Test-oversigt løbebånd
Her er de 10 bedste løbebånd til hjemmet

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

10 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Du kan lide at løbe, du kan lide at gå, og nu er du blevet hooked på ideen om at kunne gøre det derhjemme. Måske er det for at finde tid til løbeture, når der er små børn i huset, måske er det fordi du vil træne til et løb, men simpelthen ikke har tid til at komme i fitnesscenteret. Måske er du medlem af en klub eller har et arbejde, hvor der skal inkorporeres mere aktivitet?

Ja, så er det jo praktisk at have sit eget løbebånd. Men hvor gode er modellerne til hjemmebrug, og hvor mange penge skal man af med for at få noget i ordentlig kvalitet? Det har vi sat os for at finde ud af.

Det skal du overveje, før du køber et løbebånd:

Slidfaktor

Ikke kun dine behov, men hele familiens behov skal tages i betragtning, når du vælger et løbebånd. Hvis det vil blive brugt ofte, er det nødvendigt med en model af højere kvalitet. En model af lavere kvalitet kan også fungere, men den vil ikke holde lige så længe under konstant brug. Hvor mange personer skal bruge maskinen, og af hvilke årsager? Det er alle faktorer, som du bør overveje, før du træffer din endelige beslutning.

Funktioner

Nogle af de funktioner, som løbebånd har, er pulsmåling, individuelle træningsprogrammer, en integreret ventilator og bluetooth-forbindelse. Løbebånd med et display giver dig relevante oplysninger, mens du løber. Ved at tilslutte din telefon eller tablet kan du bl.a. holde styr på hastighed, tid og kalorieforbrænding.

En funktion på de højteknologiske modeller giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en personlig virtuel træner. Du kan blive transporteret til forskellige løbestier rundt om i verden, og din træner vil fortælle dig om området og give dig motiverende sprintintervaller. Mange forbrugere finder denne form for træning mere motiverende.

Bredde og længde

Velvære er vigtigt, og en del af det er at finde det rigtige løbebånd til dig. Overvej modeller med forskellige bredder og længder for at finde et, der passer til dine behov. Smallere modeller er måske ikke så stabile eller ideelle for begyndere, hvorimod bredere eller længere modeller giver dig mere plads til at bevæge dig rundt. I sidste ende skal du vælge en maskine, som du føler dig tryg ved at løbe på, så du kan fokusere på din træning i stedet for at bekymre dig om hvor du træder.

Med andre ord skal du sørge for at vælge en størrelse, som du føler dig godt tilpas i, så du får mest muligt ud af din træning. Jo bredere og længere maskinen er, jo mere stabil er den – hvilket også betyder, at den er mere sikker at bruge, når du løber med høje hastigheder. Bor du i en mindre bolig og ikke kan få plads til et større løbebånd, kan du vælge en af de sammenklappelige muligheder. Ikke alene fylder de mindre, men de er også typisk meget nemmere at opbevare.

Pris

Budgetvenlige modeller kan findes til omkring 3.000 kroner, mens topmodellerne med alt deres ekstraudstyr kan koste omkring 50.000 kroner. De billigere modeller har færre funktioner og er ikke bygget til at holde lige så længe som kvalitetsmodellerne. Budgetvenlige modeller er stadig et godt valg for nybegyndere, eller for folk der ikke har et stort behov for at løbe hver dag. Løber du derimod meget, så vil vi klart anbefale dig at kigge nærmere på topmodellerne.

Bruger- og ekspertanmeldelser

Uanset om du er en erfaren løber eller nybegynder, kan vores artikel hjælpe dig med at finde det bedste løbebånd til dine behov ved at sammenligne forbruger- og ekspertanmeldelser. Brugeranmeldelser er nyttige til at vurdere, hvor godt en model typisk fungerer og identificere, om der er funktioner, der skiller sig ud. Ekspertanmeldelser sætter hver models ydeevne i sammenhæng ved at gennemgå dem i forhold til konkurrerende modeller.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Sole F85 - Kongen af løbebånd

 • Topscorer hos PriceRunner med høj bedømmelse på 4,5/5
 • Høj bedømmelse på TreadmillReviews.com
 • 4/5 på GarageGymReviews.com

I 15 år har Sole F85-løbebåndet været fitnesscentres foretrukne valg. På samme måde som Concept2 romaskinen er respekteret som den bedste af sin slags, er Sole F85 også set som nummer et, når det kommer til løbebånd.

Sole F85
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Sole F85:

 • Samme dimensioner som i fitnesscenteret
 • Sole F85 har været på markedet i længst tid
 • 4 hestekræfter

Analyse og anmeldelse af Sole F85

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Løbebælte: 56 x 152 cm
 • Vægt: 131 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Dimensioner: 211 x 94 x 151 cm
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Træningsprogrammer: 10 stk
 • Maks. stigning: 15 %

Kraftfuld motor

Vi har sat Sole F85 på prøve og kan med sikkerhed sige, at dens 4 HK-motor giver en stabil og pålidelig ydeevne. Modellen er også alsidigt nok til intervaltræning eller genoptræning efter en skade. Løbebåndet har en maksimal brugervægtkapacitet på 150 kg, hvilket gør, at de fleste mennesker kan bruge modellen uden problemer.

Samme dimensioner som i et fitnesscenter

Med løbebåndets dimensioner og rullestørrelse, der svarer til dem i et fitnesscenter, kan du være sikker på, at dit løb forbliver stabilt. Sidekantfunktionen forhindrer også, at du ved et uheld træder af maskinen, da siden er beregnet til at stå på. Støddæmperne i Sole F85, er designet med henblik på både styrke og komfort, hvilket giver dig en behagelig løbeoplevelse.

Flere muligheder med Bluetooth

Ud over de indbyggede højttalere har løbebåndet også Bluetooth-teknologi. Bluetooth forbindelsen giver dig mulighed for at gemme dine træningsdata på din smartphone eller tablet via den gratis Sole-app. Med en Bluetooth-forbindelse kan du blandt andet tilmelde dig Zwift; en applikation, der virtuelt udforsker forskellige dele af verden sammen med andre mennesker, mens du konkurrerer mod dem. 

Ved at se dine fremskridt og sætte mål for dig selv, er det nemt at forblive motiveret. Selv om der er et månedligt gebyr på omkring 100 kr., så finder mange stor værdi i Zwift, da programmet tilbyder unikke oplevelser hver gang.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sole F85

Med et gennemsnit på 4,4/5 stjerner på Trustpilot baseret på over 400 anmeldelser må det siges, at Sole F85 er en af de mest populære modeller blandt forbrugerne. Løbebåndet har også fået høje karakterer fra Google Shopping- og Amazon-kunder med henholdsvis 4,2/5 og 4/5 stjerner. Sole F85 kan nemt købes online hos forhandlere som Abilicaonline.dk. Løbebåndet scorede også højt på TreadmillReviews.com og GarageGymReviews.com. Eksperterne siger, at maskinen er bygget til løbere på alle niveauer, der leder efter en kraftfuld maskine af høj kvalitet, som vil blive brugt regelmæssigt.

Mere om Sole F85

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Løbebælte: 56 x 152 cm
 • Vægt: 131 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Dimensioner: 211 x 94 x 151 cm
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Træningsprogrammer: 10 stk
 • Maks. stigning: 15 %

Netfysioterapi's vurdering

Sole F85 er det bedste af det bedste, når det gælder træningsudstyr til hjemmetræning. Konstruktionen er solid, tophastigheden er høj, og andre smarte funktioner gør træningen mere behagelig. Hvis du ønsker en maskine, der giver dig en følelse af fitnesscenter-kvalitet uden at skulle betale for et månedligt medlemskab, anbefaler vi Sole F85.

Fordele og ulemper ved Sole F85

Fordele

 • Lang holdbarhed
 • 4 hestekræfter
 • Du får et sammenfoldeligt løbebånd
 • Høj maks. hastighed på 22 km/t

Ulemper

 • Stolperne foran er ikke fastmonteret, så du kan opleve rystelser
Bedste valg til hjemmebrug

Nordic Track Commercial 1750 - Lillebroren til NordicTrack 2950

 • Redaktørens valg" hos TechGearLab.com
 • 4.5/5 på GarageGymReviews.com

NordicTrack 1750 er et løbebånd i topklasse til brug i hjemmet. Maskinen har en touchskærm, hvor du kan følge med i din træningsdata eller tilslutte din smartphone for at afspille musik eller se film. Løbebåndet er bedst egnet til mere erfarne løbere, der måske forbereder sig på en udholdenhedsbegivenhed som et maraton, da den giver optimale løbeforhold med hastigheder på op til 22 km/t.

Nordic Track Commercial 1750
Bedste valg til hjemmebrug

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Track Commercial 1750:

 • Samme udstyr og komponenter som 2950'eren
 • 50 forskellige træningsprogrammer
 • Du kan træne med det interaktive program iFit

Analyse og anmeldelse af NordicTrack Commercial 1750

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 3,6 HK
 • Inkl.: Du får 30 dages gratis brug af iFit når du køber
 • Løbebælte: 55 x 152 cm
 • Dimensioner: 196 x 97 x 175 cm
 • Vægt: 130 kg
 • Maks. brugervægt: 135 kg
 • Træningsprogrammer: 50 stk.
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. hastighed: 22 km/t

God til de mere erfarne løbere

Med en motor på 3,6 hk er NordicTrack 1750 perfekt til løbere, der ønsker at løbe regelmæssigt og intensivt. Løbebåndet har også et forstørret motorrum for at reducere vibrationer samt give plads til køleblæsere, der sørger for, at modellen ikke overopheder.

Stødabsorberende løbebælte

Det, der adskiller NordicTrack 1750 fra mange konkurrender, er det stødabsorberende løbebælte. Denne funktion hjælper med at beskytte dine hofter, knæ og ankler mod stød, mens du løber. Derudover kan du justere affjedringen for at ændre hårdheden af det underlag, du løber på.

Interaktivt løbeprogram

På løbebåndets konsol, er der en 10 tommer LCD touch screen, der gør det hurtigt og nemt for dig, at indstille maskinen. En af de funktioner, du kan anvende med skærmen, er det interaktive løbeprogram, iFit. Med iFit kan du virtuelt både udforske forskellige ruter i hele verden eller udvælge din egen løberute med Google Maps. Dertil justerer løbebåndet også hældningen, så den passer til det terræn du løber i.

Hvad siger forbrugere og eksperter om NordicTrack Commercial 1750

Forbrugerne har givet NordicTrack Commercial 1750 høje karakterer med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 4 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Med mere end 400 anmeldelser er dette produkt tydeligvis vellidt af dem, der har købt det. Modellen er blevet anmeldt af TechGearLab.com og GarageGymReviews.com og har fået en høj score i begge anmeldelser. Eksperterne udtalte, at løbebåndet har gode funktioner, og at den justerbare hældning gør det til et godt valg for brugere på alle fitnessniveauer, herunder hardcore løbere med seriøse træningsplaner.

Mere om Nordic Track Commercial 1750

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 3,6 HK
 • Inkl.: Du får 30 dages gratis brug af iFit når du køber
 • Løbebælte: 55 x 152 cm
 • Dimensioner: 196 x 97 x 175 cm
 • Vægt: 130 kg
 • Maks. brugervægt: 135 kg
 • Træningsprogrammer: 50 stk.
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. hastighed: 22 km/t

Netfysioterapi's vurdering

NordicTrack 1750 er et fremragende løbebånd til atleter, der ønsker en holdbar maskine af høj kvalitet, der kan klare intens træning. Løbebåndet har interaktive funktioner og støddæmpning, der gør den ideel til træning og konkurrenceformål.

Fordele og ulemper ved Nordic Track Commercial 1750

Fordele

 • Fremstillet af samme komponenter som 2950'eren
 • Meget effektiv støddæmpning
 • Effektiv motor
 • Mange træningsprogrammer

Ulemper

 • 10" skærmen kan godt være for lille til nogle brugere
Bedste værdi for pengene

Sole F63 - Lillebror til Sole F85

Under vores test af både Sole F63 og Sole F85, kunne vi ikke finde nogen betydelig forskel, udover størrelsen. Du får derfor et kompakt løbebånd i topklasse til en god pris.

Sole F63
Bedste værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Sole F63:

 • Mindre udgave af Sole F85
 • Er ideel til familiebrug
 • Kommer med indbyggede højtalere

Analyse og anmeldelse af Sole F63

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 3 HK
 • Løbebælte: 152 x 51 cm
 • Dimensioner: 208 x 89 x 145 cm
 • Træningsprogrammer: 10 stk.
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Vægt: 115 kg
 • Maks. brugervægt: 148 kg

Tilslut dig løbebåndet med bluetooth

Med Sole F63 kan du lytte til musik trådløst, mens du træner. Brug Sole-appen til nemt at følge med i dine fremskridt og se alle dine vigtige statistikker samlet ét sted. Hvis du føler dig konkurrencedygtig eller er klar til en udfordring, kan du også få betalingsabonnementer til KinoMap og Zwift.

Overskuelig og letlæselig LCD display

Løbebåndets LCD-display er overskueligt, og viser kun de vigtigste oplysninger som f.eks. hastighed, hældning, tid, tilbagelagt distance, forbrændte kalorier og puls. Genvejsknapperne gør det nemt at øge hastigheden, hvis du ønsker en mere udfordrende træning.

Godt løbebånd til familier

Sole F63 løbebåndet er et fremragende valg for enhver familie. Det har et slankt, moderne design og fås i neutrale farver, der passer til enhver boligindretning. Motoren på 3 HP giver en jævn løbeflade for alle brugere, og det stødabsorberende system beskytter dine led mod op til 40 % af stød sammenlignet med løb på asfalt. Dertil har vi fundet ud af, at det stødabsorberende system reducerer støjen betydeligt under brug, så du kan få din træning ind uden at forstyrre alle andre i huset.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sole F63

Med mere end 400 anmeldelser, har Sole F63 fået 4,4 ud af 5 stjerner i gennemsnit på Trustpilot. Dertil har forbrugerne på Google Shopping vurderet løbebåndet til 4,5 ud af 5 stjerner. Løbebåndet er blevet anmeldt af TreadmillReviewGuru.com og TreadmillReviews.com. Eksperterne fremhæver det robuste design og den konstruktionsmæssige kvalitet. Modellen tilbyder en simpel brugerflade, der er velegnet til gang og en let jogging.

Mere om Sole F63

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 3 HK
 • Løbebælte: 152 x 51 cm
 • Dimensioner: 208 x 89 x 145 cm
 • Træningsprogrammer: 10 stk.
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Vægt: 115 kg
 • Maks. brugervægt: 148 kg

Netfysioterapi's vurdering

Hvis du leder efter et pålideligt og billigt løbebånd, er Sole F63 et fremragende valg. Det er ideelt til både nybegyndere og erfarne løbere takket være den holdbare konstruktion og de gennemtænkte funktioner. Derfor anser vi modellen til være den, hvor du får mest værdi for pengene.

Fordele og ulemper ved Sole F63

Fordele

 • Lavet af samme materialer og komponenter som F85
 • Velegnet til familier
 • Billigere løsning end F85'eren

Ulemper

 • Lidt mindre maks. hastighed på 20 km/t
Bedste lavpris løbebånd

Masterfit TP100 - Mindste løbebånd i guiden

Masterfit TP100 er et mindre robust og funktionsrigt løbebånd end nogle af alternativerne på markedet. Modellens lille størrelse gør den dog til et fremragende valg for dem, der ønsker at spare plads i hjemmet.

Masterfit TP100
Bedste lavpris løbebånd

Dagens bedste priser og tilbud på Masterfit TP100:

 • Småt og unikt design
 • Egnet til både erfarne løbere og nybegyndere
 • Der følger 12 forudinstillede programmer med

Analyse og anmeldelse af Masterfit TP100

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 2,5 HK
 • Dimensioner: 183 x 87 x 142 cm
 • Træningsprogrammer: 15 stk
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. hastighed: 18 km/t
 • Løbebælte: 50 x 140 cm
 • Vægt: 84 kg
 • Maks. brugervægt: 125 kg

Pladsbesparende design

Masterfit TP100 er designet til at spare plads ved at kunne foldes sammen, hvilket gør den ideel til mindre huse eller lejligheder. Modellen opfylder de fleste løberes behov, da den har en tophastighed på 18 km/t og 15 stigningsniveauer.

Imponerende ydeevne for prisen

Hvis du er på udkig efter kvalitet, men ikke ønsker at bruge alle dine penge, skal du ikke lede længere end til Masterfit TP100. Løbebåndet er stabilt og kan rumme selv de mest seriøse løbere. I vores test af Masterfit TP100 var vi meget imponerede over den ydeevne du får til prisen.

Find det træningsprogram der passer til dig

Med TP100 kan du nemt se dine fremskridt med data som distance, kalorieforbrænding, puls og stigningsprocent. De indbyggede pulsmålinger i håndtagene hjælper dig med at holde dig på sporet af dine mål. 

Du har også mulighed for at tilslutte Bluetooth-højttalere, så du kan lytte til musik, mens du løber. Sammen med 12 forudindstillede programmer er der også 3 manuelle programmer til rådighed. Med alle disse muligheder er du sikker på at finde et løbeprogram, der passer til dig.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Masterfit TP100

Trustpilot giver Masterfit TP100, der sælges af abilicaonline.dk, 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 400+ anmeldelser.

Mere om Masterfit TP100

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 2,5 HK
 • Dimensioner: 183 x 87 x 142 cm
 • Træningsprogrammer: 15 stk
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. hastighed: 18 km/t
 • Løbebælte: 50 x 140 cm
 • Vægt: 84 kg
 • Maks. brugervægt: 125 kg

Netfysioterapi's vurdering

Hvis du er nybegynder, har lidt plads eller et begrænset budget, er Masterfit TP100-løbebåndet et fremragende valg for dig. Løbebåndet har gode funktioner og er meget overkommeligt, hvilket er grunden til, at vi har givet det vores vurdering af det bedste lavpris valg.

Fordele og ulemper ved Masterfit TP100

Fordele

 • Håndtagene har indbyggede pulsmålere
 • 12 forudindstillede løbeprogrammer
 • Pladsbesparende løbebånd
 • Passer til både store og små hjem

Ulemper

 • Maks. brugervægt på 125 kg
Bedste løbebånd til virksomheder og institutioner

Sole TT8 - Produceret af med samme komponenter som Sole F85 og Sole F63

Sole TT8 kan klare 8 timers brug om dagen, hvilket er perfekt til virksomheder og institutioner. Vores test viste, at den giver en jævn og stabil løbeoplevelse på grund af producentens særlige “Double horseshoe” rammekonstruktion.

Sole TT8
Bedste løbebånd til virksomheder og institutioner

Dagens bedste priser og tilbud på Sole TT8:

 • Passer godt til institutioner og virksomheder
 • Stort og bredt løbebånd
 • Cushion Flex stødabsorbering

Analyse og anmeldelse af Sole TT8

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Løbebælte: 152 x 56 cm
 • Vægt: 150 kg
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Dimensioner: 199 x 93 x 146 cm

Gem dine resultater og se dine fremskridt

Med Sole TT8-konsollens Bluetooth-forbindelse kan du ikke kun bruge den gratis app, men også gemme dine træningresultater og fremskridt. Funktioner, der er tilgængelige via datasynkronisering, omfatter iHealth, MapMyFitness, MyFitnessPal og Fitbit. Og hvis det ikke er nok for dig, kan du afspille musik fra enhver enhed, der er kompatibel med bluetooth.

Cushion Flex

TT8 Sole Løbebåndet har et Cushion Flex-system, der gør det ideelt til skoler og virksomheder. Det skyldes, at systemet reducerer ledstød med 40 %, hvilket gør det mere behageligt for studerende og medarbejdere med forskellige fysiske evner at bruge det. Det er også vigtigt at bemærke, at løbebåndet kan bruges i 8 timer i træk uden problemer.

Høj topfart og stigninger på op til 15%

TT8-løbebåndet er perfekt til folk på alle niveauer med et letlæseligt display, der justerer hastighed og hældning med et enkelt tryk på en knap. AC-motoren kan opretholde en topfart på 22 km/t, hvilket betyder, at selv erfarne løbere får en god træning. Desuden kan maskinen klare stigninger på op til 15 %, hvilket gør den ideel til dem, der ønsker at ændre deres rutine eller målrette specifikke muskelgrupper.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sole TT8

Sole TT8 har fået høje karakterer fra anmelderne med en samlet bedømmelse på 4,4/5 stjerner på Trustpilot. Modellen har også fået 4,2/5 og 4,1/5 stjerner fra forbrugerne på henholdsvis Google Shopping og Amazon. Løbebåndet sælges blandt andet af online forhandleren Abilicaonline.dk.

Mere om Sole TT8

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Løbebælte: 152 x 56 cm
 • Vægt: 150 kg
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Dimensioner: 199 x 93 x 146 cm

Netfysioterapi's vurdering

Efter vores mening er TT8 fra Sole en af de bedste modeller, vi har prøvet. Prisen kan måske afskrække nogle kunder, men modellens holdbarhed og funktionssæt gør den ideel til steder som virksomheder eller institutioner, hvor den vil blive brugt ofte.

Fordele og ulemper ved Sole TT8

Fordele

 • Stabil og jævn løbeoplevelse
 • Høj tophastighed og hældning
 • Effektiv AC motor

Ulemper

 • Løbebåndet er ikke foldbart
Bedste professionelle valg

NordicTrack T8.5S - kraftfuld motor med gå-funktion

 • Høj bedømmelse på 4,5/5 hos TreadmilReviews
 • 93,8/100 samlet score hos FitRated
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

NordicTrack T8.5S har en meget kraftfuld motor med 3,5 hestekræfter, der let slår mange af de andre modeller i vores oversigt. Det er altså en model, der nemt kan udfordre dig fysisk med forskellige træningsudfordringer.

NordicTrack T8.5S
Bedste professionelle valg

Dagens bedste priser og tilbud på NordicTrack T8.5S:

 • Bygget til at modstå intens træning
 • Justerbar FlexSelect™ dæmpning
 • Elite personlige trænere med iFit-app

Mere om NordicTrack T8.5S

SPECIFIKATIONER

 • Maks effekt: 3,5 HK DC
 • Max hastighed: 20 km/t
 • Vægt: 97 kg
 • Løbeplade: 51 x 152 cm
 • Længde x bredde x højde: 200x91x150 cm
 • Max stigning: 12 %
 • Max. vægtkapacitet: 135 kg
 • Skærm: 10 tommer

Du kan komme op på en maksimal hastighed på 20 km/t, og du kan indstille hældningen fra 0% op til 12%. Det er derfor muligt at lave dine egne udfordringer, så de passer til dit niveau, om du er nybegynder eller øvet løber.

Hastighed, stigning og andre indstillinger kontrolleres nemt med smarte genvejstaster på maskinens display.

Selve løbefladen er 51 x 152 cm, så der er god længde på båndet og med en maksimal belastning på 135 kg, kan selv tungere personer i husstanden få motion på løbebåndet.

Treadmillreviews.net giver modellen 9,1/10, og de fremhæver særligt, at modellen kan foldes sammen.

Hos Fitrated.com scorer løbebåndet 4,5/5 stjerner. De er generelt meget positive over løbebåndet og dets mange funktioner og detaljer, og de kårer den som en af de bedste modeller til den almindelige forbruger.

Vil du kunne følge med i din udvikling, så kan du koble løbebåndets computer sammen med iFit-app’en. Du får endvidere et års gratis medlemskab, så du kan afprøve træningsvideoer med personlige trænere.

Videoerne giver et interessant pift til din løbetræning, hvor båndet vil tilpasse hastighed og stigning til det, du ser på skærmen.

Det er også muligt selv at sammensætte ruter direkte i Google Maps, hvor løbebåndet stadig kan tilpasse sig terrænet på videoen. Du får derfor en anderledes træningsoplevelse med NordicTrack T8.5S, hvor du tilpasser hver en løbetur til dit humør.

Du kan vælge NordicTrack T8.5S, hvis du ikke har råd til de allerdyreste udgaver, men vil have en model med masser af power og mulighed for fysiske udfordringer.

Det smarte ved maskinen er, at den kan foldes sammen. De fleste større løbebånd er stationære, men det er muligt at folde NordicTrack T8.5S let og elegant sammen, så den ikke fylder.

Fordele og ulemper ved NordicTrack T8.5S

Fordele

 • Imponerende for en foldbar model
 • Hurtigste hastighed, du kan opnå med et indendørs løbebånd
 • 1 års medlemskab til iFit-app
 • Let at justere

Ulemper

 • Lavere max hældning end andre modeller
Bedste kompakte valg

ProForm L6 City Løbebånd - foldbart løbebånd til dig med begrænset plads

Proform L6 City er et løbebånd, der er ideelt til mindre hjem. Et af de største problemer ved træningsmaskiner til hjemmetræning er, at de ofte fylder ret meget – også selvom de er foldbare. Proform L6 City har valgt at tage udfordringen op, og løbebåndet er således designet specifikt til at være pladsbesparende. Det har målene L179 cm x B74 cm x H113 cm.

ProForm L6 City Løbebånd
Bedste kompakte valg

Dagens bedste priser og tilbud på ProForm L6 City Løbebånd:

 • Maksimalt pladsbesparende design
 • Kraftfuldt drivbæltesystem
 • Kan nemt foldes helt sammen

Mere om ProForm L6 City Løbebånd

SPECIFIKATIONER

 • Måler bl.a. distance, puls, stigning og antal forbrændte kalorier
 • Mange forskellige programmer via iFit – gør bl.a. brug af Google Maps
 • Løbepladens mål: 44,5 x 114 cm
 • Mål (klappet ud): L179 x B74 x H113 cm
 • Vægt: 57 kg
 • Max. personvægt på 113 kg

Det kompakte design går imidlertid en smule på kompromis med farten. Du kan kun opnå en topfart på max. 13 km/t, hvilket er noget mindre end f.eks. ProForm Power 995i. Det har ligeledes en max. brugervægt på 113 kg, så det egner sig ikke til de tungere brugere. Omvendt har det blot en egenvægt på 57 kg, hvilket gør det til et af de letteste i klassen.

Særlige features inkluderer det integrerede iFit, der giver dig adgang til træning med personlige trænere.

Du kan ligeledes bruge tabletten til at drømme dig væk til eksotiske steder, mens du træner. Via Google Maps bliver der vist placeringer for en lang række spændende steder, så du f.eks. kan løbe i Paris’ gader, mens du spæner afsted på løbebåndet. Kan du ane Eiffeltårnet i horisonten?

Drivremmen hjælper løbebåndet med at køle sig selv ned, så det altid føles behageligt under brug.

Fordele og ulemper ved ProForm L6 City Løbebånd

Fordele

 • Bluetooth og iFit – giver adgang til adskillige programmer
 • Kan køle sig selv ned via drivremmen
 • Prisbillig
 • Holdbar og stabil

Ulemper

 • Lav topfart på 13 km/t
 • Max. brugervægt på 113 kg

Titan Life Treadmill T55 - foldbar og med kraftig motor

Titan Life Treadmill T55 er det perfekte løbebånd til dig, som ønsker at komme i bedre form, vedligeholde formen over vinteren eller tabe dig. Det er det perfekte løbebånd til at opbevare derhjemme, da det ikke fylder meget og kan foldes sammen, når det ikke bruges.

Dagens bedste priser og tilbud på Titan Life Treadmill T55:

 • 20 hældningsintervaller

Mere om Titan Life Treadmill T55

SPECIFIKATIONER

 • 20 hældningsintervaller
 • Motor: 2 HK
 • 10-punkts dæmning
 • LCD display
 • Bluetooth forbindelse
 • Max brugervægt: 150 kg

Løbebåndet kan stå opbevaret i hjemmet uden at fylde, hvis man kun bruger det i vinterhalvåret, eller hvis man ikke har gulvpladsen til, at det står udfoldet hele tiden. På trods af størrelsen, så har båndet en løbeoverflade på 46 cm, som er med til at gøre løbeturen sikker og behagelig for alle.

Det har en god og pålidelig motor, som er klar på at udfordre dig til intervaltræning og bakkeløb. Løbebåndet har nemlig 20 hældningsintervaller, så man kan få en god hældning på løbeturen. Den har 40 forskellige programmer, som man frit kan vælge mellem, så man kan træne efter egne behov.

Titan Life Treadmill T55 har selvfølelig et LCD-display, hvor man kan følge med i kalorier, puls, hastighed, tid, afstand og hældning. Alt hvad man har brug for at vide under træningen, står lige foran dig. Det er derfor også nemt at sætte sig et mål for træningen om tid, afstand eller andet. Det er også nemt at justere i hastighed og hældning under løbeturen.

Det er også muligt at tilkoble en træningsapp via Bluetooth, så man kan opbevare og have overblik over statistikker om træningen. Det kan på den måde også være nemmere at se fremskridt i tid, hastighed eller afstand i ens træning, hvilket for nogen kan være en motivationsfaktor for at træne mere.

Titan Life Treadmill T55 er et godt og sikkert løbebånd, som giver dig de vigtigste informationer om din træning og samtidig har mulighed for tilkobling med en træningsapp, så du kan følge dine fremskridt. Den tilhører den lavere prisklasse og har derfor heller ikke overflødige funktioner. Den tilbyder gode og solide træningsprogrammer og funktioner, som kan støtte dig i din træning. Det er et godt og robust løbebånd, som kan tilpasses efter dit hjem og din træning.

Fordele og ulemper ved Titan Life Treadmill T55

Fordele

 • Kan foldes sammen
 • God og sikker løbeoverflade
 • LCD-display med overblik over træningen
 • Mulighed for at tilkoble træningsapp
 • Fornuftig pris

Ulemper

 • Ikke så mange funktioner

inSPORTline Lavister - et lydsvagt og brugervenligt løbebånd

inSPORTline Lavister imponerer ved at være to modsætninger på samme tid: Løbebåndet er både lydsvagt og indbygget med gode højtalere. Med andre ord; du kan suse afsted på inSPORTline Lavister uden at vække resten af familien, men du kan også sætte dine yndlingssange på, der virkelig kommer til sin ret med de integrerede højtalere.

Dagens bedste priser og tilbud på inSPORTline Lavister:

 • Prisgaranti
 • 30 dages prøveperiode

Mere om inSPORTline Lavister

SPECIFIKATIONER

 • Hestekræfter: 1,5
 • Hastighed: 1-14 km/t
 • Længde: 164 cm
 • Bredde: 72 cm
 • Højde: 127 cm
 • Bånddimensioner: 130 x 41 cm
 • Egenvægt: 49 kg
 • Maksimal brugervægt: 120 kg

Især kvalitetshøjtalerne er én af de klare fordele, der bliver fremhævet af brugerne på Google Shopping, hvor for brugerne særligt er tilfredse med de indbyggerede højtalere under deres træning.

inSPORTline Lavister har dog også mange andre gode kvaliteter, der gør det optimalt at have stående fremme i hjemmet. Løbebåndet er i den billigere ende af prisskalaen, og du får med inSPORTline Lavister et løbebånd, der er nemt at placere i hjemmet. inSPORTline Lavister har en vægt på 49 kilo og en størrelse på 164 x 72 centimeter, og du vil derfor ikke have problemer med hurtigt at gemme løbebåndet væk igen efter brug.

inSPORTline Lavister er også nemt at komme i gang med. Opsætningen og installationen er hurtig overstået, og du får 12 forudindstillede programmer at vælge mellem. Der er også integreret hjertefrekvenssensorer på håndtagene, så du på displayet kan følge med i din hjertefrekvens samt tid, afstand, hastighed, hældning, osv.

Hvis træningen bliver en anelse for voldsom, kan du uden problemer trykke på den indbyggede pausefunktion. Du kan forlade løbebåndet i noget tid, trække vejret, drikke noget vand, og når du er klar igen, fortsætter du bare programmet som om intet var hændt.

inSPORTline Lavister er et perfekt løbebånd at have stående i hjemmet, da det hverken fylder eller larmer for meget. Du kan dog sagtens få noget larm ud af inSPORTline Lavister, for løbebåndet er udstyret med højtalere af høj kvalitet, så du kan suse afsted til lyden af dine yndlingssange.

Fordele og ulemper ved inSPORTline Lavister

Fordele

 • Lydsvagt og nemt at anvende
 • Nem at installere
 • Højtalere af høj kvalitet
 • Nemt at folde sammen og gemme væk
 • Indeholder pausefunktion

Ulemper

 • Det er kun muligt at forøge procenten med 3,5%

Titan Life Athlete T73 - med indbygget radio

Tital Life Athlete løbebåndet kan bruges i hjemmet, hvis man vil løbe indenfor, men samtidig ikke ønsker at træne i et fitnesscenter. Den har indbygget radio og mulighed for at tilkoble USB til MP3 afspiller og stik til høretelefoner.

Dagens bedste priser og tilbud på Titan Life Athlete T73:

Mere om Titan Life Athlete T73

SPECIFIKATIONER

 • Brugerprofiler: 3
 • Foldbar
 • Max brugervægt: 130 kg
 • Vægt: 90 kg
 • Motor: 3 HK
 • Stigning 0-20 %
 • Træningsprogrammer: 24

Tital Life Athlete har en kraftig motor, som gør det muligt at løbe intervaltræning og endda også bakketræning. Man skal altså ikke frygte, at motoren ikke kan holde til træningen. Det er bare at stille sig op på båndet og give den gas. Dertil har løbebåndet også en god stødabsorbering, som giver en behagelig og skånsom træning, hvilket er en god detalje, hvis man eksempelvis har problemer med led eller knæ.

Det er desuden muligt at folde løbebåndet sammen. Det er særlig praktisk, hvis man ikke har gulvplads til, at det står udfoldet hele tiden, og så tager det heldigvis ingen tid eller energi at folde ud, når man skal træne igen.

Tital Life Athelte er også udstyret med en skærm, som kan afspille videoer efter behov. Skærmen er en TFT skærm, som sikrer en høj kvalitet. Den har dertil Bluetooth og en app, som gemmer data fra din løbetur. Dette kan også vises på iOS enheder, hvor man også kan følge med i ens træningsdata.

Det er desuden muligt at lave 3 brugere, hvor man blandt andet kan lave mål for træningen, som computeren gemmer. Den viser dertil den hastighed, som man skal løbe for at nå det endelige mål. Den kan derfor blive en trofast træningspartner, som støtter dig i dine mål og træning. Løbebåndet har derudover 24 forudindstillede programmer, som man frit kan vælge mellem efter behov.

Tital Life Athlete er et godt løbebånd til en fornuftig pris, der tilbyder en masse gode og praktiske funktioner, som kan gøre hjemmetræningen meget nemmere. Den opfylder den almindelige løbers behov og kan hjælpe med at opnå træningsmål. Den adskiller sig fra andre ved at tilbyde præcis det, som man har brug for uden en masse overflødige funktioner.

Fordele og ulemper ved Titan Life Athlete T73

Fordele

 • Kraftig motor
 • Stødabsorberende
 • TFT skærm
 • 24 programmer

Ulemper

 • Larmer lidt ved højeste hastigheder

Hvorfor købe et løbebånd til hjemmet?

Ja, hvorfor egentlig? Eller nok snarere hvorfor egentlig ikke? Vi løber som aldrig før, og det er der mange gode grunde til. Men når det gælder at løbe på løbebånd, er det ikke den friske luft og de eventuelt sociale aspekter der trækker, men derimod den effektive træning.

Løbebåndstræning er effektivt og med en forbrænding pr. time på mellem 600-1000 kalorier, er det svært at slå. Samtidig giver løb stærke og slanke ben, god røv og rank holdning.

Det er også en alsidig træningsform. Med få variationer i hastighed, intervaller og hældning kan man træne udholdenhed, fedtforbrænding og muskler. Og så er det intuitivt og nemt.

Løbebånd, cykel, romaskine?

Der er altså mange gode grunde til at ønske sig et løbebånd, men det er jo sjældent nok til at træffe beslutning om at lægge de 6.000-10.000 kr., som et løbebånd i god kvalitet koster. For det er jo mange penge og fakta er, at det koster flere penge at få et ordentlig løbebånd, end det gør at få en ordentlig motionscykel eller romaskine (tjek vores test i links).

Hver især er både løbebånd, romaskine og motionscykel effektive til konditionstræning og fedtforbrænding, så hvis det bare drejer sig om at kunne forbrænde nogle kalorier, så er der ingen grund til at smide de ekstra par tusind kroner på et løbebånd – med mindre du da ellers har budgettet til det.

Men hvis du løber eller går meget, elsker det og eksempelvis træner til et løb senere på sæsonen, så er det jo grund nok i sig selv. Er du derimod bare ude efter noget hjemmetræning til at smide et par kilo, så er motionscyklen nok et bedre alternativ.

Du kan også overveje, om en stairmaster kunne være noget for dig, hvis du gerne vil forbrænde en masse, uden at skulle løbe. Du kan blive klogere på stairmastere og deres mange fordele i vores artikel.

Dit budget – hvor meget er du villig til at betale

Løbebånd er ikke billigere. Det er ret avancerede maskiner med motorer og mange mekaniske dele. De koster derfor også derefter, og væsentlig mere end en tilsvarende motionscykel eller romaskine til hjemmebrug. Hvor en motionscykel er en ret simpel maskine, er et løbebånd langt mere kompliceret og kan være direkte farlig, hvis det er af dårlig kvalitet.

Det store løbesite RunnersWorld.com har skrevet en glimrende artikel om farerne ved de billigste løbebånd: svage motorer, der udvikler for meget varme og dermed risikerer at gå i brand, plastikdele der går i stykker, løbebånd der hakker. Uanset hvem du spørger, vil du få at vide, at et løbebånd i ordentlig kvalitet begynder ved ca. 7.000 kr. og opefter.

Fra 7.000 kr. får du et ordentligt produkt og herfra er der nærmest ingen øvre grænser. Topscorer herhjemme og i udlandet koster nemt over 10.000 kr. og ofte tættere på 15-20.000 kr. Det er med andre ord ikke nogen billig løsning. Vi har derfor set på 3 løbebånd med gode anmeldelser i forskellige prisklasser.

Forskellen i kvalitet mellem billigere og dyre modeller er på afgørende områder som motorkraft, bånd-størrelse og hastighed, men også indenfor ekstraudstyr og teknik.

De dyrere modeller har en masse ekstraudstyr som du måske eller måske ikke er interesseret i. Det kan være forprogrammerede programmer, docking-station til iPhone, luft-vifte, trådløs pulsmåler og direkte opkobling til internettet.

Der er altså forskel på ”nice to have” og ”need to have”. Det ser vi på nedenunder.

Motor

I modsætning til andre fitness-maskiner bruger et løbebånd en motor, og hvor kraftig den er har afgørende betydning for, hvad du kan bruge løbebåndet til. Der er to motorer i et løbebånd: den ene driver selve løbebåndet rundt, den hæver og sænker hældningen på båndet.

En motor i et løbebånd har typisk mellem 1,5-3 HK. Det anbefales at få mindst 2HK, hvis du vil løbe og gerne 2,5-3hk. Skal løbebåndet bare bruges til at gå på, er 1,5 nok.

Løbebåndet

Selve løbebåndet er ligeså vigtigt som motoren. Det skal være stort nok til, du kan løbe og gå på det, og det skal ikke hakke eller sidde fast. Der skal være ordentlig stødabsorbering og en jævn og glat bevægelse.

Hvor hurtig en hastighed båndet kan køre er meget vigtigt. Hvis du vil bruge løbebåndet til løb skal det kunne klare mindst 13km/t og for erfarne løbere bør det være mere.

Størrelsen på båndet er også vigtigt. For løb skal båndet være mindst 130 cm langt og 40 cm bredt. Til gang er det ok med 120 cm længde.

Vil du løbe eller gå op af bakke skal båndet kunne hæves. 10% maks. hældning er fint at gå efter.

Teknik og ekstra

Der er sket meget med teknikken de sidste par år på alle fronter, så hvis du går ud og investerer i et nyt løbebånd, skal det selvfølgelig også være fremtidssikret.

Et stort og let læseligt display med visning af hastighed, tid, puls, program er et must. LCD TV og grafik er et ekstra, mens trenden med større skærme med flere muligheder vokser. Nyere og dyrere modeller har desuden dock til iPhone eller lignende og kan sættes op til automatisk at sende info til for eksempel Endomondo.

Pulsmåler på rækværket eller ved displayet er efterhånden standard i løbebånd, men ikke alle har trådløse muligheder, hvor du kan bruge en pulsmåler, der sidder på brystkassen.

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt på dit løbebånd, for modsat romaskinen eller cyklen, så fortsætter båndet uanset om du er på det eller ej! Der kommer danskere til skade på løbebånd hvert år, så gør dig selv en tjeneste og køb med fokus på kvalitet og sikkerhed.

Der er to aspekter her: sikkerhedsudstyr og stabilitet.

Der skal være mulighed for nødstop, oftest med en stor rød knap og også meget gerne en sikkerhedsstrop, der sættes fast til kontrolpanelet og som slukker for båndet, hvis man falder. Stabilitet og kvalitet er lige vigtigt det er helt afgørende, at løbebåndet ikke hopper, ryster og bevæger sig. Ellers kan du ikke være sikker på, at dine fødder lander, hvor du tror, de gør. Der skal også være rækværk på begge sider at tage fat i.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

TreadmillReviewGuru

TreadmillReviewGuru er eksperter i fitnessudstyr og går i dybden med de forskellige modeller på markedet. De har lavet en lang række af både vejledninger og anmeldelser af forskellige løbebånd og andre fitnessmaskiner, der testes i praksis på videooptagelser.

TreadmillReviewGuru har I juli 2020 anmeldt løbebåndet NordicTrack T8.5S på video på Youtube.com. De gennemgår maskinens mange funktioner og demonstrerer på video, hvordan det tager sig ud i virkeligheden. Modellen får mange roser og anbefales til den almindelige forbruger.

Anmeldelsen er udført den: 22. juli 2020
Du kan se den her

Treadmillreviews

Treadmillreviews.com er en uafhængig hjemmeside, hvor eksperter anmelder og anbefaler forskellige løbebånd. De startede i Minneapolis i Amerika, hvor vinteren var for kold til at løbe udenfor, så løbebåndet blev en løsning. Siden deres start har de anmeldt mange forskellige modeller ærligt og objektivt.

NordicTrack T8.5S er i 2020 anmeldt af Treadmillreviews.com. Modellen scorer 9,1 point ud af 10 og får mange roser. Særligt det faktum, at løbebåndet kan foldes sammen trods dets størrelse, er pointeret i anmeldelsen som en klar fordel.

Anmeldelsen er udført den: 24. november 2020
Du kan se anmeldelsen her

Fitrated

Fitrated.com er en hjemmeside, hvor de gør det nemt at finde det bedste fitnessudstyr på markedet. De indsamler viden omkring populært udstyr, som de anmeldelser, giver stjerner og sammenligner med resten af markedet – så du slipper for selv at gøre det.

NordicTrack T8.5S får 93,8 ud af 100 point, og den ligger derfor meget lunt I svinget. Modellen får ros for at være til at købe for almindelige mennesker, men prisen er ikke i vejen for den gode kvalitet. Med den tilhørende iFit-app får løbebåndet ros, men det kan kun bruges et år, før du skal betale for medlemsskabet, hvilket er et minus ifølge Fitrated.com

Du kan se anmeldelsen her

Bäst-i-test

Bäst-i-test.se laver uafhængige langvarige tests af produkter i deres tilsigtede miljø udført af uafhængige eksperter. De tester alt fra husholdningsmaskiner til fitnessudstyr, og de går i dybden med en sammenlignende undersøgelse af markedet.

Hos Bäst-i-test.se har de testet og anmeldt modellen Master Fitness T70. Løbebåndet får en positiv anmeldelse og ligger på en 9. plads på listen over nogle af de bedste løbebånd på markedet. Særligt fremhæves løbebåndets stabile og behagelige løbeflade.

Du kan se anmeldelsen her

Treadmill-running-machine-review

Som navnet antyder, er Treadmill-running-machine-review.co.uk en engelsk testside for løbebånd. De anmelder mange forskellige modeller og sammenligner dem på tværs. Deres testpanel består af fitness-eksperter med mere end 60 års erfaring sammenlagt mellem dem.

Hos Treadmill-running-machine-review.co.uk har de teste tog anmeldt DKN RoadRunner I.

Modellen får positiv feedback på flere parametre; særligt det store LED-display, de mange programmer og muligheden for at bruge løbebåndet med iFit-app’en. Også det bløde løbeunderlag med stødabsorbering får positive ord med på vejen.

Anmeldelsen er udført den: 22. juli 2020
Du kan se anmeldelsen her

Workoutmachines

Hos Workoutmachines.co.uk er de eksperter i forskelligt træningsudstyr og særligt træningsmaskiner såsom løbebånd. Redaktionen er medlem af Amazon Associate, hvor de kvalitetssikrer forskellige produkter. Det er din garanti for en tryg og objektiv vurdering.

Workoutmachines.co.uk har lavet en udførlig anmeldelse af DKN RoadRunner I. De går I dybden med de forskellige funktioner, hastighed, hældning, løbefeltet og programmerne, og den kåres som et godt valg til hjemmebrug med 9,2 point ud af 10.

Anmeldelsen er udført den: 8. marts 2019
Du kan se anmeldelsen her

Treadmill Doctor

Den amerikanske side Treadmill Doctor startede som reparatører af løbebånd og andet fitnessudstyr. I dag laver de særligt grundige anmeldelser af forskellige løbebånd, så du som forbruger kan tage et godt valg, når du selv er på jagt. Deres anmeldelser kommer i dybden og koncentrerer sig både om længere beskrivelser og kommer ind på klare fordele og ulemper ved produktet.

Sole F85 er anmeldt af Treadmill Doctor og er kåret til ”Best in Test”. Fordelene ved Sole F85 er den store motorkapacitet, god garantiordning og de mest forventelige og brugbare funktioner. Der er desværre få forprogrammerede træningssessioner, hvis du holder af den type motion, så her kommer modellen til kort ifølge Treadmill Doctor.

Du kan se anmeldelsen her

Treadmill Doctor har også testet og anmeldt ProForm 5.0. ProForm 5.0 får ikke den mest positive anmeldelse, fordi den ifølge Treadmill Doctor er for dyr i forhold til funktioner og kvalitet. De anbefaler, at du finder noget tilsvarende i en mere budgetvenlig udgave. Løbebåndet passer fint til personer under 180 cm i højden, men er du højere bliver løbebåndet for lille til din træning ifølge Treadmill Doctor.

Du kan se anmeldelsen her

Sportogsundhedscenter.dk

Hos Sportogsundhedscenter.dk går de op i træning og kost. De laver udførlige artikler om cykelsport, kosttilskud og løbebånd, så deres besøgende kan blive meget klogere på sundhed og de produkter, de kan få fingrene i.

Odin T8 Løbebånd er anmeldt og bliver anbefalet af det danske magasin Sportogsundhedscenter.dk. Særligt fremhæves løbebåndes gode ydeevne og de mange brugbare og praktiske funktioner, det kommer med. Du kan tilkoble din tablet eller smartphone og styre løbebåndet med en app, hvilket pointeres som en ekstra smart detalje, der trækker løbebåndet med ind i vores samtid.

Anmeldelsen er udført den: 12. januar 2020

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er den verdensomspændende søgemaskines eget svar på en prissammenlignings-platform, hvor du som bruger får et godt overblik over informationer og priser samt andre kunders anmeldelser. Forbrugerne kan bedømme produkterne med stjerner fra 1 til 5 og skrive en bedømmelse ud fra deres egen personlige erfaring.

Du kan se anmeldelserne af inSPORTline inCondi T70i her
Du kan se anmeldelserne af Flow Fitness Walker DTM100i her
Du kan se anmeldelserne af inSPORTline T400i her
Du kan se anmeldelserne af inSPORTline Lavister her

FAQ

Hvilket løbebånd skal jeg vælge?
Du skal overveje, hvor hurtigt løbebåndet skal kunne køre og hvor stor en hældning, du har brug for. Dernæst spiller motorkraften og selve båndets størrelse ind. Endelig skal du overveje, hvor mange ekstrafunktioner, du vil have, og hvad du vil betale for løbebåndet.
Du skal finde et løbebånd med en god motorkraft, så den kan klare den hastighed, du ønsker. Overvej hældningsprocenten og selve båndets størrelse. Overvej, hvor meget ekstraudstyr, du vil have med og hvor meget, du vil betale for det. Endelig skal der være ordenlige sikkerhedsforanstaltninger på løbebåndet.
Hvad koster et løbebånd?
Prisen på løbebåndet afhænger af motorkraften, hastighed og hældning samt hvor meget ekstraudstyr, båndet har.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

inSPORTline inCondi T70i løbebånd

Flow Fitness Walker DTM100i

inSPORTline Gardian G8 løbebånd

inSPORTline T400i løbebånd

ProForm Power 995i Løbebånd

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme