Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Tab dig som du gør på et løbebånd, men helt uden at få ondt i knæ og skinneben. Det er hvad en crosstrainer kan tilbyde, og derfor sælges der også nu flere af dem til private end løbebånd og romaskiner tilsammen. Hvis du gerne vil have en crosstrainer derhjemme, så er denne artikel et godt sted at starte.

Vi har undersøgt markedets mange maskiner – og der er virkelig mange – for at kunne finde frem til 4 maskiner der får gode anmeldelser alle steder og passer til ethvert budget.

Fra top til bund primæssigt har vi Sole, Abilica CrossTech, Abilica WinElip og Cristopheit CS5. Hver af dem er gode køb til prisen, uanset om du har 10000kr eller 2000kr. Pris og kvalitet hænger sammen her, men også de billigere modeller er gode nok. Vil du vide mere om hvad der gør forskellen på en god og en dårlig crosstrainer kan du læse vores guide til køb neden under anmeldelserne.

Lavprisklassen: Under 3500 kr.

Der findes mange crosstrainers under 4.000 kr., mens vores anbefaling er at være meget påpasselig med at købe maskiner i den prisklasse, da det typisk ikke kan betale sig. Kvalitet og pris hænger sammen, og vi har endnu ikke fundet en maskine under 4.000, som har holdbarhed og kan præstere en fornuftig træning.

Mellemklassen: 3500 – 6000 kr

I mellemklassen arbejder vi inden for priser mellem 4 og 6.000 kr. Det er penge nok til at du kan få en solid crosstrainer, der kan holde i en del år frem, og hvor du stadig får en god oplevelse af din cross-træning.

Højkvalitetsklassen: 6000+ kr

Det er i denne prisklasse du skal kigge, hvis du er kvalitetsbevidst og/eller du virkelig ønsker at en kvalitetsmaskine, du kan bruge i mange år frem, og som kan få det bedste ud af din træning hver gang.

Exterra Free Style 3.9E – Testvinder og vores anbefaling 


exterra free style 3.9 crosstrainer

Hvor skal man starte med denne suværene maskine? Extera er en robust crosstrainer med samlet vægt på hele 70 kg. Det vidner om kraftigt materiale, en god rammekonstruktion og lang holdbarhed. Svinghjulet alene vejer 8,6 kg og er placeret foran på crosstraineren. Netop fordi den er placeret dér opnås en elipseformet tråd, som er det tætteste man kommer på en almindelig løbebevægelse. Det skal opleves.

Extera har 15 indbyggede programmer, som sikrer varieret træning, inspiration og progression i træningen. Programmet visualiseres på et baggrundsbelyst LCD farvedisplay, som er nemt og intuitiv at bruge og indstille. Der er nem adgang til at tilkoble telefon eller anden musikafspiller til computeren, så du kan høre musik gennem de indbyggede højtalere.

Se priser og tilbud på Exterra Free Style 3.9E her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

En fed detalje på Exterra er, at fodpedalerne er udformet med en 2-graders indadvendt hældning. Dette mindsker uhensigtmæssige spændinger i ankel- og knæleddet under træning. Ydermere er der indbygget håndpuls, så du kan følge din puls via sensorer i håndtagene, mens der også er mulighed for at tilslutte et pulsbælte, hvis det ønskes.

Crosstraineren har bløde og naturlige bevægelser, der ikke bare giver dine ben en god motion uden for hård belastning på knæ og ankler, men faktisk er med til at stimulere det mest af kroppen gennem aktivering af arme og core.

Konklusion: Exterra har ALT og lidt ekstra. Det er en fremragende maskine til prisen, og får vores største anbefaling.

Masterfit TP 500 (bedst til prisen) 


crosstrainer-masterfit-tp500

Masterfit TP500 er – kort sagt – et rigtig godt køb. Vi har undersøgt maskinen i en periode, og Masterfit viser sig igen fra side stærke side. Maskinen har en skridtlængde på 40 cm, hvilket er ret unikt i den prisklasse. Den kan altså bruges af de fleste personer.

Den populære crosstrainer har en god rammekonstruktion af stærkt metal. De lange håndtag sikrer et godt og naturlig greb på maskinen, mens de indbyggede transporthjul gør den nemt at flytte rundt uden ridser.

Modstanden er magnetisk, og justeres nemt via computeren mellem de 16 niveauer, der dækker alle behov. Crossmaskinen har desuden en høj svingmasse, som giver mulighed et godt tråd som med høj belastning.

Se priser og tilbud på Masterfit TP 500 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Displayet viser alt det nødvendige herunder; Tid, distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensiteten målt i watt samt de 12 træningsprogrammer. Ydermere er der pulsmålere i det midterste håndtag, hvor du til hver en tid kan måle pulsen via sensorer og derigennem lave en formtest.

Konklusion: MasterFit TP500 er bedst til prisen, og trods sine begrænsninger i trådet, kan den alt det vigtigste der forventes af en god crosstrainer.

Sole E35 Crosstrainer – Premium-valg


 • Testvinder hos amerikanske ConsumerReports.org

Bedst i eliteklassen

Sole-E35

Sole E35 er vores valg af topmodeller til privatbrug. E35 har vundet adskillige test hos forbrugersider, blandt andet hos amerikanske ConsumerReports.org, der er kendt for deres strenge anmeldelser. E35 er så tæt du kommer på en crosstrainer fra fitnesscenteret til hjemmebrug. Maskinen koster normalt omkring 15000kr – hvad der jo også er en hel del penge. Til samme pris kan man til sammenligning få en Concept2 romaskine og fuldt ekstraudstyr.

E35 er dog også en crosstrainer i særklasse med frontdrevet svinghjul, hvilket giver dig den klassiske ’lange’ elliptiske løb du kender fra træningscenteret. Svinghjulet vejer hele 13,5kg og har elektromagnetisk modstand 50cm skridtlængde og klarer op til 150kg. Her har du altså en maskine som alle kan bruge uanset højde og vægt.

Se priser og tilbud på Sole E35 Crosstrainer her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

E35 kan indstilles på flere måder, du kan ændre vinklen op og ned, og derved træne over og underkrop mere. Desuden er alt på maskinen udformet i samarbejde med fysioterapeuter så belastningen er mininal og nydelsen størst. LCD displayet er 7,5 tommer og har fremragende funktioner og aflæsning. Sole E35 er dyr, men i en klasse for sig selv af maskiner til hjemmebrug.

Abilica WinElip


winelip

Abilica WinElip er vores valg i mellemklassen med en pris på omkring 3500kr. WinElip er en bagdrevet crosstrainer med et svinghjul på 6kg og samlet svingmasse på 15kg. Skridtlængden er 32cm og maskinen kan klare op til 130kg i maksimal personvægt.

WinElip er udført i enkelt, men flot design og har bløde og behagelige håndtag samt en behagelig bevægelse når du går på den. Modstanden er også her elektromagnetisk, et stort plus til den pris, og der er 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer ligesom med Abilica Crosstech. Displayet fungerer fint og har hvad der skal være af funktioner. WinElip er udstyret med hjul og kan nemt flyttes.

WinElip er en god maskine til dig der vil have værdi for pengene og som ikke er så høj. Med en skridtlængde på 32 cm vil høje brugere nok synes det er lidt for kort, men til dig der ikke er så meget over 170cm er det ikke noget problem. Er du højere end det, er du godt højere end 180cm+ bør du overveje en Crosstech eller en Sole i stedet for.

Se priser og tilbud på Abilica WinElip her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bowflex Max Trainer M3 – en kompakt maskine med et lille fodaftryk


Bowflex Max Trainer M3 – en kompakt maskine med et lille fodaftrykMed Bowflex Max Trainer M3 får du det bedste fra crosstraineren og stepmaskinen i den samme maskine. På Max Trainer aktiverer du 80% flere muskler på overkroppen sammenlignet med en crossmaskine. Du træner derfor hele kroppen med træningsmaskinen fra Bowflex. 

Træningsmaskinen er også populær blandt brugerne på fitness-superstore.co.uk. 61 brugere har givet træningsmaskinen en score på 4.9 ud af 5 stjerner. De fremhæver, at maskinen er brugervenlig og kompakt.

Derfor skal du vælge Bowflex Max Trainer M3

Bowflex Max Trainer er skabt til dig, der ønsker at forbrænde mange kalorier, men samtidig gerne vil skåne leddene. Træningsmaskinen er udstyret med et forudindstillet intervalprogram, hvor du i 14 minutter træner intenst på maskinen. 

Se priser og tilbud på Bowflex Max Trainer M3 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Træningsmaskinen er også ideel til genoptræning, da maskinen skåner dig for 200% mindre pres på leddene sammenlignet med normal løb. Du kan også vælge mellem 8 forskellige modstandsniveauer, så du kan tilpasse maskinen til dit træningsbehov. 

Bowflex Max Trainer får også en god anmeldelse af eksperterne på ellipticalreviews.co.uk. Eksperterne fremhæver, at maskinen er holdbar og kompakt. 

Bowflex Max Trainer M3 og det øvrige marked 

Træningsmaskinen fra Bowflex er meget kompakt sammenlignet med de andre maskiner i testen. Med målene 117 x 64 x 160 cm. kan du nemt finde plads til træningsmaskinen i det lille hjem. 

Fordele

 • Måleren på skærmen er nyttig og let at læse
 • Smukt design
 • Brænder mange kalorier

Ulemper

 • Ingen baggrundsbelysning på displayet
 • Kun basale programmer
 • Kun 8 modstandsniveauer

Specifikationer

 • 117 x 64 x 160 cm. (L x B x h)
 • Maks personvægt 136 kg.
 • 2 træningsprogrammer
 • 8 modstandsniveauer

Zipro Neon Elliptical – nem at justere 


Zipro Neon Elliptical – nem at justere Med den kompakte crosstrainer fra Zipro kan du forbrænde kalorier og komme i form. Crosstraineren er populær på amazon.co.uk, hvor brugerne giver træningsmaskinen en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. En bruger anbefaler træningsmaskinen og skriver, at maskinen er stabil og god. 

Derfor skal du vælge Zipro Neon Elliptical

Crosstraineren fra Zipro er udstyret med et display, hvor du kan følge tid, hastighed, distance, kalorier og puls. Du kan derfor nemt følge med i din træning på skærmen. 

Zipro Neon Elliptical er også designet med 8 forskellige modstandsniveauer. Du kan nemt justere modstanden på crossmaskinen ved at bruge twistgrebet, der er fastgjort til styresøjlen. Du kan derfor nemt tilpasse modstanden på maskinen til din træning.  

Se priser og tilbud på Zipro Neon Elliptical her:

 

i samarbejde med PriceRunner

Træningsmaskinen er også lavet i en robust konstruktion med holdere til hænderne. Maskinen er også udstyret med et non-slip-materiale på fodholderne, som sikrer en stabil træning.  

Zipro Neon Elliptical og det øvrige marked 

Træningsmaskinen fra Zipro er meget kompakt sammenlignet med de andre crosstrainere i testen. Maskinen måler 107 x 67 x 152 cm. Du kan derfor stadig træne i hjemmet, selvom du bor i en lille og tætpakket lejlighed.  

Det kan være en fordel med en træningsmaskine i hjemmet, hvis du ønsker at komme i bedre form. Det er nemt at finde plads til maskinen, så du kan komme op af sofaen. 

Fordele

 • Perfekt til små lejligheder
 • Meget komfortabel

Ulemper

 • Ikke mange funktioner

Specifikationer

 • 8 modstandsniveauer
 • Non-slip overflade
 • 107 x 67 x 152 (L x B x H)

Peak Fitness C2.0i – ekstra komfort og mulighed for at tilknytte apps


Peak Fitness C2.0i – ekstra komfort og mulighed for at tilknytte appsMed crosstraineren Peak Fitness C2.0i får du en crosstrainer, hvor der er fokus på komfort, og hvor mulighederne for varierede træninger er mange. Crosstraineren har et design, der sikrer, at din træning på maskinen bliver naturlig og behagelig, og så er der mulighed for, at du kan koble apps og træningsprogrammer til crosstraineren via Bluetooth. Det bedste af det hele er, at prisen er til at være med på for de fleste. 

Derfor skal du vælge Peak Fitness C2.0i 

Peak Fitness C2.0i har et sort design med diskrete, blå detaljer. Med Peak Fitness C2.0i får du en crosstrainer med rigtig mange muligheder til en lav pris. Crosstraineren befinder sig prismæssigt på et niveau, hvor mange kan være med, når det kommer til en træningsmaskine til hjemmebrug. På trods af den lave pris er komforten stor, og du har ligeledes gode muligheder for at variere dine træninger.

Se priser og tilbud på Peak Fitness C2.0i her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Med Peak Fitness C2.0i får du en crosstrainer med stor komfort. Der er en kort afstand mellem fødderne på kun 17 centimeter, og det giver en mere naturlig og komfortabel træning. Det samme er tilfældet med den smalle afstand mellem håndtagene på 50-54 centimeter.  

Peak Fitness C2.0i har en skridtlængde på 39,2 cm og har justerbare fodpedaler med skridsikring. Du får altså på mange måder en meget komfortabel crosstrainer med Peak Fitness C2.0i.

Peak Fitness C2.0i har desuden en indbygget computer med 16 træningsprogrammer og Bluetooth. Træningsprogrammerne henvende rsig til træninger, hvor du vil træne efter et pulsprogram eller wattstyring. Du kan også bruge crosstraineren og computeren med manuel styring. 

I computeren er der også indbygget Bluetooth, og det giver dig mulighed for at forbinde din crosstrainer med forskellige træningsapps. Du kan på den måde hente træningsprogrammer eller anden træningsinspiration fra diverse apps, som du kan træne efter. Det giver ekstra mange muligheder for varierede træninger på din Peak Fitness C2.0i.

Specifikationer

 • Maskinen vejer 51 kg.
 • Maks brugervægt på 130 kg 
 • Måler 145 cm i længden, 62 cm i bredden og 155 cm i højden 
 • Indbygget Bluetooth så du kan connecte med diverse trænningsapps 

Spirit Fitness CE800– 4/5 stjerner hos Pricerunner


Spirit Fitness CE800

Denne suveræne crosstrainer er en af de bedste i test hos Pricerunner, hvor den får 4 stjerner ud af 5. Her er det særligt dens magnetiske modstand, der giver brugeren en realistisk træningsmodstand, der bliver fremhævet.

Du får en crosstrainer af virkelig høj kvalitet, når du vælger denne Spirit Fitness CE800. Det er en robust model, der kan klare en maksimal personvægt på 200 kg, og selv vejer den 114 kg. Herpå kan du roligt give den gas.

Du får 9 træningsprogrammer at vælge imellem, og det giver dig en vis fleksibilitet, når du skal træne.

Se priser og tilbud på Spirit Fitness CE800 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

God maskine til hjemmetræning

Selv om der er tale om en tung maskine, som fylder noget i landskabet med sine mål på198 x 60 x 170 cm, så er den særdeles velegnet til at træne på derhjemme. Den kan fint træne både begynderen og den mere krævende motionist.

Den har et svinghjul på 14 kg og en skridtlængde på 50 cm. Begge dele er mere, end du finder på en standard crosstrainer. Derfor kan du også sagtens blive rigeligt udfordret, selv om du er en professionel sportsudøver.

Maskinen kan fungere uden strøm, fordi den genererer strøm, når du bruger den. Desuden er den udstyret med en ”Turbo Cooling Fan”, der kan afkøle dig, mens du træner.

Crosstraineren er indstillet sådan, at den er ergonomisk korrekt, når du bruger den. Det giver en mere skånsom træning, og det samme gælder for pedalerne, som er polstrerede.

Spirit CE800 og det øvrige marked

Vælger du denne model til hjemmetræning, så får du en maskine, som er meget robust, og virkelig kan give dig sved på panden. Desuden er den selvgenererende, når det kommer til strøm, og dermed sparer du på elektriciteten.

Derfor bør du vælge en Spirit CE800 

 • En maksimal brugervægt på 200 kg
 • 9 træningsprogrammer
 • Genererer selv strøm, når maskinen bruges
 • Ergonomisk korrekt

Reebok GX40S – mange modstandsniveauer og lav pris


Reebok GX40S – mange modstandsniveauer og lav prisMed Reebok GX40S får du en crosstrainer til en lav pris med mange funktioner og indstillinger. Det betyder, at du til en lav pris får en crosstrainer, som du kan bruge til mange forskellige typer træninger. Crosstraineren fungerer derfor godt til hjemmebrug, da du både kan bruge crosstraineren til hård konditionstræning, men også til restitution og cool down.

Derfor skal du vælge Reebok GX40S 

Reebok GX40S er designet i et flot, sort og enkelt design med røde detaljer. Med crosstraineren fra Reebok har du mulighed for at træne med ikke mindre end 32 forskellige modstandsniveauer. Jo højere et modstandsniveau du befinder dig på, jo hårdere er din træning selvfølgelig, og derfor kan du selv tilrettelægge din træning, således at den passer bedst til dine mål. 

Se priser og tilbud på Reebok GX40S her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Reebok GX40S er udstyret med 20 træningsprogrammer. Du finder blandt andet 12 forudindstillede træningsprogrammer, som tager forbehold for tid, distance, forbrændte kalorier, watt-test, pulstest eller restitution. Du kan derfor bruge crosstraineren til mange forskellige typer træninger eller aktiviteter, for eksempel også restitution.

Du kan også bruge Reebok GX40S manuelt eller selv designe dine træningsprogrammer med den personlige brugeropsætning. 

Reebok GX40S er udstyret med et 5,5”-display. På displayet kan du se oplysninger om hastighed, tid, distance, kalorier, puls, watt, RPM (skridt pr. minut) og din træningsprofil. 

Reebok GX40S er både støjsvag og robust, og den har en skridtlængde på 38,1 cm og et svinghjul på 9 kg. Skridtlængden og svinghjulet har betydning for komforten, og især skridtlængden gør det muligt for lavere personer at anvende denne crosstrainer uden ubehag.

Specifikationer 

 • Maskinen vejer 49 kg.
 • Maks. brugervægt 120 kg. 
 • Måler 135 cm i længden, 72 cm i bredden og 169 cm i højden.
 • 5,5”-display.

Spirit CE900 ENT Crosstrainer


Spirit CE900 ENT Crosstrainer

En sand genistreg fra Spirit. Spirit CE900 ENT Crosstrainer er en fuldstændig vanvittig maskine. Deraf også prisen.

Maskinen er mest egnet til kommercielt brug, men kan selvfølgelig også stå i din liebhaverkælder.

ENT er en forkortelse af Entertainment, som modellen i særdeleshed lever op til. Med 10,1 touchskærmen, får du alle muligheder til at underholde dig selv mens du træner.

Med mulighed for opkobling til TV, internet, streaming og mange andre muligheder, kan den det samme som maskinerne nede i dit lokale center, måske endda mere til.

Der er ikke behov for at forklare noget om selve maskinen, da den er i top ved samtlige parametre.

Se priser og tilbud på Spirit CE900 ENT Crosstrainer her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Konklusion:

Et sandt monster af en maskine. Klart den bedste i artiklen. Men prisen er selvfølgelig også i en klasse for sig selv.

Læs også vores test af de bedste massage pistoler til at forebygge ømme muskler


Købsguide til Crosstrainer

Det skal du vide før du køber

En crosstrainer er stykke avanceret mekanik og elektronik. Derfor er de også ret dyre og de billige modeller skal man tjekke godt efter for at se om de lever op til dine krav. Neden under får du en guide til hvad de forskellige ting betyder når du læser om en crosstrainer.

Fordrevet eller bagdrevet

En crosstrainer bruger et stort svinghjul, ligesom på en spinningcykel, til at skabe modstand og den klassiske løbe/skøjte bevægelse. Dette hjul kan være placeret foran eller bag på maskinen. De fleste maskiner til privatbrug er bagdrevne mens de dyrere modeller er fordrevne. En fordreven crosstrainer har en mere flad løbeform, mens en bagdreven model har en mere stejl. Det er lidt en smagssag hvad man foretrækker, men fakta er at fordrevne maskiner er væsentlig dyrere, de fås ikke til under 9-10 tusind kroner.

Håndtag

Håndtagene på crosstraineren kan bruges til at træne din overkrop også. Du behøver ikke bruge dem og hvis du gerne vil fokusere på dine ben, så slipper du dem bare. Men det fleste kan godt lide at bruge håndtagene fordi det giver en hvis full body træning og minder om langrend skiløb – som jo også er fantastisk træning. På en god crosstrainer føles det som om du bevæger dig i et og du skal ikke tænke over at du også bruger håndtagene.

Skridtlængde

Skridtlængden betyder hvor langt frem skinnerne kører inden de kører tilbage igen. Dette betyder mest noget for høje brugere der på maskiner med kort skridtlængde kan føle at de ikke kan strække benene ordentlig ud. En skridtlængde på 40cm eller derover er bedst for høje mænd og kvinder (over 180cm), mens kortere kvinder sagtens kan klare sig med skridtlængder helt ned til 30cm.

Svinghjul og svingmasse

Svinghjulet er det hjul du driver frem og også det der giver modstanden. Svingmassen dækker over den samlede vægt af svinghjul og skinner. Tungere svingmasse kan givere højere modstand.

Modstand

Modstandstyperne for langt de fleste crosstrainere er enten elektromagnetisk (bedst) eller magnetisk (næstbedst). Elektromagnetisk modstand kan indstilles på knapper mens magnetisk indstilles ved at skrue på et hjul, fuldstændig som på en almindelig motionscykel.

 

Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

ConsumerReports.org

Amerikanske ConsumerReports blev stiftet tilbage i 1936, og det er en uafhængig non-profit forbrugerorganisation, der præsenterer saglige og strenge testanmeldelser inden for en lang række områder.
ConsumerReports har gennem årenes løb testet flere forskellige crosstrainers, og Sole-modellerne er nogen af dem, der ofte figurerer på listerne. Sole E35 er tidligere testvinder hos ConsumerReports. Alle produkter gennemgår strenge tests på ét af verdens største testcentre, der er placeret i Westchester, New York. De bliver bl.a. testet på baggrund af ergonomi, brugervenlighed og design.

Du kan læse den nyeste test her

Fitness-superstore.co.uk

Fitness-superstore er Storbritanniens største specialist indenfor fitnessudstyr. På hjemmesiden sælger de fitnessudstyr, hvor brugerne har mulighed for at skrive anmeldelser og give produkterne op til 5 stjerner. 

Brugerne er vilde med Bowflex Max Trainer M3. På Fitness-superstore giver 61 brugere maskinen en samlet score på 4.9 ud af 5 stjerner. 55 ud af de 61 anmeldelser giver maskinen 5 stjerner. En bruger skriver blandt andet ”easy to assemble, reasonable instructions, great to use and compact”. Der er derfor ingen tvivl om, at brugerne finder træningsmaskinen anbefalelsesværdig.  

Du kan se alle anmeldelserne her

Ellipticalreviews.co.uk 

Ellipticalreviews har samlet en stor database af objektive anmeldelser af træningsmaskiner. Anmeldelserne skal hjælpe brugerne med at finde den rette træningsmaskine. 

Eksperterne fra Ellipticalreviews har anmeldt Bowflex Max Trainer M3. Testpanelet giver træningsmaskinen en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner og kårer den som bedste køb. De fremhæver, at der er god kundeservice, og maskinen er meget holdbar. De er også glade for træningsmaskinens kompakte design, som passer ind i de fleste hjem. 

Anmeldelsen er opdateret den: 21. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Amazon.co.uk

Amazon er en multinational virksomhed, som fokuserer på e-commerce. Amazon er verdens største online forhandler. Forbrugerne kan anmelde produkterne på hjemmesiden, så andre brugere kan se om produktet er pengene værd.  

Brugerne på Amazon har anmeldt Zipro Neon Elliptical. 9 globale brugere har givet træningsmaskinen fra Zipro en samlet bedømmelse på 4.5 ud af 5 stjerner. Ud af bedømmelserne har 65% af brugerne givet maskinen 5 stjerner. En bruger skriver i anmeldelsen, at hun anbefaler maskinen til andre brugere. Træningsmaskinen er derfor populær blandt brugerne. 

Du kan se alle anmeldelserne her

 

Læs også om restitution og forebyggelse af skader: Recovery boots | 4 bedste recovery boots til hurtig restituering eller vores artikel om massagepistoler – et billigt alternativ til massage hos massør

Se også artiklerne: Bodypump – alt, du behøver at vide

Se vores artikel om: Test af vægtveste – find den bedste vægtvest til løb og crossfit

Se vores artikel om: FitBit Charge – Anmeldelse og prisoverblik med tilbud

Se også Crosstrainer Test 2020 – Find den bedste crosstrainer skrevet af forbrugsguiden.dk.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Finnlo Ellypsis E3000 


Finnlo Ellypsis E3000 er en rigtig god crosstrainer i en høj kvalitet. Finnlo Ellypsis E3000 får 3,5 stjerner ud af 5 mulige i Pricerunners crosstrainertest, og det hænger blandt andet sammen med, at du kan køre hårde træningspas på maskinen. På Finnlo Ellypsis E3000 finder du 15 modstandsniveauer, og når du når op på de hårdeste niveauer, bliver modstanden for alvor kraftig.

Du kan derfor køre markant hårdere træningspas på Finnlo Ellypsis E3000, end du kan på andre billigere crosstrainere til hjemmebrug, og det er især en fordel for dig, der vil have det maksimale udbytte af din træning.

Derfor skal du vælge Finnlo Ellypsis E3000

Finnlo Ellypsis E3000 har et enkelt, stilrent og moderne design i mørke farver, og derfor passer crosstraineren fint ind i de fleste hjem. Crosstraineren tilhører en højere prisklasse end andre crosstrainere til hjemmebrug, men til gengæld får du også mere kvalitet for pengene. 

Finnlo Ellypsis E3000 er forhjulsdrevet og har et svinghjul på 10 kg. Forhjulsdrevne crosstrainere har en højere komfort end baghjulsdrevne, og derudover sikrer svinghjulet, at du tager gode, naturlige skridt, når du bruger crosstraineren. 

På Finnlo Ellypsis E3000 finder du syv forprogrammerede træningsprogrammer, som du kan vælge imellem, når du skal træne. Du kan også blot bruge crosstraineren manuelt, hvis ikke du er interesseret i træningsprogrammerne. De forprogrammerede træningsprogrammer er medvirkende til, at du får det maksimale ud af din træning, og at du får gennemført en træning, hvor der er taget forbehold for forskellige ting.

Finnlo Ellypsis E3000 har 15 modstandsniveauer, og især de højeste modstandsniveauer giver en kraftig modstand, som sikrer en hård træning. Med Finnlo Ellypsis E3000 får du mere modstand og dermed en hårdere træning, end du gør på andre crosstrainere til hjemmebrug. 

Finnlo Ellypsis E3000 er udstyret med en træningscomputer, et 5,3”-baggrundsbelyst display og en USB-port. Træningscomputeren giver dig vigtige informationer om din træning, for eksempel om tid, antal forbrændte kalorier, distance og meget mere. Med USB-porten kan du oplade din telefon eller tablet under din træning, så du er sikker på, at den ikke går ud midt i dit yndlingstrack eller din yndlingsserie.

Specifikationer 

 • Maskinen vejer 70 kg. 
 • Maks. brugervægt 150 kg.
 • Måler 165 cm i længden, 55 cm i bredden og 158 cm i højden. 
 • 5,3”-baggrundsbelyst display.

Titan Life Athlete C55 


Titan Life Athlete C55 – god crosstrainer til en billig prisCrosstraineren Titan Life Athlete C55 er en god crosstrainer til en lav pris. I Pricerunners store crosstrainertest scorede denne model 3,5 stjerner ud af 5, og det skyldes, at crosstraineren trods sin lave pris har en fin kvalitet til hjemmebrug.

På crosstraineren finder du 12 forprogrammerede træningsprogrammer, og du skal derfor blot stille dig op, vælge program, og så er du i gang. Du kan også indtaste dine egne træningsprogrammer eller bruge crosstrainerens tidsindstilling.

Derfor skal du vælge Titan Life Athlete C55 

Titan Life Athlete C55 har et flot, enkelt design. Crosstraineren er hovedsageligt fremstillet i hårdfør og slidstærk plastik i mørke farver, og derfor vil crosstraineren ikke tage alt for meget opmærksomhed i rummet, selvom den står hjemme hos dig. 

Crosstraineren er udstyret med et stort svinghjul, har baghjulsdrift og en skridtlængde på 40 cm. De nævnte forhold har betydning for komforten. Crosstraineren er et fornuftigt bud på en god crosstrainer til dig, der gerne vil kunne træne derhjemme og have pulsen op uden at skulle investere en større formue på udstyret. 

På Titan Life Athlete C55 finder du 15 modstandsniveauer, så du kan altså selv bestemme, hvor hård din træning skal være. Skruer du op for modstanden, bliver træningen hårdere, hvorimod det modsatte selvfølgelig er tilfældet, hvis du skruer ned for belastningen.

Titan Life Athlete C55 er udstyret med en lille computer og et 5,5”-display. Ved hjælp af computeren kan du se tid, distance, antal forbrændte kalorier, ur, alarm, temperatur, scan, RPM, puls og kropsfedt. Du kan derfor se en masse vigtige og gode informationer undervejs i din træning, som du kan bruge til at forbedre dine resultater.

Specifikationer

 • Maskinen vejer 55 kg. 
 • Maks. brugervægt 120 kg.
 • 12 træningsprogrammer.  
 • Måler 156 cm i længden, 72 cm i bredden og 169 cm i højden
 • 5,5”-display.

Toorx ERX-500 


Toorx ERX-500 – Solidt kvalitetsproduktI denne crosstrainer får du et solidt produkt af høj kvalitet. Den kommer med en kampvægt på 66 kg, hvoraf svinghjulssystemet alene står for 16 kg. Det gør altså, at man her har en robust crosstrainer med en solid ramme. Den kan da også bære en bruger på op til 130 kg. Her er du sikret en træningsmaskine, du kan have i mange år.

Toorx-crosstraineren er udstyret med en computer, der har LCD-display, hvor du kan overvåge din træning, mens du er i gang. Her får du let adgang til at holde øje med tid, hastighed, puls og kalorieforbrænding. Samtidig er der mulighed for at vælge mellem ni forskellige træningsprogrammer. Herunder findes blandt andre cardio, genoptræning og nybegynder.

Der er rig mulighed for selv at vælge, hvor hårdt du vil træne, når du bruger Torx-crosstraineren. Den har nemlig 32 forskellige trin, hvorpå du kan justere modstanden, du vil have til din træning. Desuden er et magnetisk bremsesystem, der gør det let at stoppe, når du har fået nok.

Konklusion: Et yderst solidt produkt, der kan alt, hvad der er nødvendigt – og lidt mere end det. Denne crosstrainer er en langtidssigtet investering for den, der ønsker let adgang til motion derhjemme.

Abilica Premium FC Crosstrainer


Abilica Premium FC crosstrainer

Abilica Premium FC crosstrainer er en lidt dyrere crosstrainer. Men du får også hvad du betaler for. En sublim crosstrainer der føles ekstremt holdbar og robust og en god og lækker træning.

Denne crosstrainer er egnet til dig der har plads i hjemmet, eller dig der ønsker en crosstrainer på kontoret. Crosstraineren er noget mere robust end de andre i test guiden og er derfor af højere kvalitet. Maskinen er ligeledes forstærket i sin konstruktion. Derfor tåler den flere timers træning om dagen.

Premium FC er udstyret med elektromagnetiske modstand, der kan justeres i op til hele 32 modstandsniveauer. Og med 14 træningsprogrammer, løber du aldrig tør for muligheder.

Skridtlængden er på 51cm, hvorfor maskinen kan udfordre selv den mest garvede crosstrainer bruger. Derudover er skinnerne justerbare, så pedalerne kan indstilles i 5 forskellige niveauer, med gradvist øget modstand.

Konklusion: En super fed crosstrainer hvor du får hvad du betaler for. Kvalitet for alle pengene. Til dig som ønsker en super god crosstrainer til hjemmet eller på kontoret.


FAQ

🤩 Hvordan finder jeg den bedste crosstrainer?

Et godt udgangspunkt er at kigge nærmere på de maskiner, der har været bedst i test. Her får du en saglig gennemgang af fordele og ulemper. Et godt bud på en effektiv crosstrainer er Exterra Free Style 3.9E med 15 forskellige programmer.

🤔 Kan jeg forbrænde fedt med en crosstrainer?

Det kan du godt. Crosstraineren træner mange muskelgrupper samtidigt. Træner du ved en medium til høj intensitet, kan du forbrænde rigtigt mange kalorier pr. time. Det kommer naturligvis også an på din livsstil og vægt, samt hvilken anden type træning du dyrker.

🧐 Hvilke dele af kroppen toner jeg med en crosstrainer?

En crosstrainer er en rigtig god allround maskine til konditionstræningen derhjemme i egen stue. Du får trænet mange muskelgrupper samtidigt, og den store fordel er således, at du både får trænet arme og ben, hvilket ligeledes sætter gang i både ryg og mave.

🤓 Er det værd at købe en crosstrainer?

Bestemt, især hvis du gerne vil have pulsen op og går efter at træne flere muskelgrupper på samme tid. En crosstrainer er god til såvel konditionstræning som kalorieforbrænding og genoptræning. Den er derfor et ideelt valg til dit fitnessrum i eget hjem.

 

Denne side er anmeldt af: Mille M. Berg 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

3 kommentarer

 1. Kære Netfysioterapi.dk

  Jeg skriver på vegne af Europa’s største forhandler af fitness og sportsudstyr til træning. Jeg gerne snakke med jer om et samarbejde og test af vores maskiner;
  – Romaskiner
  – Crosstrainers
  – Løbebånd
  – Motionscykler
  – samt andet fitness udstyr.

  Vi har 43 butikker fordelt og hele Europa og leverer selvfølgelig også til de Danske og svensk forbrugere. Mange af vores maskiner har allerede vundet flere priser.

  Her et par få eksempler fra vores crosstrainers;
  – Testmagazin: https://www.t-fitness.dk/cardiostrong-crosstrainer-ex40-cst-ex40-bg
  – Fit for Fun 1. plads; https://www.t-fitness.dk/life-fitness-crosstrainer-x1-go-tysk-konsol-lct-x1-go
  – ISPO Award Gold Winner 2016/17: https://www.t-fitness.dk/cardiostrong-crosstrainer-ex90-plus-cst-ex90-plus

  I må meget gerne ringe til mig på 0045 24464731

  Rigtig god weekend


  Rune Sørensen
  Country Manager
  T-Fitness Danmark ApS
  Frederikssundsvej 316
  2700 Brønshøj

 2. Hej, PEAK FITNESS IE500 er det forkerte billede. Prøv at klikke på de to links som udbyder disse maskiner, begge kommer op med helt andre modeller.

  • Hej Hasse

   Tak for at gøre opmærksom på det.

   Det er hermed rettet.

   Rigtig god dag,

   Mvh
   Emil

Skriv en kommentar