Omega 3-fedtsyrer findes naturligt i fisk og andre havdyr, hvor indholdet er særligt højt i fede fisk som laks, hellefisk og makrel samt i fiskelever. Alligevel er det ofte mindre og meget benfyldte fisk der anvendes til produktion af fiskeolie.

Fedtsyrerne indgår i stofskiftet, hvor det kan hjælpe kroppen med at bekæmpe betændelsestilstande, nedsætte smerter hos gigtpatienter og forbedrer blodomløbet, ved at bekæmpe fedtstoffer fra blodet.

Denne artikel guider dig til nogle af de bedste fiskeolier på markedet. Vi giver dig blandt andet et overblik over, hvilken fiskeolie der er bedst til prisen, hvilken der er bedst kvalitet, og hvilken der er anbefalet særligt til børn.

 

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Puori O3 fiskeolie – let at synke og fri for sur lugt

Vores anbefaling

Puori O3 fiskeolie

Testresultater

Puori Omega 3 fiskeolie er certificeret og testet af Internationale Fiskeolie Standarder (IFOS), som giver fiskeolien 5 ud af 5 stjerner. Hver batch er tredjeparts kvalitetstestet for friskhed og renhed. 

Herudover modtager fiskeolien 4,9/5 stjerner hos forbrugerne på Amazon og 4,9/5 stjerner hos Google Shopping. En glad kunde skriver: ”Great product, easy to take”.

Om Puori Omega 3

Puori Omega 3 fiskeolien er populær på grund af de mange egenskaber og positive effekter for sundheden, samt prisen. 

Puori Omega-3’s egenskaber:

 • Bidrager til normalt syn
 • Bidrager til normal funktion af hjertet og hjernen
 • Virker antiinflammatorisk

Den rå fiskeolie er fanget i Stillehavet med FOS-certificerede fiskemetoder, hvilket sikrer bifangst, og lever op til miljø- og bæredygtighedsetik. Fiskeolien er fremstillet af ansjoser, som er molekylært destilleret for at fjerne spor af tungmetaller.

Anvendelse:

Indtag 3 kapsler dagligt gerne i forbindelse med et måltid eller et stort glas juice eller vand. Sikr dig, at kapslerne er fuldt indtaget ved at drikke rigeligt med væske.

Fordele

 • Fri for fiskelugt og -smag
 • 5/5 stjerner hos IFOS
 • Let at synke
Ulemper

 • Ikke velegnet til personer, der har allergi eller overfølsomhed overfor soja

Specifikationer

 • 120 gelkapsler
 • 74% ren omega-3 fedtsyre
 • Indeholder EPA og DHA i forholdet 5:2
 • 2000mg omega-3 per dosis
 • GMO fri
 • Fri for sure opstød

Bodylab Omega 3 – populær olie med god værdi for pengene

Redaktionens anbefaling

 

omega-3-1000mg-2019-p

Bodylab Omega 3 får blandt andet prisen som redaktionens anbefaling grundet dens suverænt billigste pris pr. gram Omega 3. Du kan købe Bodylabs fiskeoliekapsler til 1,3 kr. pr. gram EPA og DHA, hvilket giver en pris på 79 kr. pr. glas. Samtidig tilbyder Bodylab fordelagtige mængderabatter, hvis du køber flere pakker hjem ad gangen. Hver kapsel indeholder 500 mg. og er derfor nemmere at synke end de store fiskeoliekapsler på 1.000 mg. En anden af Bodylabs absolutte fordele er, at deres fiskeoliekapsler har en Omega 3 koncentration på 100%. Derfor er dette et enestående produkt, der både leverer på kvaliteten og prisen. En kombination af rigtig god kvalitet og fornuftig pris sikrer denne variant sejren som redaktionens anbefaling.

Se priser og tilbud på Bodylab Omega 3 her:

 

Koncentrationen af fiskeolie i Bodylabs kapsler minder om andre producenters produkter. Du kan derfor enten spise flere kapsler dagligt, eller supplere fiskeoliekapslerne med en kost, der indeholder Omega 3 fedtsyrer som EPA og DHA.

Konklusion: Bodylabs Omega 3-fiskeolie er en af de mest populære fiskeolie i Danmark i øjeblikket. Er du i tvivl om, hvilken fiskeolie du skal vælge, går du derfor aldrig galt i byen ved at vælge denne. Den opfylder langt de flestes behov og ønsker i forhold til pris og kvalitet, der stemmer meget godt overens.


Puori O3 Omega-3 – fiskeolie af vildtfangede fisk fra bæredygtigt fiskeri

Bedste premiumvalg

Puori (PurePharma) Omega-3 O3 (120 kapsler)

Puori laver fiskeoliekapsler i høj kvalitet, men prisen er også derefter. Netop på grund af priserne er Puori O3 ikke placeret på førstepladsen. Med en pris på 3,4 kr. pr. gram EPA og DHA placerer deres fiskeoliekapsler sig solidt i midten af prisfeltet på det danske marked. Denne pris pr. gram giver en ca. pris på 219 kr. pr. bæger. Puori får dog stadig en velfortjent andenplads på grund af produktets upåklagelige kvalitet. Derfor er denne fiskeolie også kåret som bedste kvalitet i denne fiskeolie guide.

Se priser og tilbud på Puori O3 her:

 

Puoris fiskeolie bliver udvundet fra bæredygtige og vildtfangede sardiner og ansjoser. Virksomheden brander sig på at være på forkant med den nyeste teknologi og videnskabelige undersøgelser. Derfor er Puori også både IFOS-certificerede og GMP-certificerede. Hvis du køber fiskeoliekapsler fra Puori, er du altså sikret den bedste kvalitet på markedet, og det er værd at betale for. Deres kapsler sælges i 900 mg. og indeholder en Omega 3-koncentration på minimum 74%, hvilket er meget højt. Fiskeolien kommer i kapsler, der beskytter olien mod sollys og bevarer friskheden i produktet. Samtidig er Puoris fiskeolie molekylært destilleret af flere omgange for at fjerne alle spor af tungmetaller. Prioriterer du kvaliteten af din fiskeolie meget højt, anbefaler vi Puori O3 Omega-3.


Pikasol Premium – anerkendt IFOS-certificeret kvalitet

Det sikre valg

Pikasol® Premium Omega 3 (200 kapsler)Pikasol Premium er en gammel kending på fiskeoliemarkedet,  hvorfor den også er det sikre valg. Pikasols fiskeoliekapsler leverer sublim kvalitet til en fornuftig pris. Pikasol er det mest kendte og udbredte mærke af fiskeolie i Danmark, og den findes hos utallige forhandlere. Pikasol har leveret fiskeolie til danskerne siden 1990’erne, og grundet mærkets mange års erfaring med salg og produktion af fiskeolie, kan du roligt stole på, at Pikasol leverer et godt og sundt produkt.

Se priser og tilbud på Pikasol Premium her:

i samarbejde med PriceRunner

En af de mange fordele ved Pikasol er, at deres fiskeoliekapsler kommer i 1.000 mg. Dermed behøver du kun tage en enkelt kapsel om dagen som kosttilskud, hvis du samtidig spiser fisk minimum en gang om ugen. Spiser du ikke fisk, kan du med fordel tage flere af Pikasols fiskeoliekapsler om dagen. Optimalt bør du tage én kapsel pr. måltid. Pikasol er ligesom Puori IFOS-certificerede. Dog besidder deres kapsler kun 60% Omega 3, hvilket er væsentlig mindre end i kapslerne fra Puori. Pikasol er derfor det bedste valg for dig, der ønsker en let måde, hvorpå du kan få den rette mængde af Omega 3 uden at skulle gå ned på kvaliteten. Fiskeolien dækker langt de fleste behov, og du kan derfor være sikker på at få et godt produkt til en fornuftig pris.


Eye Q Kapsler – det børnevenlige omega-3 tilskud

Eye Q Chews (360 kap)Eye Q Kapsler placeres på en sikker fjerdeplads grundet dens børnevenlighed. Det kan ofte være svært at få børn til at sluge piller – og især fiskeoliekapslerne, der kommer i op til 1.000 mg. Men her har Eye Q fundet den perfekte løsning. De sælger fiskeoliekapsler, der kan tygges, så de let glider ned. Samtidig har virksomheden tilføjet en mild jordbærsmag til kapslen, og derfor er Eye Q Kapsler det bedste børnevenlige alternativ til fiskeolie på det danske marked. Undersøgelser viser, at fiskeolie kan skabe store fremskridt for børn med adfærds- og udviklingsproblemer. Derudover gavner det kroppens indre velvære.

Se priser og tilbud på Eye Q Kapsler her:

i samarbejde med PriceRunner

Fiskeolien i Eye Q’s kapsler er ligesom de overstående olier fra sardiner og ansjoser, og de kommer i 500 mg. tabelletter. En af grundene til, at Eye Q ikke er placeret højere på listen i vores fiskeolie guide, er prisen. Eye Q Kapsler er de næst dyreste blandt fiskeoliekapslerne i guiden her og bliver solgt til ca. 389 kr. for et bæger med 360 kapsler af 500 mg. Dog er Eye Q’s fiskeoliekapsler stadig af høj kvalitet, der sikrer det bedste alternativ for voksne og børn, der har svært ved at sluge tabeletter. Det kan derfor være pengene værd at købe nogle lidt dyrere kapsler, hvis det betyder, at du slipper for kampe med børnene om at sluge pillerne og i stedet kan nøjes med at tygge pillerne.


Nordic Naturals Omega-3 – ren og miljøvenlig fiskeolie

Nordic Naturals Omega-3 med Citrussmag (180 kapsler)Nordic Naturals fiskeoliekapsler er faktisk utroligt populære trods en syvendeplads i vores fiskeolie test guide. I 2013 blev Nordic Naturals fiskeolie kåret som årets produkt af de danske helsekostbutikker. Nordic Naturals leverer en høj kvalitet og er noget af den reneste fiskeolie på det danske marked. Samtidig har virksomheden tilføjet en naturlig smag af citron til deres olier. Virksomheden er certificeret af den miljøvenlige organisation ”Friends of the Sea” ligesom Eskimo 3. Samtidig kan denne fiskeolie prale med, at den ofte bliver brugt i uafhængige undersøgelser fra videnskabsinstitutter som Harvard- og Stanford University.

Se priser og tilbud på Nordic Naturals Omega-3 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Grunden til at Nordic Naturals fiskeolie stadig ikke rangerer højere på vores liste, er prisen. Nordic Naturals er simpelthen ikke konkurrencedygtig på priserne og bliver derfor tit valgt fra af kunderne. Med en ca. pris på 399 kr. for 180 kapsler af 1.000 mg. er Nordic Naturals den dyreste fiskeolie på markedet. Dog er forbrugeren garanteret en høj kvalitet og en sund produktion af virksomhedens fiskeoliekapsler, og den kan derfor stadig godt betale sig at investere i.


Solaray All Omega 3-6-9 – en fiskeolie med kæmpenatlys- og hørfrøolie

 Solaray All Omega 3-6-9 (180 kapsler)Det bedste ved Solarays All Omega er, at kapslerne indeholder både Omega 3, 6 og 9. Disse tre fedtsyrere er nogle af de vigtigste byggesten i cellerne. Med Solaray får du altså alle de fedtsyrer, du har brug for i en kapsel. Derfor er kapslerne heller ikke udelukkende fiskeolie. Omega 6 og 9 bliver nemlig udvundet fra kæmpenatlysolie og hørfrøolie. Derudover er Solarays fiskeoliekapsler også i takt med loven ang. pesticider og tungmetaller.

Se priser og tilbud på Solaray All Omega 3-6-9 her:

 

Solaray All Omega er den lette løsning. Forbrugeren får en kapsel, der gør det let at få alle de nødvendige fedtsyrer. Dog er dette ikke den bedste fiskeoliekapsel, da kvaliteten ikke er ligeså høj som de ovenstående, der kun fokuserer på fiskeolie. Med Solaray er forbrugeren sikker på at få et produkt, der giver kroppen en masse gode fedtsyrer i én enkel kapsel, og derfor er Solaray stadig med på en ottendeplads.


Biosym EPA-GLA+ – fiskeolietilskud med indhold af omega-3, 6, 7 og 9

Biosym EPA-GLA+ (240 kapsler)Biosym EPA-GLA+ er havnet på sidstepladsen i vores fiskeolie guide. Det er den, da den ikke leverer samme kvalitet som alle de ovenstående fiskeoliekapsler. Biosyms kapsler er samtidig ikke de billigste på markedet. Med en pris på ca. 200 kr. for 120 kapsler, er Biosyms fiskeoliekapsler heller ikke konkurrencedygtige på prisen. Samtidig har Biosyms kapsler et lavt indhold af EPA og DHA. Forbrugeren vil derfor være nødt til at tage op til fire kapsler om dagen, for at få den anbefalede mængde af EPA og DHA.

Se priser og tilbud på Biosym EPA-GLA+ her:

 

En af fordelene ved Biosym er dog, at de ligesom Solaray giver forbrugeren en let løsning. Deres fiskeoliekapsler indeholder nemlig både Omega 3, 6, 7 og 9. Derudover er Biosyms fiskeoliekapsler faktisk langt under EU’s grænseværdi for forurening i fiskeolie, hvilket er et stort plus. Med Biosym er du sikker på at få et produkt, der kan give dig alle de forskellige fedtsyrere, som du har brug for. Dog må du betale en højere pris for det og samtidig gå en smule ned i kvaliteten.


Puori Omega-3 liquid (150 ml) – En flydende løsning med citrussmag

Testresultater

Produktet Puori Omega-3 Liquid er blevet certificeret af Internationale Fiskeolie Standarder og har fået 5 ud af 5 stjerner i deres undersøgelse. Det er derfor en god og certificeret fiskeolie, der ovenikøbet kommer i helt flydende form.

Om Puori Omega-3 Liquid

Denne fiskeolie er anderledes end de andre i denne testoversigt, da den ikke allerede er pakket i kapsler. Har du problemer med at få fiskeoliekapslerne ned, så kan Puori Omega-3 Liquid være en rigtig god løsning.

Er du nervøs for smagen af fisk, så behøver du ikke bekymre dig. Der er nemlig tilsat ekstra citron- og rosemarin-ekstrakt, der giver en frisk smag.

Se priser og tilbud på Puori Omega-3 liquid (150 ml) her:

 

Fiskeolien er udvundet fra vilde ansjoser, der er fanget i det sydlige Stillehav. Ansjoserne indeholder hverken toksiner eller tungmetaller, hvilket giver dig et rent produkt. Dette produkt indeholder både EPA og DHA, så du får alle fordelene ved de sunde fedtsyrer. Fedtsyrerne er nemlig med til at sikre:

 • En normal hjernefunktion
 • En normal hjertefunktion
 • Et godt syn

Det anbefales, at du tager 5 ml af denne fiskeolie dagligt, hvilket svarer til cirka 1 tsk. Du kan med denne fiskeolie vælge at drikke den direkte eller blande den eksempelvis i en smoothie eller mad. Det kan gøre det lettere at få de sunde fedtstoffer, hvis du ikke bryder dig om at sluge kapsler.

Specifikationer:

 • Fiskeolie i flydende form
 • Udvundet af vilde ansjoser fri for toksiner eller tungmetaller
 • Tilsat naturlige ekstrakter for en frisk smag af citrus og rosemarin
 • Daglig anbefalet dosis: 5 ml (cirka 1 tsk.)

Gode råd om fiskeolie

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er mange forskellige producenter af fiskeolie i Danmark, og derfor er det vigtigt at vide, hvad man leder efter. Vores fiskeolie guide skulle meget gerne have givet dig et overblik over nogle af markedets bedste fiskeoliekapsler og samtidig givet dig et informativt sammenligningsgrundlag.

En af de vigtigste ting at kigge efter, når du skal ud og købe fiskeolie er indholdet af EPA og DHA. Disse to fedtsyrere menes at have den største effekt på kroppen og kan hjælpe med at forbygge dårligt blodomløb, ustabilt blodtryk og en lang række andre sygdomme. De forskellige fiskeoliemærker har alle et forskelligt indhold af EPA og DHA. Den anbefalede mængde om dagen er 250 mg. af hver. Et godt råd er at tjekke de forskellige mærkers indhold af EPA og DHA ift. prisen. Nogle gange kan de billigste fiskeoliekapsler nemlig næsten blive de dyreste, da de har et lavt indhold af EPA og DHA. Dvs. at du som forbruger skal spise flere kapsler for at opnå den anbefalede mængde om dagen. Sørg derfor altid for at orientere dig om indholdet af EPA og DHA, inden du køber.

Udover indholdet af fedtsyrer er det også vigtigt at være sikker på, hvad man prioriterer højst. Prioriterer man den bedst mulige kvalitet, den mest miljøvenlige eller prioriterer man en børnevenlig fiskeoliekapsel. Der er forskellige producenter, der leverer højst på forskellige områder. Vores fiskeolie test guide skulle meget gerne give dig et let og overskueligt overblik over, hvilke mærker, der er førende på hvilke områder. Det er altså fuldstændig op til hvilke personlige præferencer du har, der bestemmer, hvilken fiskeolie, der passer bedst til dig.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tage sine fiskeoliekapsler i forbindelse med et måltid. Tager du flere kapsler om dagen rådgiver eksperterne til, at du tager en kapsel med morgenmaden og en sammen med aftensmaden. Derudover er et godt råd at kontakte din læge, inden du begynder med fiskeolie. Fiskeolie kan købes uden recept, men derfor er det stadig en god idé at være fuldt informeret om evt. bivirkning og sundhedsmæssige problemstillinger.


Fiskeoliens virkning

Fiskeolie er et ekstremt alsidigt kosttilskud med mange fordele.

Selve olien indeholder mange sunde næringsstoffer, som er gode for krop og sjæl. Nærringstofferne er sunde og et naturligt alternativ til andre kosttilskud, der påvirker stofskiftet (som mange andre kosttilskud gør). Men ved indtagelse af fiskeolie oplever man ikke samme unaturlige svingninger i energien i løbet af en dag.

Fiskeolien består af Omega-3 fedtsyrer, som er et ekstremt vigtige stof, vi skal have ind med kosten. Omega-3 er en fedtsyre, som udover at være godt for de 60 milliarder celler i kroppen, også er en nødvendighed for hjernen, da fedtsyren i Omega-3 udgør omkring 20 procent af hjernens fedtstoffer. Derfor er Omega-3 en absolut nødvendighed for hjernen og dens opbygning.

Ydermere virker Omega-3 fedtsyren som en blodfortyndende middel, som er med til at forebygge blodpropper og åreforkalkning. Olien udvider blodkarrene, hvorfor blodtrykket bliver reduceret.

Der er altså ingen diskussion. Fiskeolie er ekstremt sundt for kroppen og dit velvære.


Køb fiskeoliekapsler allerede i dag

Hvis du ikke allerede tager fiskeolie, er det bare med at komme i gang. Fiskeolie er et rigtig sundt kosttilskud, der kan gavne dig og din families helbred hele livet. Topscoreren i vores fiskeolie guide blev Bodylab Pure Omega 3, der garanterer dig sublim kvalitet til en fordelagtig pris. Dog er der flere fantastiske fiskeolieproducenter, der er repræsenteret på listen, så det er bare med at komme i gang.

Husk at orientere dig om de forskellige producenter, og så handler det bare om at vælge ud fra egne præferencer. Fiskeolieproducenterne fokuserer på forskellige områder, og derfor er nogle fiskeoliekapsler bedre egnet mod eksem, mens andre er særligt gode til diabetespatienter. Uanset om du er nybegynder med fiskeolie eller har spist kapslerne i flere år, er det vigtigt at have alle informationer for at træffe det bedste valg. Er du i tvivl om, hvilket fiskeoliemærke, der passer bedst til dig og din familie, kan du altid afprøve flere forskellige. Klik på et af de mange links under fiskeolieproducenterne, og kom i gang allerede i dag. Du er blot ét klik fra en sundere hverdag.

Tak fordi du ville læse med. Håber at du blev klogere på emnet og fandt den fiskeolie der passer dig og dine behov.

Læs også: De bedste vitaminpiller i test


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon er en af verdens største webshops. Her kan forbrugere fra hele verden købe og vurdere produkter. Vi har læst anmeldelserne af Puori O3 fiskeolie for at få et indblik i kundernes vurderinger.
Du kan læse alle anmeldelserne her

Google Shopping

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra en lang række af webshops. Vi har kigget på antal stjerner og kommentarer for Puori O3 fiskeolie.
Du kan læse alle anmeldelserne her


FAQ

Hvor meget fiskeolie bør jeg tage hver dag?

Det anbefales, at du spiser mellem 600 og 1000 mg omega-3 pr. dagen, hvilket svarer til to portioner fede fisk om ugen. Hvor mange kapsler det er, afhænger af, hvilket brand fiskeolie du har, hvormed det er vigtigt, at du læser vedledningen på pakken, inden du spiser kapslerne.

Er det bedst at spise fiskeolie om morgenen eller om aftenen?

Det er ikke den store forskel på, hvorvidt du spiser din fiskeolie om morgenen eller om aftenen. Det er mere en smagssag, hvad der fungerer bedst for dig. Nogle studier peger dog på, at du kan have lettere ved at stå op om morgenen, hvis du spiser fiskeolie om aftenen.

Kan fiskeolie hjælpe med at gå ned i vægt?

Nogle undersøgelser viser, at fiskeolie potentielt kan være en hjælp til at gå ned i vægt, men fiskeolie alene kan ikke resultere i vægttab. I stedet kan fiskeolie indgå i en sundere livsstil, hvor det i samarbejde med motion og gode kostvaner kan resultere i et vægttab.

Hjælper fiskeolie på hårvækst?

Ja, undersøgelser fra 2015 peger på, at fiskeolie kan være med til at fremme hårvækst, såvel som at det kan være med til at formindske hårtab. Derudover kan fiskeolie også generelt være med til at styrke håret og gøre det mere glansfuldt, da fiskeolie generelt er godt for hele kroppen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Eskimo 3

Eskimo-3 (250 kap)Eskimo 3 er en af de reneste fiskeolier på det danske marked og fås både i kapsler og i flydende form. Omega 3 indholdet i Eskimo 3 er kun på 38%. Dog kan dette forsvares med, at Eskimo 3 ikke opbygger et kunstigt højt indhold af fedtsyrer, men i stedet bestræber sig efter et naturligt og sundt indhold, der gør Eskimo 3 til det mest naturlige produkt i vores guide.

Ligesom de andre fiskeolier i guiden er Eskimo 3s fiskeolie udvundet fra sardiner og ansjoser. Eskimo 3 er særligt opmærksomme på virksomhedens miljøvenlige profil. De er certificerede ”Friends of the Sea”, da de har en miljøvenlig produktion, der altid sikrer høj kvalitet, men samtidig tager hensyn til havet og lokalbefolkningen, der fanger fiskene. En af ulemperne ved Eskimo 3 er, at deres kapsler kun kommer i 500 mg. med et lavt indhold af Omega 3. Det betyder, at du bliver nødt til at tage flere kapsler om dagen, for at opnå den optimale mængde af Omega 3. Samtidig scorer Eskimo 3 højst på prislisten, og får derfor en femteplads i vores guide til fiskeolie. Dog er Eskimo 3s fiskeolie stadig et rigtig godt valg til den miljøbevidste forbruger, der går op i kvalitet og bæredygtighed.


 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar