Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Hvis du aldrig har hørt om TRX før og tænker: Hvad er TRX? Så skal du bare forsætte med at læse. TRX er en forkortelse for ’Total Resistance Exercises”. Det primære formål med denne form for træning er at styrke hele kroppen på en effektiv måde. Det er både i forhold til din styrke, udholdenhed, smidighed og balance.

Det unikke ved TRX træning er, at du selv kan justere, hvor svært og udfordrende du ønsker, det skal være. Det betyder også, at TRX træning er en mulighed for alle, som ønsker at komme i gang med træning. Uagtet om man aldrig har trænet før, eller man før har beskæftiget sig med træning.

En anden fordel ved TRX udstyr er, at det er velegnet til hjemmetræning. Det kan være, at du ikke har alverdens tid eller ikke ønsker at gå i fitness, men det er også underordnet, så længe du ejer TRX udstyr, som du kan bruge det i privaten.

I de nedenstående afsnit vil der blive gennemgået 9 stykker TRX udstyr, som du helt sikkert skal overveje, hvis du ønsker at komme i gang med en effektiv hjemmetræning.

TRX Home 2 Suspension Trainer Kit Slyngetræner – Optimer din hjemmetræning 


TRX Home 2 Suspension Trainer Kit

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Hvis du går rundt med nogle overvejelser om at komme i gang med hjemmetræning, skal du helt sikkert overveje denne TRX sele. Denne sele kan bidrage til den bedste form for hjemmetræning, fordi du kan træne hele kroppen udelukkende med hjælp fra selerne. 

I løbet af de seneste par år er træningsudstyr til hjemmetræning blevet mere og mere populært, og det er i høj grad på grund af TRX seler, som gør, at det aldrig har været nemmere og mere effektivt at træne derhjemme. Den store fordel ved at træne med disse seler er, at du bruger din egen kropsvægt og tyngdekraften til at træne. Det betyder, at du både får trænet din styrke, men også din udholdenhed, da du kommer til at være i nogle positioner, som ikke virker naturlige.

Denne sele er simpel og nem at anvende. Den er først og fremmest let at justere, så den passer lige præcis til dig og dine behov. Du skal ligeledes aldrig bekymre dig om, hvorvidt selen rykker sig, da denne sele er fremstillet i høj kvalitet. Du kan altså træne tusindevis af gange, før du skal overveje at skifte selerne ud. 

Modellens specifikationer: 

 • Kan modstå op til 160 kg. 
 • Håndtagsbredde på 13,2 cm 
 • Medfølgende døranker
 • Medfølgende opbevaringspose
 • Vejer 920 gram

 

Tunturi X-Shape Sele til slæde – For dig der ønsker en hård træning 


Tunturi X-Shape Sele til slæde

Set til: 375,00

Køb hos Abilica Online

Denne X-Shape sele fra mærket, Tunturu, er en sele, som skal spændes rundt om overkroppen, så du kan trække noget vægt efter dig. Den er velegnet til dig, som ønsker at gå det ekstra skridt i forhold til styrketræning. Når man beskæftiger sig med denne form for motion, så aktiverer man hele kroppen. Det er en simpel, men stadig utrolig hård træning, hvor du selv kan bestemme, hvor hårdt det skal være. Hvis du ønsker en hård og effektiv træning, skal du bare tage nogle flere vægtskiver på stativet. 

Denne sele sikrer dig de bedste forudsætninger for, at din træning skal forløbe optimalt. Den hjælper dig til at nå dit maksimale ydepunkt, hvilket i det lange løb ville kun ses på dine resultater. Selen er fremstillet i stærk nylon, som betyder, at selen kan holde til mange træk og et stort pres. Du skal altså ikke være bange for, at selen ikke kan holde til de lange og tunge slæb.

Forskellen på denne sele og den almindelige skuldersele er, at denne model også bliver monteret rundt om livet på dig. Det betyder, at du får lov til at bruge hele dit torso i stedet for bare det øverste. Du kommer derfor til at bruge en større del af din krop, som resulterer i, at du kan foretage længere og tungere slæb. 

Modellens specifikationer: 

– Fremstillet i slidstærkt nylon

– Lukker til rundt om livet 

– Nem at montere

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Slyngetræner – Army – Optimer din hjemmetræning med disse slyngetrænere


Slyngetræner - Army

Set til: 299,00

Køb hos FitnessButikken.dk

Den helt store fordel ved anvendelsen af slyngetrænere er, at din træning kan foregå derhjemme, lige når du har lyst til det. Du behøves ikke være tilmeldt et fitnesscenter for at dyrke motion. En slyngetræner har potentialet til at blive din nye faste makker, når det kommer til motion. Den er nem at montere på stolper, i loftet eller på døre. I teorien kan du montere dem, lige hvor du ønsker det. Det kræver kun et beslag, som nem og hurtigt kan monteres.

I løbet af de seneste par år har slyngetrænere opnået en større og større popularitet på grund af deres simple anvendelse og effektive resultater. Når du benytter dig af slyngetrænere, får du mulighed for at styrke hele kroppen på samme tid. Det er både i forhold til styrke, udholdenhed og stabilitet. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være. Det betyder ligeledes, at du ikke behøves have trænet før, men kan begynde helt fra bunden og arbejde dig op til mere og mere avancerede øvelser. 

Denne model er fremstillet i et slidstærkt materiale, som ligeledes er nem at rengøre. Din hjemmetræning har aldrig været lettere, når du først kommer i gang med en slyngetræner. 

Modellens specifikationer: 

 • Medfølgende døranker
 • Slidstærkt materiale 
 • Nemt at rengøre og transportere

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

AeroSling Elite Plus – Tag din slyngetræning til nye højder


https://www.fitnessgruppen.dk/aerosling-elite-plus/

Set til: 1.495,00

Køb hos Fitnessgruppen

Denne slyngetræner fra AeroSling er til dig, som ønsker at træne hele kroppen på en effektiv måde. Slyngetræneren giver dig hele tiden nye muligheder, når det kommer til hjemmetræning, fordi du kan fokusere på bestemte dele af kroppen i de forskellige øvelser. Det betyder altså, at du kan komme stort set hele kroppen i gennem, uden du behøves at forlade dit hjem.

Denne model er noget af det nyeste fra AeroSling, og er en videreudvikling af deres tidligere slyngetrænere. Det betyder, at denne slyngetræner er blevet optimeret. Den har først og fremmest fået en aluminiumkerne, så håndtagene er blevet forstærket. Den har også fået en kuglelejre monteret, som sikrer dig et bedre glid, hvor der ikke er nær så meget modstand som på de ældre modeller.

Hvis man tager prisen i betragtning, så er dette en billig løsning på et redskab, som kan træne hele kroppen. Det er ikke kun styrke, som du kan træne, når du benytter dig af denne slyngetræner. Det er også din balance og udholdenhed. Så alt i alt er dette et redskab, som sikrer dig de bedste forudsætninger for en simpel og effektiv hjemmetræning.

Modellens specifikationer: 

 • Kan modstå op til 200 kg 
 • Der medfølger en DVD med øvelser
 • Bliver fremstillet i farverne: blå og sort
 • Der er 2 års garanti

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tunturi Skuldersele til slæde – Velegnet til den hårde træning 


Tunturi Skuldersele til slæde

Set til: 295,00

Køb hos Abilica Online

Hvis du ønsker at komme i gang med slæbetræning, så er du nødt til at have en passende skuldersele til anledningen. Hvis man ikke har den rigtige skuldersele, kan træningen blive påvirket i en negativ retning. Derfor er det vigtigt, at man har en skuldersele, som passer til ens fysik.

Slæbetræning passer til dig, som ønsker at få det bedste ud af din træning. Slæbetræningen er en måde at træne på, som er fysisk hårdt, fordi du skal bruge hele kroppen til at flytte et andet objekt. Det er simpelt, men effektivt. 

Denne skuldersele er fremstillet i kraftig nylon, som garanterer dig, at du ikke bliver svigtet, når du er i gang med træningen. Selen har en god pasform, hvilket betyder, at den behagelig at have på i længere tid ad gangen. Det er medvirkende til, at du kan få nogle gode træningssessioner, uden du skal være irriteret over, at selen sidder dårligt på dig.

Modellens specifikationer: 

 • Fremstillet i kraftig nylon
 • God pasform
 • Nemt at montere

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

TRX Force Tacitical Suspension Trainer Slyngetræner – Det komplette redskab


TRX Force Tactical Suspension Trainer Slyngetræner

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Denne træningsslynge er en af de mest komplette modeller på markedet. Den er fremstillet ud fra de krav, som der er i militæret. Det sikrer dig de bedste forudsætninger for en effektiv hjemmetræning. Denne model er ekstra slidstærk, som sikrer dig, at flere bruge kan benytte sig af denne slyngetræner. Den kan ligeledes holde til tusindevis af træningssessioner. Denne slyngetræner er blevet testet til randen, og det blev fastslået, at holdbarheden er helt i top. 

Ved køb af dette produkt får du adgang til en app, der tilbyder dig et 12 ugers træningsforløb, som kan hjælpe dig på vej til topformen. Som det fremgår af overskriften, er dette produkt det komplette redskab, når det kommer til hjemmetræning. Der medfølger nemlig følgende redskaber: En slyngetræner med holdbare håndtag, et suspensionsanker, et udvidet greb, et døranker og en taske, hvor alle redskaber kan være i. 

Modellens specifikationer: 

 • Kan modstå op til 160 kg. 
 • Håndtag i hård gummi 
 • Håndtagsbredde på 13,6 cm 
 • Justerbar i længden 
 • En vægt på 912 gram

ROPES Bungee Single Trainer Medium – Oplagt til individuel træning


ROPES Bungee Single Trainer Medium

Set til: 699,00

Køb hos Abilica Online

Denne elastik har potentialet til at blive din nye faste træningsmakker. Den helt store fordel ved denne elastik er, at du kan nemt og hurtigt kan have den med på farten. Den fylder ingenting i en taske, hvis du ønsker at have den med på ferie. Elastikken kan både bruges individuelt og sammen med andre øvelser som f.eks. push-ups.

Elastikken minder langt hen ad vejen om slyngetræneren, men forskellen er, at du får mere modstand, fordi det er en elastik. Det betyder, at du får mulighed for at lave flere øvelser, som kan være medvirkende til at øge din styrke, stabilitet og udholdenhed.

Det er muligt at få elastikker med flere forskellige formål. Hvis du bare ønsker at træne, kan den passende bruges til det. Hvis du skal bruge elastikken i forbindelse med genoptræning, skal du vælge en anden udgave. 

Modellens specifikationer: 

 • Elastikken har en længde på 130 cm
 • Kan bruges til både nybegyndere og øvede
 • Kan bruges individuelt og i forbindelse med andre øvelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Suspension Trainer Slyngetræner – Træn, lige hvor du har lyst 


Titan Life Suspension Trainer Slyngetræner

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Denne slyngetræner fra mærket, Titan, giver dig muligheden for at træne, lige hvor du har lyst. Det hænger sammen med, at denne model er nemt at montere, så det betyder, at du blandet andet kan træne i garagen eller på kontoret. Det er helt op til dig selv.

Du skal vælge at træne med slyngetræner, hvis du ønsker at øge din styrke og din udholdenhed. Dog er det ikke kun disse førnævnte ting, som du kan styrke. Du kan ligeledes styrke din balance og din stabilitet. Så alt i alt kan du komme omkring hele din muskulatur, når du træner med slyngetrænere. 

Hvis du vælger at investere i denne slyngetræner, så medfølger der et døranker, så du kan montere den, lige hvor du har lyst. Du kan altså sætte slyngetræneren fast til stopler og døre. Det handler bare om, at der skal være en overflade, hvor du kan fastgøre den. 

Modellens specifikationer: 

 • Medfølgende døranker
 • God til både nybegyndere og øvede

AeroSling XPE – Træn hele kroppen med et værktøj 


AeroSling XPE

Set til: 995,00

Køb hos Fitnessgruppen

Hvis du ønsker at få trænet hele kroppen, men ikke ønsker at melde dig ind i et fitnesscenter, så er dette en god mulighed for dig. I modsætning til ordinære slyngetrænere som har et fastgjort punkt, er denne model monteret med et hjul, som er medvirkende til at øge din balance og stabilitet, når du træner.

Selvom denne slyngetræner er af høj kvalitet og burde have en højere vægt, så vejer den en del mindre af andre slyngetrænere på markedet. Det hænger sammen med, at slyngetrænere bliver mere og mere avancerede, hvilket betyder, at der kræves nogle andre materialer, som minimerer den samlede vægt. 

Hvis du vælger at købe denne slyngetræner, medfølger der et døranker og en DVD med træningsøvelser, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med træningen. 

Modellens specifikationer: 

 • Kan modstå op til 120 kg 
 • Medfølgende DVD
 • Medfølgende døranker 
 • Sorte og blå farver

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Se vores artikel om: Slyngetræner | Se de 7 bedste slyngseler og ophæng

Læs også: Træningselastik | 5 elastikker til træning af muskler og led | Se dem her!

Læs også Derfor skal du træne TRX udgivet af aktivtraening.dk.

Denne side er anmeldt af: Selam Andersen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar