Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Abilica Winmag Cruise

Pris: 3.190,00 kr.

Vores anbefaling

32 gear at vælge i mellem

Display viser tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer.


Tunturi F20

Pris: 5.195,00 kr.

Vejer kun 37 kg og er nemt at flytte rundt på

8 modstandsniveauer, der indstilles manuelt og simpelt, så alle kan være med

Både sadel og styr kan justeres så det passer til dig

Bedst til senior


Tunturi E60

Pris: (Produktet er udgået) kr.

20 forskellige programmer

32 modstandsniveauer

Lav indstigning og god komfort

Flest muligheder

Noget af det allervigtigste at huske på, når enten forsøger at tabe dig, eller hvis du forsøger at øge din muskelmasse og tone din krop, det er konditionstræningen. Mange tror fejlagtigt, at det hele kan løses ved at spise mindre eller ved at løfte tunge ting, men sådan er det desværre ikke.

Når det kommer til konditionstræning, så er der mange muligheder for, hvad du kan gøre. Hvis du spørger en fitnessinstruktør eller en anden ekspert, hvad du burde gøre, så vil du få svar som: ”Svømning er meget sundt”, ”der er ikke noget, der slår en løbetur” eller ”landevejscykling er god motion, og det belaster ikke dine led”.

Men når det først bliver koldt udenfor, og regnen begynder at blive en dagligt tilbagevendende begivenhed, så er der mange, der ender med at springe fra. Hvis du gerne vil vedligeholde motionen, men også forblive tør og varme i det danske regnvejr, så er det måske en idé at investere i en kondicykel.

For at du kan blive rustet bedst muligt, har vi lavet en kondicykel anmeldelse, hvor vi undersøger en række af de bedste kondicykler på markedet. Du kan selvfølgelig se dig om efter en spinningcykel eller en airbike, men i denne omgange har vi testet kondicykler, og her kan du se de fem bedste.

Abilica Winmag Cruise – Bedste kondicykel til prisen

 • Netfysioterapi’s anbefaling
 • Mest værdi for pengene

Abilica WinMag Cruise er en vaskeægte topscorer, der er perfekt til dig, der har store ambitioner for din træning, og mangler det helt rigtige redskab, til at perfektionere dine rutiner, og det er ikke kun os, der er vilde med den. I en test hos magasinet WOMAN endte den med at blive kåret som vinder, og det er der masser af grunde til.

Solid konstruktion og god stabil balancering

Et af de store problemer med mange konditionscykler er, at de er relativt faste i deres opbygning, og at du derfor ender med at skulle lede rigtig længe, før du finder en der passer dig perfekt, men Abilica WinMag Cruise er udstyret med et regulerbart styr, hvilket giver dig mulighed for at indstille dimensionerne på kondicyklen efter dig selv.

Kondicyklen fra Abilica har en meget solid konstruktion, og den står enormt solidt på gulvet, også hvis du kommer op i en rigtig høj kadence, hvilket ikke altid er tilfældet med kondicykler i denne prisklasse, og samtidig giver den dig mulighed for at opnå et jævnt og godt tråd.

Abilica WinMag har et lavt af- og påstigningsfelt og du kan justere gearingen i hele 32 niveauer via den indbyggede magnetmodstand, og den er udstyret med 12 forudindstillede træningsprogrammer, der er med til at gøre træningen sjovere og sørge for, at du når dine mål.

Udfør din egen formtest

Kondicyklen fra Abilica er udstyret med to transporthjul, der aktiveres ved at vippe kondicyklen forover, hvilket er enormt rart, når du skal flytte rundt på den. Selvom det måske i første omgang kan virke som en underordnet feature, så kan det have enormt stor betydning at rykke sin træning lidt rundt i dit hjem alt efter hvor, du allerhelst vil opholde dig.

Derudover er den udstyret med pulsmåler i styret, der både kan vise din puls på computer og udføre en overordnet formtest, så du kan holde øje med din egen fremgang. Derudover har du også mulighed for at se ting som tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer via den indbyggede computer.

Alt i alt er der tale om en enormt solid kondicykel, som du kan få glæde af i rigtig mange år endnu. Det er også derfor, at vi ikke er de eneste der anbefaler Abilica WinMag Cruise, det gør magasinet WOMAN også, der ligeledes kårede den som vinder, af deres kondicykeltest.

Specifikationer

 • Vægt:    33 kg.
 • Vægt på svinghjulet: 7 kg.
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm.
 • Maksimal brugervægt: 120 kg.
 • 32 gear.
 • 12 forudinstallerede træningsprogrammer.
 • Displaydata: Tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Spirit CU900 LED motionscykel – Premium-valg

 • Motionscykel til kommercielt brug i høj kvalitet

Spirit CU900 LED motionscykel – Motionscykel til kommercielt brug i høj kvalitetDerfor bør du købe dette produkt

 • Motionscyklen er perfekt til ethvert træningscenter
 • Cyklen er fremstillet i høj kvalitet
 • Motionscyklen er selvgenerende og skal ikke tilsluttes strøm
 • Spirit CU900 er topmodellen fra mærket Spirit

Om Spirit CU900 LED motionscykel

Hvis du vil have det bedste af det bedste, skal du ikke lede længere. Spirit CU900 er den største og bedste motionscykel fra mærket Spirit – og det siger ikke så lidt. Spirit har nemlig fremstillet mange forskellige motionscykler i høj kvalitet i løbet af årene.
Denne motionscykel kan du finde i mange populære fitnesskæder. Den høje kvalitet og lange holdbarhed gør den ideel til det kommercielle fitnesscenter, hvor den vil blive anvendt meget.
Ligegyldigt om du vil anvende Spirit CU900 motionscyklen til privat eller kommercielt brug, kan du glæde dig over de lave omkostninger, efter cyklen er betalt. For det første er cyklen yderst holdbar og kræver derfor sjældent vedligeholdelse. For det andet er motionscyklen selvgenererende, hvilket vil sige, at den selv genererer den strøm, der skal bruges for at holde LED displayet i gang. 

Udover de lave omkostninger, er der også mange andre fordele ved at vælge netop denne motionscykel. Du kan for eksempel vælge mellem hele 40 forskellige modstandsniveauer. De mange valgmuligheder før motionscyklen ideel til brug i træningscentre, hvor den både vil blive anvendt af nybegyndere, øvede og eksperter. 

Motionscyklen, Spirit CU900, er let at flytte rundt på. Den er udstyret med transporthjul på den forreste fod, hvilket vil sige, at den kan flyttes rundt i hjemmet eller fitnesscentret uden besvær. 

På det store display kan du følge med i distance, kalorieforbrug, hastighed, træningsprogram og meget andet. Herudover er cyklen udstyret med en justerbar fane, som blæser kølig vind på brugeren. Denne detaljer findes kun på de allerbedste motionscyklen – hvilket denne må siges at være.

Det næste produkt du kan læse om, tilhører også CU-serien fra Spirit. Dette er en lidt mindre model, hvad angår både størrelse, vægt, pris og kvalitet.
Vælg denne motionscykel fra Spirit, hvis du gerne vil have det bedste udstyr i dit træningscenter. Du får et holdbart produkt, der lever op til alle kriterier, der kan stilles til en kommerciel motionscykel.

Specifikationer

 • Modstand: Magnetisk
 • Træningsprogrammer: 9 styk
 • Til kommercielt brug: Ja
 • Vægt: 65 kilo
 • Maks brugervægt: 204 kilo

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Spirit Fitness CU800 motionscykel – Mest detaljerede display til prisen

Spirit Fitness CU800 motionscykel – få grundig feedback fra computerenDerfor bør du købe dette produkt

 • Cyklen er selvgenerende og skal ikke tilsluttes strøm
 • Produktet har en indbygget håndpulsmåler
 • Motionscyklen er udstyret med et komfortabelt sæde

Om Spirit Fitness CU800 motionscykel

Er du imponeret over Spirit CU900, som du kunne læse om herover? Men synes du, at den er lidt for dyr til dit budget? Så er Spirit Fitness CU800 nok den oplagte kandidat for dig.
CU800 modellen minder meget om storebroren, CU900, hvad angår design og funktionalitet. Den er dog en del billigere, og du kan være heldig at finde den på tilbud til en yderst skarp pris. Denne motionscykel vejer 13 kg mindre end den større CU900 model.

Ved denne motionscykel kan der vælges mellem 10 forskellige træningsprogrammer, hvilket gør motionscyklen meget velegnet til motionscentre, hvor der er medlemmer med meget forskellige niveauer. Spirit CU800 drives ligesom CU900 af selvgenerende strøm, der genereres, når der trædes i pedalerne. Denne strøm driver LED-displayet, hvor brugeren kan følge med i alle de vigtigste data fra træningssessionen. Herunder:

 • Distance
 • Hastighed
 • Træningsprogram
 • Kalorieforbrug
 • Tid
 • Puls

Cyklens pedaler har en to graders inversion, hvilket skaber en behagelig og anatomisk korrekt stilling for fødderne. Sadlen er skabt i den perfekte fasthed – ikke for blød, og ikke for hård. Sadlen har ligeledes dobbelt affjedring, som sikrer den optimale komfort. 

Hvis du vil have en motionscykel, som giver adgang til meget data, bør du overveje at prøve denne. CU800 har indbyggede pulsmålere i styrene. Derved kan brugeren altid afmåle sin puls, hvilket er smart, når der skal laves effektiv cardiotræning.
Brugeren kan også vælge at prøve cyklens pulsprogrammer, som er træningsprogrammer, der bliver designet alt efter brugeren puls – en meget effektiv måde at træne på.

Hvis du vil have høj kvalitet, men ikke har budgettet til den absolutte topmodel, bør du vælge CU800 motionscyklen fra Spirit. Den vil holde længe, selvom den bliver anvendt hyppigt at gæsterne i dit motionscenter.
Køb CU800, hvis du vil have høj kvalitet til en fair pris.

Specifikationer

 • Modstand: Magnetisk
 • Svinghjul: 13,5 kilo
 • Træningsprogrammer: 10 styk
 • Pulsmåling: ja
 • Vægt: 52 kilo
 • Maks brugervægt: 200 kilo

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tunturi F20 Motionscykler til ældre

Tunturi F20 Motionscykler til ældreHvis du er ældre og måske lidt gangbesværet, men rigtig gerne vil træne dig op igen og få bedre cirkulation og komme i bedre form, er dette den helt perfekte motionscykel til dig.

Cyklen fra Tunturi kan også sagtens bruges af yngre, men det er en af de bedste på markedet, hvis du er ældre og skal genoptrænes en smule. 

Denne cykel har en lav indstigning, så den er nem at komme op på, hvis du ikke har mulighed for at svinge benene højt. 

Du får 8 modstandsniveauer, der indstilles manuelt og simpelt, så alle kan være med. 

Garanteret god træning i hjemmet 

Cyklen er nem at stille op og vejer bare 37 kg. Den har hjul foran, så den er nem at trille på plads i hjemmet, når du modtager den. 

Den har en maksimal brugervægt på 135 kg, så hvis du har brug for at tabe dig, er denne cykel fantastisk. 

Svinghjulet vejer 9 kg og giver et godt tråd i cyklen, så du altid kommer til at få en god træning, når du stiger ombord. 

Cyklen er flot og minimalistisk i sort og både sadel og styr kan justeres, så det passer dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

InShape FB40 – stabil motionscykel med 8 modstandsniveauer

InShape FB40Derfor bør du købe dette produkt

 • Stabil motionscykel 
 • Perfekt til dig, der vil cykle i et roligt tempo
 • Gode anmeldelser på Coop Shopping – 4,5/5

Om InShape FB40

InShape FB40 er et godt valg til dig, der gerne vil i gang med at træne kroppen, eventuelt efter en operation eller som del af en livsstilsændring. Motionscyklen gør det muligt at træne i et lidt roligere tempo. Tag dog ikke fejl, for med de 8 modstandsniveauer kan du sagtens få masser af udfordringer i dine træningsrutiner. Computeren viser bl.a. både puls, antal forbrændte kalorier, distance, tid og hastighed. Det giver gode muligheder for at sætte nye mål. Cyklen står endvidere stabilt på gulvet, og det magnetiske system er nærmest uopslideligt. Du får derfor et solidt produkt til prisen. Takket være de integrerede hjul er det nemt at rulle cyklen frem og tilbage – eksempelvis hvis cyklen normalt står i et pulterkammer og skal rykkes ind i stuen under træningspasset. Hos Coop Shopping har motionscyklen fået gode brugeranmeldelser, og mange af kommentarerne går på, at cyklen lever op til forventningerne, særligt set i forhold til prisen. Den har alle de rette funktioner ”uden uønskede tekniske dikkedarer”.  

InShape FB40 vs. markedet

InShape FB40 er en motionscykel, der primært egner sig til dig, der er nybegynder. Den har rigtig mange af de grundfunktioner, der giver en effektiv motionstræning i hverdagen. Samtidig er der tænkt i praktiske løsninger såsom integrerede hjul, justering af sædet og flere modstandsniveauer, der gør det muligt at presse sig selv mere og mere. InShape FB40 ligger prismæssigt lige omkring de tusind kroner, og den er et godt startskud til dig, der vil holde dig i gang i hverdagen. Er du villig til at betale det dobbelte for din motionscykel, har InShape 700 både et større svinghjul og langt flere computerfunktioner, da den sigter mod dig, der vil cykle langt og tempofyldt.

Fordele

 • 8 modstandsniveauer
 • Kan justeres i højden
 • Integrerede hjul

Ulemper:

 • Er mere velegnet til nybegyndere 

Specifikationer

 • Mål: 87 x 51 x 114 cm
 • 4 kg svinghjul
 • Viser: Scan, tid, hastighed, distance, ODO, puls og kalorieforbrug 
 • Justerbar i højden
 • 2-vejs rotation
 • Stærkt magnetisk system
 • Integrerede hjul – nem at flytte
 • Max. brugervægt: 100 kg
 • Vægt: 18,5 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

InShape 700 – motionscykel, der fungerer perfekt til udholdenhedstræning

InShape 700Derfor bør du købe dette produkt

 • God til udholdenhed – 15 modstandsniveauer 
 • Mange programmer – bl.a. hastighed og BMI
 • Gode anmeldelser på Coop Shopping – 4,6/5

Om InShape 700

InShape 700 er et godt valg til dig, der vil træne på din udholdenhed. Her kan du få masser af fart i pedalerne, og med de 15 modstandsniveauer og det stærke magnetiske system kan du presse dig selv mere og mere, i takt med at din kondition bliver bedre. 

Udover de 15 modstandsniveauer kan du få stor glæde af de mange programmer, der giver et godt indblik i, om du får det ønskede ud af træningen. Programmerne tæller bl.a. måling af fedtprocent og BMI, men du kan også dykke ned i informationer som hastighed, distance, puls, temperatur og kalorieforbrug.

InShape 700 er designet til, at du kan cykle mange kilometer i ét træningspas. Derfor er komforten også i højsædet med 700-modellen. Både styr og sadel kan justeres i højden, så du kan sidde bedst muligt, når du træder i pedalerne. Samtidig er konstruktionen stabil, så du er tryg ved at træde til.

Et ekstra plus er også, at motionscyklen har integrerede hjul. Du får således ingen problemer med at flytte cyklen mellem forskellige rum. Forbrugerne på Coop Shopping har tildelt motionscyklen karakteren 4,6/5 og beskriver den generelt i positive vendinger. Den holder, hvad den lover – og er god til ”husbehov”. Et af de få kritikpunkter fra forbrugerne går på manualen, der virker en smule kompliceret. 

InShape 700 vs. markedet

Det er selvfølgelig vidt forskelligt, hvad du som forbruger har lyst til at investere i en motionscykel. Ofte hænger det sammen med ambitionsniveauet. Er du indstillet på at give den lidt ekstra gas på motionscyklen, er InShape 700 et godt køb takket være de 15 modstandsniveauer og mange integrerede computerfunktioner. Dog skal du også op i en anden prisklasse end med f.eks. InShape FB40. 700-modellen er dobbelt så dyr, men kan også noget mere. 400-modellen sigter primært mod nybegyndere.  

Fordele

 • Nem at samle 
 • Lydsvag model
 • God til lange cykelture

Ulemper

 • Lidt dyrere motionscykel

Specifikationer

 • Mål: 113,5x55x143 cm
 • 7 kg svinghjul
 • Funktioner tæller bl.a. temperatur, træningstid, hastighed, distance, kalorieforbrug, puls og BMI 
 • Både sadel og styr kan justeres
 • Envejs-rotation
 • Stærkt magnetisk system
 • Integrerede hjul – nem at flytte
 • Max. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 37 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kettler Axos Avior P – fantastisk motionscykel til cardiotræning

Kettler Axos Avior PDerfor bør du købe dette produkt

 • God til cardiotræning 
 • God anmeldelse hos Techburns.com – samlet score på 7,3/10 
 • God feedback fra kunderne på Amazon.co.uk – 4,2/5 

Om Kettler Axos Avior P

Kettler Axos Avior P er klar til at hjælpe dig mod en bedre kondition – via cykeltræningen kan du få tonet kroppen og forbrændt en masse kalorier. Motionscyklen fra Kettler har fået mange flotte ord med på vejen, bl.a. af Amazons forbrugere, men også i anmeldelsen publiceret af Techburns.com. Magasinet påpeger, at den bliver en rigtig god tilføjelse til dit fitnessrum i eget hjem. Du får en solid konstruktion, og med de 16 modstandsniveauer er der gode muligheder for at tage træningen til nye niveauer. Den har samtidig 12 integrerede træningsprogrammer. Eftersom der kan indkodes data for 4 brugerprofiler, kan hele familien nemt træne på samme cykel, og den kan både justeres i sadel og styr. Det er også nemt at få et overblik over bl.a. tilbagelagt distance, hastighed og puls. Det er en god bonus, hvis du er typen, der elsker at sætte nye mål og gerne vil følge udviklingen via konkrete data. Du får måske også nemmere ved at motivere dig selv til at træne noget ekstra. 

Kettler Axos Avior P vs. markedet

I forhold til f.eks. InShape-modellerne skal du endnu længere op i pris for at få fingrene i Kettler Axos Avior P. Det er en motionscykel af en høj kaliber, som ifølge Techburns.com vil klæde ethvert home gym. Den sigter ikke mod én bestemt målgruppe, så både nybegyndere og øvede kan få glæde af motionscyklen. Med de 16 modstandsniveauer er der også en god mulighed for, at du får glæde af motionscyklen over en længere periode. Måske står du over for en længerevarende genoptræningsperiode, der kræver en jævn udviklingskurve. Eller måske er du bare typen, der elsker at træde hårdt i pedalerne efter en lang arbejdsdag. Uanset hvad, så er Kettler Axos Avior P et godt premium valg. 

Fordele

 • 9 kg svinghjul 
 • Magnetisk system
 • 16 modstandsniveauer
 • 12 effektive træningsprogrammer
 • LCD-skærm
 • Der kan skabes en brugerprofil for 4 brugere

Ulemper

 • Ingen flaskeholder
 • Der mangler en tabletholder

Specifikationer

 • Visning af bl.a. tid, puls, hastighed og distance
 • Kan justeres via sadlen og styret – ergonomisk komfort
 • Max. brugervægt: 130 kg
 • Vægt: 34 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica Stream UB VIII – robust motionscykel til dig, der elsker udfordringer

Abilica Stream UB VIIIDerfor bør du købe dette produkt

 • Giver samme muligheder som professionelle cykler – blot til en bedre pris
 • Mulighed for høj modstand 
 • Kør ude i den virkelige verden via Google Street View

Om Abilica Stream UB VIII

Abilicas Stream UB VIII bygger på visionen om at tilbyde kunderne en motionscykel, der giver de samme muligheder som de professionelle varianter – blot til en mere favorabel pris.

Cyklen er bygget op omkring en elektronisk magnetmodstand, som kan indstilles i 32 niveauer, ligesom du får 12 integrerede træningsprogrammer med i købet. Med valget af Stream UB VIII kan du også bruge cyklen i kombination med flere forskellige pulsbælter, så du kan sammensætte de pulsprogrammer, der matcher dine personlige træningsbehov. 

Du kan få stor fornøjelse af både Bluetooth og appen iConsole+ Training, hvor du kan styre de forskellige programmer og modstanden. En anden sjov feature er, at du via Google Street View kan lade som om, at du cykler ude i den virkelige verden. Så træk favoritruten med hjem til stuen. 

Abilica Stream UB VIII vs. markedet

Selvom prisen ligger højere end flere andre maskiner her på listen, så får du også en motionscykel, der nærmer sig et professionelt niveau. Den er ganske enkelt god til dig, der elsker en udfordring på motionscyklen og gerne vil have masser af valgmuligheder, når det kommer til programmer og modstandsniveauer.

Abilica er et meget kendt mærke inden for træningsudstyr, og deres produkter holder altid en meget høj kvalitet. En motionscykel som Stream UB VIII bygger samtidig på feedback fra Abilicas kunder, så der er i høj grad taget højde for de parametre, der betyder noget i hverdagen. 

Fordele

 • Elektronisk magnetisk modstand
 • Integreret håndpulsmåler
 • Kompatibel med pulsbælter
 • Mulighed for at benytte Bluetooth/iConsole+ Training app

Ulemper

 • App fungerer kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere

Specifikationer

 • Mål: 105x56x140 cm
 • 9 kg svinghjul
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 programmer
 • Vægt: 34 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hammer Cardio T1 Motionscykel 

Hammer Cardio T1 MotionscykelHvis du leder efter en motionscykel til en super pris, der kan alt og lidt til for at få dig i god form, så skal du kigge ekstra efter denne motionscykel fra Hammer. 

Prisen er god, og du får en cykel, der er nem at sætte op i hjemmet. Selv hvos du har ujævnt gulv, kan du justere benene, så den kan stå perfekt fast på jorden og er klar til brug. 

Forskellige niveauer og masser af modstand 

Når du kommer i bedre form, har du mulighed for at øge niveauerne og modstanden på cyklen, så du altid får en god træning, der udfordrer dig på dit eget niveua. 

Du får 12 forskellige programmer, hvoraf tre af dem er pulsstyrede, hvilket er rigtig godt for fedtforbrændingen. 

Derudover er der 8 forskellige modstandsniveauer, som du nemt kan stille på, så du altid kan presse dig selv til det yderste. 

Nemt at komme i for derhjemme 

Uanset om du ønsker vægttab, at komme i bedre form eller begge dele, så er denne cykel genial til dig, der gerne vil komme i bedre form i hjemmet. 

Cyklen måler din puls, kalorier, distance og tid på displayet forrest på cyklen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Circulation Trainer kondicykel – motion mens du arbejder

Hvis du er en af dem, der elsker at dyrke motion, at blive svedig og virkelig trampe i pedalerne, så er Titan Life Circulation Trainer nok ikke noget for dig. Titan Life Circulation Trainer er nemlig ikke nogen almindelig kondicykel. Dens primære formål er at træne dig, imens du foretager dig noget andet.

En unik kondicykel til brug i hjemmet eller på kontoret

Titan Life Circulation Trainer er en ret unik kondicykel, og det gælder ikke kun i vores test, det gælder hele markedet. I vores kondicykeltest er Titan Life Circulation Trainer den eneste kondicykel, der hverken er i besiddelse af et styr eller en sadel. På den måde kan den godt minde lidt om posemandens bil fra den populære børnesang.

Grunden til at Titan Life Circulation Trainer ikke er udstyret med saddel og styr, er, at den er beregnet til at bruge imens du sidder stille. Selvom der står i produktbeskrivelsen, at den er beregnet til hjemmebrug, så er den lige så brugbar på kontoret. Du stiller bare kondicyklen under skrivebordet, og træder rundt i pedalerne imens du arbejder.

Fordi den er så lille, er det også muligt at stille den op på bordet og bruge den med armene. På den måde kan du også få trænet dine overarme og dit brystparti. Dette er dog i de fleste jobs ikke rigtig muligt at gøre, imens du arbejder.

En cirkulationstræner der er perfekt til genoptræning

Det er ikke kun ved udseendet, at Titan Life Circulation Trainer adskiller sig fra mange af konkurrenterne. Den har ikke nogen transporthjul, hvilket vel at mærke heller ikke virker overdrevent nødvendigt, og den er ikke beregnet til at bære brugervægt, hvilket betyder, at den kun kan benyttes siddende.

Det primære formål med Titan Life Circulation Trainer er at forbedre din blodcirkulation, hvilket gør den ideel til genoptræningsprogrammer med fokus på cardio. Det er blandt andet fordi, der er mulighed for at indstille en meget lav belastning, der gradvist kan øges i takt med, at kroppen genopbygges.

Modellen har en indbygget kondicykel skærm (LCD), der kan vise dig en del forskellige informationer, som f.eks. Distance, tid, RPM (omgange pr. minut), antal omgange, kalorieforbrænding og scanningsfunktion.

Specifikationer

 • Vægt: 4,5 kg.
 • Dimensioner: 40,4 x 41 x 29 cm.
 • Displaydata: Distance, hastighed, RPM, kalorieforbrug, scan, tid.
 • Ideel til at øge blodcirkulation og til genoptræning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Måske kunne du også være interesseret i at læse Motionscykel og Spinningcykel Test 2020– pris og sammenligning

Konklusion på kondicykel salg – hvilken bør du købe?

Der har været flere forskellige motionscykler med i overvejelserne i denne test, men der har i løbet af testen været fokus på at repræsentere flere forskellige typer motionscykler i flere forskellige prisklasser. Vi syntes, at en kondicykel pris kan variere meget, og derfor kan det være svært at argumentere for, at den ene er bedre end den anden. Hvis du har brug for en sammenklappelig kondicykel, er der ingen grund til at overveje Abilica WinMag Cruiser, omvendt er der heller ingen grund til at overveje Odin B1, hvis du har brug for en kondicykel, du kan bruge imens du arbejder.

Derfor er det i sidste ende op til dig at vurdere, hvilken af de fem kondicykler, der i allerhøjest grad opfylder dine behov. I sidste ende får de nemlig alle fem en meget varm anbefaling herfra.

Læs også: Crosstrainer test – Bedste modeller 2020

Læs også: Recovery boots | 4 bedste recovery boots til hurtig restituering | Tjek dem ud!

Se også artiklerne: Test af bedste Airbike

Læs også: Fitnesscentre spilder tusindvis af kilo-watt

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Odin B1 Foldbar kondicykel

Hvis du bor småt, så kan det være svært at finde den helt rigtige kondicykel til prisen, og især hvis du leder efter et kondicykel tilbud, kan det føles som en umulig opgave. Heldigvis er der ikke nogen grund til at vente på at Odin B1 kommer på tilbud, for den er bedst til prisen og i den billige ende, og så er den foldbar, så du kan klappe den sammen når du er færdig og stille den bag døren eller gemme den væk i skabet.

Den brugervenlige cykel

Odin B1 er designet til dig, der leder efter en brugervenlig kondicykel, der er nem at tage frem og ikke optager for meget plads, så hvis det er det, du leder efter, så er der ikke nogen grund til at lede videre. Den kan give dig en enormt solid træning, og den kan levere stort set alt hvad de dyrere modeller kan.

Når det så er sagt, så er der en enkelt ulempe ved Odin B1. Fordi der er tale om en foldbar kondicykel er den nemlig ikke lige så stabil som mange af de andre motionscykler i vores test. Det er ikke fordi den klapper sammen undervejs, og hvis du har for vane at blive siddende i sadlen, er det ikke noget du kommer til at opleve. Hvis du omvendt er en af dem, der står op under hele træningen og tramper alt hvad du kan, så er der en lille mulighed for at du kan mærke cyklen rykke sig lidt.

Men det er faktisk også den eneste fejl der er at finde, når det kommer til Odin B1, og når man tænker på hvor billig den er, så er det en ret imponerende præstation.

Justerbar saddel

Odin B1 har hele otte modstandsniveauer, der let kan indstilles via den indbyggede computer. De otte niveauer gør det let at øge intensiteten nænsomt i din træning, så du ikke lægger ud med at overbelaste dig selv efter kort tid. Udover at justere niveauer kan displayet på den integrerede computer også vise dig tid, puls, hastighed, distance og kalorier.

Sadlen på Odin B1 kan justeres fra 80 til 88 cm, hvilket betyder, at der er mulighed for at indstille den efter din højde, men sammenlignet med mange dyrere modeller er der dog ikke lige så stor mulighed for perfektionering.

At sidde ordentligt i sadlen har rigtig stor betydning for din træningsoplevelse, og det samme gør sig gældende for dit greb. Det kan hurtigt blive ubehageligt at sidde fastlåst i en enkelt position, og derfor er det fantastisk at styret på Odin B1 giver dig mulighed for at variere dit greb i løbet af træningen.

Specifikationer

 • Vægt: 13,9 kg.
 • Dimensioner: 80 x 41 x 116 cm.
 • Maksimal brugervægt: 100 kg.
 • Svinghjul på 8,5 kg.
 • Justering af sadelhøjde: 80cm til 88cm
 • Selvrejsende pedaler der automatisk vender rigtigt og er klar til brug.
 • Displaydata: Tid, puls, hastighed, distance og kalorier.
 • 8 modstandsniveauer.
 • Indbygget pulsmåling
 • Indstigningshøjde 58cm

Odin A10 Airbike Assault Bike Motionscykel

Odin A10 Airbike Assault Bike Motionscykel – opnå effektiv udholdenhedstræningDerfor bør du købe dette produkt

 • Motionscyklen giver dig mulighed for intens udholdenhedstræning i hjemmet
 • Cyklen er fremstillet med et særdeles kraftigt stel
 • Du har mulighed for at tilslutte tablet eller smartphone via bluetooth

Om Odin A10 Airbike Assault Bike Motionscykel

Vil du gerne lave udholdenhedstræning med professionelt udstyr? Så er denne Assault bike fra Odin lige noget for dig.
Denne cykel finder du i flere store træningscentre, og det er der god grund til. En Odin A10 Airbike giver nemlig muligheden for at træne udholdenhed utroligt effektivt. Det er et motionsprodukt i topkvalitet, og den kan både bruges derhjemme og i et professionelt fitnesscenter. 

Odin A10 Airbike repræsenterer en ny generation af motionscykler. Den tager den klassiske motionscykel og tilfører træningsmetoder, som er populære inden for crossfit-verdenen. På den måde bliver der skabt et træningsredskab, som er det bedste af det bedste fra to verdener. 

Der bliver ofte trænet ualmindeligt hårdt på en Airbike. Af den grund kan du hurtigt opnå en effektiv træning, og du behøves ikke at bruge cyklen i længere perioder.
På grund af den store belastning, vil de fleste maskiner ikke holde særligt længe uden at have behov for vedligeholdelse eller udskiftning. A10 fra Odin er dog skabt med et kraftigt stel, som sikrer, at den vil have en lang levetid. 

Cyklen kan bruges af personer, der vejer mindre end 150 kilo. Den vejer 50 kilo i sig selv, og hvis du placerer den på et skridsikkert underlag, vil du have en oplevelse af, at den står yderst stabilt. 

Modstanden skabes af luftmodstand, hvilket du formentligt kender fra romaskiner. Modstanden er derved naturlig, hvilket vil give en mere stabil oplevelse.
Du kan tilslutte din tablet eller smartphone gennem bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at tracke din træning. Herudover registrerer denne airbike distance, tid, fart, puls og kalorier. Derved har du rigtig gode mulighed for at sætte mål for din træning. På grund af at der bliver anvendt luft som modstandskilde, vil det føles meget hårdt at komme i gang, men så snart du er oppe i fart, vil det være lettere at træde pedalerne rundt – ligesom du kender det fra en helt almindelig cykel – modstanden er nemlig helt naturlig.

Køb denne airbike, hvis du gerne vil opnå fremragende resultater med din cardiotræning. Det tager blot et par minutter at gennemføre et effektivt træningspas – og du skal nok få sved på panden. Motionscyklen kan både købes til privat og kommercielt brug.

Specifikationer

 • Modstand: Luftmodstand
 • Bluetooth: ja
 • Pulsmåling: ja
 • Vægt: 50 kilo
 • Maks brugervægt: 150 kilo

Tunturi E60 motionscykel

Tunturi E60 motionscykelHvis du gerne vil kunne tage træningen med i hjemmet, så er denne E60 motionscykel fra Tunturi noget for dig. Med den får du et væld af muligheder for programmer, justering af modstand, muligheder for virtuelt at cykle i storbyer og meget andet.  

Lav indstigning, god komfort og mange muligheder

Modellen her har en lav indstigning, hvilket vil sige, at du ikke skal svinge benet højt eller bruge en skammel for at komme op på cyklen. Du kan nærmest sætte dig på den, som var den en almindelig stol. Dette samlet med komfortabelt sæde og muligheder for justering af styr såvel som sæde er med til at holde komforten i top.

Du kan via en app kompatibel til modellen her få muligheden for at cykle en tur gennem Amsterdam eller Rom, så du også kan få oplevelser med på vejen.

Programmer og modstandsniveauer 

Du kan på cyklen vælge mellem 20 forskellige programmer. Derfor kan du få et program passende til netop dit niveau, mens du også kan sikre variation i træningen. Derudover kan du vælge mellem hele 32 modstandsniveauer, så du kan træne ved den ønskede intensitet.

Specifikationer

 • 20 forskellige programmer
 • 32 modstandsniveauer
 • Lav indstigning
 • God komfort

Lifespan R5i liggecykel

Lifespan R5i liggecykel – Vælg mellem hele 40 træningsprogrammerDerfor bør du købe dette produkt

 • Motionscyklen får 4 ud af 5 stjerner i en anmeldelse foretaget af AimWorkout.com
 • Cyklen har modtaget 4,2 ud af 5 stjerner af forbrugerne hos Amazon.
 • Produktet giver dig mulighed for at bevæge dig mod en sundere livsstil

Om Lifespan R5i liggecykel

Hvis du leder efter en liggecykel til kommercielt brug og gerne vil have en skarp pris, bør du tage et nærmere kig på Lifespan R5i. Der er tale om en demomodel, som dog er helt som ny og 100% serviceret. Det vil sige, at du kan få et skarpt produkt til en endnu skarpere pris. 

Lifespan R5i er fremstillet i en fremragende balance mellem holdbarhed og komfort. Den vil kunne holde i rigtig mange år, og brugerne vil uden tvivl synes godt om den. Sædet er fremstillet af støbt skum, som sikrer en høj komfort. Ryglænet giver brugeren den rette støtte, samtidig med at det tillader kroppen at ånde. Ryglænet giver herudover ekstra støtte til lænden, hvilket er en stor fordel på længere ture. Derved bliver din lænd støttet, og du undgår at forværre eksisterende skader. 

Med denne cykel kan du anvende mere end 20 forskellige træningsprogrammer. Heraf er 17 af dem fastsat som almindelige træningsprogrammer, mens to fokuserer udelukkende på pulstræning, og de to sidste kan skabes af brugeren selv. Det giver den ultimative frihed for brugeren, som helt selv kan vælge det træningsprogram, der matcher deres træning bedst muligt.

Med denne liggecykel kan du opnå effektiv træning med fokus på dine knæ, hofter og din lænd. Ryglænet kan justeres, så du får den helt rette støtte, samtidig med at sædet kan justeres inden for en rækkevidde af hele 35 centimeter. Alt i alt får du en liggecykel, som er effektiv til træning, og som er ekstra skånsom over for dine knæ og din ryg. 

I en anmeldelse foretaget af AimWorkout.com bliver Lifespan R5i især rost på disse parametre: 

 • Funktionalitet
 • Performance
 • Anvendelighed 

Herudover bliver cyklen placeret kategorien ”premium kvalitet”. 

Køb denne liggecykel, hvis du gerne vil have professionel kvalitet, men samtidig gerne vil have en skarp pris. Du kan bruge den til kommercielt brug eller have den stående i din stue, hvis du gerne vil træne derhjemme med ordentligt udstyr.

Specifikationer

 • Modstand: Magnetisk
 • Svinghjul: 8,6 kilo
 • Modstandsniveauer: 1 – 16
 • Træningsprogrammer: 20+ 
 • Pulsmåling: ja
 • Vægt: 66 kilo
 • Maks brugervægt: 181 kilo

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Techburns.com

Det online magasin går i dybden med relevante emner inden for teknologi, og det kan omhandle alt fra anmeldelser af gadgets til præsentationer af de nyeste trends på markedet. Redaktionens målsætning er at give læserne en bred viden om de nye teknologiske innovationer.
Techburns.com har anmeldt motionscyklen Kettler Axos Avior P, bl.a. ved at vurdere cyklens forskellige funktioner samt designet. Den samlede karakter ender på 7,3/10, og Kettler Axos Avior P bliver bl.a. rost for de 16 modstandsniveauer samt de 12 effektive programmer, LCD-displayet og muligheden for at oprette 4 brugerprofiler. Techburns.com konkluderer derfor, at det er en rigtig god maskine til hjemmebrug, og komforten er tilmed høj.

Du kan se anmeldelsen her

Amazon

E-handelssiden Amazon er kendt vidt og bredt, og det er stedet, hvor du stort set kan købe alt mellem himmel og jord. De mange produkter bliver kombineret med små nyheds- og inspirationsartikler samt brugeranmeldelser. Det amerikanske Amazon-fænomen har spredt sig til flere grene af verden og har bl.a. en national side i England.  

Amazon er blevet anvendt som en kilde til at indhente brugeranmeldelser for motionscyklen Kettler Axos Avior P. Karakteren ligger i skrivende stund på 4,2/5 hos Amazon.co.uk. Det er en flot karakter, som indikerer, at motionscyklen fungerer ude i den virkelige verden. Vurderingen kan ændre sig, som flere forbrugere giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelserne her

Coop Shopping

Detailhandelsvirksomheden Coop er en vigtig aktør på det danske marked og tæller butikskæder som SuperBrugsen, Irma, Fakta og Kvickly m.fl. Virksomheden ejes af Coop amba, det tidligere FDB.

Coop står bag Coop.dk, og shopping-portalen gør det muligt at købe Coops varer online. Der er særligt favorable priser at hente for dem, der er Coop-medlemmer. Køberne har altid mulighed for at uploade brugeranmeldelser, og vi har benyttet Coop Shopping som en kilde for brugeranmeldelser i vores beskrivelse af motionscyklerne InShape FB40 og InShape 700. De har opnået karakterer på henholdsvis 4,5 og 4,6. De bliver begge beskrevet som maskiner, der lever op til forventningerne og gør det, de skal. 

Du kan se brugeranmeldelserne for InShape FB40 her
Du kan se brugeranmeldelserne for InShape 700 her

FAQ

🤩 Hvilken kondicykel er bedst til at bruge derhjemme?

Det er forskelligt fra person til person, hvilken kondicykel der er bedst til at blive brugt derhjemme, da det helt kommer an på dine ønsker og behov. Et godt bud på en god kondicykel til hjemmebrug er dog Abilica Winmag Cruise, hvor du får masser af værdi for dine penge.

🤔 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en kondicykel?

Når du skal købe en kondicykel, er det en række ting, som er gode lige at være opmærksom på. For eksempel skal du vurdere, hvor mange programmer du ønsker, at maskinen skal have såvel som dens dimensioner, så du kan være sikker på, at den passer ind i det hjem.

🔥 Kan jeg tabe mig på maven ved at cykle på en kondicykel?

Ja, du kan godt tabe dig på maven ved at cykle på en kondicykel. Cykling er en god måde, hvorpå du kan forbrænde en masse kalorier og fedt, da du kan variere din træning på forskellige måder. Dermed kan du slanke din mave ved at træne på en kondicykel.

👍 Er en kondicykel pengene værd?

Ja, en kondicykel kan sagtens være pengene værd. Det kan være en nem måde, hvorpå du kan få klemt noget mere træning ind i en travl hverdag, da det er nemt lige at hoppe op på cyklen, når du har den stående derhjemme, hvilket er super smart.

Denne side er anmeldt af: Line M. Schou 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar