Test-oversigt:
De 12 bedste kondicykler til hjemmetræning

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

12 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Om du forsørger at tabe dig, øge din muskelmasse eller tone din krop, så er konditionstræning vigtigt.

Der er en masse muligheder for udendørs aktiviteter, men på våde og kolde dage, kan lysten og motivationen for at komme ud godt være lav. På den slags dage er det en fordel at have et indendørs alternativ til cykel- eller løbeturen. Derfor kan det være en god idé at investere i en kondicykel, så du kan få din daglige motion hjemmefra året rundt – uanset vejrforhold.

For at hjælpe dig med at finde den rigtige model til dine træningsbehov har vi analyseret markedet og fundet frem til nogle af de bedste kondicykler.

De 12 bedste kondicykler i test-guiden 2022:

Vis flere +

Vis mindre -

Det skal du overveje, før du køber en kondicykel:

Funktioner
Vi har alle forskellige behov til funktioner, og et godt råd er derfor, at du først fastlægger, hvad du egentlig har brug for. Nogle modeller er mere avancerede end andre, nogle har et smart display og høj brugervenlighed, mens andre giver dig mulighed for at vælge mellem mange træningsprogrammer. Du kan også få kondicykler med pulsmåler og indbyggede formtests, som afhængigt af individuelle fitness mål for nogle kan være relevant. 

Spinningcykler vs. kondicykler
Kondi- og spinningcykler kan nogle gange blandes sammen, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i de konkrete forskelle, så du kan finde ud af hvilken type, du skal købe. Hvor kondicyklen har indbyggede programmer, mere siddekomfort, magnetbelastning og en tablet holder, er spinningcyklen til dem, der vil race. Typisk er spinningcykler til mere erfarne brugere, da det kræver viljestyrke at få intensiteten op, i og med der ingen programmer er på cyklen. Kondicykler er derimod til mere “almindelige mennesker” eller nybegyndere, der enten gerne vil begynde at træne eller bare vil cykle mindre intensivt.

Størrelse
Inden du køber en ny kondicykel er det værd at overveje, om du har plads til en stor maskine, der kan lidt flere ting, eller om det måske er en mindre cykel, der passer bedre. Derfor anbefaler vi, at du fastslår, hvor meget plads du har til rådighed, så du med sikkerhed ved, at der er nok plads til selve cyklen, men også til, at der er lidt luft rundt om den. Vægten spiller dertil også en væsentlig rolle, da det har indflydelse på stabiliteten. Som tommelfingerregel er tungere kondicykler (typisk mellem 50-70 kg) mere stabile, så er du f.eks. glad for intensive sessions, er det smart at købe en lidt tungere model, der står mere solidt på gulvet. 

Pris
Dit budget fastsætter automatisk rammerne for, hvor avanceret og robust en kondicykel, du kan købe. Billigere modeller fås for et par tusinde kr., men giver til gengæld afkald på ekstra funktioner og ekstra robusthed. Modsat kan du også købe dyrere cykler fra 6-7.000 kr. og helt op til 20.000 kr. Disse er typisk fremstillet af bedre materialer og har derudover flere avancerede funktioner og højere komfort.  

Bruger- og ekspertanmeldelser
Vi anbefaler altid, at du både læser bruger- og ekspertanmeldelser, så du få et mere afrundet billede af et specifikt produkt. Hvor brugeranmeldelser eksempelvis kan fortælle dig om brugervenligheden og hvordan, en kondicykel fungerer til dagligt, kan ekspertanmeldelser sige noget om de tekniske detaljer og hvordan de klarer sig på markedet sammenlignet med andre modeller. I vores guide har vi valgt både at inkludere bruger- og ekspertanmeldelser, så du får et bedre grundlag for at beslutte hvilken kondicykel, der bedst passer til dig.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling + Bedst i test

Abilica Winmag Cruise - solid og brugervenlig

 • Testvinder hos WOMAN

Abilica WinMag Cruise er en oplagt kondicykel til dig, der vil have en solid maskine med mulighed for at variere træningen med forskellige programmer. Efter vores test var vi begejstret for cyklens brugervenlighed samt justerbare styr, der gør det muligt for alle (og flere) personer at bruge samme maskine uden problemer.

Abilica Winmag Cruise
Vores anbefaling + Bedst i test
 • Med transporthjul
 • 60 dages fuld returret og prismatch hos Abili
 • Justerbart håndtag og 32 forskellige niveauer

Analyse og anmeldelse af Abilica Winmag Cruise

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 33 kg
 • Vægt svinghjul: 7 kg
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk.
 • Træningsprogrammer: 12 stk.
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm
 • Afstand imellem pedaler: 37,5 cm
 • Maks personhøjde: 190 cm

Justerbart styr
Et af de store problemer med mange moderne kondicykler er, at de ikke kan justeres. Det kan derfor være en længere proces at finde en model, der rent faktisk passer dig, så du kan motionere uden at få ondt. Det er dog ikke et problem med Abilica WinMag Cruise, som er udstyret med et regulerbart styr, der giver dig mulighed for at indstille dimensionerne efter personlig præference, så oplevelsen bliver mere behagelig.

Konstruktion og størrelse
Winmag Cruise har en solid konstruktion og står fast på gulvet, selv hvis du kommer op i høj kadence. Abilicas kondicykel er dertil udstyret med to transporthjul, der aktiveres ved at vippe den forover. Selvom det måske i første omgang kan virke som en mindre vigtig feature, kan det være rart at have muligheden for at flytte cyklen. Den fylder dog som udgangspunkt mindre end mange andre modeller, og med en vægt på 33 kg, er den også en del lettere, hvilket kan gøre den en smule mindre stabil under intensiv brug.

Funktioner
Kondicyklen har elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer samt 12 forskellige træningsprogrammer, som kan gøre træningen sjovere og hjælpe dig med at nå dine mål. Derudover har den en computer, hvor du kan se tid, hastighed, distance, kalorieforbrænding, tråd pr. minut, puls samt træningsprogrammerne.

Hvad siger forbrugere om Abilica Winmag Cruise

Abilica Winmag Cruise forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Mere om Abilica Winmag Cruise

 

 

Netfysioterapi s vurdering

Med Abilica Winmag Cruise får du rig mulighed for at variere din træning og modstand, og da styret samtidig er justerbart, kan cyklen bruges af flere forskellige personer i huset. Derudover er brugervenligheden høj, prisen er yderst konkurrencedygtig og selvom vægten er en smule lavere end på dyrere modeller, er den vores anbefalede kondicykel.

Prisvenlig

86

Anmeldelser

100

Alsidighed

96

Stabilitet

86

Funktioner

87

Fordele og ulemper ved Abilica Winmag Cruise

Fordele

 • Justerbart håndtag
 • Modstand er elektronisk justerbar
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Transporthjul foran

Ulemper

 • Kan ikke klappes sammen
Bedste kondicykel i premiumklassen

Spirit CU900 LED kondicykel - premium model fra Spirit

Spirit CU900 er både et ideelt valg til centret, men også til den private forbruger, der vil have det bedste udstyr. Under vores egen test mærkede vi netop, hvorfor kondicyklen er en topmodel. Trådet føles glidende, og det mærkes derudover tydeligt, at den er produceret af kvalitetsmaterialer.

Spirit CU900 LED kondicykel
Bedste kondicykel i premiumklassen
 • Kondicykel som du kender fra fitnesscentret
 • Topmodel fra Spirit
 • Oplagt til træningscentre og den seriøse

Analyse og anmeldelse af Spirit CU900 LED

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 65 kg
 • Maks personvægt: 204 kg
 • Træningsprogrammer: 9 stk.
 • Dimensioner: 124 x 56 x 140 cm

Designet til kommercielt brug
Spirit CU900 er topmodellen fra Spirit og produceret til kommercielt brug og den seriøse motionist. Den har et godt tråd, som giver en god træningsoplevelse, og så er designet simpelt, hvilket i vores øjne gør, at den kan stå fremme stort set hvor som helst.

Selvgenerende kondicykel
CU900 er selvgenererende, hvilket betyder, at du selv skaber den nødvendige strøm for at få computeren til at fungere. Fordelen ved selvgenerende modeller er, at cyklen ikke behøver at være placeret nær en stikkontakt, og computeren kan således bruges, når du begynder at træde i pedalerne.

CU900 LED vs. CU800
I forhold til den mindre model, Spirit CU800, får du med CU900 LED en kraftigere konstruktion, der bidrager til øget holdbarhed. Kondicyklen vejer desuden 13 kg mere end den mindre CU800 model og er også 16 cm længere, 1 cm bredere og 4 cm højere. Stabiliteten er derfor også en smule bedre.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Spirit CU900 LED

Spirit CU900 LED forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Mere om Spirit CU900 LED kondicykel

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 65 kg
 • Maks personvægt: 204 kg
 • Træningsprogrammer: 9 stk.
 • Dimensioner: 124 x 56 x 140 cm

Netfysioterapis vurdering

CU900 LED er i en klasse for sig, hvad enten det er til kommercielt eller seriøst privat brug, hvilket også afspejles i den højere pris. Den stabile konstruktion, det brugervenlige design og den selvgenerende funktion er grundene til, at vi vurderer den til at være den bedste kondicykel i premiumklassen.

Prisvenlig

62

Anmeldelser

80

Alsidighed

98

Stabilitet

100

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Spirit CU900 LED kondicykel

Fordele

 • Selvgenererende
 • Høj maks. personvægt
 • Stabil konstruktion
 • Brugervenligt design

Ulemper

 • Tungere end andre modeller
 • Høj prisklasse
Bedst til prisen

Spirit Fitness CU800 - god kvalitet med magnetisk modstand

Hvis du vil have høj kvalitet, men samtidig ikke vil investere i den absolutte topmodel, er Spirit CU800 et godt valg. Cyklen er robust og har selv ved hyppigt brug i et fitnesscenter lang holdbarhed, hvilket vi efter egen test selv kan bekræfte. CU800 minder meget om storebroren, CU900, hvad angår design og funktionalitet, men er en smule mindre og lettere.

Spirit Fitness CU800
Bedst til prisen
 • 40 modstandsniveauer
 • Stort styr med flere positioner
 • Til brugere på alle fitnessniveauer

Analyse og anmeldelse af Spirit CU800

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 52 kg
 • Vægt svinghjul: 13,5 kg
 • Maks personvægt: 200 kg
 • Modstandsniveauer: 40 stk.
 • Træningsprogrammer: 10 stk.
 • Dimensioner: 108 x 55 x 136 cm
 • Afstand imellem pedaler: 36 cm

Kompatibel med pulsbælte
Cyklen har indbyggede håndpulsmålere, hvilket er nyttigt til de intensive cardio sessions. Samtidig er den kompatibel med ukodede pulsbælter, så du kan bruge pulsprogrammer og få dynamiske træninger tilpasset den aktuelle pulszone, du er i.

Funktioner
Spirit CU800 er ligesom CU900 selvgenererende, så du selv producerer den strøm, der driver computeren. På displayet kan du dertil følge med i de vigtigste træningsdata, herunder distance, hastighed, træningsprogram, kalorieforbrænding, tid og puls. Kondicyklens pedaler er desuden designet med to graders inversion, som sørger for, at dine fødder har en korrekt stilling. Slutteligt har den 10 forskellige træningsprogrammer, så du har mulighed for at prøve dig frem og træne på den måde, du synes er sjovest og bedst.

Tungt svinghjul
CU800 har et svinghjul på 13,5 kg, som er markant mere sammenlignet med gennemsnitlige kondicykler til hjemmet, som typisk er mellem 5-8 kg. Svinghjulet driver cyklen, og jo tungere det er, jo mere naturlig bliver oplevelsen.

Hvad siger forbrugere om Spirit CU800

Spirit CU800 forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Mere om Spirit Fitness CU800

 

 

Netfysioterapi s vurdering

Ved test af Spirit CU800 var det tydeligt at mærke den høje robusthed og gode kvalitet, som er grunden til, at den ligesom CU900 LED også egner sig til kommercielt brug. Dog kan den sagtens bruge i privaten, og da prisen tilmed er ganske fornuftig i forhold til, hvad du får, er den ifølge os kondicyklen med bedste værdi for pengene.

Prisvenlig

70

Anmeldelser

80

Alsidighed

99

Stabilitet

97

Funktioner

100

Fordele og ulemper ved Spirit Fitness CU800

Fordele

 • Robust og solid konstruktion
 • Elegant design
 • Behageligt sæde
 • Selvgenerende
 • Dobbelt opbevaringsbakke

Ulemper

 • Til den tunge side
Bedste kondicykel til hjemmetræning

PRFormance P-20 Motionscykel - bedste valg til dig, der skal i gang med hjemmetræning

 Med PRFormance P-20 Motionscykel beviser du én gang for alle, at hjemmetræningen sagtens kan være effektiv. Tramp trygt løs på den lydsvage kondicykel, mens LCD-displayet aflæser dine personlige fremgang i form af antal forbrændte kalorier og omdrejninger pr. minut. Komforten er desuden i højsædet via det bløde og komfortable sæde.

PRFormance P-20 Motionscykel
Bedste kondicykel til hjemmetræning
 • Giver en effektiv træning derhjemme
 • Lydsvag motor og LCD-display
 • Komfortabelt og blødt sæde

Det skal du vide, før du køber PRFormance P-20 Motionscykel

SPECIFIKATIONER

 • 7 træningsprogrammer
 • 24 modstandsniveauer
 • LCD-display
 • Pulsmåling via håndtag eller brystrem
 • Vandret og lodret sædejustering
 • Max. brugervægt: 130 kg
 • Nettovægt: 33,5 kg
 • Nettomål: H147,7 x B53,7 x L104,1 cm

7 træningsprogrammer, 24 modstandsniveauer
Mens de helt billigere motionscykler har meget få eller slet ingen integrerede træningsprogrammer, har PRFormance motionscyklen både 7 træningsprogrammer og 24 modstandsniveauer, så du kan skabe variation i træningen.

Du skal dog være indstillet på, at den primært er bygget til dig, der ønsker en lettere træning og forholdsvis basale data på den integrerede computer. Vi anbefaler dig at gå i en lidt anden retning, hvis du er den mere erfarne bruger og har behov for flere udfordringer i din daglige cykeltræning.

iPod-/MP3-kompatibel som særlig feature
Det rykker dog ikke ved, at PRFormance P-20 er et ganske glimrende til hjemmetræningen – enten for at sætte gang i vægttabet, holde formen ved lige eller til at genoptræne efter diverse skader. Et ekstra stort plus er, at sædet kan justeres både lodret og vandret, så du kan få den optimale position.

PRFormance P20 har ikke så mange særlige features. Det er dog værd at nævne, at kondicyklen er iPod-/MP3 kompatibel og har indbygget højtaler, så du kan få max. ud af din playliste.

Mere om PRFormance P-20 Motionscykel

SPECIFIKATIONER

 • 7 træningsprogrammer
 • 24 modstandsniveauer
 • LCD-display
 • Pulsmåling via håndtag eller brystrem
 • Vandret og lodret sædejustering
 • Max. brugervægt: 130 kg
 • Nettovægt: 33,5 kg
 • Nettomål: H147,7 x B53,7 x L104,1 cm

Netfysioterapis vurdering

Du kan hurtigt finde langt mere avancerede modeller end PRFormance P-20 motionscyklen, bl.a. vores premium valg Spirit CU900 LED, der til gengæld også er dét dyrere. Rent prismæssigt ligger PRFormance motionscyklen på nogenlunde samme niveau som Abilica Winmag Cruise.
Vi kan varmt anbefale PRFormance-modellen til dig, der gerne vil have en forholdsvis simpel motionscykel, men stadig af en vis kvalitet og med flere programmer og modstandsniveauer.

Prisvenlig

84

Anmeldelser

79

Alsidighed

90

Stabilitet

87

Funktioner

86

Fordele og ulemper ved PRFormance P-20 Motionscykel

Fordele

 • Brugervenligt design
 • Pulsmåling
 • Sædejustering

Ulemper

 • Ikke det bedste valg til mere erfarne brugere
Bedste kondicykel til prisen

Abilica Stream UB VIII - robust kondicykel til dig der elsker udfordringer

Abilicas Stream UB VIII bygger på visionen om at tilbyde kunderne en motionscykel, der giver de samme muligheder som de professionelle varianter – blot til en mere favorabel pris.

Abilica Stream UB VIII
Bedste kondicykel til prisen
 • Mulighed for høj modstand
 • Kør i den virkelige verden via Google
 • Elektronisk justerbar magnetmodstand

Mere om Abilica Stream UB VIII

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 105x56x140 cm
 • 9 kg svinghjul
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 programmer
 • Vægt: 34 kg
 • Maks personvægt: 130 kg

Cyklen er bygget op omkring en elektronisk magnetmodstand, som kan indstilles i 32 niveauer. Du får derudover 12 integrerede træningsprogrammer med i købet. Med Stream UB VIII kan du også bruge flere forskellige pulsbælter, så du kan sammensætte de pulsprogrammer, der matcher dine personlige træningsbehov.

Du kan få stor fornøjelse af både Bluetooth og appen iConsole+ Training, hvor du både kan styre de forskellige programmer og modstanden.

En anden sjov feature er, at du via Google Street View kan lade som om, du cykler ude i den virkelige verden – så tag favoritruten med hjem i stuen.

Cyklen er dyrere end flere af de andre her på listen, men du får til gengæld også en kondicykel, der nærmer sig et professionelt niveau. Den er ganske enkelt god til dig, der elsker udfordringer på motionscyklen og gerne vil have masser af valgmuligheder, når det kommer til programmer og modstandsniveauer.

Abilica er et kendt mærke inden for træningsudstyr, og deres produkter er altid af høj kvalitet. En motionscykel som Stream UB VIII bygger samtidig på feedback fra Abilicas kunder, så der er i høj grad taget højde for de parametre, der betyder noget i hverdagen.

Prisvenlig

82

Anmeldelser

82

Alsidighed

96

Stabilitet

88

Funktioner

85

Fordele og ulemper ved Abilica Stream UB VIII

Fordele

 • Integreret håndpulsmåler
 • Kraftige transporthjul
 • Kompatibel med pulsbælter
 • Mulighed for at benytte Bluetooth/iConsole+ Training app

Ulemper

 • App fungerer kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere
Bedste allround valg

Kettler Axos Avior P - velegnet kondicykel til cardiotræning

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,8/5 stjerner på Amazon

Kettler Axos Avior P er klar til at hjælpe dig i form – via cykeltræningen kan du få tonet kroppen og forbrændt en masse kalorier. Motionscyklen fra Kettler har fået mange gode anmeldelser, bl.a. af Amazons forbrugere, men også i anmeldelsen publiceret af Techburns.com.

Kettler Axos Avior P
Bedste allround valg
 • God til cardiotræning
 • Magnetisk system
 • LCD-skærm med 6 forskellige muligheder

Mere om Kettler Axos Avior P

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 90x60x146 cm
 • Type af modstand: Magnetisk
 • Vægt på svinghjul: 9 kg
 • Vægt: 34 kg
 • Maks personvægt: 130 kg

Techburns påpeger, at den vil være en god tilføjelse til dit homegym. Du får en solid konstruktion, og med de 16 modstandsniveauer og 12 integrerede træningsporgrammer er der gode muligheder for at tage træningen til nye niveauer. Eftersom der kan indkodes data for 4 brugerprofiler, kan hele familien nemt træne på samme cykel, og den kan både justeres i sadel og styr.

Det er også nemt at få overblik over bl.a. distance, hastighed og puls. Det er en god bonus, hvis du er typen, der elsker at sætte nye mål og gerne vil følge din udvikling vha. konkret data. Du får måske også nemmere ved at motivere dig selv til at træne noget ekstra.

I forhold til f.eks. InShape-modellerne skal du endnu længere op i pris for at få fingrene i Kettler Axos Avior P. Den sigter ikke mod én bestemt målgruppe, hvilket vil sige, at både nybegyndere og øvede kan få glæde af motionscyklen. Måske står du over for en længerevarende genoptræningsperiode, der kræver en jævn udviklingskurve. Eller måske er du bare typen, der elsker at træde hårdt i pedalerne efter en lang arbejdsdag. Uanset hvad, så er Kettler Axos Avior P et godt premium valg.

Prisvenlig

85

Anmeldelser

96

Alsidighed

88

Stabilitet

89

Funktioner

84

Fordele og ulemper ved Kettler Axos Avior P

Fordele

 • 9 kg svinghjul
 • 16 modstandsniveauer
 • 12 effektive træningsprogrammer
 • Mulighed for 4 forskellige brugerprofiler

Ulemper

 • Ingen flaskeholder
 • Der mangler en tabletholder
Bedste kompakte valg

Titan Life Circulation Trainer - lille motionscykel egnet til ældre

Hvis du elsker at dyrke motion, blive svedig og trampe i pedalerne, så er Titan Life Circulation Trainer nok ikke noget for dig. Titan Life Circulation Trainer er nemlig ikke nogen almindelig kondicykel. Dens primære formål er at muliggøre træning imens du foretager dig noget andet.

Titan Life Circulation Trainer
Bedste kompakte valg
 • God til rehabilitering
 • Multifunktionel anvendelse til hænder og ben
 • Forbedrer blodcirkulation

Mere om Titan Life Circulation Trainer

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 4,5 kg.
 • Dimensioner: 40,4x41x29 cm
 • Display-informationer: Distance, hastighed, RPM, kalorieforbrænding, scan og tid.
 • Displaystørrelse: 5,31"

Titan Life Circulation Trainer er en unik kondicykel. Det gælder ikke kun i relation til vores test, det gælder hele markedet.

I vores kondicykeltest er Titan Life Circulation Trainer den eneste kondicykel, der hverken har et styr eller en sadel. På den måde kan den godt minde om posemandens bil fra den populære børnesang.

Grunden til at Titan Life Circulation Trainer ikke er udstyret med sadel og styr, er, at den er beregnet til at blive brugt imens du sidder stille. Selvom der står i produktbeskrivelsen, at den er beregnet til hjemmebrug, så er den lige så brugbar på kontoret. Du stiller bare kondicyklen under skrivebordet, og træder rundt i pedalerne imens du arbejder.

Selvom det for mange vil være svært at gøre i praksis på arbejdet, er det også muligt at stille den op på bordet og bruge den med armene, så overkroppen bliver trænet.

En cirkulationstræner der er perfekt til genoptræning
Det er ikke kun udseendemæssigt, at Titan Life Circulation Trainer adskiller sig fra mange af konkurrenterne. Den har ikke nogen transporthjul, hvilket heller ikke virker nødvendigt, og den er ikke beregnet til at bære personvægt, hvilket betyder, at den kun kan benyttes, mens du sidder på eksempelvis en stol.

Det primære formål med Titan Life Circulation Trainer er at forbedre din blodcirkulation, hvilket gør den ideel til genoptræningsprogrammer med fokus på cardio. Det er blandt andet fordi, der er mulighed for at indstille en meget lav belastning, der gradvist kan øges i takt med, at kroppen genopbygges.

Modellen har en indbygget kondicykel skærm (LCD), der kan vise dig forskellige informationer, som f.eks. distance, tid, RPM (omgange pr. minut), antal omgange, kalorieforbrænding og scanningsfunktion.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

80

Alsidighed

69

Stabilitet

70

Funktioner

82

Fordele og ulemper ved Titan Life Circulation Trainer

Fordele

 • God til kontoret eller hjemmet
 • LCD-skærm
 • Praktisk design
 • Prisbillig

Ulemper

 • Ingen transporthjul
Bedste praktiske valg

Odin B1 Foldbar kondicykel - perfekt til det lille hjem

Hvis du bor småt, kan det være svært at finde den rigtige kondicykel til en god pris. Fordi den er foldbar, nem at gemme væk og har en attraktiv pris, er der heldigvis ikke nogen grund til at vente på, at Odin B1 kommer på tilbud.

Odin B1 Foldbar kondicykel
Bedste praktiske valg
 • Pladsbesparende design
 • 8 modstandsniveauer
 • Håndtag med flere grebsmuligheder

Mere om Odin B1 Foldbar kondicykel

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 13,9 kg.
 • Maksimal personvægt: 100 kg.
 • Dimensioner: 80x41x116 cm.
 • Vægt på svinghjul: 8,5 kg.
 • Justering af sadelhøjde: 80cm til 88cm
 • Type af modstand: Magnetisk
 • Display-information: Tid, puls, hastighed, distance og kalorier.

Odin B1 er designet til dig, der leder efter en brugervenlig kondicykel, der er nem at tage frem og ikke optager for meget plads. Så hvis det er det, du leder efter, så er der ikke nogen grund til at lede videre. Den kan sikre dig en solid træning, og kan samtidig levere stort set alt det, de dyrere modeller kan.

Når det så er sagt, så er der en enkelt ulempe ved Odin B1. Fordi der er tale om en foldbar motionscykel, er den ikke lige så stabil og holder til så stor personvægt, som mange af de andre motionscykler i vores test. Det er ikke fordi, den klapper sammen undervejs, men hvis du er en af dem, der står op under hele træningen og tramper alt hvad du kan, så er der en lille mulighed for, at du kan mærke cyklen rykke sig lidt.

Justerbar saddel
Odin B1 har 8 modstandsniveauer, der let kan indstilles via den indbyggede computer. De 8 niveauer gør det let at øge intensiteten gradvist i din træning, så du ikke lægger ud med at overbelaste dig selv efter kort tid. Udover at justere niveauer kan displayet på den integrerede computer også vise dig tid, puls, hastighed, distance og kalorieforbrænding.

Sadlen på Odin B1 kan justeres fra 80 til 88 cm, hvilket betyder, at der er mulighed for at indstille den nogenlunde efter din højde, men sammenlignet med mange dyrere modeller, kan det ikke gøres ligeså præcist.

At sidde ordentligt i sadlen har rigtig stor betydning for din træningsoplevelse, og det samme gør sig gældende for dit greb. Det kan hurtigt blive ubehageligt at sidde fastlåst i en enkelt position, og derfor er det godt at styret på Odin B1 giver dig mulighed for at variere dit greb i løbet af træningen.

Prisvenlig

97

Anmeldelser

80

Alsidighed

75

Stabilitet

75

Funktioner

80

Fordele og ulemper ved Odin B1 Foldbar kondicykel

Fordele

 • Komfortabelt sæde
 • Letlæseligt LCD-display
 • Foldbar
 • Let at flytte

Ulemper

 • Ikke egnet til personer over 100 kg
Bedste valg for high-end funktioner

Tunturi E60 - kondicykel med mange programmer og modstandsniveauer

 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping

Hvis du gerne vil kunne træne i hjemmet, så er E60 motionscyklen fra Tunturi måske noget for dig. Med den får du et væld af muligheder for programmer, justering af modstand, muligheder for virtuelt at cykle i storbyer og meget andet.

Tunturi E60
Bedste valg for high-end funktioner
 • 32 modstandsniveauer
 • Kan holde til 150 kg
 • 21 træningsprogrammer

Mere om Tunturi E60

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 102x60x158 cm
 • Type af modstand: Magnetisk
 • Antal træningsprogrammer: 20
 • Display-information: Distance, hastighed, kalorieforbrænding, RPM, tid, watt
 • Maks personvægt: 150 kg
 • Vægt: 47.7 kg

Modellen her har en lav indstigning, hvilket vil sige, at du ikke skal svinge benet højt eller bruge en skammel for at komme op på cyklen. Du kan nærmest sætte dig på den, som var den en almindelig stol. Kombineret med et behageligt sæde og mulighed for at justere både styret og sædet, er komforten i top.

Via en app har du også mulighed for at cykle en tur gennem Amsterdam eller Rom, så du visuelt kan få oplevelser med på vejen.

Du kan vælge mellem 21 forskellige træningsprogrammer og 32 modstandsniveauer, som gør, at du altid kan indstille cyklen til et passende niveau, mens du samtidig får variation i træningen.

Prisvenlig

74

Anmeldelser

88

Alsidighed

100

Stabilitet

94

Funktioner

90

Fordele og ulemper ved Tunturi E60

Fordele

 • Transporthjul
 • Lavt trin for nem af- og påstigning
 • Vandflaske og tabletholder
 • Produceret af kvalitetsmaterialer

Ulemper

 • Høj prisklasse
Bedste valg til ældre forbrugere

Tunturi F20 - velegnet til ældre

 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping

Hvis du er ældre eller er lidt gangbesværet, men rigtig gerne vil træne, blive stærkere, få bedre blodcirkulation og komme i bedre form, er motionscyklen fra Tunturi oplagt til dig.

Tunturi F20
Bedste valg til ældre forbrugere
 • Let at komme på speciel rammekonstruktion
 • Brugervenligt designet
 • Giver jævn og behagelig træning

Mere om Tunturi F20

SPECIFIKATIONER

 • Type af modstand: Magnetisk
 • Antal træningsprogrammer: 3
 • Display-information: Distance, hastighed, kalorieforbrænding, puls, RPM, tid
 • Vægt på svinghjul: 9 kg
 • Dimensioner: 99x59x157 cm
 • Vægt: 34 kg
 • Maks personvægt: 135 kg

Cyklen fra Tunturi kan også sagtens bruges af yngre, men det er en af de bedste på markedet, hvis du er ældre eller skal genoptrænes.

Cyklen har en lav indstigning, som gør den nem at komme op på, hvis du eksempelvis ikke har mulighed for at svinge benene højt.

Du får 8 modstandsniveauer, der indstilles manuelt og simpelt, så alle kan være med.

Cyklen er nem at stille op og vejer kun 37 kg. Den har hjul foran, så den er nem at trille på plads i hjemmet, når du modtager den og har desuden en maksimal personvægt på 135 kg..

Svinghjulet vejer 9 kg og giver et godt tråd i cyklen, så du altid får en god træning.

Cyklen er sort, elegant og minimalistisk og både sædet og styret kan justeres, så det passer til dig.

Prisvenlig

79

Anmeldelser

88

Alsidighed

78

Stabilitet

91

Funktioner

87

Fordele og ulemper ved Tunturi F20

Fordele

 • Lav indstigning
 • God til genoptræning
 • 8 modstandsniveauer
 • Nem at transportere

Ulemper

 • Erfarne brugere vil måske ønske en mere avanceret motionscykel
Godt valg til nybegynderen

InShape FB40 - stabil kondicykel med 8 modstandsniveauer

 • 4,5/5 stjerner på Coop Shopping

Fordi InShape FB40 gør det muligt at træne i et lidt roligere tempo, er den oplagt til dig, der gerne vil i gang med at træne, eventuelt efter en operation eller som del af en livsstilsændring. Med de 8 forskellige modstandsniveauer kan du stadig blive udfordret i dine træningsrutiner og opnå gode resultater.

InShape FB40
Godt valg til nybegynderen
 • Stabil motionscykel
 • Ideel til at cykle i et roligt tempo
 • Integrerede hjul

Mere om InShape FB40

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 87x51x114 cm
 • Vægt på svinghjul: 4 kg
 • Display-information: Scan, tid, hastighed, distance, ODO, puls og kalorieforbrænding
 • Justerbar i højden
 • 2-vejs rotation
 • Magnetisk system
 • Integrerede hjul – nem at flytte
 • Vægt: 18,5 kg
 • Maks personvægt: 100 kg

Computeren viser bl.a. puls, kalorieforbrænding, distance, tid og hastighed, hvilket giver dig gode muligheder for at sætte nye mål. Cyklen står også stabilt på gulvet, og det magnetiske system er næsten umuligt at slide op.

Du får derfor et solidt produkt til prisen, der med sine integrerede hjul er nem at rulle frem og tilbage. Hos Coop Shopping har motionscyklen fået gode anmeldelser, og mange af kommentarerne udtrykker, at cyklen lever op til forventningerne, særligt set i forhold til prisen.

Den har alle de rette funktioner ”uden uønskede tekniske dikkedarer”.

InShape FB40 er en motionscykel, der primært egner sig til dig, der er nybegynder. Den har rigtig mange af de grundfunktioner, der giver en effektiv træning.

Samtidig er der tænkt i praktiske løsninger såsom integrerede hjul, justering af sædet og flere modstandsniveauer, der gør det muligt at presse sig selv mere og mere. InShape FB40 ligger prismæssigt lige omkring  1.000 kr., og den er et godt udgangspunkt, hvis du vil holde dig i gang i hverdagen.

Er du villig til at betale det dobbelte og er dit mål at cykle langt og i højt tempo, har modellen InShape 700 både et større svinghjul og flere computerfunktioner.

Prisvenlig

95

Anmeldelser

90

Alsidighed

75

Stabilitet

78

Funktioner

87

Fordele og ulemper ved InShape FB40

Fordele

 • 8 modstandsniveauer
 • Kan justeres i højden
 • Billig
 • Brugervenlig træningscomputer

Ulemper

 • Er ikke egnet til øvede eller eksperter
Det bedste valg for avancerede brugere

InShape 700 - en god kondicykel til udholdenhedstræning

 • 4,6/5 stjerner på Coop Shopping

InShape 700 er et godt valg, hvis du vil træne din udholdenhed. Her kan du få masser af fart i pedalerne, og med de 15 modstandsniveauer og det stærke magnetiske system kan du presse dig selv mere og mere, i takt med at din kondition bliver bedre.

InShape 700
Det bedste valg for avancerede brugere
 • God til udholdenhed – 15 modstandsniveauer
 • Mange programmer – bl.a. hastighed og BMI
 • Nem at samle

Mere om InShape 700

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 113,5x55x143 cm
 • Vægt på svinghjul: 7 kg
 • Tracking af bl.a. temperatur, træningstid, hastighed, distance, kalorieforbrænding, puls og BMI
 • Justerbart sadel og styr
 • Envejs-rotation
 • Magnetisk system
 • Integrerede hjul – nem at flytte
 • Vægt: 37 kg
 • Maks personvægt: 120 kg

Udover de 15 modstandsniveauer kan du få glæde af de mange programmer, der giver et godt indblik i, om du får det ud af træningen, du vil.

Programmerne tracker bl.a. fedtprocent og BMI, men du kan også få informationer om hastighed, distance, puls, temperatur og kalorieforbrænding.

InShape 700 er designet til, at du kan cykle mange kilometer i ét træningspas og derfor er komforten også i fokus.

Både styr og sadel kan justeres i højden, så du kan sidde bedst muligt, når du træder i pedalerne. Samtidig er konstruktionen stabil, så du trygt kan træde til.

Et ekstra plus er også, at motionscyklen har integrerede hjul. Du får således ingen problemer med at flytte cyklen mellem forskellige rum. Forbrugerne på Coop Shopping har givet den 4,6/5 stjerner og omtaler den generelt positivt. Den kan det, den skal – og er god til ”husbehov”. Et af de få kritikpunkter fra forbrugerne vedrører manualen, der virker en smule kompliceret.

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad du som forbruger har lyst til at investere i en motionscykel. Ofte hænger det sammen med ambitionsniveauet. Er du indstillet på at give den lidt ekstra gas på motionscyklen, er InShape 700 et godt køb takket være de 15 modstandsniveauer og mange integrerede computerfunktioner. Dog skal du også op i en anden prisklasse ift. eksempelvis InShape FB40, der primært er til nybegyndere.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

92

Alsidighed

89

Stabilitet

90

Funktioner

89

Fordele og ulemper ved InShape 700

Fordele

 • Lydsvag
 • God til lange cykelture
 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
 • Stabil konstruktion

Ulemper

 • Den maksimale personvægt kunne være højere

Konklusion på kondicykel salg – hvilken bør du købe?

Der har været fokus på at repræsentere flere forskellige typer motionscykler i flere forskellige prisklasser i denne test. Prisen på en kondicykel kan variere meget, og derfor kan det være svært at argumentere for, at den ene er bedre end den anden. Hvis du har brug for en sammenklappelig kondicykel, er der ingen grund til at overveje Abilica WinMag Cruiser. Omvendt er der heller ingen grund til at overveje Odin B1, hvis du har brug for en kondicykel, du kan bruge, imens du arbejder.

Selvom de alle får varme anbefalinger herfra er det i sidste ende op til dig at vurdere, hvilken af kondicyklerne, der bedst opfylder dine behov.

 

Læs også: Crosstrainer test – Bedste modeller

Læs også: De bedste Recovery boots

Se også artiklerne: Test af bedste Airbike

Læs også: Løbebånd test-oversigttest-oversigt: De bedste romaskiner, og de bedste motionscykler i test

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vores ønske er at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Techburns.com

Det online magasin går i dybden med relevante emner inden for teknologi, og det kan omhandle alt fra anmeldelser af gadgets til præsentationer af de nyeste trends på markedet. Redaktionens målsætning er at give læserne en bred viden om de nye teknologiske innovationer. Techburns.com har anmeldt motionscyklen Kettler Axos Avior P, bl.a. ved at vurdere cyklens forskellige funktioner samt designet.

Den samlede karakter ender på 7,3/10, og Kettler Axos Avior P bliver bl.a. rost for de 16 modstandsniveauer samt de 12 effektive programmer, LCD-displayet og muligheden for at oprette 4 brugerprofiler. Techburns.com konkluderer derfor, at det er en rigtig god maskine til hjemmebrug, og komforten er tilmed høj.

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er kendt vidt og bredt, og det er stedet, hvor du stort set kan købe alt mellem himmel og jord. De mange produkter bliver kombineret med små nyheds- og inspirationsartikler samt brugeranmeldelser. Det amerikanske Amazon-fænomen har spredt sig til flere grene af verden og har bl.a. en national side i England.

Amazon er blevet anvendt som en kilde til at indhente brugeranmeldelser for motionscyklen Kettler Axos Avior P. Karakteren ligger i skrivende stund på 4,2/5 hos Amazon.co.uk. Det er en flot karakter, som indikerer, at motionscyklen fungerer ude i den virkelige verden. Vurderingen kan dig ændre sig i takt med, at flere forbrugere giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon har også været anvendt som kilde ved gennemgangen af kondicyklen Hop-Sport Exercise Bike HS-2070 Onyx.

Du kan læse forbrugeranmeldelserne for Hop-Sport Exercise Bike HS-2070 Onyx her

Coop Shopping

Coop står bag Coop.dk, og shopping-portalen gør det muligt at købe Coops varer online. Der er særligt favorable priser at hente for dem, der er Coop-medlemmer. Køberne har altid mulighed for at uploade brugeranmeldelser, og vi har benyttet Coop Shopping som en kilde for brugeranmeldelser i vores beskrivelse af motionscyklerne InShape FB40 og InShape 700. De har opnået karakterer på henholdsvis 4,5 og 4,6. De bliver begge beskrevet som maskiner, der lever op til forventningerne og gør det, de skal.

Du kan se brugeranmeldelserne for InShape FB40 her
Du kan se brugeranmeldelserne for InShape 700 her

Detailhandelsvirksomheden Coop er en vigtig aktør på det danske marked og tæller butikskæder som SuperBrugsen, Irma, Fakta og Kvickly m.fl. Virksomheden ejes af Coop amba, det tidligere FDB.

Google Shopping

Præcis som med brugen af Amazon har vi valgt at benytte Google Shopping som en kilde til forbrugeranmeldelser. Google Shopping er et annonceværktøj, som er kendt verden over som værende et succesrigt annonceværktøj for søgemaskinen Google. Vi har mere specifikt inddraget forbrugeranmeldelser fra Google Shopping for kondicyklen Hop-Sport Exercise Bike HS-2070 Onyx.

Du kan læse forbrugeranmeldelserne for Hop-Sport Exercise Bike HS-2070 Onyx her

FAQ

Hvilken kondicykel er bedst til at bruge derhjemme?
Det er forskelligt fra person til person hvilken kondicykel, der er bedst, da det kommer an på individuelle ønsker og behov. Et godt bud på en god kondicykel til hjemmebrug er dog Abilica Winmag Cruise, hvor du får god værdi for pengene.
Når du skal købe en kondicykel, er det en række ting, som er gode lige at være opmærksom på. For eksempel skal du vurdere, hvor mange programmer, du har brug for, og om maskinens dimensioner passer ind i dit hjem.
Kan jeg tabe mig på maven ved at cykle på en kondicykel?
Ja, du kan godt tabe dig på maven ved at cykle på en kondicykel. Cykling er en god måde at forbrænde kalorier og fedt på, da du kan variere din træning på forskellige måder. Dermed kan du slanke din mave.
Er en kondicykel pengene værd?
Ja, en kondicykel kan sagtens være pengene værd. Det kan være en nem måde at inkorporere mere træning i en travl hverdag, da det er nemt lige at hoppe op på cyklen, når du har den stående derhjemme.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Odin A10 Airbike Assault Bike

Hammer Cardio T1 kondicykel

Lifespan R5i liggecykel

Hop-Sport Exercise Bike HS-2070 Ony

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme