Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Fedtforbrænding:
Vores bud på de bedste kosttilskud til øget fedtforbrænding

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Der findes ingen magisk pille, der fra den ene dag til den anden kan trylle dig slank. Men det betyder ikke, at der ikke findes tilskud, der, kombineret med motion og sund kost, kan øge din fedtforbrænding og derved hjælpe dig på vej mod lavere fedtprocent.

Vi har lavet en oversigt over forskellige kosttilskud, der øger kroppens fedtforbrænding, så du kan komme i mål med dit vægttab. Tilskuddene har forskellige egenskaber, ingredienser samt fordele og ulemper. Læs med for at blive klogere på de forskellige produkter, så du kan finde et, der positivt kan bidrage til et sundere liv.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Biotech USA Mega Fat Burner - fedtforbrænder uden koffein

Vil du gerne undgå produkter med koffein i dit tilskud, er Biotech USA Mega Fat Burner vores bedste bud. Det er en af de mest effektive fedtforbrændere på markedet, der stimulerer kroppens funktioner, så du kommer hurtigere i mål med vægttabet.

Dagens bedste priser og tilbud på Biotech USA Mega Fat Burner:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Giver energi og modvirker sult
 • Stigning i stofskiftet
 • Effektivt og konsekvent vægttab

Mere om Biotech USA Mega Fat Burner

SPECIFIKATIONER

 • Antal: 120 kapsler
 • 60 portioner

Den vigtigste ingrediens i kampen mod fedtforbrænding i produktet er Synefrin HCL. Det stammer fra bitter appelsin, der blandt andet har et naturligt indhold af efedrin, der giver energi og nedsat appetit.

Bitter appelsinfrugt har været anvendt i både Asien, Østafrika og ved Middelhavet, hvor det er brugt til at behandle halsbrand, nedsætte appetitten og fremme vægttab.

Med Biotech USA undgår du koffein, som mange af de andre tilskud indeholder. Du skal indtage 1-2 kapsler 3 gange dagligt cirka 30 minutter til 1 time før, du skal spise.

Husk at drikke rigeligt med væske, da det har en let vanddrivende effekt. Derfor skal du heller ikke overskride den maksimale dosis på 6 kapsler dagligt.

Fordele og ulemper ved Biotech USA Mega Fat Burner

Fordele

 • Uden koffein
 • Indeholder naturligt sultnedsættende ingredienser
 • Øger energiniveau

Ulemper

 • 1-2 kapsler skal tages 3 gange dagligt
 • Vanddrivende

Chained Nutrition Ripped Hardcore - effektiv fedtforbrænding med koffein

Ripped Hardcore giver dig et boost af energi, nedsætter fornemmelsen af sult og er med til at øge fedtforbrændingen generelt. Det er et godt tilskud at have ved hånden, hvis du skal have hjælp til at komme i mål med et vægttab.

Dagens bedste priser og tilbud på Chained Nutrition Ripped Hardcore:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Potent og meget koncentreret
 • Regulerer blodsukkeret og reducerer appetit
 • Kun 1 kapsel om dagen

Mere om Chained Nutrition Ripped Hardcore

SPECIFIKATIONER

 • Antal: 90 kapsler

Du skal kun tage en enkelt kapsel af produktet om dagen, gerne før morgenmaden eller lige før, du skal træne.

Tilskuddet indeholder en kombination af ingredienser, der stimulerer dit stofskifte, så du kan forbrænde mere fedt end ved almindelig motion og sund kost. Tilskuddet regulerer dit blodsukker, så du ikke får udsving og oplever sult.

Indholdet består af blandt andet koffein, zingiber officinale, catechiner og chili, der bidrager til øget energi og ekstra fokus.

Særligt det høje indhold af koffein er med til at holde dig i gang, når vægttabet begynder at blive hårdt. Er du ikke vant til koffein, skal du formentlig først vænne dig til mængderne, der er i den høje ende.

Catechiner er et ekstrakt fra grøn te, der er med til at nedsætte fornemmelsen af sult, mens krom hjælper med at holde blodsukkeret nede. Dertil øger chili kropstemperaturen og energiforbruget.

Det er vigtigt, at du følger anbefalingerne og kun indtager én kapsel om dagen, og undgår at tage den før sengetid. Boostet af energi kan forhindre dig i at sove ordentligt, hvilket er afgørende for et sundt vægttab og dit generelle velvære.

Fordele og ulemper ved Chained Nutrition Ripped Hardcore

Fordele

 • Nedsætter fornemmelsen af sult
 • Øger stofskiftet og energiforbrændingen
 • Booster din nergi
 • Skal kun tages én gang dagligt

Ulemper

 • Indeholder meget koffein

Stacker 4 - opkvikkende tilskud

Har du brug for et ekstra boost, når du er i gang med at tabe dig, er Stacker 4 et godt valg. Produktet er kapsler, der skal tages i forbindelse med din kost, der er med til at øge dit stofskifte og fedtforbrænding, mens din appetit sænkes.

Det smarte ved de opkvikkende fedtforbrændings piller er, at du skal nøjes med én kapsel dagligt for et ønsket resultat.

Dagens bedste priser og tilbud på Stacker 4:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Stacker 4

SPECIFIKATIONER

 • Antal : 100 kapsler

Stacker 4 indeholder naturlige ingredienser, bl.a. grøn te, guarana og colanød, der sammen med indholdet af koffein virker centralstimulerende, og derfor giver dig øget energi til hverdagen og dine træninger.

Med tilskuddet kan du sætte ekstra fut under dit vægttab. Kapslen skal tages efter et måltid og kun én gang dagligt. Den maksimale dosis er 1 kapsel på 24 timer.

Undgå at tage produktet før sengetid, da det kan forstyrre din søvn.

Fordele og ulemper ved Stacker 4

Fordele

 • Virker opkvikkende og mættende
 • Skal kun tages én gang om dagen
 • Øger stofskiftet og fedtforbrændingen

Ulemper

 • Kan ikke indtages før sengetid

Star Nutrition Glucomannan - kosttilskud med glucomannan

Hvis du vil have et effektivt og gennemtestet produkt til fedtforbrænding, så er Glucomannan fra Star Nutrition oplagt. Det giver en øget mæthedsfornemmelse, hjælper dig i mål med vægttabet og fremmer en god flora i tarmen.

Indholdet i Glucomannan er derudover med til at stabilisere blodsukkeret, så du ikke oplever lyst til sødt og sult.

Dagens bedste priser og tilbud på Star Nutrition Glucomannan:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Star Nutrition Glucomannan

SPECIFIKATIONER

 • Antal: 84 kapsler

Kosttilskuddet er enkelt og praktisk, og indeholder henholdsvis glucomannan og krom, der bidrager til øget mæthedsfornemmelse, så du ikke overspiser under dit vægttab. Det hjælper dig med at holde din kostplan, så du opnår dine mål.

Fibrene i glucomannan er naturligt vandopløselige og hæver op i maven, så de giver en mæthedsfornemmelse. Det fremmer både sunde kolesterol niveauer og tarmsundheden.

Tilskuddet, der også indeholder krom, hjælper dertil også med at reducere lysten til søde sager og øger din krops naturlige fedtforbrænding.

Bøtten indeholder i alt 84 kapsler, og de skal indtages med vand før måltidet, så de har optimal effekt.

Fordele og ulemper ved Star Nutrition Glucomannan

Fordele

 • Nedsætter lysten til søde sager
 • Giver mæthedsfornemmelse
 • Stabiliserer flora i tarmen

Ulemper

 • Skal indtages 3 gange dagligt i forbindelse med måltider

10 facts om forbrænding

1. Hvad er fedtforbrænding i forhold til sundhed?

Din fedtforbrænding er ikke direkte afgørende for din sundhed og både genetiske forskelle og generel livsstil spiller en rolle.

Det kan i den forbindelse være en god ide at få målt din fedtprocent.

2. Hvad har stofskifte med forbrænding at gøre? 

Forbrænding sker henholdsvis i form af basalt stofskifte og muskelforbrænding. Det basale stofskifte er det, din krop bruger, når den skal holde sig i live. Muskelforbrændingen er derimod det, der udgør langt størstedelen af din forbrænding – og med træning kan du øge den markant.

3. Hvad er lav og høj forbrænding?

En lav forbrænding er ikke i sig selv et problem, medmindre det skyldes lavt stofskifte. Nogle vil generelt have lettere ved at smide kilo, mens andre skal kæmpe mere. Resultater kan dog altid opnås, hvis du forbrænder flere kalorier, end du indtager.

4. Kan jeg spise mig til en høj forbrænding?

Du kan sørge for at spise nok protein, og evt. supplere med proteinpulver, hvis du vil øge din forbrænding. Det er også afgørende, at dit blodsukker holdes stabilt, og at dit insulin niveau holdes lavt.

5. Kan jeg træne mig til højere forbrænding?

Hvis du har tid, mulighed og energi, bør du gerne træne flere gange om ugen for at øge din generelle forbrænding. Det er bedst med intensiv vægttræning, der hjælper mest på forbrændingen, blodsukkeret og insulinfølsomhed.

Du kan supplere din træning med kosttilskud som proteinpulver eller kreatin.

6. Forbrænder jeg, når jeg sover?

Dit stofskifte arbejder stadig, når du sover. Dit basale stofskifte er genetisk, men kan påvirkes af ustabile hormoner og mængde af muskelmasse. Du bør altid træne, da det bidrager til højere forbrænding og sætter din totale energiomsætning for dagen op.

7. Kan jeg ødelægge min forbrænding?

Hvis du spiser usundt og indtager meget sukker, hvidt brød og lignende over en længere periode, kan du nedsætte din egen forbrænding. Mangel på søvn og højt stress niveau har også indflydelse på, hvor høj din forbrænding er, så husk at pleje dig selv med god kost, træning og søvn.

8. Bidrager morgenmad til forbrændingen?

Får du et proteinholdigt, nærende og sundt morgenmåltid, kan du starte din forbrænding 30% højere end uden. Morgenmaden er vigtig for et stabilt blodsukker gennem dagen, så du ikke snacker indimellem måltiderne.

9. Virker træning på forbrændingen?

Ja, du får et lille boost i din forbrænding på 72 timer, hvis du træner intensivt. Det betyder dog ikke, at du kan tillade dig at spise mere. Det er stadig vigtigt, at du spiser rigtigt, hvis du vil tabe dig – også hvis du træner samtidigt.

10. Kan en kur ødelægge min forbrænding?

Hvis du kører ekstreme kure med et meget lavt kalorieindtag, vil kroppen automatisk selv nedsætte dit hvilestofskifte og forbrændingen – simpelthen fordi kroppen går i sult-tilstand. Du skal gerne ramme et kalorieindtag, der er under dit behov, men ikke så lavt, at det forstyrrer kroppens naturlige processer.

Kilde: Alt.dk

Viden om kroppen og fedt

Kroppen har godt af fedt, fordi det tilfører energi og bl.a. bruges til isolation og opbygning af forskellige hormoner og celler. Det er derfor vigtigt, du får det gode fedt (umættede), der kommer fra fisk, nødder og lignende.

Vil du undgå det dårlige fedt, så skru ned for mængderne af rødt kød og kødprodukter generelt, da de indeholder mere af den skadelige type fedt (mættede).

Sukker er synderen

De fleste danskere er i dag overvægtige, men fedt er ikke altid synderen. Fedt er derimod en vigtig del af kosten.

I stedet er den store synder sukker, som vi indtager i langt større mængder end nogensinde før. Sukker, der ikke bliver brugt til energi i musklerne, vil i stedet blive lagret i kroppens fedtdepoter.

Du skal derfor skære ned på sukkerindtaget, hvis du for alvor vil se resultater.

Kilder: Sundhed.dk og Videnskab.dk

Øvelser der hjælper på forbrændingen

Christina Fischer, der driver Bodywork By Christina Fischer, anbefaler cirkeltræning med varierende øvelser, hvis du vil sætte ind med ekstra fedtforbrænding. Du kan ikke forbrænde fedt på specifikke steder af kroppen ved eksempelvis kun at træne mave, men du kan sætte ind overalt med træning, der får forbrændingen til at stige.

Under træning rettet mod fedtforbrænding er pulsen afgørende. Det er vigtigt at du holder energien oppe og fortsætter uden store pauser.

Er du nybegynder, kan du indlægge korte pauser efter hver øvelse, men hold dig i gang med maks puls så længe som muligt.

Til træningen skal du bruge:

 • 1 kort rund elastik
 • 1 lang elastik
 • 1 medicinbold
 • 1 mavehjul

 

Selve træningen består af 9 forskellige øvelser, og du skal gerne lave mange gentagelser af hver, så du holder pulsen oppe.

 1. Squat med medicinbold
 2. Sumo squat jump med elastik
 3. Burpee
 4. Uppercut med lang elastik
 5. Medicinbold med skråt løft
 6. Ball slam til planke
 7. Push-up på medicinbold
 8. Lunge og skulderløft med elastik
 9. Ab wheel

 

Husk bagefter at give kroppen restitution, så den får ro til at klare de fysiske opgaver, den udsættes for.

Kilde: Alt.dk

FAQ

Det bedste kosttilskud indeholder naturlige ingredienser og bidrager til nedsat appetit og højere forbrænding. Vælg et produkt der passer til dine ønsker og behov.
Virker kosttilskud til højere fedtforbrænding?
Ja, ingredienserne booster dit energiniveau, øger forbrændingen og nedsætter appetitten. Du kan dog ikke udelukkende nøjes med et tilskud, hvis du vil tabe dig – der skal sund kost og motion til.
Hvordan virker kroppens fedtforbrænding?
Kroppen forbrænder først tilgængelige kulhydrater, før den går i gang med fedtforbrændingen. Fedt er vigtigt for kroppen, hvorfor den holder længst på det. Du kan dog nemt sætte gang i fedtforbrændingen ved at spise rigtigt, træne og evt. supplere med kosttilskud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme