Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

BCAA:
Vores bud på de 2 bedste BCAA-produkter

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Når du træner intensivt eller dyrker sport på højere niveau, har du brug for ernæring, som kan hjælpe dine muskler med at genopbygges.

BCAA står for ”Brenached Chain Amino Acid” og er et kosttilskud, rigt på protein. Det indeholder 3 af de 9 essentielle aminosyrer (Leucin, isoleucin og valin), som er nødvendige at tilføre kroppen via kost, da den ikke selv kan producere dem.

Det er dog langt fra ligegyldigt, hvilken udgave af forgrenede aminosyrer du anvender. Der er nemlig mange forskellige produkter på markedet.

Herunder finder du de produkter, som vi kan anbefale med hensyn til pris, smag samt kvalitet.

Læs også: Bedste kreatin på markedet og alt hvad du skal vide

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste BCAA i test-guiden 2024:

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Olimp BCAA Mega Caps - godt supplement

 • Topscorer med en 2. plads og anbefalet af det tyske magasin stern.de
 • 4,5/5 stjerner hos amazon.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Kunderne roser dette tilskud, og én af de tilfredse kunder skriver: ”Excellent for pre and post training. The tablets are not too big”. En anden skriver: ”Good value for money”.

Dagens bedste priser og tilbud på Olimp BCAA Mega Caps:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Højkoncentrerede BCAA-kapsler
 • Derudover suppleret med B6-vitamin
 • Hurtig opsamling

Mere om Olimp BCAA Mega Caps

SPECIFIKATIONER

 • Højt proteinindhold (97,46 g pr. 100g)
 • Dagligt indtag: 1-2 tabletter 2-4 gange om dagen

Der er dermed ingen tvivl om, at kunderne er meget tilfredse med produktet. Det er også grunden til, at det anbefales at det tyske magasin, Stern.

BCAA Mega caps er tabletter og et tilskud af forgrenede aminosyrer.

Her er alt det gode, som din krop har brug for. BCAA er 1/3 af kroppens muskelmasse. Når du træner, har du mere behov for BCAA, også hvis du forsøger at tabe dig. Derfor er produktet også populært, fordi du får tilført de aminosyrer, som kroppen har brug for, og dermed mindskes muskelnedbrydning, som vil indfinde sig under træning eller slankekure.

Der er et højt indhold af leucin, som også er den aminosyre, der har vist sig mest effektiv til at genoplade og bidrage til en øget proteinsyntese. Dette vil give dig maksimalt udbytte af din træning.

Man skal tage 1-2 tabletter morgen og aften, ikke i forbindelse med måltider og før og efter træning. Husk at det blot er et supplement til din kost.

BCAA er rigtig godt for dig, der træner, eller dig der gerne vil tabe dig. Her får kroppen, hvad den har brug for, og du vil få de proteiner og vitaminer, du mangler. Produktet er godt anmeldt, hvilket altid er en god indikator på kvalitet. Olimp, firmaet bag, er ikke dansk, hvis det er en vigtig information for dig. Firmaet startede i 1990, så de har mange års erfaring på markedet.

Fordele og ulemper ved Olimp BCAA Mega Caps

Fordele

 • Godt anmeldt
 • Beriget med B6-vitaminer
 • Indeholder forgrenede aminosyrer (L-leusin, L-valin og L-isoleucin)

BODYLAB BCAA caps - Nemmeste anvendelse

Vil du være fri for at skulle huske drikkedunk for at kunne indtage dit kosttilskud og være afhængig af adgang til koldt vand, skal du vælge dit aminosyrekosttilskud som caps. Dette er et praktisk og fleksibelt produkt, som du nemt kan have med dig på farten eller til træning.

Dagens bedste priser og tilbud på BODYLAB BCAA caps:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om BODYLAB BCAA caps

SPECIFIKATIONER

 • Nem dosering
 • Fleksibelt og praktisk alternativ til pulverudgave
 • Praktisk opbevaring
 • Kan anvendes af nybegyndere og dig, der er vant til at bruge kosttilskuddet

Kapsler har den betydningsfulde fordel, at de gør det nemmere for dig at dosere korrekt. Vil du godt i gang med at bruge BCAA, kan kapsler være det rette udgangspunkt.

Virkningen er den samme, det er blot indtagelsen, der er anderledes. Du kan indtage kapslerne efter træning sammen med frugtjuice med hurtige kulhydrater.

Det er nemt at have dine kapsler med dig i lommen eller i en særskilt æske. Det har stor værdi for mange sportsudøvere, at de har mindst muligt besvær i forhold til at forberede og anvende kosttilskud. Med kapsler skal du ikke bekymre dig om, hvor du træner, eller hvornår du træner. Du kan have dine kapsler liggende i tasken eller i bilen, så du er sikker på, du altid har dit kosttilskud på dig i forbindelse med fysisk aktivitet.

Kapslerne er smagsneutrale.

Hvad er BCAA?

BCAA er aminosyrekosttilskud, som primært anvendes af sportsudøvere, der træner på intensivt og ambitiøst niveau samt af fitnessudøvere, som styrketræner eller laver udholdenhedstræning. Når kroppens muskler sættes under pres og belastning fra hård træning, nedbrydes muskelfibrene.

Aminosyrepulver- og kapsler er rige på 3 ud af de 9 essentielle aminosyrer, som har indflydelse på at genopbygge muskelfibrene.

Hvad gør BCAA?

Aminosyrekosttilskud kan hjælpe dig med at opbygge muskler og genopbygge tabt muskelmasse. Det kan anvendes med forskellige formål.

Du kan bruge kosttilskuddet til formål om at øge din muskelmasse, og du kan bruge det til at vedligeholde din muskelmasse. Derudover kan kosttilskuddet være relevant for dig, som lever en hektisk livsstil og ikke når måltider med højt proteinindhold i løbet af dine hverdage. I disse situationer kan du bruge en shake baseret på kosttilskuddet som et erstatningsmåltid.

Udover at øge og/eller vedligeholde din muskelmasse, kan BCAA effekterne også få betydning for dig i forbindelse med træning. Det kan give dig en mere smertefri træning, da det er kendt for at reducere muskelømhed.

BCAA køb – skal jeg vælge BCAA pulver eller BCAA piller?

Kosttilskuddet findes i 2 overordnede produktvarianter – pulver og pilleform. Hvis du holder af smag, skal du vælge pulver, der også i denne form kan anvendes som erstatningsmåltid, og som du kan lave shakes af.

Har du brug for et kosttilskud, som er nemt at indtage og have med i tasken, skal du vælge caps eller piller. Disse kræver ingen forberedelsestid, og du skal ikke have en ekstra drikkedunk med dig.

Uanset om du vælger pulver eller kapsler, er det vigtigste, at du er opmærksom på korrekt dosering.

Hvad er den korrekte BCAA dosering?

Doseringen vil som udgangspunkt afhænge af kostsammensætningen til det måltid, som du indtager kosttilskuddet i forbindelse med. Det skal man generelt være opmærksom på med alle slags weight gainer.

3-5 g. er den vejledende anbefaling til korrekt indtag. Vil du have en forøget effekt af aminosyrekosttilskuddet, skal du indtage det i forbindelse med et måltid, som er rig på de øvrige aminosyrer.

Testkilder

foedevarestyrelsen.dk

Der er lagt vægt på at teste BCAA produkter ud fra de mest betydningsfulde parametre, når det kommer til kosttilskud. Dette handler om din sundhed og sikkerhed. Fødevarestyrelsen er den overordnede myndighed i Danmark, som fører tilsyn med produktionen af kosttilskud og sikrer, at det fremstilles under forsvarlige og miljøvenlige forhold.

De anmeldte produkter er testet i forhold til en vejledning udarbejdet af eksperter fra Fødevarestyrelsen, som har til hensigt at hjælpe dig som forbruger med at finde de kosttilskud (Herunder BCAA-produkter), som er fremstillet i højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få et rent og sundt produkt uden skadelige stoffer og uden brug af kemikalier i produktionen.

Der er lagt vægt på følgende specifikationer hos kosttilskuddene i denne testanmeldelse, som lever op til Fødevarestyrelsens krav:

 

 • Kosttilskud som kan supplere den almindelige kost
 • Kosttilskud som har ernæringsmæssig og fysiologisk virkning
 • Kosttilskud med detaljeret og fyldestgørende varedeklaration

 

Det har stor sundhedsmæssig værdi for dig som forbruger, at du på et kosttilskud kan få fuld indsigt i produktets indhold. Alle produkter i denne testanmeldelse findes med fyldestgørende indholdsbeskrivelser samt vejledninger til korrekt og optimalt indtag.

Læs også: Restitution | 8 måder at restituere din krop på | Læs mere her!

Læs også artiklerne: Find den bedste weight gainer på makedet

Se vores artikel om: Test af koffeinpiller – de bedste til din træning

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bedste whey proteinpulver – Den ultimative test

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme