Sidst opdateret den

Noget af det allervigtigste at huske på, når enten forsøger at tabe dig, eller hvis du forsøger at øge din muskelmasse og tone din krop, det er konditionstræningen. Mange tror fejlagtigt, at det hele kan løses ved at spise mindre eller ved at løfte tunge ting, men sådan er det desværre ikke.

Når det kommer til konditionstræning, så er der mange muligheder for, hvad du kan gøre. Hvis du spørger en fitnessinstruktør eller en anden ekspert, hvad du burde gøre, så vil du få svar som: ”Svømning er meget sundt”, ”der er ikke noget, der slår en løbetur” eller ”landevejscykling er god motion, og det belaster ikke dine led”.

Men når det først bliver koldt udenfor, og regnen begynder at blive en dagligt tilbagevendende begivenhed, så er der mange, der ender med at springe fra. Hvis du gerne vil vedligeholde motionen, men også forblive tør og varme i det danske regnvejr, så er det måske en idé at investere i en kondicykel.

For at du kan blive rustet bedst muligt, har vi lavet en kondicykel anmeldelse, hvor vi undersøger en række af de bedste kondicykler på markedet. Du kan selvfølgelig se dig om efter en spinningcykel eller en airbike, men i denne omgange har vi testet kondicykler, og her kan du se de fem bedste.

1. Abilica Winmag Cruise kondicykel – bedst i test

 • Kåret som testvinder af magasinet WOMAN.

Abilica WinMag Cruise er en vaskeægte testvinder, der er perfekt til dig, der har store ambitioner for din træning, og mangler det helt rigtige redskab, til at perfektionere dine rutiner, og det er ikke kun os, der er vilde med den. I en test hos magasinet WOMAN endte den med at blive kåret som vinder, og det er der masser af grunde til.

Solid konstruktion og god stabil balancering

Et af de store problemer med mange konditionscykler er, at de er relativt faste i deres opbygning, og at du derfor ender med at skulle lede rigtig længe, før du finder en der passer dig perfekt, men Abilica WinMag Cruise er udstyret med et regulerbart styr, hvilket giver dig mulighed for at indstille dimensionerne på kondicyklen efter dig selv.

Kondicyklen fra Abilica har en meget solid konstruktion, og den står enormt solidt på gulvet, også hvis du kommer op i en rigtig høj kadence, hvilket ikke altid er tilfældet med kondicykler i denne prisklasse, og samtidig giver den dig mulighed for at opnå et jævnt og godt tråd.

Abilica WinMag har et lavt af- og påstigningsfelt og du kan justere gearingen i hele 32 niveauer via den indbyggede magnetmodstand, og den er udstyret med 12 forudindstillede træningsprogrammer, der er med til at gøre træningen sjovere og sørge for, at du når dine mål.

Udfør din egen formtest

Kondicyklen fra Abilica er udstyret med to transporthjul, der aktiveres ved at vippe kondicyklen forover, hvilket er enormt rart, når du skal flytte rundt på den. Selvom det måske i første omgang kan virke som en underordnet feature, så kan det have enormt stor betydning at rykke sin træning lidt rundt i dit hjem alt efter hvor, du allerhelst vil opholde dig.

Derudover er den udstyret med pulsmåler i styret, der både kan vise din puls på computer og udføre en overordnet formtest, så du kan holde øje med din egen fremgang. Derudover har du også mulighed for at se ting som tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer via den indbyggede computer.

Alt i alt er der tale om en enormt solid kondicykel, som du kan få glæde af i rigtig mange år endnu. Det er også derfor, at vi ikke er de eneste der anbefaler Abilica WinMag Cruise, det gør magasinet WOMAN også, der ligeledes kårede den som vinder, af deres kondicykeltest.

Specifikationer

 • Vægt:    33 kg.
 • Vægt på svinghjulet: 7 kg.
 • Dimensioner: 95 x 58 x 142 cm.
 • Maksimal brugervægt: 120 kg.
 • 32 gear.
 • 12 forudinstallerede træningsprogrammer.
 • Displaydata: Tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, tråd, puls og træningsprogrammer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2. Titan Life Circulation Trainer kondicykel – motion mens du arbejder

Hvis du er en af dem, der elsker at dyrke motion, at blive svedig og virkelig trampe i pedalerne, så er Titan Life Circulation Trainer nok ikke noget for dig. Titan Life Circulation Trainer er nemlig ikke nogen almindelig kondicykel. Dens primære formål er at træne dig, imens du foretager dig noget andet.

En unik kondicykel til brug i hjemmet eller på kontoret

Titan Life Circulation Trainer er en ret unik kondicykel, og det gælder ikke kun i vores test, det gælder hele markedet. I vores kondicykeltest er Titan Life Circulation Trainer den eneste kondicykel, der hverken er i besiddelse af et styr eller en sadel. På den måde kan den godt minde lidt om posemandens bil fra den populære børnesang.

Grunden til at Titan Life Circulation Trainer ikke er udstyret med saddel og styr, er, at den er beregnet til at bruge imens du sidder stille. Selvom der står i produktbeskrivelsen, at den er beregnet til hjemmebrug, så er den lige så brugbar på kontoret. Du stiller bare kondicyklen under skrivebordet, og træder rundt i pedalerne imens du arbejder.

Fordi den er så lille, er det også muligt at stille den op på bordet og bruge den med armene. På den måde kan du også få trænet dine overarme og dit brystparti. Dette er dog i de fleste jobs ikke rigtig muligt at gøre, imens du arbejder.

En cirkulationstræner der er perfekt til genoptræning

Det er ikke kun ved udseendet, at Titan Life Circulation Trainer adskiller sig fra mange af konkurrenterne. Den har ikke nogen transporthjul, hvilket vel at mærke heller ikke virker overdrevent nødvendigt, og den er ikke beregnet til at bære brugervægt, hvilket betyder, at den kun kan benyttes siddende.

Det primære formål med Titan Life Circulation Trainer er at forbedre din blodcirkulation, hvilket gør den ideel til genoptræningsprogrammer med fokus på cardio. Det er blandt andet fordi, der er mulighed for at indstille en meget lav belastning, der gradvist kan øges i takt med, at kroppen genopbygges.

Modellen har en indbygget kondicykel skærm (LCD), der kan vise dig en del forskellige informationer, som f.eks. Distance, tid, RPM (omgange pr. minut), antal omgange, kalorieforbrænding og scanningsfunktion.

Specifikationer

 • Vægt: 4,5 kg.
 • Dimensioner: 40,4 x 41 x 29 cm.
 • Displaydata: Distance, hastighed, RPM, kalorieforbrug, scan, tid.
 • Ideel til at øge blodcirkulation og til genoptræning.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Motionscykel og Spinningcykel Test 2020– pris og sammenligning

Konklusion på kondicykel salg – hvilken bør du købe?

Der har været flere forskellige motionscykler med i overvejelserne i denne test, men der har i løbet af testen været fokus på at repræsentere flere forskellige typer motionscykler i flere forskellige prisklasser. Vi syntes, at en kondicykel pris kan variere meget, og derfor kan det være svært at argumentere for, at den ene er bedre end den anden. Hvis du har brug for en sammenklappelig kondicykel, er der ingen grund til at overveje Abilica WinMag Cruiser, omvendt er der heller ingen grund til at overveje Odin B1, hvis du har brug for en kondicykel, du kan bruge imens du arbejder.

Derfor er det i sidste ende op til dig at vurdere, hvilken af de fem kondicykler, der i allerhøjest grad opfylder dine behov. I sidste ende får de nemlig alle fem en meget varm anbefaling herfra.

Se også artiklerne: Test af bedste Airbike

Læs også: Spinningcykel test – hvilken er den bedste?

Se vores artikel om: Test af bedste dynamometer til privat brug

Læs også: Fitnesscentre spilder tusindvis af kilo-watt

Denne side er anmeldt af: Line M. Schou 10/10

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS

Skriv en kommentar