Hos Netfysioterapi.dk undersøger vi forskellige tests af annoncefinansierede produkter tilgængelige på nettet, og samler dem sammen så du kan få alle resultater i én komplet artikel.

Hvis du, som mange andre disse år, er glad for træning og for at holde dig i form, så er du måske også på udkig efter, hvordan du kan optimere din træning endnu mere. Det er nemlig sådan for mange, at noget så skønt som motion kan blive vanedannende, og når vi først har fået blod på tanden, vil vi gerne have mest muligt ud af det.

Netop af denne årsag er pre workout blevet utroligt populært. Dette er et kosttilskud, som du kan tage inden din træning for at booste din performance og få mest muligt ud af dig selv og dit træningspas. I denne artikel vil vi forsøge at give dig den information, du behøver for at komme godt fra start med pre workout. Vi giver dig tilstrækkelig viden, så du kan navigere uden om de mange myter, som florerer om pre workout på nettet i dag.

Læs også: Test af vegansk proteinpulver – de bedste af slagsen

Preworkout – de bedste i tests

Først og fremmest vil vi begynde med at fremhæve nogle af de bedste produkter inden for pre workout, som findes på markedet i disse år. Det gør vi for at give dig forudsætninger for at komme godt i gang med et produkt, som faktisk holder, hvad det lover. Her kigger vi derfor særligt på sammenhængen mellem kvalitet og pris, men også hvordan det er taget imod af andre anmeldere – både eksperter og helt almindelige forbrugere.

BodyLab Pre Workout – vores anbefaling

BodyLab har kreeret en skøn pre workout, som er den perfekte løsning til dig, der bare gerne vil fokusere på din træning og ikke gider spilde hverken tid eller penge på produkter, som ser flotte og farverige ud, men ikke leverer.

Her skal du nemlig ikke lade dig narre af den simple indpakning; BodyLab Pre Workout indeholder lige netop alle de ingredienser, som du behøver for at få mest ud af dit træningspas, når det bliver udfordrende. Du kan blandt andet se frem til et velfortjent skud L-Tyrosin (som blandt andet spiller en nøglerolle i produktionen af hormoner såsom dopamin, adrenalin), beta-alanin, citrulin malat og koffein.

Derudover indeholder dette produkt også BCAA (de tre essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin) i den populære 2:1:1 ratio, hvilket betyder, at du får dobbelt så meget leucin som de to andre aminosyrer, fordi leucin netop virker særligt godt til at stimulere proteinsyntesen.  

Alt dette får du til en pakkeløsning uden, at det går ud over smagen. Produktet er endda 100% sukkerfrit og fås i flere smagsvarianter, så du har muligheder for at finde din favorit. Prisen er virkelig favorabel, hvilket gør netop dette produkt til vores anbefaling.

Alt i alt er der her et produkt, som er ideelt til dig – uanset om du er nybegynder eller garvet – som gerne vil have høj kvalitet til en god pris.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Vores anbefaling
 • Virkelig god sammensætning af indhold
 • Dansk produceret
 • 100% sukkerfri
 • Fantastisk til prisen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bodylab Pre Workout (200 g)

Bodylab Pre Workout (200 g)Bodylab er en af de større kanoner inden for træning – især produkter du kan bruge til at optimere effekten af din træning. Det er også gældende for deres Pre Workout, som først og fremmest har en særdeles god smag, men den indeholder også alt det, der er behov for i en god Pre Workout. 

Den indeholder forskellige ingredienser såsom beta-alanin, koffein, citrulin malat og L-tyrosin. Samtidigt er der tilsat 2 gram BCAA i 2:1:1 ratioen, som anbefales af eksperterne. Samlet set betyder ingredienserne, at du får det fornødne spark af drikken, men du får samtidigt leucin, isoleucin og valin. 

Nogle fristes så måske til at tro, at der så er gået på kompromis med smagen, hvilket dog ikke er tilfældet. Smagen er god, og der er naturligvis ikke tilsat nogle former for sukker. 

Drikken benævnes derfor som en alt-i-en drik, og du får også meget af det, der er godt at få i forbindelse med træningen. Det anbefales, at produktet bruges, når du skal præstere ekstra godt eller har behov for noget motivation for at udføre et effektivt og godt træningspas.

Du skal være opmærksom på, at du ikke bør benytte produktet mere end 14 dage ad gangen med minimum en uges pause. 

Drikken laves let med ca. 6 gram pulver og ca. 250-300 ml vand, men du kan koncentrere det efter dine egne smagsbehov. 

Derfor skal du vælge dette produkt

 • Indeholder BCAA i 2:1:1 ratio
 • Smager godt
 • Er effektivt
 • Indeholder de gode ingredienser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

BulkPowders Complete Pre Workout – god smag og høj kvalitet

Engelske BulkPowders ligger altid rigtig godt placeret, når det kommer til de bedste producenter inden for kosttilskud. Og når det drejer sig om pre workout, er der selvfølgelig heller ingen undtagelse. Complete Pre Workout er lige præcis, hvad den påstår at være; ganske komplet. Den indeholder alle de brugbare ingredienser, som du behøver for at booste din træning og få mest muligt ud af din dag.

Her er der tale om en syntetisk, men simpel blanding af blot syv ingredienser som alle er forskningsbaserede. Her får du igen de veldokumenterede BCAA, men til gengæld i en 3:1:1 ratio og i hele 5 gram. Derudover får du argininalfaketoglutarat, citrullin malat, beta-alanin, L-tyrosin og koffein, som til sammen er med til at sætte din træning i gang og optimere den på bedste vis.

Produktet er taget godt imod af forbrugere verden over. Blandt andet roses det for den øgede mængde energi, som tilføres kroppen op til træning, samt at det findes i mange interessante smagsvarianter, der gør opblandingen lidt sjovere.

Modsat nogle af konkurrenterne på markedet, så er der her tale om en ganske kraftigt doseret pre-workout, hvor dagsdosen er relativt højt. Det betyder også, at prisen er noget højere, hvilket er med til at trække en smule ned i den samlede vurdering. Alt i alt er der dog tale om et helt igennem lækkert og gennemført produkt, som er ideelt til dig, der gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, og som ønsker at gå all-in på din træning ved at give dig selv de bedste forudsætninger.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Høj kvalitet
 • Godt anmeldt af andre brugere
 • Utrolig fin sammensætning af ingredienser
 • Mange spændende smagsvarianter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Måske kunne du også være interesseret i at læse Proteinpulver test: Her er de 15 bedste proteinpulvere til muskelopbygning

LinusPro Pre Workout – et træfsikkert hit  

Danske LinusPro er fortsat et af de mindre kendte mærker, som dog producerer kosttilskud af glimrende kvalitet og med fint indhold til prisen. Når du køber et dansk produceret produkt, har du altid den fordel, at det er registret og godkendt af den danske fødevarestyrelse, hvilket er din sikkerhed for ingrediensernes troværdighed og sikkerhed.

Dette produkt indeholder BCAA i 2:1:1 ration, som er det mest almindelige, og derudover kan du se frem til ingredienser som L-arginin, beta-alanin, L-citrulin, L-tyrosin og koffein.

Produktet indeholder ingen sukker, hvilket er en stor fordel, men kan til gengæld nydes i forskellige smagsvarianter. For eksempel kan du få det med smag af citron, appelsin eller hindbær, hvilket gør det lidt mere spændende at blande op i for eksempel et glas saftevand eller en juice eller smoothie, inden du skal i gang med din træning.

Det er et rigtigt godt midt rangerende produkt, som passer perfekt til dig, der måske har trænet med PWO i nogle år, ved hvad du går efter, og nu bare gerne vil have et produkt, som du ved hvad er. LinusPro Pre Workout er nemlig på mange måder blot et træfsikkert hit.

Derfor skal du vælge dette produkt:

 • Et træfsikkert hit
 • Dansk produceret
 • Flere smagsvarianter
 • God sammensætning af ingredienser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Pre workout effekt

Effekten af pre workout er hovedsageligt energi, som du kan kanalisere ind i din træning. Ideen er at booste dit træningspas, så du kan yde mere og derved få bedre resultater. Problemet for mange er nemlig, at de halvvejs gennem træningen oplever at være uoplagte eller trætte og derfor ikke kan yde deres bedre.

For at opnå den rette effekt, bør du både medtænke din indtagelse og din dosering af produktet. I forhold til din indtagelse drejer det sig først og fremmest om timing. Som tommelfingerregel bør du indtage din pre workout en halv time eller tre kvarter inden, du påbegynder din træning. Det giver din krop tid til at optage næringsstofferne, så du får mest muligt ud af dem.

Der er forskellige doseringer anbefalet afhængigt af, hvilket produkt du vælger. De fleste daglige doseringer ligger på mellem 5 og 20 gram. Du bør altid følge brugsanvisninger på pakningen.

Pre workout bivirkninger

Holder du dig til den anbefalede dosis, bør der ingen bivirkninger være. Desuden kan du gardere dig selv lidt ekstra ved at købe produkter, som er godkendt af den danske fødevarestyrelse (eller lignende institutioner i EU eller globalt). Det er altid en god idé at tjekke næringsindholdet på produktet, inden du køber, så du er sikker på, at det ikke indeholder noget, du ikke vil indtage.

Ved for høje doser kan almindelige bivirkninger såsom søvnløshed, rastløshed, prikken på huden samt dehydrering forekomme.

PWO – test dig selv og mærk forskellen

Hvis du ikke har prøvet PWO før, så kan det anbefales at starte let ud. Find gerne et produkt, som du gerne vil prøve – eventuelt et som passer godt til din træningsform. Du kan for eksempel prøve en uge med dit nye produkt og så en uge uden for at se, hvor stor en forskel du mærker.

De fleste oplever en umiddelbar forskel mellem at anvende PWO og ikke at gøre det, men det betyder selvfølgelig ikke, at PWO er for alle. Prøv PWO og se, om det er noget for dig. Hvem ved, måske kan det booste din træning og tage det til et helt nyt niveau, som du slet ikke troede var muligt.

Find den bedste PWO til din træningsform

Hvis du træner udholdenhed (fx løb, cykling, svømning), kan det være relevant for dig at prøve PWO, som passer til netop denne træningsform. De fleste typer af pre workout produkter indeholder forskellige stimulerende stoffer som for eksempel koffein, tyrosin og taurin, som alle har en positiv effekt på udholdenhed. Det er blandt andet også derfor, at nogle blot vælger at anvende koffeinpiller som preworkout.

Træner du derimod styrketræning eller vægtløft, crossfit eller lignende, så kan du have gavn af at finde et PWO-produkt, som indeholder citrullin malat. Dette stof har nemlig efter sigende en virkelig god effekt på styrketræning, herunder at det kan øge din gentagelser og reducere din muskelømhed.

Spar penge – find pre workout tilbud

Det er ingen hemmelighed, at kosttilskud kan være ganske dyre og PWO er formentlig langt fra den eneste udgift, du har i forbindelse med din træning. Derfor kan det være en god idé at holde øje med tilbud, når du skal købe dine produkter. Ofte vil der være mange penge at spare – særligt hvis du fx købe store partier ad gangen.  

 

Måske kunne du også være interesseret i at læse Pre workout flashback

Denne side er anmeldt af: Noah M. Paulsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Netfysioterapi har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’Om Netfysioterapi’.

Skriv en kommentar