Sidst opdateret den

Noget af det allervigtigste at huske på, når enten forsøger at tabe dig, eller hvis du forsøger at øge din muskelmasse og tone din krop, det er konditionstræningen. Mange tror fejlagtigt, at det hele kan løses ved at spise mindre eller ved at løfte tunge ting, men sådan er det desværre ikke.

Når det kommer til konditionstræning, så er der mange muligheder for, hvad du kan gøre. Hvis du spørger en fitnessinstruktør eller en anden ekspert, hvad du burde gøre, så vil du få svar som: ”Svømning er meget sundt”, ”der er ikke noget, der slår en løbetur” eller ”landevejscykling er god motion, og det belaster ikke dine led”.

Men når det først bliver koldt udenfor, og regnen begynder at blive en dagligt tilbagevendende begivenhed, så er der mange, der ender med at springe fra. Hvis du gerne vil vedligeholde motionen, men også forblive tør og varme i det danske regnvejr, så er det måske en idé at investere i en kondicykel.

For at du kan blive rustet bedst muligt, har vi lavet en kondicykel anmeldelse, hvor vi undersøger en række af de bedste kondicykler på markedet. Du kan selvfølgelig se dig om efter en spinningcykel eller en airbike, men i denne omgange har vi testet kondicykler, og her kan du se de fem bedste.

1. Abilica Winmag Cruise kondicykel – bedst i test

 • Kåret som testvinder af magasinet WOMAN.

Abilica WinMag Cruise er en vaskeægte testvinder, der er perfekt til dig, der har store ambitioner for din træning, og mangler det helt rigtige redskab, til at perfektionere dine rutiner, og det er ikke kun os, der er vilde med den. I en test hos magasinet WOMAN endte den med at blive kåret som vinder, og det er der masser af grunde til.

Solid konstruktion og god stabil balancering

Et af de store problemer med mange konditionscykler er, at de er relativt faste i deres opbygning, og at du derfor ender med at skulle lede rigtig længe, før du finder en der passer dig perfekt, men Abilica WinMag Cruise er udstyret med et regulerbart styr, hvilket giver dig mulighed for at indstille dimensionerne på kondicyklen efter dig selv.

Kondicyklen fra Abilica har en meget solid konstruktion, og den står enormt solidt på gulvet, også hvis du kommer op i en rigtig høj kadence, hvilket ikke altid er tilfældet med kondicykler i denne prisklasse, og samtidig giver den dig mulighed for at opnå et jævnt og godt tråd.

Abilica WinMag har et lavt af- og påstigningsfelt og du kan justere gearingen i hele 32 niveauer via den indbyggede magnetmodstand, og den er udstyret med 12 forudindstillede træningsprogrammer, der er med til at gøre træningen sjovere og sørge for, at du når dine mål.

Udfør din egen formtest

Kondicyklen fra Abilica er udstyret med to transporthjul, der aktiveres ved at vippe kondicyklen forover, hvilket er enormt rart, når du skal flytte rundt på den. Selvom det måske i første omgang kan virke som en underordnet feature, så kan det have enormt stor betydning at rykke sin træning lidt rundt i dit hjem alt efter hvor, du allerhelst vil opholde dig.

Derudover er den udstyret med pulsmåler i styret, der både kan vise din puls på computer og udføre en overordnet formtest, så du kan holde øje med din egen fremgang. Derudover har du også mulighed for at se ting som tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer via den indbyggede computer.

Alt i alt er der tale om en enormt solid kondicykel, som du kan få glæde af i rigtig mange år endnu. Det er også derfor, at vi ikke er de eneste der anbefaler Abilica WinMag Cruise, det gør magasinet WOMAN også, der ligeledes kårede den som vinder, af deres kondicykeltest.

Specifikationer

 • Vægt:    33 kg.
 • Vægt på svinghjulet: 7 kg.
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm.
 • Maksimal brugervægt: 120 kg.
 • 32 gear.
 • 12 forudinstallerede træningsprogrammer.
 • Displaydata: Tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Circulation Trainer kondicykel – motion mens du arbejder

Hvis du er en af dem, der elsker at dyrke motion, at blive svedig og virkelig trampe i pedalerne, så er Titan Life Circulation Trainer nok ikke noget for dig. Titan Life Circulation Trainer er nemlig ikke nogen almindelig kondicykel. Dens primære formål er at træne dig, imens du foretager dig noget andet.

En unik kondicykel til brug i hjemmet eller på kontoret

Titan Life Circulation Trainer er en ret unik kondicykel, og det gælder ikke kun i vores test, det gælder hele markedet. I vores kondicykeltest er Titan Life Circulation Trainer den eneste kondicykel, der hverken er i besiddelse af et styr eller en sadel. På den måde kan den godt minde lidt om posemandens bil fra den populære børnesang.

Grunden til at Titan Life Circulation Trainer ikke er udstyret med saddel og styr, er, at den er beregnet til at bruge imens du sidder stille. Selvom der står i produktbeskrivelsen, at den er beregnet til hjemmebrug, så er den lige så brugbar på kontoret. Du stiller bare kondicyklen under skrivebordet, og træder rundt i pedalerne imens du arbejder.

Fordi den er så lille, er det også muligt at stille den op på bordet og bruge den med armene. På den måde kan du også få trænet dine overarme og dit brystparti. Dette er dog i de fleste jobs ikke rigtig muligt at gøre, imens du arbejder.

En cirkulationstræner der er perfekt til genoptræning

Det er ikke kun ved udseendet, at Titan Life Circulation Trainer adskiller sig fra mange af konkurrenterne. Den har ikke nogen transporthjul, hvilket vel at mærke heller ikke virker overdrevent nødvendigt, og den er ikke beregnet til at bære brugervægt, hvilket betyder, at den kun kan benyttes siddende.

Det primære formål med Titan Life Circulation Trainer er at forbedre din blodcirkulation, hvilket gør den ideel til genoptræningsprogrammer med fokus på cardio. Det er blandt andet fordi, der er mulighed for at indstille en meget lav belastning, der gradvist kan øges i takt med, at kroppen genopbygges.

Modellen har en indbygget kondicykel skærm (LCD), der kan vise dig en del forskellige informationer, som f.eks. Distance, tid, RPM (omgange pr. minut), antal omgange, kalorieforbrænding og scanningsfunktion.

Specifikationer

 • Vægt: 4,5 kg.
 • Dimensioner: 40,4 x 41 x 29 cm.
 • Displaydata: Distance, hastighed, RPM, kalorieforbrug, scan, tid.
 • Ideel til at øge blodcirkulation og til genoptræning.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Motionscykel og Spinningcykel Test 2020– pris og sammenligning

3. Odin B1 Foldbar kondicykel – bedst til prisen

Hvis du bor småt, så kan det være svært at finde den helt rigtige kondicykel til prisen, og især hvis du leder efter et kondicykel tilbud, kan det føles som en umulig opgave. Heldigvis er der ikke nogen grund til at vente på at Odin B1 kommer på tilbud, for den er bedst til prisen og i den billige ende, og så er den foldbar, så du kan klappe den sammen når du er færdig og stille den bag døren eller gemme den væk i skabet.

Den brugervenlige cykel

Odin B1 er designet til dig, der leder efter en brugervenlig kondicykel, der er nem at tage frem og ikke optager for meget plads, så hvis det er det, du leder efter, så er der ikke nogen grund til at lede videre. Den kan give dig en enormt solid træning, og den kan levere stort set alt hvad de dyrere modeller kan.

Når det så er sagt, så er der en enkelt ulempe ved Odin B1. Fordi der er tale om en foldbar kondicykel er den nemlig ikke lige så stabil som mange af de andre motionscykler i vores test. Det er ikke fordi den klapper sammen undervejs, og hvis du har for vane at blive siddende i sadlen, er det ikke noget du kommer til at opleve. Hvis du omvendt er en af dem, der står op under hele træningen og tramper alt hvad du kan, så er der en lille mulighed for at du kan mærke cyklen rykke sig lidt.

Men det er faktisk også den eneste fejl der er at finde, når det kommer til Odin B1, og når man tænker på hvor billig den er, så er det en ret imponerende præstation.

Justerbar saddel

Odin B1 har hele otte modstandsniveauer, der let kan indstilles via den indbyggede computer. De otte niveauer gør det let at øge intensiteten nænsomt i din træning, så du ikke lægger ud med at overbelaste dig selv efter kort tid. Udover at justere niveauer kan displayet på den integrerede computer også vise dig tid, puls, hastighed, distance og kalorier.

Sadlen på Odin B1 kan justeres fra 80 til 88 cm, hvilket betyder, at der er mulighed for at indstille den efter din højde, men sammenlignet med mange dyrere modeller er der dog ikke lige så stor mulighed for perfektionering.

At sidde ordentligt i sadlen har rigtig stor betydning for din træningsoplevelse, og det samme gør sig gældende for dit greb. Det kan hurtigt blive ubehageligt at sidde fastlåst i en enkelt position, og derfor er det fantastisk at styret på Odin B1 giver dig mulighed for at variere dit greb i løbet af træningen.

Specifikationer

 • Vægt: 13,9 kg.
 • Dimensioner: 80 x 41 x 116 cm.
 • Maksimal brugervægt: 100 kg.
 • Svinghjul på 8,5 kg.
 • Justering af sadelhøjde: 80cm til 88cm
 • Selvrejsende pedaler der automatisk vender rigtigt og er klar til brug.
 • Displaydata: Tid, puls, hastighed, distance og kalorier.
 • 8 modstandsniveauer.
 • Indbygget pulsmåling
 • Indstigningshøjde 58cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Konklusion på kondicykel salg – hvilken bør du købe?

Der har været flere forskellige motionscykler med i overvejelserne i denne test, men der har i løbet af testen været fokus på at repræsentere flere forskellige typer motionscykler i flere forskellige prisklasser. Vi syntes, at en kondicykel pris kan variere meget, og derfor kan det være svært at argumentere for, at den ene er bedre end den anden. Hvis du har brug for en sammenklappelig kondicykel, er der ingen grund til at overveje Abilica WinMag Cruiser, omvendt er der heller ingen grund til at overveje Odin B1, hvis du har brug for en kondicykel, du kan bruge imens du arbejder.

Derfor er det i sidste ende op til dig at vurdere, hvilken af de fem kondicykler, der i allerhøjest grad opfylder dine behov. I sidste ende får de nemlig alle fem en meget varm anbefaling herfra.

 

Se også artiklerne: Test af bedste Airbike

Læs også: Spinningcykel test – hvilken er den bedste?

Se vores artikel om: Test af bedste dynamometer til privat brug

Læs også: Fitnesscentre spilder tusindvis af kilo-watt

Denne side er anmeldt af: Line M. Schou 10/10

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS

Skriv en kommentar