Test af bedste Airbike

Der er flere årsager til, at mange ambitiøse fitnessudøvere vælger at træne på en Airbike. Det er en effektiv cardio træningsmaskine, som sætter forbrændingen i vejret og træner alle store muskelgrupper i kroppen på samme tid.

På trods af at træningsmaskinen endnu ikke er udbredt til alle fitnesscentre i landet, har du mange muligheder for at købe din egen Airbike, når du vil have den bedste og mest effektfulde maskine til din hjemmetræning.

Herunder finder du de bedste modeller på markedet, som henvender sig til forskellige fitnessudøvere afhængig af træningsambitioner og individuelle krav til funktioner. 

Læs også: TEST: Den helt store test af vitaminpiller

Airbike køb – sådan vælger du den bedste model til din træning

En Airbike er en blanding imellem en crossfittrainer og en motionscykel. Det er den nyeste træningsmaskine på markedet, som særligt har fundet indpas i USA. Maskinen henvender sig til alle aldersgrupper, da både unge og ældre kan træne på den og få udbytte i form af forbedret udholdenhed, sænket blodtryk, forbedret hjertekarkredsløb og øget kalorieforbrænding.

Mens det endnu ikke er alle danske fitnesscentre, som kan tilbyde de effektive cardio træningsmaskiner, kan du finde forskellige modeller til privatbrug hos populære og anerkendte producenter af træningsmaskiner.

De mange valgmuligheder gør det muligt at finde Airbike tilbud, så du kan spare penge på din træningsmaskine, uden du skal gå på kompromis med funktioner og kvalitet.

Når du skal vælge den rette model til din træning, skal du gøre dig overvejelser over følgende forhold:

 • Pris
 • Træningsambitioner
 • Indstillingsmuligheder
 • Computer/LED skærm

Kvalitet og pris på Airbikes hænger sammen. Assault Airbike er navnet på en stor del af de robuste og holdbare modeller, som findes i fitnesscentrene.

Du kan finde udgaver til hjemmetræning, som har samme høje kvalitet og samme omfang af funktioner.

Vil du have en model, som er støjsvag, har høj modstandsevne, og som er skabt med en robust ramme, kan det svare sig at investere i en kvalitetsmodel. Med denne kan du træne intensivt i mange år, uden du skal bekymre dig om slitage. I denne sammenhæng skal du vælge en model, som kommer med en garantiordning. Med en garantiordning er du sikret, at træningsmaskinen eller rammen er sikret i typisk 2 eller 5 år efter erhvervelse.

Det har afgørende betydning for at få succes med din træning, at du har en Airbike, som kan indstilles i henhold til din krop. Du undgår skader, når du kan indstille sadlen på maskinen til dig.

Den bedste model er dén, som matcher dine ønsker og behov. Mens nogle fitnessudøvere går efter en model med stærkeste kvalitet og flest computerfunktioner, har andre brug for en model til skarp pris og med transporthjul til praktisk opbevaring.

Spirit AB900 Air Bike – Bedst til prisen

Om

Vil du have en billig Airbike, skal du vælge denne Spirit AB900 Air Bike, som du kan købe med garantiordning.

Den henvender sig både til dig, som vil godt i gang med intensive træningspas derhjemme samt dig, som allerede er erfaren med cardio træning.

Det har stor betydning for mange fitnessudøvere, at de kan skabe progression i deres træning. Det kan du med Spirit AB900, der er udstyret med en funktionel computer, der holder styr på dine data.

Når du har indblik i tidsforbrug, intensitet, distance, kalorier og antal hjerteslag pr. minut, kan du løbende udfordre dig selv og samtidig holde øje med din fysiske udvikling og præstationsforbedringer.

For mange nybegyndere spiller prisen på træningsmaskiner til hjemmebrug en stor rolle. Det er vigtigt, at du får en maskine i høj kvalitet, som kan holde til intensive træningspas, og som samtidig kan erhverves for en skarp pris. Begge elementer kan du få glæde af, når du vælger Spirit AB900 Air Bike.

Sadlen har flere forskellige indstillinger, som gør det muligt for enhver udøver at få komfortabel træning.

Forrest på maskinen er der transporthjul, som du kan gøre brug af, når du vil have maskinen opbevaret imellem dine træningspas derhjemme. Det er nemt at flytte maskinen til side med de funktionelle hjul.

Udvalgte specifikationer

 • Kan anvendes af dig som genoptræner eller er uerfaren med cardio- og intervaltræning
 • Skarp Airbike pris
 • Computer
 • Transporthjul for fleksibel opbevaring og anvendelse i hjemmet
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica Online 7.495,00 7.495,00 Læs mere

Xebex Dual Action Air Bike – Bedste design

Om

Når du have en Airbike i stærkeste kvalitet, der kan holde til masser af belastning og intensive træningspas, skal du vælge denne Xebex Dual Action Air bike. Som følge af den høje kvalitet og slidstærke design er denne model særligt henvendt til ambitiøse og professionelle fitnessudøvere.

Mens de fleste crossfitmaskiner og motionscykler har en maksimumbrugerbelastning på 120kg, har denne Airbike en maksimumbelastning på hele 150kg.

Samtlige dele på maskinen er fremstillet af de mest holdbare og modstandsdygtige materialer. Konstruktionen er bygget op af stål, kæden er fremstillet af rustfri stål, og så har den ekstra stabile akser. Sammensat gør det Xebex Dual Action Ait Bike til én af de mest slidstærke og holdbare maskiner på markedet.

Foruden den høje kvalitet har modellen funktioner, som kan gøre din træning alsidig og komfortabel. Sædet kan indstilles både vertikalt og horisontalt, så du kan opnå den mest komfortable træningsposition.

Maskinen er udstyret med en computerskærm, hvor du i løbet af din træning kan aflæse alle dine vigtige data.

Når du træner regelmæssigt og ambitiøst derhjemme, eller har planer om at gøre det, kan du med fordel vælge denne model.

Udvalgte specifikationer

 • Opbygget af materialer i bedste kvalitet
 • Transporthjul på fronten
 • Computer
 • Maksimumbelastning på 150kg
 • Justerbart sæde
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bodypump – alt, du behøver at vide

Bodytone ZROB Airbike – Bedste begyndermodel

Om

Som hovedregel gælder det, at du får den bedste træning og det største træningsudbytte, når du vælger en maskine, som matcher dit træningsniveau. Er du nybegynder med helkropstræning og intervaltræning, kan du risikere at miste motivation, hvis du træner med en maskine, som er for avanceret for dig.

Er du nybegynder, og vil du skabe de bedste betingelser for en succesfuld træning, kan denne Bodytone ZROB Airbike være den rette maskine for dig.

Du får en brugervenlig og simpel Airbike, som er nem at indstille. Den er designet med individualiserede indstillinger, som betyder, at modstanden gradueres i forhold til din fysiske indsats. Dermed er du sikret de mest optimale træningsbetingelser, uanset hvilket niveau du er på.

Bodytone ZROB er udstyret med et ergonomisk sæde, så du kan holde til intensive træningspas med høj belastning. Det komfortable sæde lindrer trykket, og det er med til at give dig gode erfaringer med at træne effektivt og med høj belastning.

På den indbyggede LED skærm kan du holde dig ajour med dine præstationer og din løbende udvikling. Du kan bruge dine data til at lægge træningsprogram og skabe gradvise udfordringer.

Udvalgte specifikationer

 • God begyndermodel
 • Manuel justering af ønsket modstand
 • Justerbart sæde (kan indstilles både vertikalt og horisontalt)
 • Maksimumbrugervægt på 135kg
 • LED skærm
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Titan Life PRO B77 Airbike Motionscykel – Bedste professionelle model

Om

Er du veltrænet og har en god kondition, har du brug for en Airbike, som kan give dig masser af modstand og udfordringer. Med Titan Life PRO B77 kan du træne varieret, udfordret og intensivt nu og i fremtiden. Du får en professionel Airbike med betydningsfulde funktioner, som kan gøre din træning sjov og alsidig.

Du vælger selv, hvordan du vil træne. Maskinen er forprogrammeret med 7 brugerprogrammer, som du kan gøre brug af, eller du kan benytte dig af den manuelle indstilling for ønsket modstand.

Du kan lave masser af varieret intervaltræning i henhold til dine ambitioner.

Maskinen har indbygget pulsmodtager, og med det medfølgende pulsbælte kan du løbende holde styr på udviklingen af blodtryk.

Titan er et anerkendt og populært mærke, når det kommer til maskiner og træningsudstyr til professionelt brug. Når du vælger Tital Life PRO B77, får du en Airbike, som du kan træne med i mange år.

Du får sikker og komfortabel træning som følge af de mange indstillingsmuligheder samt de betydningsfulde stropper om pedalerne, der sørger for at holde dine fødder sikret under selv intensive sessioner.

Udvalgte specifikationer

 • 7 brugerprogrammer
 • Mulighed for manuel indstilling af modstand
 • Stropper om pedalerne (sikkerhed)
 • Medfølgende pulsbælte
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Testkilder

Læs også Billigt fitnessgrej er for dårligt

Denne testanmeldelse af de bedste Airbikes er udarbejdet på baggrund af artikel fra POLITIKEN, som dokumenterer konsekvenserne ved at købe billige træningsmaskiner til hjemmebrug af ringe kvalitet. Køb af billige træningsmaskiner kan ikke kun få økonomiske konsekvenser for dig. Det kan også være med til at give dig fysiske skader. 

De udvalgte maskiner i denne test lever op til de anbefalinger, som testpanelet hos POLITIKEN kom frem til på baggrund af deres undersøgelser af hhv. billige og dyrere træningsmaskiner til privat brug.

Der bliver lagt stor vægt på konditionstræning, som én af de mest effektfulde træningsmetoder, når det gælder effektiv hjemmetræning.

I denne sammenhæng har det stor betydning, at du vælger en Airbike, som har brugerprogrammer, eller som nemt kan indstilles manuelt i forhold til ønsket modstand.

Det er derudover afgørende for at opnå en skadefri træning, at du vælger en maskine, som kan indstilles i henhold til din krop. De bedste motionscykler er dem, hvor sædet kan indstilles både vertikalt og horisontalt.

Den bedste Airbike er dén, som er skabt i høj kvalitet, og som i omfang af funktioner matcher dine træningsambitioner.

Alexander er passioneret inden for fitness, og dyrker vægtløftning dagligt. Han har flere års erfaring med fitness, og en høj kendskab til alle typer formål med træning. Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS
Ingen Kommentarer

  Skriv en kommentar