Håndvægte sæt tilbud:
Håndvægte tilbud (Spar op til 50%)

Prissammenligning på håndvægte

Vi har sammenlignet priser på håndvægte til træning derhjemme. Der er masser af webshops der sælger håndvægte og fragten er ikke mere end normalt, det vil sige omkring 50 kr, så der er egentlig ikke nogen grund til at slæbe med fra butikken når du kan få leveret til billigere pris.

Nedenunder finder du prissammenligning på håndvægte for 1,2,5 og 10kg håndvægte. Bemærk at vi ikke har sammenlignet de samme mærker. Abilica Online og BilligSport24 er for andre mærker, mens de andre er for Reeboks håndvægt serie. Er du interesseret i at kunne sammensætte din vægt anbefaler vi du i stedet køber et sæt som fx Abilica Power Box. Vil du have tungere vægte eller vægtsæt der går over 15 kg i alt, så hop til afsnittet “Vægtsæt og tunge håndvægte” hvor du får links til hvor du kan købe dem.

Abilica Håndvægtsæt 1-15kg - spar 20%

Abilica Håndvægtsæt 1-15kg

SKARPT TILBUD: Samling af 2-24 kg i ét sæt

En væsentlige billigere og smartere måde at få alle håndvægte du har brug for. Med det nye Body Solid Blox får du alle vægte fra 2 kg til 24 kg samlet i ét håndvægtsæt. Der medfølger et smart stativ, hvor håndvægtene kan placeres uden at fylde for meget. Body Solid Blox er genialt, fordi de fylder mindre og du hurtigt og nemt med fingrene kan indstille, hvor meget vægt du ønsker. Disse vægte dækker derfor næsten alles behov.

Er 24 kg ikke nok for dig, findes der heldigvis en større udgave, som spænder fra 4 til 41 kg. samlet i én stor vægt, der ligeledes kan indstilles efter behov. Udgaven hedder Bowflex – og kan købes her hos Nettofitness.

Bedste pris: 499,00 hos Abilica Online

Gå til forhandler

Dagens bedste priser og tilbud på Abilica Håndvægtsæt 1-15kg:

Abilica Online
På lager
499 kr. 1.029 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Håndvægtsæt og tunge håndvægte

Prissammenligningen ovenover er for de mest søgte håndvægte, men hvis du er trænet og gerne vil have nogle tungere håndvægte og sæt, så er der også god råd for det, men hvis du begynder at gå op i vægt så kan det pludselig også blive ret dyrt.

Der er især to webshops der har et meget stort udvalg af håndvægte, nemlig GetBig – til håndvægte og vægtstænger du selv kan sammensætte og Fitnessproff.dk – der har håndvægte op til 50kg, men så koster de også flere tusind kroner. Tænk eventuelt over om hvor meget du egentlig har brug for. De fleste øvelser du kan lave derhjemme: bicep curls, tricep extensions og skulderøvelser behøver de færreste faktisk at have over 15 kg vægt, og hvis du er så stærk at du behøver det, ja så er det nok på tide du melder dig ind i et træningscenter alligevel.

Læs også vores artikel om massagepistoler som et apperat som øger blodcirkulationen og blødgører musklerne efter træning – Kan hjælpe dig mod ømme muskler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme