Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Pulsur - Bedst i test:
Find de 3 bedste og billigste pulsure

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

3 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du er en af den slags mennesker, der godt kan lide at holde styr på hverdagen, dit liv og din træning, så er der en god sandsynlighed for, at du kan få rigtig meget glæde ud af et pulsur. Heldigvis findes der i dag både pulsure med kalorietæller, pulsure med skridttæller og pulsure til fitness, så der er lidt til hver en smag.

Som du altså kan fornemme, så er markedet for pulsure efterhånden blevet stort, hvilket kan gøre det svært at finde et specifikt ur, der bedst passer dig  men heldigvis er der hjælp at hente. Vi har nemlig testet og vurderet en lang række af de forskellige pulsure, der kan købes i dag.

Seneste ændring:

Vi har rykket Sportsbuddy Veryfit Sport til outlet sektionen.

Tidligere ændringer:

4. juli 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sportsbuddy Vision V1 - prisvenligt pulsur med justerbar længde

Vision V1 blev en af favoritterne i iFORMs test af aktivitetsarmbånd, og med god grund. Uret fylder ikke meget på håndleddet, men indeholder en række funktioner, som kan gøre din hverdag og træning endnu bedre. Når du starter et træningspas på uret, får du mulighed for at følge med i både tid, distance og forbrændte kalorier under din aktivitet. Leder du efter et ur, der kan løfte niveauet af din sædvanlige træning, så er Vision V1 modellen et fornuftigt valg.

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Vision V1:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Bred vifte af funktioner
 • Måler hjertefrekvens, søvn og aktivitet
 • Vandtæt

Mere om Sportsbuddy Vision V1

SPECIFIKATIONER

 • TFT display
 • Vandtæt
 • Batteritid: Op til 7 dage
 • Håndledsomkreds: 14-24 cm
 • Vægt: 24 g
 • Søvntracker
 • Kalorietæller
 • Skridttæller

Vision V1 viser klokkeslæt, dato og lader dig indstille alarmer. Selvom det er funktioner, man finder i de fleste ure, er Vision V1 modellen alligevel ikke et helt almindeligt ur.

Uret er nemlig også udstyret med en pulsmåler, skridttæller og kalorietæller, der giver dig et overblik over din daglige aktivitet og i den medfølgende app, kan du løbende holde øje med din udvikling.

Hvis du ønsker en mere aktiv hverdag, så er der mulighed for at holde øje med dit aktivitetsniveau, og opjustere efter behov.

Nå aktivitetsuret tilkobles app’en, kan du få notifikationer og beskeder direkte på dit ur, så du ikke skal forstyrres af at have telefonen op ad lommen. Det er en praktisk funktion, når du er ude på en løbetur, så du ikke skal ødelægge din rytme for at tjekke, om opkaldet er vigtigt nok til at stoppe op for.

Uret hjælper dig med at opnå et højere aktivitetsniveau, så hvis du eksempelvis har været inaktiv for længe eller forbrændt færre kalorier, end du plejer, vil du modtage en påmindelse om, at det er tid til at bevæge dig lidt. Så er det bare op til dig, om dagens motion skal være en rolig gåtur, en løbetur eller ned og løfte vægte i fitnesscenteret.

Yderligere info
Remmen kan justeres, så det passer perfekt til dit håndled. Det kan indstilles til et håndled på mellem 14-24 cm i omkredsen, og kan derfor stadig passe perfekt, hvis dit forhøjede aktivitetsniveau skulle medføre et vægttab som en bonus.

Uret kan styre musikvalg, sætte sange på pause eller skrue op for lyden under din træning. Derved er du fri for at tage din mobiltelefon frem, hvis sangen ikke passer med tempoet under din løbetur.

Uret har en batteritid på 7 dage på en fuld opladning. Afhængigt af hvilke programmer, uret bruges til, kan du vente i helt op til 7 dage, før du skal oplade dit ur igen. En stor fordel i forhold til søvn-tracker funktionen, hvor du skal have uret på igennem hele natten.

Sportsbuddy Vision V1 vs. markedet
Sportsuret fra Vision V1 er et af de mest prisvenlige modeller i testen, men uden at gå på kompromis med funktioner og kvalitet. Uret er udstyret med en lang række funktioner, og er et godt valg, hvis du skal finde dit første aktivitetsur.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Vision V1

Fordele

 • App medfølger
 • Prisvenlig model
 • Justerbar længde

Ulemper

 • Ingen indbygget GPS

Sportsbuddy Veryfit Kids - pulsur til børn

 • Favorit i test hos i iFORM

Sportsbuddy Veryfit er, som navnet antyder, specielt designet og udviklet til børn. Både børn og forældre kan nemt følge med i aktivitetsniveauet og sætte både mål og alarmer direkte i app’en.

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit Kids:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Opsæt forskellige mål med den medfølgende app
 • Tracker trin og forbrændte kalorier
 • Elegant, let og holdbart design

Mere om Sportsbuddy Veryfit Kids

SPECIFIKATIONER

 • LED display
 • Batteritid: op til 7 dage
 • Medfølgende app
 • Håndledsomkreds: 14-24 cm
 • Vægt: 17 g
 • Touch display

Ved at opsætte et mål i app’en kan barnet selv følge med på uret, om målene bliver nået. Målene kan hjælpe med at skabe mere motivation til at få rørt sig, hvis dit barn ikke naturligt kommer op af sofaen.

Aktivitetsniveau kan være afgørende for både børns fysiske sundhed, men også mentale sundhed. Det kan blandt andet øge indlæringsevnen, hvis et barn har fået rørt kroppen i frikvarteret mellem timerne. Via app’en har du mulighed for at holde øje med, om dit barn får den nødvendige motion.

Uret anbefales til børn i alderen 4-12 år. Det har en justerbar gummirem, der er blød, så det ikke generer på armen. Med den medfølgende app kan du følge med i både dit barns aktivitetsniveau og få et indblik i, hvor god deres søvn er.

Barnet kan direkte på uret starte et sportsprogram. Sportsprogrammerne er specifikt designet til at måle dit barns aktivitet baseret på den sportsgren, der vælges. Det giver en mere præcis måling og et bedre indblik i dit barns daglige bevægelse.

Yderligere info
Uanset om dit barn er i gang på legepladsen eller i svømmehallen, så kan uret tracke aktiviteten. Det er lavet af et holdbart og vandtæt materiale, der gør det brugbart i stort set alle sportsgrene.

Designet er elegant, slankt og vejer næsten ingenting, så det kommer ikke i vejen, når de små dyrker sport eller leger med vennerne.

Batteriet holder i op til 7 dage, så hverken du eller dit barn skal huske at få sat det i opladeren hver dag. En af ulemperne ved uret er, at der ikke har en ”find min enhed”-funktion, så det lettere kunne findes, hvis det bliver forlagt et sted.

Sportsbuddy Veryfit Kids vs. markedet
Veryfit Kids modellen er specifikt udviklet til børn. De indbyggede funktioner, størrelsen og designet er udviklet til børns arme og hverdag. Er du på udkig efter et aktivitetsur specielt til dit barn, så er det modellen, vi anbefaler.

Det vejer meget lidt, og er derfor ikke generende eller irriterende på barnets håndled i løbet ad dagen – i modsætning til et ur udviklet til voksne, der vil være klodset og tungt på et lille barn.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Veryfit Kids

Fordele

 • Blød gummirem
 • Lang batteritid
 • Letvægtsdesign
 • Prisbilligt køb

Ulemper

 • Kunne med fordel have en “find min enhed”-funktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Veryfit Kids

Sigma iD.RUN HR - pulsur rettet mod triatleten

Hvis du leder efter et godt gammeldags løbeur, så er Sigma iD.RUN HR måske et pulsur for dig. Det er designet med det ene formål at øge kvaliteten af din pulstræning. Det prøver ikke at være noget, det ikke er, og det har det heller ikke behov for, for det er i bund og grund fantastisk.

Dagens bedste priser og tilbud på Sigma iD.RUN HR:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Sigma iD.RUN HR

SPECIFIKATIONER

 • 4 forskellige pulsfunktioner
 • Medfølgende pulssender og adapter til cykelstyret
 • Intuitiv og brugervenlig menustruktur
 • Vandtæt konstruktion
 • Lys i displayet
 • Kalorietæller
 • Lagring af data i tilfælde af batteriskift.

Sigma iD.RUN HR er lavet med tanker rettet mod triatleten, der gerne vil have et enkelt pulsur, der i høj grad kan optimere træningen. Derfor er både pulsur og den medfølgende pulsrem selvfølgelig vandtætte, og der medfølger en adapter til cykelstyret.

Pulsuret er udstyret med fire forskellige pulsfunktioner og en digitalt kodet pulssender, der gør, at du ikke kommer til at opleve forstyrrelser fra andre pulsure i nærheden, hvilket er brugbart, hvis du f.eks. træner sammen med andre.

Ligeledes er det udstyret med seks forskellige tidsfunktioner, der blandt andet inkluderer nedtællingsur og alarm, hvilket gør, at du får mulighed for at overvåge din træning og dit aktivitetsniveau.

Yderligere info
Et af de steder hvor rigtig mange producenter af pulsure går fejl, er når det kommer til designet af menuen. Det er nemlig lige meget, hvor mange forskellige features et pulsur har, hvis det er besværligt at navigere rundt imellem dem. For så ender de mange features ikke med at blive brugt. Men når det kommer til Sigma iD.RUN HR, så er der ikke meget at klage over, for det er udstyret med en enormt intuitiv menu, der gør, at det er lige før, man ikke behøver brugsvejledningen.

Et andet sted hvor der virkelig er tænkt på detaljerne er ved lagringen af informationer. For som på de fleste andre pulsure, får du selvfølgelig adgang til informationer for dit aktivitetsniveau indenfor den sidste uge, måned eller siden sidste ”reset”, men der hvor uret virkelig træder i karakter, er ved batteriskift. Her lagres de vigtigste informationer mellem batteriskift, så du skal ikke være bange for at miste din data, bare fordi du er løbet tør for strøm. Det er selvfølgelig ikke et feature, du kommer til at lægge meget mærke til, men det er også hele pointen. Det er nemlig den slags feature, du først lægger mærke til, når det ikke er der.

Fordele og ulemper ved Sigma iD.RUN HR

Fordele

 • Optimeret til pulstræning med enkelt og målrettet design for triatleter
 • 4 avancerede pulsfunktioner og en digitalt kodet pulssender
 • Udstyret med seks tidsfunktioner, herunder nedtællingsur og alarm
 • Intuitiv menu for nem navigation

Ulemper

 • Begrænset til kernefunktioner til løbe- og triatlontræning
 • For simpel for dem, der søger en multifunktionel wearable
 • Brugere, der er vant til touchskærme, kan finde navigationen mindre moderne

Hvilket pulsur er det bedste?

Som det måske allerede fremgår af denne test, så er det enormt svært at bestemme hvilket pulsur, der er det bedste. Det hænger i høj grad sammen med, at de fleste pulsure er lavet til forskellige formål, hvilket betyder, at det pulsur, der er bedst til at overvåge dit daglige aktivitetsniveau, ikke nødvendigvis er det bedste til løbeturen, cykelturen eller til at overvåge din triatlontræning.

Kort sagt handler valget af pulsur i høj grad om at afgrænse dine egne behov. Hvis du bare har brug for at se, hvor meget du bevæger dig i hverdagen, kan det ofte være nok med et billigt pulsur, men hvis du har brug for noget, der kan følge dig igennem en triatlon, så skal der større kapacitet til.

Fordele ved at træne med pulsur

Det værste, der kan ske for din træning, er, at du stopper. Det er en af grundene til, at de fleste eksperter anbefaler holdsport som træning, eller at du træner sammen med andre. Det kræver nemlig enormt meget selvdisciplin at holde sig selv i gang, og det er her, pulsuret kommer ind i billedet.

Det giver nemlig en følelse af belønning, når du kigger på den stigende kurve, fordi din træning går fremad, og samtidig giver det en følelse af tab, hvis kurven pludselig går den anden vej. Visualiseringen hjælper nemlig vores hjerner med at forstå, at det vi gør, er godt, og hvis lidt er godt, må meget være bedre. Det er meget simpelt, men kort sagt er det sådan vi mennesker er skruet sammen. Derfor kan pulsuret i grove træk ende med at “erstatte” en løbemakker, og det er endda en løbemakker, der aldrig er syg og aldrig aflyser.

En anden fordel ved visualiseringen af din træning, er, at det kan blive klart for dig, hvor tæt du er på din maksimale kapacitet. Når du først finder grænsen for, hvad du formår, så er der ingen undskyldninger for at tage en roligere dag. På den måde er pulsuret med til at gøre din træning mere effektiv, end den i forvejen var.

Det er selvfølgelig sandt, at det langt fra er alle, der har behov for et pulsur, og for langt de flestes vedkommende, er det mere en luksusvare end noget, der egentlig er nødvendigt for træningen, men det betyder ikke, at alle ikke kan få glæde af et pulsur.

Udover at det kan motivere dig igennem visualiseringen af dine resultater, så giver det dig nemlig også mulighed for at konkurrere på resultater imod dine venner, hvilket kan være en rigtig god måde at gøre træningen til en fællesaktivitet.

Pulsur til dame: Et stigende behov

Pulsur har længe været en del af den teknologiske verden, men med stigende interesse for sundhed og velvære er der også voksende interesse for specialiserede ure, der fokuserer på specifikke brugergrupper. Pulsur til dame repræsenterer denne tendens, hvor design, funktionalitet og komfort er sammensmeltet for at imødekomme kvinders unikke behov. Fra muligheden for at overvåge kalorier og søvn til at vælge fra en række feminine designs, tilbyder disse ure noget unikt for kvinder. Uanset om du er en travl mor, der holder øje med dit helbred, eller en professionel atlet, der kræver præcise data, kan et pulsur designet til kvinder være den perfekte måde at holde trit med dit liv og dine mål.

Alternativer til et pulsur

Når det kommer til pulsmåling under træning, er der desværre ikke mange gode alternativer til pulsuret, men hvis det bare handler om, at du vil have et overblik over løbeturen, hvor hurtigt det er gået, og hvad din topfart har været, så findes der en lang række apps til både Android og iPhone, der kan hjælpe dig. Der er så bredt et valg i de forskellige apps, at det ene og alene handler om at prøve sig frem, men faktisk er det ofte nok med de indbyggede ”Health” apps, der er standard for både Android og iPhone.

 

Se vores artikel om: FitBit Charge – Anmeldelse og prisoverblik med tilbud

Læs også vores massagepistol artikel – Et produkt som kan afhjælpe ømme muskler og er ideelt for udholdenhedsatleten, som vil træne hårdt.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

iFORM

iFORM er et dansk magasin, der fokuserer på træning, kost og den sunde livsstil generelt. De deler på hjemmesiden indhold om træningsmetoder, gode opskrifter og anmelder forskelligt træningsudstyr, tøj og tilbehør.

iFORMs har i 2020 kåret Vision V1 det 3. bedste ur, hvis du går efter et simpelt, men brugervenligt design og funktioner.

Testen blev udført: 2020

Du kan læse testen her.

Tomsguide.com

Tomsguide er en amerikansk platform, som tester og anmelder en bred vifte af forskellige forbrugsgoder. Deres anmeldelser er fyldestgørende og detaljerede.

Læs testen af Garmin Forerunner 245 Music her.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google finder produkter fra diverse webshops i deres platform, og giver forbrugerne mulighed for at anmelde og bedømme produkterne.

Find anmeldelser af Garmin Forerunner 245 Music her.

Find anmeldelser af Beurer AS 80 Aktivitetsmåler her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme