Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Puori 3 Multi-pak

Bedste netpris: 425,00 kr.

Baseret på O3, M3 og D3

Designet til en aktiv livsstil 

Testet og veldokumenteret produkt

Bedst i kvalitet


Livol Multi Total

Bedste netpris: -0,02 kr.

Vitaminpillen indeholder 23 forskellige vitaminer og mineraler

Indeholder essentielle vitaminer til en fornuftig pris 

Anbefalet af eksperter

Vores anbefaling


Bodymin

Bedste netpris: 87,00 kr.

Højt indhold af B6-vitamin

Rig på Zink, Magnesium og Chrom

Mindre end 1 kr. dagligt

Bedst til prisen

En rigtig vigtig del af en sund livsstil er at sørge for, at din krop får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for. Du har måske hørt, at du skal sørge for at få D-vitamin, C-vitamin, B-vitamin, K-vitamin, omega 3, kalk, jern og en hel masse andet, men får du det og vigtigere endnu, får du nok?

Hvis du gerne vil forkæle din krop, med alt hvad den har brug for, kan det være nødvendigt at se nærmere på en lang række kosttilskud. Fordi vi bor i Danmark, er det stort set en nødvendighed at indtage D-vitamin i løbet af vinterhalvåret, fordi her bliver så mørkt, men derudover hvad bør du så gøre? Og hvornår virker vitaminpiller egentligt?

Vi har testet en række kosttilskud og her får du en gennemgang af de allerbedste samtidig med, at du kan danne dig et overblik over hvilke vitaminer og mineraler, der er i hver enkelt pille.

 

Bodylab ZMA – Bedst til den aktive type

Bodylab ZMAEr du aktiv og ønsker et godt tilskud, der indeholder alt det gode til din træning, så bør du vælge Bodylab ZMA. Disse tabletter får af forbrugerne 5 ud af 5 stjerner på Bodylab.dk.

Her roses de særligt for at være lette at sluge, have gode effekter mod træthed og særligt effektive mod kramper og uro i benene om natten. Derfor fremhæves det også af forbrugerne, at deres nattesøvn er forbedret, og de oplever at kunne mærke, når de ikke får deres daglige dosis af ZMA.
Du skal dagligt tage to af de praktiske kapsler, der gør det let at få de nødvendige tilskud til den aktive livsstil med træning.

Fordele ved at bruge Bodylab ZMA

 • Indeholder en kombination af zink, magnesium og B6
 • Mindsker træthed og kramper
 • Behagelig størrelse der er let at sluge

Indhold

De små kapsler fra Bodylab er lette at sluge, og du skal tage 2 om dagen. Kapslerne kan også skilles ad, hvis du ikke er god til at sluge pillerne og i stedet vil drysse det i en smoothie eller over mad.

ZMA fra Bodylab indeholder de gode ting, du har brug for til en normal og velfungerende krop, når du er aktiv og træner:

 • Zink
 • Magnesium
 • B6

Disse indholdsstoffer er med til at bevare:

 • Et normalt testosteronniveau
 • Mindsker træthed
 • Bidrager til en normal muskelfunktion, proteinsyntese, energistofskifte og immunforsvar
 • Er godt for hud, hår og negle
 • Sikrer dit syn
 • Styrker dine knogler

Du kan derfor med fordel vælge kapslerne fra Bodylab, hvis du vil have et ekstra tilskud af de gode indholdsstoffer.

Bodylab ZMA vs. markedet

Når du er aktiv og ønsker det bedste tilskud til din krop, så er Bodylab ZMA en hjælp. Disse adskiller sig fra andre vitaminpiller i denne oversigt ved at være særligt udviklede til en velfungerende krop, når du træner.

Livol Multi Vital 50+ – Bedst til de lidt ældre

Livol Multi Vital 50+Mange vitaminpiller er lavet med henblik på at dække en normal persons behov, men gennem livet vil kroppens behov for forskellige vitaminer og mineraler ændre sig. Derfor er det en god ide at vælge en vitaminpille til din særlige livssituation.

Disse Livol Multi Vital 50+ er fremstillet til dig, der er 50 år og opefter, så de bedst muligt dækker dine behov for vitaminer og mineraler. De får gode anmeldelser og er de bedst bedømte hos Med24.dk.

Du skal dagligt tage 2 piller, og bøtten indeholder i alt 150 stk. De er formet, så de er lette at sluge. 

Fordele ved at bruge Livol Multi Vital 50+

 • Lavet specifikt til 50+
 • Styrker dit hjerte, tandkød og immunforsvar
 • Formet så de er lette at sluge

Indhold

Disse vitaminpiller indeholder det bedste til at beskytte dit hjerte, styrke dit tandkød og immunforvar. Dette gør de med en kombination af urter, vitaminer og mineraler, der gavner dig, der har rundet de 50 år.

Kapslerne indeholder blandt andet:

 • Vitaminerne B6 og B12 til et velfungerende immunsystem
 • Thiamin til dit hjerte
 • D-vitamin for vedligeholdelsen af knoglerne
 • C-vitamin for normal dannelse af kollagen

I alt får du 12 vitaminer og 10 mineraler, der er nødvendige for en velfungerende krop selv oppe i alderen.

Livol Multi Vital 50+ vs. markedet

Med disse vitaminpiller er du helt dækket ind, selvom du har rundet 50 år. Det er en effektiv kombination af forskellige aktive indholdsstoffer, der hjælper dit hjerte, tandkød og immunforsvar. Derfor adskiller de sig fra andre kapsler i denne testoversigt ved at være effektive til dig, der er lidt ældre.

Denne bøtte vil derfor holde i cirka 75 dage, hvilket er fornuftigt til prisen, når du ikke skal supplere med ekstra vitaminer for at være dækket helt ind.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Solaray Spektro Multi-Vita-Min – 100 aktive ingredienser uden K-vitamin og jern

Solaray Spektro Multi-Vita-MinDisse vitaminpiller er gode, hvis du ønsker en effektiv tablet, der indeholder næsten alt, hvad du har brug for. 

Disse Solaray Spektro Multi-Vita-Min er særligt velegnede til dig, der tager blodfortyndende medicin eller ikke ønsker en vitaminpille med jerntilskud. Dette skyldes, at de ikke indeholder K-vitamin eller jern, hvilket du kan supplere med gennem kosten eller med en anden vitaminpille.

Du skal kun tage en enkelt af de effektive Solaray Spektro Multi-Vita-Min dagligt. Derfor slipper du for at skulle sluge mange tabletter hver eneste dag.

Helseriet.dk får 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustpilot, og det er derfor en god forhandler at købe dine vitaminpiller hos.

Fordele ved at bruge Solaray Spektro Multi-Vita-Min

 • Du skal kun tage én pille om dagen
 • De indeholder over 100 aktive ingredienser
 • Velegnede til dig der tager blodfortyndende medicin eller ikke ønsker jerntilskud

Indhold

Denne vitaminpille fra Solaray er en meget bredspektret vitaminpille, der indeholder over 100 aktive ingredienser i form af vitaminer, mineraler og urter. Dog indeholder disse specifikke vitaminpiller ikke jern eller K-vitamin.

Solaray Spektro Multi-Vita-Min indeholder blandt andet:

 • B-vitamin for et normalt energistofskifte
 • Vitamin C, B6, A, folsyre, B12, D, jern, zink, kobber og selen for et effektivt immunsystem
 • Vitamin C, E, B2 samt zink og selen mod oxidativt stress
 • Urteblanding med persille, rosmarin, aloe vera og hyben

Solaray Spektro Multi-Vita-Min vs. markedet

I denne store bøtte får du hele 300 kapsler, og da du kun skal tage en enkelt om dagen, vil en bøtte holde længe. Sammenlignet med andre vitaminpiller er det praktisk, så man ikke skal tage mange piller hver eneste dag for at dække behovet.

Dog er prisen også relativt høj, men du får også en meget effektiv vitaminpille, hvor du får ekstremt mange forskellige gode aktive ingredienser på én gang.

Livol Multi Total – Vores anbefalingLivol multi total vitaminpiller

Livol har i mere end 60 år produceret vitaminer og mineraler til den danske befolkning, som sikrer at vi danskere kan opretholde gode og sunde kroppe og sind

Med Multi Total får du bl.a. en høj mængde D-vitamin som er et vitamin mange danskere er i underskud af. Pillen er også rig på folinsyre, som er en nødvendighed for at omdanne en række proteiner (aminosyrer) til muskler.

Så ønsker du et godt kosttilskud som styrker immunforsvaret og er godt for tænder, knogler og muskler, så er Livol Multi Total det rette valg for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bodymin – Bedst til prisenBodymin vitaminpiller

Bodylab har formået at skabe en vitaminpille der passer perfekt til dig med en aktiv livsstil.

Produktet indeholder de essentielle vitaminer, som booster dit immunforsvar, men virksomheden har tilført produktet en ekstra værdi ved at tilføje en stor mængde zink, magnesium og B6. 

Kombinationen af B6-vitamin og mineralerne zink og magnesium er også bedre kendt som ZMA, som bl.a. bidrager til en forbedret søvn og restitution af muskler, så du er klar til dit næste træningspas.

Puori 3 Multi-pak – Bedst i kvalitetPuori 3 Multi-pak

Puori 3 Multi-pak indeholder små doseringsposer med dine daglige vitaminer i.
Produktet indeholder 210 piller i alt, svarende til 70 poser med 3 piller i hver, og du har dermed vitaminer til 70 dage.

De 3 piller er hhv. O3, M3 og D3.

O3 er bedre kendt som fiskeolie, og har mange fordele for din krop, herunder mindskelse af inflammation i led og muskler, som kan opstå under fysisk aktivitet.

M3 også kendt som magnesium, hjælper kroppens stofskifte og medvirker til at muskler og knogler forbliver stærke og velfungerende

D3 er et af de vitaminer som flest danskere er i underskud af. Det kommer af at kroppens primære kilde til vitaminet er sollys. D-vitamin regulerer mængden af calcium i blodet, og kan have stor effekt på at du ikke oplever muskelkramper.

Hvis du ofte er på farten eller rejser meget, er doseringsposerne en klar fordel. De fylder næsten intet og du behøver blot det antal som svarer til det antal dage du skal være væk. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvilke vitaminpiller er bedst?

Der kan være rigtig stor forskel på hvilke vitaminpiller du bør vælge. I sidste ende afhænger det både af din alder, dit køn, hvor aktiv du er i hverdagen og hvordan din kostplan ser ud. Vitaminpiller til en kvinde på 50+ skal eksempelvis indeholde andre stoffer i andre forhold end en vitaminpille til børn. Heldigvis findes vitaminpiller 50+ i mange varianter. Husk også, at de bedste vitaminpiller til voksne, ikke nødvendigvis er de bedste vitaminpiller til børn.

Hvis du er i tvivl om hvilke vitaminer du måske mangler, så er der mulighed for at få taget en blodprøve hos lægen, der kortlægger om du mangler nogle specifikke vitaminer, men for langt de fleste mennesker, vil det være nemmest at tage en multivitaminpille, der passer til den aldersgruppe de befinder sig i.

Hvis det ikke lige er dig med multivitaminpiller, og du gerne vil have noget at gå efter inden du får taget en blodprøve, så er der to ting som stort set alle danskere mangler. Den ene er Vitamin D, og den anden kan løses med fiskeolie.

I sidste ende er det umuligt at sige, hvilken vitaminpille der er bedst, da det afhænger af dit behov og hvem du er. Så længe du vælger en anerkendt og godkendt vitaminpille, så er du sikret ret godt.

Indholdsforklaring af vitaminpiller

Et af de steder hvor det er rigtig svært at regne indholdsfortegnelsen ud, er når det kommer til multivitaminer. Et er at de ofte er på over 30 forskellige aktive ingredienser, men med mindre du har fulgt rigtig godt med i fysik og biologi, er det også svært at regne ud, hvad de forskellige ting egentlig dækker over. Derfor har vi samlet en gennemgang med forklaringer af nogen af de mest almindelige ingredienser.

A vitamin

Vitamin A spiller en central rolle i rigtig mange af kroppens processer, men nogle af de steder hvor Vitamin A spiller den største rolle er dine øjnes velvære og dit immunsystem.

B vitamin

Vitamin B kommer i rigtig udgaver, og blandt de mest almindelige er B1, B2, B3, B4, B5, B6 og B12. De tre vigtigste funktion Vitamin B har, er at sørge for, at din krop kan danne nye, røde blodlegemer, at dit nervesystem fungerer optimalt og at undgå demens.

Biotin

Biotin, der også kaldes H vitamin og B7-vitamin, er det der sørger for at dit hår, din hud og dine negle forbliver sunde og gror fornuftigt.

C vitamin

Vitamin C er vigtigt for at kroppen kan danne bindevæv og det er ligeledes en antioxidant, der bekæmper kroppens frie radikaler. Overordnet set er den nemmeste måde at forklare Vitamin Cs primære formål, at det styrker dit immunforsvar.

D vitamin

Vitamin D3 er afgørende for knoglernes sundhed og knogletæthed og ligeledes kan kroppen ikke absorbere kalcium korrekt, hvis den ikke har adgang til D3, men den mest kendte egenskab ved D vitamin er, at det kan afværge vinterdepression og nedtrykthed forbundet med mørke.

E vitamin

Vitamin E er en af kroppens vigtigste antioxidanter, og vitaminerne er med til at sørge for at styrke kroppens immunsystem. I rigtig mange vitaminpiller er det tillige naturligt forekommende Vitamin E, der benyttes.

Folsyre

Folsyre er et B vitamin, der påvirker dannelsen af nukleotider. Kort sagt styrker og støtter folsyre kroppens produktion af nye celler, men en ting det er blevet enormt kendt på, er, at det kan bevirke kvinders evne til at blive gravide, hvilket også er en af grundene til at folsyre typisk indgår i vitaminpiller, der er rettet imod kvinder.

Fosfor

Sammen med kalcium er fosfor det mest almindelige mineral, der forekommer i menneskekroppen, og det er ligeledes med til at opretholde knoglestyrken og knogletætheden.

Jern

Jern er det stof, der sørger for at kroppen kan opretholde produktionen af røde blodlegemer, så ilten der indåndes kan transporteres ordentligt rundt i kroppen.

Jod

Selvom de fleste nok primært tænker på jod, når de tænker på gammeldags sårrens, men jods primære funktion er, at det er nødvendigt for produktionen af hormoner i skjoldbruskkirtlen, og ligeledes hjælper det med at regulere en normal, metabolsk funktion.

K vitamin

Vitamin K har en primær funktion. Vitaminet hjælper med at transporterer kalcium rundt i kroppen og ligeledes understøtter det blodets evne til at koagulere, men samtidig er det vigtigt for at have en god knoglesundhed.

Kalcium og vitaminpiller børn

Kalciums primære formål er, at det hjælper knoglerne i at opretholde en sund tæthed, hvilket også er grunden til, at kalk er ekstremt vigtigt for børn.

Kobber

Kobber spiller en enormt vigtig rolle i at optimere dit immunsystem, og ligeledes støtter det kroppens evne til at producere røde blodlegemer og danne kollagen.

Magnesium

Magnesium er et meget vigtigt mineral, der hjælper med at regulere kroppens muskel- og nervefunktioner og sørger for at din krop kan opretholde et sundt blodsukkerniveau, og så er det ligeledes med til at understøtte knogletætheden.

Selen

Selen er et næringsmiddel, der hjælper kroppen med at opretholde et overordnet sundhedsniveau, og det er ligeledes med til at beskytte kroppen imod skader påført af frie radikale.

Zink

Zink er et mineral, der findes i alle kroppens celler. Dets vigtigste rolle er at balancere immunsystemet og styrke det, så du får et sundt og stabilt helbred.

Nu har du en god ide om indholdet. Men inden du finder nogle vitaminpiller frem, der har stået bagerst i skabet, har du så overvejet dette spørgsmål – kan vitaminpiller blive for gamle?
Svaret er ja. Du vil dog ikke blive syg af at spise dem, men dine vitaminpiller vil være mindre effektive.

Læs også: TEST: Bodypump – alt, du behøver at vide

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bedste battle rope test & tips til køb af de populære reb

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Complete Multivitamin Kompleks

complete

Alle multivitaminpiller er ikke skabt lige. Kort sagt er en multivitaminpille lidt ligesom multifrugt juice, ordet ”multi” kan dække over en masse forskelligt, derfor får du her et overblik over, hvad de forskellige piller indeholder, så du kan matche det med de vitaminer, du har brug for.

Et højt vitaminindhold

Complete Multivitamin Kompleks indeholder mere end 30 vitaminer, mineraler, antioxidanter, probiotika, frugtekstrakter og planteekstrakter, så hvis din krop mangler noget, er der en god sandsynlighed for, at du kan få behovet dækket med denne vitaminpille.

Vitaminpillen lever virkelig op til sit navn, for der er i høj grad tale om en komplet pille, der er designet til at komplimentere en aktiv livsstil, da den er fyldt med en generøs mængde vitaminer og mineraler, der kan hjælpe med at øge dit immunforsvar og normalisere aminosyresyntesen.

Blandt de andre stoffer, der understøtter en aktiv livsstil, er zink, der hjælper med at opretholde din blodkvalitet, D3 vitamin, der styrker knoglerne og E vitamin, der beskytter din krops celler imod overiltning og stress.

En god vitaminpille med en række fordele

Complete Multivitamin Kompleks har en række fordele, der gør, at den skiller sig ud fra konkurrenterne:

 • Indeholder hele 33 aktive ingredienser.
 • Designet af en række eksperter i sportsernæring.
 • Du behøver ikke andre kosttilskud, den lille pille indeholder alt, hvad du skal bruge.
 • Indeholder Lactobacillus Acidophilus.
 • En imponerende effekt ved doser på kun tre piller om dagen.

Indhold i vitaminpillerne

 • Calcium. 
 • Magnesium.
 • C Vitamin.
 • Ekstrakt af grøn the.
 • Druestens.
 • Hesperidin.
 • B vitaminer (B1, B2, B3 B5, B6, Inositol, B12 og Cholin)
 • Quercetin.
 • Zink.
 • Jern.
 • E-Vitamin.
 • Lactobacillus Acidophilus.
 • Lutein.
 • Co Enzyme.
 • Piperin.
 • Lycopen.
 • Vitamin A.
 • Folinsyre.
 • Biotin.
 • Mangan.
 • Kobber.
 • Vitamin K1.
 • Krom.
 • Bor.
 • Selen.
 • Vitamin D3.

SPORTS MULTI AM:PM

SPORTS MULTI AM:PM

SPORTS MULTI AM:PM bliver kaldt nogen af de bedste vitamin- og mineraltilskud i Europa. Det er skabt med det specifikke formål at blive indtaget hver morgen og hver aften. Vitaminpillen indeholder 31 forskellige vitaminer og mineraler, der alle er konstrueret, så de er lette at optage i kroppe. Kort sagt er der ikke sparet nogen steder.

To piller med to formål

SPORTS MULTI AM:PM kommer i en blisterpakning med to forskellige piller – en til om morgenen og en til om aftenen. Årsagen til det er, at din krop ikke har de samme behov om morgenen som om aftenen. Morgenpillen er hvid og aftenpillen er sort.

AM-kapslerne, der er designet til brug om morgenen, er formuleret med et oksidativt stress- og knoglesundhedskompleks, et energikompleks, et kognitivt kompleks og en blanding der skal booste dit immunforsvar.

PM kapslerne yder ligeledes beskyttelse mod oksidativ stress, men i stedet for resten af formuleringerne indeholder den en proteinmetaboleringsformulering, der hjælper din krop med at nedbryde protein, hvilket er præcis, hvad den har brug for om aftenen.

Fordele ved SPORTS MULTI AM:PM

Der er en række fordele ved SPORTS MULTI AM:PM, og blandt dem er ikke mindst opdelingen i to separate piller:

 • Opdelingen i to piller, gør at din krop for det den har brug for, når den har brug for det.
 • Vitaminpillen indeholder 31 forskellige vitaminer og mineraler.
 • Det er en vitaminpille, der er designet med henblik på en aktiv livsstil.
 • Flere forhandlere er så sikre på produktet, at de yder varierende grader af tilfredshedsgaranti på vitaminpillerne.

Indhold i AM-kapslerne

 • B vitaminer (B1, B2, B3, B5 og B12).
 • Jod.
 • Bor.
 • Kalcium.
 • Fosfor.
 • Maritim fyrrebark.
 • Quercetin.
 • Naturligt E-vitamin.
 • Mangan.
 • K1 vitamin.
 • C vitamin.
 • LactoSpore.
 • DigeZyme.
 • Jern.
 • Lutein.
 • Folinsyre.
 • A vitamin.
 • Kobber.

Indhold i PM-kapslerne

 • Kalium.
 • Lycopen.
 • D vitamin.
 • Selen.
 • Magnesium.
 • LactoSpore.
 • DigeZyme.
 • Cholin.
 • Zinc.
 • B6 vitamin.
 • BioPerine.
 • Biotin.
 • Molybdæn

Kalk + Vitamin D3 + Vitamin K1 kapsler

Kalk + Vitamin D3 + Vitamin K1 kapsler

Kalk + Vitamin D3 + Vitamin K1 er ikke ligefrem det mest mundrette navn, men i det mindste er der ikke nogen tvivl om, hvad pillerne indeholder. Derfor er det ret ligetil at regne ud, om det er en vitaminpille, du kan få noget ud af. Hvis du mangler kalk, d vitamin eller K1 vitamin, så er svaret ja.

Formidabel pille til knogleopbygning

Vitaminpillen er en del af Pure Series fra BULK POWDERS. For at formulere pillen har de blandet de tre mest populære stoffer til knoglesupport i én og samme kapsel, men udover at være de bedste nærringstoffer, består pillen også af de bedste udgaver af stofferne. Hver eneste kapsel indeholder hele 1000 milligram calciumnitrat.

Pillen er designet med henblik på knogleopbygning, hvilket har gjort den særligt populær blandt vægtløftere, hvor knogleopbygning er ekstremt vigtigt.

Fordele ved at bruge vitaminpillen

 • Kalk + Vitamin D3 + Vitamin K1 er det ideelle kosttilskud til dig, der løfter vægte og derfor har brug for at styrke dine knogler.
 • Ekstremt højt indhold af calciumnitrat.
 • Billig.
 • Overskuelig indholdsliste.

Indhold

 • Kalk.
 • Vitamin D3.
 • Vitamin K1.

ACTIVE WMN

ACTIVE WMN

ACTIVE WMN er en multivitamin, der er designet specifikt til den aktive kvinde, der arbejder hårdt, træner og presser så meget ud af hverdagen som overhovedet synes muligt. Den giver dig derfor mulighed for at booste din krop med en multivitamin skabt helt specifikt til dig.

En vitaminpille designet til den aktive kvinde

ACTIVE WMN indeholder alle de vitaminer og næringsstoffer som den aktive kvinde har brug for i dagligdagen. Det er der i og for sig mange multivitaminpiller, der kan levere, men med ACTIVE WMN har designerne taget tanken skridtet videre, og derfor er piller formuleret i ekstremt høj kvalitet.

Med ACTIVE WMN får din krop den bedste mulige assistance, så du får dækket de behov din daglige kost ikke formår. Nærmest lige meget hvor meget du overvejer din kostplan, er det svært at få plads til det hele, og derfor er det en god idé at indarbejde en multivitaminpille i din kostplan.

Fordele ved at bruge ACTIVE WMN

 • En daglig vitaminpille der er designet med henblik på den aktive kvinde.
 • Vitaminpillen er udviklet af premiumkilder og aktive ingredienser.
 • Udviklet uden oxider og carbonater.
 • Giver dig den daglige støtte, du har brug for.
 • Indeholder folsyre og jern.

Indhold

 • Kalcium.
 • C vitamin.
 • Jern.
 • Folsyre.
 • LactoSpore.
 • B vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6 og B12).
 • Zink.
 • Naturligt E vitamin.
 • Fosfor.
 • Magnesium.
 • Kobber.
 • A vitamin.
 • Selen.
 • Jod.
 • Biotin.
 • K1 vitamin.
 • D3 vitamin.

Collagenshaken STAÏ Healthy+ – Hold din hud ung og få vigtige vitaminer og næringsstoffer

Collagenshaken STAÏ Healthy+ - Hold din hud ung og få vigtige vitaminer og næringsstofferInden for de seneste år er der kommet stort fokus på fordelene ved collagentilskud. Der er mange fordele for din hud ved collagen, og derfor bruger mange også collagentilskud og collagenpulver til at forebygge nogle af de alderstegn, som sætter sig på huden med årene.

Med shaken STAÏ Healthy+ fra STAÏ får du et tilskud collagen samtidig med, at du får en række andre gode og vigtige næringsstoffer og vitaminer, som din krop har brug for og vil blive glad for. Det hele får du i én shake, som bliver optaget hurtigt i kroppen.

Hvad får du ud af STAÏ Healthy+-shaken?

Når du køber STAÏ Healthy+, får du en bøtte med shakepulver, en shaker/flaske og en flaske hørfrøolie. Fedtstofferne i hørfrøolien sikrer, at du optager alle de gode vitaminer og næringsstoffer, der er i shaken. Hørfrøolien indeholder også en masse gode ting til gavn for dig og din krop.

Hos STAÏ kan du tegne et abonnement, hvor du hver måned får leveret nye forsyninger, så du altid er sikker på, at du ikke løber tør for shakepulver og hørfrøolie. Abonnementet har desuden den fordel, at du opnår gode rabatter på produkter, frem for hvis du hver måned skulle købe en ny sending. Derfor er det vores anbefaling, at du tegner et abonnement.

Collagen er et protein, der bidrager til hudens elasticitet, spændstighed og glød. Mange kender derfor også collagen som et antirynkemiddel, fordi det forbedrer hudens alderstegn betydeligt. Collagen er udvundet af fisk, og det kan bedst blive optaget bedst sammen med C-vitamin. Derfor indeholder STAÏ Healthy+ selvfølgelig også C-vitamin. 

Foruden collagen og C-vitamin indeholder STAÏ Healthy+ E- og B-vitamin. B-vitamin medvirker blandt andet til at støtte hår, hud og slimhinder. Med shaken får du også vigtige næringsstoffer som blandt andet jern, zink, magnesium og calcium. Shaken kombinerer altså flere af de gode ting til din krop samtidig med, at du får et tilskud af det populære collagenprotein.

Hvorfor er STAÏ Healthy+-shaken en fordel for dig? 

 • Shakens collagen bidrager til hudens elasticitet, spændstighed og glød.
 • Shaken indeholder vigtige vitaminer og næringsstoffer.
 • Shakens B-vitamin støtter dit hår, hud og dine slimhinder.
 • Du får shaker, pulver og hørfrøolie med i købet.
 • Hørfrøolie indeholder sunde og gode fedtstoffer.
 • Du kan tegne et abonnement på STAÏ Healthy+ hos STAÏ.

 

FAQ

Hvad sker der, hvis jeg tager vitaminpiller hver dag?
Hvis du tager vitaminpiller hver dag, så er der en større chance for, at du får dækket din krops fulde behov vitaminer og mineraler. Dermed er det en god ide at tage vitaminpiller hver dag. De vitaminer, som kroppen ikke har brug for, bliver bare ledt ud sammen med urinen.
Hvilke vitaminpiller bør jeg tage dagligt?
Det varierer fra person til person, hvilke vitaminpiller du bør tage dagligt, da det er forskelligt, hvilke vitaminer mennesker mangler. Som udgangspunkt er det dog altid en god ide at tage en multivitaminpille og fiskeolie. Du kan blive undersøgt ved din læge, hvis du vil have undersøgt dit specifikke vitaminbehov.
Hvilke vitaminer bør jeg ikke tage samtidig?
Der er flere kombinationer af vitaminer og mineraler, som du ikke bør indtage samtidig. Nogle af kombinationerne er blandt andet Magnesium/kalcium, vitaminerne D/E/K, fiskeolie/Gingko Biloba, kobber/zink, jern/grøn te og vitamin C/B12. Du kan spørge din læge til råds, hvis du er i tvivl om, hvilke vitaminer du skal spise.
Hvilke vitaminer bør jeg tage om aftenen?
Generelt kan du tage vitaminer på alle tider af døgnet, da det det mest afhænger af, hvad du foretrækker. Dog er der nogle vitaminer og mineraler, som kan give dig en god nattesøvn. Det er blandt andet vitamin C, vitamin D, magnesium, jern og kalcium.

 

Denne side er anmeldt af: Emily M. Madsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar