Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste pre workout:
Vores bud på de 2 bedste pre workout

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Netfysioterapi er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Pre workout (PWO) er et godt energitilførende tilskud at tage, hvis du vil optimere din træning endnu mere. Det er et kosttilskud, som du kan tage inden din træning for at booste din performance og få mest muligt ud af dit træningspas.

Netop af denne årsag er pre workout blevet utroligt populært, hvorfor vi giver dig alt den information, du behøver, for at komme godt fra start og navigere uden om de myter, der florerer på nettet i dag.

I guiden vil vi fremhæve nogle af de bedste pre workout, som er at finde på markedet. Det gør vi for at give dig de bedste forudsætninger for at komme godt i gang med et produkt, som faktisk holder, hvad det lover. Vi sammenholder kvalitet og pris med produktets vurdering fra anmeldere – både eksperter og helt almindelige forbrugere.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste pre workout i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research team har analyseret markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet baseret på data
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

BodyLab Preworkout - velegnet til alle

BodyLab har produceret en skøn pre workout, som er den perfekte løsning til dig, der bare gerne vil fokusere på din træning og ikke gider spilde hverken tid eller penge på produkter, som ser flotte og farverige ud, men ikke leverer.

Dagens bedste priser og tilbud på BodyLab Preworkout:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Et bredt udvalg af aktive ingredienser
 • 100% sukkerfri
 • Egnet til alle brugere

Mere om BodyLab Preworkout

SPECIFIKATIONER

 • Energi: 1012 kJ / 242 kcal (pr. 100g)
 • Fedt: <0,5g
 • Protein: 68g
 • Salt: 1,7g

Du ikke lade dig narre af den simple indpakning: BodyLab Pre Workout indeholder alle de ingredienser, du behøver, for at få mest ud af dit træningspas, når det bliver udfordrende. Du kan blandt andet se frem til et velfortjent skud L-Tyrosin (som blandt andet spiller en nøglerolle i produktionen af hormoner såsom dopamin, adrenalin), beta-alanin, citrulin malat og koffein.

Derudover indeholder produktet også BCAA (de tre essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin) i den populære 2:1:1 ratio, hvilket betyder, at du får dobbelt så meget leucin som de to andre aminosyrer, fordi leucin netop virker særligt godt til at stimulere proteinsyntesen.

Alt det får du i et samlet kosttilskud, uden at det går ud over smagen. Produktet er endda 100% sukkerfrit og fås i flere smagsvarianter, så du har mulighed for at variere smagsindtrykket. Derudover er prisen favorabel, hvorfor produktet får vores anbefaling.

Alt i alt får du et produkt, der er ideelt til dig – uanset om du er nybegynder eller erfaren – som gerne vil have høj kvalitet til en god pris.

Fordele og ulemper ved BodyLab Preworkout

Fordele

 • Indeholder et bredt udvalg af aktive ingredienser for optimal præstation
 • Egnet til alle brugere, fra nybegyndere til erfarne atleter
 • Indeholder BCAA i den effektive 2:1:1 ratio for bedre muskelproteinsyntese
 • Tilbyder flere smagsvarianter, hvilket gør det nemt at variere smagsoplevelsen

Ulemper

 • Enkel, ikke særligt visuelt tiltalende, emballage
 • Manglen på sukker er smagsmæssigt ikke tiltalende for alle
 • Passer måske ikke til dig, der leder efter koffeinfrie alternativer

LinusPro Pre Workout - et sikkert hit

Danske LinusPro er fortsat et af de mindre kendte mærker, som på trods af det producerer kosttilskud af høj kvalitet til prisen. Når du køber et dansk produceret produkt, har du altid den fordel, at det er registreret og godkendt af den danske fødevarestyrelse, hvilket er din sikkerhed for, at alle ingredienser er godkendte.

Dagens bedste priser og tilbud på LinusPro Pre Workout:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Forskellige smagsvarianter
 • Dansk produceret
 • God sammensætning af ingredienser

Mere om LinusPro Pre Workout

SPECIFIKATIONER

 • Energi: 131 kJ/ 31 kcal
 • Protein: 5,7 g

Produktet indeholder BCAA i 2:1:1 ration, som er det mest almindelige. Produktet indeholder derudover ingredienser som L-arginin, beta-alanin, L-citrulin, L-tyrosin og koffein.

Produktet indeholder ingen sukker, hvilket er en stor fordel, og kan derudover nydes i forskellige smagsvarianter. For eksempel kan du få det med smag af citron, appelsin eller hindbær, hvilket gør det lidt mere spændende at blande op i for eksempel et glas saftevand eller en juice eller smoothie, inden du skal i gang med din træning.

Det er et rigtigt godt midt rangerende produkt, som passer perfekt til dig, der måske har trænet med PWO i nogle år, ved hvad du går efter, og nu bare gerne vil have et produkt, som du ved hvad er.

Fordele og ulemper ved LinusPro Pre Workout

Fordele

 • Danskproduceret og registreret og godkendt af Fødevarestyrelsen
 • L-arginin, beta-alanin, L-citrullin, L-tyrosin og koffein fremmer præstationen
 • Sukkerfri sammensætning gør det til et sundere valg
 • Tilbyder en række smagsvarianter som citron, appelsin og hindbær

Ulemper

 • Mærkekendskabet er lavt, da LinusPro beskrives som et mindre kendt mærke
 • Ikke egnet til begyndere eller dig, der er ny inden for pre-workout-tilskud

Pre workout effekt

Effekten af pre workout er hovedsageligt energi, som du kan kanalisere ind i din træning. Ideen er at booste dit træningspas, så du kan yde mere og derved få bedre resultater. Problemet for mange er nemlig, at de halvvejs gennem træningen oplever at være uoplagte eller trætte og derfor ikke kan yde deres bedste.

For at opnå den rette effekt, bør du både medtænke din indtagelse og din dosering af produktet. I forhold til din indtagelse drejer det sig først og fremmest om timing. Som tommelfingerregel bør du indtage din pre workout en halv time eller tre kvarter inden, du påbegynder din træning. Det giver din krop tid til at optage næringsstofferne, så du får mest muligt ud af dem.

Der er forskellige doseringer anbefalet afhængigt af, hvilket produkt du vælger. De fleste daglige doseringer ligger på mellem 5 og 20 gram. Du bør altid følge brugsanvisninger på pakningen.

Pre workout bivirkninger

Holder du dig til den anbefalede dosis, bør der ingen bivirkninger være. Desuden kan du gardere dig selv lidt ekstra ved at købe produkter, som er godkendt af den danske fødevarestyrelse (eller lignende institutioner i EU eller globalt). Det er altid en god idé at tjekke næringsindholdet på produktet, inden du køber, så du er sikker på, at det ikke indeholder noget, du ikke vil indtage.

Ved for høje doser kan almindelige bivirkninger såsom søvnløshed, rastløshed, prikken på huden samt dehydrering forekomme.

Pre workout – test dig selv og mærk forskellen

Hvis du ikke har prøvet PWO før, så kan det anbefales at starte let ud. Find gerne et produkt, som du gerne vil prøve – eventuelt et som passer godt til din træningsform. Du kan for eksempel prøve en uge med dit nye produkt og så en uge uden for at se, hvor stor en forskel du mærker.

De fleste oplever en umiddelbar forskel mellem at anvende PWO og ikke at gøre det, men det betyder selvfølgelig ikke, at PWO er for alle. Prøv det og se, om det er noget for dig. Hvem ved, måske kan det booste din træning og tage det til et helt nyt niveau, som du slet ikke troede var muligt.

Find den bedste pre workout til din træningsform

Hvis du træner udholdenhed (fx løb, cykling, svømning), kan det være relevant for dig at prøve PWO, som passer til netop denne træningsform. De fleste typer af pre workout produkter indeholder forskellige stimulerende stoffer som for eksempel koffein, tyrosin og taurin, som alle har en positiv effekt på udholdenhed. Det er blandt andet også derfor, at nogle blot vælger at anvende koffeinpiller som preworkout.

Træner du derimod styrketræning eller vægtløft, crossfit eller lignende, så kan du have gavn af at finde et PWO-produkt, som indeholder citrullin malat. Dette stof har nemlig efter sigende en virkelig god effekt på styrketræning, herunder at det kan øge din gentagelser og reducere din muskelømhed.

Spar penge – find pre workout tilbud

Det er ingen hemmelighed, at kosttilskud kan være ganske dyre, og PWO er formentlig langt fra den eneste udgift, du har i forbindelse med din træning. Derfor kan det være en god idé at holde øje med tilbud, når du skal købe dine produkter. Ofte vil der være mange penge at spare – særligt hvis du fx køber store partier ad gangen.  

Måske kunne du også være interesseret i at læse Pre workout flashback

Måske kunne du også være interesseret i at læse Proteinpulver test: Her er de 15 bedste proteinpulvere til muskelopbygning

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme