design
 • Let at justere modstanden
 • Ergonomisk formet håndtag for et godt greb

Mere om Viking 3 Plus romaskine

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Vand
 • Dimensioner: 213 x 55 x 54 cm
 • Vægt: 20,1 kg

Hvis prisen ikke er en afgørende faktor, er Viking 3 plus den helt rigtige romaskine, da den tilbyder hele pakken: høj kvalitet, god brugsoplevelse samt et flot design og udseende, der kan give enhver person lyst til at prøve kræfter med roning – endda uden at skulle slæbe padler og en robåd ud på vandet.

Viking 3 plus er bygget i mørklakeret asketræ, hvilket giver romaskinen et eksklusivt look, der bidrager til en rigtig robåd-feeling. Oven på tanken kan man nemt justere modstanden og vælge alt mellem let til olympisk konkurrenceroning. Der medfølger også en multilevel computer på romaskinen, der viser data såsom tid, distance, tag-per-minut og kalorieforbrænding for din roning session.

Du kan desuden også koble multilevel computeren til en anden computer, og downloade programmer, der giver en virtuel ro-oplevelse.

Prisvenlig

75

Alsidighed

75

Stabilitet

95

Kompakt

80

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Viking 3 Plus romaskine

Fordele

 • Fremragende design
 • Trådløs pulssensor
 • Inkluderet 4 klortabletter til vedligeholdelse
 • Justerbare fodplader

Ulemper

 • Høj prisklasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Viking 3 Plus romaskine
BEDSTE ROMASKINE TIL HJEMMEBRUG test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hammer Cobra - romaskine til hjemmetræning

Hammer Cobra romaskinen er en crossbow model, hvor du trækker fra siden i stedet for bagud og det minder derfor i højere grad om at ro på vandet. Maskinen kan installeres til 12 forskellige modstandsniveauer, og sædet kan justeres til 3 forskellige indstillinger, så du kan tilpasse den efter din højde. LCD skærmen viser tid, åretag pr. minut, puls, åretag i alt, distance og kalorier.

Hammer Cobra
BEDSTE ROMASKINE TIL HJEMMEBRUG

Dagens bedste priser og tilbud på Hammer Cobra:

Apuls.dk
På lager
3.999 kr. 5.000 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • LCD skærm
 • Kompakt og praktisk design
 • Stabilt konstrueret

Mere om Hammer Cobra

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Antal modstandsniveauer: 12
 • Type modstand *: Hydraulisk
 • Dimensioner: 166 x 50 x 150 cm
 • Vægt: 21 kg

Maskinen er god til dig der skal bruge en romaskine til hjemmetræning, da den er meget kompakt, og nem at folde sammen. Googles brugere har anmeldt maskinen, og giver den en samlet bedømmelse på 4,4/5 stjerner. En af brugerne skriver: ”Fantastisk maskine til en effektiv træning”.

Cobra romaskinen fra Hammer adskiller sig fra de øvrige typer af romaskiner, da den kører på et hydraulisk system fremfor traditionelle maskiner, der fungerer med magneter og luft. Formen er mere kvadratisk i modsætning til de aflange maskiner, vi er vant til at se i fitnesscenteret.

Den er derfor også en del kortere og mere kompakt.

Det betyder, at den fylder mindre længdemæssigt og kan passe bedre ind, hvor en normal romaskine vil optage en masse plads. Den kan også foldes sammen, så den fylder endnu mindre. Med en vægt på 21 kilo er det altså muligt at pakke den væk, når den ikke er i brug.

Prisvenlig

95

Alsidighed

80

Stabilitet

80

Kompakt

100

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Hammer Cobra

Fordele

 • Full-body træning
 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
 • 12 modstandsniveauer
 • Pulsmåling

Ulemper

 • Ingen træningsprogrammer

Reebok GR Rower - romaskinen med flest muligheder

Med en score på 9/10 er Reebok GR Rower-maskinen værd at overveje. Det er en mellemdyr romaskine, men til gengæld får du høj kvalitet fra en anerkendt producent.

Dagens bedste priser og tilbud på Reebok GR Rower:

 • Integreret trådløs pulsmodtager
 • Foldbart design
 • 16 modstandsniveauer

Mere om Reebok GR Rower

SPECIFIKATIONER

 • Modstandsniveauer: 16
 • Træningsprogrammer: 17 forskellige
 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • Computeren kan måle: Hastighed, tid, distance, kalorier og rotag pr. min.
 • Mulighed for at tilkøbe pulsbælte, til afmåling af puls

Romaskinen fra Reebok har et hav af muligheder, og du kan vælge mellem hele 16 forskellige modstandsniveauer. Du har altså mulighed for at variere din træning og veksle mellem lettere og hårdere belastninger, alt efter hvor hårdt, du vil gå til den.

På LCD-skærmen kan du nemt følge med i dine data, så du præcist ved, hvor mange kalorier du har forbrændt, dit tempo og din puls. Er du på udkig efter en romaskine, du kan have i mange år frem, er modellen her et godt bud.

GOD ROMASKINE TIL NYBEGYNDER test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ODIN R5 - kompakt og let romaskine

Med denne fikse romaskine er det intet problem at få trænet, selv hvis pladsen er trang. Denne model fylder kun 174 x 38 x 54 cm, og du kan let pakke den ned efter brug.

ODIN R5
GOD ROMASKINE TIL NYBEGYNDER

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN R5:

Apuls.dk
På lager
1.499 kr. 3.000 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Effektivt elastikbåndssystem
 • Praktisk indbygget skærm
 • Let at samle og afmontere

Mere om ODIN R5

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Elastisk trækmodstand
 • Dimensioner: 174 x 38 x 54 cm
 • Vægt

Selve maskinen har elastisk modstand, hvilket gør den både billig og nem at anvende. Du kan følge med i tid, kalorier og antal åretag pr. minut på den praktiske skærm.

Prisvenlig

100

Alsidighed

75

Stabilitet

80

Kompakt

100

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved ODIN R5

Fordele

 • Let vægt
 • Store fodplader med justerbare stropper
 • Flot design
 • Holdbar og stabil konstruktion

Ulemper

 • Mere velegnet til seniorer og utrænede personer
BEDSTE KOMPAKTE VALG test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Finnlo Aquon Evolution - professionel romaskine med farvedisplay

 • 4,7/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Denne avancerede romaskine er meget populær hos PriceRunner, hvor den får 4/5 thumbs up. Det er især dens mange træningsprogrammer, det behagelige sæde og dens flotte og velfungerende farvedisplay, der bliver fremhævet.

Finnlo Aquon Evolution
BEDSTE KOMPAKTE VALG

Dagens bedste priser og tilbud på Finnlo Aquon Evolution:

 • Oplagt til den avancerede bruger
 • Træningsprogrammer for maksimal motivation
 • Pulsmålingskontrollerede programmer

Mere om Finnlo Aquon Evolution

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Antal modstandsniveauer: 16
 • Type modstand *: Luft og magnet
 • Dimensioner: 240 x 50 x 107 cm
 • Vægt

Det er en meget avanceret og professionel romaskine til hjemmebrug for den avancerede bruger.

Det er en lækker romaskine af høj kvalitet med en egenvægt på 45 kg, hvilket gør, at den står fast i underlaget, selv om du giver den gas på den. Den er udstyret med transporthjul, hvilket gør det muligt at flytte rundt på den. Den kan sagtens klare en brugervægt på op til 130 kg.

Romaskinen har 16 modstandsniveauer, så du kan justere efter dine behov. Derudover har den 17 + 12 træningsprogrammer, som giver dig god variation i din træning.

Hjemme i privaten kan maskinen have op til 4 brugerprofiler. I et træningscenter vil denne funktion ikke være tilgængelig, fordi mange forskellige skal benytte den.

Prisvenlig

80

Alsidighed

100

Stabilitet

95

Kompakt

95

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Finnlo Aquon Evolution

Fordele

 • Mange uddannelsesprogrammer
 • Giver effektiv full-body træning
 • Let at justere
 • Flot design

Ulemper

 • Den er tung
BEDSTE BRUGERVENLIGE ROMASKINE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Inshape RM-E - Romaskine i høj kvalitet til lav pris

Denne effektive romaskine er meget populær hos coolshop, hvor den får 4,7 stjerner ud af 5. Den bliver blandt andet nævnt hos Pricerunner, hvor den rangerer som nr. 2 i dens kategori.

Inshape RM-E
BEDSTE BRUGERVENLIGE ROMASKINE

Dagens bedste priser og tilbud på Inshape RM-E:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Letvægts
 • Brugervenlig
 • 4 modstandsniveauer

Mere om Inshape RM-E

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Elastisk
 • Dimensioner: 176.5 x 48 x 51 cm
 • Vægt: 14,9 kg

Den er også den mest populære romaskine hos Coop.dk, hvor den rangerer som nr. 4 i dens kategori. Her får den 4,6 stjerner ud af 5. Tilfredse kunder omtaler den for eksempel således: ”Super fin. Fungerer rigtig godt.” ”Nem at betjene, larmer ikke og ror som en drøm.”

Inshape er en mekanisk romaskine med elastisk system, der ikke bruger flywheel, og den har 4 forskellige justerbare modstandsniveauer. Den egner sig glimrende til både begynderen og den øvede motionist, der gerne vil kunne træne derhjemme.

På dens integrerede computer kan du aflæse dine aktuelle træningsdata som: scan, kalorieforbrug, tid, antal tag og total tag i minuttet.

Romaskinen har en egenvægt på 15 kilo, hvilket gør den nem at flytte på samtidig med, at den står solidt i underlaget. Dens brugervægt er på maks. 120 kg. Selv om der er tale om en romaskine, der ikke er så stor, så har den alligevel en vis robusthed.

Indstil romaskinen, så den passer perfekt til dig, og du vil snart kunne forbedre din styrke og din kondition.

Denne romaskine er en mindre model, som egner sig glimrende til nybegynderen og den lettere øvede motionist.

Prisvenlig

100

Alsidighed

75

Stabilitet

80

Kompakt

100

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Inshape RM-E

Fordele

 • 4 modstandsniveauer
 • Letvægts
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Bedst til begyndere og let øvede
ALSIDIG ROMASKINE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Christopeit Sport Cambridge ll - sammenfoldelig romaskine i let vægt

Denne romaskine står til en fornuftig pris, hvilket også bliver fremhævet i den test, som Pricerunner har foretaget. Her får den 4 thumbs up ud af 5, og det er især dens gode pris, dens lave vægt og muligheden for at folde den sammen, der fremhæves.

Christopeit Sport Cambridge ll
ALSIDIG ROMASKINE

Dagens bedste priser og tilbud på Christopeit Sport Cambridge ll:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Stort LCD-display for nem betjening
 • Latex-kabelsystem af høj kvalitet
 • God begyndermaskine

Mere om Christopeit Sport Cambridge ll

SPECIFIKATIONER

 • Foldbar
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Antal modstandsniveauer: 4
 • Type modstand *: Dæk af gummi
 • Dimensioner: 173 x 44 x 53 cm
 • Vægt

Det er nemt at bruge og flytte rundt på denne romaskine, som tilmed også er nem både at folde sammen og folde ud. Det gør den velegnet til at bruge derhjemme, selvom du måske ikke har så meget plads.

Læg dog gerne en skridsikker måtte under, så du er sikker på, den står mere solidt.

Romaskinen har 4 forskellige modstandsniveauer, hvilket er helt fint til begynderen eller til dig, der skal bruge maskinen til genoptræning.

På dens indbyggede display kan du se: antal rotag i minuttet, det totale antal rotag og din kalorieforbrænding.

Den har en egenvægt på 15 kg, men den kan alligevel fint klare en maks. brugervægt på 120 kg.

I forhold til markedet så adskiller den sig blandt andet ved, at den er vejer meget lidt og har en overkommelig pris. Det vil sige, at du får en god romaskine i forhold til prisen.

Prisvenlig

100

Alsidighed

80

Stabilitet

80

Kompakt

100

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Christopeit Sport Cambridge ll

Fordele

 • Let vægt
 • Overkommelig pris
 • Træningscomputer og LCD-skærm med 5 funktioner
 • Polstret komfortsæde

Ulemper

 • Ingen transporthjul

Derfor er træning på romaskine godt

Ifølge vores ekspert inden for træning og fysioterapi, Mette Benedict Boldsen, er en romaskine er en meget effektiv træningsmaskine. En romaskine er let at komme på, og kan anvendes af de fleste mennesker på tværs af alder, funktionsniveau og størrelse.

Ved træning på en romaskine, aktiveres næsten alle kroppens muskelgrupper, hvilket betyder, at træningen kræver en stor iltoptagelse. Sammenlignet med cykling, hvor der hovedsageligt kun anvendes muskelgrupperne i benene, så stilles der et større krav til iltoptagelse når man roer.

Der ses desuden også en øget muskelstyrke i de involverede muskelgrupper. Roning er derfor en meget effektiv træningsform, når der bådes tales om kondition men også øget muskelstyrke samt muskelmasse

Typer af romaskiner

Når du skal købe en romaskine, er det vigtigt at forstå hvilken type modstand, den bruger. Det betyder nemlig meget for, hvordan maskinen føles at bruge. Luftmodstand, magnetmodstand og hydraulisk modstand har hver især fordele og ulemper og adskiller sig ikke mindst i pris. Luftmodstand er bedst og dyrest, hydraulisk er billigst, men har begrænset anvendelse og magnetmodstand er kompromiset i midten.

Hvis du er helt vild med cardio maskiner, så kan du også tjekke vores artikel ud om stairmaster maskiner, hvor vi fremhæver de mange fordele og funktioner, som de har.

Luftmodstand

En romaskine med luftmodstand, som hos Concept 2, er den mest realistiske måde at ro på. Her føles det som at ro i en båd, hvor dine rotag bliver lettere jo hurtigere du har roet. Det er luftmodstand, som elite-roerne bruger, når de om vinteren træner på maskine. Du får også indbygget afkøling, da maskinens hjul fungerer lidt som en vifte. Luftmodstand er klart den dyreste metode, men også i en klasse for sig selv.

Magnetisk modstand

Ro maskiner med magnetisk modstand udgør størstedelen af de gode mellemklasse modeller, der passer godt til de flestes hjemmetræning. De giver også en god fornemmelse af at ro, da modstanden føles stærkere, jo langsommere du trækker. Desuden er de stille, men fylder dog lidt mere end de andre romaskiner. Magnetisk modstand er det gode kompromis mellem pris og kvalitet.

Hydraulisk modstand

Hydraulisk modstand er de billigste typer af ro maskiner og kan fås helt ned til mellem 1.000-1.500 kr. Modstanden er konstant og giver derfor ikke følelsen af at ro på vandet, men de er selvfølgelig fine til at få trænet. En ting du skal være opmærksom på med hydrauliske maskiner er, at de bliver varme, når du bruger dem, og træner du mere end 30 minutter i træk, kan de faktisk begynde at lække noget væske. Derfor er de IKKE velegnede til familier eller til dig, der gerne vil ro i 45-60 minutter. Til gengæld er de fine, hvis du gerne bare vil tage en hurtig tur derhjemme. Hydraulisk modstand er billigst, men har nogle klare begrænsninger.

Vandmodstand

Vandmodstand er det tætteste man kommer på almindelig roning på vandet. Den fungerer ved, at “motoren” i romaskinen har en vandtank tilknyttet, hvor en åre bevæger sig rundt, hvilket giver den mest realistiske oplevelse af at ro på vandet. Hvis du ønsker en realistisk ro-modstand med følelsen af bløde og jævne træk i vandet, skal du vælge denne type romaskine. Grunden til at denne type ro maskine ikke er mere udbredt er ganske enkelt, at det er væsentlig dyrere at producere, hvilket afspejles på priserne.
Hvis du vil forbrænde lidt mere fedt ved siden af, så hop ind og se vores artikel om fedtforbrænding.

Læs også: Crosstrainer test – Bedste modeller

Øm efter træningen? Læs vores test af massage pistoler.

Mangler du mere udstyr til din hjemmetræning? Du kan finde et overblik over de bedste håndvægte til din træning her

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Cool Blue

Hollandske Cool Blue sætter kunden i centrum, og lader derfor deres kunder afgive anmeldelser af de produkter, de køber. Kunderne hos Cool Blue giver en overmiddel bedømmelse af Tunturi FitRow 70 romaskinen. Du kan se anmeldelserne her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google er verdens største søgemaskine, og her finder du svar på alle de spørgsmål, du måtte have. De har med deres Shopping underside tilføjet brugeranmeldelser på produkter. Googles brugere giver positiv feedback på Cobra romaskinen fra Hammer. Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken romaskine er bedst?
Vi anbefaler Concept2 RowErg D/PM5. Vores anbefaling giver vi på baggrund af de mange tilfredse brugere, der har anbefalet produktet på Trustpilot. Her har den modtaget 4,5/5 stjerner. Hvis du vælger Concept 2, får du et robust design, et smart display og høj kvalitet.
Når du skal vælge en romaskine, skal du overveje forholdet mellem dine mål og romaskinens funktioner samt kvalitet. Hvis du er nybegynder, kan du starte med en lidt billigere udgave. Hvis du derimod skal bruge den i en professionel sammenhæng, kan du investere i en bedre model.
Hvilke muskler bruger jeg på en romaskine?
En romaskine er en god og alsidig træningsmetode, fordi den aktiverer flere muskelgrupper. Du træner faktisk hele kroppen, men du bruger især dine store rygmuskler, ben og arme. Herudover er romaskinen meget effektiv for din core, som i høj grad vil blive styrket.
Kan jeg forbrænde mavefedt på en romaskine?
Ja, du kan sagtens forbrænde mavefedt på en romaskine. Du kan reducere din fedtprocent ved at dyrke motion og derved forbrænde flere kalorier, end du indtager. En romaskine er en meget effektiv metode til fedtforbrænding. Maskinen vil aktivere mange muskelgrupper, og du vil hurtigt få pulsen op.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Tunturi FitRow 70 romaskine - god kvalitet til en lav pris

Titan Life Trainer R22 - god romaskine til begynderen

Hop-Sport Romaskine HS-060R - romaskine 8-trins modstandsjustering

Hop-Sport Romaskine HS-070R - god romaskine med luft-modstandssystem

Hop-Sport HS-030R Romaskine - romaskine med magnetisk modstand

Kettler Rower Axos - luksus romaskine

First Degree Omega Pro Romaskine

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme