BCAA:
Vores bud på de bedste BCAA-produkter

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Når du træner intensivt eller dyrker sport på højere niveau, har du brug for ernæring, som kan hjælpe dine muskler med at genopbygges.

BCAA står for ”Brenached Chain Amino Acid” og er et kosttilskud, rigt på protein. Det indeholder 3 af de 9 essentielle aminosyrer (Leucin, isoleucin og valin), som er nødvendige at tilføre kroppen via kost, da den ikke selv kan producere dem.

Det er dog langt fra ligegyldigt, hvilken udgave af forgrenede aminosyrer du anvender. Der er nemlig mange forskellige produkter på markedet.

Herunder finder du de produkter, som vi kan anbefale med hensyn til pris, smag samt kvalitet.

Læs også: Bedste kreatin på markedet og alt hvad du skal vide

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste BCAA i test-guiden 2024:

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

INSTANT BCAA - Bedst og billigst

Dette aminosyrekosttilskud er blevet kåret med titlen som ”SPORTS NUTRITION AWARD” som følge af den høje kvalitet samt det unikke indhold af samtlige 3 aminosyrer. Der er brugt 100% leucin, isoleucin og valin i instantform.

Dagens bedste priser og tilbud på INSTANT BCAA:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Fås i en bred vifte af smagsvarianter
 • Kraftig mængde af aminosyrer
 • Kan bruges før, under og efter træning

Mere om INSTANT BCAA

SPECIFIKATIONER

 • 100% instant indhold af de 3 essentielle BCAA-aminosyrer
 • Kan anvendes af alle
 • Nem at blande op
 • Findes i 6 forskellige smagsvarianter
 • Laveste pris og høj kvalitet

Vil du have velsmagende aminosyrekosttilskud i pulverform og til den laveste pris, skal du derfor vælge dette BULK POWDERS® Instant produkt. Her får du et kosttilskud, som er nemt at blande op, og du finder det i 6 forskellige smagsvarianter. Du kan bruge dette pulver både før, under og efter træning.

Produktet kan bruges af alle, som ønsker at opbygge eller vedligeholde muskelmasse. Det er nemt at blande op, så du får den største effekt af dit kosttilskud.

Du kan bruge kosttilskuddet i træningscenteret, eller du kan indtage det fordelt over 2 mindre portioner i løbet af dagen, så du konstant giver dine muskler en optimal forsyning af de essentielle aminosyrer.  

Hvad er BCAA?

BCAA er aminosyrekosttilskud, som primært anvendes af sportsudøvere, der træner på intensivt og ambitiøst niveau samt af fitnessudøvere, som styrketræner eller laver udholdenhedstræning. Når kroppens muskler sættes under pres og belastning fra hård træning, nedbrydes muskelfibrene.

Aminosyrepulver- og kapsler er rige på 3 ud af de 9 essentielle aminosyrer, som har indflydelse på at genopbygge muskelfibrene.

Hvad gør BCAA?

Aminosyrekosttilskud kan hjælpe dig med at opbygge muskler og genopbygge tabt muskelmasse. Det kan anvendes med forskellige formål.

Du kan bruge kosttilskuddet til formål om at øge din muskelmasse, og du kan bruge det til at vedligeholde din muskelmasse. Derudover kan kosttilskuddet være relevant for dig, som lever en hektisk livsstil og ikke når måltider med højt proteinindhold i løbet af dine hverdage. I disse situationer kan du bruge en shake baseret på kosttilskuddet som et erstatningsmåltid.

Udover at øge og/eller vedligeholde din muskelmasse, kan BCAA effekterne også få betydning for dig i forbindelse med træning. Det kan give dig en mere smertefri træning, da det er kendt for at reducere muskelømhed.

BCAA køb – skal jeg vælge BCAA pulver eller BCAA piller?

Kosttilskuddet findes i 2 overordnede produktvarianter – pulver og pilleform. Hvis du holder af smag, skal du vælge pulver, der også i denne form kan anvendes som erstatningsmåltid, og som du kan lave shakes af.

Har du brug for et kosttilskud, som er nemt at indtage og have med i tasken, skal du vælge caps eller piller. Disse kræver ingen forberedelsestid, og du skal ikke have en ekstra drikkedunk med dig.

Uanset om du vælger pulver eller kapsler, er det vigtigste, at du er opmærksom på korrekt dosering.

Hvad er den korrekte BCAA dosering?

Doseringen vil som udgangspunkt afhænge af kostsammensætningen til det måltid, som du indtager kosttilskuddet i forbindelse med. Det skal man generelt være opmærksom på med alle slags weight gainer.

3-5 g. er den vejledende anbefaling til korrekt indtag. Vil du have en forøget effekt af aminosyrekosttilskuddet, skal du indtage det i forbindelse med et måltid, som er rig på de øvrige aminosyrer.

Testkilder

foedevarestyrelsen.dk

Der er lagt vægt på at teste BCAA produkter ud fra de mest betydningsfulde parametre, når det kommer til kosttilskud. Dette handler om din sundhed og sikkerhed. Fødevarestyrelsen er den overordnede myndighed i Danmark, som fører tilsyn med produktionen af kosttilskud og sikrer, at det fremstilles under forsvarlige og miljøvenlige forhold.

De anmeldte produkter er testet i forhold til en vejledning udarbejdet af eksperter fra Fødevarestyrelsen, som har til hensigt at hjælpe dig som forbruger med at finde de kosttilskud (Herunder BCAA-produkter), som er fremstillet i højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få et rent og sundt produkt uden skadelige stoffer og uden brug af kemikalier i produktionen.

Der er lagt vægt på følgende specifikationer hos kosttilskuddene i denne testanmeldelse, som lever op til Fødevarestyrelsens krav:

 

 • Kosttilskud som kan supplere den almindelige kost
 • Kosttilskud som har ernæringsmæssig og fysiologisk virkning
 • Kosttilskud med detaljeret og fyldestgørende varedeklaration

 

Det har stor sundhedsmæssig værdi for dig som forbruger, at du på et kosttilskud kan få fuld indsigt i produktets indhold. Alle produkter i denne testanmeldelse findes med fyldestgørende indholdsbeskrivelser samt vejledninger til korrekt og optimalt indtag.

Læs også: Restitution | 8 måder at restituere din krop på | Læs mere her!

Læs også artiklerne: Find den bedste weight gainer på makedet

Se vores artikel om: Test af koffeinpiller – de bedste til din træning

Måske kunne du også være interesseret i at læse Bedste whey proteinpulver – Den ultimative test

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bodylab BCAA-mix

Olimp BCAA Mega Caps - godt supplement

Informed BCAA - Højeste aminosyreindhold

BODYLAB BCAA caps - Nemmeste anvendelse

Nutramino + Pro BCAA Powder - Bedste smag

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme