Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste Koffeinpiller:
De bedste koffeinpiller ifølge vores research

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Ved at indtage af koffein vil de fleste opleve et energiboost og mærke en opkvikkende effekt, der får dig til at føle dig frisk og vågen. Du kan yde mere, din koordination forbedres, din udholdenhed forøges og din hukommelse skærpes.

Af samme grund er det også oplagt at anvende koffein i forbindelse med træning. Du kan nemlig forbedre dine præstationer, ligesom du i det hele taget kommer til at føle dig mere oplagt til selve træningen. Det er her, koffeinpiller kommer ind i billedet. Modsat kaffe, the og cola indeholder koffeinpiller stoffet koffein i reneste form.

Koffeinpiller er blevet særligt eftertragtede de seneste par år, hvor der generelt er kommet øget fokus på træning. Flere og flere bruger pillerne som et led i deres træning som en form for pre-workout, og det betyder også, at der er kommet flere producenter. Derfor har vi undersøgt markedets udvalg og samlet de bedste i vores oversigt.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bodylab Caffeine - danskproduceret syntetisk koffein

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Bodylab er en dansk producent, der betegnes som førende på markedet for produktion og salg af kosttilskud. Deres koffeinpiller er baseret på syntetisk koffein og indeholder 200 milligram ren koffein per tablet.

Dagens bedste priser og tilbud på Bodylab Caffeine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stærkt koncentreret syntetisk koffein
 • Glutenfri, laktosefri og sukkerfri
 • Hurtig effekt

Mere om Bodylab Caffeine

SPECIFIKATIONER

 • Koffein indhold pr. tablet: 200 milligram
 • Antal: 200 stk
 • Anbefalet daglig dosis: 1 ½ koffeinpiller
 • Glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker

Den daglige dosis er normeret til 1½ koffeinpille, hvilket svarer til 300 milligram koffein om dagen. Pillerne virker indenfor 30-45 minutter, hvilket gør dem optimale i forbindelse med træning. Nogle mennesker bruger pillerne som middel til at vågne om morgenen – for eksempel hvis de ikke drikker kaffe. Produktet har fået gode anmeldelser fra Bodylabs’ kunder, der roser både effekt, pris og hvor hurtigt, de virker.

Fordele og ulemper ved Bodylab Caffeine

Fordele

 • Førende dansk producent med ekspertise i kosttilskud
 • Fri for gluten, laktose og sukker – velegnet til dig med fødevareintolerancer
 • Hurtigvirkende effekt indenfor 30-45 minutter
 • Højt bedømt af brugere med 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Ulemper

 • Kan føre til koffeinafhængighed eller -tolerance på grund af høj koncentration
 • Anbefales ikke, hvis du er følsom over for koffein eller har helbredsproblemer
 • Begrænset brug; primært rettet mod træningsforbedring og vågenhed

Hvad er koffeinpiller?

Koffein – herunder koffeinpiller – er kendt for dets stimulerende egenskaber, hvad end du har brug for at blive kvikket op, få mere energi, få hjernen til at arbejde bedre og hurtigere eller forbedre din opmærksomhed. Koffein er også kendt for at påvirke vores opfattelse af anstrengelse. Det vil sige, at du potentielt kan presse dig selv til at træne hårdere og i meget længere tid, fordi hjernen ikke opfatter anstrengelsen på samme måde.

Der er således en lang række positive fordele ved koffein og koffeinpiller:

 • Du får bedre udholdenhed i forhold til både præstationer og kapacitet. Derfor er koffeinpiller og løb eksempelvis en god kombi.
 • Du øger opmærksomheden og forbedrer koncentrationen.
 • Koffein bidrager til at reducere den opfattede anstrengelse.
 • Koffein bidrager til at forbedre dit fokus.
 • Koffein mindsker træthed og forbedrer din ydeevne.

 

Pga. ovenstående grunde er koffeinpiller særdeles populære som pre-workout, da din indsats og dine resultater optimeres og maksimeres.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bedste pre workout på markedet og al den info du behøver.

Koffeinpiller – bivirkninger?

Koffeinpiller er ikke farlige, og der er i øvrigt tale om et naturstof, som er ganske udbredt. Koffeinen i en koffeinpille er ikke anderledes end koffein i kaffe, the og cola, men som med alle mulige andre stimulanser, skal den indtages med måde. De danske fødevaremyndigheder anbefaler, at det daglige indtag af koffein ikke overstiger 300 milligram.

Overskrider du det anbefalede daglige koffeinindtag, vil du kunne opleve en række forskellige bivirkninger: hjertebanken, hovedpine, rastløshed og muskelrystelser. Derudover kan du også få sure opstød, diarré og kvalme.

Overholder du det anbefalede daglige koffeinindtag, vil du dog ikke få bivirkninger. Børn, gravide og ammende kvinder bør undgå koffeinpiller.

Kan koffeinpiller bruges i stedet for pre-workout produkter?

Koffein er en væsentlig del af alle pre-workout produkter, der imidlertid også ofte indeholder en masse andre ingredienser, herunder sukker, kreatin og forskellige vitaminer. Alle kan have positiv indvirkning på din træning, men de har også visse bivirkninger.

Som nævnt ovenfor har koffein ingen bivirkninger, hvis blot du holder dig inden for den maksimale dosering per dag. Hvis du vil have et helt bivirkningsfrit produkt, eller du blot ikke har lyst til at indtage alle de ekstra ingredienser, der er i pre-workout produkter, kan du altså med fordel nøjes med at tage koffeinpiller.

Kan man få koffein på andre måder?

Som nævnt er der ikke forskel på den koffein, der er i koffeinpiller, og den koffein, der for eksempel er i din morgenkaffe. Fordelen ved koffeinpillerne er dog, at du kender den præcise koffein-mængde, der er i pillerne. Du kan derimod ikke altid være sikker på, hvor meget koffein, du reelt indtager ved at drikke kaffe, the eller cola. Selv hvis du er helt klar over, hvor meget koffein du får med din daglige kaffe, er det ikke ensbetydende med, at den har præcis samme effekt, som hvis du indtager præcis samme mængde i koffeinpille-form.

Der er imidlertid også lavet en masse undersøgelser, som viser, at koffeinens positive effekt er størst, hvis den indtages rent. Særligt udholdenheden er ifølge undersøgelser markant bedre, hvis du indtager vand tilsat koffein i forhold til, hvis du drikker normal kaffe. Kaffe sænker altså koffeinens effekt i et vist omfang. Derfor vil du aldrig få helt samme effekt fra koffeinen ved at drikke din kaffe.

Gode tips om koffeinpiller og koffeinindtag

Selvom der som udgangspunkt ikke er noget som helst kompliceret, vanskeligt eller farligt ved koffeinpiller eller ved at indtage koffein i det hele taget, så er det dog en god idé at følgende nedenstående råd for at navigere bedst muligt i dit koffeinindtag.

 • Undgå koffein, når du skal sove. Og helst også i mange timer inden du ligger dig i elevationssengen. Koffeinens virkning er netop opkvikkende, og når du skal til at sove, vil koffein føre til søvnløshed, rastløshed og hjertebanken. Det påvirker kvaliteten af din søvn, og det er derfor en god idé at holde sig langt fra koffein i timerne op til, du skal i seng.
 • Tag anbefalingerne vedrørende dosering og daglig dosis alvorligt. Der er blevet forsket meget i koffeinindtag, og anbefalingerne er der af en årsag. Det er både ubehageligt at have hjertebanken og rystelser i kroppen ved for stort indtag af koffein – men det er heller ikke særligt sundt for din krop.
 • Undgå at kombinere koffein og alkohol. Koffein kan nemlig være med til at forstærke alkoholens effekt, og det er derfor bedst at holde de to ting adskilt.
 • Mærk efter og lyt til din egen krop. At koffeinpiller virker godt for nogle mennesker betyder ikke, at de har samme effekt for dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme