Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Der er flere årsager til, at mange ambitiøse fitnessudøvere vælger at træne på en Airbike. Det er en effektiv cardio træningsmaskine, som sætter forbrændingen i vejret og træner alle store muskelgrupper i kroppen på samme tid.

På trods af at træningsmaskinen endnu ikke er udbredt til alle fitnesscentre i landet, har du mange muligheder for at købe din egen Airbike, når du vil have den bedste og mest effektfulde maskine til din hjemmetræning.

Herunder finder du de bedste modeller på markedet, som henvender sig til forskellige fitnessudøvere afhængig af træningsambitioner og individuelle krav til funktioner. 

Læs også: TEST: Den helt store test af vitaminpiller

Concept2 BikeErg PM5 – En Airbike med højt kvalitetsniveau

Concept2 BikeErg PM5Om

Denne Airbike fra Concept2 er den perfekte motionscykel til dig, som vil have en Airbike i den bedste kvalitet. BikeErg PM5 lever op til det kvalitetsniveau, som generelt kendetegner produkterne fra Concept2. Denne motionscykel er ligeledes udstyret med mange af de teknologier, som karakteriserer Concept2 som mærke, og som er blevet udviklet gennem en længere periode. 

Generelt er denne motionscykel blevet godt anmeldt af både forbrugere og eksperter. Bl.a. har BikeErg hos Amazon.com fået en vurdering på 4,9/5 stjerner i et gennemsnit af 200+ forbrugeranmeldelser. Her skriver en glad kunde bl.a.: “Den er endnu bedre, end du tror”, hvilket i den grad må ses som et udtryk for kundens tilfredshed med dette produkt. Hos The-home-gym.com er BikeErg også blevet virkelig godt anmeldt. 

Der kan være flere grunde til, at BikeErg PM5 er så populær en Airbike. Generelt er denne Airbike kendetegnet ved sin gode kvalitet. Det er en Airbike som fungerer vha. luftmodstand. Dette er en modstand, som kan give dig ubegrænsede udfordringer, idet belastningen bliver højere, jo hårdere du træder i pedalerne. 

BikeErg er ligeledes udstyret med pedaler med friløb. Dette er især velegnet til dig, som kan lide god og hård intervaltræning. 

Denne Airbike fra Concept2 er designet med den velkendte Concept2-computer. På denne kan du hurtigt danne dig et overblik over tid, distance, watt samt rotat. Computeren giver dig også en 500 m tid. 

Du kan tilslutte denne Airbike til ZWIFT. Dette er et punkt, hvor denne Airbike skiller sig ud fra mængden. Gennem ZWIFT kan du nemlig fx konkurrere på cyklen med andre online. 

BikeErg viser dig også, hvor mange kalorier, du forbrænder, på computeren.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • Unikt design
 • Udstyret med berømt Concept2-computer
 • Modstand gennem luft
 • Pedaler med friløb
 • Med kalorietæller

Concept2 BikeErg PM5 vs. markedet:

Concept2 BikeErg PM5 ligger prismæssigt i den dyrere ende ift. andre Airbikes på markedet. Denne Airbike fås i omegnen af 12.500 kr. Til gengæld får du også en enormt høj kvalitet til denne pris, og især Concept2-computeren skiller sig ud fra mængden med sine mange funktioner.

Udvalgte specifikationer:

 • Modstand: Luft
 • Tilslutning til ZWIFT
 • Pulsbælte i tilkøb
 • Pedaler med friløb
 • Computer viser tid, distance, watt og rotat
 • Med kalorietæller
 • Computer viser 500 m tid
 • Maks. personvægt: 136 kg
 • Mål: 122 x 61 x 103 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Airbike køb – sådan vælger du den bedste model til din træning

En Airbike er en blanding imellem en crossfittrainer og en motionscykel. Det er den nyeste træningsmaskine på markedet, som særligt har fundet indpas i USA. Maskinen henvender sig til alle aldersgrupper, da både unge og ældre kan træne på den og få udbytte i form af forbedret udholdenhed, sænket blodtryk, forbedret hjertekarkredsløb og øget kalorieforbrænding.

Mens det endnu ikke er alle danske fitnesscentre, som kan tilbyde de effektive cardio træningsmaskiner, kan du finde forskellige modeller til privatbrug hos populære og anerkendte producenter af træningsmaskiner.

De mange valgmuligheder gør det muligt at finde Airbike tilbud, så du kan spare penge på din træningsmaskine, uden du skal gå på kompromis med funktioner og kvalitet.

Når du skal vælge den rette model til din træning, skal du gøre dig overvejelser over følgende forhold:

 • Pris
 • Træningsambitioner
 • Indstillingsmuligheder
 • Computer/LED skærm

Kvalitet og pris på Airbikes hænger sammen. Assault Airbike er navnet på en stor del af de robuste og holdbare modeller, som findes i fitnesscentrene.

Du kan finde udgaver til hjemmetræning, som har samme høje kvalitet og samme omfang af funktioner.

Vil du have en model, som er støjsvag, har høj modstandsevne, og som er skabt med en robust ramme, kan det svare sig at investere i en kvalitetsmodel. Med denne kan du træne intensivt i mange år, uden du skal bekymre dig om slitage. I denne sammenhæng skal du vælge en model, som kommer med en garantiordning. Med en garantiordning er du sikret, at træningsmaskinen eller rammen er sikret i typisk 2 eller 5 år efter erhvervelse.

Det har afgørende betydning for at få succes med din træning, at du har en Airbike, som kan indstilles i henhold til din krop. Du undgår skader, når du kan indstille sadlen på maskinen til dig.

Den bedste model er dén, som matcher dine ønsker og behov. Mens nogle fitnessudøvere går efter en model med stærkeste kvalitet og flest computerfunktioner, har andre brug for en model til skarp pris og med transporthjul til praktisk opbevaring.

Spirit AB900 Air Bike – Bedst til prisen

Om

Vil du have en billig Airbike, skal du vælge denne Spirit AB900 Air Bike, som du kan købe med garantiordning.

Den henvender sig både til dig, som vil godt i gang med intensive træningspas derhjemme samt dig, som allerede er erfaren med cardio træning.

Det har stor betydning for mange fitnessudøvere, at de kan skabe progression i deres træning. Det kan du med Spirit AB900, der er udstyret med en funktionel computer, der holder styr på dine data.

Når du har indblik i tidsforbrug, intensitet, distance, kalorier og antal hjerteslag pr. minut, kan du løbende udfordre dig selv og samtidig holde øje med din fysiske udvikling og præstationsforbedringer.

For mange nybegyndere spiller prisen på træningsmaskiner til hjemmebrug en stor rolle. Det er vigtigt, at du får en maskine i høj kvalitet, som kan holde til intensive træningspas, og som samtidig kan erhverves for en skarp pris. Begge elementer kan du få glæde af, når du vælger Spirit AB900 Air Bike.

Sadlen har flere forskellige indstillinger, som gør det muligt for enhver udøver at få komfortabel træning.

Forrest på maskinen er der transporthjul, som du kan gøre brug af, når du vil have maskinen opbevaret imellem dine træningspas derhjemme. Det er nemt at flytte maskinen til side med de funktionelle hjul.

Udvalgte specifikationer

 • Kan anvendes af dig som genoptræner eller er uerfaren med cardio- og intervaltræning
 • Skarp Airbike pris
 • Computer
 • Transporthjul for fleksibel opbevaring og anvendelse i hjemmet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Inshape 17447 Motionscykel

Inshape 17447 MotionscykelInshape har lavet en rigtig solid air bike, som du bør give et ekstra kig, hvis du er seriøs med din træning. Denne model er super flot og har nogle gode og behagelige håndtag, som er rigtig gode at holde på.

Du er garanteret sved på panden med denne air bike. Der er 8 forskellige niveauer, du kan vælge imellem, så du kan finde præcis det niveau, der passer bedst til der, hvor du er lige nu. 

Det tager tid at komme i form og med denne air bike fra Inshape er du sikker på at have en cykel, der kan følge dig helt fra dårlig form til super form. 

Den er nem at stille op i hjemmet, da den har 2 hjul den kan flyttes rundt med, så du kan flytte den, hvis behovet opstår. Der er en maksimal brugervægt på 130 kg, så selv hvis du har nogle ekstra kg, du gerne vil af med, så kan du bruge denne air bike til at komme i form med. 

Det er en rigtig god idé at starte ud med at opvarme, inden du stiger om bord på cyklen, og det er også noget, Inshape selv anbefaler, så du ikke bliver overanstrengt. Stræk også gerne ud bagefter, så du undgår skader. 

På computeren foran kan du se tid, hastighed og distance for din tid på cyklen, og det er en kæmpe hjælp, så du aktivt kan følge med i din træning og udfordre dig selv.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bodytone ZROB Airbike – Bedste begyndermodel

Om

Som hovedregel gælder det, at du får den bedste træning og det største træningsudbytte, når du vælger en maskine, som matcher dit træningsniveau. Er du nybegynder med helkropstræning og intervaltræning, kan du risikere at miste motivation, hvis du træner med en maskine, som er for avanceret for dig.

Er du nybegynder, og vil du skabe de bedste betingelser for en succesfuld træning, kan denne Bodytone ZROB Airbike være den rette maskine for dig.

Du får en brugervenlig og simpel Airbike, som er nem at indstille. Den er designet med individualiserede indstillinger, som betyder, at modstanden gradueres i forhold til din fysiske indsats. Dermed er du sikret de mest optimale træningsbetingelser, uanset hvilket niveau du er på.

Bodytone ZROB er udstyret med et ergonomisk sæde, så du kan holde til intensive træningspas med høj belastning. Det komfortable sæde lindrer trykket, og det er med til at give dig gode erfaringer med at træne effektivt og med høj belastning.

På den indbyggede LED skærm kan du holde dig ajour med dine præstationer og din løbende udvikling. Du kan bruge dine data til at lægge træningsprogram og skabe gradvise udfordringer.

Udvalgte specifikationer

 • God begyndermodel
 • Manuel justering af ønsket modstand
 • Justerbart sæde (kan indstilles både vertikalt og horisontalt)
 • Maksimumbrugervægt på 135kg
 • LED skærm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

  

Titan Life PRO B77 Airbike Motionscykel – Bedste professionelle model

Om

Er du veltrænet og har en god kondition, har du brug for en Airbike, som kan give dig masser af modstand og udfordringer. Med Titan Life PRO B77 kan du træne varieret, udfordret og intensivt nu og i fremtiden. Du får en professionel Airbike med betydningsfulde funktioner, som kan gøre din træning sjov og alsidig.

Du vælger selv, hvordan du vil træne. Maskinen er forprogrammeret med 7 brugerprogrammer, som du kan gøre brug af, eller du kan benytte dig af den manuelle indstilling for ønsket modstand.

Du kan lave masser af varieret intervaltræning i henhold til dine ambitioner.

Maskinen har indbygget pulsmodtager, og med det medfølgende pulsbælte kan du løbende holde styr på udviklingen af blodtryk.

Titan er et anerkendt og populært mærke, når det kommer til maskiner og træningsudstyr til professionelt brug. Når du vælger Tital Life PRO B77, får du en Airbike, som du kan træne med i mange år.

Du får sikker og komfortabel træning som følge af de mange indstillingsmuligheder samt de betydningsfulde stropper om pedalerne, der sørger for at holde dine fødder sikret under selv intensive sessioner.

Udvalgte specifikationer

 • 7 brugerprogrammer
 • Mulighed for manuel indstilling af modstand
 • Stropper om pedalerne (sikkerhed)
 • Medfølgende pulsbælte

Assault Fitness AirBike Elite – En Airbike med masser af gode funktioner

Assault Fitness AirBike EliteOm

Assault Fitness AirBike Elite er den helt rigtige Airbike til dig, som gerne vil have mulighed for at sammensætte en varieret træning. Det er en motionscykel, der er velegnet til både nybegyndere og øvede. Det skyldes de mange muligheder, som du får med AirBike Elite.

Assault Fitness AirBike Elite er blevet fremragende anmeldt hos T3.com. Her skriver de bl.a. om motionscyklen, at den kan give en et “vanvittigt intenst work-out”, og at den er et “intervaltrænings-beast.”  Hos The-home-gym.com har denne motionscykel også fået rigtig gode anmeldelser.

Det er en Airbike, som kan mange forskellige ting. AirBike Elite er udstyret med hele 8 forskellige træningsprogrammer. Dette gør det muligt for dig at sammensætte en yderst varieret træning, og det gør også, at der er et program for enhver smag. På denne måde er AirBike Elite en cykel, som mange forskellige mennesker vil synes om.

AirBike Elite er designet med et væld af smarte funktioner. Dette gælder bl.a., at cyklen er bygget med både kalorietæller og pulsmåler. Dette er funktioner, som mange sætter pris på i og med, at det gør det nemmere at have kontrol over sin træning. AirBike Elite har også en indbygget flaskeholder, så du ikke skal være bange for at dehydrere under din træning.

Som noget ekstraordinært er denne Airbike lavet med Bluetooth. Dette gør det muligt for dig at koble fx din smartphone til cyklen, hvilket kan være med til at gøre din træning både nemmere og sjovere.

I modsætning til lignende motionscykler på markedet har denne Airbike et overskueligt display, som også giver dig mulighed for at holde overblikket med din træning.

Derfor anbefaler vi dette produkt:

 • God pris
 • Mulighed for varieret træning med 8 træningsprogrammer
 • Mange gode funktioner
 • Elegant design
 • Kalorietæller og pulsmåler

Assault Fitness AirBike Elite vs. markedet:

Assault Fitness AirBike Elite placerer sig prismæssigt i den lidt dyrere ende af midten ift. andre motionscykler på markedet. Dog er det vigtigt at huske, at prisen kan variere alt efter, hvor du køber din Airbike. 

Denne Airbike er lidt dyrere end andre motionscykler, men du får også virkelig noget for pengene.

Udvalgte specifikationer:

 • 8 forskellige træningsprogrammer
 • Med bluetooth
 • Med flaskeholder
 • Justerbart sæde
 • Kalorietæller og pulsmåler
 • Med hastighedsmåler
 • Strømkilde: Selvgenererende
 • Maks. personvægt: 158,8 kg
 • Mål: 148,8 x 140 x 66,3 cm

Testkilder

Læs også Billigt fitnessgrej er for dårligt

Denne testanmeldelse af de bedste Airbikes er udarbejdet på baggrund af artikel fra POLITIKEN, som dokumenterer konsekvenserne ved at købe billige træningsmaskiner til hjemmebrug af ringe kvalitet. Køb af billige træningsmaskiner kan ikke kun få økonomiske konsekvenser for dig. Det kan også være med til at give dig fysiske skader. 

De udvalgte maskiner i denne test lever op til de anbefalinger, som testpanelet hos POLITIKEN kom frem til på baggrund af deres undersøgelser af hhv. billige og dyrere træningsmaskiner til privat brug.

Der bliver lagt stor vægt på konditionstræning, som én af de mest effektfulde træningsmetoder, når det gælder effektiv hjemmetræning.

I denne sammenhæng har det stor betydning, at du vælger en Airbike, som har brugerprogrammer, eller som nemt kan indstilles manuelt i forhold til ønsket modstand.

Det er derudover afgørende for at opnå en skadefri træning, at du vælger en maskine, som kan indstilles i henhold til din krop. De bedste motionscykler er dem, hvor sædet kan indstilles både vertikalt og horisontalt.

Den bedste Airbike er dén, som er skabt i høj kvalitet, og som i omfang af funktioner matcher dine træningsambitioner.

 

Se vores artikel om: Spinningcykel test – hvilken er den bedste?

Læs også: Medicin bold test & øvelser

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bodypump – alt, du behøver at vide

Denne side er anmeldt af: Nicolai V. Schultz 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar