En romaskine er et praktisk træningsredskab, som kan hjælpe dig med at smide de ekstra kilo og få et bedre helbred. Du kan have den stående i hjemmet, så den daglige træning næsten ikke kan blive nemmere. Med en romaskine får på en nem måde,  mulighed for at komme hele kroppen rundt – både skuldre, arme, ryg, mave og ben. På bare en halv time kan du altså træne de fleste muskler i kroppen og forbrænde omkring 300 kalorier.

Det kan dog være en dyr affære at købe en romaskine, og det er sjældent, at du kan finde maskinerne på udsalg. Vi har gjort det umulige og fundet nogle romaskiner til lave priser. Læs eventuelt vores romaskine test-oversigt nedenfor, og få inspiration til dit køb af den perfekte romaskine.

Du kan se vores romaskine test-over her.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Ablica Masterfit TP900 – meget lig Concept 2-romaskinen

Redaktionens anbefaling

Med en score på 10 ud af 10 mulige i vores romaskine testoversigt, er Masterfit TP900 på niveau med Concept 2-romaskinen – bare til en billigere pris. Derfor kan du spare meget ved at købe denne model. Der er mange grunde til, at lige netop denne romaskine scorer højest i testen.

Ro maskinen har 12 indbyggede programmer, så du kan variere din træning mest muligt. Du kan desuden holde øje med din hastighed, afstand og kalorieantal på maskinens skærm, som er nem at betjene. Hvis du er på udkig efter den bedste romaskine til hjemmet, er der altså ingen tvivl om, at du skal have fat i Masterfit TP900-maskinen, som er i samme klasse som Concept 2 romaskinen.

Computeren på Masterfit TP900 romaskinen giver mulighed for at opsætte ønskede mål for træningen. Vælg mellem ønsket afstand, kalorieforbrug, tid eller et spil. Computeren beregner også watt under din træning.

Udvalgte specifikationer:

 • Modstand: 9 niveauer
 • Computeren kan måle: Afstand, kalorieforbrug, tid og watt.
 • Computer m. trådløs pulsmodtager for Tunture pulsbælte
 • Mulighed for at spil på computeren
 • Kan adskilles og opbevares i to dele

Reebok GR Rower – romaskinen med flest muligheder

Bedst til prisen

Reebok GR Rower

Med en score på hele 9 ud af 10 mulige er Reebok GR Rower-maskinen værd at holde øje med. Det er en mellemdyr romaskine, men til gengæld får du høj kvalitet fra en anerkendt producent af sportsudstyr.

Denne romaskine har et hav af muligheder, og du kan vælge mellem hele 16 forskellige modstandsniveauer. Du har altså mulighed for at variere din træning og veksle mellem lettere og hårdere belastninger, alt efter hvad du ønsker at træne. På LCD-skærmen kan du nemt følge med i dine data, så du ved præcis, hvor mange kalorier du har forbrændt, dit tempo og din puls. Ønsker du en romaskine, som du kan have i mange år frem, er Reebok GR Rower et godt bud.

Udvalgte specifikationer:

 • Modstand: 16 niveauer
 • Træningsprogrammer: 17 forskellige
 • Maksimal brugervægt: 120 kg.
 • Computeren kan måle: Hastighed, tid, distance, kalorier og rotag pr. min.
 • Mulighed for at tilkøbe pulsbælte, til afmåling af puls

Det kan være svært at finde romaskiner i ordentlig kvalitet, til en fornuftig pris. Derfor er det helt sikkert værd at holde øje med udsalg og tilbud for at finde en kvalitetsromaskine til en rigtig god pris – som derudover opfylder dine behov til selve romaskinen og din træning. Ved at gå efter romaskinen, der er bedst i test, går du aldrig galt i byen. Vi kan især anbefale at kigge på Abilicas maskiner.

Læs også: Crosstrainer test – Bedste modeller 2020

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar