Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.


Hopprep – Speed Rope

Pris: (Produktet er udgået) kr.

Klassisk og enkelt sjippetov

Sjippetovet er tre meter langt

Træn din kondition og din modstandskraft

Prisvenlig


Iron Gym speed sjippetov sort IRG017

Pris: (Produktet er udgået) kr.

Tyndt kabel med lav vægt

Let vægt giver mulighed for at sætte farten op

Forbedrer din kondition, koordination, balance og styrke i hele kroppen

Vores anbefaling


Sjippetov med automatisk tæller

Pris: (Produktet er udgået) kr.

Tæller alle omgange automatisk

Håndtagene er fremstillet i skumgummi 

272 cm langt og produceret i plast

Den sjove

Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør komme i gang med at sjippe. Det er én af de mest effektive træningsformer, hvor du både forbedrer din kondition, din fysiske modstandskraft og styrker dine led og muskler samtidigt.

Mange forbinder sjipning med barndommen, hvor man hoppede i stort sjippetov med veninderne i skolegården, men forskning har vist, at det er en meget fuldkommen måde at dyrke cardio på.

For at komme i gang med at sjippe, skal du hverken betale penge på et medlemskab til et motionscenter, det tager ikke ret lang tid at gennemføre en effektiv træning, og du kan hurtigt opnå flotte resultater. Det eneste, du har brug for, er et sjippetov eller et jump rope, måske lidt god musik og så ellers bare lysten til at dyrke motion og have det sjovt.

Der findes mange forskellige sjippetove, som du kan vælge imellem. Det er dog ikke alle, som er af lige høj kvalitet, og derfor bør du være opmærksom på et par specifikke punkter, som fx hvor langt det skal være, når du kigger efter dit nye sjippetov. Du kan også finde inspiration i denne artikel, hvor du vil kunne læse om de sjippetove, der har klaret sig bedst i test.

Reebok Speed Rope DELTA Studio – justérbart sjippetov


Set til: 135,00Reebok-Delta-Sjippetorv-300cm

Køb hos Frishop

Det første sjippetov, du kan blive inspireret af i denne artikel, er fra det kendte sportsmærke, Reebok. Reebok er kendt for at lave sportstøj og –udstyr til mænd og kvinder, og det er specielt et kendt brand indenfor sportsgrenen crossfit, hvor sjippetovet altså også ofte bruges.

Det er en god idé at købe et sjippetov, hvor du selv kan justere længden efter, hvor høj du er. På den måde gør du sjipning lettere for dig selv, og det har du mulighed for med lige præcis dette sjippetov. Sjippetovet har en maksimal længde på 300 meter, som du altså selv kan gøre kortere, hvis det er nødvendigt.

For at få det maksimale ud af din træning med sjippetovet, er det essentielt, at håndtagene er lette. Reebok Speed Rope DELTA Studio har letvægtshåndtage, så du kan skrue helt op for intensiteten og hastigheden i din træning. Du vil også opleve, at sving med dobbelt hop bliver lettere for dig.

Dette sjippetov er fremstillet af polymer, og det egner sig i særdeleshed til crossfit, fitnesscentre, boksetræning.

Hopprep – Speed Rope – Sort – klassisk sjippetov


Set til: (Produktet er udgået)Hopprep - Speed Rope

Køb hos (Produktet er udgået)

Har du ikke brug for særlige detaljer og funktioner? Og vil du bare gerne have noget, der er enkelt, og som virker? Så bør du overveje at købe dette klassiske sjippetov. Her får du virkelig mulighed for at træne din kondition, din modstandskraft, hele kroppen og blive særdeles eksplosiv.

Sjippetovet er tre meter langt. Hvis du vurderer, at dette er for langt til dig, så kan du vikle den ene ende af sjippetovet rundt om håndledet et par gange, indtil længden passer.

Dette sjippetov er altså til dig, som søger et helt almindeligt sjippetov, som du skal kunne bruge et par gange om ugen, når du gerne vil styrke hele din krop og forbedre din kondition.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Casall Jump rope steelwire – perfekt at have med på farten


Set til: 150,00Casall Jump rope steelwire

Køb hos Bodyman.dk

Sjippetovet er ét af de træningsredskaber, som du kan opnå mest effektiv træning ved at bruge, og som samtidig er utroligt let at have med i tasken. Med andre ord kan du lave effektiv konditions- og kredsløbstræning, uanset hvor du er, så længe du har medbragt dit Casall Jump rope steelwire.

Casall, som er brandet bag dette sjippetov, har i mange år haft en vision om, at de vil have mennesker i hele verden til at motionere med stil. I den forbindelse har de lanceret en masse forskellige kollektioner med både tøj og træningsudstyr. De er med tiden blevet kendt for at levere funktionelle produkter i slidstærke materiale.

Det er netop det, du kan forvente af dette sjippetov. Det er nemlig lavet af et reb i stål, som er pakket ind i plastik og gummi. På den måde kan du være sikker på, at sjippetovet kan holde i lang tid, trods mange hårde slag ned i asfalt eller lignende, og du vil samtidig ikke blive ramt af en stålsnor, hvis du kikser koordineringen af hop og sving et par gange eller tre. Håndtagene er desuden pakket ind i skum, så de er behagelige at holde ved.

Du kan selv indstille længden på sjippetovet. Dog kan det maksimalt blive tre meter langt. Det er et letvægts-sjippetov, som kun vejer 0.28 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Avento Fitness Sæt Grå Koboltblå Sort 41VE – komplet træningssæt til hjemmetræningen


Set til: (Produktet er udgået)Avento Fitness Saet Gra Koboltbla Sort 41VE

Køb hos (Produktet er udgået)

Mange mennesker har i dag en travl hverdag, hvor arbejde og de huslige pligter tager meget tid, og det kan derfor virke som en uoverskuelig opgave, at du også skal finde til at træne. Derfor vælge flere at lave hjemmetræning. På den måde slipper du nemlig for at bruge tid på at transportere dig ned til motionscenteret, du skal ikke bruge penge på et månedligt abonnement, og det kræver ikke ret meget planlægning at få trænet godt et ønsket antal dage om ugen.

Det kræver ikke ret meget, for at du kan få det optimale ud af din hjemmetræning. Hvis du køber dette Avento Fitness Sæt, har du faktisk alle de redskaber, du har brug for til din træning derhjemme. Dette fitness sæt indeholder to håndgreb, et sjippetov, to håndled/ankel vægte og en expander. Du får altså et komplet sæt med seks forskellige træningsdele, som du kan træne effektivt med, når det passer ind i din travle hverdag.

Det er forholdsvis små og lette redskaber, så du nemt kan have det med dig, hvis du skal på ferie, eller har lyst til at træne et andet sted en dag. Med dette sæt kan du både træne styrke- og konditionstræning.

Sættet kommer i farverne grå, koboltblå og sort, og alle delene er produceret i holdbare materialer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sjippetov med automatisk tæller, Grøn – mere end bare et sjippetov


Set til: (Produktet er udgået)Sjippetov med automatisk taeller

Køb hos (Produktet er udgået)

Kan du godt lide smarte detaljer og funktioner? Og kan du godt lide at sætte dig et mål og følge med i din vej til målet? Så bør du overveje dette grønne sjippetov med automatisk tæller.

Her får du meget mere end blot et sjippetov. Der er indbygget en måler i det ene håndtag, som vil holde styr på, hvor mange gange du hopper under din træning. Alle dine hop vil blive registreret i lommeregneren, så du blot skal koncentrere dig om at give den fuld gas under din træning. Samtidig kan du også høre din favoritmusik eller andet, så tiden går lidt hurtigere og din træning bliver lidt sjovere.

Du kan naturligvis også nulstille tælleren. Det gør du ved at holde knappen på det ene håndtag inde.

Håndtagene er fremstillet i skumgummi, så de er behagelige for dig at holde ved. Desuden er sjippetovet 272 cm langt, og det er produceret i plast.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Iron Gym speed sjippetov sort IRG017 – sæt farten op!


Set til: (Produktet er udgået)Iron Gym speed sjippetov

Køb hos (Produktet er udgået)

Det sidste sjippetov, du kan lade dig inspirere af i denne artikel, er dette Iron Gym speed sjippetov. Det tynde kabel og den lette vægt giver dig virkelig mulighed for at sætte farten op under din træning. Med andre ord vil du have optimale betingelser for at forbedre din kondition, koordination, balance og styrke i hele kroppen.

Sjippetovet er justérbart, så det kan tilpasses dine sving og din højde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det får du ud af at sjippe

Sjipning er en af de mest effektive, simple og økonomiske træningsformer, du kan dyrke. Der er mange fordele forbundet med sjipning, og herunder kan du finde et par gode grunde til, hvorfor du bør købe et sjippetov og komme i gang med træningen:

  1. Først og fremmest bruger du alle musklerne i din krop, når du sjipper. Du skal spænde i hele kroppen, hver gang du hopper, så du får både trænet arme, mave, lår, baller osv.
  2. Dit kredsløbssystem bliver forbedret, fordi dit hjerte skal bruge flere kræfter på at få pumpet blod ud i hele kroppen. Dit blod vil dermed strømme gennem alle dine pulsårer.
  3. Dine lunger skal kapere en større mængde luft, når du bliver forpustet. Det er med til at forbedre din udholdenhed.
  4. Du forbrænder rigtig mange kalorier, når du sjipper. Det anbefales, at du dyrker 30 minutters motion hver dag. Hvis du bruger disse 30 minutter på at sjippe, vil du kunne forbrænde omkring 400 kalorier. Så hvis du trænger til at smide et par kilo eller tre, så er dette altså en meget effektiv måde at komme i mål med det.
  5. Når du sveder, vil din krop skille sig af med de toksiner, som er blevet ophobet i din krop. Herefter gendanner dine celler sig, så de igen fungerer optimalt.
  6. Når du sjipper, skal du bruge din evne til at koordinere rigtig meget. Det betyder også, at netop den evne bliver trænet. Når du dyrker motion, producerer kroppen endorfiner, som er med til at mindske stress og gøre dig gladere, så det vil du altså også opnå med sjippetræning.

Læs også: Træningselastik | 5 elastikker til træning af muskler og led | Se dem her!

Læs også vores artikel om: TRX øvelser | Find de bedste TRX øvelser til hjemmetræning

Se også Sjippetov til træning, fitness & crossfit: Stor guide til den effektive cardiotræning skrevet af liftmore.dk.

Denne side er anmeldt af: Mikkel F. Petersen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar