Sidst opdateret den

Ønsker du en ny og sund livsstil? Det er én ting at spise sundere og mere varieret, men vil du tabe dig og komme i form, er træning mindst lige så vigtigt. En romaskine kan hjælpe dig med at smide de sidste kilo og få et bedre helbred. Du kan have den stående i hjemmet, så den daglige træning næsten ikke kan blive nemmere. Med en romaskine får du den ultimative træning, som kommer hele kroppen rundt – både skuldre, arme, ryg, mave og ben. På bare en halv time kan du altså træne de fleste muskler i kroppen og forbrænde omkring 300 kalorier.

Det kan dog være en dyr affære at skulle ud og købe en romaskine, og det er sjældent, at du kan finde maskinerne på udsalg. Vi har gjort det umulige og fundet nogle romaskiner til lave priser. Samtidig har vi selvfølgelig testet romaskinerne, så du er sikret de bedste på markedet til prisen i forhold til blandt andet ro-tag, belastning og computer. Læs vores bedst-i-test nedenfor, og få inspiration til dit køb af den perfekte romaskine.

Du kan se vores romaskine test her.
Hvis du skulle være interesserest i at se andre udsalg kan vi referer til test samlingen på Liked eller alternativt kan du finde brugte romaskiner på dba.

Vidste du at Masterfit TP900 fra Abilica er næsten som Concept 2-romaskinen?

Med en score på 10 ud af 10 mulige i vores romaskine test Masterfit TP900 på niveau med Concept 2-romaskinen, og billigere! Derfor er det den ultimative testvinder, og du kan spare meget ved at købe denne model. Der er mange grunde til, at lige netop denne romaskine scorer højest i testen. I maskinen finder du 12 programmer, så du kan variere din træning mest muligt. Du kan desuden holde øje med din hastighed, afstand og kalorieantal på maskinens skærm, som er nem at betjene. Hvis du er på udkig efter den bedste romaskine til hjemmet, er der altså ingen tvivl om, at du skal have fat i Masterfit TP900-maskinen som er i samme klasse som Concept 2 romaskinen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er du ude efter romaskinen, der er bedst til prisen?

Denne romaskine har fået tildelt en score på 9 ud af 10 mulige. Det er altså en romaskine af allerhøjeste kvalitet, og så har den i øvrigt vundet vores romaskine test som bedst til prisen. Romaskinen er en forbedret udgave af Abilicas Winrower, som er blevet udnævnt til at være den bedste maskine til nybegyndere. Denne romaskine fra Abilica er altså velegnet til dig, der ikke har særlig stor erfaring og er på jagt efter din første romaskine. Du kan skifte mellem fem modstandsniveauer og hele 12 programmer, så der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for træning. Maskinen passer til personer op til 198 cm og med en maks. vægt på 130 kg. Maskinen er absolut alle pengene værd og et rigtig godt førstegangskøb.

Flest muligheder – Reebok GR Rower

Reebok GR RowerMed en score på hele 9 ud af 10 mulige er Reebok GR Rower-maskinen værd at holde øje med. Det er en mellemdyr romaskine, men til gengæld får du høj kvalitet fra et anerkendt sportsmærke. Denne romaskine har et hav af muligheder, og du kan vælge mellem hele 16 forskellige modstandsniveauer. Du har altså mulighed for at variere din træning og veksle mellem lettere og hårdere belastninger, alt efter hvad du ønsker at træne. På LCD-skærmen kan du nemt følge med i dine data, så du ved præcis, hvor mange kalorier du har forbrændt, dit tempo og puls. Ønsker du en romaskine, som du kan have i mange år frem, er Reebok GR Rower et godt bud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det kan være svært at finde gode romaskiner, der er af ordentlig kvalitet og til en fornuftig pris. Derfor er det helt sikkert værd at holde øje med udsalg og tilbud for at finde en kvalitetsromaskine til en rigtig god pris – som derudover opfylder dine behov til selve romaskinen og din træning. Ved at gå efter romaskinen, der er bedst i test, går du aldrig galt i byen. Vi kan især anbefale at kigge på Abilicas maskiner.

 

Denne side er anmeldt af: David C. Christensen 10/10

This post has a rating of 4.56 stars based on 9 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Johan er ivrig Crossfit atlet og styrkeløfter. Han skriver om styrketræning, Crossfit og vægtløftning.

Skriv en kommentar