Crosstrainer tilbud
spar op til 70% hos disse forhandlere

I dag vælger flere at rykke træningen hjem i huset, og det kræver de rette redskaber. Vil du gerne undgå at skulle fylde hele kælderrummet med træningsmaskiner, kan du med fordel vælge en crosstrainer.

Hvis du køber din crosstrainer hos en specialbutik, får du adgang til de bedre maskiner.

Nedenfor kan du finde nogle af de forhandlere, der har nogle af de bedste crosstrainer-tilbud. Vi giver dig også en god introduktion til, hvad du skal se efter ved køb af en crosstrainer, så du er velforberedt.

AbilicaOnline.dk

Telefon: 70 270 279

Hverdage: 9.30-17.30, lørdag: 10.00-15.00  • Levering 1-2 hverdage
  • Prismatch
  • 60 dages fuld returret

SE ALLE TILBUD HER

Abilica er en af de mest populære danske webshops for salg af træningsudstyr til såvel private som erhvervsdrivende. Abilica Online hører som brand under norske Mylna Sport AS og har været aktivt på det danske marked siden 2007.

Du kan finde Abilicas showrooms i henholdsvis Aarhus, Vejle og Herlev, hvor du har mulighed for at teste de forskellige maskiner, så du ved, hvad der føles bedst for netop dig.

Produktsortimentet omfatter førsteklasses træningsmaskiner fra nøje udvalgte brands, heriblandt Abilica selv samt Sole, NordicTrack, Spirit Fitness og Keiser. Det er flere af de brands, der ofte dominerer bedst i test-oversigterne for crosstrainers, så Abilica er et godt sted at starte rejsen, hvis du søger efter en rigtig god crosstrainer.

Filosofien for Abilica er, at du altid bør vælge en træningsmaskine, du rent faktisk får brugt. Du skal derfor også vælge den maskine, der giver mest mening for dig – og ikke nødvendigvis, hvad alle andre anbefaler.

Abilica – altid med gode crosstrainer tilbud

Nogle af de allerbedste crosstrainers kan nemt koste i omegnen af 10.000-15.000. Derfor er det også attraktivt at søge specifikt efter crosstrainer tilbud – og det er fuldt ud muligt at forene søgetermer som crosstrainer billig og en høj kvalitet.

På AbilicaOnline.dk kan du typisk spare op til 33% på din crosstrainer. Den e-certificerede webshop kører endvidere med flere kampagner, heriblandt Black Friday på træningsmaskiner. Du har derfor rigtig gode muligheder for at købe din crosstrainer til ekstra favorable priser på AbilicaOnline.dk.

Hvorfor vælge Abilica som forhandler?

Abilica giver dig på én og samme side adgang til de bedste produkter i kategorien crosstrainers – og du kan få dem leveret på baggrund af gode og transparente leveringsvilkår.

Det er også værd at notere, at du inden dit køb altid får grundige videoguides på AbilicaOnline.dk, så du kan få et nyttigt indblik i, hvilken type crosstrainer du bør vælge i dit tilfælde. Det er med til at give dig en forståelse for de enkle mekanismer, der giver dig den bedste træningsoplevelse.

AbilicaOnline.dk ligger desuden højt rent karaktermæssigt på Trustpilot. Kunderne hæfter sig bl.a. ved den gode kundeservice og den store kvalitet på produkterne.

SE ALLE TILBUD HER

Apuls.dk

Telefon: 60 62 71 00

Man-tors: 9-15:30, Fre: 9-15  • Prisgaranti
  • 365 dages returpolitik
  • Fri fragt på maskiner

SE ALLE TILBUD HER

Apuls.dk forhandler både træningsmaskiner – lige fra crosstrainers til romaskiner og løbebånd. Den danske forhandler har imidlertid også et bredt produktsortiment inden for kosttilskud med mere.

Filosofien for Apuls er at præsentere dig for et velassorteret udvalg af træningsudstyr, der giver dig lysten til at fremme den sunde livsstil og passe ekstra godt på kroppen. Som Apuls-teamet siger: Kroppen er fantastisk! ”Den er grunden til, at vi kan gøre alt det, vi gør hver eneste dag.”

Apuls – kører med nogle af de mest attraktive crosstrainer tilbud

På Apuls.dk kan du være heldig at få op til 70% rabat på crosstrainers. Kampagneperioderne kører på forskellige tidspunkter af året, og ikke kun op til årets største udsalgsperioder som Black Friday. Det er derfor værd at holde et vågent øje med de maskiner, der bliver sat til salg på siden.

Rent produktmæssigt kører Apuls.dk med lidt andre mærker end eksempelvis AbilicaOnline.dk. Vi kan derfor varmt anbefale, at du holder øje med begge sider og eventuelt sammenligner de forskellige produkter. Skulle du blive interesseret i at købe flere træningsmaskiner på Apuls.dk, kan du bl.a. her se, hvilke romaskiner Netfysioterapi.dk anbefaler.

Hvorfor vælge Apuls som forhandler?

De store besparelser er ét af de bedste argumenter for at vælge Apuls.dk. Samtidig er det en god forhandler for dig, der gerne vil købe en komplet pakke med træningsudstyr og diverse former for kosttilskud. Alt er samlet på ét og samme sted.

Apuls.dk er en e-certificeret webshop og tilbyder dig derfor en tryg købsoplevelse samt attraktive handelsvilkår. Webshoppen er bygget op om kerneværdier som ærlighed og transparens – og kunden er altid førsteprioritet. Det afspejler sig også i et højt karaktergennemsnit på Trustpilot, hvor ord som god kundeservice og hurtig levering går igen i de forskellige forbrugerkommentarer.

SE ALLE TILBUD HER

Hvad gør en crosstrainer ved kroppen?

Både motionscykler og crosstrainers er populære træningsmaskiner til hjemmetræningen. De er begge kendetegnet ved at tilbyde en ret skånsom træning, modsat løbebåndet, der med sine stød kan være en ret hård belastning for især knæene.

Motionscyklen træner især underkroppen, og benene specifikt, mens crosstraineren træner både over- og underkrop i samme træningspas. Dels stepper du, og dels rykker du i de integrerede håndtag, så armene også kommer i bevægelse.

Du vil derfor også opleve, at crosstraineren aktiverer langt flere muskelgrupper og derfor også gør det muligt at forbrænde flere kalorier i de enkelte træningspas. Det er dog også afgørende, at du sætter ind med en vis intensitet for at få det fulde udbytte, ligesom du omvendt kan have fysiske udfordringer, der gør det sværere at forbrænde lige så mange kalorier som andre, du kender.

Crosstrainers hører under kategorien kredsløbsmaskiner og bliver betegnet som gode allround træningsmaskiner til alle behov. Det gælder både ved vægttab, og når du skal styrke din almene kondition samt din muskelmasse. Crosstraineren vil være et glimrende valg som et supplement til anden træning, eksempelvis løbetræning. Eftersom du hurtigere får pulsen op på en crosstrainer, kan den også være lidt hård for dig, der er ældre, dårligt gående eller i et genoptræningsforløb. Her er det mere velegnet med et motionscykel tilbud.

I bund og grund handler det dog om at vælge den træningsform, der passer dig bedst – og den ene træningsform udelukker ikke den anden.

Hvorfor skal jeg vælge et crosstrainer tilbud?

Kvaliteten på din træningsmaskine hænger i høj grad sammen med den pris, du er villig til at betale for den. Du kan udmærket finde gode crosstrainers til få tusinde kroner, mens de absolut bedste i klassen sagtens kan bevæge sig i prisniveauet 15.000-20.000 kroner. Du får typisk flere integrerede træningsprogrammer, en bedre kvalitet på maskindelene, smart-features som opkobling til Bluetooth og et bedre samt renere tråd.

Planlægger du at bruge din crosstrainer over en længere periode, giver det derfor også god mening at investere lidt ekstra i den.

Mange danske forhandlere kører jævnligt med attraktive crosstrainer tilbud – og du behøver således ikke vente helt frem til Black Friday-kampagnerne, hvor der er mange om buddet, og priserne af og til bliver skruet lidt ekstra i vejret.

De forskellige crosstrainer tilbud kan ligge i niveauet 33-70%, så der er klækkelige besparelser at hente, hvis du blot sammenligner de forskellige maskiner. Vi kan varmt anbefale, at du vælger danske forhandlere som AbilicaOnline.dk, Apuls.dk og Fitnesssupply.dk, der har et rigtigt godt ry og har et velassorteret udvalg af ikke alene crosstrainers, men alverdens træningsudstyr.

Hvad skal du overveje, inden du køber?

Når du skal ud at investere i din crosstrainer, bør du dog ikke kun kigge på prisen. Du skal også vælge en, der passer til dine fysiske forudsætninger. Det gælder bl.a. skridtlængden. Langt de fleste forbrugere går efter en skridtlængde på omkring 40 cm, men er du enten meget lav eller høj, bør du spørge forhandleren til råds inden købet. AbilicaOnline.dk anbefaler endda, at du går op mod en skridtlængde på omkring 50 cm. Det er så også kun en længde, du får med frontdrevne crosstrainers – og her skal du noget op i pris.

Det er også altid en god idé at se nærmere på, hvordan både forbrugere og eksperter vurderer de forskellige produkter. Selvom kvalitet og pris går hånd i hånd for træningsmaskiner, er der måske flere features, som du ikke behøver. Ofte betaler du den ekstra pris for såvel mærket som de ekstra features. Har du mulighed for det, vil det også være fordelagtigt at besøge et showroom, så du kan få en fornemmelse af de enkelte maskiner, da de kan give en meget forskelligartet oplevelse.

Hvor meget plads skal jeg bruge til en crosstrainer?

Én af ulemperne ved hjemmetræning er, at de enkelte træningsmaskiner kræver en del plads. Derfor har flere producenter også valgt at satse på sammenklappelige maskiner, der er nemme at gemme væk efter brug. Det fjerner dog ikke ulempen ved, at du stadig skal bruge en del plads under selve træningen. Én ting, der i særlig grad gør sig gældende for crosstraineren.

Når du stepper i pedalerne på crosstraineren, skal du tænke på, at du kommer noget op i højden. Du kan med fordel tage pedalhøjden og tilføje både din egen højde og ca. 50 cm som sikkerhedsmargen, når du skal vurdere, hvor højt der skal være til loftet.

Du skal også tænke på at placere din crosstrainer i et miljø, hvor du har god plads til at bevæge især armene. Undgå, at dine albuer støder ind i vægge eller skabslåger.

Så ja, din crosstrainer optager en del plads i landskabet – til gengæld giver den dig også fuld valuta for pengene.

FAQ

AbilicaOnline.dk og Apuls.dk er to af de danske forhandlere, der tilbyder ét af de største udvalg inden for crosstrainers. De kører desuden jævnligt med crosstrainer tilbud på 33-70%.
Hvor meget kan jeg spare på et crosstrainer tilbud?
Det kommer meget an på, hvilken forhandler du vælger. Du kan dog finde crosstrainer tilbud på 33-70% hos danske forhandlere som AbilicaOnline.dk og Apuls.dk.
Hvad koster en crosstrainer på tilbud?
En crosstrainer kan koste alt fra få tusinde kroner til 15.000-20.000 kroner, alt efter mærke og kvalitet. Flere crosstrainer tilbud spænder over kampagnetilbud på alt fra 33% til 70%. Du kan derfor spare adskillige tusinde kroner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme