Test-oversigt: Airbike
De 6 bedste airbikes ifølge eksperter og forbrugere

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

21 Produkter analyseret
6 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Der er flere årsager til, at mange ambitiøse fitnessudøvere vælger at træne på en Airbike. Det er en effektiv cardio træningsmaskine, som sætter forbrændingen i vejret og træner alle store muskelgrupper i kroppen på samme tid.

Træningsmaskinen har de seneste år for alvor vundet frempas i både fitnesscentre og i private hjem – og det er med god grund. En Airbike fungerer nemlig ved hjælp af luftmodstand, hvilket betyder, at modstanden bliver højere, jo hårdere du tramper i pedalerne.

Vi har undersøgt markedet, og kan derfor tilbyde dig en oversigt over de bedste modeller. I vores guide finder du derfor airbikes som henvender sig til de fleste fitnessudøvere, uanset ambitionsniveau og individuelle krav til funktioner.

Redaktionens anbefalinger

Redaktionens anbefaling

Concept2 BikeErg PM5 - airbike i velkendt kvalitet

 • Godt anmeldt hos The-home-gym.com
 • 4,9/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Amazon

Denne Airbike fra Concept2 er et godt valg for dig, som vil have en Airbike i den bedste kvalitet.

Concept2 BikeErg PM5
Redaktionens anbefaling

Mere om Concept2 BikeErg PM5

BikeErg PM5 lever op til det kvalitetsniveau, som generelt kendetegner produkterne fra Concept2. Denne motionscykel er ligeledes udstyret med mange af de teknologier, der karakteriserer Concept2 som mærke.

Generelt får denne cykel blevet gode anmeldelser med på vejen af både forbrugere og eksperter. Bl.a. har BikeErg hos Amazon.com fået en vurdering på 4,9/5 stjerner i et gennemsnit af 200+ forbrugeranmeldelser. Hos The-home-gym.com er BikeErg også blevet virkelig godt anmeldt.

SPECIFIKATIONER

 • Modstand: Luft
 • Tilslutning til ZWIFT
 • Pulsbælte i tilkøb
 • Pedaler med friløb
 • Computer viser tid, distance, watt og rotat
 • Med kalorietæller
 • Computer viser 500 m tid
 • Maks. personvægt: 136 kg
 • Mål: 122 x 61 x 103 cm

Der kan være flere grunde til, at BikeErg PM5 er en så populær Airbike. Generelt er denne Airbike kendetegnet ved sin gode kvalitet. BikeErg er udstyret med pedaler med friløb, hvilket især er velegnet til dig, som kan lide god og hård intervaltræning.

Denne Airbike fra Concept2 er designet med den velkendte Concept2-computer, s+ du hurtigt kan danne dig et overblik over tid, distance, watt, kalorieforbrug mm. Computeren giver dig også tid på 500 meters distance.

Concept2 BikeErg PM5 ligger prismæssigt i den dyrere ende ift. andre Airbikes på markedet. Denne Airbike fås i omegnen af 12.500 kr. Til gengæld får du også en enormt høj kvalitet til denne pris, og især Concept2-computeren skiller sig ud fra mængden med sine mange funktioner.

Du kan desuden tilslutte denne Airbike til ZWIFT. Dette er et punkt, hvor denne Airbike skiller sig ud fra mængden. Gennem ZWIFT kan du nemlig fx konkurrere på cyklen med andre online.

Bedst til prisen

Spirit AB900 Air Bike - god til den erfarne atlet

 • 4,7/5 stjerner i forbrugeranmeldelser hos Nettofitness

Vil du have en billig Airbike, skal du vælge denne Spirit AB900 Air Bike, som du kan købe med garantiordning.

Spirit AB900 Air Bike
Bedst til prisen

Mere om Spirit AB900 Air Bike

Den henvender sig både til dig, som vil godt i gang med intensive træningspas derhjemme samt dig, som allerede er erfaren med cardio træning.

Det har stor betydning for mange fitnessudøvere, at de kan skabe progression i deres træning. Det kan du med Spirit AB900, der er udstyret med en funktionel computer, der holder styr på dine data.

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 54 kg
 • Brugervægt, maks: 159 kg
 • Medfølgende computer
 • Dimensioner: 122 x 66 x 128 cm
 • Transporthjul for øget mobilitet
 • Modstand: Luft
 • Tilslutning: M. Bluetooth til Spirit Fit App’en

Når du har indblik i tidsforbrug, intensitet, distance, kalorier og antal hjerteslag pr. minut, kan du løbende udfordre dig selv og samtidig holde øje med din fysiske udvikling og præstationsforbedringer.

For mange nybegyndere spiller prisen på træningsmaskiner til hjemmebrug en stor rolle. Det er vigtigt, at du får en maskine i høj kvalitet, som kan holde til intensive træningspas, og som samtidig kan erhverves til en skarp pris. Begge elementer kan du få glæde af, når du vælger Spirit AB900 Air Bike.

Sadlen har flere forskellige indstillinger, som gør det muligt for enhver udøver at optimere deres komfort under træningen.

Forrest på maskinen er der transporthjul, som du kan gøre brug af, når du vil flytte maskinen mellem dine træningspas.

Bedste begyndermodel

Bodytone ZROB Airbike - god til begynderen

Som hovedregel gælder det, at du får den bedste træning og det største træningsudbytte, når du vælger en maskine, som matcher dit træningsniveau.

Bodytone ZROB Airbike
Bedste begyndermodel

Mere om Bodytone ZROB Airbike

Er du nybegynder indenfor helkrops- og intervaltræning, kan du risikere at miste motivation, hvis du træner med en maskine, som er for avanceret.

Er du nybegynder, og vil du skabe de bedste betingelser for succesfuld træning, kan denne Bodytone ZROB Airbike være den rette maskine for dig.

SPECIFIKATIONER

 • God begyndermodel
 • Manuel justering af ønsket modstand
 • Justerbart sæde (kan indstilles både vertikalt og horisontalt)
 • Maksimumbrugervægt på 135kg
 • LED skærm

Du får en brugervenlig og simpel Airbike, som er nem at indstille. Den er designet med individualiserede indstillinger, som betyder, at modstanden gradueres i forhold til din fysiske indsats. Dermed er du sikret de mest optimale træningsbetingelser, uanset hvilket niveau du er på.

Bodytone ZROB er udstyret med et ergonomisk sæde, så du kan holde til intensive træningspas med høj belastning. Det komfortable sæde lindrer trykket, og det er med til at give dig gode erfaringer med at træne effektivt og med høj belastning.

På den indbyggede LED skærm kan du holde dig ajour med dine præstationer og din løbende udvikling. Du kan bruge dine data til at lægge træningsprogram og skabe gradvise udfordringer.

Inshape har lavet en rigtig solid air bike, som du bør give et ekstra kig, hvis du er seriøs med din træning. Denne model er super flot og har nogle gode og behagelige håndtag, som er rigtig gode at holde på.

Mere om Inshape 17447 Motionscykel

Du er garanteret sved på panden med denne air bike. Der er 8 forskellige niveauer, du kan vælge imellem, så du kan finde præcis det niveau, der passer bedst til der, hvor du er lige nu.

Det tager tid at komme i form og med denne air bike fra Inshape er du sikker på at have en cykel, der kan følge dig helt fra dårlig form til super form.

Den er nem at stille op i hjemmet, da den har 2 hjul den kan flyttes rundt med, så du kan flytte den, hvis behovet opstår. Der er en maksimal brugervægt på 130 kg, så selv hvis du har nogle ekstra kg, du gerne vil af med, så kan du bruge denne air bike til at komme i form med.

Det er en rigtig god idé at starte ud med at opvarme, inden du stiger om bord på cyklen, og det er også noget, Inshape selv anbefaler, så du ikke bliver overanstrengt. Stræk også gerne ud bagefter, så du undgår skader.

På computeren foran kan du se tid, hastighed og distance for din tid på cyklen, og det er en kæmpe hjælp, så du aktivt kan følge med i din træning og udfordre dig selv.

Køb af Airbike – sådan vælger du den bedste model

En Airbike er en blanding imellem en crossfittrainer og en motionscykel. Det er den nyeste træningsmaskine på markedet, som særligt har fundet indpas i USA. Maskinen henvender sig til alle aldersgrupper, da både unge og ældre kan træne på den og få udbytte i form af forbedret udholdenhed, sænket blodtryk, forbedret hjertekarkredsløb og øget kalorieforbrænding.

Mens det endnu ikke er alle danske fitnesscentre, som kan tilbyde de effektive cardio træningsmaskiner, kan du finde forskellige modeller til privatbrug hos populære og anerkendte producenter af træningsmaskiner.

De mange valgmuligheder gør det muligt at finde Airbike tilbud, så du kan spare penge på din træningsmaskine, uden du skal gå på kompromis med funktioner og kvalitet.

Når du skal vælge den rette model til din træning, skal du gøre dig overvejelser over følgende forhold:

 • Pris
 • Træningsambitioner
 • Indstillingsmuligheder
 • Computer/LED skærm

 

Kvalitet og pris på Airbikes hænger sammen. Assault Airbike er navnet på en stor del af de robuste og holdbare modeller, som findes i fitnesscentrene.

Du kan finde udgaver til hjemmetræning, som har samme høje kvalitet og samme omfang af funktioner.

Vil du have en model, som er støjsvag, har høj modstandsevne, og som er skabt med en robust ramme, kan det svare sig at investere i en kvalitetsmodel. Med denne kan du træne intensivt i mange år, uden du skal bekymre dig om slitage. I denne sammenhæng skal du vælge en model, som kommer med en garantiordning. Med en garantiordning er du sikret, at træningsmaskinen eller rammen er sikret i typisk 2 eller 5 år efter erhvervelse.

Det har afgørende betydning for at få succes med din træning, at du har en Airbike, som kan indstilles i henhold til din krop. Du undgår skader, når du kan indstille sadlen på maskinen til dig.

Den bedste model er dén, som matcher dine ønsker og behov. Mens nogle fitnessudøvere går efter en model med stærkeste kvalitet og flest computerfunktioner, har andre brug for en model til skarp pris og med transporthjul til praktisk opbevaring.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Læs også Billigt fitnessgrej er for dårligt

Denne testanmeldelse af de bedste Airbikes er udarbejdet på baggrund af artikel fra POLITIKEN, som dokumenterer konsekvenserne ved at købe billige træningsmaskiner til hjemmebrug af ringe kvalitet. Køb af billige træningsmaskiner kan ikke kun få økonomiske konsekvenser for dig. Det kan også være med til at give dig fysiske skader.

De udvalgte maskiner i denne test lever op til de anbefalinger, som testpanelet hos POLITIKEN kom frem til på baggrund af deres undersøgelser af hhv. billige og dyrere træningsmaskiner til privat brug.

Der bliver lagt stor vægt på konditionstræning, som én af de mest effektfulde træningsmetoder, når det gælder effektiv hjemmetræning.

I denne sammenhæng har det stor betydning, at du vælger en Airbike, som har brugerprogrammer, eller som nemt kan indstilles manuelt i forhold til ønsket modstand.

Det er derudover afgørende for at opnå en skadefri træning, at du vælger en maskine, som kan indstilles i henhold til din krop. De bedste motionscykler er dem, hvor sædet kan indstilles både vertikalt og horisontalt.

Den bedste Airbike er dén, som er skabt i høj kvalitet, og som i omfang af funktioner matcher dine træningsambitioner.

Find anmeldelsen af Spirit AB900 Air Bike på Nettofitness.dk

Se vores artikel om: Spinningcykel test – hvilken er den bedste?

Læs også vores artikel om Medicinbolde test & øvelser

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bodypump – alt, du behøver at vide

Læs også: TEST: Den helt store test af vitaminpiller

FAQ

Hvilken airbike er bedst?
I denne guide gennemgår vi nogen populære og godt anmeldte airbikes på det danske marked. De er vurderet ud fra kvalitet, funktioner, sikkerhed samt pris. Læs i med i guiden, hvad eksperterne siger om de forskellige modeller.
De fleste kan i realiteten bruge en airbike. En airbike er dog særligt anbefalelsesværdig til dig, der gerne vil have en træningsmaskine, som giver mulighed for at lave intensiv og eksplosiv udholdenhedstræning med høj belastning

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Assault Fitness AirBike Elite

Titan Life PRO B77 Airbike Motionscykel

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme