Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sjippetov test-guide:
Vores bud på de 2 bedste sjippetov til konditionstræning

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Forskning har vist, at træning med sjippetov er en fyldestgørende form for træning, og der er mange gode grunde til at inkorporere det i din cardiorutine. Det er en af de mest effektive træningsformer, hvor du både forbedrer din kondition, din fysiske udholdenhed, samtidig med, at du styrker led og muskler.

Sjipning aktiverer de fleste muskler i kroppen og er en effektiv motionsform, hvis dit mål er at forbrænde fedt. Træning med et sjippetov har desuden en opstrammende effekt på kroppen, og hjælper med at forbedre balancen.

Det er en træningsform, der er nem at gå til, da det eneste, der kræves, er et sjippetov. Du vil derfor hurtigt kunne gennemføre et effektivt full body workout.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Iron Gym speed sjippetov sort IRG017 - perfekt til crossfit udøveren

Sjippetovet fra Iron Gym er et speed rope, hvor det tynde plastikbelagte kabel og den lette vægt giver mulighed for høj fart under din træning.

Dagens bedste priser og tilbud på Iron Gym speed sjippetov sort IRG017:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Smidig, hurtig og nem bevægelse
 • Designet til langvarig holdbarhed
 • Effektiv for alle

Mere om Iron Gym speed sjippetov sort IRG017

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 300 cm
 • Vægt: 0,13 kg

Med andre ord giver sjippetovet optimale betingelser for at forbedre din kondition, koordination, balance og styrke i hele kroppen.

Det er et godt sjippetov til crossfit udøveren, fordi tovet er ideelt til øvelser som double unders.

Sjippetovet er 3 meter langt og justérbart, så det kan tilpasses dine sving og din højde.

Fordele og ulemper ved Iron Gym speed sjippetov sort IRG017

Fordele

 • Optimal til højhastighedstræning på grund af det tynde kabel og letvægtsdesign.
 • Forbedrer den generelle kondition via koordination, balance og styrke
 • Ideel til crossfit-entusiaster, specielt til øvelser som double unders
 • Har en justerbar længde på 3 meter, og passer til mange gyngestile og højder

Ulemper

 • Det tynde plastbelagte kabel kan blive slidt ved omfattende brug.
 • Nogle foretrækker måske følelsen af et tungere reb til deres træning
 • Det kræver en ekstra indsats og tid at finde den rigtige reblængde.

Casall Jump rope steelwire - gummibelagt stålsjippetov med håndtag i skum

Casall Jump rope passer perfekt i alles tasker, og du kan derfor lave effektiv konditions- og kredsløbstræning, uanset hvor du er.

Dagens bedste priser og tilbud på Casall Jump rope steelwire:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lavet af stål for ekstra hastighed
 • Polstrede håndtag for en behagelig træning
 • Letvægt og nem at tage med

Mere om Casall Jump rope steelwire

SPECIFIKATIONER

 • Længde: 300 cm
 • Vægt: 0,28 kg

Brandet Casall har i mange år haft en vision om, at de vil have mennesker i hele verden til at motionere med stil. I den forbindelse har de lanceret en masse forskellige kollektioner bestående af både tøj og træningsudstyr, og de er med tiden blevet kendt for at levere funktionelle produkter i slidstærke materialer.

Det er netop det, du kan forvente af deres sjippetov. Det er nemlig lavet af et reb i stål, som er pakket ind i plastik og gummi. På den måde kan du være sikker på, at sjippetovet kan holde i lang tid, trods mange hårde slag ned i asfalt eller lignende. Samtidig bliver du ikke ramt af en stålsnor, hvis du kikser koordineringen af hop og sving et par gange eller tre. Håndtagene er desuden pakket ind i skum, så de er behagelige at holde ved.

Du kan selv indstille længden på sjippetovet. Dog kan det maksimalt blive tre meter langt. Det er et letvægts-sjippetov, som kun vejer 0,28 kg.

Fordele og ulemper ved Casall Jump rope steelwire

Fordele

 • Det kompakte og bærbare design passer nemt i enhver taske
 • Stålwiren indkapslet i plast og gummi sikrer lang levetid trods gentagen brug
 • Komfortable skumhåndtag, der forhindrer ubehag under træningen
 • Justerbar reblængde på op til tre meter, og med en vægt på kun 0,28 kg

Ulemper

 • Ståltråden er ikke egnet til alle gulvtyper og kan potentielt forårsage skader
 • Længden på tre meter passer måske ikke til højere personer eller personer
 • Den lave vægt på 0,28 kg. giver måske ikke nok feedback

Det får du ud af at sjippe

Sjipning er en af de mest effektive, simple og økonomiske træningsformer, du kan dyrke. Der er mange fordele forbundet med sjipning. Herunder kan du finde et par gode grunde til, hvorfor du bør købe et sjippetov og komme i gang med træningen:

 1. Først og fremmest bruger du alle musklerne i din krop, når du sjipper. Du skal spænde i hele kroppen, hver gang du hopper, så du får både trænet arme, mave, lår, baller osv.
 2. Dit kredsløbssystem bliver forbedret, fordi dit hjerte skal bruge flere kræfter på at få pumpet blod ud i hele kroppen. Dit blod vil dermed strømme gennem alle dine pulsårer.
 3. Dine lunger skal kapere en større mængde luft, når du bliver forpustet. Det er med til at forbedre din udholdenhed.
 4. Du forbrænder rigtig mange kalorier, når du sjipper. Det anbefales, at du dyrker 30 minutters motion hver dag. Hvis du bruger de 30 minutter på at sjippe, vil du kunne forbrænde omkring 400 kalorier. Så hvis du trænger til at smide et par kilo, så er sjipning altså en meget effektiv måde at gøre det på.
 5. Når du sveder, skiller din krop sig af med de toksiner, som har ophobet sig. Herefter gendanner dine celler sig, så de igen fungerer optimalt.
 6. Når du sjipper, skal du gøre meget brug af din koordinationsevne. Det betyder altså, at din generelle koordination kan forbedres markant ved at sjippe.
 7. Når du dyrker motion, producerer kroppen endorfiner, som er med til at mindske stress og gøre dig gladere, så det vil du også opnå med sjippetræning.

FAQ

Hvor langt skal et sjippetov være?
Sjippetorvet skal være så langt, at håndtagene når op til dine armhuler, når du står på midten af rebet. Det betyder, at rebet bør være ca. 3 meter langt for de fleste mennesker.
Hvilket sjippetov skal jeg vælge?
Når du vælger et sjippetov skal du tage hensyn til både længde, vægt og materiale. Sjippetovet skal have en længde, der gør, at håndtagene når dine armhuler, når du står på midten af rebet. Derudover skal et sjippetov være relativt let, så det er nemt at svinge. Til sidst er det vigtigt, at det er produceret af slidstærke materialer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme